Rokotevastaiset jäävät jatkuvasti kiinni valheista

Anonyymi

Olen kerännyt alle pari esimerkkiä asioista, joissa olette jääneet 100% kiistattomasti kiinni valehtelusta. Selittäkää!

- Esimerkiksi Kanadan lentäjät ei muka saa ottaa rokotetta (vale)
- Esimerkiksi väite että rokotteiden sisältö olisi jotenkin salainen vaikka se on aina ollut julkisena netissä
- Esimerkiksi se että se sisältäisi grafeiinia (ei sisällä)
- Esimerkiksi se että Nohynek olisi kieltäytynyt rokotteesta (rokotepulan aikana arveli että parempi jakaa rokotteet niille, jotka eivät ole vielä saaneet tai sairastaneet)
- Esimerkiksi se, että väittivät Pfizerin TJ:n kieltäytyneen rokotteesta, mutta kävikin ilmi että rokotevastaiset olivat kääntäneet englanninkielisen lauseen väärin :D
- Esimerkiksi se että virusta ei olisi eristetty (koska ei sovi vaatimaanne 1800-luvun määritelmään - pellet :)
- Esimerkiksi se ettei rokotetta olisi testattu eläimillä (toiset teistä väittää ettei ole ja toiset teistä väittää, että koe-eläimet kuoli - kumpikaan ei ole totta)
- Esimerkiksi se ettei rokotteen tehoa voi kuulemma mitenkään mitata (aha?)
- Esimerkiksi se että se aiheuttaisi keskenmenoja (ei ole aiheuttanut)
- Esimerkiksi se että rokotteesta muuttuisi magneettiseksi (jeah!)
- Esimerkiksi se että rokote sisältäisi mikrosiruja (no ihan varmaan!)
- Esimerkiksi se että rokote heikentäisi vastustuskykyä (ei ole mitään järkeä tässä väitteessä jos ymmärtää mitään rokotteista ja immuniteetista)
- Esimerkiksi se että ristiriitaisesti edellisen väitteenne kanssa väitätte myös, että se aiheuttaa immuniteetin ylireaktion, joka on asia joka testataan rokotekehityksen alkuvaiheessa ja säädetään kuntoon ennen ensimmäisiäkään ihmiskokeita, koska se pätee jokaiseen rokotteeseen ja on aina pätenyt, eikä ole mikään uusi asia
- Esimerkiksi se, että rokotetuilla olisi korkeampi keskenmenoriski, vaikka kaikki tilastot osoittavat ettei näin ole ja päinvastoin rokottamattomat äidit ja sikiöt ovat vaarassa

Rokotevastaiset, itseään totuuden airuina pitävät sankarimme voisivat kommentoida, miten noin järkyttävän moni asia meni heti täysin 100% valheen puolelle teiltä, vaikka teidän piti olla ainakin omasta mielestänne niitä totuuden puhujia meille tyhmille lampaille :)

39

898

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Covidin varhaisemmilta vaiheilta tulee mieleen joitakin salaliittoilijoiden "suuria nimiä", joita ylistivät suurina asiantuntijoina ja aitoina totuudenpuhujina tässä tämän "plandemicin" keskellä.

   Erityisesti tulee mieleen yksi tyyppi George Zabrecky. Kuten aina, salaliittoilijoilla on tapana hieman koristella kakkua, kun kertovat miten erinomainen asiantuntija joku on. Georgesta listattiin mm. seuraavat osaamiset

   “certified in acupuncture, meridian therapy, physiotherapeutics, radiology, clinical nutrition, proprietary pharmaceuticals, applied kinesiology, and homeopathy.”

   Todellisuudessa hän on kiropraktikko (usein nämä tyypit ovat kiropraktikkoja, homeopaatteja ja vastaavia), jolla ei ole oikeutta harjoittaa lääketiedettä ainakaan kotiosavaltiossaan.

   Tämä on kuitenkin ihan vakiokauraa ja muistan hänet, koska hän tappoi syöpäpotilaan kehottamalla tätä välttämään hoitavan lääkärin suosittelemaa kemoterapiaa ja käyttämään sen sijaan hänen omaa hoitomenetelmäänsä. Vielä pahemmaksi homman tekee se, että potilas ei lopulta kuollut syöpään, vaan Zabrecryn kehittämään hoitoon, joka tuhosi potilaan maksan. Zabrecky oli vieläpä kieltänyt potilasta kertomasta tämän omalle lääkärille antamastaan "hoidosta".

   Vähemmän vakava, mutta enemmän surkuhupaisa tapaus taas on salaliittoilijoiden aikoinaan hehkuttama Kevin Jenkins, jonka mielestä covid on luotu hävittämään mustaihoiset Amerikasta.

   Sitten on tietysti Dolores Cahill jonka mielestä maskien käyttö alentaa älykkyysosamäärää ja maskeja kuulemma suositellaan, koska "happivajeisia ihmisiä on helpompi kontrolloida". Hän on myöskin tunnettu mielipiteestään, että mitään rokotteita ei tarvita, vaan C ja D vitamiinia ja hydroksiklorokiiniä

   Olisi näitä lisääkin, kuten Rashid Buttar joka muistaakseni on oikeastikin lääkäri, mutta uskoo muun muassa 5G-verkkojen kemikaalivanojen aiheuttavan Covidia ja vastustaa jyrkästi rokotteita.

   Siinä sitä sopii pohtia, kenen riveissä sitten haluaa olla. Toisella puolella on tieteelliset tutkimukset, seurantaraportit ja varmaan satoja tuhansia ammattilaisia, toisella puolella taas "antisankareiden" vahvat mielipiteet (ja todennäköisesti taloudelliset syyt). Sherri Tenpenny jäi mainitsematta. Mainittakoon hänet vielä, koska on yksi niistä kourallisesta henkilöitä, jotka suoltavat prosentuaalisesti hyvin suuren osa rokotevastaisesta materiaalista maailmassa. Sherrin mukaan rokotetut kuolevat 42-365 päivää rokotuksen jälkeen - sitä odotellessa.

   • Anonyymi

    "As of June 19, 2021, Covid-19 vaccines are estimated to have prevented 7.2 million infections and 27,000 deaths in England alone.12 Similarly, in the United States, an estimated 279,000 deaths and up to 1.25 million hospitalizations have been averted as of the end of June 2021.13"

    Heinäkuun 19 päivään mennessä covid-rokotteet ovat estäneet 7,2 miljoonaa tartuntaa ja pelastaneet 27000 henkeä pelkästään Englannissa. USA:ssa rokotteen arvioidaan pelastaneet 279000 henkeä ja estäneen 1,25 miljoonaa sairaalaan joutumista.


   • Anonyymi

    En ymmärrä noita rokote- ja maskivastaisten juttuja maskeistakaan. Niiden teho on jo osotettu ympäri maailman niin käytännössä, kuin labroissakin

    Tutkimuksia siviilien maskien käytön hyödyistä. Tässä oli ensimmäiset vastaan tulleet:

    https://www.pnas.org/content/118/4/e2014564118
    "Our review of the literature offers evidence in favor of widespread mask use as source control to reduce community transmission"
    "The available evidence suggests that near-universal adoption of nonmedical masks when out in public, in combination with complementary public health measures, could successfully reduce Re to below 1"
    "As governments exit lockdowns, keeping transmissions low enough to preserve health care capacity will be critical until a vaccine can be developed."

    Eli tieteellinen näyttö tukee maskien käyttöä ja tartuntojen pitäminen vähäisinä on tärkeää, kun yhteiskunnat ovat nyt avautumassa.


    https://www.nature.com/articles/d41586-020-02801-8
    "Gandhi co-authored a paper8 published in late July suggesting that masking reduces the dose of virus a wearer might receive, resulting in infections that are milder or even asymptomatic. A larger viral dose results in a more aggressive inflammatory response, she suggests."

    Maskien käyttö vähentää käyttäjän saamaa virusmäärää, joka vähentää tartuntatapauksessakin taudin rajuutta tai voi tehdä siitä jopa oireettoman.


    https://www.webmd.com/lung/news/20210907/masks-limit-covid-spread-study
    "Sept. 7, 2021 -- A large, real-world test of face masks in Bangladesh shows that masks reduce community spread of COVID-19. It also shows that surgical masks are more effective than cloth face coverings."

    Laaja, todelliseen käyttöön perustuvat testi Bangladeshissa osoittaa maskien vähentävän covid19 tartuntoja, ja että kirurgiset maskit ovat kansalaismaskeja tehokkaampia.

    Edelleen Bangladeshin kokeesta: https://www.economist.com/graphic-detail/2021/09/03/real-world-evidence-shows-face-masks-reduce-covid-19s-spread
    "Although these results were from rural Bangladesh, they suggest that masks can be effective elsewhere too—even when fewer than half of people wear them correctly. Saving lives has never been so easy on the wallet."

    Maskit auttavat pelastamaan henkiä, vaikka vain puolet käytäjistä osasi käyttää niitä oikein


    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7883189/
    "Based on these studies, all people, regardless of physical conditions and professions, should wear masks at all times in prevention of COVID‐19. In this regard, inhalation protection via masks is particularly important in order to reduce the transmission of viruses that are potentially carried by droplets and aerosols. The mask requirement has already been proved to be effective"

    Näihin tutkimuksiin perustuen, kaikkien ihmisten tulisi käyttää maskia. Maskipakot ovat jo osoittautuneet tehokkaiksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "As of June 19, 2021, Covid-19 vaccines are estimated to have prevented 7.2 million infections and 27,000 deaths in England alone.12 Similarly, in the United States, an estimated 279,000 deaths and up to 1.25 million hospitalizations have been averted as of the end of June 2021.13"

    Heinäkuun 19 päivään mennessä covid-rokotteet ovat estäneet 7,2 miljoonaa tartuntaa ja pelastaneet 27000 henkeä pelkästään Englannissa. USA:ssa rokotteen arvioidaan pelastaneet 279000 henkeä ja estäneen 1,25 miljoonaa sairaalaan joutumista.

    Miten todistat, että ovat estäneet tartuntoja?

    Korona leviää piikitysten myötä. Piikitetyt levittää tehokkaasti passeillen.


  • Anonyymi

   Oxfordin tutkimuksen mukaan rokotetuilla ja rokottamattomilla on deltavariantin myötä sama määrä viruksia, mutta rokotetut ovat silti suojassa.

