Suurmielenosoituksissa on tavallisia ihmisiä, ei veroparatiisi-äärioikeisto-marginaalia

Anonyymi

Suomen EK-medioissa, kuten EK-IS:ssa, näytetään tuputtavan, erittäin virheellistä käsitystä, että koronapakkojen vastaisiin mielenosoituksiin, joita on paljon ja suuria, ympäri Eurooppaa ja maailmaa, olisi osallistujina, vain veroparatiisi-äärioikeisto-marginaalia, mikä ei pidä yhtään paikkaansa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16450982/bf-veroparatiisirikolliset-vaarantavat-suomen-turvallisuutta-valepropagandalla

Enemmistö suurmielenosoituksiin osallistujista, on puolustamassa oikeusvaltiota / demokratiaa ja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, veroparatiisi-sotemonopoleja ja korruptiopoliitikkoja vastaan, joita äärioikeisto-marginaalit eivät koskaan aidosti vastusta, kun ovat valevastustamisellaan, vahvistamassa korruptiota, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

Suomen kansalaisten olisi hyvä oppia havaitsemaan, tuo tärkeä ero ja tahallinen harhaanjohtaminen, ek-medioissa Suomessa. Ihmisten ei pidä pelätä, osoittaa mieltään vapaissa maissa, joutumatta leimatuksi, johonkin vastenmieliseen äärioikeistomarginaaliin, johon he eivät koskaan, halua mitenkään liittyä.

https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/25/us-policing-is-far-less-about-fighting-crime-than-controlling-the-poor

Aito demokratia ja oikeus-sivistysvaltio, eivät ole enää itsestään selvyyksiä missään 2022 kohta. On syytä oppia erottamaan, tavallisten ihmisten / kansalaisten oikeudet ja niiden puolustaminen, niitä hyväkseen käyttävistä äärioikeisto-ääriliikkeistä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

Hyvä nyrkkisääntö on, kun muistaa, että äärioikeiston PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eiliset VALEVASTUSTAVAT kaikkia, veroparatiisi-pörssimonopolien hankkeita ja siten korruptiopoliitikot yksipuoluejärjestelmissään, juurikin saavat ne hankkeet vietyä väkisin läpi, kansalaisten oikeuksista ja aidosta demokratiasta piittaamatta.

72

1120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äärioikeisto käyttää tuota taktiikkaa, myös änkeämällä mukaan mm. rauhankulkueisiin, pelottelemaan ja uhkailemaan rauhankulkueiden osallistujia.

      Miksi EK-Yle mainostelee veroparatiisihävittäjiä, "hyviksi hävittäjiksi", eikö verovaroin ylläpidettävän median, kuuluisi olla puolueeton ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tällainenkin suurmielenosoitus, naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan Ranskassa, Suomi on niin ek-umpiossa tiedonvälityksen suhteen, ettei näistä inahdetakaan.

      https://www.aljazeera.com/news/2021/11/20/thousands-march-in-france-over-violence-against-women

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      tuonkin alotuksen voi uskoa.


      muualla kansat vapaampia ja siis tietosempia , jne.

      ------


      suomessa kannattaa kuitenian aina olla varuillaan porvarien touhotuksista- ei päätä eikä häntää.


      alkaa jo porvari ja oiekistolaisuus kyllästyttään- varmaa monia...

    • Anonyymi

      Mikä suurmielenosoitus, missään ei ollut edes 1% maan väestöstä. Huom. 1% suomslsisista olisi n.55000 ihmistä jne,,,. Toki saitte komeaa hetkeksi voimmannuttavaa videokuvaa ympäri eurooppaa.
      Teidän mielestä enemmistö on harhaan johdetuja idiooteja ja se on todella ylimielistä. Yritätte ohjata ihmisiä salaliittoteorioilla ja kauhukuvilla, enemmän sympatiaa ja ymmärrystä ihmisten valinnoille ehkä tällöin saisitte enemmän kannattajia.

      • Anonyymi

        Kaipaat tota?
        Odota vaan, hulluus jatkuu ,tullaan ihan kohta köyden kanssa


    • Anonyymi

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/flera-gripna-vid-nya-kravaller-i-nederlanderna

      Suomen tiedonvälitys Venäjän tasoa, eli sitä ei ole.

