Co 2 päästöt

Anonyymi

Eikö suomessa oikeasti mikään taho voi saada tätä vihreää liikettä kuriin mikä on yhteiskunnan tuhoava voima.Viime vaaleissakin 54 prosentin äänestys prosentilla 10 prosenttia äänistä.Hirveä määrä ihmisiä jotka oikeasti kai haluavat tuhota suomalaisen yhteiskunnan.Nämä nuoret juppi pennutkin tulevat joskus aikuisiksi ja alkavat ajattelemaan omilla aivoillaan,mutta voi olla liian myöhäistä.

4

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kieltämättä näkyviä ovat vihreät ajatukset, mutta ne eivät kohdistu juuritason ongelmiin, kuten siihen että työmatkat ovat omilla autoilla eräissä osissa maata välttämättömiä tai kaupungeissa on julkista liikennettä jossa tavallinen polkupyörä on ekoteko, mutta sähköpyörä ei ole, eikä sähköauto sekään.
      Jonnekin unohtuu vihreiden ajatusten kokonaistarkastelu, jonkin päästölähteen tarkastelu unohtaa sen elinkaaren kokonaan, jota tämä haitallinen päästölähde toteuttaa myös kaikissa muissa vaiheissaan.
      Parempi olisi luokitella elinkaaren aikaisia päästöekvivalentteja ja tuoda niitä esiin, joka kertoisi mikä on kokonaisuus ja haittatekijät joita nykyisin ei tiedosteta.
      Kaikki tuotannon ja valmistuksen vaiheet missä tahansa ovat jossain mielessä haitaksi, kuten vaikka akkutuotannon kaivannaiset, metallurgiset vaiheet, kierrätys, valmistuksen osavaiheet ym. tai lähileipomon tuotteet, lähtien peltoviljelyn lannoitteista ja niiden tuotannosta, logistiikasta ja levityksestä ja maan muokkauksesta, viljan kuivaamisesta.
      Näitähän on loputtomasti, mihin tahansa nyt kääntyykin.
      Sähköntuotannon ydinvoima, satojen vuosien varastointiongelmat ja voimalaitosten elinkaari, vesivoiman ympäristölliset muutokset ja kalatalous sekä luontoarvot.

      Jätekäsittelyn epäkohdat, pakkausten vaihtoehdottomuus ja valintojen yksipuolisuus joka kauppojen pakkauksissa on näkyvissä, pitkä säilymisaika, kylmätilojen kulut joka on myös kaupan ja kuluttajien kuluissa mukana.

      Tarjonta tuo esille mukavuuksia, helppoutta vaivattomuutta, mutta ne ovat myös pakkausten haittoja, vastakohta yksilöiden omatoimisuudelle ja tietoisuudelle.

      Ei oikeastaan voida tyrmätä vihreydenkään varjolla perusvälttämättömyyksiä ja niiden olemassaoloa, mutta suuren mittakaavan haittoja voisi jo tunnistaa ja nähdä myös vaikutukset elinkustannuksiin. Usein vastineetta ilmasto tai ympäristövaikutuksiin.
      Ympäristöliikkeen tulisi tunnistaa haitallisia ekologisia prosesseja ja vaikuttaa niihin elinkustannustasapaino mielessä, nyt pyrkimykset ovat liian idealistisia kuten ennätystavoittelu hiilineutraaliudessa, joka toteuttaa juuri sen elinkustannustekijän unohtamisen.
      Ilmastosopimuksissakaan eivät ole jäseninä kaikki valtiot, joilla tietoisuus haitoista on vähäinen tai niistä ei piitata.
      Moni toimiala on myös siirtänyt toimintaansa näille sopimusten ulkopuolisille alueille.
      Missä ne ilmasto ja ympäristövaikutukset tällöin ovat, jossain muualla, mutta ne eivät sillä mitätöidy ?
      Päästökauppa on myös eräänlainen keskiajan anekaupan muoto, jossa omat päästöt voi jättää vähentämättä jos voi ostaa toiselta vastaavan määrän päästöoikeuksia. Päästöjen ja haittojen määrä säilyy, mikään ei muutu.

      Ei erityisen uskottavaa ole juuri mikään sopimuksellinen tapa ympäristömielessä, teollisuus, tuotanto ja elinpiiri ja sen säilyminen on toisilleen vastakkaisia, mikään energia, varanto tai hyödyke ei ole käytettävissä ilman jotain luonnonvaran käyttöä, oli se muodossta tai toisessa. Varannot ovat rajallisia ja usein kertakäyttöisiä.
      Teknologispainotteinen kehitys on eräs vaihtoehto, mietittävä on onko se nykyisinkään ratkaissut perustavaa laatua olevia ongelmiaan.
      Jotain tehdään, jotain syntyy, samalla sen jonkin käyttämä varanto muuttuu joksikin toiseksi, mutta sen arvo on samalla alentunut, usein haitaksi saakka, saadun hyödyn kustannuksella.

    • Mitä nämä ovat: Kiertotalous, Kohtuutalous, Doughnut economic model

      • Anonyymi

        Niitä joita politiikan piirien tulisi ymmärtää osina yhteiskunnan kestäviä riippuvuuksina.
        Nykyiset toimintamallit eivät tunnista kokonaisuuksia, näköalat keskittyvät edunsaajaryhmien edunvalvontaan tai muihin ideologioiden värittämiin näkemyksiin, kokonaisvaikutuksia ja keskinäisiä riippuvuuksia näkemättä.
        Pitäisikö näköaloille olla tarkistuspisteitä ?


    • Anonyymi

      Meillä vihreät on olleet maltillisia vaateissaan on hyväksytty turve ja sallitaan turkiseläimet ydinvoimaan ollaan taipumassa, vihreät on mukana bisneksessä arvot vain kohdallaan. Vihreät ei ole vaatimassa perämoottorivero eikä estämässä matkailuautoilua päinvastoin vihreiden valta-aikana kaikki polttomoottorilajit suorastaan kukoistaa on jopa pulaa veneistä ,matka-autoista motskareista kaikesta matkailuun liittyvästä. Vihreät mainostaa näkyvästi sähköpyöriä mm. Fatim Darra, nämä ei todella ole egolokisia kulkuvehkeitä vihreiden kaupunkiluonto kukkii sähköpelejä lautoja pyöriä ja tukee näin varmuudella ainakin parin uuden atomivoimalan tarvetta. Vihreiden Helsinki ja uusimaa täyttyy merenlahtia myöten petonikerrostaloista ja ihanista matuperheistä jotka on kovia kuluttamaan, sokere-addakteja jo valmiiksi usein valtavilla pyllyillä siunattuja ,ennen pitkää sähkopotkulaudat tulee tehdä näille 200 kg kantaviksi, mikään ei liho niinkuin afrikkalaiset länsimaissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      202
      4810
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2942
    3. 134
      1757
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      219
      1526
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1129
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1097
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe