Putinin mafia nousi valtaan Venäjällä

Anonyymi

Entinen KGB-upseeri Vladimir Putin nousi valtaan taitavan pelin avulla Jeltsinin jälkeen. Hän oli jo tällöin järjestänyt likaista rahaa omalle mafiaorganisaatiolleen ns. öljystä ruokaa -ohjelman kautta.

Aluksi valtaannousu oli demokraattinen, mutta myöhemmin vaalit ovat olleet laittomia, kuten viimeksi nähty 2021 duumanvaali. Venäjällä on siis vallassa laiton rikollisorganisaatio, jonka huolena on Putinin ikääntyessä, miten säilyttää valtansa.

Vääjäämättömänä päätepisteenä on Venäjän poliittinen kaaos ja Venäjän federaation hajoaminen. Suomen rajanaapuriksi tulee tulevaisuudessa Karjalan tasavalta, joka on nykyisin yksi Venäjän federaation osavaltio.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Putinin nousu valtaan sinetöi Venäjän kohtalon, joka on oleva hajoaminen.

    • Anonyymi

      Putin nousi valtaan ja pysyy vallassa tapattamalla vastustajansa.

      • Anonyymi

        Näin on. Putleri olisi todennäköisesti hävinnyt jo ties kuinka monet vaalit, jos sellaisia järjestettäisiin täysin vapaina.


      • Anonyymi

        Enää puuttuu vain sellainen uutinen, että tuo "puoltoistametrinen" klonkku on mielellään syönyt tapattamiensa vastustajien sydämiä! Sehän oli primitiivisillä heimoilla vahva miehisyyden merkki!!! Ja vielä jopa Idi Aminin hirmukaudella! Kauas ei olla päästy!

        Järkyttävää, että vielä nykyaikana rajamme takana vallitsee samanlaisen rikollismafian toimet, kuin vallitsi 1800-1900 Sisilian maaseudulla. Ja vieläkin pahempana, kiitos arvon klonkun!!!

        Klonkkumme "kosiskelee" nyt Romanovien sukua, jotta tulisi kruunatuksi tsaarien suvun täysivaltaiseksi jäseneksi alenevassa polvessa. Imbesilli Romanovien sukuun, rahalla saa!


    • Anonyymi

      PöhveIi on vetänyt taas kärpääsienikeittoa😂

      • Anonyymi

        Oletko aivan varma kommenttisi ortografiasta?


    • Mielipidepankki

      Vääjäämättömästä päätepisteestä voi olla montaa mieltä. Venäjä tuskin hajoaa mihinkään demokratiavajeeseen. Kiinakaan ei ole siihen hajonnut. Hajoamisprosessi käynnistynee - jos on käynnistyäkseen - taloudellisen katastrofin seurauksena.

      Venäjän tulevaisuuden talous näyttää varsin synkältä. Maan talous on täysin fossiilisten polttoaineiden ja muiden luonnonvarojen tuottamisen varassa. Muu maailma on kovaa vauhtia vähentämässä fossiilisia polttoaineita. Venäjällä ei ole mitään korvaavia tulonlähteitä tämän tilalle. Taloudellinen katastrofi heikentäisi radikaalisti kansan elintasoa. Kun tällaisen kehityksen alkuun päästään, vallanpitäjien tuolit alkavat tutista.

      Venäjä valmistautuu kovaa kyytiä tulevaan sotaan. Sota eli ulkoinen vihollinen on aina vallanpitäjien pelastusrengas. Vihollisen pitää olla vain sellainen, joka on voitettavissa. Sen vuoksi Venäjä varoo suoraa konfliktia Naton ja Kiinan kanssa. Välillisesti tuollaiseen konfliktiin ajautuminen on riskittömämpää, mikä nähtiin Syyriassa. Venäjä voisi pyrkiä jatkossakin aktivoitumaan Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Myös Ukrainan sodan laajentaminen on mahdollista ja Venäjän lähialueilla se todennäköisin vaihtoehto.

      • Anonyymi

        En ajatellut demokratiavajetta hajoamisen syyksi, vaan erityisesti rikollisorganisaation laajalle levittyneen demoralisaation seurauksena. Valtataistelu Putinin jälkeen ja ohessa johtanee hajoamisprosessiin, koska mitään yhtenäistä ei ole rikollisten oligarkkien kesken.

        Osavaltioiden pikkuiset valtakeskukset ymmärtävät, että paremminkin pärjää ilman korruptoitunutta keskushallintoa.

        Kiinassa ei ole mitään tällaista yleistä rikollisten valtapeliä. Kiina on keskusjohtoinen ja sille on monissa yhteiskuntaryhmissä tukensa.

        Sota on varmasti Putinin tehtävälistalla, mutta maksaa liikaa. Oligarkit eivät enää katsele talouden syöksyä alas muutenkaan mielissään. Sodan syttyminen johtaisi huvinkin samaan kuin aikoinaan Ruotsin kuningaskunnassa, kun Kustaa III ja seuraajansa Kustaa IV kohtasivat.


    • Anonyymi

      Jumalalle kiitos Putinista. Suomi on vielä pystyssä. Mutta kaiken aikaa ulkovaltojen kumartelu ja kansan hiljainen hävitys ulkomaalaisten invaasion kautta ei voi jatkua. Suomi on pakko valloittaa, jotta kantasuomalaiset saataisi pelastettua.

      • Anonyymi

        Kaikkea kanssa.

        Putin on kommunismin tuote,ei Jumalan. Tosin Putin on saanut myös ortodoksikirkon taakseen. Taitava mies.Kansa pysyy kurissa senkin puolesta.

        Tulevaisuus on lailla taattu.Putin valtapiireineen hallitsee vuoteen 2036.Vaalien tuloksetkin ovat siihen asti tiedossa.

        Entä sen jälkeen? Onko seuraaja jo asemiaan varmistelemassa?

        Suomi kyllä pärjää,kun vain pysyy samassa rintamassa muiden demokratioiden kanssa.
        Se epäonnistui 1939,mutta ei toista kertaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1413
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe