Naiset ameija/siviilipalveluun hoitajavajetta paikkaamaan

Anonyymi

Koko nais armeija keskustelu on silkkaa hämäystä. Tarkoitus on saada naiset pakollisiin kutsuntoihin jotta voidaan sen jälkeen vaatia heiltä siviilipalvelusta. Näin saadaan typerien päättäjien aikaansaama hoitaja vaje hoidettua kun koko naisikäluokka saadaan hoitamaan vanhuksia yms asioita jotka poliitikot ovat sotkeneet. Tästä asiasta oli jo kertaalleen keskustelu muistaakseni 70 luvulla lehtien palstoilla.

13

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan hyvä ajatus tuo vaikka olisikin vain omasi. Kun yhteiskunnassa ja varsinkin nuorissa ikäpolvissa henki on mennyt sellaiseksi, että yhteiskunnalta voi vaatia mitä tahansa, nutta sen kansalaisilla ei ole mitään vastuuta eikä velvoitteita yhteiskuntaa kohtaan niin ihan yhteiskunnan pystyssä pysymisen kannalta on välttämätöntä ottaa käyttöön pakkoja. Ei suomalainen yhteiskunta nimittäin itsessään pystyssä pysy vaan siksi, että kaikki suomalaiset - tai ainakin kaikki kynnelle kykenevät osallstuvat sen pystyssä pitämiseen. Ehdottomasti parempi olisi jos ihmiset tekisivät niin omasta halustaan, mutta jos eivät tee niin sitten eikun pakkoja vaan - näin se karu realismi vaatii.

      Mielestäni jotain on mennyt pahasti pieleen nuorten osalta. Onko se sitten tämä liberaali kasvatus, joka korostaa globaaliutta nationalismin sijasta vai johtuuko vastuun ylenkatsominen nuorten omasta hedonistisesta kulttuurista, nautiskelun ihannoinnista. Liberaalien mielestä nationalismi eli isänmaallisuus on erittäin paha asia kun se heikentää ihmisen vastuuta koko maailmasta ja nykynuoret taas ilkkuvat isänmaallisuutta nykyajasta jälkeen jääneeksi junttimaisuudeksi. Globalistinen höttöidealismi ei kuitenkaan muuta karua todellisuutta miksikään. Ihmisten elämänlaatu tässä maailmassa riippuu siitä, millaisessa yhteiskunnassa eletään. Suomalaiset elävät hyvin toimivassa demokraattisessa yhteiskunnassa, mikä tarkoittaa, että ihmiset voivat itse kantaa vastuuta omasta hyvinvoinnistaan ja tehdä työtä sen hyväksi. Toisenlaisissa yhteiskunnissa ihmiset pakotetaan raatamaan vielä enemmän vallanpitäjien ja etuoikeutettujen yhteiskuntaluokkien hyväksi. On erittäin valitettavaa, että tämä yjksinkertainen karu totuus on säilynyt vain harvojen mielissä nyky-Suomessa.

      Kun edellä olevan pitkän ja syvällisen (khrm) nationalismia puolustavan pohdiskelun jälkeen meikäläistä ilmeisesti haukutaan "natsiksi" niin totean sen mitä oken aiemminkin todennut: Saksan ns "natsit" eivät olleet kansallismielisiä, he olivat huijarieita, jotka halusivat pystyttää imperiumin, jossa he itse olisivat etuoikeutettu hallitseva luokka. Saavuttaakseen tavoitteensa natsit tuottivat propagandaa, joka yhä edelleen sekoittaa ihmisten päitä. Minulle nationalismi on 1800-luvun Euroopassa syntynyt aate, joka on ollut pohjana modernille demokratialle. Demokraattinen kansallisvaltio taas on on ollut pohjana monille hyville asioille nykymaailmassa, kuten hyvinvointivaltio, sopimusyhteiskunta, oikeusvaltio, kansalaisoikeudet ja kansalaisvapaudet. Ei näitä hyviä asioita ole tuottanut mikään muu yhteiskuntajärjestelmä kuin demokraattinen kansallisvaltio - eikä tuota. Näin se vaan on.

    • Anonyymi

      Ja sitten korotetaan armeijassa olo aikaa ensin esimerkiksi kahteen vuoteen ja myöhemmin lisää niin ilmais työvoimaa on kuin pohjois korealla.

    • Anonyymi

      Aloittaja pelkää selkeästi kun on ilmeisesti itse armeijan kutsuntaiässä oleva pyylevä neito jolla kunnon makkarat vyötäröllä?

      • Anonyymi

        Kyseessä on poitsupolo joka ei ole pystynyt koskaan itse armeijaa tai edes sivaria suorittamaan. Nyt sitten katkerana huutelee kun kaikki naisetkin pystyvät parempaan kuin hän koskaan.


    • Anonyymi

      Onko tämä Krista Kiurun juoni saada sote toimimaan ilmaisella työvoimalla.

    • Anonyymi

      On.

    • Anonyymi

      Miksi vain naiset, aivan yhtä hyvin voisivat ne nuoret miehetkin tehdä samoja töitä siviilipalveluksessa kuin naisetkin ja päinvastoin.

    • Anonyymi

      Siviilipalvelu miehet tekevät jo siviilipalvelua mutta lisää tarvitaan kun sote uudistusta aletaan toteuttamaan .Siihen tarvitaan paljon lisäkäsiä.

    • Anonyymi

      Hyvä se on että naiset nimen omaan joille tärkeää mummo ikään on juopotella ja ennen aikoja jäädä eläkelle kun masennus.Masenus on itse tehtyä. johtuu kaljasta ja rapulapäivien päänsärystä.Keho ei kestä vuosia kaljaa kitaa ja tupakointia.Enne kela rahoja tai kela eläke.Toki masentaa kun ei rahaa kaljan ja röökin. Armeja vaan kaikille naisille,Opivat otaa vastuu itsestä siellä.

    • Anonyymi

      Kyllä ne nuoret naiset viimeistään silloin nostavat kytkintä ja häipyvät koko maasta.

    • Anonyymi

      Keskustelu hyytyi kun totuus tuli esille.

    • Anonyymi

      Kohta ei ole hoitajista pulaa , kun ensin on saatu lain muutoksella aikaan naisten siviilipalvelu on helppo tehdä siitä velvoite. Poliitikkojen sote sekoilu ja hoiva alalle aiheutettu tekijöitten pako paikataan naisten siviilipalvelulla " tasa arvon "nimissä. Kaikkonen on laitettu asialle eikä itse edes sitä ymmärrä.

    • Anonyymi

      On muistettava että upseerit kannattavat tätä siksikin että sillä turvataan heidän runsaslukuinen työpaikka kauaksi tulevaisuuteen. Sehän on ollut nyt vaarassa ikäluokkien pienenemisen ja armeijan valitsevien jatkuvan laskun vuoksi.

      On siis muitettava että upseereilla on tässä asiassa oma lehmä ojassa.

      Eli toisin sanoen oman edun tavoittelua. Eli ei mitään uuttaa auringon alla, vaan normaalia ihmiskäyttäytymistä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4493
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      218
      2400
    3. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      42
      1885
    4. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1694
    5. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1681
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      167
      1331
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1174
    8. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      925
    9. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      921
    10. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      136
      912
    Aihe