Putinin mafia nousi valtaan Venäjällä

Anonyymi

Entinen KGB-upseeri Vladimir Putin nousi valtaan taitavan pelin avulla Jeltsinin jälkeen. Hän oli jo tällöin järjestänyt likaista rahaa omalle mafiaorganisaatiolleen ns. öljystä ruokaa -ohjelman kautta.

Aluksi valtaannousu oli demokraattinen, mutta myöhemmin vaalit ovat olleet laittomia, kuten viimeksi nähty 2021 duumanvaali. Venäjällä on siis vallassa laiton rikollisorganisaatio, jonka huolena on Putinin ikääntyessä, miten säilyttää valtansa.

Vääjäämättömänä päätepisteenä on Venäjän poliittinen kaaos ja Venäjän federaation hajoaminen. Suomen rajanaapuriksi tulee tulevaisuudessa Karjalan tasavalta, joka on nykyisin yksi Venäjän federaation osavaltio.

8

140

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Putinin nousu valtaan sinetöi Venäjän kohtalon, joka on oleva hajoaminen.

  • Anonyymi

   Putin nousi valtaan ja pysyy vallassa tapattamalla vastustajansa.

   • Anonyymi

    Näin on. Putleri olisi todennäköisesti hävinnyt jo ties kuinka monet vaalit, jos sellaisia järjestettäisiin täysin vapaina.


   • Anonyymi

    Enää puuttuu vain sellainen uutinen, että tuo "puoltoistametrinen" klonkku on mielellään syönyt tapattamiensa vastustajien sydämiä! Sehän oli primitiivisillä heimoilla vahva miehisyyden merkki!!! Ja vielä jopa Idi Aminin hirmukaudella! Kauas ei olla päästy!

    Järkyttävää, että vielä nykyaikana rajamme takana vallitsee samanlaisen rikollismafian toimet, kuin vallitsi 1800-1900 Sisilian maaseudulla. Ja vieläkin pahempana, kiitos arvon klonkun!!!

    Klonkkumme "kosiskelee" nyt Romanovien sukua, jotta tulisi kruunatuksi tsaarien suvun täysivaltaiseksi jäseneksi alenevassa polvessa. Imbesilli Romanovien sukuun, rahalla saa!


  • Anonyymi

   PöhveIi on vetänyt taas kärpääsienikeittoa😂

   • Anonyymi

    Oletko aivan varma kommenttisi ortografiasta?


  • Vääjäämättömästä päätepisteestä voi olla montaa mieltä. Venäjä tuskin hajoaa mihinkään demokratiavajeeseen. Kiinakaan ei ole siihen hajonnut. Hajoamisprosessi käynnistynee - jos on käynnistyäkseen - taloudellisen katastrofin seurauksena.

   Venäjän tulevaisuuden talous näyttää varsin synkältä. Maan talous on täysin fossiilisten polttoaineiden ja muiden luonnonvarojen tuottamisen varassa. Muu maailma on kovaa vauhtia vähentämässä fossiilisia polttoaineita. Venäjällä ei ole mitään korvaavia tulonlähteitä tämän tilalle. Taloudellinen katastrofi heikentäisi radikaalisti kansan elintasoa. Kun tällaisen kehityksen alkuun päästään, vallanpitäjien tuolit alkavat tutista.

   Venäjä valmistautuu kovaa kyytiä tulevaan sotaan. Sota eli ulkoinen vihollinen on aina vallanpitäjien pelastusrengas. Vihollisen pitää olla vain sellainen, joka on voitettavissa. Sen vuoksi Venäjä varoo suoraa konfliktia Naton ja Kiinan kanssa. Välillisesti tuollaiseen konfliktiin ajautuminen on riskittömämpää, mikä nähtiin Syyriassa. Venäjä voisi pyrkiä jatkossakin aktivoitumaan Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Myös Ukrainan sodan laajentaminen on mahdollista ja Venäjän lähialueilla se todennäköisin vaihtoehto.

   • Anonyymi

    En ajatellut demokratiavajetta hajoamisen syyksi, vaan erityisesti rikollisorganisaation laajalle levittyneen demoralisaation seurauksena. Valtataistelu Putinin jälkeen ja ohessa johtanee hajoamisprosessiin, koska mitään yhtenäistä ei ole rikollisten oligarkkien kesken.

    Osavaltioiden pikkuiset valtakeskukset ymmärtävät, että paremminkin pärjää ilman korruptoitunutta keskushallintoa.

    Kiinassa ei ole mitään tällaista yleistä rikollisten valtapeliä. Kiina on keskusjohtoinen ja sille on monissa yhteiskuntaryhmissä tukensa.

    Sota on varmasti Putinin tehtävälistalla, mutta maksaa liikaa. Oligarkit eivät enää katsele talouden syöksyä alas muutenkaan mielissään. Sodan syttyminen johtaisi huvinkin samaan kuin aikoinaan Ruotsin kuningaskunnassa, kun Kustaa III ja seuraajansa Kustaa IV kohtasivat.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wow! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 20, aistikkaana punaisissa kynsissään: "Kuuma kaunotar"

   Helmi, 20, on lähtenyt ulkokuvauksiin syksyn ihmeitä kummastelemaan. Danny, 79, puolestaan lähtee keikkarundille vanhojen kavereidensa kanssa: Kai Lin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   8082
  2. Sensuuri kaatoi Tokentuben.

   Ja mikä ajoitus, tänään äänestetään rokotepassista ja on mielenosoitus siitä eduskuntatalon edessä.
   Maailman menoa
   315
   1227
  3. Joukkoliikenteessä suuri päästöjen vähennyspotentiaali

   Esimerkkinä HSL:n täyttöasteet vuonna 2020. 90% matkustajapaikoista on ollut tyhjinä. Vuoroja ja reittejä voisi todella reilusti karsia. Täyttöaste
   Maailman menoa
   17
   1111
  4. Tänää hetken mietin

   Mikä on tehnyt susta niin epävarman ihmisen, toki ikäkin siihen jo vaikuttaa, mutta toivon, että joskus pääset siitä yli. Löydät kyllä joskus hyvän
   Ikävä
   102
   1016
  5. Yli 40 rokotettua teholla

   Rokotettuja on yli 40 kappaletta joutunut Suomessa tehohoitoon! Meidän on pitänyt maksaa niille ilmaiset rokotteet ja silti ovat sairastuneet vakavast
   Iisalmi
   125
   904
  6. Vie minulta järjen tämä yhteys sinuun

   Ei ole normaalia tuntea voimakasta yhteyttä, kun ei olla lähekkäin edes. Varattukin vielä. Joskus kun olen yksin se iskee, sanaton tunne, että tunnen
   Tunteet
   58
   771
  7. Mikä mättää teknisellä?

   Puolet työntekijöistä sairauslomalla? Onko työilmapiirissä ongelmia? Tekninen johtajakin hakee muita töitä? Kunnossapitomestari lähti, samoin ympärist
   Kauhava
   38
   752
  8. Ranskaa puhuvalle huippuälykkäälle naiselle

   Olet ihaninta ja kauneinta maailmassa. Rakastan Sua kultainen. 😚🥰
   Ikävä
   88
   703
  9. Upeaa koronapassi on totta!

   Yle: Koronapassittomat asiakkaat komennetaan ulos jo ensi yönä – uusi laki saamassa lopullisen sinetin tänään
   Maailman menoa
   359
   697
  10. Saatoin satuttaa sua

   Aika paljon. Ei sitä kukaan tahallaan ja tarkotuksellaan tee. Tiiän miltä tuntuu kun toinen ei vastaa tunteisiin ja ehkä se olisi voinut olla myös mei
   Ikävä
   38
   676
  Aihe