Montako piikkiä olet päättänyt ottaa?

Anonyymi

$e on fakta että injektoidut levittävät koronaa ja ovat "tehtaina" deltavarianteille.
Vastustustuskyky muitakin tauteja vastaan on heikentynyt rokotetuilla.
Ma$$ainjektioiden jälkeen tuli vaaralliset variantit. 🤤🤤🤑😰

Terveet rokottamattomat eivät levitä pandemiaa koska heillä ei ole covid19 virusta. 😆😀😀😍😍🤗

17

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Otan koko sarjan koska sitten saa vapauspassin ja pitsapalan.

  • Anonyymi

   Geeniterapiapiikit on vähän ku Kindermunia koskaan ei tiedä mitä piikin sisällä on 😂🤣

  • Anonyymi

   Rokotehaitat ilmenevät hermostossa (aivoissa), sisäelimissä, sydämessä ja verisuonistossa ruumiinavausraporttien mukaan.
   Rokote vanhentaa ihmistä.

  • Anonyymi

   Piikitykset tuo vapauden sano myös natsitohtorit 😂🤣

  • Anonyymi

   Natonatonatonatonato... nyt seisoo muna, jota ei nainen ole koskenutNatonatonatonatonato... nyt seisoo muna, jota ei nainen ole koskenut.

  • Anonyymi

   Covid-19 sairastaneet ovat sairastuneet uudestaa uusiin variantteihin ja ovat levittäneet tautia yhä uudestaan.

  • Anonyymi

   Siinä rokotteessa on Austraalian lääketieteellisen yliopiston mukaan löydetty kahdenlaista pölyä. Toinen on älypöly ja toinen hölynpöly. Ja merkittävintä on, että ne aiheuttavat molempiin ryhmiin, niin rokotettuihin, kuin rokottamattomiinkin älämölöä. Ja saunavihdat kannattaa tehdä lähinnä juhannusta syntyvän kuun syntyvällä neljänneksellä. Suuri kurkiaura lensi jo etelään päin. Nesteellä on hyviä autonpesutarjouksia.

  • >>>Montako piikkiä olet päättänyt ottaa?<<<

   Kaikki tarpeelliset rokotteet!

   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Rokotetut ja rokottamattotat voivat kuolla koronaan tai muuhun sairauteen.
    Ei se virus katso onko passia vai ei.


  • Anonyymi

   Joillain yliopistoilla on hiljaista kuin tamperereen puistoteillä. Rantaset siellä ei suvaitse ihmisen nukkua hetkeäkään.

  • Anonyymi

   Riittääkö piikki kerran kuussa?

  • Anonyymi

   Rokotevastaiset ovat rintamakarkureita ja heidät tulisi tuomita maanpetturuudesta.

  • Anonyymi

   Rokotekriittisyyteen liittyy vastenmielinen ja ylimielinen näkemys, joka implisiittisesti väittää kymmenien tai satojen miljoonien koronan, tutkimuksen, lääketieteen ja median parissa työskentelevien ihmisten olevan epäluotettavia, korruptoituneita, ammattitaidottomia jne.

   Jos rokotekriittinen ihminen katsottuan muutaman tokentubevideon ja luettuaan muutaman rokote- tai koronaartikkelin rapsodiasta ja mv-lehdestä, kuvittelee ymmärtävänsä epidemiologiaa, virologiaa, immunologiaa ja fysiologiaa paremmin kuin vuosia kouluttautuneet ja vuosikymmeniä alalla työskennelleetammattilaiset, rokotekriittisellä on vakava puutos analyyttisessä ajattelussa. Yleensä tämän voi määritellä Dunning-Kruger-efektiksi: mitä vähemmän ihminen ymmärtää, sitä enemmän hän kuvittelee ymmärtävänsä.

   BBC uutisoi 14. syyskuuta Britannian tilastokeskuksen (ONS) raportista, jonka mukaan kuolemaan johtavat koronatapaukset täyden rokotesarjan saaneilla ovat hyvin harvinaisia.Tammikuun 2. ja heinäkuun 2. päivän (2021) välillä Englannissa rekisteröitiin 51 281 COVID-19-taudin aiheuttamaa kuolematapausta, joista:
   640 (1.2%) oli henkilöitä, jotka olivat saaneet molemmat rokotusannokset.
   Tämä luku sisältää henkilöt, jotka olivat saaneet tartunnan ennen toista rokotusannosta.
   458 kuolemaan johtanutta COVID-19-infektiota (0.8%) rekisteröitiin ihmisillä, jotka olivat saaneet toisen rokoteannoksen vähintään 21 päivää ennen kuolemaa.
   Vain 256 kuolemantapauksista (0.5%) tilastoitiin ihmisillä, jotka olivat saaneet täyden rokotesarjan, ja jotka saivat positiivisen PCR-testituloksen väihintään 14 päivää toisen rokotuksen jälkeen.

   Koronaan vähintään 2 viikkoa toisen rokotusannoksen jälkeen kuolleista täyden rokotesarjan ja positiivisen PCR-testin saaneista 61 % oli miehiä, joiden immuunivaste oli jonkin perussairauden vuoksi heikentynyt. Kuolleiden keski-ikä oli 84 vuotta.

   Kahden rokoteannoksen jälkeen kuolleista 13 %:lla esiintyi immuunipuutoksia ja 75 % oli iän tai perussairauden vuoksi hyvin haavoittuvia.

   Britanniassa 80% 16 -vuotiaista ja sitä vanhemmista on saanut molemmat rokotukset ja lähes 90% on saanut ensimmäisen rokotuksen. Koska ensin rokotettiin riskiryhmään kuuluvat (iäkkäät, perussairaat), vertailu rokotettujen ja rokottamattomien kuolemantapauksista ei ole hyödyllistä.

   "$e on fakta että injektoidut levittävät koronaa ja ovat "tehtaina" deltavarianteille.
   Vastustustuskyky muitakin tauteja vastaan on heikentynyt rokotetuilla."

   Poen lain mukaisesti on mahdotonta tietää uskotko oikeasti näin, vai oletko vain trolli. Kallistun jälkimmäiseen, koska tämä väite kertoo syvästä tietämättömyydestä.

   Deltavariantti syntyi Intiassa rokottamattomilla kun päivittäiset tartuntamäärät nousivat yli 800 tuhanteen. Virukset "kaappaavat" soluja tuottamaan itsestään kopioita. Replikaatiossa tapahtuu välillä virheitä. Virheet ovat lähes aina "hylsyjä", jotka eivät vaikuta viruksen ominaisuuksiin. Mutta koska yksi virus voi tuottaa miljardeja kopioita, riski replikaatiossa tapahtuvista virheistä kasvaa mitä useammin virus replikoituu. Suuressa populaatiossa, jossa virus pääsee vapaasti leviämään, todennäköisyys sille, että replikaatiossa tapahtuvat virheet tuottavat virukseen muutoksia, jotka vaikuttavat sen ominaisuuksiin kasvaa. Jotkin näistä virheistä voivat vahvistaa tai heikentää virusta, muuttaa sen kykyä levitä tai rakennetta, jolloin immuunijärjestelmän on vaikeampi havaita ko. virus. Tällaiset mutaatiot johtavat virusvariantteihin - ts. viruksiin, jotka ovat muuttuneet alkuperäisestä. Näitä ovat alfa-, beta-, gamma-, delta-, delta+ ja myyvariantit. Ne ovat kaikki kehittyneet rokottamattomassa väestössä.

   Rokote lisää adaptiivisen immuunijärjestelmän immunologisen muistin tietoa. Väite, että se heikentäisi immuunijärjestelmää on yksinkertaisesti typerä ja kertoo, että sinulla ei ole harmainta aavistusta immuunijärjestelmän toimintamekanismeista.

   Käytössä olevat koronarokotukset eivät sisällä virusta tai heikennettyä virusta, vaan ainoastaan ohjeet yhden koronavirukselle spesifin proteiinin valmistuksesta. Tämä proteiini ei sisällä viruksen genomia, joten se ei voi infektoida soluja tai levitä. Se on vain proteiini, jolla on spesifi rakenne. Veressäsi on jatkuvasti valtava määrä vapaita proteiineja. Itse asiassa luontaisen immunijärjestelmän aktivoitu komplementti toimii kaskadina, jossa veressä vapaina entsyymeinä olevat yli 20 proteiinia aloittavat immuunijärjestelmää vahvistavan komplementin, joka osallistuu vieraiden solujen tuhoamiseen täydentäen elimistön fagosytoosijärjestelmää.

   Komplementtijärjestelmällä on neljä päätehtävää:
   ->Lisää hiussuonten läpäisevyyttä.
   ->Stimuloi solusyöntiä eli fagosytoosia (opsoniinivaikutus) sitoutumalla ->antigeeniin, jotta fagosyytti tunnistaisi mikrobin.
   ->Tekee reikiä vieraiden solujen solukalvoon. Tämän seurauksena ionit ja vesi pääsevät mikrobin sisälle ja mikrobi kuolee.

   Komplementti on tehokas, mutta epätäsmällinen. Se voi tuhota myös elimistön omia soluja.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tänään kerrottiin 1 732 uudesta koronavirustartunnasta

   "Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden yhteismäärä on noussut perjantaista kymmenellä ihmisellä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Suomessa
   Maailman menoa
   421
   6302
  2. Pohjanoteeraus tuotannolta

   Juuri, kun kaikki luisti hyvin tuotannon suunnasta, niin sitten tuli tämä huti, että Minna, mitääntuottamaton, hihittelevä puutarhatonttu otettiin tak
   Big Brother
   74
   5488
  3. TTK-tippuja Sita Salminen sai poikkeuksellista palautetta Mikko Leppilammelta: "Tiedättehän te..."

   Mikko Leppilampi oli todellakin tilanteen tasalla suorassa TTK-lähetyksessä. Tsemppiä Sita Salminen, tanssit todella upeasti ja olisit ansainnut jatko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4341
  4. Soffiko ei lähtenyt Dubaihin?

   Miten malttoi jäädä Suomen syksyyn kun puoliso lähti lämpöön 🤔
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   3270
  5. Rokotevastaiset julistivat sodan Suomelle

   https://www.verkkouutiset.fi/hs-raju-viestitulva-kansanedustajille-se-on-sota-nyt/ "Se on sota nyt!" Rokotevastainen äärioikeisto on julistanut Suome
   Maailman menoa
   451
   2548
  6. Menetit elämäsi rakkauden

   Miltä se mahtaakaan tuntua?
   Ikävä
   117
   2203
  7. Sidottu ja rajusti pahoinpidelty mies löytyi ulkovarastosta Outokummussa

   Kaikenlaisia hulluja sitä on Outokummussakin, vaikka se asia ei ole mitenkään uusi tieto. Poliisi teki järkyttävän löydön: Sidottu ja rajusti pahoinp
   Outokumpu
   41
   1984
  8. Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi.

   Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi – näin poliitikot reagoivat: ”Pilkkaa sodan jälkeisiä sukupolvia” Pääministeri Sanna Marin julkaisi
   Pori
   274
   1845
  Aihe