Koronarokotteen riskit - suojele lapsia

Anonyymi

Koronarokotteet ovat kokeellisia, niissä käytettyä menetelmää ei ole koskaan ennen sovellettu ihmisiin. Silti halutaan rokottaa heti koko maailma, lapsia ja raskaana olevia naisia myöten.
Tässä linkissä kertoo USA:n arvostetuin epidemiaekspertti Dr. Peter McCullough mistä asiassa hänen mielestään on kyse.

https://www.algora.com/Algora_blog/2021/06/27/dr-peter-mccullough-whistleblowers-inside-cdc-claim-injections-have-already-killed-50000-americans

Oma mielipiteeni on, että älkää ihmeessä tuputtako sitä rokotetta ainakaan lapsille ja nuorille. Jos he haluavat joskus aikanaan sen ottaa, tehkööt oman päätöksensä. Heillä on koko elämä aikaa miettiä - ja, jos nyt tekevät päätöksen hätiköiden, myös katua.

Koronalle on olemassa kotioloissa lääkärin valvonnassa toteutettavia monlääkehoitoja, jotka, jos ne aloitetaan varhaisvaiheessa, ovat hyvin tehokkaita. On ollut virhe käskeä koronaoireita saavan pysyä kotona ilman mitään lääkehoitoa kunnes tulee hengitysvaikeuksia, jolloin vasta on hakeuduttava sairaalaan, sen jälkeen vaihtoehdot vähenevät. USA:ssa alkuvaiheen hoitoa toteutetaan jo laajalti ja sillä on pelastettu monia iäkkäitäkin koronapotilaita näillä hoidoilla, jotka eivät ole edes kalliita. Lisää tässä linkissä:

https://www.clovercarecentre.com/tucker-carlson-interviews-dr-peter-mccullough-on-covid/

Amerikkalaiset ainakin alkavat tulla järkiinsä.

Meille on pakotettu poikkeustila ja katastrofimieliala, jolle ei kuitenkaan ole tieteellisiä perusteita. En tiedä mistä on kysymys, eikä tiedä tarkkaan kukaan muukaan. Tärkeintä on koettaa ottaa tarkkaan selvää asioista ja välttää paniikkia mihinkään suuntaan. Toivottavasti ei tehdä ratkaisuja, joita joudumme katumaan myöhemmin.

Tämän Amsterdamissa kuvatun videon taustalla soi Stingin kaunis kappale The Russians:
https://www.facebook.com/suurkulkue/videos/2839438279705313

There is no monopoly on common sense
On either side of the political fence
We share the same biology, regardless of ideology
Believe me when I say to you
I hope the Russians love their children too

Toivottavasti maailman päättäjät rakastavat lapsiaan.

Tänään olen surullinen.

10

165

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi lapsille ylipäänsä pitäisi antaa koronarokote, eiväthän he edes sairastu vakavasti, joten ilmiselvästi heillä on ihan hyvä vastustuskyky koronaan luonnostaan.

   • Anonyymi

    Yhdysvalloissa ja eräissä muissa maissa annetaan koronapiikki lapsille ja odottaville äideillekin. Suomessa ei laajamittaisesti vielä alle 16-vuotiaille. THL:n sivuilta:
    "Tällä hetkellä Suomessa jokainen voi saada koronarokotuksen, kun on täyttänyt 16 vuotta. Lisäksi koronarokotusta suositellaan vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluville 12–15-vuotiaille. Muita alle 16-vuotiaita ei toistaiseksi rokoteta Suomessa. THL on 24.6. suositellut koronarokotusten laajentamista kaikkiin 12–15-vuotiaisiin. "

    Hesarissa oli noin viikko sitten juttu, jossa kysyttiin HUS:n hallintojohtaja Lasse Lehtoselta,
    pitäisikö lapsetkin rokottaa. Hän vastasi, että se on suositeltavaa, "koska muuten virus kiertää edelleen heidän kauttaan".

    Lapsilla on todettu verenkiertoon liittyviä suojatekijöitä, jonka vuoksi he eivät sairastu koronatautiin kuin äärimmäisen harvoin. He eivät myöskään tartuta sitä yhtä paljon kuin aikuiset. THL:n sivuilta: "Voivatko lapset tartuttaa koronavirusta eteenpäin? Nykytiedon mukaan lapset tartuttavat virusta eteenpäin vähemmän kuin aikuiset."

    Taas kerran lapset ja nuoret saavat maksaa aikuisten virheistä ja uhrautua. Vaikka aina sanotaan, että lasten etu ensin... Totuus on toisenlainen useinkin, tässä aikuisten maailmassa.

    Yhdysvalloissa terveysviranomaiset ovat huolissaan, kun rokotustahti on hidastunut ja etenkään lapsia ei haluta enää rokottaa.


  • Anonyymi

   Luin jostain että riskinä on autoimmuunisairaudet myöhemmin. Voi ilmetä vuosien päästä.

   • Anonyymi

    Mahdollista.rokotehan toimii niin että se opettaa immuunijärjestelmän tunnistamaan ja tuhoamaan viruksen.koska lapset eivät sairastu koronaan vakavammin on aika selvää että lasten immuunijärjestelmä on ihan kykenevä hoitamaan homman joten miksi edes turhaan ruveta sotkemaan toimivaa järjestelmää.uudet rna rokotteethan ovat kokeellisia eikä niitä oikeastaan voi edes kutsua rokotteiksi koska toimintamekanismi on ihan eri.


  • Anonyymi

   Tällä sivulla on mielestäni aika pätevää koronakritiikkiä, suomeksi:
   http://www.tammilehto.info/miksi-koronaskeptikko98.php

   "Olen vuosikymmeniä seurannut Helsingin Sanomia ja monia muita valtamedioita suhteellisen tiiviisti. Se on ollut mielenkiintoista ja mielekkäältä tuntuvaa ajankäyttöä. Koronakriisin aikana valtalehtien avaaminen on tullut yhä vastenmielisemmäksi. Ei siksi, että koronauutistulva saisi minut pelkäämään, vaan siksi, että lehdet johtavat mielestäni harhaa tässä asiassa. Muualta hankkimani tiedon valossa vallitseva koronapuhe on järjetöntä.

   Enkö siis luota epidemiologian ja lääketieteen asiantuntijoihin, joita lehdissä haastatellaan? Olen varmaan ilmastoskeptikko, joka kieltää selvän tieteellisen konsensuksen? Ei, ilmastoasiassa olen valtavirrassa – olen kirjoittanut jopa kolme kirjaa, joissa puhutaan ilmastonmuutosuhan vakavuudesta. Olennaista on kuitenkin, että koronakysymyksessä ei ole tieteellistä konsensusta. Ja juuri se, että arvostan tiedettä ja luen ja kuuntelen monenlaisten tutkijoiden näkemyksiä, on tehnyt minusta koronaskeptikon."

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomessa joukko lääkäreitä on vastikään perustanut kampanjan, jossa he vetoavat lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi. Taustalla on arvio lasten vähäisistä rokotehyödyistä suhteessa mahdollisiin riskeihin.

   ”Sars-Cov-2-virukseen ja Covid-19-tautiin liittyvää tiedeaineistoa tutkittuamme olemme erityisen huolissamme siitä, että nyt on alettu puhua myös lasten rokottamisesta. Lasten riski sairastua vakavaan koronatautiin tai kuolla siihen on erittäin vähäinen, joten rokotteella ei ole heille saavutettavissa hyötyä – ainoastaan haittoja.”

   https://koronarealistit.com/laakarit-vetoavat-lasten-koronarokotusten-estamiseksi/

  • Anonyymi

   Koronapiikkihän ei oikeastaan ole edes rokote, vaan geenitekniikalla tuotettu kokeellinen aine, jolla pyritään saamaan aikaan vasta-aineita koronavirukselle. Ainetta ei ole koskaan ennen ruiskutettu ihmisiin, ja kehitysvaiheesta jätettiin "kiireen" vuoksi eläinkokeet pois. (Hyvä eläimille, mutta...)

   THL:n Nohynek on julkisesti ollut huolissaan siitä, että testausvaiheita jätettiin pois. Kun koronaviruksen edellisiin versioihin SARSiin ja MERSiin yritettiin kehittää rokotteita, suuri osa koe-eläimistä kuoli kun rokote oli heikentänyt niiden immuunivastetta luonnonviruksille.

   Nyt rokottaminen on pyhä mantra, ja julkinen keskustelu käytännössä kiellettyä. Youtubesta ja Facebookista sensuroidaan tilejä, perusteella että ne sisältävät "terveysviranomaisten konsensuksen vastaista" tietoa ja näkemyksiä.

   En voi muuta kuin hieraista silmiäni: elämmekö todella Suomessa, Euroopassa, länsimaisessa sivistysvaltiossa joka vielä vähän aikaa sitten oli demokratia... Demokratia jossa vallitsi sananvapaus, kokoontumisvapaus, elinkeinovapaus...? Nyt on jo käytännössä uhattuna Nürnbergin säännöstö, joka kieltää lääketieteellisten kokeiden suorittamisen ihmisillä ilman heidän suostumustaan.

   Vieläköhän kukaan muistaa, miksi se säännöstö laadittiin juuri Nürnbergissä, vuonna 1949.

   • Anonyymi

    Kokeellista koronapiikkiä todellakin testataan jo lapsiin, Tampereen rokotustutkimuskeskuksessa. Pienimmät alle vuoden ikäisiä vauvoja. Aamulehti ja Hesari, arvostetut mediat, tästä raportoivat, tietenkin täynnä luottamusta lintukotomme, hyvinvointivaltiomme terveysviranomaisiin!

    Kukas tässä nyt rumia sanoja käyttäisikään?

    Minusta Tampereen rokotetutkimuskeskuksen johtajaa Mika Rämetiä voisi hyvin kutsua Suomen Mengeleksi.

    Jos on jokin systeemi, millä tämän elämän syntejä joutuu korvaamaan tulevassa, niin toivon että hänelle tullaan keksimään siellä sen puitteissa jotain.

    Iso mies, kiusaa pienempiä.


  • Anonyymi

   Kansalaisadressi lasten koronarokotekokeilujen estämiseksi:

   https://www.adressit.com/vetoomus_lasten_ja_nuorten_koronarokotusten_estamiseksi

   Tampereen rokotekeskuksen hankkeesta ja lasten koronarokotuksista yleisestikin voi kuka tahansa lähettää vaikka uutisvinkin iltapäivälehteen tai Hesariin. Miten on mahdollista että Suomessa käytetään pikkulapsia vaarallisten geeniteknologisten injektioiden koekaniineina ilman lääketieteellistä syytä? Miten maan terveysviranomaiset ovat voineet kadottaa moraalinsa tällä tavoin, salliessaan Mika Rämetin kaltaisten mengeleiden toimintaa?

   Koronapaniikki on näköjään vienyt järjen STM:stäkin. Normaalioloissa tällainen tutkimus ei olisi saanut viranomaislupaa.

   Kun koronapaniikki sokaisee median ja päättäjät, mengelet huomaavat tilaisuutensa tulleen. Vastaavia historiallisia hetkiä on ollut aiemminkin.

   Ilta-Sanomat lähetä uutisvihje
   https://www.is.fi/uutisvihje/

   Iltalehti lähetä uutisvihje
   https://www.iltalehti.fi/uutisvihje

   Hesari uutisvihje
   https://www.hs.fi/uutisvinkki/

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   10313
  2. 70
   2806
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1492
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1234
  5. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1181
  6. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1160
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   46
   1080
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1053
  Aihe