Aivan Helsingin ytimeen muuttaa oikeuspsykiatrinen sairaala

Anonyymi

Kaikki yritykset lähtevät, laittavat ovensa kiinni ja Helsingin ytimeen muuttaa oikeuspsykiatrinen sairaala.

Ihana Helsinki

14

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei hullumpi ajatus!
   Asiakkaiden ei ole tarvetta enää lähteä keskustasta jonnekin sairaan kauas hoitoon vaan nyt saa hoitopaikan kotikulmilta, mikä on ollut monelle shokki. Jatkossa ei joudu sekoilemaan pitkin ja poikin hakeutuessaan hoitoon vaan voi törmäillä omilla kulmilla.
   On järjetöntä ajaa pahoinvoivat pois kaupungista vieraisiin hoitopaikkoihin.
   Sulaa hulluutta maksaa toisille kunnille mielipuolisia summia kun hoidetaan kuitenkin kaupungin tulevaisuuden järjettömän hienoja ihmisiä.
   Ja kotikulmilta saa jatkossa sairaan helposti vaihtoehto hoitojakin kun lääkkeet voidaan kasvattaa itse. Vaikka kaupungin puutarhassa tai omilla parvekkeilla.
   Pikku pössyttely ei ketään hullummaksi tee, senhän tietää idioottikin.

   Eikös se ollut muistaakseni Norman Bates siinä ahdistavassa Psyko elokuvassa päähenkilön nimenä?
   Jos en nyt ihan sekaisin ole niin muistelen että tuolla Batesilla oli mieletön venekin mille oli antanut nimeksi Psyko Paatti.

  • Anonyymi

   Voisiko sinne viedä valtakunnansyyttäjän,mielestäni hän on avun tarpeessa.

  • Anonyymi

   no siellä sitten pitkin keskustan katuja menevät pillerihumalassa. Hah...

  • Anonyymi

   Länsimainen yhteiskunnan tuho on ollut menossa jo jonkin aikaa. Tarkoittaa se sitä, että talousrikokset, tapot , murhat, kiristykset, kansainvälinen rikollisuus jne. on ollut huimassa kasvussa viimeisen kymmenen vuoden aikana ja rikollisuutta on monin kerroin enemmän ollut sen jälkeen, kun liityimme EU-rahaliittoon.

   Talousrikoksiin syyllistyy monet firmat tahallisesti lain sallimien porsaanreikien kautta. Laithan säädetään niin, että tietty porukka hyötyy ja sontasakki kärsii.

   Oikeuspsykiatriseen pakkohoitoon kuuluvat tosiaan TALOUSRIKOLLISET, PAHOINPITELIJÄT, TAPPAJAT, HUUMEENKASVATTAJAT JA MYYJÄT JNE. Täällä tehostettuun pakkohoitoon eli vankilaan joutuu kyllä, mutta sitten saa niitä lievennyksiä, kuten nuorisovankilassa taposta tai murhasta vaan sen 10 vuotta.
   Ajatellaanpa Amerikkaa. Siellä on oikeat otteet, mutta täällä lepsuillaan liikaa. Tappo tai murha, niin se on ELINKAUTINEN tai murhaajalta HENKI POIS TIETYN AJAN JÄLKEEN. Eli siis valtiovallalla tulisi olla oikeus helpommin järjestää Suomessakin ELINKAUTINEN VANKILASSA, JOSTA EI TODELLAKAAN PÄÄSE PAKOON, EI EDES MAATA KAIVAMALLA.

   Suomi on rikollisten luvattu maa ja Euroopan Unioni kokonaisuudessaan hellii rikollisia. Täällä pitki maaseutua ajelee kansainvälisiä rikollisia myymässä huumeita ja varastettua tavaraa ja kukaan ei puutu ko asioihin. Poliisivoimiin ei tahdota millään antaa lisärahaa, vaan päinvastoin. Ja jo muutenkin niin täällä maassamme niinkuin Euroopan Unionissa on aivan liian vähän poliisimiehiä ja poliisinaisia . Mikäli heitä olisi tarpeeksi, niin rikollisuutta ei olisi lainkaan sitä määrää, mitä on nyt.

   Motto = Oikeuspsykiatrinen sairaala toki on hyvä juttu Helsinkiin, mutta Poliiseja tarvitaan pelkästään Pääkaupunkiseudulle noin 2500 lisää. Lait paljon tiukemmiksi ja ne talousrikollisuutta tekeville firmoille lakien tiukennukset ja porsaanreiät paratiisisaariin pois.Kansa vaatii.

   • Anonyymi

    Kyllä, sinä todellakin tarvitset jotain....


   • Anonyymi

    Psykiatrit pitäisi muurata johonkin mistä ne ei milloinkaan pääse pois. Niillä on enemmän kuolemantuottamuksia takana kuin millään muulla ammattiryhmällä, jollei oteta ammattisotilaita huomioon.


   • Anonyymi

    Meillä Suomessa oikeuspsykiatri murhauttaa ihmisiä. Se saa apua viranomaisilta vaientaessaan ihmisiä ja totuuksia, jotka saattaisivat viranomaiset hyvin kiusalliseen asemaan tullessaan julki.


  • Anonyymi

   Helsingin keskustasta tulee täydellinen, kunhan oikeuspsykiatrian viereen saadaan jo pitkään vireillä ollut suurmoskeija.

  • Anonyymi

   Kerran olen kavereineni joutunut väistämään näitä laumoja jotka hesan seuvun ovat vallaneet, toisten en näitä pakene jotka suomea ovat hävitään tulleet ja elinolojamme

   MITEN VALTOIMENAAN NÄMÄ SIELLÄ TÄNÄPÄIVÄNÄ HÄÄRIVÄT HUUHAITAAN

  • Anonyymi

   Tuo on hyvä uutinen. Sopiva paikka olisi esim. Lasipalatsi tai Makkaratalo.

   Keskustaan voisi myös roudata muualta Suomesta vaikkapa 5000 somalia, 5000 arabia ja 1000 afgaania ja 1000 kurdia. Ne voisi asuttaa pitkin ydinkeskustaa.

   • Anonyymi

    Oikea paikka. Potilaat ovat lähellä eikä tarvitse roudata kauempaa.


  • Anonyymi

   Jos Helsinki katettaisiin, niin olisi potilaat jo valmiiksi paikalla.

   • Anonyymi

    Yksi oikeuspsykiatri on murhasyytteessä.


  • Anonyymi

   niin muuttaa ja Stockmann aloittaa yt-neuvottelut.

   Ihana Helsinki

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   536
   1867
  2. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   248
   1605
  3. Tänää hetken mietin

   Mikä on tehnyt susta niin epävarman ihmisen, toki ikäkin siihen jo vaikuttaa, mutta toivon, että joskus pääset siitä yli. Löydät kyllä joskus hyvän
   Ikävä
   115
   1594
  4. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   60
   1118
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   281
   1060
  6. 72
   993
  7. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   959
  8. Onko pakko revittää niitä autoja ja huudattaa ämyreitä!

   Kello on yli 00:00 koko illan on revitetty autoja kiihdytetty ja huudatettu ämyreitä. Eikö ole oikeasti mitään kehitettävämpää tekemistä? Ihmiset yrit
   Hyrynsalmi
   50
   834
  Aihe