Pyhä Henki. Harhaoppista karta! Ketä ja miksi?

Anonyymi

Pyhä Henki. Harhaoppista karta! Ketä ja miksi?


Miksi Raamattu (UT) opettaa ja käskee karttamaan harhaopin julistajia?
----------------------------------------------------------------------


Syy on aivan looginen ja praktinen! Harhaopit edustavat ”sairasta” ja sairastuttavaa sisältöä.

Ei kai kukaan fyysisesti terve (normijärkinen) ehdoin tahdoin ole tekemisissä sellaisten erittäin tarttuvien tautien kanssa, kuten ebola, paiserutto, viruslinkojen paikat (joissa ihmiset yskivät, aivastelevat, pärskivät mikrobeja hengitysilmaan..) On täysin normaali malli, että karttaa tartuttavia riskejä. Siis fyysisen kehomme osalta.

Sama pätee hengellisen tason asioihin. Turhaan ei siis Raamattu varoita siitä, ettei tule ”seurustella”, ei olla edes konsensuksessa, saati toivottaa ”tervetulleeksi” sellaista, joka julistaa ”muuta Jeesusta”.

Paavali Kristuksen täysivaltainen apostoli
-------------------------------------------------------

Varoitti yhä uudelleen harhaopeista ja valekristuksista. Jeesus ei tehnyt virhettä, valitessaan Juudaksen (kavaltajan) tilalle apostoliksi Paavalin.

Olettehan monet panneet merkille, miten tämä Eräs Eksyttäjä (T.S.) mennen tullen koettaa romuttaa Paavalin opetuksia? Miksi? Ne ovat niin totista totuutta ja suoraan sydämen ytimiin käyvää, ettei tämä (T.S.) kerta kaikkiaan kestä niitä! Kun ei tahdo totella, niin sitten hyökkää Paavalia vastaan!

Siksi hän on sepittänyt ”harhaopin” jossa mustamaalaa ja pilkkaa Paavalia ja Pietaria!

On todella sokeaa, kun JOKU sepittää 2000 vuoden perästä "oppia" jossa olisi YKSINÄÄN viisas! Yläpuolella kaikkien. Apostolien, muiden uskovien, jopa Jeesuksenkin yläpuolella! Pilkaten ja rienaten Herramme Jeesuksen Kristuksen ristiä ja sovintotyötä, jopa Pyhän sovintoveren voimaa! Pimeää ja sairasta.

Ei siis mikään kumma, että tämä (T.Suni) on jäänyt yksin- ypöyksin! Jossakin viesteissä hän surkuttelee, että on "33 vuoden aikana koettanut löytää edes YHDEN ”samanhenkisen” jolla pyhähenki, niinkuin (muka) hänellä? Eikä ole löytänyt. Ja sokeudessaan LUULEE, että on Ainoa Oikeaoppinen - koko maailmassa!

Tuosta voi vain sanoa: KIITOS olkoon Jumalalle, ettei hän harhaoppinsa ole saanut ihmisiä koukkuun! Raamatun viisaus on:

• ”Jos olet viisas, olet omaksi hyväksesi viisas,
• ja jos olet pilkkaaja, saat sinä sen YKSIN KESTÄÄ.” ( Sananl 9:12)

Lopuksi se, joka kaikkia ja kaikkea pilkkaa ja häpäisee Jumalankin Majesteettia riettailla puheillaan – sellainen eksyttäjä jää lopuksi IHAN YKSIN. Jumalan antamat Pyhän Hengen lahja ja Totuuden Henki kun valaisee lopuksi kaikille, missä ”voimissa” pilkkaaja ahertaa! Hän on tehnyt itse itsensä vastenmieliseksi, ylpeydellään, herjoillaan!

Harhaoppisen karttaminen!
-------------------------------------

On siis relevantit argumentit ”karttaa harhaoppista”! Joka tahtoo uskonsa pysyvän ”terveenä” ja voittavana, ei anna pienintäkään sijaa sellaisille ”riivaajien opeille” joita mm. tämä (T.S) tunkee tarjolle!

Ne ovat kuin kontaminoituneita ”annoksia” ravintolan lounaspöydässä. Lautanen on likainen, ruoassa on bakteereja, lautasella istuu isoja raatokärpäsiä… Sellaista tasoa ovat tämän sunin ”tarjonnat”. (Aloitus jatkuu...)

42

736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      (Jatkoa aloitukseen: Pyhä Henki. Harhaoppista karta!)

      Nyt UT:n opetuksia:

      • ” Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti.” ( Tiitus 3:10)

      • ”Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, hänellä ei ole Jumalaa; joka siinä opissa pysyy, hänellä on sekä Isä että Poika.”

      • ”Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi; sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa. ” ( 2. Johanneksen kirje 9-11, KR1933/38)

      • ”Jokainen, joka ei pysy Kristuksen opetuksessa vaan tuo siihen jotakin lisää, on vailla Jumalaa. Jokaisella, joka tässä opetuksessa pysyy, on sekä Isä että Poika.”

      • ”Jos joku tulee teidän luoksenne eikä opeta tällä tavoin, älkää ottako häntä kotiinne älkääkä edes tervehtikö häntä. Se, joka lausuu hänet tervetulleeksi, osallistuu hänen pahoihin tekoihinsa.” ( 2. Joh 9-11, KR1992)

      • ”Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai PILKKAAJA tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa.” ( 1. Kor 5:11, KR1933/38)

      ”Nyt täsmennän vielä: jos jotakuta sanotaan veljeksi mutta hän on siveetön tai ahne, epäjumalanpalvelija, PILKKAAJA, juomari tai riistäjä, älkää olko tekemisissä hänen kanssaan. Älkää edes aterioiko tällaisen kanssa. ” ( 1 Kor 5:11, KR1992)

      • ”Mutta minä kehoitan teitä, veljet, pitämään silmällä niitä, jotka saavat aikaan erimielisyyttä ja pahennusta vastoin sitä oppia, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä. ” ( Room 16:17)

      • ”Kehotan teitä, veljet, varomaan niitä, jotka saavat aikaan eripuraisuutta ja houkuttelevat teitä luopumaan niistä opetuksista, jotka olette saaneet. Pysykää heistä erossa.” ( Room 16:17, KR1992)

      • ”Mitään toista evankeliumia ei kuitenkaan ole. Jotkut vain hämmentävät teidän ajatuksianne ja koettavat vääristää Kristuksen evankeliumia.”

      • ”Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme – vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli – hän olkoon kirottu.”

      • ”Toistan sen, minkä olen ennenkin sanonut: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä minkä olette saaneet, hän olkoon kirottu.” (Galatalaiskirje 1: 7-9)

      LOPUKSI - harhaopeista
      ------------------------------

      Raamatun opetukset ovat selkeät.
      • - ei pidä toivottaa tervetulleeksi
      • - ei pidä kuunnella epäpuhtaita ”oppeja”
      • - pitää karttaa (kuin tartuttavaa tautia!)
      • - pilkkaajan kanssa pitää ottaa selvä pesäero, etäisyys

      Käytännössä se tarkoittaa mm. ettei tällaisilla palstoilla tule ”syödä” niitä harhaoppeja, joita Eksyttäjät ”tarjoilevat”. Ei ole edes viisasta niihin tutustua. Tällaisella palstallkaan ei tule OSALLISTUA samoihin harha-aloituksiin!

      Minä, joka olen tehnyt tutkimuksellista analyysiä, kirjoittanut lukuisi Aloituksia, voin todeta, että liki 50 vuoden uskontielläni en ole törmännyt NÄIN KAMALAAN pilkkaeksytykseen, mitä tämä (T.S.) harjoittaa!

      Kun olen yli 30 vuotta seurannut erilaisia kristikansan harhaisuuksia ( Raamatun sanasta poikkeamisia) tämä Sunin pilkka-agenda on aivan mahdoton!

      Mutta Jumala varjelee ja suojaa ne, jotka Herrassa tiukasti pysyvät, Hänen Sanaansa kunnioittavat ja tottelevat. Sanon hyvin vakavasti ja Kristuksen kalliin uhrin tähden: --- Pitäkää visusti etäisyyttä!
      Sunin harhaopissa on sellaisia demonisia tasoja, että niiden vaikutuspiiriin ei pidä eksyä!

      Juuri siksi 2. Johanneksen kirje toteaa: ”joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa”. Kuin harhaopin henkien ”piiritykseen”!

      (On selvää, että sellainen jolle on tehtäväksi annettu ja uskottu vastustaa ja varoittaa tällaisista, on tunnistanut nämä ”kataluudet”. Nytkin TeuvoSuni koettaa kavalasti kirjoittaa. Anonyymisti! Samaa skeidaa!)

      (Karttakaa Teuvon aloituksia no 100 ja no 101, ne ovat ”koukku”! Teuvo sepittää niissä ihan samoja harhoja, mitä aiemmin NIMELLÄÄN.)

      ”Vastustakaa perkelettä niin se teistä pakenee!” - sanoo Sana.

      • Anonyymi

        ” Sillä sinä olet suuri ja teet ihmeitä, sinä ainoa olet Jumala.”


      • Anonyymi

        ” Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat!”


      • Anonyymi

        ” Minä iloitsen sinun käskyistäsi, jotka ovat minulle rakkaat.”


      • Anonyymi

        ” Herra varjelee kaikkia, jotka häntä rakastavat, mutta kaikki jumalattomat hän hukuttaa.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Herra varjelee kaikkia, jotka häntä rakastavat, mutta kaikki jumalattomat hän hukuttaa.”

        ” Jumalattoman vangitsevat hänen rikoksensa, ja hän tarttuu oman syntinsä pauloihin.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat!”

        ” Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?”

        ” Sillä heidän suussaan ei ole luotettavaa sanaa, heidän sisimpänsä on turmiota täynnä, heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he liukkaasti liehakoivat.”


      • Anonyymi

        ” Herra, minun Jumalani, sinuun minä turvaan; pelasta minut kaikista vainoojistani ja vapahda minut,”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Sillä sinä olet suuri ja teet ihmeitä, sinä ainoa olet Jumala.”

        ” Synti sanoo jumalattomalle: minun sydämessäni ei ole Jumalan pelkoa hänen silmäinsä edessä.”


      • Anonyymi

        ” Siis ilomielellä
        äänesi ylennä
        armonsa kiitokseksi,
        uhriksi mieluiseksi.
        Nyt Herrallesi kanna
        ylistys, hoosianna!”


      • Anonyymi

        Tee tietä Kristukselle
        keskelle kansojen,
        kun kaipaa ihmiskunta
        jo päivää autuuden.
        Siis soikoon riemuisasti
        maailman ääriin asti:
        Siunattu olkoon hän,
        ken meille tuo elämän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Herra, minun Jumalani, sinuun minä turvaan; pelasta minut kaikista vainoojistani ja vapahda minut,”

        Jeesus on turva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus on turva.

        Vahva sellainen!


      • Anonyymi

        Jeesus on varsinkin uskovien vapahtaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Herra varjelee kaikkia, jotka häntä rakastavat, mutta kaikki jumalattomat hän hukuttaa.”

        Me saimme totuutesi
        kirkkaana sanassa.
        On läsnä autuutesi
        rakkaassa Pojassa.
        On hänen sydämensä
        hyvyyttä tulvillaan,
        kun meidät omiksensa
        hän ottaa armossaan.
        Aamen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Herra varjelee kaikkia, jotka häntä rakastavat, mutta kaikki jumalattomat hän hukuttaa.”

        Jako kahteen.


    • Anonyymi

      Sitkeästi paholainen koukuttaa ja orjuuttaa. Ei Suni pääse irti. Sen on viimeisillä henkäyksilläänkin TOTELTAVA pahuutta, jolle kerran kätensä antoi!

    • Anonyymi

      ” Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua."

    • Anonyymi

      Teuvo Suni on nyt valinnut kieron tavan! Hän kirjoittaa anonyyminä!
      Mutta harhaopin saasteet ovat samoja joita ennenkin!

      Omia "satuja" ja häiriintyneen mielen demonisia sepityksiä!

      Ei voi suositella tuollaisia!
      Raamatun "kieroon vääntämistä":

      • Anonyymi

        Pyhä Henki. Harhaoppista karta! Ketä ja miksi?

        Miksi Raamattu (UT) opettaa ja käskee karttamaan harhaopin julistajia?

        Kuka on tuo kiero suni? Sekö joka Hunksesista unelmoi vai ikiajoiksi hiljaiseksi itsensä loi?

        Fecebookin perkeleen, itselleen loi ja pois sen vei. Ei kiinnosta enää evankelointi häntä ei
        Poikien kuvat ajan vei - Hunksit lihaksikaat - niille hän hinkaa

        perkekeen perkele että ne osaa letkun hailutuksen nää Hunksit! sanoi Teuvo


    • Anonyymi

      Ei kyllä hämää tuollainen naurettava temppu!

    • Anonyymi

      On riski joutua niiden henkivaltojen vaikutuspiiriin, jotka harhaopeissa jylläävät!
      Pitää olla terve hengellinen "immuniteetti" , Raamatun Sanan vankka tuntemus, ja Jeesuksen varjeleva voima, jotta edes niiden "koettelu" toimisi turvallisesti.

    • Anonyymi

      Valeprofeetta yrittää kaikilla mahdollisilla tavoilla, mutta hänen tapansa tunnetaan eikähämäys mene läpi. Kadotukseen matkalla on valeprofeetta.

      • Anonyymi

        Näin on.


    • Anonyymi

      Tyly tulee olemaan valeprofeetan lopun aika.

      • Anonyymi

        Niin se tulee olemaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko valeprofeettaa näkynyt? Hiljentynyt viime aikoina?

      • Anonyymi

        Missä lie poissa ja hyvä niin jos on ja pysyy.


      • Anonyymi

        Majailee natopalstalla nykyään. Toisinaan käy profetiat palstalla haukkumassa Pihoa vääräksi profeetaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Majailee natopalstalla nykyään. Toisinaan käy profetiat palstalla haukkumassa Pihoa vääräksi profeetaksi.

        Mitä se sulle kuuluu millä palstalla kukakin majailee. Kuvitteletko olevasi isokin "tappi" näissä suuomi 24 kuvioissa?


      • Anonyymi

        Vainomasi henkilöhän on kyseisellä palstalla omalla alallaan, voisi olettaa hänellä olevan asiasta jotain sanottavaakin. Ns. krunun raakkien on turha mennä sinne suutaan soittamaan, tulee hyvin äkkiä ulos nauretuksi.


    • Anonyymi

      Anonyyminä valeprofeetta kirjoittaa edelleen. Karta hänen valheitaan! Niitä voi olla vaikea löytää sanahelinän joukosta, mutta yhtäkaikki valheet ovat valheita ja Pyhä Henki ohjaa oikealle tielle!

    • Anonyymi

      Näitä herjaajia pitää karttaa kuin ruttoa!

    • Anonyymi

      Jos nyt ensin esittäisit faktat sille, että Raamattu on totta, ja sen jälkeen aletaan analysoimaan argumentteja eri asioista, kuten tieteellisellä aikakaudella kuuluu. Että peruuttakaan sinne alkuun ja todistakaa Raamattu todeksi. Muussa tapauksessa, jatkatte hiekkalaatikossa, ja voitte uskoa mitä lystäätte, mutta sillä ei ole mitään todellisuutta, ja teitä pidetään harhaisina.

      • Anonyymi

        Ihmiset nimenomaan miettii tuollaisia asioita, lampaat ei mieti.


    • Anonyymi

      Niinpä. Väärä oppi voi myös tarttua!

      • Anonyymi

        Mikä on "väärä oppi"?


      • Anonyymi

        Niinpä, olisko sulla neuvoa miten tuolta uskovaisuudelta voisi välttyä?


    • Anonyymi

      "Harhaoppi" -sanassa on jotain mielenkiintoista ottaen huomioon, että kaikki suuret totuudet ovat tulleet maailmaan juurikin kerrettiläisyyden kautta.

    • Anonyymi

      Tärkeää puhetta.

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4955
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3134
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1217
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe