Uusin Lehtola

Anonyymi

"PANDEMIARAJOITUSTEN aikana muusikot eivät saaneet esiintyä, koska yleisö olisi kuollut. Parikymmentä suomalaista sai onneksi jatkaa esiintymisiään radiossa ja televisiossa, ja nyt ne ovat palanneet myös lavoille, vaikka niillä on loma ja vain yksi esitettävä kappale.

Kuluneen viikon ajan ne ovat esittäneet SuomiAreena-festivaaleilla kappalettaan samaan aikaan, kun on ilmoitettu uusien musiikkitapahtumien peruuntumisista.

Niin kuin Othello lauloi Tolstoin hittikappaleessa Lokit: ”Tasan eivät käy / onnen lahjat”.

KULUNEEN viikon striimatuimmassa SuomiAreena-keikassa median edustajat ja muutama muu sai esittää rakastamiaan laulujaan mediasta.

Eräs esiintyjistä oli VTV:n entinen solisti Tytti Yli-Viikari. Yli-Viikari on esitellyt julkisuudessa tiuhaan keskeneräistä progekappalettaan En se minä ollut, joka kevään aikana on edennyt plutarkholaisesta uhriutumisesta marttyyrifeminismin kautta shakespearelaisiin sfääreihin.


Suomessa on otettu rohkea askel taaksepäin kohti feminismin uutta vaihetta.
Tulipunaisena lankana Yli-Viikarin kappaleessa on progressiiviselle rockille ominainen käsitys solistista itsestään puhtaana, viattomana sieluna, jonka pahat voimat ovat katkeruuttaan ja kateuttaan murskanneet.

Yli-Viikarin mukaan murskauksen syy on Yli-Viikarin sukupuolessa. Näkemystä tuki samaan aikaan SuomiAreenalla esiintynyt somevaikuttaja Emmi Nuorgam, joka ei ollut jaksanut sovittaa uudelleen ainoaa kappalettaan, vaan totesi Yli-Viikarin VTV-potkujen syyksi naisvihan.

SUOMESSA on otettu rohkea askel taaksepäin kohti feminismin uutta vaihetta.

Uuden feminismin nimi on kartanoruusufeminismi. Nimi ei juonnu puolalais-saksalaisesta vallankumouksellisesta Rosa Luxemburgista, vaan tamperelais-helsinkiläisestä nautiskelijasta Rosa Meriläisestä.

Meriläinen on ikuista paluuta yrittävä Twitter-solisti, joka on antanut kulttuurin puolustamiselle omat kasvonsa Kulta ry:n pääsihteerinä. Viime syksynä Meriläinen esitti kartanoruusufeminismin perusteet Twitter-kappaleessaan Häh?, jossa hän lauloi, kuinka ”’alas lyöminen’ on alhaista. Itseään nuorempien haukkuminen on sitä aina. Naisten haukkuminen on sitä aina.”

Kartanoruusufeminismin perusteesit ovat: 1) kritiikki on haukkumista, 2) eriävä mielipide on kritiikkiä, 3) ihmisten ei tule olla tasa-arvoisia, 4) syntymävuoden ja genitaalityypin on taattava immuniteetti, 5) julkisuudessa toimivia naisia on suojeltava julkisuudelta, muille tsemppiä ja terapeuttisia kulttuurikokemuksia.

Uusi feminismi on valitettavasti jo hajoamassa sisäisiin riitoihin. Somevaikuttaja Sara Sieppi julkaisi kuluneella viikolla Instagramissa itsestään bikinikuvan, josta sai osakseen paljon kritiikkiä.

Sieppi vastasi kritiikkiin lainaamalla Karl Marxia: "Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei."

Kirjoittaja on kirjailija ja käsikirjoittaja."


Jyrki Lehtola

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jyrki Lehtola itsekö omia kirjoituksiaan tänne postailee?

    • Anonyymi

      Lehtolalta tulee toisinaan ihan nasevaa kritiikkiä ja teräviä mielipiteitä mutta tuo yltiöpäisen vittuileva tyyli ei houkuta tulemaan mukaan keskusteluun.

    • Anonyymi

      Uhriutuminen on osa nykyfeminismin luomaa kastijärjestelmää jossa eniten uhriutuneet ovat korkeimmalla. Kuten arvata saattaa valkoinen mies on alimmaisena. Tämä uhrijärjestelmä yhdistää nuoria tyttöjä raiskaavat pakolaisjoukkiot ja suomalaiset naiset, onhan heillä yhteinen vihollinen eli valkoinen mies. Tämä sairaus on mennyt jo niin pitkälle että sitä ei ulkoapäin voi enää parantaa. Tulevissa sukupolvissa on oltava riittävä määrä nuoria naisia jotka näkevät tämän hulluuden.

      • Anonyymi

        Hienosti osaat ulkoa siteerata Halla- ahon valkoista heteromiestä uhriuttavia puheita. Nyt jäämme odottamaan onko sinulla yhtään omia ajatuksia.


    • Anonyymi

      Minäkin diggasin ainakin hieman Lehtolaa, KUNNES luin hänen Suomi100- kirjan. Se ihan julkaistiin maamme satavuotiuden KUNNIAKSI?

      Tuo kirja oli TÄYNNÄ suomalaisten suomalaisen kulttuurin, historiamme ja suomen kielen halveksuntaa! Eikä sitä edes yritetty piilottaa mukahauskan sarkasmin taakse.

      Kirjassa ihan pyydettiin mamuilta, hurreilta ja homoilta anteeksi, kuinka suvaitsemattomia ja typeriä me suomalaiset olemme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3427
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      93
      3154
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2358
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1824
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1524
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      83
      1375
    Aihe