Suomen parhaat grillit

Anonyymi

Listalle pääsi myös Jykä Seinäjoella mutta kannattaa huomata Best Hamburgers, Ähtäri jolla oli ennen grilli Seinäjoelle lähellä Vaakunaa.
Moninverroin parempi kuin Jykä tai mikään muu Seinäjoella:
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/b2e51448-ad2c-4897-bee6-102cefe2f7e0

Samburgerkin ratsastaa vanhalla maineellaan mutta tuotteet nykyään mitä sattuu kun siellä ei ole enää montaa vakiotyöntekijää vaan väki vaihtuu jopa päivittäin eikä koskaan opi sapuskaa tekemään.

66

2678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan oikeat grillit mainittiin tältä alueelta, itse samaa mieltä. Ne jotka hokee jotain samburgeria, ovat tynnyrissä kasvaneita eivätkä sen takia paremmasta tiedä.

      Pari paikkaa jäi listan ulkopuolelle, Kajaanissa toinen, Sastamalassa toinen.

      Yleisesti voisin sanoa, että Seinäjoella ja sen ympäristössä on jonkin verran kalliimmat hampparit, mitä muualla Suomessa. Silti laatu on jykää lukuunottamatta skeidaa. Jykä on toki kallis sekin, mutta ei sentään myy shittiä.

      • Anonyymi

        Lapualla Välilän Grilli vei kumminkin voiton joku vuosi takaperin etelä-pohjanmaan grilleistä ihan tv-ohjelmassakin...onhan se paras ollu jo vuosikymmeniä...siinä ei mitkään etelän vetelät pärjää saatika ähtärin ja minkään jykä grillin mössöt.nuo listan kärkipään grillit tietenkin saaneet pointseja oman kaupungin asukkailta ja kaupungit isompia ,,,tulos pitäisi suhtetuttaa asukasmäärään !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapualla Välilän Grilli vei kumminkin voiton joku vuosi takaperin etelä-pohjanmaan grilleistä ihan tv-ohjelmassakin...onhan se paras ollu jo vuosikymmeniä...siinä ei mitkään etelän vetelät pärjää saatika ähtärin ja minkään jykä grillin mössöt.nuo listan kärkipään grillit tietenkin saaneet pointseja oman kaupungin asukkailta ja kaupungit isompia ,,,tulos pitäisi suhtetuttaa asukasmäärään !

        Välilän grilli on joo ihan ok, huomattavasti parempi mitä samburger. Ähtärin grilli menee mielestäni silti edelle. Jykä on mennyt jotenkin huonommaksi, ja kalliita purilaisia. Välilässäkin sämpylät on littanoita, tulevat ilmeisesti koko lähialueella samasta paikasta nuo sämpylät. Muutoin välilä on hyvä, varsinkin kun on salaatit ja majoneesit välissä, niin kuin kuuluukin. Itse tykkään kuohkeammista sämpylöistä, mm Kajaanista ja Sastamalasta löytyi näitä, ja täytteet kunnollisia, ei mitään einesmössöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Välilän grilli on joo ihan ok, huomattavasti parempi mitä samburger. Ähtärin grilli menee mielestäni silti edelle. Jykä on mennyt jotenkin huonommaksi, ja kalliita purilaisia. Välilässäkin sämpylät on littanoita, tulevat ilmeisesti koko lähialueella samasta paikasta nuo sämpylät. Muutoin välilä on hyvä, varsinkin kun on salaatit ja majoneesit välissä, niin kuin kuuluukin. Itse tykkään kuohkeammista sämpylöistä, mm Kajaanista ja Sastamalasta löytyi näitä, ja täytteet kunnollisia, ei mitään einesmössöä.

        Lähdenkin tästä Sastamalaan grillille. Onko siellä joku tietty grilli se hyvä, etten mene väärään paikkaan?


    • Anonyymi

      Se Lapuan grilli muuten voitti ihan pelkästään siksi että Hedbergillä oli keikka odottamassa Lapualla eikä viitsinyt ajaa takaisn Seinäjoelle kun piti tehdä se nimikkoburgeri "voittaja"grillillä.

      Samburger toki on entinen mennyt suuruus jossa jatkuvasti harjoittelevat vuokratyöntekijät vaihtuu päivittäin. Samburgerilla muuten muusi ja kanamunalätyt ainakin on pakasteita eli ennakkoon tehtyjä ja ne lämmittää ne mikrossa.

      • Anonyymi

        Samburgerilla käy ne, jotka käyvät joka paikassa vanhasta muistista, eivätkä tiedä paremmasta, eikä hyvän päälle muutenkaan. Tallovat samoja polkuja vuodesta toiseen.

        Kerran vein seurueen, jossa henkilöitä sieltä täältä Suomesta, sambugerille syömään hampurilaiset. Tästä on jo aikaa. Kaikki sanoivat tuolloin, ettei ole koskaan nähnyt näin oudon näköisiä hampurilaisia. Moni jätti puolet syömättä, ei siksi ettei olisi jaksanut, vaan maun ja koostumuksen takia. Ei vain maistunut.

        Olenkin jälkeenpäin miettinyt, että samburger sopii varmaan parhaiten eteläpohjalaiseen makuaistimukseen, varsinkin jos ei ole muunlaisia hampurilaisia syönyt. Samburger yms oli ensimmäisiä grillejä mitä tännepäin tuli. Hampurilaiset oli uusi juttu ja niitä haluttiin. Grillejä nousi ja kenelläkään ei ollut käsitystä miten niitä hampurilaisia piti tehdä. Niitä vain alettiin tekemään jollain tapaa, joku keksi että parillalla litistetään, niin on helpompi kääriä voipaperiin. Väki tavallaan tottui tähän, kun ei muusta tiennyt. Ja sama tyyli on säilynyt nykypäivään saakka. Siihen on ns totuttu, ja tottuneita tapoja on vaikea muuttaa.

        Tässä syy, miksei eteläpohjanmaan ulkopuoliset pidä samburgerin litistettyjä hampurilaisia kovinkaan hääppöisinä. Muut on tottuneet erilaisiin hampurilaisiin, ja täkäläiset tekeleet näyttävät ja maistuvat oudolta.


      • Anonyymi

        Lapuan Grilli on ihan eri grilli kuin Välilän Grilli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samburgerilla käy ne, jotka käyvät joka paikassa vanhasta muistista, eivätkä tiedä paremmasta, eikä hyvän päälle muutenkaan. Tallovat samoja polkuja vuodesta toiseen.

        Kerran vein seurueen, jossa henkilöitä sieltä täältä Suomesta, sambugerille syömään hampurilaiset. Tästä on jo aikaa. Kaikki sanoivat tuolloin, ettei ole koskaan nähnyt näin oudon näköisiä hampurilaisia. Moni jätti puolet syömättä, ei siksi ettei olisi jaksanut, vaan maun ja koostumuksen takia. Ei vain maistunut.

        Olenkin jälkeenpäin miettinyt, että samburger sopii varmaan parhaiten eteläpohjalaiseen makuaistimukseen, varsinkin jos ei ole muunlaisia hampurilaisia syönyt. Samburger yms oli ensimmäisiä grillejä mitä tännepäin tuli. Hampurilaiset oli uusi juttu ja niitä haluttiin. Grillejä nousi ja kenelläkään ei ollut käsitystä miten niitä hampurilaisia piti tehdä. Niitä vain alettiin tekemään jollain tapaa, joku keksi että parillalla litistetään, niin on helpompi kääriä voipaperiin. Väki tavallaan tottui tähän, kun ei muusta tiennyt. Ja sama tyyli on säilynyt nykypäivään saakka. Siihen on ns totuttu, ja tottuneita tapoja on vaikea muuttaa.

        Tässä syy, miksei eteläpohjanmaan ulkopuoliset pidä samburgerin litistettyjä hampurilaisia kovinkaan hääppöisinä. Muut on tottuneet erilaisiin hampurilaisiin, ja täkäläiset tekeleet näyttävät ja maistuvat oudolta.

        Olen myös vienyt monia vieraspaikkakuntalaisia Samburgerille ja kaikki ovat tykänneet, osa on jopa ajanut moottoripyörillä ihan kyseisten hamppareiden takia Seinäjoelle toistamiseen. Suomea kiertäneenä todennut että grilliruokaa ei ole kovinkaan monessa kaupungissa tarjolla vaan joka kulmalla on mäkkiä ja heseä, Seinäjoella on sentään onneksi vielä useampi perinteinen grilli.


    • Anonyymi

      Eteläpohjalainen makuaistimus ei ole koskaan ollut mikään erikoinen, eikä kulinarismista ole tietoakaan. Ei eteläpohjalainen juuri maistele miltä ruoka maistuu, kunhan se on helppo syödä ja sitä on paljon. Eteläpohjanmaasta kertoo hyvin se, että lauantaimakkara oli joskus vuosia sitten oikeinkin suosittu makkara. Makuhan ei ole häävi, eikä ravintoarvot, mutta helppo syödä ja halpaa. Samoin eteläpohjalaiset tykkää syödä käristettä, joka on käytännössä vettä ja jauhoa. Muualla Suomessa syövät lihapitoisempia makkaroita. Kai tämä kertoo jotain makutottumuksista. Monelle eteläpohjalaiselle broccolit, pestot, pastat, oliivit, yms ovat täysin vieraita käsitteitä. Monella on yllättävän suppea ruokakäsitys, tyyliin nakit ja muusi.

      • Anonyymi

        Etelä-Pohjalaaset on parhaita kokkailemaan ja syömään,,sun vetelä vellihousut häviää !


    • Anonyymi

      Samburgerin ruoka on nykyään aika kuraa.

      • Anonyymi

        Kyllä juu, surkiaa on. Viimeksi joku likka yritti valmistaa hampurilaista, paloihan se turhan koppuraksi. Järkytys oli kun näin miten se laittoi vieläpä ananasrenkaan suoraan purkista kylmänä ja vettä nokkuvana hampparin väliin. Ei osannut myöskään asiakaspalvelun alkeita, asiakasta ei tervehtinyt ja näytti happaman oloiselta muutenkin.

        Ähtäris kävin ihan kokeilumieles, bestburgerilla. Samalla kun käytiin siellä päin mökillä. Voi pojat että oli hyvä ja monipuolinen menuu, otin jonkin en muista minkä, mutta ai että oli hyvää, oli kyllä aivan eri planeetalta mitä Seinäjoella on tottunut saamaan. Hinta siitä huolimatta halpa, ja näki heti että oli ennenkin paistellut hampurilaisia, sen verran kätevästi kävi. Ja hyvää oli. Lisäksi oli mukavan oloinen paikka ja ystävällinen palvelu muutenkin. Harmi kun on niin kaukana, ettei tule usein poikettua.


      • Anonyymi

        Mennään ähtäriin oli muuten huippu lounaslautanen, raikas ja suun myönteinen.
        Ähtärissä oli huippu grilli


    • Anonyymi

      Samburger oli ennen hyvä paikka kun siellä oli vakihlökuntaa joka osasi tehdä sapuskaa. Sitten siellä alettiin käyttää halpavuokraorjia eli hlö saattaa aamulla olla lapioimassa navetassa paskaa, illaksi tulee Samburgerille ja huomenna on vaikka R-kioskilla myymässä. Eli ei opi mitään hommaa kunnolla mutta on halpa työntekijä.

      Palaneet burgerit on Samburgerilla nykyään normitavaraa, sämpylät prässätään parilalla littiin että tulisi nopsaan, kananmunat ja muusi otetaan pakastimesta ja lämmitetään mikrolla. Tilaus on koko ajan jotain muuta kuin pyysi, jotain puuttuu, mausteet on väärät, ananas tosiaan purkista kylmänä ja märkänä jne jne

      Kaiholla muistelen Best Hamburgersia joka oli ennen Ähtärin lisäki myös Seinäjoen keskustassa mutta joutui lopettamaan kun niiden liiketilan päälle rakennettiin kerrostalo (sama tapahtuu pian Jerikon Grillille) Best Hamburgers teki itse niiden herkulliset pihvit kun muilla on samat Atrian einespihvit

    • Anonyymi

      Joo tuo on kyllä Seinäjoen ja Lapuan grilleillä kumma, että einespierupihvi on niin kuin vakiokamaa valtaosassa hampurilaisia, ja sitten jossain kalliimmassa erikoishampurilaisessa on kokolihapihvi.

      Kun taas sitten meet maakunnan ulkopuolelle, vaikka Turkuun, Sastamalaan, Kajaaniin ja moneen muuhun paikkaan. Niin niissä ei ole einespihviä edes vaihtoehtona, vaan kaikki pihvit on aina tottakai kokolihaa.

      En ymmärrä miksi näis paikallisis grilleis on kaksia eri pihvejä. Miten muualla Suomes pystytään käyttämään kokolihapihvejä kaikis, eikä hinta silti nouse. Itseasias muualla on usein jopa hieman halvempia hamppareita. Ja silti laatu paljon parempi.

      Onko vain niin, että peruspohjalainen ei niin tiedosta mitä siellä välis on, pääasia että saa mahan täyteen. Taitaa moni syödä kotonakin einespihviä, eikä ymmärrä mitä syö, kunhan jotain mättää suuhunsa. Että tämä ajaako sitten grillit siihen mistä aita matalin, koska tietävät että suurin osa väestä ei ymmärrä laadusta kuitenkaan mitään, pääasia että saa vattan täyteen vaikka kuraa.

      • Anonyymi

        ei se niin oo,,,muualla ei tiedetä griilin ruuista yhtikäs mitään,,,kauheaa möössöä sastamala,,,turun ruoakki oli kauheeta koko ek:n


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei se niin oo,,,muualla ei tiedetä griilin ruuista yhtikäs mitään,,,kauheaa möössöä sastamala,,,turun ruoakki oli kauheeta koko ek:n

        Niinhän ne Venäjälläkin sanoo että Lada on paras, ja muualla maailmas ei tiedetä autoista yhtikäs mitään...🤣🤣


    • Anonyymi

      Kaikki eepeen grillit hakee tavaransa samasta ja ainoasta tukusta eli Metrotukusta.
      Ja kaikki käyttää sitä halvinta mitä tukku tarjoaa ja lisärahalla sitten myydään niitä kokolihapihvejä.

      • Anonyymi

        täällä jaksetaan vouhkata näistä grilleistä..susittelen tukituttamaan koko verenkuvan pari kertaa vuodessa


      • Anonyymi

        Nää burgeri-tarzanit on niitä, jokka ajaa autonsa nuoresta pitäen ihan kaupan oven eteen. Kun eivät jaksa kävellä. Roskaruoan kylläisyys kestää vain puoli tuntia vaikka mätön vetäisi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jykän grillin hevosenliha hamppari on kyllä ihan helvetin hyvää

    • Anonyymi

      Barolts on paras

      • Anonyymi

        Järkyttävää mättöä Barot'silla. Ekan kerran oksuburgerin jälkeen ajattelin, että olin saanut jonkun maanantaiversion. Toisella kerralla ostin kaksi erilaista mukaan kotiin vaimonkin maistaa. Aivan kamalaa mössöä. En tajua. Onkohan ideana se, että teollisuusalueella kohderyhmänä on duunari-ruunarit, jotka ei paremmasta tiedä.


      • Anonyymi

        kannattas käydä tuolla euroopan festivaaleilla vetämässä tuoretta lihaa ja kalaa kunnon annoksia avotulella tehtynä. ja juoma virtaa...mm saksassa ja espanjan mantereen puolella toki tää korona vähä toppas näitäkin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järkyttävää mättöä Barot'silla. Ekan kerran oksuburgerin jälkeen ajattelin, että olin saanut jonkun maanantaiversion. Toisella kerralla ostin kaksi erilaista mukaan kotiin vaimonkin maistaa. Aivan kamalaa mössöä. En tajua. Onkohan ideana se, että teollisuusalueella kohderyhmänä on duunari-ruunarit, jotka ei paremmasta tiedä.

        Barotin pitäisi olla luxus-versio Scanburgerista (sama omistaja) mutta ovat vain sikakalliita ja mauttomia ja kylmiä burgereita. Ihan kuin lämmittäisivät Lidlin hyllyssä myytäviä joissa on jotain puuromaista ainetta omituisen makuisen sämpylän välissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järkyttävää mättöä Barot'silla. Ekan kerran oksuburgerin jälkeen ajattelin, että olin saanut jonkun maanantaiversion. Toisella kerralla ostin kaksi erilaista mukaan kotiin vaimonkin maistaa. Aivan kamalaa mössöä. En tajua. Onkohan ideana se, että teollisuusalueella kohderyhmänä on duunari-ruunarit, jotka ei paremmasta tiedä.

        Baroltsin ateriat ja hampparit on kuin ravintola annoksia.todella herkullisia.


    • Anonyymi

      Veriryhmä = majoneesi

      ...ei mulla muuta...

    • Anonyymi

      Roke burgeri Lapualla on paras

    • Anonyymi

      "Baroltsin ateriat ja hampparit on kuin ravintola annoksia.todella herkullisia."
      Joka non sanoo siitä paskasta on siellä itse töissä tai Baroltsin some-tiimissä esiintyy laittomasti kuluttakana.

      • Anonyymi

        Barots on kyllä hyvä, hakkaa nämä grillit ja monet ravintolatkin mennen tullen. De facto


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Barots on kyllä hyvä, hakkaa nämä grillit ja monet ravintolatkin mennen tullen. De facto

        Niinni mutta kun pohojalaseen makuelämykseen kuuluu einespihivi, litistetyt ja rasvaan kastetut sämpylät, ei salaattia vaan juustua ja kurkkusalaattia.

        Sama juttu makkaroos. Eteläpohojalaanen tykkää jauhomakkaroosta, kun on aina tottunu eikä muusta kuullu. Einestä ja jauhomakkaraa, helppo syärä, rasva korvaa maunpuutteen, ja pääasia että on palio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinni mutta kun pohojalaseen makuelämykseen kuuluu einespihivi, litistetyt ja rasvaan kastetut sämpylät, ei salaattia vaan juustua ja kurkkusalaattia.

        Sama juttu makkaroos. Eteläpohojalaanen tykkää jauhomakkaroosta, kun on aina tottunu eikä muusta kuullu. Einestä ja jauhomakkaraa, helppo syärä, rasva korvaa maunpuutteen, ja pääasia että on palio.

        Olimma Jyväskyläs 20 vuotta sitte ja sielä saimma syörä rasvaan kastettuja sämpylöötä hampareis eikä mitään rehuja joukos. Meilloli näläkä ja ne oli parhaat hampparit, mitä ikään omma syöny. Sitä grilliä ei enää Jyväskyläs oo. Ettimmä mutta ei löyretty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olimma Jyväskyläs 20 vuotta sitte ja sielä saimma syörä rasvaan kastettuja sämpylöötä hampareis eikä mitään rehuja joukos. Meilloli näläkä ja ne oli parhaat hampparit, mitä ikään omma syöny. Sitä grilliä ei enää Jyväskyläs oo. Ettimmä mutta ei löyretty.

        Kannattaa kokeilla uusia juttuja, ei ole tervettä jos makuaisti on pelkän rasvan perään. Mutta tietty jos on umpimielinen ja muutosvastainen, niin siinä ei ole varmaan mitään tehtävissä, muutaku hamaan tappiin rasvahamppareita taikka äireen pöytään syömään, kun muuta ei oivalleta.

        Hei, maailma on täynnä makuja, ei kannata jumittaa koko elämää samoissa vesissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinni mutta kun pohojalaseen makuelämykseen kuuluu einespihivi, litistetyt ja rasvaan kastetut sämpylät, ei salaattia vaan juustua ja kurkkusalaattia.

        Sama juttu makkaroos. Eteläpohojalaanen tykkää jauhomakkaroosta, kun on aina tottunu eikä muusta kuullu. Einestä ja jauhomakkaraa, helppo syärä, rasva korvaa maunpuutteen, ja pääasia että on palio.

        Älä yleistä! Kaikki mun kaverit tykkää baroltsin ruuasta ja me ollaan EP:ltä kaikki. Ja lihaisasta makkarasta tykätään myös


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Barots on kyllä hyvä, hakkaa nämä grillit ja monet ravintolatkin mennen tullen. De facto

        Korv-göran jakobstad är nog bäst i hela norden.Seinäjoki atria korven är inte riktigt god det ska vara den där herr snellman.


    • Anonyymi

      Miksi ihmeessä tuo mainittu Barot on jossain hevon kuusessa teollisuusalueella?

      • Anonyymi

        Sehän on hyvällä paikalla keskellä kauppa keskittymää.


    • Anonyymi

      Hampurilaasia voi teherä ittekki. Oottako kokeillu?

    • Anonyymi

      Älä nyt paskaa puhu! Jykä nro 1

    • Anonyymi

      Mäkkärillä halpoja mutta ei hyviä

      • Anonyymi

        ehkä kannatas yleensäkin syädä muutakin grillikamaa ja äite muorin keitoksia...hey,,,,this is etelä-pohjanmaa


    • Anonyymi

      Päivällä syödään mummon muusia ja lihapullia mutta yöllä pöhnäs pitää saada grillisapuskaa. Harmi kun vain Samburger on auki sillon kun on nälkä. Ja sitten toki Mäccäri mutta ennemmin sitä tavallisella grillillä söisi.

      Eilen illalla klo 2250 olisin mennyt Katukokille mutta autoluukulla 6-7 autoa ja jalkaluukulla 6 asiakasta ja paikka menossa kiinni jo 2300. Piti sitten mennä kotiin lämmittämään uunissa makkaraa kun ei Katukokille raha kelpaa.

    • Anonyymi

      Mun akka osaa teherä parhaat ruuat.

      • Anonyymi

        Niin osaa..


    • Anonyymi

      Oikeasti eniten kiinnostaisi nähdä nää testaajat ja niitten terveystiedot. Ei kannattaisi oman terveydensä tähären ja julkisuuden vuoksi itteänsä väärällä ruualla tappaa. Nyt jo tieretähän että ruaka se on mikä eniten vaikuttaa olohon ja elämään. Oot sairas ja kirutat loppuun. Tai olet terve ja nautit olosta loppuhun asti. Onko totta että vyötärölihavat kualee kiruttaen aikaisemmin?

    • Anonyymi

      Lapuan grilli oy Tuomaalankatu 2 vanhan bussiaseman vieressä on niin valtavat annokset juusto leikataan kauhavalaisella purilaiseen.1 eteläpohjanmaalla.

      • Anonyymi

        ei se annoksen iso koko tee siitä aina parasta,paitsi etelä-pohjanmaalla


    • Anonyymi

      Jykän asiakaskuntaa kun katsoo, niin näyttää olevan suurin osa keski-ikäisiä vatsakkaita duunarimiehiä, autona useimmiten jonkin firman pakettiauto, vaatteena huomioväriset likaiset rakennushaalarit, tupakka sauhuaa. Käytöstavat öykkärimäiset.

    • Anonyymi

      Työmiehet haluaa isot ja täyttävät hampurilaiset, siksi ne käy Jykällä!
      Heset ja Mäkkärit on tenaville ja teineille, jotka ei kunnon hamppareita jaksa syödä.

      • Anonyymi

        Jykältä vatsa pinkeäksi ja närästys kaupan päälle.

        Mäkkäriltä hieman nälän siirtoa, eikä närästä.


      • Anonyymi

        Niillä kerroilla kun Jykällä oon käynyt niin 'purilaiset on olleet niin ohuita että olisi lompakkoon mahtunut, ja karrelle poltettu.
        Naurettavaa että tuollainen paikka on kenenkään listoilla huipputasoa. Rekkakuskina olen maata kiertänyt, ja varmasti käynyt ainakin sadalla grillillä joilta on saanut parempaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niillä kerroilla kun Jykällä oon käynyt niin 'purilaiset on olleet niin ohuita että olisi lompakkoon mahtunut, ja karrelle poltettu.
        Naurettavaa että tuollainen paikka on kenenkään listoilla huipputasoa. Rekkakuskina olen maata kiertänyt, ja varmasti käynyt ainakin sadalla grillillä joilta on saanut parempaa.

        Ja ei sillä tosiaan nälkä lähtenyt. Ylistarossa pysähdyin matkalla syömään paremmat purilaiset, kun siihen mennessä tuli jo nälkä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niillä kerroilla kun Jykällä oon käynyt niin 'purilaiset on olleet niin ohuita että olisi lompakkoon mahtunut, ja karrelle poltettu.
        Naurettavaa että tuollainen paikka on kenenkään listoilla huipputasoa. Rekkakuskina olen maata kiertänyt, ja varmasti käynyt ainakin sadalla grillillä joilta on saanut parempaa.

        Et ole varmaan ikinä edes käynyt Jykällä etkä ole ajanut rekkaa metriäkään.....


    • Anonyymi

      Menkää Noposelle jos hyvää haluatte!!

      • Anonyymi

        Noponen on aina kiinni kun hyvää tekee mieli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noponen on aina kiinni kun hyvää tekee mieli.

        Joo, tää on sen ainoa huono puoli.


    • Anonyymi

      No mitä sitten?

    • Anonyymi

      Best Hampurgers oli aikoinaan suosikkini mutta joutui väistymään paraatipaikalta kun siihen rakennettiin valmiiksi sisäilmaongelmainen virastotalo! Best Hampurgers jotaisi tulla takaisin ihmisten ilmoille. Oliko hetken aikaan upassa jossain kapakan nurkalla?

    • Anonyymi

      Kovia on Jykän krillin äijät mainostamaan, suoli24 palstalla, heh heh oikeen. Naurattaa ihan maha kippuras.

      Oon ajanu rekkaa ympäri Suomen aika pitkään, ja käynyt melkein jokaisen tämän maan grillin läpi. Nytkin oon tauolla, tosin abc:llä tällä kertaa, ihan vaan kahvilla ja sämpylällä.

      Sanoisin että Seinäjoen ympäristön grillit on sellaista alempaa keskitasoa. Kyllä niitä syö, mutta helmipaikat on jossain ihan muualla Suomessa. Hyvä Suomi! Kyllä täällä vielä osataan.

      Silmiinpistävintä on Seinäjoella, että perusajatus on että hampurilaisessa on lähtökohtaisesti einespihvi, ja sitten on jokin erikoishampurilainen jossa on oikein jopa kokolihapihvi, heh hehe. Kun pääosin muualla Suomessa, kokolihapihvi on kaikis hampurilaisis, harva paikka einespihviä enää edes harkitsee, muuta kuin johonkin lasten purilaisiin.

      Koko on toki Seinäjoella plussaa, useassa paikassa koko on tarpeeksi iso. Mutta sisällössä olisi paljon parannettavaa.

      Täytyypä taas kohta jatkaa, rekkamiehen yö jatkuu..

    • Anonyymi

      Seinäjoella tosiaan on luulo että joku Samburger on maailman paras hampurilainen kun jokapaikassa on niin onnettomia einespurilaisia. No ei todellakaan ole vaan Seinäjoella on maan surkeimmat grillisapuskat.

      Se Best Hamburgers oli todella hyvä paikka ja ne teki purilaispihvit itse.
      Sama firma toimii vielä Ähtärissä. Pitäis joskus vaikka käydä katsomassa pandoja ja samalla pääsisi Bestille syömään.

      https://www.besthamburgers.fi/

      • Anonyymi

        Bestillä kun käy, niin pääsee hieman käsitykseen siitä miten paljon hampurilaisten laatu paranee, mitä kauemmas Seinäjoesta menee.

        Eikä bestikään ole hetikään parasta mitä Suomesta löytyy. Mutta antaa osviittaa siitä, miten surkeita hampurilaisia Seinäjoella on.

        Kajaanissa ja Turussa esimerkiksi kannattaa käydä grillillä, saattaa yllättyä positiivisesti. Ja se hinta, samalla rahalla saa muualta parempaa. Enemmänkin miettii, miten ihmeessä grillit julkeaa Seinäjoella noilla hinnoilla ylipäätään tarjota einespihviä, ja muukin laatu on kuraa.

        Toki Seinäjoella on kuraan totuttu, eikä paremmasta tiedetä, siinä kai se syy. Surkea skeida menee kaupaksi, niin ei tarvi panostaa. Ainoastaan maakunnan ulkopuolelta tulevat ihmettelee Seinäjoen grillien huonoa laatua, mikäli joskus niihin eksyy. Toki pisnes perustuu siihen, että paikalliset on tottuneet syömään surkeaa laatua eivätkä paremmasta tiedä.


    • Anonyymi

      Miksi satsata laatuun kun lämmittämällä kaupan 69 sentin einespurilaisen saa asiakkaalta 6 euroa. Ja aikaa ei tuhtata vaan parilalla läntätään se sämpylä littiin että lämpenee nopeammin.

    • Anonyymi

      Michelin kokin mukaan laadukkaan gourmet-burgerin hinnan pystyy painamaan 2-3 euroon kun se nyt maksaa hänellä 4,75e
      https://www.hs.fi/ruoka/art-2000008613273.html

      Seinäjoella myydään 60 sentin einesburgereita 6 eurolla ja käsketään asiakkaisen olla ilman jos ei kelpaa.

      • Anonyymi

        Kuvasta katsottuna näitä Michelin kokin Kotburgereita pitäisi syödä 4-5kpl, notta nälkä lähtis!
        Tuon kokoisesta pullasta en maksais kahtakaan euroa.


    • Anonyymi

      Seinäjoella ja eteläpohjanmaalla ylipäätään, puheet on aina ollu kovempia mitä teot. Puheissa ollaan maailman parhaita siinä ja siinä, sitten kun asiaa tutkii lähemmin, niin huomaa että kaikki on melkein sutta ja sekundaa, vaikka puheissa priimaa pukkaa.

      Vaatimattomuus ja nöyryys puuttuu. Tämän huomaa muuallakin kuin grilleillä, heikossa laadussa, huonona asiakaspalveluna, retosteluna, nokitteluna, jne.

      Olisihan se kato ihan liikaa vaadittu, jos rahalle saisi vastinetta, sehän olisi yrittäjältä pois.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa

      En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod
      Ikävä
      20
      2373
    2. Nainen, sellaista tässä ajattelin

      Minulla on olo, että täällä on edelleen joku, jolla on jotain käsiteltävää. Hän ei ole päässyt lähtemään vielä vaan jost
      Ikävä
      238
      1746
    3. Seiska: Anne Kukkohovi myy pikkuhousujaan ja antaa penisarvioita

      Melko hupaisaa: https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ex-huippumalli-anne-kukkohovin-amerikan-valloitus-vastatuulessa-myy
      Maailman menoa
      308
      1286
    4. Miten tämä meidän tarina

      Sitten päättyy?
      Ikävä
      65
      959
    5. Kulujen jako parisuhteessa

      Hei, miten teillä jaetaan kulut parisuhteessa? Työttömyyttä ja opiskelua tulee omalla kohdalla jatkumaan vielä jonkin ai
      Parisuhde
      53
      935
    6. En todellakaan halua että

      Tämä päättyy näin
      Ikävä
      39
      844
    7. Missä olit kun tajusit, että teistä tulee joskus pari?

      Kuvaile sitä paikkaa, hetkeä ja tilannetta.
      Ikävä
      53
      835
    8. J miehelle viesti menneisyydestä

      On jo useampi vuosi, kun ollaan oltu näköyhteydessä. Jäi tyhjä olo, koska rakastin. En tietenkään sitä kertonut. Mutta e
      Ikävä
      35
      747
    9. Valitse, kenen kanssa seurustelet

      Seura turmelee, ja huono seura turmelee täysin. Vähän niin kuin valta turmelee, ja absoluuttinen valta turmelee kokonaan
      Hindulaisuus
      273
      683
    10. Paikat tapeltu

      Ei mennyt ihan persujen toiveiden mukaan Ei kait nyt 20 ääntä ja arpajais voitolla voi olla Ähtärin kaupungin puheenjoh
      Ähtäri
      35
      681
    Aihe