Avioero, raskas menneisyys, onko kuolema keino?

Anonyymi

En näe itsessäni mitään arvoa enää. Olen hävinnyt sen ainoan taiston jolla oli merkitystä elämässäni. Hävisin sen sairaalle ihmiselle joka ei nähnyt kuin mustaa ja valkoista.

Luulin olon olleeni helpottunut. Luulin olevani vielä kelpo tähän maailmaan sekä uusiin seikkailuihin. Mutta en taida enää olla.

Olen monta viikkoa miettinyt vain kuolemista, koska oma arvoni on kustu alas viemäriin, ja sen jälkeen minut on vielä jätetty.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tsemppiä sulle täytyy toivottaa.
      Ei elämä eroon lopu, tulee uusia mahdollisuuksia.

      Oot ihan kelpo tähän maailmaan. Arvoasi tuskin on laskenut alas kukaan muu kuin sinä itse.

      Jos menneisyys on raskas, tulevaisuudesta voi yrittää tehdä vähemmän raskaan.
      Vastoinkäymisiä tulee elämässä aina, toisilla enemmän, toisilla vähemmän.
      Luovuttaa ei koskaan kannata.

    • Anonyymi

      Samoja kokemuksia. Lisäksi vielä paljon muutakin mikä rassaa pahasti. Mut päivä kerrallaan. Varmaa aika monta kertaa päiväs tulee itku. Silti mennää sika mikä on mulle määrätty loppuun saakka vaikka ryömien maaliin. Sitte se on ohi. Ei enää.

    • Anonyymi

      avioero 1980-luvulla. kaikki päättyi siihen.

      • Anonyymi

        1989, 2007 ja 2021. Voi hyvä jumala miten tästä voi selvitä. Uskon kuolevani viimeistään 2022. Kun elämänhalu on mennyt ei kroppakaan jaksa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1989, 2007 ja 2021. Voi hyvä jumala miten tästä voi selvitä. Uskon kuolevani viimeistään 2022. Kun elämänhalu on mennyt ei kroppakaan jaksa.

        En tiedä ikääsi, mutta kuolemaan kannattaa varautua yksin kertaisella rukouksella, jeesus näytä minulle minun synnit ja kun tulee mieleen, pyytää jeesukseslta sitå mukaa anteeksi.

        Itsemurhaa ei saa tehdä koska on mahdollista että itsemurhan tehnyttä syytetään murhasta taivaassa kuten abortin tekijää,
        Mutta kaiken jeesuksen veri pesee.

        Rukoile viissutta jumalalta ja pyydä jotain tuttua uskovaa sitomaan lmannutuksen, masennuksen, epätoivon ja itsemurhan henkivalta pois jos tuttavissasi on ketään mahdollisesti henkien erottamisen armolahjan saanutta uskovaa, jeesuksen veri siunatkoon sinua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä ikääsi, mutta kuolemaan kannattaa varautua yksin kertaisella rukouksella, jeesus näytä minulle minun synnit ja kun tulee mieleen, pyytää jeesukseslta sitå mukaa anteeksi.

        Itsemurhaa ei saa tehdä koska on mahdollista että itsemurhan tehnyttä syytetään murhasta taivaassa kuten abortin tekijää,
        Mutta kaiken jeesuksen veri pesee.

        Rukoile viissutta jumalalta ja pyydä jotain tuttua uskovaa sitomaan lmannutuksen, masennuksen, epätoivon ja itsemurhan henkivalta pois jos tuttavissasi on ketään mahdollisesti henkien erottamisen armolahjan saanutta uskovaa, jeesuksen veri siunatkoon sinua.

        Eiköhän tärkeintä ole antaa itse itselleen anteeksi.
        Jos tukeutuu johonkin muuhun, ulkopuoliseen ( esim. edellisen mainitsemaan yläkerran herraan ), niin sehän tarkoittaa ettei kykene antamaan itse itselleen anteeksi.


      • Anonyymi

        Avioero 1980. Siitä alkoi elämä, hyvä elämä. Ja jatkuu edelleen!


    • Anonyymi

      Mitään taistelua et ole hävinnyt niin kauan kun elät.
      Jos nyt otat hengen itseltäsi, se kiusaajasi on voittanut. Mieti sitä.
      Sinulla on edelleen kaikki jäljellä, sinulla on elämä ja sen tuomat uudet mahdollisuudet.
      Jos ne heität nyt hukkaan, hän on voittanut. Ei ennen.

    • Hei,

      Hyvä, että kirjoitit tänne. Joskus jo pelkkä kirjoittaminen hieman helpottaa ja selkeyttää ajatuksia. Ja aikaisemmilta kirjoittajilta saitkin jo hyviä kommentteja.

      Itsetuhoisiin ajatuksiin kannattaa ehdottomasti hakea apua. Akuutissa tilateessa voit hakeutua oman kunnan psykiatriseen päivystykseen. Lisäksi on auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessa matalalla kynnyksellä ja anonyymisti.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilön löydät esimerkiksi Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Lisäksi maanantaista torstaihin klo 15-19 on aikuisten kahdenkeskinen Solmussa-chat, jossa voi jutella päivystäjän kanssa mistä tahansa elämän ongelmatilanteesta.

      Tukinetissä on myös monenlaisia ryhmächattejä ja keskusteluryhmiä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

      Tukinetin kaikki palvelut saa käyttöönsä rekisteröitymällä palveluun anonyymisti. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin reksiteröitymistä.

      Keskusteluapua on mahdollista saada matalalla kynnyksellä myös seuraavilta tahoilta:

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Näin korona-aikaan myös etävastaanotto on mahdollista. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    • Anonyymi

      Katsos kuoleman henkivalta joka sinua riivaa sen takana on vihtahousu, joka tekee lamaannuksen, masennuksen, epätovon, et sinä mitään ole.
      Tapa vaan isesi sanoo vihtahousu,

      Onneksi on aina vastavoma jeesuksen veri, joka ajaa itsemurhan henkivallan pois.
      Sen voi tehdä henkien erottelu armolahjan omaava kristitty, mikäli kyseinen henkilö haluaa luopua lamaannuksen masennuksen ja murhaamisen henkivallasta, vihtahousu on aina ollut murhaaja ja tässä tapauksessa hän kayttäisi sinua itseäsi itsesi murhaajana.

      Minä täällä alan puolen tunnin sisällä sitoa jeesuksen veressä sitä murhan, lamaannuksen, epätpivon ja lamaannuksen henkivaltaa, ja jos jotain tapahtuu, kiitä jeesusta.

      Vihtahousu ei elkää meidän äänen voimakkuutta, eikä meitä, mutta hän pelkää jeesuksen verta, ja pyydän sinua pysähtymään ja oettelemaan henkivaltojen sitomista.
      1.ole varma rukoilet jeesusta joka kuoli ja ylösnousi ja isä on antanut hänelle kaikki vallan,
      2. Käske jeesuksen veren vomassa vihollisen tuomaa lamaannutuksen, epätovon ja murhan henkeå väistymään kehistasi, mielestäsi ja pyydä jeesuksen haavotetun käden kosketusta kaikkeen mitå elämän aikana olet potkuja saanut elämäsi kivkosssa mutta älä enää syntiä tee
      - ei avoliittoja- ei kaakoita- ei porno tai riettaus palstoja- ei alko tuotteita, josta tulee rietas ja irstas meno, eikä puhu viisaita kenkään joka niistä juopuu- ei avioliiton ulkopuolisia tai vapaita seksi suhteita sillä ne tulee yhdeksi hengeksi, ja raamattu sanoo, jos joku yhtyy pirttoon, eikö häneen tule porton henki, eli sex suhteissa parteånerin henkivaltoja tulee sinuun, eikä ole viisasta ottaa henkivaltoja itseesä muuta kuin aviokumppanilta

      • Anonyymi

        Hae sinä jostain apua itsellesi, jospa ei vielä olisi liian myöhäistä.


    • Anonyymi

      Kiitän että kirjoitit, olen sitonut jeesuksen veressä lamaannutuksen, epätoivon, masennuksen henkivallan ja valheen että ei ole mitään muuta tietä, sillä vihtahousu on valhtelija ja murhan henki, mutta onneksi on jeesuksen veri joka katkoo muhan hengen ja kaikki muut sillä, vihtahousu kayttää ihmistä itseään murhamiehenä itseåän vaataan yhtä usein kuin toisia ihmisiä,
      Onneksi valkeus on tullut maailmaan, joka voittaa pimeyden
      Ja sen minkä valo paljastaa sen jeesuksen veri puhdistaa.

      Ole siis vapaa murhan hengestä.

      VAPAUDU JEESUKSEN NIMESSÄ JA SOVINTO VERESSÄ, ANNA SYNTISI VALKEUDEN MESTARIN VERIPESUUN NIIN KAIKKI PIMEYS KIRKASTUU LUNTA VALKEAMMAKSI.

      VIRHEESI ON ETTÄ OLET PANNUT TOIVOSI IHMISIIN,
      ISOSSA KIRJASSA SANOTAAN, KIROTTU ON SE JOKA PANEE TOIVONSA IHMISEEN ( eli syntin) siunattu on se joka turvaa herraan, hän on kuin vesiojan vierelle istutettu puu viheriäs,
      Valoa risukasaan jeesuksen nimessä ja kuoleman, maannutuksen, masennuksen henkivalta olkoon jeeuksen veressä ja pyhän hengen miekalla ja sota aseilla erotettu sinusta pois kuleman henkivalta.

      Kiitos jeesus tästä ihmisestä ettå hän paljasti häntä riivaavan murhan henkivallan, sen minkä valo paljastaa, sen veri puhdistaa, a m e n

    • Anonyymi

      Avioero oli itselleni elämäni suurin koettelemus.

      Olen siitä jollakin tavalla selvinnyt ja en olisi uskonut voivani. Muistan, kuinka ystäväni sanoivat minulle, että siitä selviää ja en minä heitä uskonut. Siksi en sinulle niin sano.

      Sen sijaan suosittelen ottamaan rohkeasti yhteyttä tukipalveluihin, joita tuossa ylempänä on mainittu.

      Liiku. Puhu. Tee jotain, vaikka lamaannus yrittää viedä voiton. Älä missään tapauksessa käytä päihteitä. Anna itsellesi armoa, me kaikki olemme vain ihmisiä.

    • Anonyymi

      Ei eroon kuole vaikka alkuun tuntuu siltä! Riippuu viel miten ero on tullu ja mistä syystä! Sokki ero on se joka kyllä vie syviin! Mut kyllä kaikesta selviää pikkuhiljaa. Ammattiapua on saatavilla ja ystävät ! Mutta kyllä ymmärrän alkuun tuntuu et ei näe eteenpäin! Mutta ehkä kannattaa selvittää pohjia myöten miksi ja mikä johti tähän seon tärkeä ! Itse kävin läpi yhteistä elämää tein muistiinpanoja kirjottamalla mietiskelemällä löysin sellaisia asijoita liitossamme en vain nähnyt silloin merkkejä luotin ja uskoin mut se pettymys et ei ollutkaan sitä mitä piti oli järkkytys! Mutta kyllä aika on ihmeellinen ja nyt näin täyty mennä! Olen ihan elämää täynnä ! Sinulle luota itseesi ja anna aikaa kyllä elämä on elämisen arvoista! Voit löytää myös ihanan ihmisen rinnalle 👍🧡🍂🍁!

    • Anonyymi

      Lapin ihmisillä sentään oli kiviseidat, joille huolensa jättivät. Sitten tuli kristinuskoon pakottavat miekkamiehet.
      Ellet luvannut kääntyä miekkalähetyksen satraappeihin, sinut jouduttiin hautaamaan pää erillään

    • Anonyymi

      Ihminen selviää aika paljosta, vaikka se voimia vaatiikin.
      Alussa toki kaikki saattaa näyttää hyvinkin toivottomalta, ja voi mennä usko elämään ja omaan itseen. Tulevaisuus tuntuu katoavaiselta.

      Vaikeat asiat on hyvä käydä läpi, jos ei muuten onnistu, niin ammattilaisen avulla.
      Ollaan me loppujen lopuksi aika vahvaa tekoa kaikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1762
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1390
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1378
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      125
      1304
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      922
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      891
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      116
      885
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe