Tupakka-askin hinta tulee nousemaan yli 10 Eur.

Anonyymi

Eikö kannattaisi lopettaa maksaa jopa 300-600€ kk ihan yhtä suuri hyöty olisi puhallella saippuakuplia 6000€ lla vuodessa. Tässä ei ole enää mitään järkeä. 10 vuotta 2 henkilöä pahimmillaan 120.000€ miten teillä on varaa? [Iltalehti 04.010.2021]

23

222

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paljon työmarkkinatuesta menee savuna ilmaan?

  • Anonyymi

   Rikkaat ostaa aina kartongin kerralla tupakkaa. Monta kertaa nähnyt täällä Kemissä kun tehdastyöläiset ostaa kaupasta kartongin tupakkaa. Tai ärrältä. Maksaa vähän vajaa satasen mitä oon kassakoneen näytöltä seurannut ostoksen hintaa.

   K-marketissa oli jopa kartongit välillä loppu, niin yks työmies pyysi että myyjä antaa hänelle kaikki myyntikaapissa olevat jotain tiettyä merkkiä olevat röökiaskit.

   Ei se kaikilla ole rahasta kiinni.

  • Anonyymi

   kokoajan käryää savuke.ainakin 50 savuketta päivässä…

  • Anonyymi

   Kasvatan omat kessuni. Kessuviljelmät kukkivat pelloillani kesäisin, joten poltan omia tupakoitani kirjaimellisesti.

  • Anonyymi

   Oon jo nuoresta asti säästänyt rahaa koska vanhempani hylkäsi minut 15 vuotiaana ja aloin heti säästämään noin 30 euroa viikossa olen säästänyt 15 vuotta. En ole röökiä koskaan polttanut joten ei ole raha mennyt savuna ilmaan. Ajattelin nuorena etten halua olla köyhä ja varaton jolla ei ole rahaa ostaa ruokaa. Vanhempani laittoi rahansa tuppakkiin ja viinaan mutta minä en alkanut polttamaan vaikka kaverit kaikki poltti röökiä.

   • Anonyymi

    Onnea kituuttamisellesi. Toivottavasti nautit siitä, kun tililläsi näkyy monta numeroa.


  • Anonyymi

   Ei saa lopettaa tupakinpolttoa, koska hallitus on jo etukäteen laskenut tupakkaveron hyödyn vuosibudjettiin.

  • Anonyymi

   Kyllä ne rahat menevät ihmisillä muuhunkin kuin tupakkiin...turhuuksiin vaikka mässäilee.

  • Anonyymi

   Jos kaikki lopettaisi yllättäen tupakan polton, niin kyllä tulisi hätä käteen mistä nyt saadaan puuttuvat verotulot. Johonkin tulisi lisää veroa ja siitähän poru nousisi. Tupakoimattomat maksaisi sitten jossain muodossa lisää veroa. Eli kannattaa vaan toivoa, että ihmiset polttaa jatkossakin.

   • Anonyymi

    Itse lopetin tupakanpolton ja viinanjuonnin ihan vain vit*uillessani hallitukselle/hallituksille. Aina nuo samat verokohteet, jotka aina nousevat. Euroakaan en enää maksa tähän perssilmälään noita veroja. Baltian maissa kun käyn, voin ehkä sieltä korkeintaan niitä tuliaisiksi ostella.


   • Anonyymi

    Kyllä!!! Olen samaa mieltä. Itse poltin aikoinaan ja ikävä kyllä lopetin. Nyt en enää kartuta tupakkiyhtiötten kassaa enkä valtionkaan.
    Suosittelen kyllä toisia jatkamaan ja sillä tavalla tukemaan yhteiskuntaamme veromarkoin. Se on tosi kunnioitettavaa!
    Tupakin hinta ei ole koskaan liikaa. Tupakoitsijat itsekin sanovat ettei ne rahat missään näy eikä tunnu jos lopettaa polttamisen. Keskiverto polttaja polttaa noin 300 euroa kuukaudessa. Näin ollen hintaa voi kyllä nostaa ihan julkeastikin sillä tupakan himo on kova ja sitä pitää saada. Olenkin entisenä tupakkihenkilönä siunaamassa kaikkia korotuksia. Hyvä tupakki on hintansa väärti!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itse lopetin tupakanpolton ja viinanjuonnin ihan vain vit*uillessani hallitukselle/hallituksille. Aina nuo samat verokohteet, jotka aina nousevat. Euroakaan en enää maksa tähän perssilmälään noita veroja. Baltian maissa kun käyn, voin ehkä sieltä korkeintaan niitä tuliaisiksi ostella.

    Minä en lopettanut alkoholin käyttöä. Ostamisen kyllä lopetin. Hieman vain vaivaa ja korpikuusen kyyneleet onnistuu ihan kotonakin. Suurissa määrin jos tekisi, niin saattaisi konstaapelit kiinnostua, mutta nyt niitä ei kiinnosta pätkääkään.

    Tupakointia yritän aina välillä lopettaa. Sillä ei ole väliä paljonko se maksaa. Joko poltan tai sitten en.


  • Anonyymi

   Juu samat verokohteet, polttoaine,tupakka,alkoholi.Sitten korostetaan tupakan ja alkoholin terveyshaittoja+kustannuksia niin eikö syömisestä tule haittoja. Diabetes2,sydän ja verisuonitaudit,tuki ja liikuntaelinsairaudet.

  • Anonyymi

   Aloittajan mukaan hinta nousee yli 10 Euroa, paljonko se aski nyt maksaa eli mikä sitten on korotuksen jälkeen hinta?

  • Anonyymi

   Hyi kaikki paha pois minusta, kaikki muu saa nousta mitä en itse käytä voi olla monen ajatus. Nuuskan myyminen suomessa laitonta niin ihme ettei valtiota kiinnostanu siitä saatavat verotulot. Jotain kannabista yritetään lailliseksi huh huh.

  • Anonyymi

   Politiikka on vaan sellaista, että puhutaan terveyshaitoista mutta todellisuudessa tupakka ja alkoholiverot halutaan kiihkeästi valtiolle. Muut EU maat sentään sallivat suurenkin tupakan ja alkoholin tuonnin, mutta Suomi on keksinyt siihenkin ihan omia sääntöjä. Veroja.....veroja.....veroja.

  • Anonyymi

   Ei valtio voi myydä nuuskaa kun EU sen kieltää. Ruotsilla on poikkeuslupa jonka se sai liittyessään unioniin. Toki verotuloja jää saamatta kun nuuskaa tulee urakalla Ruotsista.

   • Anonyymi

    Pölhölän touhua kieltää joku nuuska kun sillonhan ei mene keuhkot nooh kyllä noi haitallisia on. Jatkuvalla syötöllä sitten korvaus tuotteita. Itse käryytän sätkää niin toisaalta nuuska kiinnostava ja laillinen nikotiininuuska. Terveysasiat ollut mielessä niin kun näitä korutuksia tulee myös sätkätupakkiin niin mikä estää harvakseltaan sauhuttelemasta niinhän moni tekee alkoholinkin kanssa.


  • Anonyymi

   En polta mutta olutta ostin tänään koffin 3 koppa ja maksoi 30 euroa.

  • Anonyymi

   Mitä ihmettä joillakin ihmisillä on mielenkiintoa laskea paljonko jollakin menee rahaa tupakkiin.Itse työkyveläälle ja käryytän sätkää ni en prkl ala maksaan mitään 10eur tupakkiaskista. Sätkän käryytystä ja suunnitelmissa että 1 toppa riittää viikon. Vittuunnun pian ja lopetan.

   • Anonyymi

    Sätkien hinta nousee myös.
    toppa
    filtterit
    paperit


  • Anonyymi

   Onneksi kasvatan itse huumeita ja syön niitä. Joskus on pakottava nälkä, niin sitten epätoivoissani vaihdan muutaman gramman karjalanpaisti-aineksiin.

  • Anonyymi

   Minä täytän tyhjät kossupullot kraanavedellä, aloitan perjantaina niiden tyhjentämisen ja juon aina paripäivää
   putkeen.
   Säästän paljon rahaa tällä tavalla eikä tule edes krapulaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   555
   2036
  2. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   257
   1855
  3. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   62
   1173
  4. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   294
   1142
  5. 72
   1038
  6. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1023
  7. Onko pakko revittää niitä autoja ja huudattaa ämyreitä!

   Kello on yli 00:00 koko illan on revitetty autoja kiihdytetty ja huudatettu ämyreitä. Eikö ole oikeasti mitään kehitettävämpää tekemistä? Ihmiset yrit
   Hyrynsalmi
   52
   876
  Aihe