voisiko joku rokoteuskova kertoa ja valottaa, että miksi koronaongelma vain kasvaa...

Anonyymi

vaikka kohta puolet maailman väestä on rokotettu?

Eikös vain, se rokote vain pahentsaa tätä tilannetta, tajuattkeo osa edes jo?!

62

74

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      UMV-lehti kertoo tällaista, onko sitten sairasta propagandaa tai ei:

      Tutkimus: COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin – ”Uhkaavat ympäristöään”
      https://mvlehti.net/2021/08/24/tutkimus-covid-rokotetut-kantavat-251-kertaista-virusmaaraa-verrattuna-rokottamattomiin-uhkaavat-rokottamattomia/
      Oxfordin yliopiston tutkimustulos viittaa siihen, että koronarokotetuista on tulossa sairauksien superlevittäjiä. Tutkituilla täysin koronarokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä on 251 kertaa suurempi viruskuorma, joka on uhka heidän rokottamattomille potilaille ja työkavereille.

      • Anonyymi

        Väärä linkki.


      • Anonyymi

        rokotetut pitäisi eliminoida


      • Anonyymi

        Jaa että iski se korona kohdistetusti lentäjiin.
        Miten joku voi uskoa hömppää, jossa väitetään, että korona aiheuttaa tajuttumuuden terveelle ihmiselle muutamassa minuutissa. Lentokapteenit eivät mene ohjaamoon sairaina normaaliinkaan aikaan, koronaajasta puhumattakaan.

        Että ihan kannettiin tajuttomana ulos. Voi lapsi raukat...


    • Anonyymi

      Koronarokotettu yhtä rokottamattoman kanssa on passi varhaiselälleelle postcovid muodossa mikä todistaa ettei rokotteesta saada pysäyttävää apua koska korona polveuttaa peräänsä jälkisaurauksia heikentäen ihmispopulaation kuntoon joka pyörtyy viimein omaan pieruunsa.

    • Anonyymi

      Kun kaikki saadaan rokotettua niin ainakin koronan vakavuuden haitat pienentyy. Ja onhan se todettu että rokottamattomat on sairaaloiden suurin kuormittaja korona osalta. Ihan kannattaa katsoa miten uutisoidaan ja pysyä kaukana noista epämääräistä linkeistä.

      • Anonyymi

        Höpsistä, kun kaikki saadaan rokotettua, tulee uusi variantti johon rokote ei tehoa, rokotuskierros alkaa uudestaan. Massarokotukset aiheuttavat nämä virusmuunnokset.


      • Anonyymi

        Vai että sairaaloiden suurin kuormittaja, no anna lukuja pöytää, määrä ja näiden kuormittajien keski-ikä!


      • Anonyymi

        Ei se noin ole vaan just päinvastoin! Tämän geenimanipulointiruiskeen suhteellisesti eniten ottaneitten suurvallat Islanti ja Israel ovat eniten siihen kuolleitten ja vakavasti sairastuneitten kärjessä. Silti vain vaahdotaan, että pitää ottaa se kolmaskin ruiske, että vielä enemmän kuolisi!
        Tarkoituksenahan on maailman väestön romahduttaminen noin puoleen miljardiin. Sen voi itse lukea netistä useammiltakin sivuilta. Pohjois-Korea tulee olemeen taivas verrattuna siiteen kaavailtuun uuteen maailmanjärjestykseen, mitä nyt kaikin voimin ajetaan kaikkialla. USA:ssakin pitää tuhota tahallaan viljelyskasvistoa, koska maailmanlaajuinen nälänhätä on suunniteltu vuodeksi 2023. Senpä takia Suomikin pienensi viljan varmuusvarastonsa vuodesta puoleen vuoteen. "Liika" vilja myytiin polkuhintaan eläinten rehuksi mahtavilla vientitukiaisilla. Kaura myytiin USA:han hevosten rehuksi, muista ei ole vuodettu.
        Muuten, kuka murhautti Iljan ja miksi? Mietipä sitäkin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpsistä, kun kaikki saadaan rokotettua, tulee uusi variantti johon rokote ei tehoa, rokotuskierros alkaa uudestaan. Massarokotukset aiheuttavat nämä virusmuunnokset.

        Vielä ei ole tullut varianttia, johon rokote ei tehoaisi. Miksi sellainen tulisi rokotuskierroksen jälkeenkään?


    • Anonyymi

      Juuri näin, massarokotukset tekee variantteja ja mitkään rokotukset ei tule riittämään, yritetään tehdä ihmisistä koronapiikeistä riippuvaisia, siis varokaa näitä piikkejä...

    • Anonyymi

      Jos katsoo Suomen tilannrtta, niin ainakin PK-seudulla, pahimmat koronapesäkkeet ovat edelleen ne alueet, joissa on eniten maahanmuuttajia. Mamumiehet, kun eivät käytä maskeja juurikaan,

      • Anonyymi

        Ei se siitä johdu vaan ihon väristä. Tumma väri estää Auringon valon pääsyä ihoon ja siten D-vitamiinin synteesiä. Ei tarvitse kertoa näille, ehkä vähän auttaa valkoihoisia selviytymään vainosta.


    • Anonyymi

      Median luoma vale!

    • Anonyymi

      Se ei ole rokote vaan kokeellinen injektio. Ei missään tapauksessa suositeltava. Venäläinen naislääkäri vaikutti tuntevan asian, Rämet taas ei pystynyt pistämään edes hanttiin kun piti alkaa änkyttämään ....

      • Anonyymi

        ”Venäläinen naislääkäri vaikutti tuntevan asian…” 🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Onkohan tuo ns.rokotepassi se pedonmerkki,kun Ranskassa eivät ilman sitä pääse marketteihin ruokaa ostamaan.Hulluksi on mennyt,mutta näin se raamatun ennustukset vaan toteutuvat!!

    • Anonyymi

      Lääkefirmojen rahastus on kyseessä. Jos se tosiaan auttaisi niin luulisi tartuntojen vähenevän ihan olemattomiin. Jotain outoa on ......

      • Anonyymi

        Se on hirveää, kun sinä ja kaltaisesi eivät vain pääse elämään akuankkoina ankkalinnassa, kun maailma ei näes ole sellainen.


      • Anonyymi

        Joo, ja mihin ihmeeseen sitä rokotepassia niin helvetinmoisella hingulla tarvitaan, kun rokote todistetusti vain lisää sen kauhean "deltan" määrää maailmassa? Mikähän se seuraava kreikkalainen aakkosnimi olikaan? Siitäkin on vuotanut suunnitelmat ja aikataulut.

        On tää maailma sekaisin!


    • Anonyymi

      Israelissa pakotetaan ihmiset jo kolmanteen rokotukseen, eikä korona hiivu siellä todellakaan yhtään mihinkään!! Lisääntyy vaan, vaikka käytännössä koko kansa, kaikki ovat kahdesti rokotettuja!

      V*ttu että on "hyvä" rokote!! 😂🤣

      • Anonyymi

        Suomessa kaikki "asiantuntijat", mm. Nuhanokka, Rämetti ja Salminen huutavat kuorossa, että Pfizerin rokote on niiiin tehokas ja hyvä valinta! 😂😁

        Hullujako ne päästää noihin tehtäviin p*skaa jauhamaan?


      • Anonyymi

        Jenkkilässä ei puhuta enää Koronasta, siellä se näyttää olevan "Delta".
        Jotakin pitää keksiä, kun rokote on niin paskaa kuin ikinä olla voi!


    • Anonyymi

      😁🤗🤗🤓🤗🤗🤗
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cdb2a4a0-8450-4baf-924a-1c3d0d4e44a6
      😆😇🤗😉🤓
      "Mystinen pr-toimisto yritti saada vaikuttajat levittämään rokotevastaista propagandaa – jäljet osoittavat Venäjälle. Ranskalaisille ja saksalaisille sosiaalisen median vaikuttajille tarjottiin huomattavia summia rahaa siitä, että nämä väittäisivät RNA-rokotteiden tappavan ihmisiä."😇🤗😉😉🤓😏😇
      Tuo sama näkyy tälläkin palstalla päivittäin. Väitetään miloin kenenkin muka kuolleen rokotteeseen tai vähintäänkin 17 läheistä siihen menehtynyt ja kun vähän tutkii taustoja, niin silkkaa valhetta kaikki.😇🤗😆😆😊😅

      • Anonyymi

        No, mitäpä sulle "Triljoona-mimmille" muuta kuuluu? 😎


      • Anonyymi

        Tätähän se Uuden Maailmanjärjestyksen profeetta NN levittää. Onneksi vielä on muutama rehellinenkin uutislähde, mistä löytyy oikeat numerot ja nimet. Tuntuupa globalisteilla jo housut tutisevan samaan tyyllin kuin ennen Neukkulan ihanneyhteiskunnan kaatumista. Saman tahon aikaansaannoksia molemmat...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätähän se Uuden Maailmanjärjestyksen profeetta NN levittää. Onneksi vielä on muutama rehellinenkin uutislähde, mistä löytyy oikeat numerot ja nimet. Tuntuupa globalisteilla jo housut tutisevan samaan tyyllin kuin ennen Neukkulan ihanneyhteiskunnan kaatumista. Saman tahon aikaansaannoksia molemmat...

        Eiköhän se Uusi maailmanjärjestys tule muualta kuin entisestä Neuvostoliitoista? Jenkkilästä ja EU:sta. Siksihän Venäjää aina syytetään kun ihmiset eivät kaikkea globalistista skeidaa niele!


    • Anonyymi

      Ei suinkaan koronarokote tilannetta pahenna, vaan tämä turha kohu sen ympärillä.

    • Anonyymi

      Miksi rokoteasiantuntijan, venäläislääkäri Tamara Tuumisen, ei annettu edes kertoa näkemyksiään MTV:n Viiden jälkeen ohjelmassa? Sen sijaan suomalainen rokoteasiantuntija, Mika Rämet, häivytti tuon naislääkärin äänen puhumalla päälle omiaan, kunnes toimittaja totesi että jaaha aika on loppu. Moni olisi halunnut kuulla jotain muutakin, kuin rokotusten pelkkiä hyviä puolia.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/osa-laakareista-keskeyttaisi-lasten-koronarokotukset-kokonaan-rokoteasiantuntija-rokote-pienempi-paha-kuin-sairaus/8218234#gs.9ttzb2

      • Anonyymi

        Tamaran persetuntuma sanoo, että kamala rokote. Ikävää, ettei venäläisille kelpaa oma, maailman paras sputnikkikaan…


      • Anonyymi

        Panin tuon itsekin merkille.
        Ensiksi kutsutaan ohjelmaan ja sitten vaiennetaan täysin.
        Todella ala-arvoista toimintaa mtv:ltä.


    • Anonyymi

      Alati muuttuva korona on vain pirun hankala vastusta. Ei käyttäydy pelisääntöjen mukaan.

      • Anonyymi

        Ihan sama kuin influenssan kanssa! Ei siitäkään rokotteesta ole käytännössä mitään apua mihinkään!

        Taitaa oikeasti ollakin yksi ja sama "pandemia"!


    • Anonyymi

      Minä en noin äärimmäisen p*skaa rokotetta itseeni pistätä!!
      Ettekö te näe, että te olette globalististen hullujen sätkynukkeja! Samalla kun jokainen valtio köyhtyy, juutalaisfirma rikastuu aina vain rokotteiden hintoja lisää nostamalla! Eikä niistä ole mitään muuta kuin HAITTAA!

    • Anonyymi

      Rokotteiden antamisen jälkeen suojan pitää antaa vielä syntyä..... Sitä,odotellessa😅

    • Anonyymi

      Mulla luonnonsuoja, eli kerta sairastettu. Luotan siihen😇

    • Anonyymi

      Koko homma on tarkoituksella järjestetty operaatio, mitään koronaa ei oikeasti edes ole.
      On vain flunssankaltainen virus joka leviää.
      90% ihmisistä vain on niin tyhmiä, että uskovat kaiken mitä päämedia heille syöttää.
      Koko virus ei ole edes mikään vaarallinen, rokotukset sen sijaan ovat, kuten on jo nähty. Turhaa hysteriaa ja aivopesua koko juttu.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä, että täällä on järkeviä ihmisiäkin kommentoimassa, ettei lähde aivan lapasesta.
        Yllättävän tarkasti menee tämän ohjeen mukaan, sattumaako?

        https://fi.sott.net/article/509-Kuinka-luoda-valepandemia

        Kehotan lukijoita suhtautumaan sivustolla leviävään kirjoituksiin kriittisesti. Salaliittoteorikon keksityt valheet ovat tietenkin faktattomia. Linkkejä ei ole. Ja jos on, ne ovat itsekyhätty nobodyn blogi tai blogi tubevideot.😇
        Faktana tietenkin on täysin tuntematon. Esim. "Uutissivustoksi" naamioitu itse kirjoitettu bloki.😇😇🤗😊
        Epäisänmaalliseen rokotevastaiseen salaliittotohtoriin ja keksittyihin faktattomiin kirjotuksiin kannattaa suhtautua samoin kuin pienten lapsien väitteisiin. Ymmärtäväisellä Hymyllä.🤓😇😆
        🤗🙂😊🤗😆😌😀😁😌🤗😁
        🤗🤗🤗😀😃🤗🤗🤗
        🤗😇
        🤗

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cdb2a4a0-8450-4baf-924a-1c3d0d4e44a6

        "Mystinen pr-toimisto yritti saada vaikuttajat levittämään rokotevastaista propagandaa – jäljet osoittavat Venäjälle. Ranskalaisille ja saksalaisille sosiaalisen median vaikuttajille tarjottiin huomattavia summia rahaa siitä, että nämä väittäisivät RNA-rokotteiden tappavan ihmisiä."😇
        Sama näkyy tälläkin palstalla päivittäin. Väitetään milloin kenenkin muka kuolleen rokotteeseen tai vähintäänkin 17 läheistä siihen menehtynyt ja kun vähän tutkii taustoja, niin silkkaa valhetta kaikki.😇😇


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kehotan lukijoita suhtautumaan sivustolla leviävään kirjoituksiin kriittisesti. Salaliittoteorikon keksityt valheet ovat tietenkin faktattomia. Linkkejä ei ole. Ja jos on, ne ovat itsekyhätty nobodyn blogi tai blogi tubevideot.😇
        Faktana tietenkin on täysin tuntematon. Esim. "Uutissivustoksi" naamioitu itse kirjoitettu bloki.😇😇🤗😊
        Epäisänmaalliseen rokotevastaiseen salaliittotohtoriin ja keksittyihin faktattomiin kirjotuksiin kannattaa suhtautua samoin kuin pienten lapsien väitteisiin. Ymmärtäväisellä Hymyllä.🤓😇😆
        🤗🙂😊🤗😆😌😀😁😌🤗😁
        🤗🤗🤗😀😃🤗🤗🤗
        🤗😇
        🤗

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cdb2a4a0-8450-4baf-924a-1c3d0d4e44a6

        "Mystinen pr-toimisto yritti saada vaikuttajat levittämään rokotevastaista propagandaa – jäljet osoittavat Venäjälle. Ranskalaisille ja saksalaisille sosiaalisen median vaikuttajille tarjottiin huomattavia summia rahaa siitä, että nämä väittäisivät RNA-rokotteiden tappavan ihmisiä."😇
        Sama näkyy tälläkin palstalla päivittäin. Väitetään milloin kenenkin muka kuolleen rokotteeseen tai vähintäänkin 17 läheistä siihen menehtynyt ja kun vähän tutkii taustoja, niin silkkaa valhetta kaikki.😇😇

        Sulla ei taida olla töitä-tuhlaat aikaasi-ein noita edes lue kukaan täysjärkinen.


    • Anonyymi

      Ei noudateta annettuja ohjeita siksi leviää.

    • Anonyymi

      Kehotan lukijoita suhtautumaan sivustolla leviävään kirjoituksiin kriittisesti. Salaliittoteorikon keksityt valheet ovat tietenkin faktattomia. Linkkejä ei ole. Ja jos on, ne ovat itsekyhätty nobodyn blogi tai blogi tubevideot.😃🤗😇
      Faktana tietenkin on täysin tuntematon. Esim. "Uutissivustoksi" naamioitu itse kirjoitettu bloki.🤗😇😇🤗😊
      Epäisänmaalliseen rokotevastaiseen salaliittotohtoriin ja keksittyihin faktattomiin kirjotuksiin kannattaa suhtautua samoin kuin pienten lapsien väitteisiin. Ymmärtäväisellä Hymyllä.🤓😇😆
      🤗🙂😊🤗😄😃🤗🤗😆😌😀😁😌🤗😁
      🤗🤗🤗😀😃🤗🤗🤗
      🤗😇
      😉😁😌😄😃🤗🤗🤗😃😀😁🤗🤗

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cdb2a4a0-8450-4baf-924a-1c3d0d4e44a6

      "Mystinen pr-toimisto yritti saada vaikuttajat levittämään rokotevastaista propagandaa – jäljet osoittavat Venäjälle. Ranskalaisille ja saksalaisille sosiaalisen median vaikuttajille tarjottiin huomattavia summia rahaa siitä, että nämä väittäisivät RNA-rokotteiden tappavan ihmisiä."😇😏🤗🤗😏😇
      Sama näkyy tälläkin palstalla päivittäin. Väitetään milloin kenenkin muka kuolleen rokotteeseen tai vähintäänkin 17 läheistä siihen menehtynyt ja kun vähän tutkii taustoja, niin silkkaa valhetta kaikki.
      😀🤗😊🤗🤗🤗😇😇

    • Anonyymi

      Nyt kun ihan erikoislääkäri kertoi mRNA-rokotteiden kyseenalaisuudesta rokotteena, niin rokotetut tietysti haluavat muidenkin tekevän saman virheen ottamalla sen elimistöönsä. Olkaa nyt vain koekaniini, kun sitä halusitte. Me muut katsomme sivusta vaikutuksia niin kuin tutkijatkin tekevät. Ehkäpä sitten oikea ja turvallinen rokote saadaan kehitettyä vuosien aikana. Luulisi kehityksen olevan nopeampaa, jos 500 miljoonaa ihmistä on testausryhmänä.

    • Anonyymi

      Rokote ei todellakaan pahenna tilannetta, vaan parantaa. Väitteesi on täyttä hömppää.
      Maailman väestöstä ei ole vielä 20 % rokotettuja edes yhdellä piikillä. Sekin väitteesi on hömppää.

      Rokotekattavuus on nyt jo useissa maissa niin hyvä, että uudet tapaukset ovat lähteneet nopeaan laskuun. Lisäksi tämä viimeinen aalto aiheutti kuolemia vain pienen osan siitä, mitä ensimmäiset verrattuna sairastuneiden määrään.

      Luet hömmpsivustoja ja uskot hömppään. Tajuutko?

      • Anonyymi

        Otatko sinä myrkkyä sisääsi?


    • Anonyymi

      🤗
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cdb2a4a0-8450-4baf-924a-1c3d0d4e44a6
      😆😇🤗😉🤓
      "Mystinen pr-toimisto yritti saada vaikuttajat levittämään rokotevastaista propagandaa – jäljet osoittavat Venäjälle. Ranskalaisille ja saksalaisille sosiaalisen median vaikuttajille tarjottiin huomattavia summia rahaa siitä, että nämä väittäisivät RNA-rokotteiden tappavan ihmisiä."😇🤗😉

    • Anonyymi

      Sen takia pitää olla tutkijoita tutkimassa asioita, kun niistä ei mitään vielä ymmärretä, jos ymmärrettäisiin, niin ei tarvitsisi tutkia ollenkaan, näin on näppylät.

      Tutkimustyö on vähän sellaista arvailua.

    • Koronaongelma ei kasva, se on hallinnassa ja laantumassa. Korona voi kyllä vielä vähän levitä lisää koska se ei ole vielä kunnolla vallannut koko maailmaa, esim Afrikkaa.

      Korona on pandemia, sen pitäisi kaikkien jo tajuta. Pandemia voi laantua vain kahdesta syystä. Joko riittävän moni ihminen sairastaa kulkutaudin, jolloin paljon ihmisiä kuolee, Nykymaailmassa olisi kuollut kymmeniä miljoonia ihmisiä, Suomessa ehkä sata tuhatta. Sitä luokkaa olisi hinta jos pandemia saisi riehua vapaasti. Kun hinta olisi maksettu niin laumasuoja olisi saatu ja pandemia laantuisi. Rokotusten avulla suoja pandemiaa vastaan saadaan paljon halvemmalla kun hinta lasketaan kuolemissa, pysyvästi vammautuneissa ja pitkäaikaissairaissa. Talouden menetyksetkin jäävät pienemmiksi. Mutaatiot vielä tuovat uusia riskejä sitä enemmän mitä enemmän maailmassa on viruksia. Tämäkin on nähty, mutta paljon pahempaakin olisi voinut tapahtua elleivät rokotukset olisi tulleet ajoissa avuksi. Aallot olisivat voineet muuttua tsunameiksi.

      Tämä kommentti ei ole vastaus aloittajalle, joka on trolli vaan niille, jotka ovat riittävän herkkiä uskomaan aloituksen kaltaista propagandaa. Suomalaiset ihmiset, älkää uskoko rokotusvastaista propagandaa. Ottakaa rokotus niin Suomi selviää tästä pandemiasta kohtuu hyvin. Ollaan kiitollisia siitä, että elämme hyvin toimivassa yhteiskunnassa. Kannetaan yhdessä vastuuta tästä yhteiskunnasta, jonka vapaita kansalaisia olemme. Vapaus ja vastuu kulkevat aina käsi kädessä.

      • Anonyymi

        Turhaan edellinen lässyttää,tää tauti kun ei häviä ennenkuin kaikki ennustukset toteutuvat.Siinä ei myrkkypiikkisi auta!


    • Anonyymi

      Mä oon ollu ihan terve ilman rokotuksia, miksi ihmeessä ottaisin pienintäkään riskiä saada tuo tauti näytetikusta tai rokotteesta.

      Ennenkuin joku alkaa itkemään että rokote muka suojaa vakavalta koronalta, niin kun mulla ei ole ollu edes lievää nuhaa, niin vaikuttaa, että mun oma immuniteetti suojaa tarpeeksi.

      Te jotka rokotetta suosittelette, ette ole ditä kehittäny, joten ette tiedä paskan vertaa siitä mitä se sisältää tai miten se toimii, muualta luettu tieto ei ole omiin kokeisiin perustuva fakta.

      Oman empiirisen tutkinnan tuloksena olen 100 % varma, että virus leviää vain rokotteissa ja näytetikuissa tai jos sairastuneiden seurassa oleskelee väh. 15 min. Oikeestaan voidaan puhua itse aiheutetusta taudista, joka pitää käydä hakemassa jostain, kotiin se ei osaa tulla virus ei soita ovikelloa.

    • Anonyymi

      Peli rokotepropagandan ympärillä on muuttunut entistäkin likaisemmaksi.
      Hämäräperäinen toimija yritti saada rahalla tiede- ja terveysalan vaikuttajia Pfizer-vastaiseen kampanjointiin.
      Venäläiset ja kiinalaiset yrittävät rapauttaa luottamusta länsimaisiin rokotteisiin.
      😀😁🤗🤗
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cdb2a4a0-8450-4baf-924a-1c3d0d4e44a6
      😊

    • Anonyymi

      Suomen sairaaloissa hoidettavista koronapotilaista yli 90% on rokottamattomia

    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      694
      5460
    2. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      163
      4231
    3. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4013
    4. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3840
    5. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3171
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      22
      2650
    7. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2490
    8. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      34
      2486
    9. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      58
      2316
    10. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2227
    Aihe