   Toinen havainto on, että Pfizer antaa alussa paremman suojan, mutta sen suojausteho laskee samalle tasolle AstraZenecan kanssa noin puolen vuoden jälkeen ja AZ taas kestää pidempään, jolloin erityisesti Pfizerin saaneet tarvitsevat buusterin. Tosin on myös ajateltu, että tulokseen voi vaikuttaa se, kun ensin rokotettiin ne, joiden vastustuskyky alunperinkin heikompi joten voi olla, ettei tämä heikkeneminen koske kaikkia.

   https://www.theweek.co.uk/news/science-health/953869/effectiveness-covid-vaccines-oxford-ons-study
   https://www.ox.ac.uk/news/2021-08-19-vaccines-still-effective-against-delta-variant-concern-says-oxford-led-study-covid

   Joten rokotevastaiset valehteli jälleen ja jäi kiinni jälleen.... Kuten aina.

   • Anonyymi

    Ovat silti suojassa😂.... Rokotefirma tienaa, piikit ei estä koronaa.


  • Anonyymi

   Covidin varhaisemmilta vaiheilta tulee mieleen joitakin salaliittoilijoiden "suuria nimiä", joita ylistivät suurina asiantuntijoina ja aitoina totuudenpuhujina tässä tämän "plandemicin" keskellä.

   Erityisesti tulee mieleen yksi tyyppi George Zabrecky. Kuten aina, salaliittoilijoilla on tapana hieman koristella kakkua, kun kertovat miten erinomainen asiantuntija joku on. Georgesta listattiin mm. seuraavat osaamiset

   “certified in acupuncture, meridian therapy, physiotherapeutics, radiology, clinical nutrition, proprietary pharmaceuticals, applied kinesiology, and homeopathy.”

   Todellisuudessa hän on kiropraktikko (usein nämä tyypit ovat kiropraktikkoja, homeopaatteja ja vastaavia), jolla ei ole oikeutta harjoittaa lääketiedettä ainakaan kotiosavaltiossaan.

   Tämä on kuitenkin ihan vakiokauraa ja muistan hänet, koska hän tappoi syöpäpotilaan kehottamalla tätä välttämään hoitavan lääkärin suosittelemaa kemoterapiaa ja käyttämään sen sijaan hänen omaa hoitomenetelmäänsä. Vielä pahemmaksi homman tekee se, että potilas ei lopulta kuollut syöpään, vaan Zabrecryn kehittämään hoitoon, joka tuhosi potilaan maksan. Zabrecky oli vieläpä kieltänyt potilasta kertomasta tämän omalle lääkärille antamastaan "hoidosta".

   Vähemmän vakava, mutta enemmän surkuhupaisa tapaus taas on salaliittoilijoiden aikoinaan hehkuttama Kevin Jenkins, jonka mielestä covid on luotu hävittämään mustaihoiset Amerikasta.

   Sitten on tietysti Dolores Cahill jonka mielestä maskien käyttö alentaa älykkyysosamäärää ja maskeja kuulemma suositellaan, koska "happivajeisia ihmisiä on helpompi kontrolloida". Hän on myöskin tunnettu mielipiteestään, että mitään rokotteita ei tarvita, vaan C ja D vitamiinia ja hydroksiklorokiiniä

   Olisi näitä lisääkin, kuten Rashid Buttar joka muistaakseni on oikeastikin lääkäri, mutta uskoo muun muassa 5G-verkkojen kemikaalivanojen aiheuttavan Covidia ja vastustaa jyrkästi rokotteita.

   Siinä sitä sopii pohtia, kenen riveissä sitten haluaa olla. Toisella puolella on tieteelliset tutkimukset, seurantaraportit ja varmaan satoja tuhansia ammattilaisia, toisella puolella taas "antisankareiden" vahvat mielipiteet (ja todennäköisesti taloudelliset syyt). Sherri Tenpenny jäi mainitsematta. Mainittakoon hänet vielä, koska on yksi niistä kourallisesta henkilöitä, jotka suoltavat prosentuaalisesti hyvin suuren osa rokotevastaisesta materiaalista maailmassa. Sherrin mukaan rokotetut kuolevat 42-365 päivää rokotuksen jälkeen - sitä odotellessa.

   Jos ymmärrät, miksi on parempi antaa aivokirurgin kuin laitoshuoltajan suorittaa kirurginen operaatio, ei ole myöskään vaikea päätellä, kannattaako rokoteasioissa uskoa ennemmin tutkijoihin, ammattilaisiin ja tutkimuksiin, vai nimettömien ulkomaisten toimijoiden pyörittämiin internet-sivuihin ja niiden propagandaa papukaijan tavoin toistaviin maallikoihin, joilla ei ole koulutuksen, eikä ammatin tuomaa ymmärrystä asioista, joista he täälläkin kaikelle kansalle kovin itsevarmasti "luennoivat".

   • Anonyymi

    Noista "vaihtoehtolääkkeistä" vielä:

    "WHO does not recommend hydroxychloroquine to prevent COVID-19. This recommendation is based on six trials with more than 6000 participants who did not have COVID-19 and received hydroxychloroquine. Using hydroxychloroquine for prevention had little or no effect on preventing illness, hospitalization or death from COVID-19."

    WHO ei suosittele hydroklorokiniinin käyttöä, koska aiheesta tehdyt KUUSI KOETTA 6000 testipotilaalle osoittivat, ettei siitä ole hyötyä.


  • Anonyymi

   Rokotevastustajat ovat levittäneet väitettä, että Suomessa olisi kuollut sata henkilö rokotteiden vaikutuksesta ja tuhansia saanut vakavia haittavaikutuksia - Todellisuus on kuitenkin toisenlainen, koska haittailmoituksia voi tehdä kuka tahansa, haittavaikutuksen luokitus (lievä/vakava) voi päättää itse ja FIMEA ei voi muokata näitä ilmoituksia jälkikäteen. Siksi ilmoituksia on paljon, mutta niiden todellinen sisältö muuta, kuin voisi luulla.

   VAIN YKSI OIKEASTI KUOLLUT SADASTA VÄITETYSTÄ:
   FIMEAn haastateltu edustaja kertoo, että heillä on tiedossa 1 kpl henkilö, jonka katsotaan oikeasti kuolleen yhden rokotteen (AstraZeneca) aiheuttamaan veritulppaan ja pahoittelee raportointijärjestelmän antamaa väärää käsitystä.

   ERITTÄIN HARVA "VAKAVA" HAITTA ON OIKEASTI VAKAVA:
   Vakavaksi luokitelluista haitoista tämä kertoi haastattelussa, että ilmoittajat, joista enemmistö on yksityisiä ihmisiä, määrittelevät vakavuusluokan itse, eikä FIMEA saa muuttaa vakavuusluokitusta, vaikka olisi eri mieltä.

   Yleisimpiä VAKAVIKSI raportoituja haittavaikutuksia olivat:
   - kipu pistoskohdassa
   - päänsärky
   - kuume
   - väsymys

   Todellisia FIMEAN mukaan vakavia haittavaikutuksia on haastatellun mukaan ollut erittäin vähän

   • Anonyymi

    Tämän sama ongelma on myös jenkkien vastaavassa VAERS-haittavaikutusraportointijärjestelmässä, johon joku irvileuka oli jopa ilmoittanut muuttuneensa sarjakuvien vihreäksi HULK hirviöksi rokotteen jälkeen osoittaakseen raportointijärjestelmän ongelman : kuka tahansa voi ilmoittaa mitä tahansa, eikä sen tarvitse liittyä mitenkään rokotteeseen tai olla mitenkään järjellinen oire.

    Näillä rokotevastaiset ratsastavat ja ne, jotka eivät vaivaudu tutustumaan asioihin kunnolla, lankeavat näiden trollien, valtiollisten toimijoiden ja poliittisten äärisiipien edustajien valheisiin

    Paras turva covidia vastaa on rokote ja paras "rokote" valheita vastaan on luottaa perinteisiin instituutioihin, koska nykyään internet on uusi kylmän sodan ja kyberterrorismin väline, jossa valtiolliset toimijat ja poliittiset ääriliikkeet ajavat omia agendojaan. Siinä tavallisen kansalainen ajautuu helposti valheiden verkkoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämän sama ongelma on myös jenkkien vastaavassa VAERS-haittavaikutusraportointijärjestelmässä, johon joku irvileuka oli jopa ilmoittanut muuttuneensa sarjakuvien vihreäksi HULK hirviöksi rokotteen jälkeen osoittaakseen raportointijärjestelmän ongelman : kuka tahansa voi ilmoittaa mitä tahansa, eikä sen tarvitse liittyä mitenkään rokotteeseen tai olla mitenkään järjellinen oire.

    Näillä rokotevastaiset ratsastavat ja ne, jotka eivät vaivaudu tutustumaan asioihin kunnolla, lankeavat näiden trollien, valtiollisten toimijoiden ja poliittisten äärisiipien edustajien valheisiin

    Paras turva covidia vastaa on rokote ja paras "rokote" valheita vastaan on luottaa perinteisiin instituutioihin, koska nykyään internet on uusi kylmän sodan ja kyberterrorismin väline, jossa valtiolliset toimijat ja poliittiset ääriliikkeet ajavat omia agendojaan. Siinä tavallisen kansalainen ajautuu helposti valheiden verkkoon.

    Mutta onneksi rokote toimii hyvin

    "Israelissa on jo aloitettu kolmas rokotuskierros, ja noin miljoona 60 vuotta täyttänyttä on saanut kolmannen rokotteen. Maan terveysviranomaisten ensimmäisten tietojen mukaan kolmas annos on antanut hyvän suojan: vähintään viikon kuluttua kolmannen rokotteen saamisesta, vain 0,2 prosenttia rokotetuista oli saanut koronatartunnan, kertoo The Times of Israel.

    Tätä tukee myös Pfizerin heinäkuussa julkaisema oma tutkimustieto, jonka mukaan kolmas rokoteannos nosti vasta-ainetason noin viisinkertaiseksi verrattuna toisen annoksen jälkeiseen suojatehon tasoon."

    Lähde: hs.fi 24.8.2021


   • Anonyymi

    Nyt palasi usko suomalaiseen rokotetiedotukseen En olisi uskonut, että Suomessa todella tutkitaan koronan vaikutus kuolemiin, joita (kuolemia) on vuosittain noin 50 000. En edes tiennyt, että Suomesta löytyy sellaista osaamista, mitä ei löydy muualta ihmiskunnan joukosta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt palasi usko suomalaiseen rokotetiedotukseen En olisi uskonut, että Suomessa todella tutkitaan koronan vaikutus kuolemiin, joita (kuolemia) on vuosittain noin 50 000. En edes tiennyt, että Suomesta löytyy sellaista osaamista, mitä ei löydy muualta ihmiskunnan joukosta.

    Mutta rokotteen HAITTAVAIKUTUSTEN selvittämiseen ja analysointiin ei tunnu löytyvän asiantuntemusta. Se on kuin vallan kielletty alue!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta rokotteen HAITTAVAIKUTUSTEN selvittämiseen ja analysointiin ei tunnu löytyvän asiantuntemusta. Se on kuin vallan kielletty alue!

    Juuri näin. Mitähän se aloittaja-pölvästikin haluaa tuoda esille? Suu käy mutta sanoista ei saa selvää.


  • Anonyymi

   Tässä vähän tarkempaa historiikkia

   * Ensin koronan piti olla vain pelkkä flunssa, kunnes kävi ilmi että se on noin 20x tappavampi ja tämä oli ennen deltavarianttia.

   * Sitten maskien piti vaarantaa "luojan luoma hengityselimistö", tehdä tyhmemmäksi tai levittää tauteja, mutta rokotevastaiset unohtivat terveydenhoitoalan ja myöhemmin monen muunkin alan käyttäneen hengityssuojaimia vuosikymmeniä, ellei vuosisadan ilman ongelmia.

   * Sitten "räkäriepujen" piti olla täysin tehottomia koronaa vastaan, kunnes tutkimukset toistivat sen mitä terveydenhoidossa oltiin tiedetty vuosikymmeniä - maskit toimivat

   * Sitten ties minkä valkaisuaineiden, hevosten matolääkkeiden ja muiden ihmelitkujen piti parantaa korona, mutta ihmiset päätyivät soittelemaan myrkytyskeskuksiin ja joutuivat silti teholle koronan takia. Tutkimustulokset osoittivat melko pian alun jälkeen, että lupaavana pidetty hydroklorikiniini ei tehoakaan koronaan

   * Uutislähetykset ja videot maailman sairaaloista täynnä korona-potilaita ovat kuulemma vain näyteltyjä. Hoitajat, lääkärit ja potilaat ovat kuulemma näyttelijöitä.

   * Kokonaiskuolleisuus ei ole kuulemman noussut... Paitsi että kokonaiskuolleisuus on noussut useissa maissa ja esimerkiksi koko EU:n kuukausittaisen vaihtelun näyttävä kuvaaja osoittaa selvästi kuolleisuuden olleen korkeampaa 2020 ja 2021 kuin aiempina vuosina. Onneksi ei kuitenkaan massiivisesti.

   * Sitten rokotteiden piti:
   - muuttaa rokotettu magneettiseksi (kaatuu naurettavuuteensa)
   - sisältää mielenhallintasiruja (niinhän hullut aina luulee)
   - muuttaa rokotettu krokotiiliksi (tämäkin väite eli internetissä)
   - muuttaa rokotetun perimää (väite perustui vääristelyyn tutkimuksesta, jonka mukaan itse koronavirus (ei rokote) voisi vaikuttaa perimään)
   - tehdä rokotettu hedelmättömäksi (piti tuhota istukka, näin ei kuitenkaan ole käynyt kenellekään)
   - aiheuttaa keskenmenoja (tilastojen mukaan keskenmenoja tapahtuu yhtä paljon rokotetuilla ja rokottamattomilla)
   - tappaa rokotetut 42-365 päivää rokotuksesta (testipotilaiden rokotuksista on jo enemmän aikaa)
   - heikentää vastustuskykyä (väite perustui tarkoituksella väärin ymmärrettyyn haastatteluun)
   - rikastuttaa bill gatesia (joka ei omista yhtään lisenssiä tai patenttia)
   - pfizerin toimitusjohtaja kuulemma kieltäytyi rokotteesta (kävi ilmi että rokotevastaiset olivat suomentaneet haastattelun väärin ja hän sanoi vain, ettei halua ohittaa jonossa asemansa turvin ja ottaa rokotteen vasta kun hänen vuoronsa tulee)
   - sisältää "tappavia myrkkyjä", kuten grafeeni (=vaaraton ihmisille), kaliumkloridi (=käytetään lääkkeenä kaliumvajeisilla) ja mitä muita näitä oli :D

   Entäpä sitten "asiantuntijat" rokotevastustajien taustalla?
   - Venäjä jäi kiinni yritettyään lahjoa somevaikuttajia levittämään valheita länsirokotteista, erityisesti pfizerista
   - S24:ssä venäläinen trolli jäi kiinni käytettyään suomennettua ilmaisua, joka ei suomeksi tarkoita mitään järkevää, mutta toimii ilmeisesti venäjän kielellä
   - amerikkalainen pastori-lääkäri, joka väittää lääketehtaiden käyttävän avaruusolioiden DNA:ta ja että gynekologiset ongelmat voivat johtua unissa harrastetusta seksistä demonien ja noitien kanssa
   - amerikkalainen osteopaattilääkäri, jonka aiempi vaihtoehtolääke tappoi syöpäsairaan tuhoamalla tämän maksan "parannuskoktailillaan"
   - Suden-Pärentö joka pitää itseään analyytikkona, tutkijana ja tiedemiehenä, mutta ei tunnista edes DNA:n emäspareja, eikä selvästi tiedä mistä puhuu
   - Lauma eri alojen tyyppejä, jotka myyvät kirjoja, pillereitä, hoitoja, vastustavat 5G-torneja, väittävät lentokoneiden kemikaalivanojen levittävän koronaa

  • Anonyymi

   Tällaiset tapaukset ovat erityisen törkeitä, kun rokotevastaiset valehtelee kuolleista ja uhkailee omaisia

   VÄITE: Hadley Huffmanin kuoli rokotteeseen

   TODELLISUUS
   https://www.dailykos.com/stories/2021/7/20/2040976/-Facebook-Anti-Covid-Vaxxers-Taking-Deaths-And-Falsely-Attributing-Them-To-Vaccines-Receipts-Inside

   Hän ei kuollut rokotteen takia, mutta rokotevastaiset terroristit ovat levittäneet sellaista valhetta.

