Elämmekö cis-miehen taivaassa

Uusia käsitteitä omasta identiteetistään epävarmojen lähinnä naisoletettujen johdosta on tullut kuin sieniä sateella. Enpä ole paljon viitsinyt niihin paljon tutustua koska jo se ensimmäinen eli tasa-arvo on merkityksetöntä sanahelinää joka ei ole koskaan toteutunut eikä tule toteutumaan. Vahvat persoonat vievät maailmaa eteenpäin (niin miehet kuin naiset) ja seuraajat tulevat laumana perässä josta sitten osaa ottaa tilanne pattiin ja he räksyttävät sitten mitä sylki suuhun tuo.

Mutta noista käsitteistä silmääni iski minulle uusi cis-nimike. Sen voi liittää niin naisiin kuin miehiinkin ja he ovat niitä jotka uskovat näkemäänsä, eli se jolla on pili on mies ja hyvä niin eikä valiteta ja ne joilla on pimppi ovat naisia ja suhtautuvat yhtä kypsästi tilanteeseen. Eli meille normaaleillekin on nyt oma sukupuolta kuvaava nimi. Cis, cis, cis... niin mikäs siinä, ollaan vaan cis. Olen elämänkokemukseni johdosta myös kis-mies josta useimmat naiset tykkäävät, myös ne jotka ainakin selvinpäin mesoavat kaiken maailman ongelmista miehen ja naisen asemassa mutta sopivasti kännissä heistä tulee tulisesti takertuvia kis-mies faneja joista sitten on hankala päästä eroon, kokemusta riittää.

Miehen ja naisten suhteeseen vaikuttaa asia joka usein ohitetaan täysin eli hormoni tasapaino. Kuten tiedämme naiset ovat suurimman osaa elämästään täysin sekaisin hormonivaihteluiden johdosta ja jotta naista voisi vähäänkään ymmärtää on miehen pidettävä päiväkirjaa naisen kuukautiskierrosta koska mielipiteet ja tunteet vaihtelevat sen johdosta jatkuvasti. Me kultivoituneet ja sivistyneet setämiehet taasen osaamme säädellä tasaisena hormonitasapainoa hienojen sikarien ja konjakkien avulla läpi elämän mutta tottakai tasainen lasku iän mukana kuuluu asiaan. Asiaan kuuluu että cis/kis-tasapainossa kis-osuus kasvaa iän myötä.

Eipä nyt muuta kuin voimia niille normaaleille cis-miehille jotka on nykymaailmassa saatu tuntemaan syyllisyyttä normaaliuudestaan. Unohtakaa vastakkainen sukupuoli, keskittykää muihin elämän nautintoihin ja kun saatte elämänne tasapainoon palatkaa, muistakaa nyt nimenomaan cis-naisiin, jättäkää muut räksyttäjät rauhaan. Muistakaa että siinä missä cis-miehestä voi tulla lyömätön kis-mies niin cis-naisesta voi tulla varsinainen kissa-nainen ja sen jälkeen peitot heiluu.

3

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä ja osuva kirjoitus sinulta. Arvomädättäjä- vasurit keksivät tuon cis- nimikkeen, koska ainoa oikea nimike ” normaali” paljastaa ja leimaa identiteetti- ja seksuaalihäiriöt liian selvästi.

    • Anonyymi

      Karavaani kulkee ja femakot haukkuu. Ei cis-miehillä hätää ole. Mieli tyynenä vaan, niin tätä keskustelua on suorastaan viihteellistä seurata.

      Naiset synnyttää ja imettävät lapsiaan. Biologia on muovannut naisista hoivaa ja huolenpitoa antaviksi. Miehet eivät synnytä eivätkä imetä, evoluutio on muovannut miehestä voimakkaampia, agressiivisempiä ja kilpailuhenkisimpiä kuin naisista, josta on etua perheen ruokkimisessa ja suojelussa. Yksilötasolla kenenkään ei tarvi alistua näihin darwinin oppeihin, mutta tilastollisesti miesten ja naisten käytös eroaa biologisista syistä. Tätä eroa ei voi lailla muuttaa.

      Feministipiireissä on keksitty, että cis-miehessä on jotain vikaa. Roolimalli on ahdas, maskuliinisuus on toskista tai kulttuuri edistää väkivaltaa tai raiskauksia.

      Pitääkö cis-mies eheyttää feministiseksi soijapojaksi? Mielenkiintoista kyllä, on menossa kansalaisaloita joka mielestäni kieltää (tai ainakin lähellä on) tämän eheytystyön. Lakialoitteen mukaan sukupuolivähemmistöjen sukupuoli-identiteetin korjaustyö tulisi kieltää. Aloite ei tietenkään viittaa edes rivien välistä cis-miesten maskuliinisuuden eheyttämiseen feministien mieleiseksi, mutta jos tästä laki tulisi, olisi kiinnostava nähdä lopullinen lakiteksti. Voitaisiinko se tulkita myös niin, että normaali kilpailuhenkinen/aggressiivisen maskuliinisuuden korjaus löysiksi feministisiksi eunukeiksi olisi myös kielletty?

      • Tuo mainitsemasi kansalaisaloite saa puolestani mennä läpi. Sehän merkitsisi pelastusta monelle heteropojalle josta yritetään väkisin vääntää jonkinlaista sekunda naista. Sehän on muotia nykyään että kaikki maskuliinisuus on toksista ja vain henkisesti kastroitu eunukki voi olla mies. On täysin normaalia että pikkupoikana leikitään sotaa, tapellaan, kiivetään puissa ja pidetään tyttöjä omituisena. Tytöilläkin on omat juttunsa mutta normaalia hetero tyttöä ei väkipakolla yritetä muuttaa sekunda pojaksi. Tuon aloitteen tekijä ei ehkä ole ajatellut asiaa loppuun saakka ja aloitteen läpimenosta seuraisi monenlaista hauskaa. Etenkin tämä seuraava kohta vesittää koko aloitteen:

        Eheytyshoidot olisi siis kiellettävä kokonaan, eikä vain tiettyjen ihmisryhmien kohdalta. Koska eheytyshoitojen hyödyistä ei ole minkäänlaista tieteellistä näyttöä ja koska niistä aiheutuvat haitat ovat merkittäviä, ei niiden täydellinen kieltäminen rajoita yksilönvapauksia niitä loukkaavalla tavalla tai ilman riittävää perustetta. Täydellinen kieltäminen myös tehostaisi kiellon valvontaa ja toimeenpanoa.

        Kansalaisaloitteen takana on siis joku oletettu jolle maailma on täysin mustavalkoinen ja jo se riittää tekemään aloitteesta ns. valuvikaisen jolla ei ole mitään käyttöarvoa. Menköön siis läpi. Kyseisen aloitteen tekijälle ehdotan runsasta seksiä (myös kaikenlaisia kokeiluja), runsaasti viinaa (ja ehkä myös muita stimulantteja) niin maailmasta alkaa ehkä löytymään niitä harmaan eri sävyjä ja jopa niitä joittenkin kaipaamia "sateenkaaren värejä" mutta massasta poiketen ymmärryksen kautta, ei muodin tai erottumisen vuoksi.

        ps. otetaan sateesta kaikki irti näin kuivan kauden jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3604
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3288
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2418
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe