Inhimillisyydestä pitää olla valmis maksamaan

Anonyymi

Pitää paikkansa, että humanitaarinen maahanmuutto ei ole ilmaista. Eihän sen pidäkään olla. Inhimillisyys ei ole ilmaista, vaan on ihmisen kunnia-asia auttaa toista antaen pois omastaan.

Niinhän opettaa jo uskontommekin.

35

231

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Veronmaksjat maksaa kustannukset, vai maksaako yksityiset ihmiset omilla rahoillaan vastaanottokeskusten kustannukset? Vokkeja ei tarvittaisi jos suvaitsevaisiksi itseään tituleeravat olisivat ottaneet koteihinsa täysylöspitoon kaikki 2015 Ruotsista tulleet.
   Tuttavani lopetti auttamisesta paasaamisen kun kysyin, mikä sinua estää ottamasta kotiisi maahanmuuttajia, kun viisi makuuhuonetta on käyttämättä? Jos kysymyksessä olisi pikkulapset pystyisimme hyvin huolehtimaan 1-2 lapsesta ja antamaan hänelle sitä ilmaista, rakkautta. Ylimielisiä aikamiehiä meille ei oteta.

  • Anonyymi

   Toiset maksaa ja toiset heittäytyy sen varaan. Ei toimi. Pitää opettaa olemaan itsekin inhimillinen niin kuin se jolle annettiin onki että oppii kalastamaan itse. Järjen käyttö inhimillisyydessäkään ei ole kielletty.

  • Anonyymi

   Jospa auttaisimmekin niitä naisia ja lapsia jotka apua tarvitsevat. Eipä vaan tunnu löytyvän. Nuoria naisia maahan reilusti ilman sukurasitetta. Luulen että asuntojakin löytyisi ihan normikansan seasta ja tukiaisia ei tarvitse kerätä enää veroina.

  • Anonyymi

   Me veronmaksajat emme ole mitään velkaa elintasosiirtolaisille. Ja mielestäni auttaminen pitää perustua vapaaehtoisuuteen. Näitä kolmekymppisiä ukkoja, joista 38 % on tehnyt seksuaalirikoksia, joista suurin osa on sotilaskarkureita ja siivellä eläjiä ei pidä ottaa maahan.
   Mikseivät rikkaat muslimimaat auta omiaan, miksi julkisuudessa ei huudeta heidän vastuustaan.

   • Anonyymi

    Viimeisen virkkeesi kysymys on niin ilmeinen, ettei suurin osa ihmisistä edes tajua sen sisältämää logiikkaa!


  • Anonyymi

   Inhimillisyys itselleni tarkoittaa sitä, että annan vähiä henkilökohtaisia resurssejani jollekin tai jonkin asian hyväksi. En vaadi, että siitä henkilökohtaisen inhimillisyyteni kohteesta tehdään veronmaksajien pakko. Veronmaksajilla on pakkoja niin monen asian suhteen muutoinkin yhteiskunnassa. Pahinta tässä kaikessa näennäisessä "yhteisöllisessä maahantunkeutujia" kohtaan osoitetussa nykyisen muotoisessa inhimillisyydessä on se, ettei kerätyt verotkaan enää riitä, vaan pitää jättää oman maan kansalaiset ilman inhimillisyyttä ja ottaa lisää valtionvelkaa, että pystyy tuon "inhimillisen rasitteen" hoitamaan.

  • Anonyymi

   Nyt aloittaja ei muuta kuin rahapussi levälleen, sinulla on paljon elätettäviä tässä maassa. Minä työssäkäyvänä veronmaksajana en nimittäin maksa laittomasti maahan tulleiden elatusta.

  • Anonyymi

   Valitettavasti meidän verovaroilla näitä elätetään ja lisää tuodaan elätettäväksi, niin kauan kuin vihervassaripuolueiden hallitus on vallassa.
   Ohisalolta rahaa riittää mamu seksuaalirikoksista tuomittujen terapiaan., paperittomien palveluihin jne.
   Ja suomalaiset maksaa.

   • Anonyymi

    Ohisalo vasta ilmoitti että laittaa Afganistaniin porukkaa haalimaan tänne lisää elätettäviä.
    Onko hänellä mandaattia tähän ja jos, niin kenen myöntämä. Kansalaiset eivät ainakaan ole sitä antaneet.


  • Anonyymi

   Inhimillisyys ei tarkoita sitä, että järki suljettaisiin pois. Päinvastoin.

  • Anonyymi

   pakolaisiin menee n 4,5 miljardia euroa vuodessa

   mistä nekin rahat otetaan

   • Anonyymi

    Pakolaisiin!!! Jokaisen täytyy tajuta, että Eurooppaan, saatikka Suomeen, laittomasti tulevat eivät ole pakolaisia. Eivätkä edes siirtolaisia, sillä he tulisivat laillisin paperein. Nämä ovat Afrikan mantereelta tullaan tänne parempaa elintasoa etsimään. Varsinkin kun tiedetään, ettei edes tarvitse töitä tehdä kun elatus on varmaa.
    Näin internetin aikana tieto kulkee nopeasti jokaisen ulottuville jokaisessa maassa.


  • Anonyymi

   Minulla ei ole kunniaa, joten ei voi olla kunnia-asiaakaan.

   Pitäkööt kunnialliset vieraista huolta paksun lompsansa turvin.

   Omiani sen sijaan autan. En vieraita, jotka osoittavat kiitollisuutensa melkoisen oudolla tavalla.

  • Anonyymi

   "Uskontomme"

   Siis hetkinen. Suomessahan on uskonvapaus. Ethän sinä voi sanailla, miten toisen täytyy uskoa tai edes samaa uskontoa tulkita.

   Toinen asia on sitten se, millä tavoin apu tapahtuu. Vrt. "opeta toiset kalastamaan" -mukaisesti et kuskaa afrikkalaisia tänne juomaan Helsingin tuontivettä, vaan opetat heille kaivojen teon.

   Ja kolmas asia on pohtia sitä, autatko esim. sijoittamalla -17000eur/v /hlöraavaan parrakkaan miehen oleskeluun (ei työhön) Suomessa, vai sijoitatko saman rahan vaikka pienten lasten koulutuksiin maissa, joissa heidän vanhempiensa vähävaraisuus estää koulunkäynnin. Ja lapset työskentelevät jätelajittelijoina kaatopaikalla.

   Mistä ja keltä on lähtöisin se ajatus, että paras tapa auttaa on roudata ihmiset Suomeen? Miten ihmeessä se maksimoi hyvinvointia?

  • Anonyymi

   Hyvät tavat sen sijaan ovat ilmaisia. Viittaan tällä siihen, että joku asiakaspalvelu nainen valitti, että maahanmuuttajat ovat töykeitä.

  • Anonyymi

   Meinaakos aloitteen kirjoittaja maksaa kaikki turhat humanit. maahantulijat, niitä kyllä riittää kymmeniä, kymmeniä miljoonia. Riittääkös Suomen rahat siihen vai otetaankos velkaa. Mitäs inhimillistä se meille maksajille on ja mikä kunnian asia. Tuo on täydellistä hulluutta antaa oma maa ja omat rahat muukalaisille, jotka eivät meitä kunnioita. Tiedossa on vain rikoksia ja raiskauksia tulevaisuudessa ja paljon muutakin pahaa.

  • Anonyymi

   No paljonko meidän pitää satsata siihen, että saadaan humaanisuutemme palkaksi Suomi muslimimaaksi?
   Paljonko otetaan Afgaaneja tänne? 50000 vaiko tuplasti?
   Paljonko Syyrialaisia 100000? Entä Irak? Samanverran?
   Jemenissä raivoaa muslimien sisällissota. Sieltä ei ole vielä paljon tulijoita, mutta ehkä 10000 alkuun? Somaliasta tulee kokoajan lisää. Jne!

   Eikö aloittaja tajua, ettei pieni Suomi voi kantaa huolta siitä, että muslimipersläpivaltiot kohtelevat väkeään huonosti!

  • Anonyymi

   Hiljatain löytyneitten kolmen kaatuneen hautajaiset noin joku hyvästeli

   Näiden sotasankareiden aikaan Suomi ei ollut enää köyhä maa, vaikka vielä 1915 oli Europan köyhin maa. Suomi oli ollut Ruotsin alusmaa 600 vuotta ja pysyi köyhänä. 1808 Venäjn valloituksen jälkeen itsenäisyys pyrkimykset alkoivat Venäjän suuriruhtinaskuntana, mutta sata vuotta vielä Suomi pysyi köyhänä maana. Vasta itsenäisyyden ja kansallismielisyyden innostaman Suomi alko rikastua.
   Sitten tulivat sodat, joiden syitä en ala pohtimaan ja johtivat jälleen velkoihin ja köyhyyteen. Sodat puhdistivat politiikan ja parissa kymmenessä vuodessa sotavelat oli maksettu ja suomalaiset etenivät ripeästi vielä 20 vuotta. Valtaan pääsi korruptoituneita oman edun tavoittelijoita ja talous romahti, kansallisomaisuutta myytiin, liityttiin EUn jäseneksi ja nyt velkaantuminen sen kun kiihtyy eikä yhteiskunta toimi kaikkien suomalaisten etujen hyväksi. Korruptoituneisuus on jälleen pahenemassa ja siinä on lisänä niinkin typerää kuin itsekkään suvaitsevaisuuden tuomaa nautintoa.

  • Anonyymi

   Suomi on rikas maa , joten sen kuuluukin kantaa vastuuta maailman köyhistä, mix me ei voitais vaikka tuoda lentsikalla köyhistä maista ihmisii tänne. Siis nehän vis osallistua elokapinamiekkareihinki. Olis siisti ku olis kaikenvärisii kultturelleja.

  • Anonyymi

   Suomeen voi tulla kuka vain, sanoa "assylum", saada hylkäävän päätöksen turvapaikasta ja sitten tehtailla loppuikänsä uusia anomuksia oleskeluluvasta, samalla nauttien kaikista maan eduista...

  • Anonyymi

   Käväisepä aloittaja lukemassa pt-median sivuilta, millainen juhla hyysäämilläsi tyypeillä alkoi kun Vilks kuoli auto-onnettomuudessa.

   • Anonyymi

    Moktar Tajukankaan jututko muka uskottavia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Moktar Tajukankaan jututko muka uskottavia?

    Kyllä ne samat jutut löytyvät FBstä, Twitteristä ja pitkin somea. Mikä saa sinut epäilemään totuutta - aivopesuko?

    Ruotsissa juhlitaan rankasti, samoin Suomessa. Somessa niin törkeää kielenkäyttöä, että jos suomalainen sanoisi/kirjoittaisi saman, tulisi kutsu käräjille.

    Mutta nuo toiset edustavatkin rauhan uskontoa. Ymmärtänette sarkasmin...


  • Uskontojen lisäksi tuo opetus löytyy käytännössä kaikista merkittävistä sekulaarisista maailmankatsomuksista (poislukien fasismi ja juche, ehkä muitakin löytyy).

   Mutta parasta on, että Suomen kaltaiselle maalle myös humanitaarinen maahanmuutto on pidemmällä tähtäimellä kannattavaa. Maahanmuuttajat, tai viimeistään heidän lapsensa, ovat voimavara, joita tämä maa todellakin tarvitsee.

   • Anonyymi

    Viimeisen virkkeesi todistavat maahamme tulleet ja täällä syntyneet ja aikuisiksi varttuneet somalit.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Viimeisen virkkeesi todistavat maahamme tulleet ja täällä syntyneet ja aikuisiksi varttuneet somalit.

    En oikein hahmota, miten joku voi sekä tulla maahan että syntyä tällä (ellei kyse ole paluumuutosta), mutta oikeassa olet. Toisen polven somalit todistavat todellakin tämän. Vaikka somalit ryhmänä ovat se heikoimmin työllistyvä, on toisen polven somaleiden kohdalla tilanne jo paljon parempi.


  • Anonyymi

   Jihadistit moktar ja rat ovat eri mielipuolta.

   • Anonyymi

    Kyllä, nämä puolimielet eivät kaiketi pidä natseista, mutta tämän ajan natsien, eli kehitysmaamuslimien elämäntyyliä nuo eivät paheksu mitenkään.

    Toinen näistä kehtaa jopa nauraa huutaen sellaista, jota koraanin lakien mukaan Suomessa eläminen etoo!


  • Anonyymi

   Nyt vain kotouttaa ja kielikurssille! Sitten paikkaamaan työvoimapulaa!

  • Anonyymi

   Mites asunnot

  • Anonyymi

   Nyt taasen kerätään yhteisvastuuta, kun kaikki rahamme ja velkaakin ottaen suomi tyhjätään näihin rajanylittäjiin näitten hyysäilyihin

   EN MUUTEN LATIANIKAAN LAITA NÄIHIN KERÄYKSIIN ENÄÄN KOSKAAN

  • Anonyymi

   Enpä menis kehuskelemasn toisen polven maahanmuuttajien työllidyydellä. Yhä heikolla tasolla ja pääasiassa eletään sosiaalitukien varassa.
   Joku vika on, kun täällä syntyneetkään eivät opi kunnolla kieltä, eivätkä pysty kouluttautumaan edes toisen asteen verran.
   Kyllä kaikki jotka tulevat lähi-idän maista ja Afrikasta ovat elätettäviä elintasosiirtolaisia.

   • Anonyymi

    Pääle vielä SUOMEN REPIJÖITÄ tuhoojia


  • Anonyymi

   MIKÄ ON TÄMÄ SUOMEN HALLITUS SUOMALAISTA KOHIN misäs näisä piilee järki

   Pitkittynyt koronakriisi on ajanut lapsiperheitä ahdinkoon - ruoka-avulle valtava kysyntä

  • Anonyymi

   Olen valmis auttamaan vähävaraisia suomalaisia vanhuksia, sairaita ja lapsia.
   Mutta en halua, että maksamiani veroja käytetään ulkomaisten, pääasiassa nuorten miesten, elättämiseen.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt Sanna Marin sitten esittää katuvaa, voi päivää sentään!

   Sannukka vaatii, että kulttuuriin kohdistetut leikkaukset perutaan....siis niin pelle pääministeri kuin olla voi. SDP:n tuoreet kannanotot ovat herät
   Maailman menoa
   608
   9621
  2. Some repesi! Linda Lampenius jakoi alusvaatekuvan: "Wow!", "Siis niin UPEA kuva!", "Fantastiskt!"

   Linda Lampenius on jakanut Instagramissa kuvan mallivuosiltaan, jossa on ysärityyli kohdillaan... Lampenius tunnettiin Suomessa lähinnä viihdetähtenä,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   4703
  3. Satu Tuomisto näpäytti Sofia B, oli ollut kuntosalilla täydessä meikissä .

   Eikö voi edes kuntosslilla käydä ilman monen sentin kasvomeikkiä, siitä nähtiin et teatteria on se salilla käyminenkin sillä .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   3007
  4. "Tyttöjen kanssa ulos"

   Keski-ikäinen vaimoni lähtee "tyttöjen kanssa ulos" ja pukeutuu kaikkein seksikkäimpiin pikkuhousuihin mitä kaapista löytyy. Ne eivät paljoa peitä eik
   Sinkut
   296
   2884
  5. Wow! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 20, aistikkaana punaisissa kynsissään: "Kuuma kaunotar"

   Helmi, 20, on lähtenyt ulkokuvauksiin syksyn ihmeitä kummastelemaan. Danny, 79, puolestaan lähtee keikkarundille vanhojen kavereidensa kanssa: Kai Lin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   2807
  6. Espen Andersen Bråthen, siinä tekijä, asiaa tutkitaan terroritekona

   Varmuus on tullut, että tyyppi on kääntynyt islamiin. Eli on siis suvakkojen suosikkeja. Näin Norjassa. Joko somessa musset juhlii, kuten Lars Vilksi
   Maailman menoa
   90
   1251
  7. Piikitykset tulisi lopettaa!

   Koronarokotukset pitäisi keskeyttää - haittavaikutuksia on jo liikaa - pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta - teho on huono ja lyhyt - luonnollinen immun
   Maailman menoa
   347
   874
  8. Sensuuri kaatoi Tokentuben.

   Ja mikä ajoitus, tänään äänestetään rokotepassista ja on mielenosoitus siitä eduskuntatalon edessä.
   Maailman menoa
   274
   769
  9. Martina leijailee taas jossain pilvissä

   Revenge body tulee kuulemma olemaan tajunnan räjäyttävä😂. Joku pilipali ohjelma mikä tulee jostain maksulliselta kanavalta. Kyllä on suuret luulot yh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   722
  Aihe