Afganistanin kertomukset ärsyttää

Anonyymi

Afganistan suvakkien ja afgaanien ruikutukset alkavat jo ärsyttää. Länsimaat ovat nyt tehneet tarpeeksi.
Talebanien kannatus täytyy olla suurta, kun afgaanit itse eivät taistelleet maansa puolesta. Nyt muiden pitäisi se tehdä heidän puolestaan.
Samoin ärsyttää näiden afgaanimiesten tarinat, Suomessa pidetään vellihousuna sellaista henkilöä, joka jättää naiset ja lapset kärsimään ja itse luikkii lihapatojen ääreen.

38

320

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Afgaanimiehet lapsellisia, jotka uskovat muslimimiesten tavoin neitsyttarinoihin kuoleman jälkeen! Se joku, joka änkes koneeseen väkisin ja jätti sisarensa rannalle! Heti karkotettavaksi, eihän missään ole käyttöä tuonkaltaiselle ihmishirviölle!

  • Anonyymi

   Olisi aika afgaanimiesten ryhdistäytyä ja puolustaa naisten oikeuksia. Siis jos asia kiinnostaa.

  • Anonyymi

   Osoittahan Afganistanilaiset miehet mieltää Stadissa. Kyllä siinä rohkeutta tarvitaan. Onneksi siellä on suomalaisia tukena.

   • Anonyymi

    Kas kun eivät häpeä yhtään, ovathan jo menettäneet kunniansa ja kasvonsa suomalaisten silmissä! Kenet meinaavat tappaa, kun kunnia mennyt! Ihan itse sen aiheuttaneet! Yök mitä äijiä


  • Anonyymi

   Just, voidaan kokoontua huutelemaan lisää rahaa ja tukea. Mutta itse pistetään pää pensaaseen.

  • Anonyymi

   Afganistania ei kukaan muuta länsimaaksi, uskokaa nyt ja lopettakaa se hyysääminen, joka on aivan turhaa. Suomen on parasta pitää näppinsä erossa siitä maasta. Toivottavasti tosi suvakki Eva Biodet ja lapsellinen Iiris Suomela lopettaisivat turhan puolustelun pakolaisten maahanmuutosta kuin myös kaikenlaisesta maahan muutosta Suomeen. Meillä suomalaisilla on iso hätä avun tarpeesta jo nyt, on työttömiä, asunnottomia, köyhiä eläkeläisiä ja paljon sairaita. Myös kouluissa suomalaiset oppilaat kärsivät etenkin maahanmuutto alueilla Helsingissä. Meidän vero- ja velkarahamme menee näiden hyysäämiseen, todella kallista.

  • Anonyymi

   Uutisissa oli säälittävä sotilaskarkuri itkemässä. Ei käy Suomelle hyvin jos kansa muuttuu tuollaiseksi...

   • Anonyymi

    Just tuollaisten sotasankareiden takia tilanne Afgassa on mikä on. kohentui siksi aikaa kun Venäjä ja Usa ottivat ohjat käsiin, mutta heidän lähdettyä sama homma jatkui.

    Miksei heidän vaan anneta olla? Ei me voida pakottaa heitä elämään meidän tapojen ja tasa-arvon mukaan jos heillä itsellään ei tunnu olevan halua siihen. Kannettu vesi ei pysy kaivossa kuin pitelemällä. Ja pitelijät kyllästyivät 20 vuodessa pitelemiseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Just tuollaisten sotasankareiden takia tilanne Afgassa on mikä on. kohentui siksi aikaa kun Venäjä ja Usa ottivat ohjat käsiin, mutta heidän lähdettyä sama homma jatkui.

    Miksei heidän vaan anneta olla? Ei me voida pakottaa heitä elämään meidän tapojen ja tasa-arvon mukaan jos heillä itsellään ei tunnu olevan halua siihen. Kannettu vesi ei pysy kaivossa kuin pitelemällä. Ja pitelijät kyllästyivät 20 vuodessa pitelemiseen.

    Länsimaissa nostettiin joksikin sankariksi tyttö jota ammuttiin koulumatkalla. Noobelin palkintokin annettiin malakille. Kyllä valittaa osaavat, mutta eivät tee mitään oman maansa ja kansansa hyväksi. Rahan lappaaminen ko maahan ei kehitä. Asennemuutosta taas estää islam.


  • Anonyymi

   Musulmaanit kuulemma länsimaalaistuvat muutamassa sukupolvessa. eivät länsimaalaistu, aivan samalla tavalla menevät järjestettyyn avioliittoon serkkunsa kanssa joka pahimmassa tapauksessa roudataan afganistanista tai irakista suomeen. pakolaiset pitää hoitaa omassa kulttuuripiirissään, ei länsimaissa.

  • Anonyymi

   Nyt on sitten uutisissa, että ympäri Eurooppaa, viimeksi Saksassa, on Afganistanista evakuoitu takaisin karkoitettuja islamisteja, lasten raiskaajia ja rikollisia. Osa löydetty ja passitettu vankilaan.
   Ja joka päivälle löytyy tarina, miten joku on jätetty evakuoimatta. Tänään taas pari miestä on ollut alihankkijalla töissä ja turvamiehenä.

   Eiköhän näitä kavereita riittää maailman tappiin asti, niin että todetaan, että kaikki loputkin pitää evakuoida. Siis noin 36 miljoonaa ja sitten maahan jää talebaanit. Tämä on typerää.

  • Anonyymi

   Ylellä taas aamulla kaksi afgaania syyllistämässä suomalaisia ja vaatimassa tekoja afgaanien hyväksi.
   Kertaakaan ei tule ilmi tai puhuta afgaanien omasta vastuusta maastaan. Tämä todella ärsyttää. Nyt olisi aika keskittyä suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden eteen työn tekemiseen.

  • Anonyymi

   Juurikin näin...

  • Anonyymi

   Eniten minua ärsyttää että tietyt poliitikot yrittää selittää että meillä ikäänkuin on velvollisuuksia afkaaneja kohtaan......kunniavelka ???? Mistä ???

   • Anonyymi

    Koska olemme tehneet liikaa töitä, elättäneet sotakorvauksilla venäjää myös, niin on pakko tasata varallisuutta myös kehitysmaiden kanssa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Koska olemme tehneet liikaa töitä, elättäneet sotakorvauksilla venäjää myös, niin on pakko tasata varallisuutta myös kehitysmaiden kanssa!

    Enemmän kuin sotakorvaukset kipataan tänä päivänä EUlle rahaa...


   • Anonyymi

    Kunniattomille afgaaniruikuttajille ei heru penniäkään, eikö se 9 biljoonaa riitä??


  • Anonyymi

   Lähdetään nyt ensin siitä tosiasiasta, että EI ole edes olemassa mitään yhtenäistä Afganistania. On vain eri klaanejs, jotka asuttavat tiettyjä osia tuosta maapalasesta , jolle rajat on piirretty aivan muiden kuin näiden porukoiden toimesta.

   Jos taleban pystyy valtaamaan näin lyhyessä ajassa käytännössä koko tuon alueen, se tarkoittaa että he ovat saaneet tehtyä sopimuksia ja lehmänkauppoja näiden klaanien kanssa ja siihen ei voida vaikuttaa täältä lännestä käsin, sillä meillä EI ole tarjottavaa mitään sellaista mikä heille kelpaisi.

   Afganistanin alueelta on joka mökissä aseita ja ammuksia ( niitä myös osataan siellä käyttää) niin paljon, että talebanin vähälukuinen taistelijajoukko lahdattaisiin mennen tullen ja palatessa MIKÄLI siellä
   Halua sellaiseen olisi.

   Suomi on vihoviimeinen valtio, jolla olisi edes yhtään mitään vaikutusta tuon valtion asioihin, joten tuolta kannattaa vain pysytellä poissa.

   • Anonyymi

    On Suomella paljon vaikutusta sinne. Osaavat käyttää hyvin hyväksi turvapaikkaturismia ja meidän verorahoja. Osa niistäkin valuu myös talebaneille näiden matkaillessa sinne.


  • Anonyymi

   Ei islam lähde ihmisestä. Ruikuttaa afgaani osaa. Ja paeta. Ja syyttää muita omasta kohtalostaan.

  • Anonyymi

   Marinin hallituksen ja myös mamuja paapovan sisäministeri Ohisalon olisi aika palata niihin hommiin, jotka heille on tarkoitettu. Samoin Haaviston.
   Siis suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen ja talouden ja työllisyyden hoitamiseen.
   Nähtävästi näihin eivät pysty, kun jatkuvasti pitää nostaa framille ulkomaiden ja elintasosiirtolaisten tarpeita.

  • Anonyymi

   Nyt alkoi hallituksen riihi, varmaan jää suomalaisten asiat jalkoihin, kun korotetaan pakolaismäärää.

  • Anonyymi

   Jos miljoona ihmistä pakenee, niin mitä järkeä tuoda muutama tuhat niistä Suomeen. Ihan käsittämätöntä. Tietysti vihreiden sidosryhmä saavat siitä työtä itselleen ja muutama järjestö taas rahoitusta mutta veronmaksajille tai Suomelle nämä eivät tuota mitään lisähyötyä.

   • Anonyymi

    Islampaskasta ei ole kuin haittaa sivistyneelle, tasa-arvoiselle, demokraattiselle yhteiskunnalle kuten Suomelle!
    Niin talouden kuin turvallsuudenkin kannalta!


   • Anonyymi

    Muutenkin varsin erikoista, että KOSKAAN ei ole tilanne että leikattaisiin rahoja pakolais/turhapaikanhakijoista, vaan silloin olemme vauras maa, joka voi auttaa.

    Kaikissa muissa tilanteissa taas on taskunpohjat nurin, ja leikkauksia oman maan kansalaisilta täältä ja tuolta.Tämä nyt vaan ei käy.

    Vallankumousta alkaisi vaatimaan.


  • Anonyymi

   Suomalaisuus tuhotaan lakien mukaisesti

  • Anonyymi

   Mites se Pekka? Saisko Pekka Afganistanin asiat järjestettyä? Pekkahan on kansainvälisesti tunnustettu ja laajalti arvostettu rauhanvälittäjä.

   Onko muistettu esittää Pekkaa neuvottelijaksi?

  • Anonyymi

   Mua ei pelkästään ärsytä. Mua v...tuttaa.

  • Anonyymi

   Televisio toistaa kerjäystä afgaaninaisille. Lahjoita rahaa .....
   TODELLA ÄRSYTTÄVÄÄ MAMUTUSTA YK:n toimesta.

  • Anonyymi

   Mutta jos Suomalaisten äänestäjien suuri enemmistö kannattaa Suomen, oman koti ja synnyinmaamme muuttamista islampaskan kalifaatiksi, niin se on demokratiassa mahdollista!
   Mutta senkö oikeasti haluamme jättää tuleville sukupolville perinnöksi, vaikka itse olemme saaneet nauttia edellisten sukupolvien rakentamasta sivistyneestä, demokraattisesta, tasa-arvoisesta länsimaisesta yhteiskunnasta Suomessa!

   • Anonyymi

    Ei taida muut haluta kuin cityvihreät ja kaupunkivasurit?


  • Anonyymi

   Miksi sinne pitää mennä ylipäätään sotkeutumaan toisen maan asioihin? Mitä ihmettä meille esimerkiksi kuuluu jonkin afganistanin asiat. Uutisoinnin voisi lopettaa kokonaan.

  • Anonyymi

   Tämä valesporukat pitää poistaa kaikki suomesta, valehelkoon keskenään vain sielläh AFGANISTANISSAAN

  • Anonyymi

   Samaa mieltä, taistelkoon keskenään, koska eivät toimivaa yhteiskuntaa osaa rakentaa.
   Ei sinne muiden kannata resursseja tuhlata.
   Eikä liioin ottaa elätettäväksi.

  • Anonyymi

   Koneinsinöörejäkö Suomeen?
   Jani Mäkelä PS kansanedustaja 7.9. Afganistanin x-pertit  "Amerikkalaiset ovat vedonneet Suomeen, että ottaisimme vastaan eri alojen eksperttejä" - sanoisin, että meidän kannattaa pysyä kaukana sellaisista "eksperteistä", jotka eivät kelpaa amerikkalaisille itselleen"

  • Anonyymi

   Usalle kelpasi jopa natsit saksasta, mutta ei afgaaniexpertit Afganistanista. Miksiköhän. Pekalle kyllä kelpaa ja tyttökirjahallitukselle.

  • Anonyymi

   On niin yksimielistä porukkaa täällä. Anon kannatus nousee pilviin? Vaiko muutama keskustelee kavereittensa kanssa? No, pysyttehän poissa kaduilta partioimasta ties kenen "turvallisuuden" nimissä...

  • Anonyymi

   Mitä tarkoitta san "afgaani"? Milloin ensimmäisen kerran tuli esiin sana Afganistan? Mitä oli sitä ennen?
   Lukekaa hyvät ihmiset edes hitunen historiaa, kirjoittelette nimittäin useimmiten täyttä s-ntaa!

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   90
   4530
  2. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   2253
  3. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1531
  4. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   82
   1400
  5. Uskallatko paljastaa

   mikä on saanut sinut etenkin viime aikoina pohtimaan että haluaisit tavata minut?
   Ikävä
   54
   984
  6. Sä oot ihan hullu

   😅..🤣🤣.. Silti niin.. Mun😶..
   Ikävä
   55
   968
  7. Gossip Mom, Maisa, tekisi mitä vaan

   …ettei ” mun elämä olis tällaista”. Niin varmasti. Ottaahan se päähän, kun kaasot miehineen, viettävät hulppeaa viikonloppua Tallinnassa. Mika Salohan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   894
  8. Haluatko sä vielä?

   Meidät? Se hurja tunne sun lähellä johtui siitä, että molemmat tunsi sen. Tähän olen nyt päätynyt kun sain pienen annoksen järkeä päähäni. Olisi pitän
   Ikävä
   18
   808
  9. Ooksä täällä mies?

   Sano jotain kivaa. Piristä rakastunutta.
   Ikävä
   67
   689
  Aihe