Kylvämisen ja niittämisen laki

Anonyymi

Tämä laki jonka Jumala on jo aikojen alussa säätänyt on universaalisti voimassa välittipä ihminen siitä tai ei. Kysynpä että onko siunaukset seurausta siitä että on elänyt oikein raamatun mukaan . Entä onko köyhyys ja sairaus kirous? Entä mitä on ristin kantaminen? Onko vastoinkäymiset elämässä seurausta syyn ja seurauksen laista, vai ristinkantamisesta, vai jostain kirouksesta vai ihan vain normaalista tapahtumasta johon ei liity mitään?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun ihminen tulee uskoon, lehti kääntyy elämässä. Kristuksessa oleva on vapaa synnistä. Uskova menestyy, 3.Joh. alkupuoli. Myös terveys kuuluu uskovalle Jeesuksen ristintyön perusteella. Kyllä töitä pitää tehdä että rahaa tulee. Tässä perusasiat ilman raamatunjakeita. Jeesus Kristus tekee edelleen ihmeitä.

      Todella kylvämisen ja leikkaamisen laki on voimassa. NL/ Venäjä on surmannut satojen vuosien aikana tuhansia siviilejä. Raiskannut tuhansia saksalaisnaisia. Ovat päässeet siitä kuin koira veräjästä. Onpa siellä nyt paha koronatilanne. Milloinkaan en hyväksy sotaa, väkivaltaa.

      • Anonyymi

        No, mitä ne saksalaiset ovat tehneet muunmaalaisille. Ovatko he tappaneet, vai mitä tehneet.
        Taisi ne Neuvostoliittolaiset olla vapauttamassa siviilien surmaajien kynsistä ihmisiä.
        Lutherkin hukututti jopa Herran omia. Piti porukan karata rapakontaakse.
        Ja jopa Venäjällä syntyi Neuvostoliitto juuri siksi, että saatiin vapaus - sortajista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, mitä ne saksalaiset ovat tehneet muunmaalaisille. Ovatko he tappaneet, vai mitä tehneet.
        Taisi ne Neuvostoliittolaiset olla vapauttamassa siviilien surmaajien kynsistä ihmisiä.
        Lutherkin hukututti jopa Herran omia. Piti porukan karata rapakontaakse.
        Ja jopa Venäjällä syntyi Neuvostoliitto juuri siksi, että saatiin vapaus - sortajista.

        Juuri niin. Arvasin kysymyksen. En vain kirjoita täällä romaania. Jo presidentti Koivisto sanoi: Väkivalta, sota on aina tuomittava. En kirjoita täällä Aleksanteri, Pietari Suuresta, Napoeonista.


    • Anonyymi

      Kuitenkin täytyy varoa menestysteologiaa, se ei ole Jumalasta.

    • Anonyymi

      Raamattu sanoo kylvämisen ja niittämisen laista: Niin on myös kuolleitten ylösnousemus: kylvetään katoavaisuudessa, nousee katoamattomuudessa;
      kylvetään alhaisuudessa, nousee kirkkaudessa; kylvetään heikkoudessa, nousee voimassa.
      Jeesuksen omat niittävät ennen kaikkea rajan toisella puolella: "joka antaa kullekin hänen tekojensa mukaan": niille, jotka hyvässä työssä kestävinä etsivät kirkkautta ja kunniaa ja katoamattomuutta, iankaikkisen elämän, mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus.
      Rikkaudet ei välttämättä ole merkki Jumalan tahdossa elämisestä: Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat?
      Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.

    • Anonyymi

      Kun antautuu Jeesuksen omaksi, niin haluaa elää Jeesuksen opetusten mukaisesti, rakkaudesta ja kunnioituksesta Häntä kohtaan. Tämä tuo mukanaan Jumalan lähettämän siunauksen poikansa kunnioittajalle. Saat elää Taivaallisen Isäsi ja Jeesuksen hoivissa. Kaikki hyvät työsi menestyy, koska ne ovat Jumalan tahdon mukaisia. Mutta ei Jumala anna niinkuin maailma antaa. Ei sinusta välttämättä tule miljonääriä. mutta voit elää iloisena ja rauhassa omaistesi kanssa. Myös omaisesi tulevat aikanaan uskoon ja pelastuvat. Tulette tuntemaan Hyvän Isämme huolen pidon vaikeinakin aikoina . Opitte, että Jeesus on kanssanne tämän maailman luonnollisissa myllerryksissäkin. Hän taluttaa teidät ahdinkonne yli. Jos vaikka kuolisitte, niin Hän kutsuu omansa kotiinsa.

    • Anonyymi

      syyn ja seurakuksen laki on olemassa.
      Esim. ravintokysymyksissä itselleni on helluntaiherätyksessä paljon puhuttu, että liharuan ystävä on vahvauskoinen ja heikkouskoinen syö kasviksia.
      Onhan sitä tälläkin palstalla viljeltynä.
      Katsotaan hieman näköalaa.
      https://www.msn.com/fi-fi/terveysjafitness/hyvinvointi/bakteeriopin-professori-kertoo-todellisen-syyn-miksi-ravitsemussuosituksia-pitäisi-noudattaa-yllättävä-tekijä-monien-sairauksien-taustalla/ar-BB1cK5Hr?ocid=msedgntp

      Bakteeriopin professori kertoo todellisen syyn, miksi ravitsemussuosituksia pitäisi noudattaa – yllättävä tekijä monien sairauksien taustalla
      Valpuri Haapala
      14.1.2021

      Jos suoliston bakteerit eivät saa riittävästi kasviskuituja syödäkseen, ne alkavat käyttää suoliston pintaa suojelevaa limakerrosta ravintonaan. Seurauksena voi olla matala-asteinen tulehdus, joka vaikuttaa monien sairauksien taustalla.

      Turun yliopiston professori ja Turun yliopistollisen keskussairaalan ylilääkäri Pentti Huovinen kertoo katuvansa, ettei lapsena ollut erityisemmin kasvisten ystävä. Onneksi äiti syötti niitä pojalleen, kuten ravitsemussuosituksissakin neuvotaan.

      Vasta aikuisiällä Huovinen sai herätyksen. Hän ymmärsi, miksi kasvispainotteinen ruokavalio on hyväksi terveydelle ja miksi on tyhmää jättää kasvikset ja hedelmät syömättä. Kaikki liittyy elimistön satoihin biljooniin bakteereihin, jotka vastaavat reilua kiloa aikuisen ihmisen painosta ja 99 prosenttia ihmisessä olevista geeneistä.

      Bakteeriston merkitys ihmisen terveydelle on alkanut hahmottua paremmin vasta viime vuosina. Nykyään tiedetään, että bakteeriston köyhtyminen on yhteydessä moniin länsimaisiin elintapoihin ja elintapasairauksiin.

      Viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana infektiotaudit ovat vähentyneet voimakkaasti, ja samaan aikaan tulehdustautien määrä on kasvanut jyrkästi. Huovinen esittää tuoreessa kirjassaan Parantavat bakteerit (WSOY), että ilmiön takana vaikuttaa erityisesti länsimainen ruokavalio.

      Totta se on. kasviksilla on merkitys terveyteen ja hyvin paljon.
      Liha - ja mädättäjäbakteerit suolistossa ei ole terveydellisesti rakentavaa ja ihmisen ruumis on Pyhän Hengen temppeli

      Minulla on paljon parannuksen tarvetta ravintopuolelle ja nyt niitän niskoittelusta fyysisisien sairauksien kautta. Niinkuin puolisonikin tekee, vaikka kuinka helluntaiuskovaisuutta on verissä vuosikymmenten matkanverran.

    • Anonyymi

      Job eli vanhurskaasti ja sai kärsiä. Lopuksi hänelle kuitenkin hyvitettiin menetykset monikertaisesti. Sama asia oli myös Joosefilla. On siis mahdollista joutua kärsimään ilman omaa syytään, jotta uskollisuus tulee koeteltua.

    • Anonyymi

      Pikemminkin kyyläämisen ja nillittämisen laki. Sitä sen on narsistijumalan touhut.

    • Anonyymi

      Gal.6:7-9 Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata, sillä mitä ihminen kylvää, sitää hän myös niittää. Joka lihassa kylvää, se lihassa turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengessä iankaikkisen elämän niittää. Ja kun hyvää teemme, älkäämme lannistuko, sillä me saamme ajan tullen niittää, jos emme väsy. 2Tess.1:12-17

      • Anonyymi

        Hyvin tuo on sallinut pilkata, jo vuosituhannet.
        En edes ymmärrä kuinka olematonta voisi oikeasti pilkata.
        Mutta nämä olemattomiin uskovat ovat kaiken pilkan ja ivan itse ansainneet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2606
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1143
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe