Ajatelkaa miten jännittävää, olisi asua valtiossa, jossa olisi tiedonvälitystä !

Anonyymi

Veroparatiisi-äärioikeiston missi-formula-jääkiekko-pörssikeinottelija-kertoimet, Suomen ns. tiedotusvälineissä, ovat jo niin loppuun kuluneita, ettei enää tarvitse edes yrittää hakea uutisia, sitä aitoa tiedonvälitystä, yhteiskunnan tärkeistä asioista ja varsinkaan epäkohdista.

Vaikenemisen kulttuuri ikävistä, isoista yhteiskunnallisista ongelmista, on kuin betoniseinä, jossain Afghanistanissa, Venäjän tiedonvälitystä, kuten eläkkeetkin Suomessa.

Viimeistään keskiviikko iltana, toimitusten vaihde kääntyy vkl:n, pintaviihde-täytteiden pistelyyn. Tiistaina voi aavistaa pientä epäröintiä ammatinvalinnasta, että pitäisikö ihan tehdä töitä, joihin on koulutettu ja joista palkkaa maksetaan, mutta ei sittenkään, pääsee helpommalla, kun mainostaa äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoille mieluisia aiheita ja myötäsilittää korruptiopoliitikkoja.

11

94

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se on totta, että Suomessa jäädään ilman oikeaa tiedonvälitystä. Jokainen media ajaa omaa agendaansa totuudesta välittämättä. Ylenanto, jolle 0 ,5 miljardin vuosittainen veroina kansalaisilta kerättävä tulo takaa rahat, on tästä räikein esimerkki. Ylenanto, jonka rahoittamiseen kaikkien puolueiden edustajat ovat pakotettuja osallistumaan, joutuvat maksamaan vihervasemmistopropagandasta ja se on väärin.

   • Anonyymi

    Suomessa ei ole enää vasemmistopuolueita, eikä medioita, vain EK-medioita, tiedät sen hyvin itsekin, kunhan äärioikeisto-ahneus pistää sanomaan, jenkkipropagandaasi.


  • Anonyymi

   EK-Yle:n äärioikeistolaisilta Teekutsuilta, et kyllä etsimälläkään, löydä mitään "vasemmistolaista", tosin et kyllä enää eduskunnan korruptoituneesta yksipuoluejärjestelmästäkään.

   Uskonnolliset Teekutsu-teemaviikot meneillään, niin EK-Yle:ssä, kuin muissa ns. medioissa. Huuhaa näyttää kiinnostavan, siksi kai sitä tehdään.

   Olisi kyllä huojentavaa, nähdä tiukasti asiapitoista, tutkivaa journalismia ja tasokasta, yhteiskunnan todellisuutta luotaavaa tiedonvälitystä, eli uutisia esim.korjaamattoman köyhyysongelman, tuhoisista seurauksista, tutkimuksia, onko niitä, raportteja.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17134450/elokapinan-tulee-vaatia-veroparatiisi-havittajahankkeiden-perumista

   Kaikki mitä mainostetaan "aktivismina", ei todellakaan ole sitä. Myöskään "ilmastonmuutoksen torjunnan liikkeen" kriteerit, eivät Elokapinan kohdalla, edellä kerrotuista syistä täyty. Veroparatiisihävittäjähankkeen hiljainen hyväksyminen ja modernin ihmiskaupan eläkeläisiä köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla hyväksyminen, vievät pohjan Elokapinalta ilmastonmuutoksen torjunnassa.

  • Anonyymi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

   Ikärasismia, eläkeläisvihaa, naisvihaa, ym sitä on nykyinen, läpimätä korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168887/vale-elakekorotukset-silmankaantotemppu-koko-koyhyysongelman-ydinta-sen-syy

  • Anonyymi

   Sanan- ja mielipiteidenvapaudet, olivat ennen kunnia-asia Suomelle, nykyisin päinvastoin, korruptiopoliitikot yrittävät estää niitä, kaikin mahdollisin keinoin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17171941/alkaa-antako-enaa-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptio-yksipuoluejarjestelman-vaaleissa

   Ns. keskustelualustoja rahoitetaan, korruptio-yritystuilla ja siten varmistetaan eri mieltä, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän kanssa olevien, sanan- ja mielipiteidenvapauksien estäminen, eli sensurointi.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi/EK-mediat kuitenkin paljastavat itsensä, reagoimalla meidän kirjoituksiimme täällä, välittömästi tulee "vastapallo", kun kirjoitamme mielipiteemme, joka yleensä kertoo yhteiskunnan todellisuudesta, jossa enemmistö kansalaisista kärvistelee ja mistä ek-mediat haluavat vaieta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   No problem.
   Korvat kiinni Suomen CNN-valtamedialta ja Googlelta.

   Tietoturvallinen ja sensuroimaton hakukone: https://duckduckgo.com/

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Janni Hussi veti "perjantaiöverit" Instassa - Kollega kuittailee: "Yks kuppi vähemmän..."

   Janni Hussi on julkaissut "ennennäkemätöntä" materiaalia Instagram-tilillään. "Perjantaiöverit..." on todellakin nyt oikea sana vai keksitkö itse pare
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   8945
  2. Henkirikos Kajaanissa

   Kajaanin poliisilla tutkinnassa henkirikos 21.1.2022 12.58 UUTINEN Kajaanin poliisin tietoon on tullut 19.1.2022 epäilty henkirikos. Henkirikos on t
   Kajaani
   83
   6749
  3. Seinäjoella tunnettu yrittäjä tuomittiin vainoamisesta

   Ja kukahan herra mahtaakaan olla kyseessä… 😂😂
   Seinäjoki
   35
   3364
  4. "Tärkeät vaalit" - Valtaosa aikoo äänestää Suomi24:n kyselyn mukaan ensimmäisissä aluevaaleissa

   Hyvinvointiasiat, etenkin hoitajien vaikea tilanne, ovat tapetilla Suomi24:nkin keskusteluissa yhä enenevissä määrin. Nyt Suomi24 Blogi ★
  148
  2510
 • Kohupari pongattu Kupittaalla.

  Totta vie. Martinna ja Tommi ovat näkyneet hiihtelemässä.
  Kotimaiset julkkisjuorut
  66
  1834
 • Martina lähtenyt Lontooseen ....

  .....Luuleeko sieltä saavansa rikkaan miehen. Kauas täytyy lähteä kun maine Suomessa mennyt😂 Suomesta sai vain työttömän, köyhän, raiskaussyytetyn.😂
  Kotimaiset julkkisjuorut
  280
  1774
 • Sofia sairastui kuitenkin koronan, vaikka toisin väitettiin.

  Niin käy kun hillutaan ilman maskia jokapaikassa ja ei noudateta sääntöjä jotka on meille kaikille annettu.
  Kotimaiset julkkisjuorut
  89
  1663
 • Vaaratilanne viitostiellä

  Tukkirekka ajautui mehtään kun joku humalainen oli seisonu keskellä vitostietä pilkkopimeällä. Mikä tämä juttu on?
  Suomussalmi
  17
  1341
 • Äänestetään persut ulos

  Persujen kansaa aliarvioiva bensakampanja SOTE-VAALEISSA on saanut kansalaiset huomaamaan, ettei persuilla ole asiaosaamista kansalaisten arkiasioihin
  Maailman menoa
  472
  1196
 • Meat Loaf on kuollut!

  Laulaja Meat Loaf on kuollut, kuoli 74 vuotiaana!
  Maailman menoa
  148
  1131
 • Aihe