Terrorismi siirtolaisuutta käyttäen

Anonyymi

Valko-Venäjä ja Marokko ovat aloittaneet uudentyyppisen terrorismin. Valko-Venäjä järjestää Venäjän tuella siirtolaisia lennoilla Bagdadista ja Istanbulista ja kuljettaa tulijat Liettuan rajalle. Marokko päästää väkeä Ceutan saarelle kurittaakseen Espanjaa, joka valittaa Länsi-Saharan miehityksestä.
Tämä on halpamaista. On palautettava laillisuus ja järjestys sekä siirtolaisuuteen että turvapaikanhakuun.

4

541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pekka Haaviston täytyy taas antaa vanha neuvonsa: rajapuomissa on saranat, kiinni vaan.

    • Anonyymi

      Jos on lehtiin uskomista, niin lennot Bagdadista on taas buukattu täyteen. Venäjä keksii näitä hybridivaikuttamiskeinoja. Liettua valikoitui kiusaamiskohteeksi tällä kertaa. Venäjä pyrkii hajottamaan EU:ta. Jos alistuisi sen kaveriksi, niin kiusaaminen loppuisi, hetkeksi. Alistaminen ei loppuisi, se on roiston luonto.
      Suomi alistui Fennovoimaan. Fortumin sijoitukset Siperiassa, Finnairin ylilennot, keinoja kiristykseen Venäjällä on. Meidän on löydettävä omat keinomme suojata itsemme.
      Yksi keino on rikosten tutkinta rehellisesti. Valkovenäläisen oppositiomiehen murha Kievissä tutkitaan niin kuin länsimaissa rikokset tutkitaan. Salamurhia harrastavalle Venäjälle ja Valko-Venäjälle se voi merkitä omien kääntymistä niitä vastaan enenevässä määrin.

    • Anonyymi

      Onx ne edes hyvännäköisiä?

    • Anonyymi

      Yli sata ihmistä, jotka värvätty viharikokseen, melukampanjaan, ja sadismiin, tutkintapyyntöjen tekoon, on aktiivisesti teoin pyrkinyt vahingoittamaam vuodesta 2007,osa koko tuon ajan värväten uusia, teeskennellen kaikille mahdollisille itse uhria marttyyria, muita puolustavaa sankaria. Osa liittynyt matkan varrella.

      Todemnnäköisesti mukana moninkertaisesti ihmisiä aktiivisestikin mutta eivät ole läjhinaapureita, ja siten koko ajan esim ole karjuneetkirkuneet paukutelleet vahtineet pyrkineet kaikin mahdollisik tavoin aiheuttamaan sosiaalista taloudellists ja varsinkin terveyteen kohdistuvaa vahinkoa.

      Sitten ehkä tuhansia ellei kymmeniö tuhansia joille levitetty vihaa, mutta eivät aktiivisesti sabotoi ainakaanyhtä tekoa enempää.

      Kaikki on tehty myös läheisillemi. Lavastukset teeskentely kieroilu eli koko ajan vahtiminen haitanteko ilkeys marttyyrin esittäminem meluksmpanja ymym

      Ei tunnu että olisin elossa.

      Alulle joukkoviharikoksen laittoi myyjä.
      Syynä se että itse en lähtisi ketään muuta vainoamaan. Jotai halusivat sormella osoitella. Yhteisöllisyyttä kiimaa energiaa taliudellista hyötyä näin tavoitella.

      Outo asiaankuulumatonko sivuhuomio Jossain puolivälissä tietokoneellani alkoi pyöriä anonymous hacker video jossa hahmo sanoi your house will be mine. No suuri osa vihaajista on it-alalla, ict, raksa-alalla,insinöörejä, yksityisen puolen myyjiä yms

      Eli kymmenet miehet on olleet tarpeeksi rohkeita tuhoamaanyhden naisen elämää addiktoituneesti, iloa saaden, kiimaa, hurmosta, ja uhrin läheisten elämää.

      Viha minua kohtaaan ja minulle tahallisen haitan teko ja samalla uhrina ediintyen tai esim löhinaapurim oikeutta meluta puolustaen meluamalla itse tauottajne tai esim jos 3rajanaapuriaon pessyt tsi peseeparin metrin päässä pari päiväö viikossa autoja, jos ihmettelee alkaatukeminen ettö eikö täällä saa mitöön jne tuo sadalle vähintään elämän merkityksen. Käytännössä siis v 2007 koko ajan kadulla pihassa liikkuen urheillen harrastaen eli koko ajan joka puomella melu joks kuuluu sisälle. Yleensä jos joku päättää että nyt aktiviteettia se tarkoittaa päättämistä minne menee liikkumaan.

      Teeskentely kieroilu lavastukset melukampanja mobbing joukkovaino tutkintapyyntöjampanja sadismi yhteisövaino vihariko

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      294
      3286
    2. 202
      2908
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2504
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      224
      1969
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1398
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      163
      1252
    Aihe