Hyödylliset idiootit on merkitty

Anonyymi

Lammaskansan tyhmin ja heikoin aines on merkitty maskeilla. He kusevat päällesi, jos hallinto käskee, ole varuillasi.

25

155

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No kyllä joutaakin kusta! Siinä olet kerrankin oikeassa.

   • Anonyymi

    Aivan! Parempi olla yksi niistä jotka kusee, kuin yksi niistä joiden päälle (syystäkin) kustaan!


  • Anonyymi

   Oletko usean alan asiantuntija, tohtori kaikilla aloilla vai työtön, sosiaaliavuilla elävä, kaikesta faktasta tietämätön luuseri?

  • Anonyymi

   Näyttäähän ne aika hölmöiltä😂
   Osa maskittaa, vaikka se on vaan suositus.

   • Anonyymi

    Ja tietenkin luuserin pitää uhmata suositusta, onhan se siltä taholta joka sinunkin elämäsi kustantaa ja maskin takaa löytyy se joka maksaa veroja joka sen mahdollistaa.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tutkimuksia siviilien maskien käytön hyödyistä. Tässä oli ensimmäiset vastaan tulleet:

    https://www.pnas.org/content/118/4/e2014564118
    "Our review of the literature offers evidence in favor of widespread mask use as source control to reduce community transmission"
    "The available evidence suggests that near-universal adoption of nonmedical masks when out in public, in combination with complementary public health measures, could successfully reduce Re to below 1"
    "As governments exit lockdowns, keeping transmissions low enough to preserve health care capacity will be critical until a vaccine can be developed."

    Eli tieteellinen näyttö tukee maskien käyttöä ja tartuntojen pitäminen vähäisinä on tärkeää, kun yhteiskunnat ovat nyt avautumassa.

    https://www.nature.com/articles/d41586-020-02801-8
    "Gandhi co-authored a paper8 published in late July suggesting that masking reduces the dose of virus a wearer might receive, resulting in infections that are milder or even asymptomatic. A larger viral dose results in a more aggressive inflammatory response, she suggests."

    Maskien käyttö vähentää käyttäjän saamaa virusmäärää, joka vähentää tartuntatapauksessakin taudin rajuutta tai voi tehdä siitä jopa oireettoman.

    https://www.webmd.com/lung/news/20210907/masks-limit-covid-spread-study
    "Sept. 7, 2021 -- A large, real-world test of face masks in Bangladesh shows that masks reduce community spread of COVID-19. It also shows that surgical masks are more effective than cloth face coverings."

    Laaja, todelliseen käyttöön perustuvat testi Bangladeshissa osoittaa maskien vähentävän covid19 tartuntoja, ja että kirurgiset maskit ovat kansalaismaskeja tehokkaampia.

    Edelleen Bangladeshin kokeesta: https://www.economist.com/graphic-detail/2021/09/03/real-world-evidence-shows-face-masks-reduce-covid-19s-spread
    "Although these results were from rural Bangladesh, they suggest that masks can be effective elsewhere too—even when fewer than half of people wear them correctly. Saving lives has never been so easy on the wallet."

    Maskit auttavat pelastamaan henkiä, vaikka vain puolet käytäjistä osasi käyttää niitä oikein

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7883189/
    "Based on these studies, all people, regardless of physical conditions and professions, should wear masks at all times in prevention of COVID‐19. In this regard, inhalation protection via masks is particularly important in order to reduce the transmission of viruses that are potentially carried by droplets and aerosols. The mask requirement has already been proved to be effective"

    Näihin tutkimuksiin perustuen, kaikkien ihmisten tulisi käyttä maskia kaiken aikaa. Maskipakko on jo osoittautunut tehokkaaksi.


  • Anonyymi

   On hyvä suojautua maskeilla tuollaisilta tautisilta luusereilta. Eihän sitä koskaan tiedä mitä kuppasta ja basillia nämä maskittomat kantaa ja levittää räkimällä ja yskimällä. Todennäköisesti he eivät pese edes käsiään vessassa käynnin jälkeen, hyi helvetti mitä sottapytty porukkaa

  • Anonyymi

   Kyllä olen yllättynyt kuinka sukulaiset ja tutut ihmiset menevät tähän koronahumppaan aivan täysillä, eivät edes kyseenalaista yhtään mitään. Kaikki uskotaan mitä ns, valtamediat meille syöttää. Olin silloin aika ihmeissäni mutta jokainen tekee omalla tavallaan ja injektiopiikin ottaminen on vapaaehtoista, ei pakollista.

   • Anonyymi

    Ovat nämä luuserit reppanoita. Ensin uhotaan että minähän en mitään usko tai tottele ja itse päätän olla kaikkea vastaan, mutta kun tulee se takaisku niin itketään että muiden vika ja pelastakaa minut taas kerran. Toivotaan yhteisen edun kannalta, että seuraavan kerran osuu sen viimeisen kerran.


  • Anonyymi

   Kovin on kivuliasta edes lukea näitä. Erityisen surullista.

   Missä lähimmäisenrakkaus? Tiedättehän, välittäminen kanssaihmisistä.

  • Anonyymi

   Ei mua haittaa, jos jollain ei ole maskia. Pidän vain turvaväliä. Kukin tyylillään.
   Meidän fiksut päättäjät tuskin pyytäisivät pissimään kenenkään päälle.
   Ajatus kertoo aloittajasta enemmän.

   • Anonyymi

    Aloittaja on näitä elämäänsä pettyneitä jotka uskoivat että ilman pientäkään omaa panostusta voi ilolla ja vauraasti luovia elämän läpi, mutta nyt kun tajuavat ettei se elämä hääviä ole olla joutomies ja nyt on taas jo myöhäistä asiaansa parantaa, niin tuollaisia ne sitten on katkeraan loppuun asti, vihaa ja pettymystä täynnä.


  • Anonyymi

   Virus löytää jokaisen, lokakuun lopussa alkaa rokottamattomien venäläinen ruletti, onnea peliin.

   • Anonyymi

    Toivottavasti heistä mahdollisimman moni sairastuu vakavasti. Päästään pitämään peijaisia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toivottavasti heistä mahdollisimman moni sairastuu vakavasti. Päästään pitämään peijaisia.

    Olisi tietysti toivottavaa, että päästäisiin noista Neuvostoliiton agitaattoreista eroon Suomessa, mutta eiköhän ne palkatut ole rokotteensa ottaneet. Ei ne välttämättä tyhmiä ole. Näistä ilmaiseksi öyhöttävistä, suomalaissyntyisistä venäjän nuolijoista toki päästään ainakin osittain eroon. Ne heistä jotka jäävät henkiin, voivat kiittää siitä maskeja pitäviä ja rokotettuja kansalaisia.


  • Anonyymi

   Törmäsin kuukausia sitten Oodin kulmilla johonkin näiden koronasalaliittohörhöjen mielenosoitukseen ja jos se porukka on Suomen kerma ja tulevaisuus, niin kyllä kansalle pitäisi jakaa joko matkalippu Ruotsiin tai syanidipillerit. Voi kiesus mitä porukkaa siellä oli. Eikä tarvinnut edes kuulla mitä ne puhui, pelkkä vilkaisu riitti kertomaan porukan tasosta.

  • Anonyymi

   Miksi juuri koronavirus sai aikaiseksi suunnattomat torjuntatoimet, vaikka erilaisia vaarallisia viruksia ja bakteereita on lukematon määrä? Vaikka usko olisi kuinka vahva, ihmiskunnalla ei ole keinoja välttyä viruksilta ja niiden aiheuttamilta taudeilta. Kaikki rohdot ovat lääketieteen varjolla tehtyä bisnestä.
   Miksei tupakkaa ja alkoholia aleta torjua yhtäläisellä manialla kuin viruksia?

   • Anonyymi

    Siksi koska juuri tämä virus joka on akuutti, on nyt leviämällä aiheuttanut lukuisia kuolonuhreja eikä vähiten taudista aiheutuvia pahoja sivuoireita. Niitä kyllä tulee muitakin joskus, mutta keskitytään nyt tähän.


   • Anonyymi

    Nyt tuli sinulle liian vaikea asia purtavaksi, kiva kun ymmärrät edes kysyä asiaa.
    Voit vaikka mietti niitä miljoonia ja miljoonia kuolleita ja miksi koronaan kuolleitten määrä on vähentynyt dramaattisesti vaikka uusin virusmuunnos on entistä vaarallisempi. Siinä sinulle viikonlopuksi pähkinä mietittäväksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siksi koska juuri tämä virus joka on akuutti, on nyt leviämällä aiheuttanut lukuisia kuolonuhreja eikä vähiten taudista aiheutuvia pahoja sivuoireita. Niitä kyllä tulee muitakin joskus, mutta keskitytään nyt tähän.

    Erilaisiin viruksiin ja bakteereihin kuolee vuosittain tuhansia suomalaisiakin, joten sanomasi ei kelpaa selitykseksi.


  • Idiootin määrittely on aloittajalta pahasti hukassa. Idiootti ei ole ihminen, joka noudattaa hyviä ja järkeviä lakeja ja sääntöjä. Idiootti on ihminen, joka vastustaa kaikkea koska ei ymmärrä mitään. Idiootti on myös ihminen, joka tottelee kaikkea, mitä määrätään koska ei ymmärrä mitään. Järkevä ihminen kykenee arvioimaan itse, mikä on hyvää ja tarpeellista. Järkevä ihminen osaa kantaa vastuuta. Vastuuton riehuja ja rettelöitsijä on idiootti. Idiootti menee muitten idioottien mukaan riehumaan ja rettelöimään koska ei kykene ymmärtämään eikä tuntemaan vastuuta.

  • Anonyymi

   Suomi on laittomuuden tilassa, jota media tukee.
   Pandemiaa ei ole ja väittämälle on tarvittavat näytöt tueksi. Miksi siis ympätään koronapassia, miettikää?
   Olemme mielivallan alla, joka pahenee jatkuvasti, herätkää.

   • Anonyymi

    Maskipakko voimaan! Itse käytän loppuelämäni ajan, se tuo turvaa.


  • Anonyymi

   Menin taas tänään bussilla ilman maskia eikä enää edes kuulunut kuulutusta maskipakosta joka on vain suositus

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyrkissä nöyryytettiin naisia avoimesti!!!

   Marko Kulmala pomona vaati naisia kertomaan karvoistaan ja näyttämään karvansa. Tea Khalifa oli neekeri ja Marika Makaroff lesbo. Harjottelijatyttöjä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   9987
  2. Bile-Sanna vai pääministeri-Marin? Lue Ukkolan kolumni

   Bile Dani on saanut haastajan Bile Sanna. Seiska ja Iltalehti uutisoivat alkoholin huuruisista julkkisjuhlista, jollaisia pääministerimme Sanna Marin
   Maailman menoa
   376
   6252
  3. Tässä on tomaattipasta a la Sanna Marin - Tämä yksi ainesosa kruunaa pääministerin lempiruoan!

   Pääministeri Marin paljastaa suhteellisen tavallisen lempiruokansa, mutta siinä onkin yksi aika erikoinen ainesosa.... Unohda fetapiirakka, nyt tulee
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2980
  4. Mikko Kuustonen paljastaa Hanna-rakkaan yllättävän teon kriisin keskellä: "Ne on rankkoja..."

   Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus on kyllä mielenkiintoinen pari. Rakastuneet kypsissä kymmenissä ja uusioperhettä pukkaa: https://www.suomi24.fi/vii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2127
  5. Kepulaiset arvioivat Marinin ruumiinrakennetta

   Keskustan pää-äänenkannattajalehti Suomenmaa teki arvioita Marinin terveydentilasta muun muassa hänen siivousintonsa, ruumiinrakenteen ja juoksuharras
   Maailman menoa
   111
   1971
  6. Miehelle tiedoksi

   Haluan sinut. Haluan herätä vierestäsi, haluan antaa sinulle aamupusun, haluan jutella kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä, haluan käydä kanssa
   Ikävä
   95
   1884
  7. Suomesta mukaan lomalle mehupurkkia jotta saa Espanjasta käsin mainostaa

   On nämä huvittavia,kyllä kahvit pärskähti läppärille,ei voi olla nolompaa 😆😆😆
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   1225
  8. Miehelle ihanalle

   Tää meijän juttu on kyllä pakko selvittää,se ei jätä rauhaan.Onko minulle sydämessäsi paikka?Voisimmeko palata siihen hetkeen takaisin?Olisiko meille
   Ikävä
   53
   1047
  9. Matkailumäen pääomitus kaatui hallintooikeudessa.

   Olisi pitänyt kysyä EU:a lupa, Veronmaksajien rahaa säästyi 2 miljoonaa euroa ei paha. Eiköhän nyt olisi aika selvitysmiehen tulla matkailumäelle ja
   Ähtäri
   39
   940
  Aihe