Kannattaisiko rokotetun nyt altistaa itsensä koronalle? Tätä on mietitty, toteaa ylilääkäri

Anonyymi

Tottakai kannattaa, silloinhan syyllisen saa rokottomattomasta, eikä rokotetuista, joiden kesken delta muuntuu koko ajan. Oli ihan odotettavissa tämä käänne. Voi v***u miten sairas maailma voikaan olla!!!!!!

9

146

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   oikeastaa kannattaisi altistaa ebolalle

  • Anonyymi

   Kyllä en variantit ovat muodostuneet juuri niissä maissa ja alueilla, joissa ihmisiä on paljon ja rokotuskattavuus alhainen... Esimerkiksi Delta tulee intiasta.

  • Anonyymi

   Tutustukaa lääkäreiden "Rooman julistukseen", missä kerrotaan, mikä on mennyt pieleen tässä koronan hoidossa. Miksi rokotus, kun on olemassa lukuisia muita lääkehoitoja, joista on olemassa kattavat vertaistutkimukset? Samoin tuo rokotetun / rokottamattoman määritelmä on hyvin hämärä. CDC:n tilastoissa määritellään rokotetuiksi henkilöiksi yksilöt vasta 14 vuorokautta pistoksen saamisen jälkeen. Eli kaikki rokotekuolemat ensimmäisen kahden viikon ajalta tilastoidaan rokottomattomien piikkiin. Tämä Jenkeissä. Miten meillä?
   Variantit alkoivat ilmestyä vasta rokotusten aloittamisen jälkeen. Intia on lääkinnyt yhden osavaltion (240 milj. asukasta) lähes koronottomaksi Ivermectiini-hoidolla. Rokotus antaa parhaassa tapauksessa 6 kk suojan. Uudesta Seelannista näkee nyt, mitä tiukka karanteeni yhdistettynä rokotteisiin saa aikaiseksi. siellä on täysi katastrofi päällä.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    No niinpä! Tämä alkaa mennä jo liian pitkälle. Haitat tulevat esiin ennen pitkää, sille ei yksinkertaisesti voi mitään. Ja esim USA:ssa rokotukset aloitettiin varhaisesss vaiheessa ja sieltä nähdään nyt mitä tapahtuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No niinpä! Tämä alkaa mennä jo liian pitkälle. Haitat tulevat esiin ennen pitkää, sille ei yksinkertaisesti voi mitään. Ja esim USA:ssa rokotukset aloitettiin varhaisesss vaiheessa ja sieltä nähdään nyt mitä tapahtuu.

    Aivan, niin nähdään! Rokottamattomia on vielä paljon ja koronaan kuolleita runsaasti. Jenkit juoksee vaikka minkä hörhön perässä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aivan, niin nähdään! Rokottamattomia on vielä paljon ja koronaan kuolleita runsaasti. Jenkit juoksee vaikka minkä hörhön perässä.

    no kyllä suomalainen juoksee vielä enemmän! Ämpäri, pizza ja 20 eurolla bensaa ovat valmiita olemaan testissä josta ei viranomaiset selkeästi kerro.


  • Anonyymi

   Kannattavaa on varmasti lääketehtaille ottaa myrkkypiikki :-) Se on varma nakki ja onkin iso nakki.

   ”Täysin rokotetun” Gibraltarin COVID-tapausten määrä noussut nopeasti peräti 2500%
   Tiedot Gibraltarilta vahvistavat jälleen varoittavaa tietoutta, että kokeelliset koronarokotukset lisäävät taudin leviämistä. Koronavirustartuntojen (Covid-19) kerrotaan lisääntyvän Gibraltarilla räjähdysmäisesti, jossa rokotusaste on peräti 99 prosenttia!!

   Raporttien mukaan uusien COVID-tartuntojen määrä Gibraltarilla on lisääntynyt yli 2 500 prosenttia, joka on tapahtunut 1. kesäkuuta jälkeen, jolloin maassa saavutettiin 99 prosentin rokotusaste.

   Ennen Gibraltarin hallituksen joukkojen rokottamista tapausmäärä oli alhainen. Kun kaikki olivat käärineet hihansa ja saaneet pistoksen, sairausmäärät ja kuolemantapaukset nousivat jyrkästi.

   Huolimatta siitä, että lähes 100 prosenttia Gibraltarista on ”täysin rokotettu” hallituksen ohjeiden mukaisesti, kansakunta on määrätty jälleen sulkutilaan, koska COVID on levinnyt piikitettyjen keskuudessa. Kaikki suuret julkiset tapahtumat perutaan. Gibraltarin kulttuuriministeriö ja siviilioikeusvirasto kehottavat yksityisiä laitoksia tekemään samoin.
   ”Hallitus kehottaa yksityisiä baareja, ravintoloita ja yökerhoja olemaan varovaisia ​​tapahtumissaan, valvomaan tiukasti lukuja ja varmistamaan, että asiakkaat rokotetaan, ja että heillä on negatiivinen COVID-19-testitulos”, Gibraltarin hallitus sanoi.

   ”Operation Warp Speed” -piikitykset ovat luoneet uuden epidemian ja
   Gibraltarin hallitus tunnustaa, että sen on ”hankalaa ja rasittavaa” palata takaisin sulkutilaan ja muihin rajoituksiin, mutta Gibraltarin hallitus vaatii edelleen, että ”kaikkien on tärkeää työskennellä yhdessä taistellakseen tartuntariskiä vastaan”, vaikka melkein kaikki on jo rokotettu!

  • Anonyymi

   Kauppa se on ainakin mikä kannattaa ihmisten terveyden tuhoamalla eli myymällä myrkkyjä kansoille - rikollista rahaa ja pesua vaatii - suomalainenkin lehdistö saa verirahoja näiltä rikollisilta - toivottavasti pankkiirit paljastavat mistä raha tulee ja kuka hyötyy toisten kärsimyksistä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   362
   3944
  2. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   191
   3654
  3. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   630
   2921
  4. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   83
   1626
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   341
   1505
  6. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1434
  7. 102
   1320
  Aihe