Länsimaiden rappio

Anonyymi

Jotenkin tuntuu, että tämä länsimaisen maailman rappio liittyy vahvasti siihen, että naisten tärkeimmäksi tehtäväksi on muodostunut koulutuksen myötä saavuttaa jotain upeaa mieltäylentävää naiseushistoriaa jokaisen kohdallaan.
Sen sijaan, että nainen keskittyisi perheeseen ja lastensaamiseen. Sellainen on epätrendikkäintä ikinä, eikä siitä saa edes puhua!
Miksi kaikki toiminta nykyään pyrkii vain ja ainoastaan luonnollisuuden vastaiseen

14

1502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näinhän se on. Sanasta sanaan totta.

      • Anonyymi

        Valtio kestää sodan, ruton, katovuodet ja maanjäristykset. Naisvaltaa se ei kestä.


    • Anonyymi

      Mistä siis johtuu että rappioituneet länsimaat vetävät puoleensa miljoonittain kolmansien moraalisesti korkealla tasolla olevien maiden ihmisiä? Luulisi että rappioitunut akkavaltainen länsimaa olisi paikka jota karttaa kaikin keinoin.

      • Anonyymi

        Raha kelpaa tulijoille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raha kelpaa tulijoille.

        Miksi patriarkaattisissa kolmansissa maissa ei siis rahat ja hyvinvointi riitä kaikille, jos patriarkaattinen yhteiskunta ja kulttuuri on hyvä, ja matriarkaattinen mädättää kaiken?

        Tuolla logiikalla kaikkien kehitysmaiden pitäisi olla matriarkaattisia koska mikään ei toimi, eikä hyvinvointia ole kaikille.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Mikä ihmeen rappio? Rappio seuraa siitä kun kaikki varat menee näihin ei-rappeutuneiden kulttuurien asioiden hoitoon. Se on kyllä enimmäkseen feminiinisen hoivakulttuurin syytä, myönnetään. Silti tasa-arvo on asiallista. Saisivat nuo patriarkaatit olla omillaan siinä ei-rappeutuneisuudessaan ja antaa länsimaiden "rappeutua" rauhassa. Talebaaneillakaan ole nyt muuta kuin tuulen huuhtoma perse kun länsimaiden hoiva otti ja lähti.

      • Anonyymi

        Rappiolla voidaan tarkoittaa monenlaisia asioita. Taloudellista rappiota kuten korruptiota ja köyhyyttä elintason huonoutta, tai sitten esim. moraalista rappiota.

        Se että feminismistä puhutaan "tasa- arvona" tai "naisten tasa- arvona" on vähän harhaanjohtavaa. Koska siitä tulee mielikuva, että tarkoitetaan samanlaisuutta ja tasapäistämistä, ja varsinkin perinteisten sukupuolirooljakojen keinotekoista keikauttamista päälaelleen. Feminismi on kuitenkin individualismiin perustuva yhden asian liike. Naisasialiike. Ja sen tavoite on aina ollut naisen suvereniteetti.

        Feminismin kuvitellaan ajavan matriarkaattista yhteiskuntaa, mikä on sekin virheellinen tulkinta. Tavoitteena pitää olla individualismiin perustuva yhteiskunta joka ei ole sen enempää matriarkaatti kuin patriarkaattikaan. Kaiken keskiössä pitää olla yksilö. Johtoasemiin kuten muihinkin asemiin pitää valita sukupuolesta riippumatta pätevin yksilö.

        Feminismi pitää nähdä vain osana tätä individualistisen yhteiskunnan tavoitetta.

        Kolmansien maiden ydinongelma on patriarkaatin ohessa kollektivismiin perustuva yhteiskunta ja yhteisökulttuuri.


      • Anonyymi

        Woketus ehkä johtaa tuohon mutta koitas nyt jo pikkuhiljaa opetella irtaannuttamaan feminismi tuosta aatteesta irti.


      • Anonyymi

        Feminismiin liittymätön sivuhuomio:

        Mistä se muuten johtuu, että sinäkin antifeministinä - eli suomeksi anti- wokettajana - haluat nostaa esille vain näitä älyttömimpiä idiotismeja liittyen ihonväriperustaiseen vihanlietsontaan? Täikamman kanssa haravoit nettiä päivät pitkät woketusta etsien ja aina kun jotain löydät teet siitä itse numeron.

        Joskus voisit onkia esille myös kriittisiä näkökulmia woketukseen ja kaikenlaiseen muuhun hulluuteen joita netistäkin löytyy vaikka kuinka paljon. Olet itse aktiivisesti vaikuttamassa siihen että woketuksen hulluimmat ajatukset saavat nykyisin aivan liikaa mediahuomiota. Kaikki muu jää vähemmälle huomiolle. Ja sitä "muuta" on paljon.

        Netti on pullollaan esimerkkejä siitä että ei- valkoisten ryhmien sisällä vaikka miten paljon kriittisiä näkökulmia mm. wokeen. Jopa valkoisella superfasisti- taylorilla on iso fan base nimen omaan ei- valkoisten ryhmien sisällä. Jos seuraat varsinkin Yhdysvaltalaisia kanavia sieltä löytyy paljon monenlaisia näkemyksiä wokesta, blm:sta jne. Ja nimen omaan mustien jenkkien piireissä on paljon äänekkäitä woken ja blm:n vastustajia. Tämä on oleellista juuri siksi koska woken keskiössä on nimen omaan mustien sorto. Jostain syystä näihin kriittisiin näkökulmiin ei julkisuudessa kiinnitetä huomiota.

        Q- anonilla ja liskouskovaisilla on paljon ei- valkoisia kannattajia jne. Niitä voisi nostaa enemmän esille. Yksi lainalaisuus elämässä on että se yleensä lisääntyy mihin kiinnitetään huomiota. Jos haluat kiinnittää huomiota vain woken äänekkäimpään kannatukseen saat aikaan vain lisää woketusta. Maailma ei ole ollenkaan noin mustavalkoinen. Näkökulmia löytyy joka hiton lähtöön.

        Ihan vain esimerkkinä tässäkin on oikein mielenkiintoinen kanava bitchutesta, jamaan- mies tekee teräviä havaintoja olemassa olevasta todellisuudesta.

        https://www.bitchute.com/channel/Ma107tEUNW7q/

        Tässä pari esimerkkiä wokekriittisistä:

        https://antonvalentine.medium.com/im-black-and-i-cannot-stand-woke-culture-120427eff427

        https://www.youtube.com/watch?v=g5gytaWAiJs

        Joten pistä jäitä hattuun ennen kuin verisuoni katkeaa päästä.


    • Anonyymi

      Kuka muu muistaa stalinistien hyökkäyksen länsimaista ihmisyyttä vastaan 60-70ja 80 luvuilla .
      Sekin valtava vyörytys tukehtui omaan typeryyteensä , jospa tälle nykyiselle vastaavalle kävisi samoin .

    • Anonyymi

      Millä tavoin länsimaat ovat erityisen rappeutuneita verrattuna muuhun maailmaan?

    • Anonyymi

      On tämä järkyttävää typeryyttä...
      https://youtu.be/ifLcmMd8Iqs
      Sairasta! Pääsispä jo pois....
      T. Ex ope.
      Ps.En ole botti enkä itänaapurista...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2663
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2440
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2081
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe