Koronarokote ja suomalaiset lääkärit

Anonyymi

Vetoomus lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi
Suomalaisten lääkäreiden perustama Pelastetaan Lapset -kampanja tarjoaa mahdollisuuden suojella lapsia ja nuoria kokeellisilta geeniteknologisilta injektioilta.

Lisätietoja www.PelastetaanLapset.fi

https://www.adressit.com/vetoomus_lasten_ja_nuorten_koronarokotusten_estamiseksi

Koronarokotteissa vedotaan puolesta ja vastaan, ja perusteluina on lääketiede.
Luotammeko suomalaisiin lääkäreihin ja lääketieteeseen?

17

679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen jo allekirjoittanut. Melkein 5000 nimeä jo.

    • Anonyymi

      Miksi tämä rokotuskampanja halutaan viedä läpi hinnalla millä hyvänsä?

      Miksi näistä kuolemista ja vakavista haittavaikutuksista ei puhuta meidän tiedotusvälineissämme?

      Näin kysyvät Pelastetaan Lapset -vetoomuksen laatineet lääkärit ja terveydenhuollon ammattilaiset.

      He ovat lähettäneet vetoomuksen kaikille suurille lehdille ja muille medioille, mutta itse ainakaan en ole vielä nähnyt siitä yhtään uutista missään. Miksi lasten turvallisuus ei kiinnosta? Miksi näiden lääkärien sana ei paina, edes yhden uutisen verran?

    • Anonyymi

      Vetoomuksen julkaisemisen jälkeen tilastot kokeellisten koronarokotteiden haitoista ovat päivittyneet. FIMEAn tämänhetkisen tiedon mukaan rokotteista on Suomessa tullut 100 kuolemantapausta. Yhteensä haittailmoituksia on 2990 joista vakavia 1877. Tällä hetkellä tarkempaa käsittelyä odottavia ilmoituksia on n. 6 500.

      https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

      Mistään aiemmasta rokotteesta ei ole tullut näin paljon vakavia haittoja näin lyhyessä ajassa. Pitkän aikavälin haitoistahan ei voida sanoa vielä mitään, koska kliiniset turvallisuustestaukset ovat kesken ainakin vuoteen 2023 asti.

      Kuinkahan moni koronarokotteen ottaja ymmärtää osallistuvansa maailmanlaajuiseen ihmiskokeeseen? Keinotekoisesti luodun poikkeustilan varjolla voidaan tämäkin oikeuttaa. Normaalioloissa ihmisiä olisi varoitettu ja heitä olisi tarkasti informoitu riskeistä ennen kuin heiltä pyydetään suostumus tutkimukseen osallistumiseen. Heitä olisi motivoitu mm. kertomalla, että näin voit edistää lääketieteellistä tutkimusta! Kun otat nyt omakohtaisesti riskin keskeneräisen lääkkeen testauksesta, voit osaltasi auttaa varmistamaan sen turvallisuutta muille! Usein tällaisiin tutkimuksiin osallistuu ihmisiä, jotka ovat vakavasti sairaita ja haluavat ottaa riskin uudesta lääkkeestä, tai muita, jotka haluavat jostain syystä edistää lääketieteellistä tutkimusta.

      Hah hah. Nyt on vain koko maailman viaton väestö, ottamassa viranomaisten suosittelemaa, "turvallista rokotetta"!

      Terveystaloustieteen tohtori, terveydenhoitaja Kirsi Kautiainen on työskennellyt aiemmin THL:ssä asiantuntijana. Hän on yksi Pelastetaan Lapset -vetoomuksen alkuunpanijoista. Hän kertoo allaolevassa linkissä videolla k-piikkien haitoista ja niistä tehdyistä tutkimuksista. Videon esittelytekstissä on lueteltu lähteet, joista asiat voi kuka tahansa itse tarkistaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=yYG2Jcc98mQ
      "Paljon on miksi-kysymyksiä k-piikkeihin liittyen, ja saammeko niihin todellisia vastauksia? Kaikkea tätä pohdin tällä videolla ja virallisiin dokumentteihin pohjautuen esitän tietoa, miten asiat todellisuudessa ovat. Tätä tietoa ei sinulle Ylen ja Maikkarin uutisissa kerrota. "

    • Anonyymi

      Trolli tehtaan tuotosta toi ns. Vetoomus

      • Anonyymi

        Jep. Ja huvittavaa miten vedotaan lääkäreihin, kun valtava enemmistö lääkäreistä seisoo rokotteiden takana siinä missä tutkijat ja asiantuntijatkin. Todella alhaiseksi homman tekee se, että käyttävät nimeä joka muistuttaa oikeaa, lasten etua ajavan rekisteröidyn yhdistyksen nimeä johtaakseen harhaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep. Ja huvittavaa miten vedotaan lääkäreihin, kun valtava enemmistö lääkäreistä seisoo rokotteiden takana siinä missä tutkijat ja asiantuntijatkin. Todella alhaiseksi homman tekee se, että käyttävät nimeä joka muistuttaa oikeaa, lasten etua ajavan rekisteröidyn yhdistyksen nimeä johtaakseen harhaan

        Lääkärit, jotka uskaltavat kritisoida, saavat potkut tai heidän urakehityksensä estyy. Kuka haluaisi Mikael Kivivuoren tai kansainvälisten huippututkijoiden kohtaloa, joiden työura keskeytyi ja maine ryvetettiin? Se on kova kohtalo. Etenkin kun se, mitä he sanoivat viestinään huolestuneille kansalaisille, ja mikä perustui heidän tieteelliseen tietoonsa ja työkokemukseensa, sensuroitiin suurelta osin mediasta. Päättäjät eivät käy heidän kanssaan keskustelua eivätkä vastaa heidän esittämiinsä kysymyksiin. Heidät leimataan jopa johtavien terveysviranomaisten taholta niinkin räikeästi kuin "valehtelijoiksi". Puhumattakaan kaupallisista some-alustoista kuten Google, joka on julkisesti tiedottanut poistavansa Youtube- ja Facebook -tilit, joiden sisältö on "ristiriidassa terveysviranomaisten konsensuksen kanssa."

        Elämme sensuurin yhteiskunnassa, yhteiskunnassa jossa ei ole vapaata tiedonvälitystä. Tämä on erittäin, erittäin vakava asia.


    • Anonyymi

      Virasta potkituja, eläinlääkäreitä ja muuten lahkolaisia. Täysin viratonporukka.

    • Anonyymi

      Miksi te rokotevastaiset jäätte yhtä mittaa kiinni valehtelusta?

      - Esimerkiksi Kanadan lentäjät ei muka saa ottaa rokotetta (vale)
      - Esimerkiksi väite että rokotteiden sisältö olisi jotenkin salainen vaikka se on aina ollut julkisena netissä
      - Esimerkiksi se että se sisältäisi grafeiinia (ei sisällä)
      - Esimerkiksi se että Nohynek olisi kieltäytynyt rokotteesta (rokotepulan aikana arveli että parempi jakaa rokotteet niille, jotka eivät ole vielä saaneet tai sairastaneet)
      - Esimerkiksi se että virusta ei olisi eristetty (koska ei sovi vaatimaanne 1800-luvun määritelmään)
      - Esimerkiksi se ettei rokotetta olisi testattu eläimillä (toiset teistä väittää ettei ole ja toiset teistä väittää, että koe-eläimet kuoli - kumpikaan ei ole totta)
      - Esimerkiksi se ettei rokotteen tehoa voi kuulemma mitenkään mitata (aha?)
      - Esimerkiksi se että se aiheuttaisi keskenmenoja (ei ole aiheuttanut)
      - Esimerkiksi se että rokotteesta muuttuisi magneettiseksi (jeah!)
      - Esimerkiksi se että rokote sisältäisi mikrosiruja (no ihan varmaan!)
      - Esimerkiksi se että rokote heikentäisi vastustuskykyä (ei ole mitään järkeä tässä väitteessä jos ymmärtää mitään rokotteista ja immuniteetista)
      - Esimerkiksi se että ristiriitaisesti edellisen väitteenne kanssa väitätte myös, että se aiheuttaa immuniteetin ylireaktion, joka on asia joka testataan rokotekehityksen alkuvaiheessa ja säädetään kuntoon ennen ensimmäisiäkään ihmiskokeita, koska se pätee jokaiseen rokotteeseen ja on aina pätenyt, eikä ole mikään uusi asia

      Rokotevastaiset, itseään totuuden airuina pitävät sankarimme voisivat kommentoida, miten noin järkyttävän moni asia meni heti täysin 100% valheen puolelle teiltä, vaikka teidän piti olla ainakin omasta mielestänne niitä totuuden puhujia meille tyhmille lampaille :)

      USA:ssa todetaan jo, että tästä on tulossa rokottamattomien pandemia. Lapsiakin joutuu sairaalaan.

    • Anonyymi

      Vai ei ole muka testattu lapsilla. Silti jo pelkästään yhdysvalloissa yli kuusi miljoonaa lasta rokotettu, eikä ole sen koomin haittavaikutuksia ollut muutakuin samat mitä aikuisilla.

      • Anonyymi

        Lueppa täsätä piikkien todellisuudessa aiheuttamat kuolemat ja haitat. Lähde on lääketehtaiden, FDA:n ja CDC:n välistä tiedonvaihtoa, jota sisäpiiriläiset vuotavat jatkuvasti sivustolle. https://www.howbad.info/emails.html
        Löydät tuolta myös omien piikiesi batch ja lottien aiheuttanmat haitat ja kuolemat. Siis ne, jotka on raportoitu rokotteen aihuttamiksi. Suurin osa esim. sydäntulehduksista jää raportoimatta, vaikka ne ovat piikkien aiheuttamia. Aliraportointi on noin 90%.


    • Anonyymi

      Höpö höpö! Hulluja höpinöitä!

      • Anonyymi

        > Hulluja höpinöitä!

        Kerro miksi lääketeollisuus halusi välttämättä saada vastuuvapauden näistä tuotteistaan!

        Jos ne olisivat niin hyviä ja tehokkaita kuin niitä mainostetaan, niin miksi haluttiin vastuuvapaus?
        Silloinhan luulisi olevan paikallaan innokas mainoskampanja, kuten tavallista!


    • Anonyymi

      Maailmalla vanhemmat ovat tietoisempia kuin Suomalaiset lampaat:
      https://www.globestoriestoday.com/43-of-parents-definitely-wont-vaccinate-young-kids-for-covid/
      43% vanhemmista ei missään tapauksessa anna koronarokottaa lapsiaan. Eikä kukaan muukaan järkevä vanhempi, joka on lukenut noita virallisia tilastoja rokotettujen saamista haittavaikutuksista, anna piikkin pilata lastensa tulevaisuutta.
      Mistähän tuo uutinen piikkien pelastaneen10 000 ihmisen hengen Suomessa on peräisin? Montako niitä menetettiin tuon tuloksen saamiseksi? Saksassa tilastot kertovat, että boostereita ottaneista joka 1666 joutuu sairaalaan vakavien rokotehaittojen takia. Miksihän tuo lukusarja 666 esiintyy niin usein nykyisin?

      • Anonyymi

        No juurikin sen takia, sanotaanhan se jo Ilmestyskirjassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No juurikin sen takia, sanotaanhan se jo Ilmestyskirjassa.

        Jos pääsee tilastoihin, aivan varmasti rokottaa.
        Rokottaminen tuottaa enemmän kuin Lottoaminen.

        Mutta suomalainen vain lottoaa ja luulee rikastuvansa, ei rikastu. Ite olen laittanut -70 luvulta asti, koko markka-ajan kymmenet vuodet kohtuullisen summan osakkeisiin. EN LOTTOON. Nyt olen ostanut eläkeaikana kaksi uutta autoa pelkillä 5 vuoden tuotoilla ja loput tuotot kasvaa edelleen.


    • Anonyymi

      Tuntuu että viestin aloittaja ei ole vielä aikuistunut. ilman elämänkokemusta ja tietysti koulutusta voi tuolla tavoin kirjoittaa.

      Toiset tosin on jo fiksuja ja päteviä alta kolmekymppisenä, kun on opiskelleet, nähnee iso-isovanhempiensa vähintään 85 vuotiaiden elämää useita kuukausia, yms.

      Luulen että aloittaja lyö kirveensä vielä monta kertaa elämässään kiveen.

      Nim. 87v ja yhteistä rakkaustarinaa on takanapäin yli 70 vuotta, joka edelleen jatkuu.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      183
      11681
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      151
      2336
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      249
      1486
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      61
      1060
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      930
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      61
      872
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      42
      767
    8. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      729
    9. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      27
      716
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      689
    Aihe