Mies, näin moninkertaistat mätsit näkyvyyden

Anonyymi

Tinderin koko liiketoiminta perustuu yhteen asiaan. Mihin? Tinder profiilin näkyvyyden (tinder gold ja boostit) myymiseen epätoivoisille miehille.

Komea mies saa tunnetusti huomattavasti enemmän mätsejä, mutta se ei johdu ainoastaan ulkonäöstä, vaan siitä että suosituille profiileille annetaan myös enemmän näkyvyyttä.

Mitä suositumpi olet, sitä korkeammalle sijoitut tinderin ”pakassa”, rumempi mies jää pakan pohjalle ja täten näkyy vain harvalle naiselle.

Rumempi mies pystyy tietenkin rahaa vastaan nostamaan itsensä hetkellisesti pakan päällimmäiseksi, mutta se ei aina ole järkevää.

Tinderin algoritmiä ja ELO pisteitä pystyy kuitenkin huijaamaan.

Tässä oppaassa hävytön metodi, jolla Tinder profiilin näkyvyys moninkertaistuu ja voit maksimoida ELO pisteet ilmaiseksi.

Varoitus: metodi on vähintäänkin kyseenalainen eikä se sovellu uliseville soijapojille.

Valmistelut

Tähän metodiin tarvitset uuden Tinder tilin, muutaman kuvan hyvännäköisestä mallista ja vaihtoehtoisesti tinder goldin. Suosittelen hankkimaan prepaid liittymän vanhan tilin resetoinnin sijaan, sillä vanhasta tilistä jää aina jälki Tinderin muistiin.

Tinder tilin luonti

Kuten joku jo valmisteluista saattoi päätellä niin tili tullaan tekemään varastetuilla kuvilla. Lisää siis mallin kuvat profiiliin ja kirjoita joku hauska tinder profiiliteksti. Tilin luonninjälkeen älä swaippaa ketään oikealle. Huom nimeä ei voi vaihtaa jälkikäteen.

Vuorokauden kuluttua tilin luonnista suosittelen ostamaan Tinder goldin, Tinder goldilla saat entistä enemmän näkyvyyttä profiilille sekä yhden 30min kestävän buustin. Buustia suosittelen käyttämään noin 8 aikaan illalla. Älä vieläkään kohtaa swaippaa ketään oikealle.

Tili voidaan nyt jättää ”kypsymään” viikoksi tai kahdeksi.

Käyttöönotto

Kun tili on kypsynyt viikon tai kaksi on aika aloittaa sadonkorjuu. Ensimmäinen vaihe on muuttaa profiilin kuvaus ja kuvat omiksesi ja sitten swaippaamaan. Jos olit massikeisari niin Tinder goldilla tämä on lasten leikkiä, goldin etuna myös se että tinder ELO pisteesi pysyvät korkeammalla kauemmin sillä et joudu swaippaamaan ketään oikealle. Voit myös swaippailla tavalliseen tapaan ilman goldia, mutta et tule saamaan täyttä potenttiaalia metodista. Profiilin luomiseen suosittelen lukemaan vinkkini tinder oppaasta

Huomioithan että omiin kuviin tulee kuitenkin taas panostaa, jos kuitenkin olet laiska ja kuvat ”tällä naamalla mätsejä muuta ku äitin kanssa pelatussa muistipelissä” suosittelen profiilin piilottamista uusilta tykkäyksiltä, tällä pienennät mahdollisten shadowbannien mahdollisuutta.

Metodin tarkoitus ei ole lähtökohtaisesti huijata mätsejä vaihtamalla kuvia, vaan saada huomattavasti suurempi näkyvyys kuin omilla kuvillasi. Jos kuitenkaan et ole läheskään se kuvan malli niin unmätsejä tulee rutkasti.

Harvempi tulee muistamaan jokaista oikealle vedettyä, joten mahdollisuus siihen että joku huomaisi tämän pikku jäynän on minimaalinen. homma kuitenkin tulee kusemaan jos vaihdat kuvat vasta swaippauksen jälkeen.

Metodi on todettu toimivaksi loistavasti aasiassa, jossa kummatkin osapuolet saavat rutkasti mätsejä.

19

2226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ruma mies ei saa naista tinderista vaikka maksaisi tonnin päivässä. Se että pääsee esiin jonon kärkeen ei tarkoita että naiset alkais kilpaa antaa osumia. Jos mies ei saa normi elämässä naista eikä pääse treffeille niin ei se pääse tinderin kauttakaan treffeille. Tyhmät miehet maksaa deittipalveluille satoja euroja ja luulevat että pääsevät naisten kanssa treffeille vaikka eivät pääse.
      Mies tutustuu naisiin helpoiten baareissa viinaa juomalla. Baarissa mies pääsee heti juttelee naisen kanssa eikä joudu odottelee mitään tinder osumia vaan nainen on heti siinä ja voit tutustu baarissa. Naisia kannattaa tavata baareissa ja muualla eikä missään netissä eikä tinderissä.

      T viinamies

    • Anonyymi

      Mikäs hyöty tuosta pelkästä mätsien keräämisestä käyttäjälle itselleen nyt taas olikaan?

      Luulin että se on jonkinlainen välivaihe... 🙄

      • Eikös se mätsi ole välttämätön edellytys sille, että voi aloittaa keskustelun?


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Eikös se mätsi ole välttämätön edellytys sille, että voi aloittaa keskustelun?

        Sekin on minun näkökulmastani välivaihe. Vasta kasvotusten keskustelu on jotain tavoittelemisen arvoista, kun kyseessä on vastakkaiseen sukupuoleen tutustuminen.

        Aloituksen kaltaisella touhulla pääsee tasan tarkkaan siihen asti, että nainen sopii treffit mutta kääntyy kannoillaan, kun huomaa tulleensa huijatuksi.

        En edelleenkään siis tajua aloituksessa mainitun touhun pointtia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sekin on minun näkökulmastani välivaihe. Vasta kasvotusten keskustelu on jotain tavoittelemisen arvoista, kun kyseessä on vastakkaiseen sukupuoleen tutustuminen.

        Aloituksen kaltaisella touhulla pääsee tasan tarkkaan siihen asti, että nainen sopii treffit mutta kääntyy kannoillaan, kun huomaa tulleensa huijatuksi.

        En edelleenkään siis tajua aloituksessa mainitun touhun pointtia.

        Eihän siinä naista (siis yhtään mätsätyistä) huijattu, vaan systeemiä. Väärillä kuvilla syötetään ensin algoritmille kuvitelma, että käyttäjä olisi yleisemminkin kiinnostava ja "oikea" käyttö aloitetaan vasta sitten.

        Voin kuvitella, että eteneminen kasvotusten keskusteluun ei ole ihan helppoa. Ei se ollut edes ennen tindereitä eikä varmaan tinderissäkään, jos jo algoritmi arvioi, että sinua ei kannata edes tarjota näytille juuri kenellekään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekin on minun näkökulmastani välivaihe. Vasta kasvotusten keskustelu on jotain tavoittelemisen arvoista, kun kyseessä on vastakkaiseen sukupuoleen tutustuminen.

        Aloituksen kaltaisella touhulla pääsee tasan tarkkaan siihen asti, että nainen sopii treffit mutta kääntyy kannoillaan, kun huomaa tulleensa huijatuksi.

        En edelleenkään siis tajua aloituksessa mainitun touhun pointtia.

        Mä myös ihmettelen, mitä nää huijarit luulee saavuttavansa. Ei se naama ja persoona muutu yhtään paremmaksi, vaikka olisit ekana näkyvillä maailman kaikille naisille. Ihmettelen myös, että luuleeko feikkikuvilla huijaavat jotenkin saavansa anteeksi treffeillä? Että Hei, sorry kun huijasin, mut nyt kun tulit, niin mä teen suhun vaikutuksen mun mahtavalla luonteellani ja persoonallani (=olen epätoivoinen valehtelija ja huijari)?! Kuinka tyhmiä jotkut miehet oikein on.


    • Tinderiä en vielä(kään) ole kokeillut, mutta en mä oikeesti kaipaa sataa naista, en edes kahta. Yksi riittää.

      Ootteko muuten kattonu sellasen suomalaisen sarjan ku "Klikkaa mua?" Pääosassa Minttu Mustakallio.
      Myös ruotsalaisversio "Dejta" oli hyvä. Svedut oli ottaneet vaan idean, eivät kopioineet sitä.

      Tähän on kai pakko laittaa musiikiksi Tinder Horror Story: https://www.youtube.com/watch?v=R9b0cZdh6Ps

    • Anonyymi

      Siis onko miehet Tinderissä vain mätsejä keräämässä? Miksi??? Mitään järkeä... vai luuleeko ne, että mätsi on yhtä kuin satavarma seksin saanti. Ihan outoa touhua koko homma.

    • Anonyymi

      Kyllähän tuo on käynyt mielessä huijata noin mutta vielä en ole kokeillut.
      Totta puhut kyllä tuosta näkyvyydestä ja sen puutteesta.
      Yleensä kun uuden tilin tekee omana itsenään niin sun profiilia näytetään naisille 1-2 päivää, sen huomaa tykkäyksistä. Sitten sinut sijoitetaan pakan pohjalle ja mitään ei enää tapahdu.
      Onhan se päivänselvää että mallimiehet eivät joudu 2 päivän jälkeen pakan pohjalle.

    • Anonyymi

      Tinderin tarkoitus on kiusata miehiä joilla on vaikeaa naismarkkinoilla.

      >ole muutenkin vitusti pillua saava Chad
      <pistettiin sulle näkyvyys maksimiin, hyvää pillustusta bro :D

      >ole keskiverto mies
      <piilotettiin sun profiili jotta ostaisit goldin, eihän haittaa, bro? :D
      >sori, jätettiin sut yhä pakan pohjimmaiseksi jotta ostaisit boostin
      <bro :D

      • Anonyymi

        Koska epätoivoisuus myy hyvin. Eivät he välitä miesten seuranhaun vaikeudesta.


    • Anonyymi

      Osuma ei takaa mitään. Pelkkä huijaus tuokin. Deitti palveluissa on ihmisiä jotka työkseen laittaa niitä osumia miehille jotta saisivat lypsää miehiltä ahaa yhä enemmän. Sitten on naisia jotka laittaa feikki viesteja miehille jotta saavta lypsää rahaa ja mies luulee että joku nainen olis kiinnostunut.

      https://yle.fi/uutiset/3-11724446

      • Anonyymi

        Ei tinderissä ole huijareita tai jos on, niin ne ilmoitetaan ylläpidolle. Tinderin voi lataa ilmatteeksikin.

        Tyhmiä olette jos haksahdatte noihin maksullisiin treffipalveluihin.


      • Anonyymi

        Tuosta pääsee eroon kun käyttää vain ilmaisia sivustoja ja appeja.


    • Anonyymi

      Miehet on viettiolentoja.

      • Anonyymi

        Naiset aina sanoo et miehet on sitä, tätä ja tota vaikka naiset itse kuleksivat ulkonäkö edellä, koska voivat kun miehet jakavat seksitykkäyksiä ja lettu levitetään mielellään jos mies kuuluu ulkonäön puolesta siihen parhaaseen 10%. Rikkaat ja julkkikset saavat myös toosaa.

        Ennen riitti et mies kävi töissä. Kun ajat on muuttuneet niin myös naiset on muuttuneet. Jos nainen on missitasoa, niin miehen pitää olla mallitasoa ja sen lisäksi julkkismies joka tienaa kun nainen makaa kotona.


    • Anonyymi

      Kyllä tulee osumia mutta tinder on aivan turhaakin turhempi rahastamaan ne pyrkii , sinne uppoaa irlantiin luottokortilta tiedot ja maksat vaikket halua.
      Mutta ei ole tinderistä mihinkään kyllä naamoja mutta kaikkia ei näytetä ei sitten millää juuri sellaista jota haet,,,, tutustuin sellaiseen naiseen joka etsi ikäistäni ja jollaista itse etsin, ikinä emme nähneet toisiamme tinderissä , mutta oneksi tapasimme muualla, tinder huijaa noissa, valitsee pareja joihin et voi vaikuttaa...

    • Anonyymi

      Onpa hankalaa. Onneksi en halua tindernaista niin ei tarvitse opetella.

    • Anonyymi

      Naisia tapaa baareissa eikä netissä. Jos ei haliua käydä baareissa juomassa viinaa ja tutustumassa naisiin niin ei sitten halua naista eikä kumppaniakaan.

      T viinamies

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      188
      6092
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2352
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      24
      1739
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1718
    5. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1631
    6. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1624
    7. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      326
      1622
    8. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      137
      1417
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1399
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      336
      1242
    Aihe