   Omaiset yrittivät oikaista väitettä, mutta saivat rokotevastaisilta sontaa niskaan.

   Omaiset joutuivat poistamaan Hadleyn muistokirjoituksen, koska joutuivat rokotevastaisten terroristien panettelun kohteeksi.

  • Anonyymi

   Grafeenioksidi on ainakin eläinkokeiden mukaan vaaratonta - paitsi huomattavina yliannoksina. Grafeenioksisia käytetään monenlaisiin tarkoituksiin ja tulevaisuudessa sitä saatetaan oikeastikin käyttää osana lääkkeitä tai rokotteita. Yhdessäkään maailmalla käytössä olevista rokotteista tai covid-rokotteista grafeenioksidia ei kuitenkaan ole.

  • Anonyymi

   LÄHDE: https://www.annualreviews.org/doi/10.1146/annurev-publhealth-090419-102240

   Tutkijoiden havainto rokotevastaisten tavasta luoda "ongelmia", joita ei ole olemassakaan:

   "Most of the arguments can be summarized under five key tactics:"

   - "use of conspiracy theories"
   - ", reference to fake experts"
   - ", selectivity in evidence used to criticize vaccines (i.e., cherry-picking evidence from published studies)"
   - ", impossible expectations (e.g., a vaccine that is 100% safe)"
   - ", and misrepresentation or false logic. "

   Eli rokotevastaisten väitteet voidaan jakaa viiteen osaan:
   1- Salaliittojen viljeleminen
   2- Vedotaan vale-ekspertteihin
   3- Ei kerrota koko totuutta, vaan valitaan yksityiskohtia sieltä täältä, jotka saavat rokotteet näyttämään huonoilta
   4- Asetetaan mahdottomia vaatimuksia, kuten että jonkin pitää olla 100% turvallinen
   5 Tulkitaan tarkoituksella asioita väärin ja vedetään järjenvastaisia johtopäätelmiä

  • Anonyymi

   >> En ymmärrä noita rokote- ja maskivastaisten juttuja maskeistakaan.
   Tutkimuksia siviilien maskien käytön hyödyistä. Tässä oli ensimmäiset vastaan tulleet:
   https://www.pnas.org/content/118/4/e2014564118>>

   Minä kyllä pyyhin peffani noilla hämäräperäisillä ulkomaisilla, tekaistuilla tutkimustuloksilla. Luotan edellaen tähän Suomen STM:n teettämään maskitutkimukseen ja sen lopputulokseen.
   https://urly.fi/1MBR

   "Tutkimusnäytön perusteella kasvosuojusten käytön vaikutus hengitystieinfektioiden leviämiseen väestössä on vähäinen tai
   olematon."

   Noin sanoo Sosiaali- ja Terveysministeriön teettämä puolueeton tutkimus kasvomaskien likimain täydestä hyödyttömyydestä.

   • Anonyymi

    "Noin sanoo Sosiaali- ja Terveysministeriön teettämä puolueeton tutkimus kasvomaskien likimain täydestä hyödyttömyydestä."

    Kuten mediassa aikoinaan kerrottiinkin, se oli hallituksen tilaama tutkimus, jossa haluttiin tietty tulos. Ammattilaiset tiesivät koko ajan missä mennään ja tutkimustulokset maailmalta kertovat maskien toimivan nyt, aivan kuten ne ovat aina toimineet.


  • Anonyymi

   STM:n Kirsi Varhila ja tutkija Marjukka Mäkelä eivät kumpikaan ole Venäjän palkkalistoilla.

   Kirsi muuluu jopa samaan valtapuolueeseeen, eli SDP:hen, kuin pääministeri Sanna Marinkin kuuluu.

   Sen paremmin Varhila kuin Sanna Marinkaan kumpikaan eivät luota siihen, että kasvomaski kykenisi suojaamaan koronataudilta.

   • Anonyymi

    "Sen paremmin Varhila kuin Sanna Marinkaan kumpikaan eivät luota siihen, että kasvomaski kykenisi suojaamaan koronataudilta."

    Tämän takia ei kannatakaan kuunnella ohjeita poliitikoilta, radiojuontajilta, vaihtoehtopillerikauppiailta tai itseään tiedemiehenä pitäviltä automekaanikoilta, vaan oikeilta tutkijoilta ja heistäkin vain niitä, joilla on vertaisarvioituja tutkimuksia väitteidensä tukena.


  • Anonyymi

   Aloituksen väittämät on ilmeisesti kaikki korona-alarmistien itsensä keksimiä väittämiä, joiden väittävät olevan rokotevastaisten julkaisemia.

  • Anonyymi

   Koronaepidemian alkuvaiheilla vihervasemmistolaiset aktivistit olivat ensimmäisiä, jotka alkoivat höpistä 5G:stä ja nano-kokoisista roboteista. Hetken päästä joku persuvastainen punkkari kopioi vihersalkkareiden julistuksia ja lisäsi sanan "persu(t)" sopiviin kohtiin. Tämän jälkeen kehittyi jäykkä someuskonto, että ne "hyvät" ihmiset julistaa niitä "oikeita" asioita rokotteista ja taudista ja ne "pahat" ihmiset levittää "väärää" tietoa.

   On kaksi typeryydestään tunnettua ryhmää: salaliittoteoreetikot ja korona-alarmistit. Korona-alarmistit on käytöksen perusteella ainakin osin samaa porukkaa kuin ilmastonmuutosalarmistit.

  • Anonyymi

   Aloittaja valehtelee niin että korvat heiluu.

   • Anonyymi

    No tiedätkö oikeasti ketään sellaista jota ei nyt lasketa mielenterveyspotilaaksi olisi kieltäytynyt rokotteesta.


  • Anonyymi

   Voisitteko antaa rokottattomien vaan olla,älkää heistä huolehtiko,se on heidän päätös. Tähän voisi sanoa kuten Jeesus sanoi:Älkää minua itkekö,vaan itkekää itseänne ja lapsianne!

  • Anonyymi

   😅
   Jäljet osoittavat tietenkin Venäjälle.🤓 😇😇

   Peli rokotepropagandan ympärillä on muuttunut entistäkin likaisemmaksi.
   Hämäräperäinen toimija yritti saada rahalla tiede- ja terveysalan vaikuttajia Pfizer-vastaiseen kampanjointiin.
   Venäläiset ja kiinalaiset yrittävät rapauttaa luottamusta länsimaisiin rokotteisiin.
   😊😇😇
   Ymmärtäväisellä Hymyllä.😄😎Jäjet osoittavat tietenkin Venäjälle.🤓
   😂☺️😇😇
   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cdb2a4a0-8450-4baf-924a-1c3d0d4e44a6
   😇
   😆😄🤗🤓🤓😆😂☺️😆😀

   Jäljet osoittavat tietenkin Venäjälle.🤓😄😉😇

  • Anonyymi

   Kaikkien naurettavimpana tosiasioiden kieltämistä on se, että ensin väitettiin, että pian rokotteen jälkeen seurraa ties mitä hirveitä terveyshaittoja ja kuolemia, esin oli että päivien, siitten viikkojen ja sitten kuukausien päästä. Kun niitä ei ole suurella massalla mainittavammin esiintynyt, sitten sanotaa, että kyllä muutaman vuoden päästä seuraa kauheita juttuja.

   No tämähän on ihan tieteenvastaista, koska rokotteen aineet virusaihioita myöten poistuvat kehosta melko nopeasti, ja sitä vähemmän voi mitään haittoja seurata mitä enemmän rokotuksesta on aikaa. Jos elmistö ei eliminoisi siihen tulevia aineita, yksi särkytabletti tehoaisi loppuelämäksi sellaiseen päänsärkyyn, johon se ylipäätään tepsii. No näinhän ei ole, vaan uuden päänsäryn tullessa särkyään lääkkeillä hoitavat ottavat uuden tabletin, koska vanhan tabletin lääkeainetta ei enää elimistössä ole kuten ei sen vaikutuksiakaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tässä on kanssa ihmettelemistä. Hyvin kerrottu skenaario työttömistä... Voihan tuokin teoria vielä todeksi muuttua. Se on hienoa, että jotkut vaan näkee nenänpäätään pidemmälle asioissa.

   Suostukaa ihmeessä "koronapassiin"! Se on esiversio siitä, kuinka sekä paikka, aika ja kontaktitkin ovat reaaliajassa seurattavissa. Eihän kenellään ole/saa olla mitään salattavaa.

   Tuo seuranta liittyy aivan samanlailla siihen, että kaikki maksut halutaan seurannan takia korteille, ettei vaan vahingossakaan jää byrokratialta siirtokaan huomiotta.

   Nyt kun ihmiset suostuvat kaikkeen, niin kokeilkaapa lomailla tai viettää arkipäivisin aikaa työttömyyskorvauksillanne jossainpäin Suomea tai jossain muualla maailmalla kuin antamassanne kotiosoitteessa, niin saavat keskeytettyä kaikki korvausten maksamiset ja samalla saatte karenssia.

   Myös se, että vetää alkoholia ravintoloissa, ostelee tupakkaa tai mitä vaan terveyden päälle käyvää, niin byrokraatit tietävät, oletko työvoimana käytettävissä ja missä kunnossa milloinkin.

   "Sijaintitiedon perusteella olet Kulmakuppilassa Siirin ja Pertin kanssa. Ostit 10min.sitten ison oluen.

   Karenssi tälle päivälle. Huomiseksi varattu aika alkoholiriippuvaisten kokoontumiseen aiheuttaa myös huomisellekin karenssin. Vakuutusyhtiöön lähtee terveystieto alkoholinkäytöstä ja vakuutusmaksujen korotus riskikäyttäytymisen takia.

   Kolmesta alkoholiriippuvaisten kokoontumiseen ohjauksesta tulee "eheyttävän kuntoutuskokeilun" vuoro. Tällöin asiakas ohjataan kolmen kuukauden eristykseen, uv-valoilla kasvatettavien kasvien kellarikasvattamoon ilman sosiaalisia kontakteja, ruoka ja juomat viranomaisten säännösteleminä.

   Alkoholin käyttö voi johtaa moneen liitännäissairauteen ja se aiheuttaa terveydenhuollolle turhia kuluja. Kyllä se alkoholin käyttö saadaan työttömilläkin loppumaan.

   Rokotteesi täytyy buustata täyteen. Edellisestä rokotuksestasi on 4 kuukautta. Muistathan, että rokoteväli on 5 kuukautta. Mikäli haluat edelleen olla työmarkkinoiden käytettävissä ja liikkua julkisesti, niin 21 päivää rokotuksesta on jälleen passi voimassa. Vielä siis ehdit! Muistathan, että karanteeni astuu välittömästi voimaan, mikäli rokotusväli ei toteudu annetun STM:n ohjeistuksen mukaisesti.

   Huom! 1.1.2022 alkaen on määrätty, että saavuthan sairaanhoitoon/terveydenhuoltoyksikköön vain terveenä. Työterveyshuollon ohjeistuksella. Pidetään terveydenhuollon työntekijät kuormittamattomina ja terveinä.

   T. Björk the Byrocrat"

   Skenaariot siitä, kuinka pitkälle nykyisen kaltainen kehitys johtaa, riippuu meistä kaikista. Äänestä ja vaikuta seuraavissa eduskuntavaaleissa. Järjestelmäpuolueet ajavat edellämainittua kehitystä, joten kenelle äänesi annat!?

  • Anonyymi

   No en ole aikaisemmin kuullutkaan tollasista argumenteista, ja jos toi aloitus pitää paikkansa niin tottakai mä otan kaikki piikit mitä vaan annetaan. Sit en ainakaan tartuta muita, mitä olen tässä jo kohta 2vuotta tehnyt. Korona en ole vielä saanut, mutta tarttuttanut olen sen jo moneen rokotettuun. Niin ja estäähän se sit myöskin varmalta kuolemalta. Vaikka siihenhän ei ole kuollut kuin murto-osa sairastuneista. Ainiin ja sairaalat tyhjenee potilaista niin että voidaan purkaa ne minun aiheuttamat jonot.

  • Anonyymi

   Aloitus kuvaa loistavasti kulkutauti myönteisten tavasta vääristellä ja valehdella asioista mutta kun ei pää pyöri kaikilla rattailla niin täytyyhän sitä ymmärtää.

  • Anonyymi

   En ota piikkiä, sairastin jo taudin, sain luontaista suojaa. En pelkää koronaa.

   Ota sinä piikkini, ole hyvä🤗

  • Anonyymi

   Jo yksi piikki estää tehokkaasti, ...ei estänykkään...eiku kaksi estää tehokkaasti koronaa....ei estänykkää.Nyt kaksi piikkiä saaneet sairaalassa... Eiku kolmas piikki tehoaaa..... Tämä toistuu, ja aina uppoaa tehokkaasti😆

  Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rikka Purralta tulikivenkatkuinen kannanotto - SAK saa täyslaidallisen

   Riikka näyttää oikean karvansa Rikka Purralta tulikiven­katkuinen kannanotto – SAK saa täyslaidallisen https://www.ilt
   Maailman menoa
   470
   3974
  2. Tarvitsiko pienituloisten tuloista leikata jos suurituloisten verohelpotuksia ei olisi?

   Riikka Purra ja Persut: Suurituloisten 14.000€ kuukaudessa tienaavien verotusta kevennetään noin 2.000€ vuodessa. Pien
   Maailman menoa
   365
   2777
  3. Aitolehmä ja ylipolvensaappaat

   Stooreissa saapastelee ylipolvensaappaissa ihan kuin kuusivuotias äidin kengissä. Naurettavan näköistä poseerausta taas.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   2061
  4. Oho! A.W. Yrjänä rehellisenä "dokaamisesta" Vain elämää -leirillä: "Satulinnan baari..."

   Vain elämää -viihdeohjelma tuo valoa syksyn pimeneviin iltoihin. Tällä kaudella on mukana myös A.W. Yrjänä. Ja kyllä, ku
   Suomalaiset julkkikset
   16
   1801
  5. Nainen, tämän illan vuodatus sinulle

   Tässä eräs asia kosketti minuun syvästi, se kun palautti niin voimakkaasti mieleeni sinut ja sen, minkälainen olet. Sisi
   Ikävä
   70
   1528
  6. Kiusaaminen loppuu kouluissa, kun kiusaajat karkotetaan maasta pysyvästi

   Oli sitten mikä tahansa persoona ja mitä tahansa selityksiä. Kyllä tämä Suomen laki on järkyttävän löysä ja siksi kaike
   Suomussalmi
   31
   1297
  7. MTV: Katri Helena paljastaa - Äiti ei hyväksynyt 32 vuotta nuorempaa Tommi-rakasta: "Mä sanoin..."

   Katri Helena ja Tommi Liimatainen ovat pariskunta ja työpari. Onko naisen ja nuoremman miehen parisuhde helpompi ymmärtä
   Suomalaiset julkkikset
   28
   1266
  8. Pyydän! Älä lähde!

   Älä lähde mihinkään.
   Ikävä
   102
   1251
  9. "ISRAEL ON SAMANLAINENPASKA,KUIN UKRAINA"!!!

   "MOLEMMAT SIIONISTIMÄTÄÄ TÄYNNÄ"!!!
   Maailman menoa
   55
   1187
  10. Hei nainen

   Minkä ikästä miestä kaipaat.
   Ikävä
   54
   925
  Aihe