Olen mielenkiinnolla seurannut ja miettinyt

Anonyymi

sellaista asiaa kun joku valitaan esim isompaan virkaan niin yhtäkkiä hänen sanoistaan tulee faktoja ja löytyy hännystelijöitä osa kumartelee täristen koska näin korkea arvoinen ihminen on tässä nyt. Ajatellaan vaikka meidän pääministeriä nyt. Mikä muuttui siitä hetkestä kun hän oli kaupan kassa tähän pääministerin hommaan? Miksi kukaan ei tärissyt ja pitänyt hänen sanojaan faktoina kaupan kassalla? Hän on sama ihminen kuin silloin samat aivot äo tieto taito samat jutut ainoa ero on se että pieni porukka antoi hänelle kannatusta ja hän pääsi eteenpäin. Tämä koskee kaikkia muitakin. Ihminen ei voi olla mitään muuta kuin ihminen ei missään vaiheessa tämä koskee tuota yökylä jaksoakin. Tottakai Sanna meikkaa ja juo ja tekee kaikenlaista tottakai tekee koska on ihan sama ihminen kuin silloin kassatyttönä. Tuntuu että kansa luulee jotain muuta että heti kun pääsee johonkin ylempään virkaan jumala vaihtaa uudet superyliluonnolliset aivot ja kaikki muuttuu faktoiksi kaikki typerimmätkin lausunnot. Sillä ei ole mitään merkitystä kuka on oikeassa työtön voi olla yhtä oikeassa tai jopa tietää paremmin asioita kuin presidentti tai pääministeri. Tuo kummallinen palvonta halu ja nuoleskelu korkeammassa virassa olevaa kohtaan hämmentää minua koska oma luontoni ei kyllä anna periksi kenenkään persettä nuolla ja tajuan nuo realiteetit että hän on ihminen edelleen sama kuin ennenkin vain tehtävä muuttuu ja minusta Sannasta ei ole edes tehtävään jossa on nyt. Hän voisi lukea äänikirjoja ja toimia vaikka mallina siinä hänelle sopivia hommia. Eduskunnassa on paljon muitakin poliitikkoja lähes kaikki sellaisia joiden ei pitäisi olla päättämässä yhtään mistään vaan jossain ihan toisessa työssä. Eduskuntaan pääsemiseksi pitäisi olla pääsyvaatimukset älykkyyttä taitoa koulutusta kokemusta ettei kävisi näin kun nyt käy että puusilmäiset ihmiset äänestää sinne jonkun grillimestarin koska on niin mukava ja on näkynyt muissa telkkari ohjelmissa mutta varsinaiseen eduskunta työhön ei ole mitään edellytyksiä. Eihän nyt jumalauta mihinkään muuhunkaan hommaan valita jotain koska se on mukava.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomen turvallisuudesta terveydestä ja taloudesta vastaavia ihmisistä on huomattava määrä täysin kykenemättömiä tehtäväänsä. Ohisalo pelastaa maailman ilmastoa suomesta se on jo tragikoomisuudessaan oma lukunsa mutta on satoja tuhansia ihmisiä jotka on samaa mieltä että maailman ilmasto pelastuu kun suomalaiset alkaa syödä pelkästään porkkanoita ja ajaa satoja kilometrejä päivässä töihin polkupyörällä.
      Tällaisista elämää helpottavista eduista pitää päästä eroon kuten esim autosta. Olisi hauska nähdä miten Jaana vie 6 lapsista perhettään polkupyörillä ympäri kylää joka aamu vesisateessa lumessa ym ympäristöissä sekä palaa kotiin viiden kauppakassin kanssa tai miten keikkatyötä tai muuta kiertotyötä tekevä ihminen sovittaa aikataulunsa linja autojen varaan joita ei edes mene tai menee mutta vaihtaa 3 kertaa pienessä matkassa ja ajallisesti häviää valtavan määrän aikaa omaan autoon verrattuna. Jos ihminen tajuaa vähääkään oikeaa elämää hänen äänensä ei mene vihreille tai vasemmistolle joka elää 60 lukua edelleen jossa on vastakkain rikkaat ja köyhät. Se oli hyvä teema 60 luvulla nykyään se ei enää toimi mutta joillekkin näyttää toimivan ja niinkuin sanoin vähänkin asioista kärryillä oleva ei anna näille ääntään. Sdp taas on yhdistäjä joka yhdistää nämä kaksi puoluetta itseensä joten vaikka sdp:llä olisi miten hyviä tavoitteita noiden kahden puolueen läsnäolo on suomelle niin iso uhka että ei kannata sdp:n kään numeroa äänestyslappuunsa laittaa. Oikestaan oikeisto puolueet on ainoita mitkä ovat ajan tasalla realistisesti. Kokoomus on niistäkin se epäluotettavampi koska vaihtelee mielipidettään nuollakseen äänestäjien perseitä kuitenkin tehden eri tavalla sitten käytännössä mikä näyttää olevan sääntö ennemminkin kuin poikkeus vaaleissa. Älkää hyvät ihmiset menkö enää sellaiseen halpaan että joku lupaa teille vappusatasia koska niitä että tule ikinä saamaan ja jos saatte se nypitään monin kerroin jostain toisesta paikasta takaisin. Nämä vappusatasiin lankeavat ovat samaa porukkaa joiden mielestä kannattaa jonottaa kaupan pihassa kolme tuntia että saa euron ämpärin ilmaiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe