Kirsi Pihasta kokoomuksen puheenjohtaja

Anonyymi

Se olisi vahva viesti kokoomuksen äänestäjille siitä että kokoomus irtisanoutuu persujen peesaamisesta, ihmisvihasta ja rasismista. Kokoomuksen kannatus lähtisi nousuun!

En voi palata kokoomuksen äänestäjäksi ennen kuin puoluejohto erottaa Atte Kalevan ja Wille Rydmanin puolueesta. Samoin pitää erottaa kaikki heidän hengenheimolaiset, heitä ei kokoomuksessa kaivata, menkööt persuihin!

Tätä mieltä on lukemattomat ihmiset joiden kanssa olen tästä asiasta keskustellut. Kokoomuksen on tehtävä päätös siitä millainen puolue se tahtoo olla. Kirsi Pihan valinta puheenjohtajaksi olisi erinomainen päätös!

21

91

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannatetaan! Kokoomuksen on täydellisesti irtisanouduttava persuista ja potkittava ulos persujen kanssa yhteistyötä kannattavat puolueen jäsenet.

  • Anonyymi

   Jospa Kirsi Pihasta tulee vihreiden puheenjohtaja...

   • Anonyymi

    SDP on Pihan puolue sillä hän äänesti Tarja Halosta presidentinvaaleissa, ei kelvannut Esko Aho.


   • Anonyymi

    Ehkäpä johonkin somaliyhdistykseen puhikseksi?


  • Anonyymi

   Äärivasemmistossa on jo nyt liikaa puolueita taistelemassa hupenevasta kannatuksesta. Vasemmistoliiton, SDP:n ja Vihreiden lisäksi nyt myös Keskusta taistelee samoista äänestäjistä. On vaikea kuvitella Kokoomusta vasemmistopuolueena, mutta Kokoomuksessa on selvästi tällainen feministinen laitavasemmisto, joka haikailee politiikasta vetäytynytt Kirsi Pihaa puheenjohtajakseen.

  • Anonyymi

   Kannatetaan, persut saisi uusia kannattajia lisää.

  • Anonyymi

   Islamistien, homojen, pervojen ääniä ropisisi ihan kivasti.
   Apajilla vaan aika monta muutakin puoluetta.

  • Anonyymi

   Täällä on rasisti, jos ei nurkumatta suostu koko maailman lapsenruokkojen maksajaksi.
   Meidän päättäjät ovat hyväuskoisia hölmöjä.

   • Anonyymi

    Hölmöyttä käytetään hyväksi raskaimman jälkeen.


   • Anonyymi

    Suomen on kannettava vastuunsa, olemme rikas maa, voimme ottaa paljon enemmän pakolaisia mitä nyt otamme. Marinin hallituksen on ryhdyttävä sanoista tekoihin, pakolaiskiintiö on moninkertaistettava.


  • Anonyymi

   Voittajana olisivat persut

   • Anonyymi

    Persut eivät ikinä pääse hallitukseen, yksikään puolue ei suostu heidän kanssa tekemään yhteistyötä. On siis samantekevää minkä kokoinen persupuolue on.


  • Anonyymi

   Yllättävän välinpitämättömästi äänestäjät suhtautuvat Suomen islamisaatioon. PS on ainut puolue, joka sitä kritisoi. Luulisi kannatuksen olevan selvästi nykyisen 21 % yläpuolella.

   • Anonyymi

    Persut ovat islamisoineet Suomea eniten. 2015 tuli enemmän islamisteja Suomeen kuin koskaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut ovat islamisoineet Suomea eniten. 2015 tuli enemmän islamisteja Suomeen kuin koskaan.

    Tämä punapersepunikki on kirjoittanut jo 10.000 samaa kommenttia. Kai hän ajattelee, että kun sitä tarpeeksi jankkaa niin se muuttuu faktaksi. Kaikki kuitenkin muistavat, ketkä ne tänne Ruotsista roudasi ja ketkä oli "Tervetuloa" kyltein vastassa.


  • Anonyymi

   Väestönsiirtojen rajoittaminen tänne kylmään ja pimeään suuren hiilijalanjäljen kuluttajiksi on vastuullinen ilmastoteko.

  • Anonyymi

   Totta. Inhoan kokoomusta yli kaiken, mutta voisin liittyä jäseneksi äänestääkseni Kirsin sen puheenjohtajaksi.

   • Anonyymi

    Orpo-Petteri ulos ja tilalle Antti Häkkänen. Kahden vuoden kuluttua maassa porvarihallitus jossa kokoomus, perussuomalaiset, keskusta ja kristilliset. Hurrit saavat jäädä katsomoon huutamaan yhdessä vihreiden, sosialistien ja muiden kommunistien kanssa.


