Terrorismi siirtolaisuutta käyttäen

Anonyymi

Valko-Venäjä ja Marokko ovat aloittaneet uudentyyppisen terrorismin. Valko-Venäjä järjestää Venäjän tuella siirtolaisia lennoilla Bagdadista ja Istanbulista ja kuljettaa tulijat Liettuan rajalle. Marokko päästää väkeä Ceutan saarelle kurittaakseen Espanjaa, joka valittaa Länsi-Saharan miehityksestä.
Tämä on halpamaista. On palautettava laillisuus ja järjestys sekä siirtolaisuuteen että turvapaikanhakuun.

4

554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pekka Haaviston täytyy taas antaa vanha neuvonsa: rajapuomissa on saranat, kiinni vaan.

    • Anonyymi

      Jos on lehtiin uskomista, niin lennot Bagdadista on taas buukattu täyteen. Venäjä keksii näitä hybridivaikuttamiskeinoja. Liettua valikoitui kiusaamiskohteeksi tällä kertaa. Venäjä pyrkii hajottamaan EU:ta. Jos alistuisi sen kaveriksi, niin kiusaaminen loppuisi, hetkeksi. Alistaminen ei loppuisi, se on roiston luonto.
      Suomi alistui Fennovoimaan. Fortumin sijoitukset Siperiassa, Finnairin ylilennot, keinoja kiristykseen Venäjällä on. Meidän on löydettävä omat keinomme suojata itsemme.
      Yksi keino on rikosten tutkinta rehellisesti. Valkovenäläisen oppositiomiehen murha Kievissä tutkitaan niin kuin länsimaissa rikokset tutkitaan. Salamurhia harrastavalle Venäjälle ja Valko-Venäjälle se voi merkitä omien kääntymistä niitä vastaan enenevässä määrin.

    • Anonyymi

      Onx ne edes hyvännäköisiä?

    • Anonyymi

      Yli sata ihmistä, jotka värvätty viharikokseen, melukampanjaan, ja sadismiin, tutkintapyyntöjen tekoon, on aktiivisesti teoin pyrkinyt vahingoittamaam vuodesta 2007,osa koko tuon ajan värväten uusia, teeskennellen kaikille mahdollisille itse uhria marttyyria, muita puolustavaa sankaria. Osa liittynyt matkan varrella.

      Todemnnäköisesti mukana moninkertaisesti ihmisiä aktiivisestikin mutta eivät ole läjhinaapureita, ja siten koko ajan esim ole karjuneetkirkuneet paukutelleet vahtineet pyrkineet kaikin mahdollisik tavoin aiheuttamaan sosiaalista taloudellists ja varsinkin terveyteen kohdistuvaa vahinkoa.

      Sitten ehkä tuhansia ellei kymmeniö tuhansia joille levitetty vihaa, mutta eivät aktiivisesti sabotoi ainakaanyhtä tekoa enempää.

      Kaikki on tehty myös läheisillemi. Lavastukset teeskentely kieroilu eli koko ajan vahtiminen haitanteko ilkeys marttyyrin esittäminem meluksmpanja ymym

      Ei tunnu että olisin elossa.

      Alulle joukkoviharikoksen laittoi myyjä.
      Syynä se että itse en lähtisi ketään muuta vainoamaan. Jotai halusivat sormella osoitella. Yhteisöllisyyttä kiimaa energiaa taliudellista hyötyä näin tavoitella.

      Outo asiaankuulumatonko sivuhuomio Jossain puolivälissä tietokoneellani alkoi pyöriä anonymous hacker video jossa hahmo sanoi your house will be mine. No suuri osa vihaajista on it-alalla, ict, raksa-alalla,insinöörejä, yksityisen puolen myyjiä yms

      Eli kymmenet miehet on olleet tarpeeksi rohkeita tuhoamaanyhden naisen elämää addiktoituneesti, iloa saaden, kiimaa, hurmosta, ja uhrin läheisten elämää.

      Viha minua kohtaaan ja minulle tahallisen haitan teko ja samalla uhrina ediintyen tai esim löhinaapurim oikeutta meluta puolustaen meluamalla itse tauottajne tai esim jos 3rajanaapuriaon pessyt tsi peseeparin metrin päässä pari päiväö viikossa autoja, jos ihmettelee alkaatukeminen ettö eikö täällä saa mitöön jne tuo sadalle vähintään elämän merkityksen. Käytännössä siis v 2007 koko ajan kadulla pihassa liikkuen urheillen harrastaen eli koko ajan joka puomella melu joks kuuluu sisälle. Yleensä jos joku päättää että nyt aktiviteettia se tarkoittaa päättämistä minne menee liikkumaan.

      Teeskentely kieroilu lavastukset melukampanja mobbing joukkovaino tutkintapyyntöjampanja sadismi yhteisövaino vihariko

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe