Uusiutuvaa lämmityskattilaan

Anonyymi

Hallitus aikoo tehdä taas yhden uuden virheen eli nostaa lämmityspolttoaineiden verotusta. Seurauksena on puun polton lisääntyminen ainakin ok-asunnoissa kaupunkien ulkopuolella. Meillä on vielä paljon lämmityskattiloita ja varaavia takkoja yms, joissa voi polttaa esim klapeja. Niiden käyttö tulee lisääntymään. Klapeista ei ole puutetta. Niitä voi tehdä/teetättää omasta metsästä tai ostaa kotiintuotuna suoraan pienmyyjiltä edulliseen hintaan. Kaupunkilaisillakin on paljon metsäpalstoja, joissa riittää energiapuuta yllin kyllin.

4

82

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mökkimetsää 8 hehtaaria, naapuri tekee ilman kuittia. Milläs vihreät verotatte minun klapejani?

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Hallituksella on päähänpinttymä kaiken energiaa tarvitsevan toiminnan sähköistämisestä.
    Sähkön riittävyys päästöttömillä menetelmillä on ongelmallista koska se on riippuvainen luonnon olosuhteista, kuten aurigosta, tuulesta ja vesivoimasta.
    Itselläni on kymmenisen vuotta sitten uusitut öljylämmityskattila ja öljypoltin jotka ovat toimineet moitteettomasti ja viime talven yli 20 asteen pakkasessa välttämättömät.
    Molemmissa asuinkerroksissa olevat ilmalämpöpumput lakkasivat toimimasta kovilla pakkasilla ja laitoinkin ne pois päältä huhtikuulle saakka.
    Ilmalämpöpumppujen käyttämä sähkö ei ole tullut kovinkaan paljon edullisemmaksi öljyyn verrattuna koska pakkasilla niiden energian käyttö on suurta ja sähkön hinta on kallistunut ja varsinkin sen siirtohintatuplaantunut.
    Toimivien öljykattiloiden poistaminen on suoranaista tuhlausta ja niin kauan kuin vielä lämmitysöljyä on saatavilla on öljy lämmitysmuotona omakotitaloissa käyttövarminta.


  • Anonyymi

   - ymmärtämättömät muuttaa energia politiikkaa, ja liian nopeat muutokset on kansallis varallisuuden tuhlausta!!
   lisäksi rahaa tuhlataan ulkomaille - aika kehnosti menee!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4380
  2. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3106
  3. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   136
   1556
  4. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   45
   1335
  5. Minä vuonna kohtasit hänet ensimmäisen kerran?

   Oliko kohtaaminen duunissa vai siviilissä? Siinähän ne kysymykset tulivatkin. Olkaa siis hyvät ja vastatkaa. Ps. Rohkeimmat voivat kertoa pituutensa
   Ikävä
   83
   1199
  6. En minä sinua unohda

   Hyvää huomenta naiselle kauneimmalle! 💛
   Ikävä
   61
   848
  7. Anteeksi kaikki

   Anteeksi etten ollut veroisesi. Anteeksi että rakastuin. Anteeksi että yritin nähdä. Anteeksi että kirjoitin palstalle. Anteeksi että ajattelin sinua.
   Ikävä
   65
   821
  8. Onko teillä mitään ajatusta miten ajattelitte

   Edetä tai lähestyä ikävöimäänne ihmistä? Vai onko tämä kirjoittaminen se joka tyydyttää kaikki tarpeet? Ei aikomusta lähestyä mitenkään ?
   Ikävä
   66
   800
  9. Kävikö Martina Tukholmassa ottamassa botoxia otsaansa

   Viimeisessä story kuvassa näkyy aika selvästi pistoskohdat ja kuhmut, ja leuka on ihan ropollinen, täynnä näppyjä. Kyllä on huono iho, sitäkö se viher
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   800
  10. Kaiken sponssaava saapui

   Ja pilheet jatkuu. Paljokohan maksoi sivukuluina isäviikko, kun piti aisoissaan ton lokin Kämpissä...ettei tunnu niin pahalta jäädä kaikesta paitsi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   762
  Aihe