Sakari Puistosta TULEE persujen johtaja - Riikka Purrasta EI!!!

Anonyymi

Sakari Puisto on puolueen tulevaisuus. Riikka Purra edustaa kaikesta valittavia naisia ja on jo ulkonäöltään luotaantyöntävä. Sakari on MIES, jollaista Puolue tarvitsee. Kahden ämmän jälkeen ei tarvita kolmatta!!!

Tehdään rohkeasti, ryhdikkäästi ja ennenkaikkea MIEHEKKÄÄSTI ja valitaan Sakke hoitamaan kansamme asiaa! EI Purralle, on ehdoton EI puolueen johdon saneluvallalle!

Kansanedustaja Sakari Puistossa on hillittyä tamperelaista ja brittiläistä charmia.

Hänet on vaikeata kuvitella räyhäämään poliittisista kiistakysymyksistä. Sen sijaan Puisto on luontevaa kuvitella argumentoimaan, miksi maahanmuuttolainsäädäntöä pitää kiristää.

– Perussuomalaiset on Suomen ja suomalaisten asianajaja. Meillä on hyvin monenlaista väkeä erilaisista poliittisista lähtökohdista. Se on mielestäni hyvä. Perussuomalaiset on melting pot, Puisto sanoo.

Tamperelainen on elokuun 14. päivänä Seinäjoella ehdolla perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Hän painottaa olevansa mukana voittaakseen ja odottaa, ketkä lähtevät kisaan haastamaan häntä.

Puisto ei välttämättä olekaan itse haastaja, vaikka siltä saattaisi äkkiseltään tuntua.

Hän käyttää perussuomalaisista englanninkielistä ilmaisua ”melting pot”. Se tarkoittaa erilaisten poliittisten näkemysten sulatusuunia.

– Sikälikin perussuomalaiset on hieno liike olla mukana. Jos ajatellaan puoluetta, se painottuu konservatiiviseen puoleen. Näkisin talouspoliittisen virityksen, jota olin ennen viime eduskuntavaaleja esittelemässä, varsin onnistuneena, Puisto sanoo idyllisen museokahvilan terassilla.
Silmät avautuivat Britanniassa

Poliittisen herätyksensä hän sai asuessaan kansojen sulatusuunissa Britanniassa.

– Huoli huonosta maahanmuutosta heräsi minussa Englannissa vuosituhannen vaihteen jälkeen. Jos jokin vuosi pitäisi valita, se olisi 2001. Olen pitkään ajatellut kontrolloimattoman ja laajamittaisen maahanmuuton riskejä. EU-linjani on aina ollut vähintäänkin kriittinen. Tosin tunnustan hyvin sen, että Suomi on myös vahvasti hyötynyt EU-jäsenyydestä. EU:sta minulla on sekä myönteisiä että kriittisiä kantoja, Puisto kertoo.

Niihin palattakoon myöhemmin.
Sakari Puisto pyrkii perussuomalaisten puheenjohtajaksi.
”Pääministeriys realistinen mahdollisuus”

Ensin on paikallaan kertoa, miten 44-vuotias Puisto on päätynyt tilanteeseen, jossa hänestä on perusteltua kirjoittaa Suomen mahdollisena seuraavana pääministerinä.

– Saappaat ovat isot ihan kenelle tahansa.

– Kyllä siihen ajatukseen täytyy lähteä mukaan ilman muuta. Jos puheenjohtajuus tulisi, pääministeriys olisi realistinen mahdollisuus, Puisto arvioi.

Puisto on hautonut pyrkimistä puheenjohtaja Jussi Halla-ahon seuraajaksi ”periaatteellisella tasolla ainakin kolme vuotta”.

– Vuoden 2017 lopulla sanoin Imagen haastattelussa, että minua kiinnostaa puheenjohtajuus. Halla-ahon lähtö ei tullut minulle sinänsä yllätyksenä. Olin ajatellut, että hän hyvinkin saattaisi tehdä tämän ratkaisun juuri nyt, Puisto kertoo.

Puisto kuuli Halla-ahon luopumisesta samaan aikaan kuin muukin eduskuntaryhmä eli maanantaista luopumisilmoitusta edeltäneenä perjantaina.

– Henkisesti olin valmistautunut, mutta konkreettisen ratkaisun tekeminen oli vielä toinen pohdinta. Reilun viikon funtsin hyvinkin tarkkaan, Puisto kuvailee.
”Meillä on tietyt ydinkysymykset, sydänmaa-alue, mistä täytyy pitää kiinni. Yksi on maahanmuuttopolitiikka, toinen EU-politiikka. Sanoisin, että kolmas keskeinen alue löytyy talouspolitiikasta”, Sakari Puisto sanoo.”Meillä on tietyt ydinkysymykset, sydänmaa-alue, mistä täytyy pitää kiinni. Yksi on maahanmuuttopolitiikka, toinen EU-politiikka. Sanoisin, että kolmas keskeinen alue löytyy talouspolitiikasta”, Sakari Puisto sanoo.
”Meillä on tietyt ydinkysymykset, sydänmaa-alue, mistä täytyy pitää kiinni. Yksi on maahanmuuttopolitiikka, toinen EU-politiikka. Sanoisin, että kolmas keskeinen alue löytyy talouspolitiikasta”, Sakari Puisto sanoo. Roosa Bröijer

Twitter-ilmoitus teki hänestä ensimmäisen vakavasti otettavan puheenjohtajaehdokkaan.

Jos perussuomalaiset valitsevat hänet puheenjohtajakseen, Halla-ahon kaudella määritelty päälinja säilyy.

– Jatketaan siitä, mihin on neljässä vuodessa päästy. Puolue on palautettu lähes kaoottisesta tilanteesta raiteilleen. Olemme vakiintuneet koville kannatusprosenteille. Myös kuntavaalitulos oli mielestäni hyvä, kun sen laittaa perspektiiviinsä. Kuntavaalit ovat meille vaikeat vaalit.

– Ajattelen, että paljon työtä on tehtävänä. Vahvistetaan linjaa ja täydennetään sitä, tarkennetaankin.
Sydänmaa-alue

Puiston silmissä seuraava iso merkkipaalu ovat eduskuntavaalit keväällä 2023.

– Siinä pitää olla vahvoissa asemissa paitsi kannatuksen myös substanssin puolesta. Siksi lähden ehdolle, Puisto sanoo, eikä peittele tavoitettaan johdattaa perussuomalaiset seuraavissa eduskuntavaaleissa kuuden vuoden tauon jälkeen oppositiosta hallitukseen.

Suurimman puolueen asema. Sen Puisto asettaa tavoitteekseen.

– Kärkipaikka on mielestäni tavoite, joka meidän pitää ottaa.

113

1379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä Sakari Puisto lupaa hihhuleille ja hörhöille? Todistuksen Jumalasta ja uusia salaliittoteorioita?
      Halla-ahon aikana korostettiin, että kaikki on totta, jos sen kokee niin.

      • Anonyymi

        Lupaa terveemmän puolueen ja ohjelman.


      • Erityisesti Slungis-Riikka korosti tuota.


      • Anonyymi
        Repe.RuutikaIIo kirjoitti:

        Erityisesti Slungis-Riikka korosti tuota.

        Kaikki muuttuu?


    • Anonyymi

      olen sanan sen kanssa vaihtanut.

    • Sakari Puisto olisi persujen vastustajien kannalta pahin mahdollinen puheenjohtaja. Puisto vaikuttaa älykkäältä, maltilliselta ja rationaalisesti ajattelevalta. Hän siis poikkeaa lähes täysin persujen prototyypistä. Kansalaisia saattaakin jäädä ihmetyttämään, miksi tällainen mies on valinnut puolueekseen persut. Hän sopisi luontevammin joko Kokoomukseen tai demareihin, jotka molemmat hän näkee realistisina hallituskumppaneina.

      Puiston vaikein tehtävä olisi sama kuin edellisillä puheenjohtajilla. Miten pitää oman puolueen kiihkouskovaiset ja räyhähenget kurissa. Voimia saattaa tuhrautua juuri siihen. Muutoin Puisto todennäköisesti näkee ihan oikein, että persujen kasvunvara on maltillisissa ihmisissä, etno- ja kulttuurinationalistit eivät vaihda puoluettaan, ellei persuille nouse kilpailijaa saman ideologian suunnasta. Saattaa olla Puisto lähentyisi nimenomaan demarien kannattajia saadakseen puolueelleen sieltä uutta kannatusta. Puisto voi olla äärimmäisen hankala vastustaja muille, koska hän muistuttaa vain kovin etäisesti normipersuja. Vastustajien kannalta ihannepuheenjohtaja olisi Laura Huhtasaari. Purrakin on tottakai toivottavampi vaihtoehto kuin Puisto.

      • Anonyymi

        Puisto tuntuu tähän mennessä ilmoittautuneista ainoalta täysipäiseltä ja vaikka laskettaisiin ehdokkuuttaan vasta harkitsevatkin mukaan, niin Puisto on kyvyiltään selvästi yli muiden.

        Toisaalta Puisto voi olla aivan liian järkevä ja sovitteleva persusuomalaisten radikaalille siivelle.
        Pako mahdollisesti perustettavaan sinimustaan puolueeseen voi olla massiivinen.
        Persut ovat Skyllan ja Kharybdiksen välissä. Kannatuksen kasvattaminen tai edes ennallaan pitäminen vaatisi entisenlaista populistista agendaa ääriryhmien hyväksymisineen, joka nykyisellään on este toivotulle hallitusyhteistyölle. Jos taas puolue puleerataan hallituskelpoiseksi, populistit lähtevät ovet paukkuen.


      • Anonyymi

        Puiston pitäisi putsata puolueesta propelipäät. Uusi alku olisi puolueelle parasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puiston pitäisi putsata puolueesta propelipäät. Uusi alku olisi puolueelle parasta.

        Fiksu jytky haussa?


      • >Kansalaisia saattaakin jäädä ihmetyttämään, miksi tällainen mies on valinnut puolueekseen persut.

        2018 haastattelu kertoo: Persuissa on fiksulle ja oppineelle tyypille tilaa kuin Kalaharin autiomaassa, mutta kokoomus on sellaisia täynnä. Henkkoht kunnianhimon kannalta valinta oli täysin selvä.

        Vaikka Zachrista ei valittaisi vielä, hänellä on aikaa odottaa iskun paikkaa. Kunhan vain myöhemmin olisi se puoluekin yhä olemassa.


      • Anonyymi
        Repe.RuutikaIIo kirjoitti:

        >Kansalaisia saattaakin jäädä ihmetyttämään, miksi tällainen mies on valinnut puolueekseen persut.

        2018 haastattelu kertoo: Persuissa on fiksulle ja oppineelle tyypille tilaa kuin Kalaharin autiomaassa, mutta kokoomus on sellaisia täynnä. Henkkoht kunnianhimon kannalta valinta oli täysin selvä.

        Vaikka Zachrista ei valittaisi vielä, hänellä on aikaa odottaa iskun paikkaa. Kunhan vain myöhemmin olisi se puoluekin yhä olemassa.

        Purra tulee kai valituksi vaikka on kyllä aika sopimaton ministeriksi, ei tarvitse kuin hänen youtubeiskulauseitaan katsoa, niin asia selviää. Pääministerinä hän olisi nolo sivistyneelle Suomelle.


    • Anonyymi

      Aina kun uusi ryvettymätön politiikko astuu areenalle, odotukset ovat suuria.

      Tähän kun vielä lisätään persujen halu rummuttaa uuden suuren johtajan ylivoimaisuutta, hypetys menee naurettavaksi.

      Puisto on hyvä valinta, joskin persujen öyhötystä se ei vähennä.
      Perussuomalaisten kansanliikkeessä tärkeintä on liike, määränpää on toisella sijalla.

    • Anonyymi

      Purra ei näytä oikein rotupuhtaalle suomalaiselle. Puisto näyttää sen sijaan rotunsa valiota edustavalle perustolvanalle, joten minäkin äänestän häntä.

      • Anonyymi

        Kyse on politiikasta.


    • Anonyymi

      Ei kukaan kuullukaan jostain puisto ryhmäläisestä, ei ole mikään alahva...Me tosi persut haluamme Purran tossun alle

      • Anonyymi

        ai tarkoitutko Purran tussun...?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ai tarkoitutko Purran tussun...?

        Puisto on pätevämpi, ei Purra pärjää.


    • Anonyymi

      Onko hänellä perhettä?

      • Anonyymi

        Egyptiläinen poikaystävä löytyy ja muutama karvatonta rotua edustava kissa. Onhan sitä siinäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Egyptiläinen poikaystävä löytyy ja muutama karvatonta rotua edustava kissa. Onhan sitä siinäkin.

        vittu mikä kuitti! tylyäkin tylympää, tuosta ei toivu moni persu ehkä koskaan.

        Sitten tosiasioita: Aamulehti tietää kertoa puolisosta ja pienestä lapsesta. Nykyaikana ei voi kuitenkaan koskaan tietää, kun puolisoa ei yksilöidä vaimoksi tai naiseksi taikka edes naisoletetuksi, se puoliso voi olla vaikka....

        Toisaalta mieskin voi eräillä olla nykyään vaimo, ota näistä selvää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vittu mikä kuitti! tylyäkin tylympää, tuosta ei toivu moni persu ehkä koskaan.

        Sitten tosiasioita: Aamulehti tietää kertoa puolisosta ja pienestä lapsesta. Nykyaikana ei voi kuitenkaan koskaan tietää, kun puolisoa ei yksilöidä vaimoksi tai naiseksi taikka edes naisoletetuksi, se puoliso voi olla vaikka....

        Toisaalta mieskin voi eräillä olla nykyään vaimo, ota näistä selvää!

        Jos tekee työnsä hyvin ja ammattitaitoisesti sekä sääntöjen mukaan, mitä se muille kuuluu millainen perhe on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vittu mikä kuitti! tylyäkin tylympää, tuosta ei toivu moni persu ehkä koskaan.

        Sitten tosiasioita: Aamulehti tietää kertoa puolisosta ja pienestä lapsesta. Nykyaikana ei voi kuitenkaan koskaan tietää, kun puolisoa ei yksilöidä vaimoksi tai naiseksi taikka edes naisoletetuksi, se puoliso voi olla vaikka....

        Toisaalta mieskin voi eräillä olla nykyään vaimo, ota näistä selvää!

        Kreeta Karvalan vaimo on Kaisu ja Kreeta saa Persut aina kommentoimaan IL:n pääkirjoitukseen.
        Siis haukkumaan hallitusta, Kiurua ja Marinia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kreeta Karvalan vaimo on Kaisu ja Kreeta saa Persut aina kommentoimaan IL:n pääkirjoitukseen.
        Siis haukkumaan hallitusta, Kiurua ja Marinia.

        No niin, ja sekin vielä.


    • Anonyymi

      Kyllähän persupomolla pitää jotakin muuta roikkua haarovälissä kuin tamponin naru.
      Eiköhän tyttöpuoluejohtajia ole jo tarpeeksi.

      • Anonyymi

        Älyä jaettaessa olit kateissa.


    • Anonyymi

      Tuo Puisto haiskahtaa suvakilta. Lieneekö liikaa vihreää?

      • Anonyymi

        Todennäköisesti Puisto on Vihreiden persuihin ujuttama myyrä. Siihenhän tuo miehen nimikin viittaa eli vihreisiin. Muuttaisi nimensä Sakari Raudaksi Stalinin mallin mukaan.


      • Anonyymi

        Sehän se olisikin paukku puolueen kuulapääsiivelle, kun puoluejohtajaksi valikoituisi suvakki. Se tietäisi lähtöä Kiemungin porukoihin sinimustiin? Siitä porukasta ei taida takuulla löytyä ensimmäistäkään edes hitusen suvakkia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän se olisikin paukku puolueen kuulapääsiivelle, kun puoluejohtajaksi valikoituisi suvakki. Se tietäisi lähtöä Kiemungin porukoihin sinimustiin? Siitä porukasta ei taida takuulla löytyä ensimmäistäkään edes hitusen suvakkia?

        Kiemunki ja Ano. On meitä moneen junaan....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todennäköisesti Puisto on Vihreiden persuihin ujuttama myyrä. Siihenhän tuo miehen nimikin viittaa eli vihreisiin. Muuttaisi nimensä Sakari Raudaksi Stalinin mallin mukaan.

        Kyllä se on rautainen mies, paidanhelmassakin ruostetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on rautainen mies, paidanhelmassakin ruostetta.

        Liian hyvä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liian hyvä?

        Jännä äänestys tulossa......


    • Anonyymi

      Halla-aho lupaili radikaaleja muutoksia, mutta Puisto ei taida olla samoilla linjoilla.
      Mahtaako Puistoa kiinnostaa feminismin ja kulttuurimarxismin lakkauttaminen yliopistoissa.

      • Anonyymi

        Halla-aho ei lupaile mitään, ei koskaan.


    • Anonyymi

      Puisto ... ei helvetti.. nomen est omen. Kyllä tulee metsänomistajille lisää rajoituksia jos ao. tohtori valitaan. Aika tumma on myös olemukseltaan. Kyllä se on näin, että met tarvisemme oikein jonkun kunnon juntin puheenjohtaksi eikä tuommoista. Tavio on hyvä. Näyttää unkarilaiselle 70-luvun himokommunistille.

    • Anonyymi

      Entä se naisen alistaminen? Kai Puisto sen ymmärtää, että naisen vapauttaminen uhkaa valkoisen heteromiehen ylivaltaa.

      • Anonyymi

        Muuta Saudi-Arabiaan, poikaseni.


    • Anonyymi

      Onko Puisto ihan pölhö ?
      Ei ole edes pj-kisaa ollut ja se kuvittelee jo olevansa tuleva pääministeri
      ja valkkaavansa hallituskumppanit !!!

      Eikö se tajua parlamentarismista mitään ???
      Yksikään puolue ei halua tehdä persujen kanssa yhteistyötä,
      että herra tohtori Puisto voi perustaa vaikka persujen puisto-osaston,
      kun niillä on jo työpaja eli vasara-osasto.

      • Anonyymi

        Miksi kuvittelet olemattomia? Kummaa.


      • Anonyymi

        Puisto on ihan eri maata, kuin sinä onneton.


    • Anonyymi

      Raivaan tieltäni kaikki esteet over thö mountain accross the sea menen äänestämään Purraa ja PS jatkaa Woitosta WOITTttttoooooooonn

    • Anonyymi

      Puisto toimi Sipilän hallituksen persuministeri LIndströmin neuvonantajana, siis ihan virallisena avustajana. Jälki oli vakuuttavaa: LIndströn sanoo jälkeenpäin tehneensä elämänsä suurimmat mokat.

      • Anonyymi

        No eihän se avustaja mistään päätä vaan Sipi kajautteli sinne Al Jazzerraaan 35 000 haittaa marssi sisään ja maailman huonoin vartiomies Orpo ei ymmärtänyt vartioida rajoja lainkaaan...


      • Anonyymi

        Lindström ministerinä oli epäpätevä, ei kukaan muu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lindström ministerinä oli epäpätevä, ei kukaan muu.

        Oli jopa kaksinkertaisesti epäpätevä eikä ymmärtänyt kuin uhriutua vaikka oikeasti asiat olisi pitänyt antaa ne oikeasti hanskaavalle niin olisi toiminut oikeasti vastuunalainen kansalainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli jopa kaksinkertaisesti epäpätevä eikä ymmärtänyt kuin uhriutua vaikka oikeasti asiat olisi pitänyt antaa ne oikeasti hanskaavalle niin olisi toiminut oikeasti vastuunalainen kansalainen

        Kaikista ei ole ministereiksi.


    • Anonyymi

      Kokoomuksessa on päätetty, että Puistosta tulee persujen seuraava puheenjohtaja. Sitten löytyy yhteinen hallitusohjelma! Köyhät kyykkyyn.
      Taas tavispersuja viedään kuin pässiä teuraaksi.
      Ettekö näe, miten teitä kustaan silmään?

      • Anonyymi

        persut tykkää kikystä ja aktiivimallista. antaa tulla lisää raippaa vaan

        persuissa on yrittäjiä, mutta öyhöttöjät on köyhiä. no heille vain lunta tupaan. nauran matkalla pankkiin kun osingot senkun nousee kun persun palkka pienenee kikyssä!! miltäs tuntuu, heikot?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        persut tykkää kikystä ja aktiivimallista. antaa tulla lisää raippaa vaan

        persuissa on yrittäjiä, mutta öyhöttöjät on köyhiä. no heille vain lunta tupaan. nauran matkalla pankkiin kun osingot senkun nousee kun persun palkka pienenee kikyssä!! miltäs tuntuu, heikot?

        Heikot ei uskalla kommentoida


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heikot ei uskalla kommentoida

        Eikä peikot.


      • Anonyymi

        Kusetuksesi ei tehoa. Etkö näe?


      • Anonyymi

        Sekoilusi on söpöä.


    • Aika heikot perustelut torjua Riikka.
      Se, että hän on nainen ja että hän ei näytä missiltä eikä sukupuolensa tähden voi hoitaa asioita miehekkäästi.
      Miksi se miehisyys niin tärkeää on?

      • Anonyymi

        Riikalta puuttuu jotain samaa mitä puuttui Anneli Jäätteenmäeltäkin, uskottavuutta, karismaa tjn. vaikka muuten ihan ok onkin. Jäätteenmäki oli pääministerinäkin, joutui eroamaan kuitenkin, ei Purralla ole parempia edellytyksiä virkaan.


      • Anonyymi

        Ihan sama onko mies vai nainen. Aatemaailma pitää olla kohdallaan ja se, kuinka osa vedota äänestäjiin. Halla-ahohan kyllä vetosi sillä hissukan olemuksellaan ja sillä, että olsi myöntynyt vaikka mihin,jos ois otettu hallitukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan sama onko mies vai nainen. Aatemaailma pitää olla kohdallaan ja se, kuinka osa vedota äänestäjiin. Halla-ahohan kyllä vetosi sillä hissukan olemuksellaan ja sillä, että olsi myöntynyt vaikka mihin,jos ois otettu hallitukseen.

        Nyt olisi persuilla paikka nousta arvoasteikossa valitsemalla Puisto puheenjohtajaksi.


    • Anonyymi

      Eikka on jautaa, ei maha Puistokaan mitään!

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tiihosella ei sansseja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiihosella ei sansseja.

        Ei varmaan, jos suurin osa persuista on kaiken meille syötetyn paskan nielijöitä. Olisivat varmaan oikeasti halunneet yhteisvelkaankin, ellei Halla-aho olisi kieltänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei varmaan, jos suurin osa persuista on kaiken meille syötetyn paskan nielijöitä. Olisivat varmaan oikeasti halunneet yhteisvelkaankin, ellei Halla-aho olisi kieltänyt.

        Jussi oli väärässä, kuten ennenkin, siksi heittää nyt pyyhkeen kehään.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • "Sakari Puisto on puolueen tulevaisuus. Riikka Purra edustaa kaikesta valittavia naisia ja on jo ulkonäöltään luotaantyöntävä. Sakari on MIES, jollaista Puolue tarvitsee. Kahden ämmän jälkeen ei tarvita kolmatta!!!"

      Persuille ulkonäkö onkin tärkeää, siitä kertoo pitkäaikainen Timo Soinin ura puolueessa. Varmaan Halla-Ahokin valittiin juuri ulkonäön perusteella.

      Mikäli olisin itse persu, niin kannattaisin myöskin tätä Puistoa. En hänen kiveksien ja peniksen takia. Katsoisin, että politiikkaa tehdään kuitenkin yläpäällä eikä munalla tai alapäällä, joista viimeksi mainittu kyllä on persuille tyypillistä.

      Minusta persut on tyhmiä, kun kuvitellaan että öykkäröinnillä saadaan jotain aikaan. Öykkärit ei siedä itsekään toisiaan.

      • Anonyymi

        Löytyykö puolueesta järkiväkeä, se on kysymys ennen vaalia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löytyykö puolueesta järkiväkeä, se on kysymys ennen vaalia?

        Nyt pistit pahan....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt pistit pahan....

        Mielenkiintoista mitä kokous päättää, Halla-aho on ollut niin tärkeä ja näkyvä puolueessa, mitä uusi vetäjä saa aikaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiintoista mitä kokous päättää, Halla-aho on ollut niin tärkeä ja näkyvä puolueessa, mitä uusi vetäjä saa aikaan?

        Ison riidan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ison riidan?

        Tai eheytyksen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiintoista mitä kokous päättää, Halla-aho on ollut niin tärkeä ja näkyvä puolueessa, mitä uusi vetäjä saa aikaan?

        Puisto taitaa yllättää?


      • Anonyymi

        Aune on räävittömän oikeassa.


    • Anonyymi

      Kärkipaikkaa puolueelle haluaa Puisto, nähtäväksi jää kuka sitä sitten johtajana hakee?

    • Anonyymi

      No kun Halla-Aho jätti leikin kesken, ei siellä mitään järkevää ole enää tarjolla. Niinkuin sanottu; se siitä sitten.

      • Anonyymi

        Onhan Jussillekin seuraaja, vaikka 'mestari' onkin....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan Jussillekin seuraaja, vaikka 'mestari' onkin....

        Sakari on paras ehdokkaista.


    • Anonyymi

      Puisto olisi paras valinta puheenjohtajaksi.

      • Anonyymi

        Tohtorismies ja perussuomalainen, ristiriitaista, mutta ehkä toimisi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tohtorismies ja perussuomalainen, ristiriitaista, mutta ehkä toimisi?

        Ei ollenkaan. Samoilla sanoilla voisit kuvailla Halla-ahoakin.


      • Anonyymi
        Ashera12 kirjoitti:

        Ei ollenkaan. Samoilla sanoilla voisit kuvailla Halla-ahoakin.

        Halla-aho ei ole ollut Cambridgessä.


    • Anonyymi

      Ja mikähän Puiston erottaa kokoomuslaisesta? Puisto on koulutettu, hyvin käyttäytyvä ja sivistyneen oloinen. Niinkuin kaikki kokoomuslaiset.

      Onko sillä joku vika kuitenkin vaiko onko vain poliittinen pyrkyri, joka ajattelee että persuista sa helpommin nostetta, väki kun on helpommin vedätettävissä?

      • Anonyymi

        Puisto eroaa kokoomustyypistä siinä, et on rehellinen.


      • Anonyymi

        Ei näytä sopivalta johtoon.


    • Anonyymi

      Riikka Purra on kieltämättä aika kolkon oloinen, kuten persunaiset yleensäkin.

      • Anonyymi

        Ei Riikassa mitään vikaa sinänsä ole, mut puhj.joht. ehdokkaana on sopivampikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Riikassa mitään vikaa sinänsä ole, mut puhj.joht. ehdokkaana on sopivampikin.

        Pääministerinä ei Purra käy. Puisto käy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pääministerinä ei Purra käy. Puisto käy.

        Ero on selkeä, kyvyt ratkaisevat.


    • Anonyymi

      Turha taittaa peistä kroonisista häviäjistä Eikka on ylivoimainen!

      • Anonyymi

        Muista Puisto!


    • Anonyymi

      PS politiikka jatkuu pj:tä riippumatta. Turha on hajoittaa Suomen suurinta puoluetta. Tärkeintä on päästä valtaan ja toteuttaa käytännössä PS:n ajamia asioita.

      • Anonyymi

        Pers ei ole suurin puolue.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pers ei ole suurin puolue.

        Kokoomuksen omiessa persujen arvot yhdessä persujen kanssa ne ovat suurin puolue.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokoomuksen omiessa persujen arvot yhdessä persujen kanssa ne ovat suurin puolue.

        Kokoomus on tekopyhä, ihan selvästi, yrittää kalastella persujen äänestäjiä.


    • Anonyymi

      Mikäli Puistosta tulee Pj. Palaa persut pienpuolueiden kategoriaan.

      • Anonyymi

        Kuinka niin? Puistohan on valtiomiesainesta?


    • Anonyymi

      Galluppien mukaan PS on ollut suurin puolue monta kuukautta vuoden sisällä. Eli jos menisivät äänestämään äänestäisivät PeeÄssää. Kuntavaalit ja nämä muut ei oikein kiinnosta tarpeeksi porukkaa. Eduskunta vaaleissa sitten nähdään kuka kannatetuin.

      • Anonyymi

        Minkä gallupin mukaan?


      • Anonyymi

        Taas juntti, joka ei älyä tehdä eroa puolueiden suosion ja suuruuden välillä. Eipä silti... edustat sitä noin 2/3 hömelökansaa joka kuvittelee, että eduskunnan paikkamäärä ja päätösvalta muuttuu galuppien eikä viimeisten vaalien perusteella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas juntti, joka ei älyä tehdä eroa puolueiden suosion ja suuruuden välillä. Eipä silti... edustat sitä noin 2/3 hömelökansaa joka kuvittelee, että eduskunnan paikkamäärä ja päätösvalta muuttuu galuppien eikä viimeisten vaalien perusteella.

        Gallupeilla voidaan vaikuttaa vaalitulokseen, jotkut haluavat olla 'voittajan' joukoissa.


    • Anonyymi

      Naisviha jatkukoon.

      • Anonyymi

        Voit lopettaa, ei tee hyvää sellainen.


    • Anonyymi

      Ihan sama, jos puolueella ei ole muuta huutaa kuin maahanmuuton vastustaminen , eipä siitä maan rakentajaksikaan ole. Kun ei ole ratkaisuja. Ja viat on aina muissa.

      Ihan niinkuin pikkulapsilla. Riikka tai Sakari, ihan sama. Sinimustat toivon mukaan vetää osan hörhöistä pois Jussin mukana.

      • Anonyymi

        Ei ole ihan sama kuka on johdossa, jos puolue on lähes maan suurin ja vaalien jälkeen pitää valita ministereitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole ihan sama kuka on johdossa, jos puolue on lähes maan suurin ja vaalien jälkeen pitää valita ministereitä.

        Suurin on joo... 21% todellisuudessa 14% eikä sillä päästä suurimman paikalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin on joo... 21% todellisuudessa 14% eikä sillä päästä suurimman paikalle.

        Gallupit on häilyviä, aina.


    • Anonyymi

      Puistohan on asiallinen ja tiedoissaan monipuolinen, ei mikään iskulausepopulisti, kuten Purra.

    • Anonyymi

      Halla-aho muu puolueen oma eliitti on päättänyt että Purrasta tulee puhehenkilö.

      • Anonyymi

        Onko? Kerro mistä tiedät?


    • Anonyymi

      Puisto ei ole samanlainen ääripopulisti kuin Purra tai Tiihonen.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      127
      1724
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      101
      1229
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1088
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1035
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      55
      930
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      853
    7. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      9
      815
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      52
      812
    9. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      804
    10. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      803
    Aihe