Aihe

Suomen valtio rahoittaa, äärioikeiston järjestäytynyttä BF-veroparatiisirikollisuutta:

Anonyymi

19

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-medioissa pelkkiä juoruja, veroparatiisi-mainoksia ja aivopesua, jolla yritetään saada kansalaisia "ihailemaan", äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta.

   https://www.france24.com/en/france/20201205-tear-gas-fired-as-thousands-protest-in-paris-against-security-bill

   Muu maailman osoittaa mieltään, veroparatiisi-rokotefasismia vastaan, kansalaisten oikeuksien ja vapauksien puolesta, eli aidon demokratian puolesta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vain äärioikeiston järjestäytyneet isot talousrikolliset, veroparatiisi-pörssikeinottelijat tekoälyineen, saavat olla "suunnitelmallisia".

   https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/3181148

   Hyvä, että natseja estetään, mutta tuo mellakka-arsenaali ja nettipalstojen kyttääminen, on kyllä kaukana demokratioista ja oikeusvaltioista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   https://www.dw.com/en/350-cases-of-suspected-far-right-sympathy-found-in-german-security-forces/a-55071100

   EU hyväksyy diktatuureja alueellaan, vaikka esiintyy demokratian lähettiläänä.

   https://www.dw.com/en/germany-investigations-find-40-cases-of-extremism-in-police-ranks/a-54656720

  • Anonyymi

   Uusi kansalaisvelvollisuus, alkaen kuntavaaleista, on äänestämättä jättämine, eli kaikkien veroparatiisi-diktatuurin vaalien boikotointi.

   Venäjän ja Romanian 800€/kk orjuuseläkkeet Suomessa.

   https://www.dw.com/en/opinion-corruption-depressed-romania-vote-not-coronavirus/a-55852602

   Miljardeja miljardien perään, jaettu veroparatiisi-pörssikeinottelijoille - Suomen kansalaisia toista miljoonaa, äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa. Vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat, koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, käytännössä kerjuulla, ilman mitään tukea valtiolta, koronan torjuntaan.
   Tuet jaettu miljardööreille ja köyhätkin eriarvoistettu keskenään, eli nuorille ja terveille, julkkis-naistenlehti-sote-ministeri Pekonen, heitti almuja, sairauseläkeläisille koronan riskiryhmille, ei euroakaan.

   Kaikkien aikojen Kokoomuslaisin "demari" kuntaministeri Kiuru, jakelee pörssikeinottelijoille miljardeja, kovanaamaisuuden esittäminen, tasa-arvoa rikkaille keskenään, ei vakuuta enää ketään.

   Uusi kansalaisvelvollisuus on boikotoida, kaikkia tulevia vaaleja, alkaen kuntavaaleista. Veroparatiisi-diktatuurin puolueita, ei kannata äänestää.

  • Anonyymi

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/starkare-eu-polis-mot-terrorn.p1WHWQTnr

   EU on lisäämässä, äärioikeistopoliisien valtuuksia ja mm. verkkovalvontaa.

   Uusi kansalaisten liike, korruptio-valtaapitäviä vastaan, on julistettu alkaneeksi.

   Äänestämättä jättäminen on ainut keino, herätellä korruptipäättäjiä, jo kuntavaaleissa, olkaa aktiivisesti äänestämättä, korruptio-vallanpitäjiä, joita kaikki eduskuntapuolueet ja niiden liepeillä olevat Suomessa ovat.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

  • Anonyymi

   Köyhyysongelmat ja eriarvoistuminen, räjähtäneet kasvuun Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   EK-medioissa ei enää edes mainita, miten paha tilanne, kansan keskuudessa köyhyyteen pakottamisen takia on meneillään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685002/marinin-tunnepopulismi-loukkaa-800ekk-orjuuselakelaisia--ilman-aitoa-oikeusturvaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   Uusi kansalaisvelvollisuus, jo kuntavaaleissa, on äänestämättä jättäminen.

   Eduskunnan korruptiota, veroparatiiseihin miljardien jakamisia, ei pidä enää äänestää. Itseään ja toisia köyhyyteen pakotettuja, pieni- ja keskituloisia vastaan äänestämisen on loputtava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

  • Anonyymi

   Koronan riskiryhmät, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym sairauseläkeläiset heitteillä, ilman mitään tukea koronan torjuntaan, Suomen valtiolta, saati luvattuja "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" sairaus-kansaneläkkeiden korotuksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Se 14%:a Kela:n tuista, mikä menee PetosPersKokKe:n maahantuomalle, ulkomaiselle halpatyövoimalle, oli tarkoitettu sairaus-kansaneläkkeiden päivittämiseen 2020-luvulle ja nostamiseen 1 250€/kk minimieläkkeiksi, eli siihen köyhyysrajalle, kuten kaikki aidot demokratiat esim. Pohjoismaat tekivät.

   Suomen silloinen ex-äärioikeistohallitus, PetosPersKokKe, siirsivät tuon 14%:a, rasismikortilla ulkomaisen halpatyövoiman tuontiin.

  • Anonyymi

   Rahan ja suuromistamisen valtaa käyttävä Mafia määrää asiat Suomessa. Poliisi on mafian hallussa siten, että poliisijohtajat on nimetty mafiapeheen jäsenistä. Näin mafia ohjaa poliisia niin ettei mafiaperheen rikoksia tutkita. Mediat ja oikeuslaitos ovat myös mafian hallussa, kuten suurin osa poliitikoista. Kun Mafian yksi perustajista määräsi EK:n, yhden mafian suurimman apuorganisaation kautta uhkaamalla Marinin hallitusta antamaan mafialle heti miljardeja valtion kassasta, niin myös tapahtui. Koronan varjolla kansalta varastetut rahat ohjattiin mafian alajärjestöille Business Finlandille ja Finnveralle, joiden johtajiksi on järjestetty kokoomuslaiset mafiaperheen jäseniä. Nämä ohjasivat suuriman osan rahoista mafialle ja sen tukijoille, kun vain silmänlumeeksi jaettiin murusia mafian ulkopuolelle.

   Yksikään poliitkko, media, tai muu vaikuttaja ei uskalla asettua mafiaa vastaan. Kaikki ymmärtävät mafian yhteyden Imatran lehtinaisten murhaan, kun nämä yrittivät mm. Kemirakauppoja tutkimalla paljastaa kansalle maan taloutta tuhoavan mafia toimintaa ja organisaatiota. Ja, mitä tapahtui kaupparatsulle Ugandassa? Mies oli vuosia myynyt pimeästi Patrian aseita mafian lukuun, mutta teki jotain mikä sai mafiajohdon hermostumaan. Henki lähti. Suomen poliisi ei edes epäillyt tai tutkinut mafian x-ministeriä, murhatun matkakumppania, Lindeniä. Tietenkään ei.

  • Anonyymi

   Kansainväliselle yhteisölle, korruptiopäättäjät / veroparatiisi-soteministeriö-THL-ym jakavat valheellisia, tuulesta temmattuja koronalukemia, vaikka todellisuudessa, heillä ei ole mitään tietoa siitä, kuinka moni köyhyyteen pakotettu Suomen kansalainen, on jo sairastanut, sairastaa, tai kamppailee ettei sairastuisi koronaan - koska köyhyyteen pakotetuilla, ei ole rahaa edes kunnolliseen ravintoon, ja välttämättömiin reseptilääkkeisiin ym, saati mihinkään veroparatiisi-testi-maski-rokote-lääkäribisneksiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699406/korruptiopaattajat-valehtelevat-maailmalle-suomen-koronaluvuista#comment-105657229

   Kovin härskejä ovat korruptio-"business finland"-poliitikot ym valtaapitävät, kun huiputtavat jo kansainvälistä yhteisöäkin, vakavan Covid-19-pandemian tilastojen vääristelyllä.

  • Anonyymi

   Tutkijat herätys - koska saamme Suomen ulkopuolisia, aidosti riippumattomia tahoja, tutkimaan eduskunnan, ministeriöitten ym valtaapitävien korruptiota ja järjestäytyneeseen äärioikeistorikollisuuteen kuulumista, sen rahoittamista valtion varoilla:

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pikavippifirmat-saivat-business-finlandin-koronatukea-jattikorolla-varustettuja-luottoja-myynyt-yritys-sai-valtiolta-100-000-euroa/8018482#gs.o2xbfe

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

  • Anonyymi

   Marinin ehdokkuus EK:n "business finlandin", seuraavaksi marionetti-presidentiksi, ei ole osoitus tasa-arvosta, vaan sen vastakohdasta, kun ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, EK-medioineen jakavat valtaa heille, joilla sitä jo on. Tasa-arvoa rikkaille keskenään, yhä syvempää lohduttomuutta ja osattomuutta heille, joilla ei mitään ole.

   https://www.stat.fi/til/tjt/kat.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705196/veroparatiisi-muumimaailman-palolla-symbolinen-yhteiskunnallinen-merkitys-

  • Anonyymi

   Olihan sielä sopulille ja mokullekin jotain: näet VTT oli kehittänyt menetelmän tuottamaan kananmunan valkuaista ilman kanaa.
   Oletteko jo maistaneet =?

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   10584
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   141
   6563
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   398
   2819
  4. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   2222
  5. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   1951