Oikeat laskelmat Jeesuksen tuloksi

Anonyymi

OIKEAT LASKELMAT JEESUKSEN TULOKSI

Aloitin kirjan, jonka julkaissen vasta vuoden päästä kun viimeisen vuosiviikon alkaminenkin on selvää. Arvelen siinä, että tuo 60. kirjani jää viimeisekseni armotalouskaudessa. Näin siksi, että Jeesus ei tule milloin tahansa vaan silloin kun raamatulliset laskelmat ovat kohdallaan. Teen kirjasen varsinkin siksi, että tämä on mieliaiheeni ja juuri siitä olen saanut eniten vastustusta.
Kirjan kanteen otan kolme esimerkkiä vähäisemmän ymmärryksen kaudelta. 1980-luvulta ja vuosituhannen vaihteesta. En hyväksy mielipiteitä, jotka mollaavat noita kirjoja. Isä yksin tietää ja milloin tahansa oppineet eivät tiedä mitään. Nuo hieman erehtyneet sentään tiesivät, että raamatulliset laskelmat ovat olemassa. Löytyy myös Maailman kohtalon vuosikymmen, jota Keijo Lindeman ennusti 1980-luvulle. Vaikka "88 syytä miksi Jeesus tulee 1988" on nykyisin jo hieman huvittavakin teos, tuohon aikaan se oli parasta tietoa hyväksyen sekä sukupolven alun että sen pituuden, vaikka erehtyikin melkoisesti asiassa.

Vuosituhannen vaihteeseen Niilo Yli-Vainio ennusti Messiaan näkyvää paluuta ja Jukka Rokka samoin. Kuvassa hänen teoksensa "Tämä sukupolvi ja Herran päivä". Rokka tunnusti sekä sukupolvi- että tuhatvuotislaskelman. Laskelmat eivät vaan vielä tuolloin olleet aivan kohdallaan. Ymmärrys lisääntyy, ja nyt kaikki alkaa olla selvää. On aika julkaista teos "Oikeat laskelmat Jeesuksen tuloksi". Keneltäpä muulta kuin Harri Veijoselta. http://wwnet.fi/users/veijone

28

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viimeinen vuosiviikko on höpön höpöä.

    • Unohdit kertoa, milloin Jeesus hyökkää ja koska on viimeinen hetki lopettaa rilluttelu.

    • Anonyymi

      Sori, Jeesuksen keikka on peruttu. Sen kuolema oli ehkä taitavasti suunniteltu feikkaus mutta aika on tehdyt tehtävänsä senkin performanssitaiteilijan suhteen aikaa sitten.
      Mutta uskoahan saa mitä tahtoo

    • Anonyymi

      Kaikenlaiset aikalaskelmat ovat turhia ja vääriä. Vain Jumala yksin tietää paluunsa ajankohdan.

      Sitäpaitsi, mitä sinä tekisit sellaisella tiedolla, jonka mukaan vain sinä tiedät tarkan päivämäärän mutta kukaan ei usko sinua?

      • Anonyymi

        Jumalallasi ei sitten ole pahemmin suunnitelmallisuutta. Kaikki on kuin juosten kustu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumalallasi ei sitten ole pahemmin suunnitelmallisuutta. Kaikki on kuin juosten kustu.

        Vittuako se sulle kuuluu?

        Hanki oma jumala!


    • Anonyymi

      Hahaha! Veijoset ja Mellerit vievät uskovaisia kuin pässejä narussa. Sitä saa mitä tilaa, turha valittaa.

    • Anonyymi

      Jeesus tulee kun Pietari pyllistää.

    • Anonyymi

      Matt.25:6 Biblia (1776) Mutta puoli-yönä tuli huuto: katso, ylkä tulee, menkäät ulos häntä vastaan. Mark.13:35 Biblia. Niin valvokaat siis: (sillä ette tiedä, koska huoneen Herra tuleva on, ehtoona, taikka puoliyönä, eli kukon lauaissa, eli aamulla:)

      • Anonyymi

        antti, mitä sinä Jeesuksen omien vainooja tiedät Raamatusta, et mitään!!!!


    • Anonyymi
      • Aika on paljastanut monta profetiaa paikkaansa pitämättömäksi. Olemme Helluntaikirkossa pahoillamme, että aikanaan emme osanneet puuttua tämän tyyppiseen profetioilla johtamiseen.
        Profetoiminen on vajavaista, siksi ne pitää koetella Sanalla. Koronakriisin aikana on tullut erilaisia profetoita, jotka kumpuavat salaliittoteorioista. Jostakin syystä yksikään näistä profeetoista ei kuitenkaan ollut saanut Sanaa Herralta ennakkoon tästä vaikeasta tilanteesta.


    • Anonyymi

      Ateistit käyttävät Jeesuksen sanoja "Tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin tulen takaisin" Kreikan kielessä sana genea, tarkoittaa syntyperä, suku, sukupolvi ja sukukunta. Tähän asianyhteyteen näyttäisi sana sukukunta sopivan paremmin, koska se tarkoittaa juutalaista sukukuntaa. Eräs Jeesuksen tulon ehto on, että juutalaiset asuvat luvatussa maassaan ja Jerusalemissa.

      • Anonyymi

        Jeesus nyt vain luuli väärin. Ihminen kun oli...


    • Anonyymi

      Voi voi, ei teidän kuulu murehtia päivistä jonka yksi Jumala tietää. Olkaa valmiit sillä te ette tiedä milloin Herra tulee.

    • Anonyymi

      Ja joka kerta kun ennustus menee pieleen niin voi vedota väärään laskelmaan ja julistaa uuden päivän joka menee väärin myös.

      Tuo vuoden 88 ennustus oli tosiaan listalla näistä menneistä tunnetuista vääristä ennustuksista
      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Predictions_and_claims_for_the_Second_Coming_of_Christ

      En ole ikinä ymmärtänyt miten Jeesuksien odottajat ei tule kyseenalaistamaan tätä jatkuvaa epäonnistumisien sarjaa omassa sinisilmäisyydessään.
      Joka vuosi on lukemattomia ennustuksia jotka ovat aina ihan varmoja henkilön X mielestä. Sitten kun tämä ennustus menee pieleen niin tällä henkilöllä X ei ole selkärankaa myöntää sitä ja pahoitella sekoiluaan, vaan sitten etsitään uusi päivä jota voi julistaa.

    • Jeesus ei pääse tulemaan, koska hän on menevä mies.

    • Anonyymi

      JOHANNES KEPLERIN 2024 LÄHELLÄ TOTUUTTA

      2024 is year 6000 since Creation according to Johannes Kepler, who was the founder of modern astronomy (developed the laws of planetary motion). He pinpointed 3977 BC as the year of Creation. Since there is no year '0', 2024 would be exactly year 6000 since Creation (if his biblical calculations were correct). https://signpostsofthetimes.blogspot.com/2017/04/2017-to-2024-tribulation- theory.html

      Vuosi 2024 on 6000 vuotta luomisen jälkeen Johannes Keplerin mukaan, joka oli modernin tähtitieteen perustaja (kehitti planeettojen liikkeen lait). Hän piti 3977 eaa luomisvuonna. Koska vuotta 0 ei ole, 2024 olisi täsmälleen 6000 vuotta luomisesta (jos hänen raamatulliset laskelmansa olisivat oikein). https://signpostsofthetimes.blogspot.com/2017/04/2017-to-2024-tribulation- theory.html

      Keihäsprofetia: Harri Veijosen keihäsennätys 1972 60.00 jo osoitti, että loppu tulee 6000 vuotta Aadamista, Jerusalemista sovittaessa. http://wwnet.fi/users/veijone

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei ole luotettavia Veijosen näkemykset.

        1234567---


    • Onko Veijosen päässä enää virtaa jäljellä? Sen verran outoja maailmoja ja tapahtumia kuvailee...

      • Anonyymi

        Miksi epäilet Veijosen kärsivän pääsairaudesta?


    • Anonyymi

      457-483=26Jkr (483=69vuosiviikkoa) voideltiin pyhin.
      3.5-vuotta eteenpäin tämä Pyhä naulittiin ristille.483,5=69,5.-vuosiviikoa
      70*7=490-3,5=483
      Puuttuu 3,5vuotta (puolivuosiviikkoa).
      Johanneksen ilmestys. 1260pv= sallittu antikristuksen melskata. Huomaa että päivien määrä on sama kuin Kristuksella aikanaan (3,5vuotta).
      483,5 3,5=490.
      edelleen 1260 30= lue edellinen 30 Jumalan vihan maljoina, se edellinen 1260 viimeisen vuosiviikon toisena puolikkaana 45=1335.

      jos Kristitty vaivautuisi edes vähän tutkimaan raamattuansa , hän löytäisi samat luvut mitkä ylle pistin.

    • Anonyymi

      Joh.16:16-19 Vähän aikaa, niin te ette enää minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut. Silloin muutamat hänen opetuslapsensa sanoivat toisilleen: Mitä se tarkoittaa, kun hä sanoo meille: Vähän aikaa, niin te ette minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut, ja: Minä menen Isäni tykö? Niin he sanoivat: Mitä se tarkoittaa, kun hän sanoo: Vähän aikaa? Emme ymmärrä, mitä hän puhuu. Jeesus huomasi heidän tahtovan kysyä häneltä ja sanoi heille: Sitäkö te kyselette keskenänne, että minä sanoin: Vähän aikaa, niin te ette minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut?

    • Anonyymi

      Kukaan ei voi laskea Jeesuksen tuloa. Puhut Raamattua vastaan!

    • Anonyymi

      Hebr.10:37 Biblia (1776) Sillä vähän hetken perästä tulee se, joka tuleva on, ja ei viivyttele. Hab.2:3

    • Anonyymi

      Hes.12:21-18 Ja minulle tuli tämä Herran sana: Ihmislapsi, miksi teillä on tämä pilkkalause Israelin maasta kun sanotte: Aika venyy pitkälle, ja tyhjään raukeavat kaikki näyt? Sentähden sano heille: Näin sanoo Herra, Herra: Mikä teen lopun tästä pilkkalauseesta, niin etei sitä enää lausuta Israelissa. Sano heille päinvastoin: Lähellä on aika ja kaikkien näkyjen täyttymys........

    • Anonyymi

      Hes.12:27-28 Biblia (1776) Sinä ihmisen poika: katso, Israelin huone sanoo: se näky, jonka tämä näkee, on vielä kaukana, ja ennustaa siitä ajasta, joka vielä nyt kaukana on. Sentähden sano heille: näin sanoo Herra, Herra: ei yhtään viivytetyksi tuleman; mutta se sana, jonka puhun, pitää tapahtuman, sanoo Herra, Herra. Jer.1:12

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe