Onko Tapio Puolimatka luterilainen?

Anonyymi

Olisi tärkeä tietää mitä uskontoa arvostettu tutkija edustaa?

17

1014

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mistä sen kukaan tietää, jos hän itse haluaa salata uskontonsa?
   Hän sai huuhaa palkinnon.

  • Anonyymi

   Mitä se uskonto siinä yhteydessä merkitsee?

  • Anonyymi

   Olihan tuo ironiaa, olihan? Se on oikeasti pieni lahkolaisporukka joka sitä arvostaa.

  • Anonyymi

   Tapio ei ole arvostettu tutkija. Opiskelijat eivät voi sietää häntä.

  • Anonyymi

   Hieman täytyy kummastella myös Jyväskylän yliopistoa, joka ei ole ottanut Puolimatkan kirjoituksiin mitään kantaa. Puolimatkalla on mielipiteen- ja sananvapaus siinä missä muillakin, mutta hän käyttää sananvapauttaan tieteeksi hunnutettujen mielipiteiden ja suoranaisen väärän tiedon levittämiseen tieteen ja Jyväskylän yliopiston nimissä. Se leimaa koko yliopiston, ja erityisesti sen kasvatustieteiden tiedekunnan.

   • Anonyymi

    Voitko tarkentaa - koska tiedät - mitä on hänen levittämä väärä tieto?

    Markku Lievonen


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voitko tarkentaa - koska tiedät - mitä on hänen levittämä väärä tieto?

    Markku Lievonen

    Luepa esim. tämä Tapion kirja-arvostelu:

    https://politiikasta.fi/puolimatka-sananvapautta-ja-salaliittoja/

    Tapio pyrkii räikeästi vääristelemään asioita. Lisäksi hänellä vahva taipumus uskoa erilaisiin salaliittoteorioihin.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luepa esim. tämä Tapion kirja-arvostelu:

    https://politiikasta.fi/puolimatka-sananvapautta-ja-salaliittoja/

    Tapio pyrkii räikeästi vääristelemään asioita. Lisäksi hänellä vahva taipumus uskoa erilaisiin salaliittoteorioihin.

    Kaikkea en ole lukenut Tapio Puolimatkan tuotannosta - vain fb sivustoja. Missään en ole havainnut ns. salaliitto ajattelua. Ymmärtänet miten kaikki ihmiset leimataan salaliitto ajattelijoiksi, jotka ovat kriittisiä ja erikoisesti RNA rokotevastaisia. Siis pyrkii tiedostumaan RNA rokoteen haitoista. Samoin arvioi koronan tiedotksia ylivaaralisiksi / ylikorostuvaksi virusta.

    Toki kaikesta itsekkän ole - just eikä melkein - yhtä mieltä hänen kanssaan. Todettakoon tämäkin. Eihän nuo ole edes uutta mitä hän tuo esille mm trans/ homo pride liikkeestä. Kautta aikain ihmiskunnan sisällä on ollut "salaliittoja" jotka pyrkivät ajamaan omaa asiaansa tai muuttamaan maailmaa. Hitler oli yksi ja paljon muita.

    Tämä kaikki vain sattuu liittymään ihmisen turmeltuneeseen tilaan - sen ohjaama käyttäytyminen ja ajattelu. Tämäkin on aivan ormaalia. Jos / kun ihminen tiedostuu ihmisen olemuksesta - peruskäyttäytyminen ja ajattelu - tämän tiedostumisen kautta tämä ihminen mahdolistuu näkemän maailmaa / ihmisiä - arvioimaan.
    Esim. kun huomioi ihmisen perusolemuksen - tiedostuu siitä - ei ole edes ihme, jos omaa näkökyvyn lääke/rokote jättien toiminnasta ja tavoiteista - turmeltunt ihminen niitäkin johtaa. on siten helppo seurata ja nädä tämän alueen toimintaa. Ei tämä taho tee laupeuden työtä ihmiskunnalle, vaan hyväksikäyttää tilateen kun rahaa tulee ovista ja ikkuinoista ja lattian raoista - nyt oikein pursuaa.

    Markku Lievonen


  • Anonyymi

   Petri Paavola ja Tapio Puolimatka ovat liittoutuneet keskenään. He ovat kummatkin salaliittoteoreetikkoja, joten ovat sitten löytäneet toisensa.

   Seurakuntalainen.fi -sivusto poisti Tapio Puolimatkan blogin sivustolta, koska Puolimatka ei ollut korjannut valheellisia tietojaan koronarokotteesta monen kehotuksen jälkeen. Seurakuntalainen antoi hyvin asiallisen tiedotteen, miksi Puolimatkan blogi postettiin. Perusteet Puolimatkan blogin poistamiseen olivat vahvat. https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/seurakuntalainen-kertoo-miksi-tapio-puolimatkan-blogi-poistettiin/

   Petri Paavola ei hyväksynyt liittolaisensa blogin poistoa ja lähti uudessa artikkelissaan puolustamaan Puolimatkaa. Tämä osoittaa, ettei Paavolalla ole enää realistista käsitystä itsestään. Hän on tullut niin ylpeäksi, että voi kuvitella olevansa jokin valtakunnan ylituomari. Hänellä ei näytä olevan enää asiallista itsekiriikkiä.

   Perti Paavolan opetus on vaarallista lustetta. Hän osaa julistaa vääriä oppejaan hyvin ovelilla sanankäänteillä. Suosittelen, että hylkäätte tuon salaliittoteoreetikon.

   • Anonyymi

    Kiinostaisi mitä väitteitä Puolimatkan olisi pitänyt korjata - ovat vireellistä tietoa. Sehän tässä ihmeellistä onkin miten media hehkuttaa - ottaa ainoastaan huoioon - vain määrättyä tietoa ja lähdettä. Tiedotus ei ole puoueetonta. Tulisiko kaikkien poistaa kriittisyys ja omata puolueellinen ajattelu.

    Punainen lanka on. Miksi ei kerrota avoimesti - RNA rokotteen vaatimista terv. hoidon rasittamista - rokotteen haittavaikutksien hoitamisista. Samoin ei kerrota puolueettomasti nuorten koronan sairastamisen tasosta.

    Yleensä. Miksi ei avoimesti kerrota miten ihminen sairastaa koronan. Suomessa on tilastoitu n 140000 ihmistä ja kukaan ei tiedosta kokonais määrää, joka on paljon suurempi. Nyt kansalaisille onn piirretty mielikuva koronan sairastamisesta alle 0,2% ihmisryhmästä, jonka sairataminen on ollut jo haasteellista.
    Ei kukaan terve ihmisen mieli / itsenöisesti ajatelutu - piirrä mielikuvaa asiasta 0,2% määrän perusteella.

    Erittäin hyvä esimerkki on Arja Saijonmaan (76v) tapaus. Kun hän tiedosti kehossaan olevan koronan - hänen voimakas mielikuviin ohjattu pelkotila purkaantui itkukohtauksena. Oliko itkuun aihetta - oliko mielikuvat todellisuutta . Ei, ainut haitta oli hajuaistin muuttuminen m muutaman kk ajaksi. Näitä tapauksia on ainaki satatuhatta, jopa pari.

    Markku Lievonen


  • Anonyymi

   On puolimatka varmaan lut. Yleensä älymystö on.

  • Anonyymi

   Olen käsittänyt, että Tapio P. on ev.lut. kirkon jäsen, joka käy kansanlähetyksen yhteydessä. Kasteasiasta on samaa mieltä katekismuksen kanssa.

  • Anonyymi

   Luterilainen lapsikasteen kannattaja on.

  • Anonyymi

   En arvosta häntä kirkollisuuden vuoksi.

  • Anonyymi

   Omituista että asioista perillä oleva voi kuulua kirkkoon. Varmasti Tapio Puolimatkakin tietää todellisuuden kirkosta, ettei se ole raamatullinen.

  • Anonyymi

   Denialisti ja vielä pahimmasta päästä se on.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   133
   1544
  2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1172
  3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   101
   1170
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   78
   1050
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   187
   869
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   799
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   762
  8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   78
   752
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   70
   677
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   134
   641
  Aihe