Usein kuulee kysyttävän

Anonyymi

että mikä on elämän tarkoitus?
Minun mielestäni elämän tarkoitus toteutuu täydellisimmin, kun saa olla normaali ihminen. Normaalisti kehittynyt, heteroseksuaali, hyvän koulutuksen omaava tasapainoinen ihminen. Liitto toisen heteroseksuaalin kanssa, joko avio tai avo sellainen, terveet lapset ja terve ajattelu. Me normaalit emme tarvitse valtiovallan erikoissuojelua, emme monivärisiä lippua emmekä kulkueita. Meidän ei tarvitse tehdä itsestämme pellen näköisiä kaiken maailman läsistyksillä, tatuoinneilla ja hullunkurisilla vaatteilla ja typerillä hiusvirityksillä.
On suuri lahja kun saa olla ja elää normaalina ihmisenä normaalia elämää.

Terveisin: Normaali ja luonnon kaunis, terve hetero.

18

118

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   10 pistettä. Kiitos hyvästä mielipiteestä.

  • Anonyymi

   Elämäntapa ja uloinen olemus korreloivat älykkyysosamäärän kanssa. Se on kiistaton tosi asia.

  • Anonyymi

   Koti, uskonto, koulutus ja isänmaa. Sukupuoli on ensimmäinen asia, joka vastasyntyneestä havaitaan. Sen kieltäminen ja arvuuttelu hautaan asti on järjetöntä. Kromosomit eivät ole muuttuneet miksikään kulttuurimarxismin pakkosyötön alla.

  • Anonyymi

   Elämän tarkoitus on yksilöllinen ja summa monista asioista. Lopussa asia yleensä selviää

  • Anonyymi

   Elämän tarkoitus on elää lajityypillistä ja älyllistä elämää.

  • Anonyymi

   Tuntuu olevan se EU:n pönkittäminen ainakin suomalaisten osalta, kuinka paljon meiltä vielä rahaa irtoaakaan etelänmaiden elättämiseen, siinä se elämän tarkoitus.

  • Anonyymi

   Elämän tarkoitus on yksinkertaisesti tyydyttää kaikki tarpeensa niin kuin pystyy.
   Ei kai siinä muuta edes pysty olemaan.
   Jumalia ei ole evoluutiossa, niinpä ei ole ketään kelle valittaakaan jos onnistuu sössimään kaiken.

  • Anonyymi

   Ainakin osa sitä elämäntarkoitusta on se, että ihminen kehittyy lajina älykkääksi ja lakkaa uskomasta jumaliin ja muihin taruolentoihin.

   • Anonyymi

    Ollaan tarkkailuluokalla tällä ihan kirjaimellisesti ja suoritus tässä elämässä määärää jatkosta, mutta en itse usko ikuiseen helvettiin. Ja jos elää pidempään niin kyseessä on pitkä koulutus- ja tarkkailujakso, mutta se näyttää sitten sen, että mitä me tosiasiassa sieluina olemme. Tekosyyt ja selittelyt eivät sitten enää auta kun on tilinteon aika henkioppaiden kanssa rajan takana.

    Nerokkaalla tavvalla ja suunnitellusti sielun muisti tyhjenee aina uuden inkaarnaation alussa ja Taivaaseen/Helvetiin siirryttäessä. Jotkut miestä sitten elävät siinä harhassa, että mitään ei olekaan kuoleman jälkeen.


   • Anonyymi

    Sinun mahtipontisiin taruihisi tulisi lakata uskomasta jo etukäteen!:) Evoluutiomyytti on se, joka pitäisi ensiksi viskata tunkiolle.
    Järkevän ihmisen luulisi ymmärtävän, kuinka suurta viisautta ja suunnitelmallisuutta ilmenee luomakunnassa kaikkialla.
    Miksi pitäisi uskoa ateismin toivottomaan pimeyteen ja tarkoituksettomuuteen - että ihmisen elämällä ei ole perimmältään merkitystä ...absurdia!


   • Anonyymi

    Ihmisen perusolemukseen kuuluu uskoa johonkin korkeampaan ja suurempaan. Älyä on tajuta, että ihminen aistii ihmisenä sen, mikä on tarpeellista hänelle täällä.

    Toisille riittää se, että ei ole olemassa muuta kuin, minkä näkevät. Kai he eivät usko, että on olemassa monenlaista energiaa, ääniaaltoja ym, jota ei voi nähdä ja kuitenkin ne ovat olemassa aistien ulottumattomissa.

    Kaikille ei riitä ns. näkyvä maailma ja joillakin on kyky aistiakin muuta ns. yliluonnollista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinun mahtipontisiin taruihisi tulisi lakata uskomasta jo etukäteen!:) Evoluutiomyytti on se, joka pitäisi ensiksi viskata tunkiolle.
    Järkevän ihmisen luulisi ymmärtävän, kuinka suurta viisautta ja suunnitelmallisuutta ilmenee luomakunnassa kaikkialla.
    Miksi pitäisi uskoa ateismin toivottomaan pimeyteen ja tarkoituksettomuuteen - että ihmisen elämällä ei ole perimmältään merkitystä ...absurdia!

    Tarkoitatko tuota yllä olevaa kirjoitusta? Mutta eihän se ole ateistin tekstiä, enkä ole ateisti - tekstin kirjoittajana - tietystikään. Mutta enpä ole uskovainenkaan ja taitaa yhä harvempi ajatteleva ihminen tänä päivänä ollakaan. Kristinuskossa kun on niin monia epätotuuksia, kuten esimerkliksi se, että ei uskota kehittyvään sieluun ja sen sijaan höpötetään jostain "viimeisestä tuomiosta" jolloin kuolleet(sielut) herätetään. Toinen järjettömyys on Yksi Kaikkivaltias luoja Jumala. Ei onnistu millään koko luomakunnan - tai maapallonkaan - tarkkailu yhdeltä olennolta, eikä luominenkaan.

    Onhan ihmisen elämällä toki syvempi tarkoitus ja merkitys, koska testissähän sielumme täällä on.


  • Anonyymi

   Harmi että epäonnistuit.

  • Anonyymi

   Normaaliin elämään kuuluu myös suvaitsevaisuus ja kanssaihmisen hyväksyminen.

   • Anonyymi

    Suvaita kaikkea pahaa, rumaa, sairasta ja luonnotonta ja oikein palvoa ja mainostaa sitä.

    Toisen hyväksyminen on eri asia kuin kaiken kamalan hyväksyminen.

    Omalle kotimaalleni toivon rauhaa, sopusointua, tervettä ja luonnollista ja hyvää. En niinkuin suvaitsevainen, joka hyväksyy ja näyttää oikein ihailevan kaikkea pahaa, rumaa ja luonnotonta sekasotkua.


   • Anonyymi

    Jos maailmassa olisi 100 miljoonaa ihmistä, jotka uskoisivat, että ihminen luotiin dinosauruksen paskasta niin meidän kuuluisi kunnioittaa ja suvaita sitä porukkaa vain siksi, että niitä on niin paljon? Niinkö? Miksi tietämättönyyttä ja sivistymättömyyttä pitäisi hyväksyä kunnioittaa?


  • Anonyymi

   Kuolla

  • Anonyymi

   Yksinkertaisen ihmisen lokeron on oltava ahdas, jotta voisi tuntea olonsa turvalliseksi.:)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HUS:lta viimein dataa koronasta ja koronarokotteista

   Hesarissa on artikkeli (tai kaksikin) jossa HUS kertoo koronatilanteesta ja antaa selvää numerofaktaa koronatilanteesta ja rokotusten vaikutuksesta. E
   Maailman menoa
   313
   4032
  2. Sähköpotkulautailija menehtyi linja-auton alle

   Turussa; 23-v. nainen kuoli onnettomuuspaikalla. Mikä suru taas kotiin ja omaisille ;(. https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008170930.html
   Maailman menoa
   255
   3798
  3. Aki Manninen pois pelistä! Anni Hautala mukaan! Suurin pudottaja Suomi -taustatiimi on tässä

   Oliko mielestäsi oikea päätös heittää Manninen pois ohjelmasta? Entä mitä mieltä olet siitä, että uutena juontajana Riku Niemisen tilalla aloittaa Hau
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2315
  4. Miten monta kertaa voi rakastua?

   Mtv naputellut Cosmopolitanin näpertelyn, tällaisen väitteen. "Psykologien mukaan jokainen meistä voi rakastua elämänsä aikana aidosti vain kolme ker
   Sinkut
   110
   1177
  5. Maisa Torpan mieletön julkisuuskiima

   Muutama kuukausi sitten Maiskikuli Törppö itki julkisuudessa kuinka julkisuus pilaa elämän, ei saa olla rauhassa ja hän ei olisi koskaan edes halunnut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   1076
  6. Martina Aitolehti ei pääse hehkuttamaansa USA:n kilpailuun

   Tässä on selvitys joten lopettakaa turha uikutus ja ulina. MARTINA EI PÄÄSE AMERIKKAAN!!! JOS VÄITÄTTE ETTÄ PÄÄSEE NIIN KERTOKAA MIHIN POIKKEUSKATEGOR
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1027
  7. Hänen kolme viimesintä..

   Mitkä on kolme viimeisintä numeroa hänen puh.numerossaan? Jos ei numero tiedossa niin kolme viimeistä kirjainta nimessään? Katsotaan tuleeko osumia :)
   Ikävä
   54
   1023
  8. JULKISTUS: Tässä uudet Yökylässä Maria Veitola "vieraat" - Sanna Marin, Sampo ja Minttu Kaulanen...

   Wau, mikä kattaus! Kenen koti ja jutut kiinnostaa eniten (tai vähiten)? https://www.suomi24.fi/viihde/julkistus-tassa-uudet-yokylassa-maria-veitola-vi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   821
  9. yäk rambo yäk

   Yäk siellä se leijonaemon "sulhanen " vääntää hikisestä paidasta kuntosalin lattialle hikensä . YÄK , YÄK, Hienoa seuraavien tulla salille , puista
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   808
  10. Millä kirjaimella etunimesi alkaa?

   aina kysytään kaivatun kirjaimia, entäs sinä itse?
   Ikävä
   46
   792
  Aihe