Jos koronakuolleisuus tai tartunnat kaksinkertaistuvat, se ei aina merkitse paljoa.

Anonyymi

Meille syötetään tietoja kuinka korona lisääntyy varsinkin rokottamattomien keskuudessa. Meilläkin oli taas lastenlapset kylässä, kun kuulemma eivät saa olla päiväkodissa kun ovat yskäisseet kerran pari. Hyvinpä nuo leikkivät vaikka niilläkin oli varmaan taas tänään korona.

Jos ei enää viitsitä testata kahdesti rokoitettuja, niin tietysti rokottamattomista löytyy enemmän positiivisia. Jos niidenkin testaus lopetettaisiin, löydöt supistuisivat olemattomiin.

Kun sitten televisiossa sanotaan, että sairastuneiden määrä on kaksinkertaistunut viimeisen viikon aikana, niin heikkohermoisella rupeaa housut tutisemaan. Vahvempihermoinen tarkastaa luvut vaikka Worldometerista.

Sen mukaan lähes 98% selviää koronasta, niinkuin on tehnyt viimeisen vuoden ajan.

Ruotsissa toitotetaan sitä että kuolleisuus on alkanut jälleen nousta, jopa kaksinkertaiseksi joinakin päivinä. Unohdetaan sanoa, että kuolleisuus on Ruotsissa viimeisten parin kuukauden ajan ollut 1 - 3 henkilöä päivässä koronaan. Tietysti kaksi on sata prosenttia enemmän kuin yksi, joten ei tarvitse edes valehdella. Jätetään vain sanomatta, että pahimmillaan Ruotsissa merkittiin koronaan kuolleiksi yli sata henkilöä päivässä viime talvena.
Normaalikuolleisuus Ruotsissa on noin 250 henkilöä päivässä. Tilastot eivät valehtele, mutta niitä kannattaa tutkia! Siis joka sadas kuollut saa koronan mukaan kuolintodistukseensa, suunnilleen sama määrä kuolee lyijymyrkytykseen vaarallisimmilla jengialueilla.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jep, tässä saksalaisen vanhainkodin tapahtumat kolmannen piikin jälkeen. 3 sairaalaan joista yksi kuollut tällä hetkellä. Miksi muuten saattohoidossa olevia rokotetaan?
      https://t.me/s/rabbitresearch Sivun alalaidassa teksti-TV kuvankaappaus.

    • Anonyymi

      Länsi Virginian kuvernööri kertoo viimeisen kahdeksan viikon tilastojen kehityksestä osavaltiossaan täysin rokotettujen henkilöiden kohdalta: https://twitter.com/i/status/1434998416631816197
      20-25% kasvu tartunnoissa, sairaalaan joutumisissa ja kuolemantapauksissa. Hmm.. rokotus suojaa kaikelta?

      • Anonyymi

        Kannattaisiko katsoa kenties ammattilaisten ja asiantuntijoiden haastatteluita, eikä poliitikkojen twitteröintejä :D


    • Anonyymi

      LÄHDE: http://www.healthdata.org/news-release/covid-19-has-caused-69-million-deaths-globally-more-double-what-official-reports-show

      "IHME estimated total COVID-19 deaths by comparing anticipated deaths from all causes based on pre-pandemic trends with the actual number of all-cause deaths during the pandemic. This “excess mortality” figure was then adjusted to remove deaths indirectly attributable to the pandemic (for example, due to people with non-COVID conditions avoiding health care facilities) as well as deaths averted by the pandemic (for example, declines in traffic deaths due to lower mobility). The resulting adjusted estimates include only deaths directly due to the SARS-CoV-2 virus, which causes COVID-19."

      Koronaan kuolleiden määrää arvioitiin sillä, paljonko ylimääräisiä kuolemia on ollut milläkin alueella. Numeroista on pyritty poistamaan kuolemat, jotka eivät suoranaisesti johdu koronasta, kuten joidenkin haluttomuus hakeutua hoitoon koronan pelosta ja toistaalta taas huomioitu muita muuttujia, kuten esimerkiksi auto-onnettomuuksissa kuolleiden vähentyminen korona-aikana.

      "Many deaths from COVID-19 go unreported because countries only report deaths that occur in hospitals or in patients with a confirmed infection. In many places, weak health reporting systems and low access to health care magnify this challenge."

      Monet koronakuolemat jäävät ilmoittamatta, koska moni maa raportoi vain sairaaloissa tapahtuvat kuolemat tai tapaukset, joissa potilailla on vahvistettu tartunta. Monissa maissa heikko hoitoonpääsy ja raportointi kasvattavat tätä ongelmaa.

      "COVID-19 has caused approximately 6.9 million deaths, more than double what official numbers show, according to a new analysis by the Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) at the University of Washington School of Medicine."

      Korona on aiheuttanut arviolta 6,9 miljoonaa kuolemaa, yli puolet enemmän kuin viralliset numerot antaisivat ymmärtää. (pitää huomioida, että tämä on julkaistu 5/2021, joten tapauksia on sen jälkeen sekä raportoidusti, että oikeasti enemmän)

      Ourworlddatan mukaan kuolleisuus globaalisti on noin 2% tartunnansaaneista

      5/2021 raportoituja tautitapauksia oli 150 000 000. Jos kuolleita tuolloin oli väitetty 6,9 miljoonaa, tämän selvityksen mukaan kuolleisuus olisi ollut noin 4,5% tartunnan saaneista. Toki tässä pitää huomioida eri maiden erilainen terveydenhoitokapasiteetti, osaaminen ja kuinka hyvin hoitopaikkoja on riittänyt sairastuneille. Tästä voi silti miettiä, mitä olisi tapahtunut ilman rajoituksia, suojauksia ja muuta, jos potilaita olisi ollut paljon ja hoitokapasiteetti romahtanut.

    • Anonyymi

      Niinhän se on niin kauan kun ei samasta taloudesta kuole ihmisiä.
      Muutamankaan läheisen kun kannat hautaan niin mieli saattaa muuttua nimittäin silloin voi putkahtaa muutakin mieleen kuin vähättely.

      • Anonyymi

        Ei tule myöskääntule vähätellä niitä jotka kuolevat rokotusten seurauksena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tule myöskääntule vähätellä niitä jotka kuolevat rokotusten seurauksena.

        "Ei tule myöskääntule vähätellä niitä jotka kuolevat rokotusten seurauksena."

        Niitä henkilöitä ei vähätelläkään, mutta pitää myös ymmärtää tapausten äärimmäinen harvinaisuus. Fimean tiedoissa on käytännössä vain YKSI (1 kpl) henkilöitä, joiden katsotaan todella kuolleen rokotteen vaikutuksesta. Kyse oli AZ:n rokote ja tapaus sattui niin varhaisessa vaiheessa, ettei tuolloin osattu vielä diagnosoida oikein harvinaista versiota veritulpasta. AZ:lla veritulppariski on yksi sadasta tuhannesta ja jos hakeutuu oireiden alettua hoitoon, riski merkittävälle haitalle on murto-osa tästä.

        Muiden rokotteiden kohdalla kuolemantapauksia ei käytännössä tunneta.


    • Anonyymi

      Ruotsi ja Tanska luopuu rajoituksista tässä kuussa. Flunssa tulee silti taas talvella.

    • Anonyymi

      Tutkimus: Delta¬muunnos puskee elimistöön kahdenkin rokotteen antaman suojan läpi: nuha voi tulla, mutta suoja vakavaa tautia vastaan on hyvä

      Kolmas rokoteannos tarjonnee pitkäaikaisen suojan. Suomessa pohditaan, keille tehosteannoksia tulisi antaa ja koska."

      ”Tämän tutkimuksen perusteella näyttää siltä, että delta¬virus tulee rokotesuojan läpi infektiona. Määrä, joka tarvitaan vasta-aineita lima¬kalvoille, että delta täysin estyisi, on niin suuri, ettei kahdella rokote¬annoksella siihen päästä. Rokotteen suoja¬teho vakavaa tautia vastaan on kuitenkin edelleen erinomainen”, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen yli¬lääkäri Hanna Nohynek sanoo.

      Hän muistuttaa, että pelkkien infektioiden tuijottaminen voi johtaa liian toivottomaan tilannekuvaan.

      ”Pitää erottaa kaksi asiaa: saako ihminen viruksen limakalvoilleen ja lievän tai oireettoman taudin vai vakavaan sairastumiseen johtavan taudin”, Nohynek sanoo."

      "Israelissa on jo aloitettu kolmas rokotuskierros, ja noin miljoona 60 vuotta täyttänyttä on saanut kolmannen rokotteen. Maan terveysviranomaisten ensimmäisten tietojen mukaan kolmas annos on antanut hyvän suojan: vähintään viikon kuluttua kolmannen rokotteen saamisesta, vain 0,2 prosenttia rokotetuista oli saanut koronatartunnan, kertoo The Times of Israel.

      Tätä tukee myös Pfizerin heinäkuussa julkaisema oma tutkimustieto, jonka mukaan kolmas rokoteannos nosti vasta-ainetason noin viisinkertaiseksi verrattuna toisen annoksen jälkeiseen suojatehon tasoon."

      Lähde: hs.fi 24.8.2021

    • Anonyymi

      KYLLÄHÄN TE TIEDÄTTE, ETTÄ SANNA MARIIN ON SAAVUTTANUT HYVÄSSÄ CORONAN HOIDOSSA SEN MIHIN HÄN ON PYSTYNYT. Hyvin on onnistut hoitamaankin coronan leviämisen, mutta keskenhän se vielä on, väliaika riihessä menee nyt aika piehtaroidessa ja 8000 euron tammisängyssä räikkösen kanssa, jatkaa hän vielä, elkää hätäilkö, olette vain rauhallisina ja odotatte, kyllä me tästä selviämme.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1629
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1569
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1507
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1455
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1256
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1187
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe