Koronarokote aivopesu

Anonyymi

Nyt alkaa korona show näyttää jo virkamiesten pätemisleikiltä, katsokaa kuka täällä määrää tuntuu olen nyt tärkeintä! Aivan kuin katsoisi tennistä??? Joka toinen päivä lähes täysin päinvastainen mielipide??? Virkamiehet kilvan kumoaa faktoja.

Näin teitä aivopestään!!!!

1. Kajaani

Kajaani eilen

Kajaanin sairaala tyhjänä koronapotilaista, rokotteet eivät kelpaa, rajoitukset kiristyvät: ”Ei helvetti soikoon mitään järkeä”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/674071f0-bb02-4866-8393-a482e19b0d53

Kajaani tänään

Kajaanissa kolme uutta koronatartuntaa: kaikki mahdollinen kiinni
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008234643.html

Kommentti: 3 tartuntaa, kaikki mestat kiinni???

2. Kolmas rokote

Kolmas rokote eilen

THL ehdottaa kolmatta koronarokoteannosta rajatuille ryhmille
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008234643.html

Kolmas rokote tänään

Suomen korona­tilanteessa ennen­näkemätön muutos – ylilääkäri: kolmannella rokotteella on jo kiire
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008237423.html

3. Ministerit napit vastakkain

Kiuru eilen:

Krista Kiuru HS:ssä: Rokotuskattavuuden oltava jopa 90 prosenttia, että yhteiskuntaa voidaan avata – ”Hyvin vaikea saavuttaa”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9245eb23-714e-4ece-9efb-554b6004cb01

Marin tänään:

Pääministeri Marin: korona­rajoitukset poistuvat lokakuussa, kun rokote­kattavuus on 80 prosenttia. VAPAAEHTOINEN koronapassi olisi yksi osa uutta strategiaa.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008237029.html

20

298

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko meillä suomessa hallitus vai sooloilevia ministereitä, erikoista, että kahdella ministerillä on täysin eri julkinen näkemys esi. tuosta korona rokote kattavuudesta, toinen vaatii 90 prossaa kun toiselle riittää 80 prossaa.

   Marinin mukaan nyt kaavaillaan vapaaehtoista koronapassia eikä pakollista koronapassia, tulkitsen sen niin, että koronapassilla voit keulia, mutta passi ei ole missään pakollinen eikä se sitä edes saa olla koska lainvastainen.

  • Anonyymi

   Kunnon sekoilua toi korona vouhotus, ilmeisesti kaikki virkamiehet pyrkii olemaan asiassa todellisia asiantuntijoita.

   • Anonyymi

    ...ja kukaan ei tiedä mitään :D
    Jatkuvasti kaikki tuleva tieto on ristiriitaista, mutta silti monet räkäpäät pitävät tätä viranomaisten ja toimittajaplanttujen tuottamaa tietoa faktana. Oi aikoja.


  • Anonyymi

   Kiuru visertää ja nostaa sekä laskee vuorotellen korona-rajoituksia...

  • Anonyymi

   Nämä maat ovat onnistuneet tiputtamaan sairaanhoitoa tarvitsevien lukumäärän huomattavasti rokotusten aloittamisen jälkeen. Tehohoitoa tarvitsee enään vain murto-osa rokotetuista. Suurimmassa osassa maita ovat myös päivittäiset tartunnat tippuneet vain pieneen osaan siitä mitä oli ennen rokotteita.

   😇😎😎😃

   USA, Intia, Chile, Ruotsi, Italia, Ranska, Espanja, Estonia, Puola, Unkari, China, Kanada, Uruguai, Qatar, Singapore, Chile, Tanska, Portugal, Bahrain, Kanada, Espanja, Belgia, Irlanti, Englanti, Mongolia, Hollanti, Ranska, Norja, Thailand, Peru, Romania, Albania, Bolivia, Tunisia, Bulgaria, Moldova, Liettua, Latvia, Viro, Kreikka, Turkki, Tsekki, Saudi Arabia, Japan, Ecuador, Argentina, Brazil, Marocco, Slovakia, Costa Rica, Kolumbia, Mexico, Saksa, Suomi, Slovenia, Kroatia...jne

   🤗🤓🤗😎😃

   Tuossa faktat josta voit tarkistaa pitääkö paikkaansa maista ja niiden rokotusten onnistumisista.
   https://www.worldometers.info/coronavirus/

   😄🤗😎🤗😃😀😉😊😆

   Mutta missä ovat ne maat joissa salaliittoteorikon mukaan rokote tappaa?

   😜😎😃😀🤓🤓🤗😇

   • Anonyymi

    NHL:ssä Chicago Blackhawksissa, Florida Panthersissa, Boston Bruinsissa ja New Jersey Devilsissä pelannut Jimmy Hayes, 31, on kuollut.

    Asiasta uutisoivat useat yhdysvaltalaismediat. Boston Globen tietojen mukaan kotonaan Miltonissa ollut Hayes menehtyi maanantaiaamuna. Nyt Globe kirjoittaa, että asiassa ei epäillä rikosta.

    – Hän oli mukavin nuorimies, jonka kanssa olin tekemisissä. Hän oli ystävällinen kaikille ja hän oli kiva kaveri jokaiselle, Hayesin agentti Bob Murray sanoo jutussa.

    Eihän sitä luokitella rikokseksi jos myrkkypiikkejä annetaan.
    Eikä tässäkään tuo Iltalehti mainitse missään vaiheessa piikin mahdollista osuutta tapahtuneeseen. Jos lääkäriltä kysyy niin "sillä ei ole mitään tekemistä jne;"
    Tässä on selkeästi tuo huono kunto vai olisiko sama kuin Merkelillä Iltasanomat uutisoi vapinan syyksi eli ilmastonmuutos.


  • Anonyymi

   Kuka lukeekaan noita roskalehtiä muut kuin rokotekiimaiset, jotka ovat jo erehtyneet ottamaan piikit - ja tietysti räkisrätti naamalla - voi juukelis mitä touhua - eikö ihmiselle ole annettu omia aivoja ajatteluun.
   Pitää mennä uuteen koronauskontoon mukaan mistä ei ole kuin haittoja kaikille.
   Menee terveys ja menee luontoakin pilalle myrkyillä ja maskeilla.
   Joku vaan määrää jotain järjetöntä ja suuri massa lampaita määkii...voi jeeveli.

  • Anonyymi

   Se kuitenkin selvää että lähes kaikki koronan vuoksi hoitoa tarvitsevat on rokottamia.

  • Anonyymi

   Kai sekin jo todettu että jokainen järkevä ottaa rokotteen. Siis järkevä.

   • Anonyymi

    Ei niistä rokotteista ole todettu mitään hyötyjä, mutta haittoja kyllä. Israelissa kaikki saa kolmannen rokotteen ja tällä kuitataan koko homma.

    Ettekö te nyt ymmärrä, että olisi poliittinen itsemurha myöntää, että koronan kanssa mokattiin, yliarvioitiin sen vaarallisuus ym. Valtiot joutuisi ennennäkömättömään korvausvelvollisuuteen, jos paljastuisi, että korona ei ollutkaan niin vaarallinen riskiryhmiä lukuunottamatta eli vain 2 % ihmisistä on ollut teoriassa vaarassa.

    Lääketeollisuus kusetti hallituksia!!! Keräsi miljardit omaan taskuun ja ajoi monet alat nurin.


   • Anonyymi

    Jokainen ottaa, jolla ei ole silmiä nähdä tai korvia kuulla. Siinä sokea yrittää muita taluttaa.


  • Anonyymi

   Mikä maksaa, miksei kaikki ekan rokotteen ottaneet ole ottaneet sitä toista piikkiä, hopi hopi piikille niin saadaan baarit auki!!!

  • Anonyymi

   F1 varikolla koronatesti otetaan lyhyellä tikulla nielusta ja nenästä, miksi muualla työnnetään puolen metrin tikku nenästä aivoihin, onko kyse viruksen istutuksesta ihmiseen?

   • Anonyymi

    Isonenäisille on jatkovarrella lisämaksusta.


  • Anonyymi

   Kiuru ja THL pääsee nurenberg 2 seen

  • Anonyymi

   OAN-raportti: Rokotetut sairastuvat 27-kertaa todennäköisemmin koronavirukseen kuin rokottamattomat!

   Yhdysvaltojen OAN-uutiset raportoi tieteellisten suurtutkimusten tuloksista, joiden mukaan kokeellisilla COVID-rokotteilla piikitetyt potilaat sairastuvat koronaviruksen oireisiin 27 todennäköisemmin kuin rokottamattomat henkilöt. Luonnollinen immuniteetti on paljon vahvempi kuin yksikään markkinoilla olevista koronarokotteista.

   Kuvakaappaus OAN-uutisten raportista, video olemassa.
   Jo rokoteagendan julistamisesta eli vuoden 2020 lopusta lähtien lukemattomat lääketieteen huippuasiantuntijat ovat varoittaneet, että mRNA-COVID-geenipiikitykset tuhoavat ihmisten luonnollisen immuniteetin ja solujen piikkiproteiinit tulevat aiheuttamaan terveyskatastrofin. Erityisesti on varoitettu, että mRNA-piikitettyjen luonnollinen vastustuskyky tulee romahtamaan.

   Suomen valtamedia on kategorisesti vaiennut tai leimannut ”huuhaaksi” mRNA-rokoteagendan uhkakuvat, joita on julkaistu UMV-Lehdessä. Varoituksille on kuitenkin tullut jo runsaasti tieteellisiä vahvistuksia, erityisesti maailman korkeimman rokotekattavuuden Israelista, joka on toiminut kokeellisten mRNA-geenipiikitysten ihmiskokeiden kohdemaana joulukuusta 2020 lähtien.

   Yhdysvaltain OAN-uutiskanava raportoi synkät madonluvut varsinkin Pfizer/Moderna-rokotetuille, joiden vastustuskyky on todettu kymmeniä kertoja heikommaksi kuin ihmisillä, jotka eivät ole rokotekokeiluun osallistuneet. Todetaan, että tieteelliset tutkimukset vahvistavat sen, että luonnollinen immuniteetti on paljon tehokkaampi suoja koronavirusta vastaan kuin rokotteiden tarjoama suoja.

   ”Me näemme valtavan määrän ongelmia, joita nämä rokotteet aiheuttavat. Nyt tiedemiehet Israelissa vahvistavat, että ihmisten luonnollinen immuniteetti ei ole ainoastaan paljon parempi kuin odotettiin, se on paljon vahvempi kuin mikään rokotteista saatu, joita tänään käytetään”, OAN-raportoi.

   Huipputason tutkimuksessa, joka on nyt julkaistu, seurattiin kymmeniä tuhansia potilaita, joilla oli havaittu COVID-tartunta. Kyseessä on suurin käytännön tutkimus jota aiheesta on koskaan tehty. Viitatun MedRxiv-tutkimuksen ovat suorittaneet mm. CSH, BMJ ja Yalen yliopisto.

   ”COVID-potilaat, jotka kehittivät luonnollisen immuniteetin, ovat huomattavasti pienemmässä vaarassa saada uutta tartuntaa, kuin he, jotka ovat olleet täysin rokotettuja. Mukaan lukien uusimmat variantit”.

   Täysin rokotettujen myös havaittiin paljon helpommin saavan sairaustilan, joutuvan sairaalahoitoon ja vaativan kovaa lääkinnällistä hoitoa verrattuna niihin, jotka olivat kehittäneet luonnollisen immuniteetin. Tutkijoiden mukaan kyseessä on ”käsikirjaesimerkki” siitä, kuinka luonnollinen immuniteetti on parempi kuin rokotus.

   Raportissa viitataan myös toiseen tutkimukseen, jonka otoksena oli 2,5 miljoonaa israelilaista. Sen perusteella rokotetut ovat saaneet 6-13 kertaa todennäköisemmin COVID-tartunnan kuin rokottamattomat henkilöt. Tutkimus myös osoitti, että rokotetut sairastuivat tartuntaansa 27-kertaa todennäköisemmin kuin rokottamattomat henkilöt.

   OAN-raportissa mainitaan lisäksi laajasti todetut ja välittömät piikitysten haittavaikutukset, jotka viranomaistenkin (FD) on ollut pakko myöntää. Muistutetaan, että rokotteiden tulisi määritelmänsä mukaan tarjota immuniteetti, eikä pelkkää terapiaa tautien seurauksiin.

  • Anonyymi

   Marco de Wit pidätetään epäiltynä raiskauksesta. Raiskattu syyttää de Wittiä ja de Wit kiistää.

   https://youtu.be/QBpPPaVtnFw

   Kunnallisvaaliehdokas ollut syytettynä myös 2-vuotiaan lapsen pahoinpitelystä

   Tampereen kunnallisvaaliehdokas Marco de Wit se jatkaa valitsemallaan valheen tiellä ja yrittää estää ettei Totuus paljastuisi. Mutta totuus velvoittaa.
   Linkissä on valokuvat Marco de Witin oikeuden istunnosta syytettynä lapsen pahoinpitelystä.

   Oikeuden pöytäkirjat:
   Marco de Witin vastaan 2-vuotias tyttölapsi
   Pahoinpitely syyte.

   https://www.google.com/search?q=marco+de+Wit+kirjanpitorikos&client=tablet-android-huawei-rev1&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiyzbjwiJTtAhUJ3aQKHcurChAQ_AUoAXoECAUQAQ&biw=600&bih=960&dpr=2#imgrc=BQtSQmmGt4SISM

   • Anonyymi

    Tiedätkö, että ilman konkreettisia ja lopullisia tuomioita sinut voidaan saattaa rikosoikeudelliseen vastuuseen kunnianloukkauksesta, levittämällä kaikkialle näitä tietoja jatkuvasti? Onhan suomi24-palstoilla tehdyistä viesteistä tullut useita tuomioita. Joten varoisin sinuna.


  Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tokmanin johtaja avauti työntekijäpulasta

   Huuskosen mukaan Tokmannilla on ollut vaikeuksia löytää työvoimaa myymälöihin ja varastoihin, jonka seurauksena tavaratoimituksia on jouduttu jättämää
   Maailman menoa
   342
   8875
  2. Upeaa Martina ja Stefu!

   Onpa upeaa huomata, että ex-pariskunta pystyy juhlimaan yhdessä yhteisen tyttärensä synttäreitä! Ovat ilmeisesti aikuisia ihmisiä, jotka pystyvät haut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   2508
  3. 116
   1387
  4. Oho! Iina Kuustonen ja Mikko Leppilampi "häähumussa", Mikko-isä kuittaa viiltävästi: "Totaalinen..."

   Iina Kuustonen on heittänyt hulvattoman idean Instagramissa. Tällä porukalla on kyllä sarkasmi hallussa! https://www.suomi24.fi/viihde/oho-iina-kuusto
   Kotimaiset julkkisjuorut
   2
   1222
  5. Hyvä olkoon sitten niin!

   Minä lopetan sussa roikkumisen ja kiellän ikuisesti kaikki tunteeni sua kohtaan. En tiedä kuka edes olet enää ja jos tulet juttelemaan niin käännän se
   Ikävä
   64
   840
  6. Poliisioperaatio kansanedustajan kotona

   Riikka Slunga-Poutsalon poika säilytti kovia huumeita ja myyntivälineitä äitinsä asunnossa. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a23dec18-05ef-4ab2-b
   Maailman menoa
   261
   821
  7. Syy miksi en kysele perääsi

   Johtuu siitä että olen ns. Kaikkiruokainen. Voin kyllä ottaa toisenkin naisen jos sinua ei kiinnosta olla mun kanssa. Odotan vain. Se on meinaan niin
   Tunteet
   80
   817
  8. Etäisyys kaivattuusi ?

   Oma ihastukseni ( mies ) asuu 250 km päässä, menee autolla 3,5 tuntia ajaessa. Ikävä on koko ajan, nähdään yleensä viikonloppuisin. Miten lähellä/kauk
   Ikävä
   57
   817
  Aihe