Kirkon sisäinen kriisi

Anonyymi

Luin Laura Leipakan blogin kirkon sisäisestä kriisistä ja epätoivon huokauksin kirkon tilasta Kotimaa-lehden blogiosiosta.

Teidän sisäinen kriisinne vain pahenee ja pahenee, ellette kuule teologian tohtori Tarkin viestiä - ongelma on sisällössä, ei bändissä ja isommissa kaiuttimissa.

Jos sijaiskärsimysoppi tulisi nyt markkinoille, se todennäköisesti kielettäisiin, kuten hän totesi. Jos te, ette katso peiliin, ja rehellisesti totea, ettei tosi Jumalaa voi käyttää uhrilahjana itsen puolesta, te ette selviä. Tämä on täysin fakta-asia.

On käännyttävä takaisin Jeesuksen opetuksen tielle paluuna paratiisiin. Jahve ei ole Jeesuksen puhuma tosi Jumala, eikä taivasten valtakunnan Isä.

Teidän on vain nöyrryttävä nyt oppinne edessä. Siinä on se vika. Sisällössä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja yksi mielenkiintoinen pointti tämän asian tiimoilta on ollut ilmaan heitetty kysymys, jota kukaan ei koskaan kuule 'Mitä Jeesus ajattelisi?' Se ei ketään kiinnosta - omat asenteisiin perustuvat mielipiteet ovat olleet tärkeimmät, ja ennen kaikkea sen rikan kaivaminen toisen silmästä, vaikka omassa olisi halko.

      Matt. <<7:3 Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi? Taikka kuinka saatat sanoa veljellesi: 'Annas, minä otan rikan silmästäsi', ja katso, malka on omassa silmässäsi? Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, ja sitten sinä näet ottaa rikan veljesi silmästä.<<

      Ja tämä roskien kaivelu on yltänyt jopa toisen ihmisen ihmisarvoa loukkaavaan tapaan, kohdistuen hänen omaan identiteettiin, joka on ollut tämän palstan kestoaihe jo vuosia. Sama koskee kirkkoa. Ei ole paljosta kyse, kun kirkko instituutiona on tuhonnut lopulta itsensä.

      Miettikää.

    • Anonyymi

      Ev. Lut. kirkon sisälle on luikerrellut käärmeitä. Se on märätetty sisältä käsin. Moni pappi, piispa ja arkkipiispa kuuluvat vapaamuurareihin ja marxisteihin. Sillähän kirkko jättää kotoperäiset asunnottomat pakkaseen ja nälkään, mutta muslimeille ja isisterroristeille löytyy kirkkoholvista ja muista seurakuntatiloista saakka majoitusta. Toinen selvä merkki on homo, trans- ja lesbopappien hehkutus.

    • Anonyymi

      He ovat ihmisiä
      Jumalani armahda heitä

    • Vade retro, satana!

    • Anonyymi

      Kirkko levisi kirjan raamattu vuoksi, nyt on netti joten katoatte 🤣

    • Anonyymi

      Kirkko ei edusta kristinuskoa.

      • Anonyymi

        Mitähän sitten mahtaa olla kristinusko, jos kirkko ei sitä edusta?! Paavali on Raamatussa omin sanoin ja omalla evankeliumillaan luonut Kristuksen kiivaillessaan Jumalan kiivaudella asettaessaan yhden miehen eteen puhtaan neitsyen, kuten hän Raamatussa sanoo, ja siitä on tehty kristinusko. En minä näe, että mikä uskontunnustuksissa ja kirkon opissa ei vastaisi Paavalin Raamattuun kirjoittamaa tosi Jumalan uhrikulttia.


    • Anonyymi

      Tästähän se kirkon sisäinen kriisi paraneekin - jopa Yhdysvallat ovat syöksyneet professoreiden voimin säilyttämään 4000 vuotta vanhaan tulivuoren jumalaan perustuvaa ihmisuhrauskulttia, ja siitä tehtyä tarpeeksi viattoman ihmisen uhrausta tosi Jumalana.

      Ja kun pistin ko. ketjuun Raamatun totuuden, joka käsitteli tätä Yhdysvalloista tulevaa apua, niin koko ketju katosi kuin se sinne Saharaan. Jestas.

      Tämä show tulee hakkaamaan mennen tullen Ulvilan shown, vaikka siinäkin oli jo lähtövaiheessa luku 666 armottomasti esillä, ja lopulta päätyikin toukokuussa 2012 saatananpalvontaväitteisiin, ja asianajajakin väitti lähes koko Suomen poliisivoimien olevan saatananpalvojien kimpussa ulkomaita myöten otsakkeella, että 'Nyt liikutaan varaallisilla vesillä'!

      Mitä vielä tapahtuukaan!

    • Anonyymi

      Teologian tohtori Tarkkiin liittyvä artikkeli Kirkko- ja kaupunki lehdessä

      https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/kristinusko-2-0#4d620cd5

      JOS VERISTÄ SIJAISKÄRSIMYSTÄ KOROSTAVA KRISTINUSKO TULISI MARKKINOILLE NYT, SE TODENNÄKÖISESTI KIELLETTÄISIIN TAI SAISI AINAKIN K18-MERKINNÄN.

      (Isot kirjaimet artikelissa)

      • Anonyymi

        Jumala on valinnut veren sovituksen hinnaksi. Ota tai jätä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      60
      1545
    2. 43
      924
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      901
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      65
      858
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      829
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      53
      761
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      755
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      732
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      682
    Aihe