  • Anonyymi

   Alottaja on tainnut keskustella asiasta vain pride-piireissä.

  • Anonyymi

   Ymmärrätköhän oikein kuinka politiikka toimii?

   Kirsi Piha asettuu ehdokkaaksi ja hänelle tulee todennäköisesti vastaehdokkaita. Sitten äänestetään. Sillä tavalla sitä politiikassa eteenpäin mennään.

   Kaleva ja Rydman on ehdokkaina ja jos heitä äänestetään ovat mukana. Jos sinä ja kaverisi jätätte äänestämättä, linja on silloin varmemmin heidän.

   Kirsi Piha on voimakkaasti arvostellut kokoomusta, mutta ei suostunut kantamaan vastuuta, uuden linjan eteenpäin viemisestä. Sillä tavalla ei taida oikein pärjätä.

   Kukakohan pitäisi erottaa?

   Muissakin puolueissa kämissään. Demareissa on selvä kahtia jako. Hyvä että muutamat henkilöt mahtuvat samaan huoneeseen ilman hampaiden kurskuttelya. Siellä jopa taklataan ulos toisia.

  • Anonyymi

   Juu todella vahva viesti! Kokoomus ois Kirsin punavihreiden äänestäjien voimin sellainen alle 5% puolue. Vois kilpailla RKP:n kanssa kumpi saa enemmän ääniä. :DDD

   Kirsi ja kaltaisesi vatipäät ette edes ymmärrä olevanne se äänekäs vähemmistö jota kukaan ei kaipaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HUS:lta viimein dataa koronasta ja koronarokotteista

   Hesarissa on artikkeli (tai kaksikin) jossa HUS kertoo koronatilanteesta ja antaa selvää numerofaktaa koronatilanteesta ja rokotusten vaikutuksesta. E
   Maailman menoa
   313
   4014
  2. Sähköpotkulautailija menehtyi linja-auton alle

   Turussa; 23-v. nainen kuoli onnettomuuspaikalla. Mikä suru taas kotiin ja omaisille ;(. https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008170930.html
   Maailman menoa
   255
   3795
  3. Aki Manninen pois pelistä! Anni Hautala mukaan! Suurin pudottaja Suomi -taustatiimi on tässä

   Oliko mielestäsi oikea päätös heittää Manninen pois ohjelmasta? Entä mitä mieltä olet siitä, että uutena juontajana Riku Niemisen tilalla aloittaa Hau
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2303
  4. Miten monta kertaa voi rakastua?

   Mtv naputellut Cosmopolitanin näpertelyn, tällaisen väitteen. "Psykologien mukaan jokainen meistä voi rakastua elämänsä aikana aidosti vain kolme ker
   Sinkut
   110
   1171
  5. Maisa Torpan mieletön julkisuuskiima

   Muutama kuukausi sitten Maiskikuli Törppö itki julkisuudessa kuinka julkisuus pilaa elämän, ei saa olla rauhassa ja hän ei olisi koskaan edes halunnut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   1069
  6. Martina Aitolehti ei pääse hehkuttamaansa USA:n kilpailuun

   Tässä on selvitys joten lopettakaa turha uikutus ja ulina. MARTINA EI PÄÄSE AMERIKKAAN!!! JOS VÄITÄTTE ETTÄ PÄÄSEE NIIN KERTOKAA MIHIN POIKKEUSKATEGOR
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1026
  7. Hänen kolme viimesintä..

   Mitkä on kolme viimeisintä numeroa hänen puh.numerossaan? Jos ei numero tiedossa niin kolme viimeistä kirjainta nimessään? Katsotaan tuleeko osumia :)
   Ikävä
   54
   1023
  8. JULKISTUS: Tässä uudet Yökylässä Maria Veitola "vieraat" - Sanna Marin, Sampo ja Minttu Kaulanen...

   Wau, mikä kattaus! Kenen koti ja jutut kiinnostaa eniten (tai vähiten)? https://www.suomi24.fi/viihde/julkistus-tassa-uudet-yokylassa-maria-veitola-vi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   820
  9. yäk rambo yäk

   Yäk siellä se leijonaemon "sulhanen " vääntää hikisestä paidasta kuntosalin lattialle hikensä . YÄK , YÄK, Hienoa seuraavien tulla salille , puista
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   807
  10. Millä kirjaimella etunimesi alkaa?

   aina kysytään kaivatun kirjaimia, entäs sinä itse?
   Ikävä
   46
   791
  Aihe