Espoon Karakalliossa mormonien kirkko

Anonyymi

miten mormoniksi voi tulla? Kun ei kirkkoon ei pääse.

Wikipedia kertoo seuraavaa:

"Temppeli ei ole yleisölle avoin, eikä siellä järjestetä jumalanpalveluksia. Sisäänpääsy on mahdollista vain kirkon jäsenille, joilla on kirkon myöntämä niin sanottu temppelisuositus. ...."

14

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvin yksinkertaista, kun muistaa seuraavat asiat:

      1. Espoon Karakalliossa seisova temppeli ei ole mikä tahansa kirkkorakennus, vaan Herralle pyhitetty huone, jossa suoritetaan sinne kuuluvia toimituksia kuten kasteita kuolleitten puolesta ja perheiten sinetöintejä.

      2. Kirkolla on kappeliksi kutsuttuja kokoontumishuoneita, jotka on tarkoitettu julkisia jumalanpalveluksia ja evankeliumin opiskelua varten.

      3.Kirkon oppiin voi tutustua:

      A. Kuntelemalla lähetyssaarnaajia,

      B. Lukemalla Mormonin kirjan ja rukoilemalla sen totuuden puolesta.

      C. Omaksumalla opitut asiat ( kuten viisauden sanan noudatamisen.

      D. Menemällä kasteelle. Kasteallas on kirkon kappeleissa, joten läämin vesi on taatu.

      Näitä askeleita seuraamalla voi liityä Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon ja saada pelastavat toimitukset oikealla valtuudella.

      • Anonyymi

        Ennen kuin te saatte kasteen, teitä puhutellaan ja vaaditaan lupaus että ette arvostele kirkon johtajia ettekä heidän opetuksiaan vaan että te hyväksytte kaiken mitä kirkon johtajat sanovat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ennen kuin te saatte kasteen, teitä puhutellaan ja vaaditaan lupaus että ette arvostele kirkon johtajia ettekä heidän opetuksiaan vaan että te hyväksytte kaiken mitä kirkon johtajat sanovat.

        Kasteen edellytyksissä ei ole tuollaista. Usko ja parannus ovat kasteen edellytykset. Usko Jeesuksen evankeliumiin sellaisen kuin se on oikeasti, palautettuna Jeesuksen Kristuksen kirkossa. Se on sama evankeliumi kuin uskottiin Pietarin mukaisesti alkukirkossa. Nykyinen Pietari on kirkon profeetta, pääapostoli.


      • Olli.S kirjoitti:

        Kasteen edellytyksissä ei ole tuollaista. Usko ja parannus ovat kasteen edellytykset. Usko Jeesuksen evankeliumiin sellaisen kuin se on oikeasti, palautettuna Jeesuksen Kristuksen kirkossa. Se on sama evankeliumi kuin uskottiin Pietarin mukaisesti alkukirkossa. Nykyinen Pietari on kirkon profeetta, pääapostoli.

        Väärin! Mormoniksi haluava nimenomaan ei saa uskoa Jeesuksen evankeliumiin, vaan hänen pitää uskoa Smithin oppiin, joka on kristinuskon irvikuva.


      • Anonyymi
        Höpsislöpsis kirjoitti:

        Väärin! Mormoniksi haluava nimenomaan ei saa uskoa Jeesuksen evankeliumiin, vaan hänen pitää uskoa Smithin oppiin, joka on kristinuskon irvikuva.

        Mitä sinä tiedät kristillisyydestä, ET YHTIKÄS MITÄÄN!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sinä tiedät kristillisyydestä, ET YHTIKÄS MITÄÄN!

        Paljon enemmän kuin sinä. Smithin oppi ei selvästikään edusta kristinuskoa muutoin kuin siitä varastettujen käsitteiden osalta.


      • Anonyymi

        Juuri valmistuttuaan temppeli oli parin viikon ajan kaikelle kansalle avoin. Silloin sai kiertää kaikissa huoneissa, mikä nykyisin on seurakuntalaiselle mahdotonta. Mm. seinämä, jonka läpi voidaan astua selestiseen huoneeseen, oli kaikille avoin. Huone seinämän takana oli valoisa ja kalustettu normaaleilla huonekaluilla. Toisessa salissa oli 12 aidon härän kokosta patsasta, seisomassa ympyrässä ja kannattelemassa kasteallasta, jossa sijaiskasteita suoritetaan jo kuolleitten esivanhempien puolesta. Kastettavat pukeutuvat kasteasuun erillisessä tilassa, jossa pukeutumista varten on uimakoppeja muistuttavat komerot.
        Eräs huone oli avioliittoon vihittävien kappeli.
        Olen myös käynyt parissa mormonien rukoushuoneessa. Ne ovat hyvin asialliset, kirkkosaleineen ja kokoushuoneineen. Ainoa erikoisuus oli kasteallas, jonka kautta ilmeisesti uudet seurakuntalaiset saavat jäsenyyden kirkkoon.
        Mormoneille sukututkimus on tärkeä osa uskontoa, ja tutkimusta varten ainakin Haagassa oli tutkimushuoneet, joissa sai perehtyä kirkonkirjoihin opastajan johdollla.


    • Dollareita peliin, niin ovet aukenevat.

      Minulle pitäisi maksaa noiden ovien avaamisesta, eikä kenelläkään ole tarpeeksi rahaa siihen.

      • Anonyymi

        Rahalla saat vain saatanallista seuraa!


    • Anonyymi

      Jos sisäänpääsy on mahdollista vain kirkon, jäsenille, niin jotain salaista siellä kirkossa pitää olla.

      Uskon pitäisi olla helppoa, kun vain uskoo. Mutta mormonit ovat tehneet tästä mormonien opista aivan käsittämättömän sekamelskan.

      "Mormonit uskovat Jumalalla olevan pelastussuunnitelman, jonka tavoitteena on tehdä ihmisestä Jumalan kaltainen olento"

      "Pelastussuunnitelman mukaan jokainen ihminen on ennen syntymäänsä elänyt kuolemattomana henkilapsena taivaan kodissa. Synnyttyään tähän maailmaan hän elää koetusaikaa, jossa hän voi kasvaa ja kehittyä."

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mormonikirkon-vaitetaan-huijanneen-100-miljardin-omaisuuden-verovapaasti-keraa-sijoitussalkkua-jeesuksen-toista-tulemista-varten/7664962

      Koetusaikana rakennetaan uusia temppeleitä ja rahaa palaa ja huijauksia paljastuu. Siksipä siellä temppeleissä eikä kappeleissa ei mustaihoisia näy, koska he ovat pääasiassa köyhiä.
      Mormonit taitavat olla rasisteja.

      • Anonyymi

        "Siksipä siellä temppeleissä eikä kappeleissa ei mustaihoisia näy"

        No Mormonikirkko ei edes hyväksynyt tumma-ihoisia temppeliseremonioihin kuin vasta 1978.

        Heillä on temppelissään erilaisia seremonioita, vähän niinkuin vapaamuurareilla. Yksi esimerkki Mormonien seremonioista on että saadaan ihmiset pitämään toisiaan kädestä kiinni jossain ympyrän muotoisessä ryhmässä ja sitten tehdään jonkin seremonian mukaiset eleet.

        He eivät niinkään opi noista paljon mitään vaan ne seremoniat ovat vähän niinkuin taikauskoista meininkiä. Sillai vähän niinkuin "yhtä tyhjän kanssa". He voisivat hyvin kysyä mitä itselle tai maapallolle tai maailmankaikkeudelle tapahtuisi jos ne seremoniat lopetettaisiin? (vastaus: ei mitään).

        Mutta kai jos he haluavat käyttää aikansa ja rahansa tälläisiin niin siitä vaan.


    • Anonyymi

      Temppelisuosituksenhan saa helposti. Maksat vain 10% kaikista tuloistasi mormonikirkolle. Mormonikirkko ei anna tietenkään mitään tietoa miten sinun rahasi käytetään. Sillähän voi vaikkapa ostaa uuden kivan kauppakeskuksen Yhdysvalloissa.

      • Anonyymi

        Totta, koska yksi vaatimus sille että kastettu Mormoni saa temppelisuosituksen (engl. "temple recommend") on se että on maksanut kymmenykset (engl. "tithe") tuloistaan kirkolle.

        Jos siis jonkun tulot olisivat vaikkapa 3000 euroa kk, siitä tulisi sitten vuoden aikana maksaa 3600 euroa kirkolle. Yhdysvalloissakin on monia "working poor" (siis työtätekeviä köyhiä) jotka elävät "from paycheck to paycheck" tai siis että koko tulo menee elämiseen vaikka ei mitään kymmenyksiä maksaisikaan.

        Mormonit sitten väittävät että kyllä Jumalalta saa sitten siunauksia mutta että sitä ei vaan maallikko ymmärrä. Tosiasiassa heillä ei ole antaa näistä "siunauksista" mitään tieteellistä näyttöä. Toinen kysymys on että vaikka sieltä sitten saisikin "jotain" onko se sitten taas useamman tuhannen euron arvoista, se mitä saa?

        Yhdysvalloissa on muuten paljon muitakin uskonnon avulla rahastavia, TV-saarnaajia ja muita. Useammat näistä väittävät samaa kuin Mormonit: antakaa meille rahaa ja Jumala siunaa teitä.


    • Anonyymi

      Mormonit alkaa hyrräämään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      100
      1899
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1430
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1317
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      92
      1313
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1124
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      463
      997
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      918
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      913
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      852
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      836
    Aihe