Kulmakarvojen värjäyspakko, ihonvaalennusta vastaava ilmiö

Anonyymi

Ulkonäköpaineet vahingoittavat vakavasti, sinua ja ympäristöäsi.

Kulmakarvojen värjäämisestä, on tehty käytännössä pakko, sitä odotetaan ja edellytetään, esim. työpaikkojen haussa ym statussymbolina yhteiskunnassa. Harva edes tulee ajatelleeksi, tai kyseenalaistaa, rasittavaa toimenpidettä, jolla ulkonäköä toistuvasti muutetaan, samankaltaisen lauman näköiseksi.

"Ilmeikkyydellä" perusteltu, vaalekarvaisten kulmakarvojen, värjääminen tummiksi, usein jopa klovnimaisiksi, on yhtä orjallinen ja alentuva toimenpide, kuin luonnostaan tummempi-ihoisten, ihojen vaalentaminen.

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vähemmän oletetusti miessukupuoliset, tuota tekevät, kyllä se on osa naisten ulkonäöllä-orjuuttamispaineita, joihin moni kiltisti alistuu. Se on työlästä ja raskasta touhua, kun joutuu jatkuvasti värjäämään kulmakarvoja, vaikka varakkaat teettäisivätkin se toisilla.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Luonnostaan vaaleilla on yhtä kauniit luonnonkasvot, ilman väriaineita, kuten tummaihoisilla kauniit ihonvärit, ilman ihojen keinotekoisia, vahingollisia kemikaalivaalennuksia.

  • Anonyymi

   Ylemmyydentuntoiset äärioikeistovalkoiset, eivät näe, kuinka markkinavoimat orjuuttavat heitä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Oikeaa vaaleutta, meidän pohjoismaista vaaleutta ei ole koskaan oikeasti arvostettu. Aina on vaaleat kulmat ja ripset pakotettu värjäämään tai näytämme "värittömiltä" Kuulaan kalpeaa ihoa halveksutaan varsinkin jos se on eurooppalainen. Olisi aika puuttua tähän naturellisti vaaleiden halveksuntaan.

   • Anonyymi

    Varsinkin äärioikeistosuvakeista löytyy, ulkomaisen halpatyövoiman suosijoita, joille oma kotimainen vaalea alkuperä, on häpeällinen asia, se pitää peittää, värjäämällä kaikki, luonnollisuus on heille vihan kohde.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17206547/metsayhtiot-kuin-marjanpoiminta-veroparatiisifirmoja-tuovat-metsurit-thaimaasta#comment-111290363


  • Anonyymi

   Hieman vatsakkaana keski-ikäisenä miehenä en ole pakottanut itseäni värjäämään kulmakarvojani, enkä kyllä (vielä) muitakaan karvojani, sikäli kuin niitä vielä on.

   • Anonyymi

    Ok, sepä kiva, että jaoit meille, tuon luonnollisuuden kertomuksesi.


  • Anonyymi

   Joistakin tulee iän myötä karvattomampia ja joistakin karvaisempia. Luonnollisuus on aina upeaa, arvostakaa luonnollista itseänne, lopettakaa markkinavoimien värjätty orjuuttaminen.

  • Anonyymi

   Oppisopimuskoulutus riittää ihan hyvin, metsätöihin oppii kyllä suomalaiset paremminkin, kun ovat metsissä kasvaneet monet ja tietotaitoa löytyy kaupungeista, kyse on vain ulkomaisen halpatyövoimankäytöstä, viha-väkivallasta omaa kansaamme kohtaan ja ahneudesta.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17228764/ahtaisiin-sukupuolirooleihin-kasvattaminen-kasiteltava-vakivaltana-jota-se-on#comment-111567531

   https://anna.fi/hyvinvointi/terveys/kasvaako-leuassasi-karvoja-naisilla-karvoja-voi-ian-myota-ilmestya-yllattaviinkin-paikkoihin-kyse-on-yleensa-harmittomasta-ilmiosta#comment-411405

   Jatkuva kulmakarvojen nyppiminen, muotoileminen ja värjääminen, on työlästä ja orjuuttavaa, sitä paitsi mustat kulmakarvat, lopulta sopivat aniharvoille, luonnostaan vaaleahiuksisille/karvaisille.

   Sen ajan mikä joitakin naisia sitoo, ahtaisiin sukupuolirooleihin ja ulkonäköpaineisiin vastaamiseen, voisi käyttää fiksummin, esim. lukemiseen, ulkoiluun, tai muuhun tärkeään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinasta hieno juttu Suomen suurimmassa lehdessä

   Hienossa haastattelussa Martina kertoo mielenkiintoisesta elämästään kauniine kuvineen. Jutusta selviää muun muassa, ett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   368
   1973
  2. Kaukosuhteet.

   Mitä mieltä olette kaukosuhteista ja siitä että asutaan ainakin alkuun hyvin kaukana toisistaan niin että irl tapaamaan
   Sinkut
   350
   1793
  3. Nyt se on todistettu virallisesti. Suomalaiset ovat maailman tyhmimpiä.

   Suomessa on suurin usko massamediaan. Tämä sellittää paljon, miksi Suomi on tehnyt tyhmiä ratkaisuja historiassa. Mentii
   Maailman menoa
   316
   1437
  4. Jopa 35-vuotiaiden naisten kuolemissa on nyt hälyttävä piikki

   Jopa 35-vuotiaiden naisten kuolemissa on nyt hälyttävä piikki – Erikoislääkäri antaa tarkat neuvot, mitä pitää muuttaa
   Maailman menoa
   67
   898
  5. Minua hävettää että olin joskus kanssasi

   Tai suorastaan oksettaa 😅😅
   Ikävä
   37
   881
  6. RKP suostuu jatkamaan, jos PS tekee myönnytyksiä maahanmuuttoasioissa

   Purra sanoi aikaisemmin ettei PS tingi enää yhtään. Pattitilanne.
   Maailman menoa
   244
   867
  7. Rällääjä bemari

   Joku vanha 5-sarjalainen bemari rällää hirveällä ylinopeudella tässä kylillä. Poliisia ei näy mailla halmeilla. Kohta sa
   Kiuruvesi
   29
   855
  8. Kaipaan piristystä!

   Elämä potkii päähän. Voisko joku kertoa jotain hyviä juttuja? Vitsejä, ihan mitä vaan hauskaa.?
   Sinkut
   155
   821
  9. Onkohan sinun tunteesi lopullisesti ohi

   Minusta tuntuu, että alan olemaan itse jo aika rikki. Haluaisin tutustua, mutta mitään ei tapahdu. Minun syytä se on, i
   Tunteet
   35
   705
  10. No persut, päättyikö ne neuvottelut nyt?

   Hyvä RKP! 🤣🤣🤣
   Maailman menoa
   186
   673
  Aihe