Jos Pihlajalinna olisi hautaustoimisto, siunattaisiin ja haudattaisiin tyhjä arkku?

Anonyymi

Vuosikymmeniä palveli pieni lääkäriasema asiantuntevasti, luotettavasti ja nopeasti, mistä se toki veloitti premium hinnan.

Sitten sen aseman söi Pihlajalinna ja paikasta tuli lääkärien keikkabussi, jossa potilaan hoitoprosessi unohtui.

Oheinen vertauskuvallinen tarina kertoo äskettäisen kokemukseni.


Tarvitsin viikonpäästä oleviin häihini mittatilauspuvun ja soitin räätälitalo Linnan asiakaspalveluun, josta minulle varattiin aika räätälille. Räätälin vastaanotolla minusta otettiin mitat ja puvun valmistus aloitettiin. Kävin sovittamassa valmistumassa olevaa pukuani ja räätälini lupasi, että puku toimitetaan kotiini hääpäivänä aamupäivän aikana.

Kun juhlapäivä koitti ja kello löi 12, ei pukua näkynyt ja soitin huolestuneena räätälitalon asiakaspalveluun. He lupasivat että minulle soitetaan. Kello löi 14 ja mitään ei kuulunut, joten soitin asiakaspalveluun uudestaan ja kerroin tilanteeni. He sanoivat, että kaikki on kunnossa heidän puoleltaan, sillä järjestelmässä on soittopyyntö. Kun sanoin että tarvitsen puvun nyt ja pyysin yhdistämään räätälitalon toimipisteeseen, kertoi asiakaspalvelija tämän olevan mahdotonta. Oma räätälini oli keikalla toisessa pisteessä ja seuraavam kerran tavattavissa pukuni tehneessä paikassa kuukauden päästä ajanvarauksella.

Koska kirkon kellot pian soisivat, päätin lähteä hakemaan pukuani itse. Räätälitalon ovi oli lukossa kello 15, mutta ovikaiuttimen kautta sain kerrottua asiani. Toimitsija kertoi, että kaikki räätälit ovat nyt kiireisiä, mutta että kello 18 paikalle tulee lisää räätäleitä. Lopulta toimitsija ymmärsi, että kello 18 on liian myöhään ja päästi minut sisään. Käytävällä käyskennellyt räätäli sitten otti yhden sivuaskeleen varastohuoneeseen ja antoi pukuni - minuutissa olin ulkona räätälitalosta ja ehdin häihini.


Seuraavalla viikolla sain räätälitalolta kirjeen - varmaankin pahoittelut tapahtuneesta. Mutta ei… lasku reilu 100 euroa sisältäen palvelumaksun, toimistomaksun, käyntini kirjaamismaksun räätälien kantapalveluun jne.

”Räätälit” ja ”räätälifirmat” ovat unohtaneet asiakkaaan - kukin räätäli välittää vain keikkapalkkiostaan, muttei siitä, valmistuuko puku ja toimitetaanko se ajallaan.

On muutoksen aika. Lisää kilpailua ”räätälifirmojen” pilkkomisen avulla; julkisten, voittoatavoittelemattomien palveluiden lisääminen on myös tärkeää - nykyiseen suuntaan siis täyskäännös!

2

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samanlaisia kokemuksia. Kukaan ei soita, vaikka luvataan. Raha kelpaa.

    • Anonyymi

      Jos koetat yhteyttä annettuun numeroon, josta voi tilata ajan palveluihin tai kysyä neuvoa: et saa yhteyttä koska palvelu on hyvin ruuhkautunut. Omaan pieneen terveysasemaan ei ole enää puh-numeroa, josta vois pikaisesti jotain apua tiedustella-eli todella huonosti palvelee Pihlajalinna ja kuntien päättäjät hakevat vain halvinta palvelun tarjoaa- se ei toimi eli tyhjästä maksaa kunta. Odotan jo uutta sotea ,jospa se tuo muutoksen tähänkin asiaan ja kaikki jotka palvelua tarvitsevat sen myöskin saavat - ja toivottavasti myös läheltä .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe