Onko Jumalalla ja paholaisella kaikessa eri agenda ?

Anonyymi

Ovatko he mistään samaa mieltä ?

Toimivatko he missään asiassa yhteistyössä ?

Maailmankaikkeus on nykytieteen mukaan noin 13 miljardia vuotta vanha. Joten aikaa on kulunut. Onko suhteet muuttuneet.

--
heisielu

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ovathan he yhteistyötä tehneet paljonkin esimrkiksi seuraavassa kerrotaan tällaisesta



      2. Sam. 24:1 "Mutta Herran viha syttyi taas Israelia kohtaan, niin että hän yllytti Daavidin heitä vastaan, sanoen: Mene ja laske Israel ja Juuda."


      1. Aik. 21:1 "Mutta Saatana nousi Israelia vastaan ja yllytti Daavidin laskemaan
      Israelin."


      Tästä jotkut uskovaiset ovat sanoneet että Saatana ja Jumala olisi yhdistynyt samaksi persoonaksi eli jumala käytti saatanaa apunaan .

    • Anonyymi

      ”Se jolle minä annan sen leipäpalan, jonka kastan.Kastettuaan leipäpalan hän antoi sen Juudakselle, Simon Iskariotin pojalle.Sen jälkeen kun Juudas oli ottanut leipäpalan, häneen meni Saatana. Niinpä Jeesus sanoi hänelle: ”Tee nopeammin se, mitä teet.” Niinpä hän leipäpalan saatuaan meni heti ulos. Oli yö.
      Kun hän oli mennyt ulos, Jeesus sanoi: ”Nyt Ihmisen Poika saatetaan kunniaan,"


      Tässä on myös oiva esimerkki yhteistyöstä jossa jeesus syöttää juudakselle saatanan saadakseen tämän tekemään tahtonsa mukaan.

      ayahteistyötä yli rajojen on kyllä nähtävissä useassakin raamatun kohdassa

    • Anonyymi

      2. Korinttilaiskirje toteaa, etteivät voi. Tässä paholaisesta puhutaan turhuutta tarkoittavalla sanalla Beliar. (2.Kor:14-16)

      "Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä? Voivatko Kristus ja Beliar olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? "

      • Anonyymi

        "Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä?"


        Ilman toista ei voi olla toistakaan ne ovat täydellisessä riippuvuussuhteessa toisiinsa muuten niitä ei voi olla olemassakaan.

        Siksi uskovaisen on tehtävä uskontunnustus niin saatanalle kuin jumalalllekkin sillä jos hän ei usko toisen olemassaoloon ei toiseenkaan voi uskoa vai oletko nähnyt uskovaista joka ei usko saatana olemassaoloon mutta uskoo jumalan olemassa oloon toisen kieltämällä kiellät toisenkin.

        Sillä kirjoitettu on:

        2. Kor. 4:4 -- Myös Saatana on 'tämän maailman jumala


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä?"


        Ilman toista ei voi olla toistakaan ne ovat täydellisessä riippuvuussuhteessa toisiinsa muuten niitä ei voi olla olemassakaan.

        Siksi uskovaisen on tehtävä uskontunnustus niin saatanalle kuin jumalalllekkin sillä jos hän ei usko toisen olemassaoloon ei toiseenkaan voi uskoa vai oletko nähnyt uskovaista joka ei usko saatana olemassaoloon mutta uskoo jumalan olemassa oloon toisen kieltämällä kiellät toisenkin.

        Sillä kirjoitettu on:

        2. Kor. 4:4 -- Myös Saatana on 'tämän maailman jumala

        Kristilliset eivät anna uskontunnustuksiaan kristittyjen laittomuuden Herrojen seurakutalaisille:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."


      • Anonyymi

        Kristillisten Kaikkivaltiaiden pilkkajina palvelette kristittyjen laittomuuden Herroja Kaikkivaltiaen Nimiin Heitä ja Pyhää Hengeä pilkaten;
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        # Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[19] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[20] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[21] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[22] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia ”noitia”. Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[23]#

        "Kristityt ovat vainonneet runsaasti myös toisiaan historiansa aikana. [[Ristiretket]] innostivat hyökkäykseen myös kristittyä [[Konstantinopoli]]a [[Neljäs ristiretki|neljännen ristiretken]] aikana vastaan vuonna 1204. Katolisen kirkon piirissä oli [[inkvisitio]] kerettiläisesti ajattelevia kohtaan. [[Ranska]]ssa katolilaiset vainosivat 1500-luvulla [[hugenotit|hugenotteja]]<ref>[http://www.huguenot.netnation.com/general/huguenot.htm History]. The National Hugenot Society.</ref>, minkä johdosta suuri osa Ranskan protestanteista pakeni [[Saksa]]an, [[Englanti]]in ja [[Alankomaat|Alankomaihin]]. Englannissa alettiin [[Uskonpuhdistus|Uskonpuhdistuksen]] jälkeen puolestaan vainota katolilaisia. 1500–1600-luvut olivat Euroopassa katolisten ja protestanttien välisten uskonsotien aikaa. Suurimpana tämän kauden sotana oli [[kolmikymmenvuotinen sota]] 1600-luvun alkupuolella. Uskonnonvapautta ei ollut, vaan kunkin maan hallitsija määräsi uskonnon harjoittamisesta."


    • Anonyymi

      Tuo on kyllä kinkkinen paradoksi uskovaisille sillä kun jumala vaatii heiltä uskon olemassaoloonsa tämä tarkoittaa automaattisesti että saatanallekkin kilahtaa yksi uskovainen samassa operaatiossa lisää jos ihminen alkaa uskovaiseksi .

      Niin jumala kuin saatanakin ovat tyytyväisiä sillä ei saatana varmaan sen enempää halua kuin jumalakaan eli että ihminen uskoo tämän olemassaoloon.

    • Anonyymi

      > Maailmankaikkeus on nykytieteen mukaan noin 13 miljardia vuotta vanha. Joten aikaa on kulunut.

      No, miksi uskoisi, että nykytiede on tuossa oikeassa? Tiede on ollut todella monta kertaa väärässä, todennäköistä, että myös tuossa.

    • Anonyymi

      Saatana on nurin päin käännetty jumala😈😈😈😈😈😈

    • Anonyymi

      Ja kukahan sen Luseferinkin loi?

    • Anonyymi

      Paholainen vihaa ihmistä, mutta Jumala laittaa hänen teoilleen rajat, joista yli ei mennä, ja se on toiminut tähän asti. Jumala loi ihmiset, ei piru.

      • Anonyymi

        Joo. Mutta Jumala loi myöskin pirun, siis Lusiferin!, jos tarpeeksi kelataan taaksepäin niin missä itse syyllinen istuu?. Ymmärtääkseni on vain yksi luoja!.


    • Anonyymi

      "Onko Jumalalla ja paholaisella kaikessa eri agenda ?
      Ovatko he mistään samaa mieltä ?
      Toimivatko he missään asiassa yhteistyössä ?"

      Kysymyksiisi löytyy parhaiten vastaus esimerkkitapauksesta:

      Jos joukko uskovia (päätä itse minkäkokoinen joukko) yhdessä rukoilisi Jumalaa tuhoamaan kaikki illuminaatit välittömästi, tuhoaisiko Jumala illuminaatit (jotka myös tunnetaan nimellä: s**tanan synagoogan jäsenet) ?

      Oma vastaukseni: ei tuhoaisi ! Ei, vaikka niitä sitä rukoilevia uskovia olisi miljoon kappaletta !

      Seuraavaksi voidaan miettiä, miksei ?

      Koska moni uskova sanoo, että "Jumala on rakastava Jumala, joka rakastaa ihmisiä".
      Mutta näiltä uskovilta, jotka näin sanovat, unohtuu yksi hyvin tärkeä asia:

      Mitä Jumala rakastaa enemmän kuin ketään uskovaa, ilmeisesti jopa enemmän kuin kaikkia uskovia yhteensä?

      Vastaus: Jumala rakastaa yli kaiken omaa sanaansa, siis toisin sanoen Raamattua !

      Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

      No, mietitäänpä, mitä tapahtuisi, jos Jumala ihan oikeasti vastaisi uskovien pyyntöön, ja tuhoaisi illuminaatit ?

      Tästä seuraisi se, ettei ikinä tulisi sellaista ajanjaksoa, jolloin ei voi ostaa eikä myydä ilman pedon merkkiä.

      Mutta kun Raamatussa kerrotaan sellaisen ajanjakson tulevan, niin jos Jumala todella tuhoaisi illuminaatit, niin tuo Raamatunkohta, jossa noin väitetään, muuttuisi välittömästi valheeksi.

      Ja käsittääkseni Jumala ei kertakaikkiaan voi sietää sitä, että Raamattu (tai sen osa) olisikin valhetta.

      Tästä syystä Jumala ei voi tuhota illuminaatteja, koska niin tehdessään Jumala samalla joutuisi pakostakin hyväksymään sen, että tuosta tuhoamisesta alkaen se Raamatun kohta, jossa sanotaan tulevan sellainen aika, jolloin ei voi ostaa eikä myydä ilman (otsaan tai oikeaan käteen otettavaa) pedon merkkiä, muuttuisi valheeksi, ja tätähän Jumala ei voi sietää!

      edellä olevalla perusteella voisi väittää, että tämä kehityskulku,

      jonka näkyvistä merkeistä ensimmäinen on COVID-19 pandemia ( = plandemia, eli suunniteltu sellainen) sekä koronavirusrokote, ja kehitys tulee johtaamaan myös yhteen maailmanhallitukseen, eli uuteen maailmanjärjestykseen (uudesta maailmanjärjestyksestä on julkisuudessa puhunut myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö), ja myöhemmin edelleen aikakauteen, jolloin ei voi ostaa eikä myydä ilman pedon merkkiä,

      on nimenomaan Jumalan ja paholaisen yhteinen agenda, tosin aivan eri syistä!

      Paholainen haluaa tätä, koska paholainen muutenkin haluaa kaikenlaista pahaa.

      Mutta Jumala haluaa tätä siksi, että vain siten Raamatun sana pysyy kokonaisuudessaan totena!

      Sitä voi toki kysyä Jumalalta, miksi Raamattu on kirjoitettu noin, kuin se tosiasiassa on kirjoitettu, sillä olisihan Jumala niin halutessaan laittaa Raamattuun tuon pedon merkin aikakauden uhkakuvaksi, mutta olisi voinut ns. jättää oven auki sille mahdollisuudelle, että jos uskovat tarpeeksi rukoilevat tuota vastaan, niin Jumala toki kaikkivoipana kykenee tuollaisen uhkakuvan torjumaankin.

      Voi kysyä, mutta ainoa, joka tuollaiseen kysymykseen osaa vastata, on Jumala itse !


      Kannattaa huomata: vaikka suurelle yleisölle ensimmäinen tämän kehityskulun näkyvä merkki onkin COVID-19 pandemia, koronavirusrokotteet sekä matkustus- ja kokoontumisrajoitukset, niin piilossa tätä kehitystä on valmisteltu jo pitkään !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      67
      2914
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      412
      2812
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      87
      2014
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1834
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1830
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1785
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1602
    Aihe