Kylvämisen ja niittämisen laki

Anonyymi

Tämä laki jonka Jumala on jo aikojen alussa säätänyt on universaalisti voimassa välittipä ihminen siitä tai ei. Kysynpä että onko siunaukset seurausta siitä että on elänyt oikein raamatun mukaan . Entä onko köyhyys ja sairaus kirous? Entä mitä on ristin kantaminen? Onko vastoinkäymiset elämässä seurausta syyn ja seurauksen laista, vai ristinkantamisesta, vai jostain kirouksesta vai ihan vain normaalista tapahtumasta johon ei liity mitään?

11

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun ihminen tulee uskoon, lehti kääntyy elämässä. Kristuksessa oleva on vapaa synnistä. Uskova menestyy, 3.Joh. alkupuoli. Myös terveys kuuluu uskovalle Jeesuksen ristintyön perusteella. Kyllä töitä pitää tehdä että rahaa tulee. Tässä perusasiat ilman raamatunjakeita. Jeesus Kristus tekee edelleen ihmeitä.

   Todella kylvämisen ja leikkaamisen laki on voimassa. NL/ Venäjä on surmannut satojen vuosien aikana tuhansia siviilejä. Raiskannut tuhansia saksalaisnaisia. Ovat päässeet siitä kuin koira veräjästä. Onpa siellä nyt paha koronatilanne. Milloinkaan en hyväksy sotaa, väkivaltaa.

   • Anonyymi

    No, mitä ne saksalaiset ovat tehneet muunmaalaisille. Ovatko he tappaneet, vai mitä tehneet.
    Taisi ne Neuvostoliittolaiset olla vapauttamassa siviilien surmaajien kynsistä ihmisiä.
    Lutherkin hukututti jopa Herran omia. Piti porukan karata rapakontaakse.
    Ja jopa Venäjällä syntyi Neuvostoliitto juuri siksi, että saatiin vapaus - sortajista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, mitä ne saksalaiset ovat tehneet muunmaalaisille. Ovatko he tappaneet, vai mitä tehneet.
    Taisi ne Neuvostoliittolaiset olla vapauttamassa siviilien surmaajien kynsistä ihmisiä.
    Lutherkin hukututti jopa Herran omia. Piti porukan karata rapakontaakse.
    Ja jopa Venäjällä syntyi Neuvostoliitto juuri siksi, että saatiin vapaus - sortajista.

    Juuri niin. Arvasin kysymyksen. En vain kirjoita täällä romaania. Jo presidentti Koivisto sanoi: Väkivalta, sota on aina tuomittava. En kirjoita täällä Aleksanteri, Pietari Suuresta, Napoeonista.


  • Anonyymi

   Kuitenkin täytyy varoa menestysteologiaa, se ei ole Jumalasta.

  • Anonyymi

   Raamattu sanoo kylvämisen ja niittämisen laista: Niin on myös kuolleitten ylösnousemus: kylvetään katoavaisuudessa, nousee katoamattomuudessa;
   kylvetään alhaisuudessa, nousee kirkkaudessa; kylvetään heikkoudessa, nousee voimassa.
   Jeesuksen omat niittävät ennen kaikkea rajan toisella puolella: "joka antaa kullekin hänen tekojensa mukaan": niille, jotka hyvässä työssä kestävinä etsivät kirkkautta ja kunniaa ja katoamattomuutta, iankaikkisen elämän, mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus.
   Rikkaudet ei välttämättä ole merkki Jumalan tahdossa elämisestä: Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat?
   Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.

  • Anonyymi

   Kun antautuu Jeesuksen omaksi, niin haluaa elää Jeesuksen opetusten mukaisesti, rakkaudesta ja kunnioituksesta Häntä kohtaan. Tämä tuo mukanaan Jumalan lähettämän siunauksen poikansa kunnioittajalle. Saat elää Taivaallisen Isäsi ja Jeesuksen hoivissa. Kaikki hyvät työsi menestyy, koska ne ovat Jumalan tahdon mukaisia. Mutta ei Jumala anna niinkuin maailma antaa. Ei sinusta välttämättä tule miljonääriä. mutta voit elää iloisena ja rauhassa omaistesi kanssa. Myös omaisesi tulevat aikanaan uskoon ja pelastuvat. Tulette tuntemaan Hyvän Isämme huolen pidon vaikeinakin aikoina . Opitte, että Jeesus on kanssanne tämän maailman luonnollisissa myllerryksissäkin. Hän taluttaa teidät ahdinkonne yli. Jos vaikka kuolisitte, niin Hän kutsuu omansa kotiinsa.

  • Anonyymi

   syyn ja seurakuksen laki on olemassa.
   Esim. ravintokysymyksissä itselleni on helluntaiherätyksessä paljon puhuttu, että liharuan ystävä on vahvauskoinen ja heikkouskoinen syö kasviksia.
   Onhan sitä tälläkin palstalla viljeltynä.
   Katsotaan hieman näköalaa.
   https://www.msn.com/fi-fi/terveysjafitness/hyvinvointi/bakteeriopin-professori-kertoo-todellisen-syyn-miksi-ravitsemussuosituksia-pitäisi-noudattaa-yllättävä-tekijä-monien-sairauksien-taustalla/ar-BB1cK5Hr?ocid=msedgntp

   Bakteeriopin professori kertoo todellisen syyn, miksi ravitsemussuosituksia pitäisi noudattaa – yllättävä tekijä monien sairauksien taustalla
   Valpuri Haapala
   14.1.2021

   Jos suoliston bakteerit eivät saa riittävästi kasviskuituja syödäkseen, ne alkavat käyttää suoliston pintaa suojelevaa limakerrosta ravintonaan. Seurauksena voi olla matala-asteinen tulehdus, joka vaikuttaa monien sairauksien taustalla.

   Turun yliopiston professori ja Turun yliopistollisen keskussairaalan ylilääkäri Pentti Huovinen kertoo katuvansa, ettei lapsena ollut erityisemmin kasvisten ystävä. Onneksi äiti syötti niitä pojalleen, kuten ravitsemussuosituksissakin neuvotaan.

   Vasta aikuisiällä Huovinen sai herätyksen. Hän ymmärsi, miksi kasvispainotteinen ruokavalio on hyväksi terveydelle ja miksi on tyhmää jättää kasvikset ja hedelmät syömättä. Kaikki liittyy elimistön satoihin biljooniin bakteereihin, jotka vastaavat reilua kiloa aikuisen ihmisen painosta ja 99 prosenttia ihmisessä olevista geeneistä.

   Bakteeriston merkitys ihmisen terveydelle on alkanut hahmottua paremmin vasta viime vuosina. Nykyään tiedetään, että bakteeriston köyhtyminen on yhteydessä moniin länsimaisiin elintapoihin ja elintapasairauksiin.

   Viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana infektiotaudit ovat vähentyneet voimakkaasti, ja samaan aikaan tulehdustautien määrä on kasvanut jyrkästi. Huovinen esittää tuoreessa kirjassaan Parantavat bakteerit (WSOY), että ilmiön takana vaikuttaa erityisesti länsimainen ruokavalio.

   Totta se on. kasviksilla on merkitys terveyteen ja hyvin paljon.
   Liha - ja mädättäjäbakteerit suolistossa ei ole terveydellisesti rakentavaa ja ihmisen ruumis on Pyhän Hengen temppeli

   Minulla on paljon parannuksen tarvetta ravintopuolelle ja nyt niitän niskoittelusta fyysisisien sairauksien kautta. Niinkuin puolisonikin tekee, vaikka kuinka helluntaiuskovaisuutta on verissä vuosikymmenten matkanverran.

  • Anonyymi

   Job eli vanhurskaasti ja sai kärsiä. Lopuksi hänelle kuitenkin hyvitettiin menetykset monikertaisesti. Sama asia oli myös Joosefilla. On siis mahdollista joutua kärsimään ilman omaa syytään, jotta uskollisuus tulee koeteltua.

  • Anonyymi

   Pikemminkin kyyläämisen ja nillittämisen laki. Sitä sen on narsistijumalan touhut.

  • Anonyymi

   Gal.6:7-9 Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata, sillä mitä ihminen kylvää, sitää hän myös niittää. Joka lihassa kylvää, se lihassa turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengessä iankaikkisen elämän niittää. Ja kun hyvää teemme, älkäämme lannistuko, sillä me saamme ajan tullen niittää, jos emme väsy. 2Tess.1:12-17

   • Anonyymi

    Hyvin tuo on sallinut pilkata, jo vuosituhannet.
    En edes ymmärrä kuinka olematonta voisi oikeasti pilkata.
    Mutta nämä olemattomiin uskovat ovat kaiken pilkan ja ivan itse ansainneet.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   7316
  2. 107
   3693
  3. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   174
   2768
  4. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   16
   2042
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   1740
  6. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   33
   1561
  7. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   161
   1535
  8. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   25
   1480
  9. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   34
   1419
  Aihe