Heippa Martin Lutheriin uskovat!

Anonyymi

Teillä on lahkonne. 1500- luvulla perusHarhaoppia.

Mitä mieltä te olette sellaisesta kirjasta:
"Juutalaisista ja heidän valheistaan".

Von den Jüden und ihren Lügen. Martin Luther kirjoitti kirjan. Käski tappaa juutalaiset ja polttaa synagogat.

Mutta Martin Luther on luterilaisille erehtymätön "uskonpuhdistaja".

9

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   me ei kuuluta siihen eksyttäjien joukkoon, mistä Jeesus sanoo evankeliumissa:

   "Kavahtakaa niitä, jotka tulevat luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä
   ovat TÄYNNÄ raatelevaisia susia"
   Matt: 7: 15

   Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria
   tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät jopa valitutkin"
   Matt: 24: 24

   Voi teitä, te kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette"
   Matt: 23: 15

   nää Amerikasta tullet ovat juurikin niitä "maitse ja meritse", ja käännyttävät ihmisiä,
   YKSITELLEN !

  • Anonyymi

   Naispappeus, homoavioliitot,..Kari Kanala ja Irja Askola. :P Ganz Unten. Pohjasakkaa.

   • Anonyymi

    niin, ne sopis sinne Parhamin sodomia puljuun paremmin . . .


  • Anonyymi

   Luther ei ole kenellekään erehtymätön

  • Anonyymi

   <<Martin Luther kirjoitti kirjan. Käski tappaa juutalaiset ja polttaa synagogat.<<

   No sitä otti päähän, kun Jeesus tuomittiin noituudesta, joka todisti kyllä Jeesuksen ihmeteot, mutta sitten juutalainen, joka oli Jeesuksen ja alkukristittyjen surman takana teki tästä kostouskonnon kristityille, ja taluttaa nämä helvetin tulee, kun seuraavat tuota kristuskulttia. Piti karrikoida sanoma, ettei joudu giljotiinille, siellä ne kaikki totuusvihjeet on hänen tuossa kirjassa, jos osaa lukea oikein. Tähän kirjaan sopii kyllä sanonta, että ei mikään ärsytä niin kuin yletön tyhmyys, joka ei ole kohdistettu juutalaisiin, vaan niihin, jotka uskovat.

  • Anonyymi

   Ja vaikka vetää Raamatun tekstin apposen auki siitä, että mitä siellä todellisuudessa lukee, ja mitä Paavali todellisuudessa sanoo, niin sitten alkaa se tulkinnantulkinta ja lillukanvarsien lajittelu, kun on nielty ensin koko kameli, ettei vaan tarvitse nähdä raakaa totuutta kun tosi Jumala teurastetaan pääsiäisen uhrilampaana ja syödään saatananpalvojien kannibalistisella ihmissyöntiriitillä, kun on ensin kidutettu kuoliaaksi ristiin saman toimesta, joka käskee tuohon kaikkeen uskoa 'pelastuksena'.

   Mutta tehän niin:

   2.Korinttolaiskirje:

   11:20 Tehän suvaitsette, että joku teidät orjuuttaa, että joku teidät syö puhtaaksi, että joku teidät saa saaliiksensa, että joku itsensä korottaa, että joku lyö teitä kasvoihin.

   Se on sitä Paavalia.

   • Anonyymi

    Mistä arvelette, että tulee niin leppoisa lammaslaumanimitys Jeesuksen seuraajille kautta Raamatun!? Silkkaa herjaamista kuten lampaana teurastaminenkin, kun kyseessä on 'tosi Jumala'.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä arvelette, että tulee niin leppoisa lammaslaumanimitys Jeesuksen seuraajille kautta Raamatun!? Silkkaa herjaamista kuten lampaana teurastaminenkin, kun kyseessä on 'tosi Jumala'.

    Ja te seuraatte lammaslaumana määkien teurastettua pääsiäisen lammata (kristuskultti) suoraan Paavain sanoin helvetin tuleen:

    1.Kor. <<3:11 Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus. Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.<<

    Ja tuo teko on Jeesuksen pettäminen, ja tuota tulta teidät siunataan odottamaan maaksi maatuen mullan alle, josta Jeesus tulee kiskomaan teidät takaisin fyysiseen ruumiseen koko maailman viimeisenä, fyysisenä päivänä sekä maksamaan teon mukaan (hänen pettäminen), ja niin te joudutte oppinormiston mukaan tuonne tulen liekkeihin.

    Jos Jeesus tulisi maksamaan teon mukaan viimeisen päivän ensimmäisenä minuuttina, niin tuota fyysistä autuutta teillä kestäisi 23 tuntia ja 59 minuuttia.

    Ja koskaan en näe kommenttia, että yhtään haittaisi uskovaista, ettei sitä uskovalla olekaan taivasta, ei taivaaseen menoa, ei sielun siunaamista millekään paratiisi/taivasmatkalle. Vain tämä mikä on edellä. - maaksi maatumaan ja sitten helvetin tuleen. Ja se vastaa täysin Raamatun tekstiä Paavalin syntiopilla - vaihdattehan te Jeesuksen puhuman Isä Jumalan teurastettuna pääsiäisen lampaana Jahve saatanaan, joka puhuu tulenliekeistä jo VT:ssä.


  • Anonyymi

   "<<Martin Luther kirjoitti kirjan. Käski tappaa juutalaiset ja polttaa synagogat.<<"

   Kesti 14 sukupolvea kun uskonpuhdistaja Martti Lutherin jälkeläinen Martin Luther vuonna 1942 "Luther osallistui Wannsee -konferenssiin 20. tammikuuta 1942 ulkoministeriön edustajana, ja sen jälkeen hänen päätehtävänsä oli vakuuttaa tai painostaa saksalaisia ​​satelliitteja ja liittolaisia ​​luovuttamaan juutalaisväestönsä karkotettavaksi kuolemanleireille." pani uskonpuhdistajan toiveen puhdistaa Eurooppa juutalaisesta kansasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   90
   4553
  2. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   2260
  3. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1547
  4. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   82
   1402
  5. Uskallatko paljastaa

   mikä on saanut sinut etenkin viime aikoina pohtimaan että haluaisit tavata minut?
   Ikävä
   54
   987
  6. Sä oot ihan hullu

   😅..🤣🤣.. Silti niin.. Mun😶..
   Ikävä
   55
   970
  7. Gossip Mom, Maisa, tekisi mitä vaan

   …ettei ” mun elämä olis tällaista”. Niin varmasti. Ottaahan se päähän, kun kaasot miehineen, viettävät hulppeaa viikonloppua Tallinnassa. Mika Salohan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   902
  8. Haluatko sä vielä?

   Meidät? Se hurja tunne sun lähellä johtui siitä, että molemmat tunsi sen. Tähän olen nyt päätynyt kun sain pienen annoksen järkeä päähäni. Olisi pitän
   Ikävä
   18
   809
  9. Ooksä täällä mies?

   Sano jotain kivaa. Piristä rakastunutta.
   Ikävä
   67
   690
  Aihe