ELOVAPINAAKO

Anonyymi

Nyt näyttäisi olevan firmoille työttömiä työntekijöitä pitkänsillan päässä.
Kun saa ne risuparrat ja banderollit pois niin saattaa tulla vaikka salonkikelpoisia ihmisiä. En tosin itse usko asiaan.
Eikö sisäministeri hoida hommiaan vai mistä tämä pelleily johtuu. Ohisalo on pärmentänyt poliisia taustalla että antaa heidän osoittaa mieltään.
Ainut mitä he osoittavat on oma tyhmyys.Suunnaton tyhmyys.
Jos Suomi saadaan heidän aikataulun mukaisesti hiilineutraaliksi niin nämä tehtaat jotka ovat kaikintavoin erittäin hyvin hoitanut ymäpäristöasiansa siirtyvät Kiinaan jossa hiilivoimaloita rakennetaan kiihtyvällä tahdilla.
Onko tämä elovapinan pyrkimys. Saada Suomeen lisää työttömyyttä ja saasteita lisää ulkomailla.???? Saman tuotteen valmistus Kiinassa saastuttaa moninkertaisesti verrattuna Suomeen. Paras vaihtoehto ilmeisesti olisi että siirtyisimme 10000vuotta taaksepäin ajassa, ei olisi tehtaita.
Eräs elovipinän henkilö ilmoitti vastustavansa Kanarian tulivuorenpurkausta. Se on lopetettava välittömästi koska sieltä tulee hiilidioksiidia ilmakehään valtavasti. Elomutinalla olisi valtava työsarka Kiinassa ja PohjoisKoreassa. Siellä olisi paljon tupruttavia tehtaita ja hiilivoimaloita.
Jos ei halua niin kausa mennä niin menkää Venäjälle .. Sielläkään ei kaikki ole vielä valmista hiilineutraaliuteen saatika plutoniumivapauteen. Jos sielä vähän voimala päästää radioaktiivista vettä mereen niin ei se mitään vai?
Oletteko te pelkureita koko porukka kun täällä suojelevan sisäministerin alaisuudessa ja holhouksessa saatte temmeltää kuinka vain.???
Hoitakaa hommanne siellä missä näitä toimia tarvitaan. Tehän sahaatte omaa oksaanne ....,
Lopuksi totean että olette täysiä pellejä koko porukka.

6

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt tarvitaan sitä työvoimaa eli osaajia kantamaan näitä vetelehtijöitä pois työtätekevien ihmisten tieltä...

   • Anonyymi

    Huono kuntoisia ovat perin, koska poliisi kantaa autoon.


  • Anonyymi

   Kapinnalliset ovat töissä parasta aikaa!He uskaltavat ja vaarantavat vapautensa ja tulevaisuutensa juuri tulevaisuuden puolesta!
   Puristakaa nyrkkiä taskussa ja mutiskaa jotain,jota ei näe eikä kukaan kuule.Vain teot nähdään.
   On se sentään hyvä,että ei ole puoluskyvyttömiä kulkukoiria suomessa,joiden kimppuun kävisitte pahan mielenne purkamaan.
   Vaaleissa voitte kyllä äänestää jos haluatte saastuttamista tasoa höllentää.Ruvetkaa lobbareiksi ja vaalikarjaksi,joilla on aate ja hinta.

   • Anonyymi

    Tuo ei nyt paljoa vaadi rohkeutta istua kadulla. Meillä muilla on terve järki joka sanoo että vain mielenvikaiset tekevät tällaisia pakkoliikkeitä. Kuten aloituksessa sanottiin niin menkää Venäjälle osoittamaan mielipiteenne vai meneekö se pupuli pöksyyn tosipaikan tullen. Olette osapäiväluonnonsuojelijoita säävarauksella. Voi surku.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo ei nyt paljoa vaadi rohkeutta istua kadulla. Meillä muilla on terve järki joka sanoo että vain mielenvikaiset tekevät tällaisia pakkoliikkeitä. Kuten aloituksessa sanottiin niin menkää Venäjälle osoittamaan mielipiteenne vai meneekö se pupuli pöksyyn tosipaikan tullen. Olette osapäiväluonnonsuojelijoita säävarauksella. Voi surku.

    Suomessa on teollisuus paljon paremmalla tolalla kuin 80 prossaa maailman muilla mailla. Saasteet ovat minimaaliset. Yksin Kiina tupruttaa päivässä senverran mitä koko Suomi vuodessa.Olkaapas kerrankin itsellenne rehellisiä ja miettikää mitä ja missä olette tekemässä,ja onko sillä maailmanlaajuisesti mitään merkitystä muuta kuin että teollisuus vie ne viimeisetkin työpaikat hikipajoihin missä ei ole työsuojelua puhumattakaan luonnonsuojelusta. Siellä teidän pitäisi siis olla jos olette tosissaan. Muutenhan tästä tulee sellainen kuva että äiti on antanut kotiintuloajat tai muuten jää ilman iltapalaa. Olette reppanoita.


  • Anonyymi

   Löysää paskaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Sointu Borg juhli rajusti Tallinnassa: Nahkarotsi hävisi, korjaussarja kutsui: "Johan oli vklp"

   No nyt! Sointu Borg on räväkkä nainen, joka ei peittele sanomisiaan, eikä muotojaan. Instagramissa hän kuvailee itseään #röyhkeästirohkea. Tarkkasilmä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   6145
  2. Jyrkissä nöyryytettiin naisia avoimesti!!!

   Marko Kulmala pomona vaati naisia kertomaan karvoistaan ja näyttämään karvansa. Tea Khalifa oli neekeri ja Marika Makaroff lesbo. Harjottelijatyttöjä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   4540
  3. Tässä on tomaattipasta a la Sanna Marin - Tämä yksi ainesosa kruunaa pääministerin lempiruoan!

   Pääministeri Marin paljastaa suhteellisen tavallisen lempiruokansa, mutta siinä onkin yksi aika erikoinen ainesosa.... Unohda fetapiirakka, nyt tulee
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   1673
  4. Mikko osti Maisalle 1000e Gucci laukun

   Romanttinen Mikko jolla näyttää myös rahaa olevan vaikka kateelliset täällä muuta väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1018
  5. Kyllä mä haluun olla

   enemmän kun kaveri jos sä sitä mietit...jos sut saan, en palauta 😍😊❤️
   Ikävä
   43
   866
  6. Miehelle tiedoksi

   Haluan sinut. Haluan herätä vierestäsi, haluan antaa sinulle aamupusun, haluan jutella kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä, haluan käydä kanssa
   Ikävä
   48
   826
  7. Martinan alastonkuvat Hymy lehdessä

   Kaikkeen on leijonaemo suostunut. Julkisuuteen oli päästävä vaikka sitten heittämällä vaatteet pois. Koko kroppa vaan näytille tissit ja pylly paljaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   792
  8. Husin potilaista jo 23 prosenttia rokotettuja

   Mikä huomattavaa, niin nimenomaan kahdesti rokotettuja on sairaalassa. Kerran rokotettuja ei lainkaan. Toinen rokote siis heikentää entisestään ihmise
   Maailman menoa
   300
   785
  Aihe