Varokaa epäpäteviä ja huolimattomia botox- pistosten antajia

Anonyymi

Satuin muutama vuosi sitten käymään pääkaupunkiseudun kauneusalan yrityksessä (Espoolaisessa lähiössä sijaitseva), joka tarjosi edulliseen hintaan erilaisia toimenpiteitä mm.täyteaine- ja botox- pistoksia.
Yrityksen eteisaula ja odotustila olivat hulppeita ja suureellisia, kaikesta huokui osaaminen ja tyylikkyys. Siihen se hohto sitten päättyikin.
Ensin piti allekirjoittaa paperi jolla yritys pesi puhtaaksi omat mokailunsa ja osaamattomuutensa ja vastuu niistä siirrettiin palvelun ostajalle.
Pistoshoidosta vastaava hoitaja ei sen tarkemmin selittänyt toimenpidettä, vaan piti omaa myyntipuhettaan siitä, mitä kaikkea muuta henkilökohtaisesti juuri minulle sopivaa palvelua he voisivat tarjota ja mitä tarvitsen.

Isoin ja vakavin virhe tapahtui kuitenkin itse toimenpiteessä. Jouduin asettumaan makuulle ja minua pyydettiin kurtistamaan kulmiani ja otsaani. Ennalta arvaamatta nainen tökkäsi juuri samalla hetkellä botoxia sisältävän neulan useaan eri kohtaan rypistynyttä otsaani ja nenänjuureen.
Eli, hän ei kehoittanut ennen pistoksia rentouttamaan kasvolihaksia
Hänen olisi, näin jälkikäteen kuulin, pitänyt merkitä kynällä pistoskohdat ja vasta kasvojen ollessa rentoutuneena pistää botoxi lihaksiin.

Eli oikeasti asianmukaisesti toteutettuna homma etenee siten, että useaan eri otteeseen asiakas rutistaa ja kohottaa otsaansa ja kasvolihaksiaan ja hoitaja tai lääkäri merkitsee pistoskohdat kynällä ihon pintaan, sinne mihin sitten lopulta botoxia pistetään. Lopuksi asiakkan tulee rentouttaa täysin kasvonsa ja sen jälkeen vasta pistetään aine niihin kohtiin mitkä ovat kynällä merkitty. Näitä pistoskohtia on useammalla eri alueella kasvojen lihaksistossa, mutta aine siirretään aina lihakseen niiden ollessa rentoutuneina, eikä siinä vaiheessa kun kasvolihaksia vedetään ruttuun!

Mikä oli lopputulos? Silmien väliin jäi löysä ihopussi joka roikkui inhottavasti monta kuukautta, samoin molempien silmien yläluomet jäivät löyhästi roikkumaan silmien sisäkulmiin ja silmät näyttivät epämuodostuneilta ja vinoilta, kuin kiinalaisilla.
Kasvot jäivät oudolla tavalla ihan vieraiksi ja koko ajan kasvojen lihaksistossa oli pitkään, useita kuukausia kestänyt epämukava tunne, jopa kipu a ajoittain ja jännitetila joka ei lauennut millään, aiheuttaen ajoittaista päänsärkyä, korvien soimista ja suhinaa.
Eli, kyseinen asiantuntija ei osannut asiaansa lainkaan tai oli huolimaton, hätäinen, välinpitämätön lopputuloksen suhteen, ei harkinnut sitä mitä oli parhaillaan tekemässä ja keskittyi vain asiaan jonka parhaiten osasi; pistämiseen, muttei tajunnut mitä sitä ennen kuuluu tehdä ja unohti tajuamatta tai tahallaan, tai täysin tietämättömyyttään,ohjeistaa asiakasta oikein ja oikealla hetkellä.
On aika hurjaa, jos näinkin paljon ihmisen hyvinvointiin ja ulkonäköön liittyvään asiaan ei keskitytä lainkaan, ei edes oteta selvää miten homma oikeasti tehdään! Ollaan vain niin helvetin piittaamattomia, laiskoja ja välinpitämättömiä? Ja itseriittoisia, muka osataan, vaikka ei oikeasti tiedetä juuri mitään, mennään mutu- tuntumalla?
Eikä tunneta tai oteta mitään vastuuta siitä mitä toiselle ihmiselle tehdään ja miten tehdään.

1

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   UUSI

   Voiko Botoxia pistää sairaanhoitaja

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maajussi-Kallen Niina julkaisi salakuvat pariskunnan rakkauskesästä: "Ettei KUKAAN huomannut..."

   Rakastua voi missä vaan, vaikka reality-ohjelmassa, totta se on. Tämä pariskunta joutui salailemaan suhdettaan aluksi, mutta onneksi ei enää. Ja nyt s
   Maajussille morsian
   16
   4719
  2. Hintan koulu

   Onko Hintan koulu ns."Parempien ihmisten" oma koulu,jossa syntisiä nälvitään???
   Oulu
   66
   3234
  3. Linnan juhlat on peruttu

   Juuri tulleen tiedon mukaan.
   Maailman menoa
   260
   3080
  4. Gallup: Mikä pari voittaa Tanssii Tähtien Kanssa -kisan?

   Näin yllättävä TTK-finaali etenee. Mutta mikä pari voittaa Tanssii Tähtien Kanssa -kisan? - Waltteri ja Kia - Krista ja Anssi - Ernest ja Anniina h
   Suomalaiset julkkikset
   56
   2427
  5. Nyt on valtamedia paniikissa

   Iltalehden ja yhtä aikaa suomi24 palstalle on ilmestynyt naurettavia esimerkkejä rokotevastaisten muka uskomuksista. Taitaa olla viimeisiä yrityksiä
   Maailman menoa
   270
   1504
  6. Poliisi tutkii Sanna Kiisken toimia,epäillään törkeästä petoksesta naista.

   Sannalla on lähes 29 uhria ja takanaan lähes vuoden kestänyt rikostausta .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1317
  7. Tahtoisin olla kanssasi sillai

   ❤️🙃🙃❤️🙃💃🏼❤️✨❤️🙃❤️✨❤️✨❤️✨❤️✨❤️✨✨❤️❤️❤️❤️❤️🙃🙃 Entä sä?
   Ikävä
   46
   1164
  8. Olen ollut sokea

   Olet edelleen suhteessa toiseen. Saat puolestani ollakin, ei kiinnosta sekaantua teidän draamoihin. Unohda koko juttu.
   Ikävä
   85
   1122
  9. Tiedätkö nainen

   Että olet suloinen kun minun seurassani olet kuin jänis ajovaloissa poukkoilemassa. Mutta urhoollisesti esität kuitenkin rohkeaa. Tykkään sinusta iha
   Ikävä
   60
   854
  10. En halua minäkään enää kohdata

   Tasoissa ollaan ihana.
   Ikävä
   48
   846
  Aihe