Jos koronakuolleisuus tai tartunnat kaksinkertaistuvat, se ei aina merkitse paljoa.

Anonyymi

Meille syötetään tietoja kuinka korona lisääntyy varsinkin rokottamattomien keskuudessa. Meilläkin oli taas lastenlapset kylässä, kun kuulemma eivät saa olla päiväkodissa kun ovat yskäisseet kerran pari. Hyvinpä nuo leikkivät vaikka niilläkin oli varmaan taas tänään korona.

Jos ei enää viitsitä testata kahdesti rokoitettuja, niin tietysti rokottamattomista löytyy enemmän positiivisia. Jos niidenkin testaus lopetettaisiin, löydöt supistuisivat olemattomiin.

Kun sitten televisiossa sanotaan, että sairastuneiden määrä on kaksinkertaistunut viimeisen viikon aikana, niin heikkohermoisella rupeaa housut tutisemaan. Vahvempihermoinen tarkastaa luvut vaikka Worldometerista.

Sen mukaan lähes 98% selviää koronasta, niinkuin on tehnyt viimeisen vuoden ajan.

Ruotsissa toitotetaan sitä että kuolleisuus on alkanut jälleen nousta, jopa kaksinkertaiseksi joinakin päivinä. Unohdetaan sanoa, että kuolleisuus on Ruotsissa viimeisten parin kuukauden ajan ollut 1 - 3 henkilöä päivässä koronaan. Tietysti kaksi on sata prosenttia enemmän kuin yksi, joten ei tarvitse edes valehdella. Jätetään vain sanomatta, että pahimmillaan Ruotsissa merkittiin koronaan kuolleiksi yli sata henkilöä päivässä viime talvena.
Normaalikuolleisuus Ruotsissa on noin 250 henkilöä päivässä. Tilastot eivät valehtele, mutta niitä kannattaa tutkia! Siis joka sadas kuollut saa koronan mukaan kuolintodistukseensa, suunnilleen sama määrä kuolee lyijymyrkytykseen vaarallisimmilla jengialueilla.

13

158

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jep, tässä saksalaisen vanhainkodin tapahtumat kolmannen piikin jälkeen. 3 sairaalaan joista yksi kuollut tällä hetkellä. Miksi muuten saattohoidossa olevia rokotetaan?
   https://t.me/s/rabbitresearch Sivun alalaidassa teksti-TV kuvankaappaus.

  • Anonyymi

   Länsi Virginian kuvernööri kertoo viimeisen kahdeksan viikon tilastojen kehityksestä osavaltiossaan täysin rokotettujen henkilöiden kohdalta: https://twitter.com/i/status/1434998416631816197
   20-25% kasvu tartunnoissa, sairaalaan joutumisissa ja kuolemantapauksissa. Hmm.. rokotus suojaa kaikelta?

   • Anonyymi

    Kannattaisiko katsoa kenties ammattilaisten ja asiantuntijoiden haastatteluita, eikä poliitikkojen twitteröintejä :D


  • Anonyymi

   LÄHDE: http://www.healthdata.org/news-release/covid-19-has-caused-69-million-deaths-globally-more-double-what-official-reports-show

   "IHME estimated total COVID-19 deaths by comparing anticipated deaths from all causes based on pre-pandemic trends with the actual number of all-cause deaths during the pandemic. This “excess mortality” figure was then adjusted to remove deaths indirectly attributable to the pandemic (for example, due to people with non-COVID conditions avoiding health care facilities) as well as deaths averted by the pandemic (for example, declines in traffic deaths due to lower mobility). The resulting adjusted estimates include only deaths directly due to the SARS-CoV-2 virus, which causes COVID-19."

   Koronaan kuolleiden määrää arvioitiin sillä, paljonko ylimääräisiä kuolemia on ollut milläkin alueella. Numeroista on pyritty poistamaan kuolemat, jotka eivät suoranaisesti johdu koronasta, kuten joidenkin haluttomuus hakeutua hoitoon koronan pelosta ja toistaalta taas huomioitu muita muuttujia, kuten esimerkiksi auto-onnettomuuksissa kuolleiden vähentyminen korona-aikana.

   "Many deaths from COVID-19 go unreported because countries only report deaths that occur in hospitals or in patients with a confirmed infection. In many places, weak health reporting systems and low access to health care magnify this challenge."

   Monet koronakuolemat jäävät ilmoittamatta, koska moni maa raportoi vain sairaaloissa tapahtuvat kuolemat tai tapaukset, joissa potilailla on vahvistettu tartunta. Monissa maissa heikko hoitoonpääsy ja raportointi kasvattavat tätä ongelmaa.

   "COVID-19 has caused approximately 6.9 million deaths, more than double what official numbers show, according to a new analysis by the Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) at the University of Washington School of Medicine."

   Korona on aiheuttanut arviolta 6,9 miljoonaa kuolemaa, yli puolet enemmän kuin viralliset numerot antaisivat ymmärtää. (pitää huomioida, että tämä on julkaistu 5/2021, joten tapauksia on sen jälkeen sekä raportoidusti, että oikeasti enemmän)

   Ourworlddatan mukaan kuolleisuus globaalisti on noin 2% tartunnansaaneista

   5/2021 raportoituja tautitapauksia oli 150 000 000. Jos kuolleita tuolloin oli väitetty 6,9 miljoonaa, tämän selvityksen mukaan kuolleisuus olisi ollut noin 4,5% tartunnan saaneista. Toki tässä pitää huomioida eri maiden erilainen terveydenhoitokapasiteetti, osaaminen ja kuinka hyvin hoitopaikkoja on riittänyt sairastuneille. Tästä voi silti miettiä, mitä olisi tapahtunut ilman rajoituksia, suojauksia ja muuta, jos potilaita olisi ollut paljon ja hoitokapasiteetti romahtanut.

  • Anonyymi

   Horo hoo. Tämä tilanne Suomessa IS 9.9.2021
   "Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen johtava asiantuntija Mia Kontio vetosi torstain koronatilannekatsauksessa 20–40-vuotiaisiin, että nämä ottaisivat koronarokotteen.

   THL:n ja sosiaali- ja terveysministeriön mukaan 44 prosenttia teho-osastoilla hoidettavista koronapotilaista on alle 60-vuotiaita.

   Siis menkää nyt hyvän "sään" aikana piikille, muuten olette letkuisssa! Pian. Kohta. Varmasti. Ikävää.

  • Anonyymi

   Niinhän se on niin kauan kun ei samasta taloudesta kuole ihmisiä.
   Muutamankaan läheisen kun kannat hautaan niin mieli saattaa muuttua nimittäin silloin voi putkahtaa muutakin mieleen kuin vähättely.

   • Anonyymi

    Ei tule myöskääntule vähätellä niitä jotka kuolevat rokotusten seurauksena.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tule myöskääntule vähätellä niitä jotka kuolevat rokotusten seurauksena.

    "Ei tule myöskääntule vähätellä niitä jotka kuolevat rokotusten seurauksena."

    Niitä henkilöitä ei vähätelläkään, mutta pitää myös ymmärtää tapausten äärimmäinen harvinaisuus. Fimean tiedoissa on käytännössä vain YKSI (1 kpl) henkilöitä, joiden katsotaan todella kuolleen rokotteen vaikutuksesta. Kyse oli AZ:n rokote ja tapaus sattui niin varhaisessa vaiheessa, ettei tuolloin osattu vielä diagnosoida oikein harvinaista versiota veritulpasta. AZ:lla veritulppariski on yksi sadasta tuhannesta ja jos hakeutuu oireiden alettua hoitoon, riski merkittävälle haitalle on murto-osa tästä.

    Muiden rokotteiden kohdalla kuolemantapauksia ei käytännössä tunneta.


  • Anonyymi

   Ruotsi ja Tanska luopuu rajoituksista tässä kuussa. Flunssa tulee silti taas talvella.

  • Anonyymi

   Tutkimus: Delta¬muunnos puskee elimistöön kahdenkin rokotteen antaman suojan läpi: nuha voi tulla, mutta suoja vakavaa tautia vastaan on hyvä

   Kolmas rokoteannos tarjonnee pitkäaikaisen suojan. Suomessa pohditaan, keille tehosteannoksia tulisi antaa ja koska."

   ”Tämän tutkimuksen perusteella näyttää siltä, että delta¬virus tulee rokotesuojan läpi infektiona. Määrä, joka tarvitaan vasta-aineita lima¬kalvoille, että delta täysin estyisi, on niin suuri, ettei kahdella rokote¬annoksella siihen päästä. Rokotteen suoja¬teho vakavaa tautia vastaan on kuitenkin edelleen erinomainen”, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen yli¬lääkäri Hanna Nohynek sanoo.

   Hän muistuttaa, että pelkkien infektioiden tuijottaminen voi johtaa liian toivottomaan tilannekuvaan.

   ”Pitää erottaa kaksi asiaa: saako ihminen viruksen limakalvoilleen ja lievän tai oireettoman taudin vai vakavaan sairastumiseen johtavan taudin”, Nohynek sanoo."

   "Israelissa on jo aloitettu kolmas rokotuskierros, ja noin miljoona 60 vuotta täyttänyttä on saanut kolmannen rokotteen. Maan terveysviranomaisten ensimmäisten tietojen mukaan kolmas annos on antanut hyvän suojan: vähintään viikon kuluttua kolmannen rokotteen saamisesta, vain 0,2 prosenttia rokotetuista oli saanut koronatartunnan, kertoo The Times of Israel.

   Tätä tukee myös Pfizerin heinäkuussa julkaisema oma tutkimustieto, jonka mukaan kolmas rokoteannos nosti vasta-ainetason noin viisinkertaiseksi verrattuna toisen annoksen jälkeiseen suojatehon tasoon."

   Lähde: hs.fi 24.8.2021

   • Anonyymi

    Helsingin Sanomat on nykyään tiedonlähteenä verrattavissa Pfizeriin. Entisen "laatulehden" toimittajat referoivat lehdistötiedotteita, eivät enää tee journalistista työtä.

    Riippumatonta tieteellistä tietoa koronasta saa ainakin Pelastetaan Suomen Lapset -sivustolta, jossa on useita suomalaisia ja kansainvälisiä asiantuntija-artikkeleita.

    Koronapiikkien antama suoja on lyhytaikainen ja kapea-alainen:

    https://pelastetaansuomenlapset.fi/fimea-thl-kirje/
    Geeniteknologiaan perustuvien injektioiden antama suoja variantteja vastaan on rajallinen, sillä piikkiproteiinin tuotannon solussa käynnistävät mRNA- ja adenovirusvektori-injektiot johtavat vasta-aineiden syntymiseen vain yhtä viruksen piikkiproteiinia vastaan. Viruksen pyrkiessä luontaisesti varmistamaan lisääntymiskykynsä kehittyy variantteja, joissa nimenomaan piikkiproteiinit ovat muuttuneet niin, etteivät injektoiden synnyttämät vasta-aineet tunnista niitä ja virus pääsee vapaasti lisääntymään infektoimansa henkilön soluissa. "

    Koronatautia vastaan suojaa parhaiten joko sairastettu korona (vaikka lievänä tai oireettomanakin) tai entisenmallinen rokote, jossa olisi heikennettyä virusta - mutta sellaista rokotettahan meillä ei ole, vaan ainoastaan turvallisuudeltaan kyseenalaisia geeniteknologisia injektioita.

    "Sen sijaan sairastettu virusinfektio tai heikennettyä taudinaiheuttajaa sisältävä klassinen rokote käynnistää kehossa laaja-alaisen immuunivasteen eli monien erilaisten vasta-aineiden syntymisen viruksen kymmeniä eri antigeenejä vastaan ja antaa täten laaja-alaisen suojan myös tulevia variantteja vastaan. Eli mahdollisista yksittäisistä viruksen antigeeneissä/proteiineissa tapahtuvista muutoksista huolimatta vastustuskyky uusille varianteille säilyy hyvänä."

    Geeniteknologiaan perustuvat, vain kapeakirjoisen suojan SARS-CoV-2-virusta vastaan antavat injektiot eivät aiheuta myöskään yhtä hyvää steriloivaa immuniteettia (eli ne eivät estä infektion etenemistä eivätkä lisätartuntoja yhtä hyvin) kuin taudin sairastaminen tai heikennettyä taudin aiheuttajaa sisältävä rokote. Siis ”koronarokotetut” voivat täydestä rokotussuojasta huolimatta tartuttaa muita."


  • Anonyymi

   KYLLÄHÄN TE TIEDÄTTE, ETTÄ SANNA MARIIN ON SAAVUTTANUT HYVÄSSÄ CORONAN HOIDOSSA SEN MIHIN HÄN ON PYSTYNYT. Hyvin on onnistut hoitamaankin coronan leviämisen, mutta keskenhän se vielä on, väliaika riihessä menee nyt aika piehtaroidessa ja 8000 euron tammisängyssä räikkösen kanssa, jatkaa hän vielä, elkää hätäilkö, olette vain rauhallisina ja odotatte, kyllä me tästä selviämme.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   8193
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   7038
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2809
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   2253
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   221
   2106
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   202
   871
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   60
   843
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   166
   739
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   322
   732
  Aihe