Rovaniemeläinen vuokraaja

Anonyymi

Rovaniemeläinen Huotari vuokraa 2000 -luvun matkailuautoa. Ikäneidossa jo kaikenlaista pientä, joiden kanssa pystyy elämään kun halvalla saa. Kovassa helteessä tietysti mm. tuulettimen puhaltimen olisi toivonut toimivan, mutta ilmanvaihto on hoidettavissa myös ristituuletuksella. Isompien osien tippuminen ajossa on turvallisuustekijä ja ulkokuoresta revenneiden osien resonointi varsinkin pitkillä väleillä saattaa ärsyttää.

Asiallisen vuokraushinnan päälle edellytetään 200 euron vakuusmaksua. Tästä palautettiin 50 euroa tekstiviesti-ilmoituksella. Auton vuokraushinta nousi 40%:lla

Perusteeksi ilmoitettu kahden tunnin palautuksen myöhästyminen ja allaksen ja jääkaapin siivous sekä kokolattiamaton imurointi.

Kyseiset kohteet oli pyyhitty. Niistä oli etukäteen sovittu siivouksen tasoksi ”kunhan enimmät pois”. Autossa ei ole mitään siivousvälineitä, joten matot pyyhittävä ja paukutettava ulkona.

Palautin Heikille myös 50 euroa. Josko hän ennen seuraavaa vuokrausta korjaisi summalla auton selkeitä teknisiä puitteita.

Tekstiviesti takuusumman pidättämisestä ei vakuuta, varsinkin kun keskusteluyhteys toimi koko muun vuokrausprosessin ajan hyvin. Nuori kaveri, joten aikaa oppia. En suosittele.

2

91

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuosta sepustuksesta ei ota erkkikään selvää, sen verran ymmärsin että palautit auton myöhässä mikä oli selkeä sopimusrikko. Siitä tulee sanktiota vuokrasopimuksen mukaan, kyllä se pitää vuokraajan ymmärtää. Sitä sopimusta luetaan nii kun siinä sanotaan.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   3722
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   100
   1913
  3. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1777
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1677
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   53
   1484
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1447
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1331
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   85
   1203
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1164
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   987
  Aihe