      EK-Yle on koko vkl:n, keskittynyt erittäin kovaan äärioikeistoradikalismiin, veroparatiisihävittäjien-kaivosten- ja korruptiopoliitikkojen suoramainontaan.

      Se todistaa, ettei eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmässä, ole mitään eroa poliittisten puolueiden välillä, kun ne kaikki näyttävät hyväksyvän, EK-Yle:n äärioikeistoradikalismin.

      Kysymys kuuluu, miltä verovaroin koulutetuista toimittajista tuntuu, olla tekemättä tiedonvälitystä, eli sitä työtä, mihin heidät on koulutettu ?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tämä muutama promille kansakunnasta, jotka yleensä ovat koulupudokkaita ja kelan asiakkaita luulevat olevansa maailman viisaimpia salaliitto teorioineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä muutama promille kansakunnasta, jotka yleensä ovat koulupudokkaita ja kelan asiakkaita luulevat olevansa maailman viisaimpia salaliitto teorioineen.

        Etkö tiedä tutkimuksista, joiden mukaan ei ole "koulupudokkaita", vaan vakavaa perhe-lähisuhde-ym, köyhyyteen pakottamis-väkivaltaa kokemaan joutuneita.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17177514/kansalaisia-quotsalaliitto-teorioistaquot-syyttava-ek-yle-on-itse-salaliittoteoria

        On monia eri syitä kouluttamattomuudelle ja heissä paljon ihmisiä, joista monet ovat lukeneet enemmän, ihan ajatuksen kanssa, kuin moni perinnöksi korkeakoulutuksen, rahalla ostetut tittelit saanut koskaan.


    • Anonyymi

      Koronarokote-mainostusmediat pyrkivät kuvaamaan, maailmanlaajuisia koronafasismin vastaisia mielenosoituksia, juurikin äärioikeistomarginaalin kautta, että tavalliset ihmiset luulisivat, että kyseessä on vain tuon kaikkea valevastustavan, veroparatiisi-äärioikeistomarginaalin mellakointia, eikä tavallisten kansalaisten suurmielenosoituksia, korruptoituneita poliitikkoja-ym vallankäyttäjiä vastaan, veroparatiisi-sote-monopoleineen.

      https://www.dw.com/en/covid-curbs-spark-protests-worldwide/a-59892484

      Tiedonvälityksen tilalle on tullut, Suomessa vaikenemisen muuri ja erittäin ovela, tekoälyllä kehitelty aivopesu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17200075/moukkamediat-sekoittavat-terveyssyista-rokottamattomat-rokotevastaisiin#comment-111186172

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17177514/kansalaisia-quotsalaliitto-teorioistaquot-syyttava-ek-yle-on-itse-salaliittoteoria

      Voiko suorempaa äärioikeistoradikalismia ja veroparatiisi-monopolien pörssikeinottelumainontaa olla, kuin EK-Yleisradion, koko vkl niin fasistista ulosantia ek-ylessä, ettei tavallinen kansalainen, pysty sitä sulattamaan, joten kyseisen äärioikeistopropaganda-puljun käyttäminen, on jo käytännössä jäänyt.

    • Anonyymi

      Suurin enemmistö mielenosoittajista, on liikkeellä veroparatiisi-koronarokote-monopolien diktatuureja / fasismia vastaan, puolustamassa ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, eli demokratian ja oikeusvaltion pelisääntöjä, eivätkä halua olla missään tekemisissä, äärioikeistomarginaalien kanssa, saati antisemitistien, vaikka korruptiovallankäyttäjien veroparatiisi-medioissa, niin annetaan ymmärtää.

      https://www.cbc.ca/news/world/vienna-europe-lockdown-covid-protests-1.6256785

      Yhden totuuden pakottaminen kertoo, etteivät korruptio-vallankäyttäjät, veroparatiisi-sote-monopoleineen, ole rehellisellä asialla. Ennen ei maailmassa, ole ollut niin kovaa aivopesua ja äärioikeistoradikalismia medioissa, kuin on tänä päivänä ympäri maailman ja Pohjoismaista erityisesti Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      Suomessa ek-medioissa, oli pelkkää mainontaa, vaikka korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän, veroparatiisi-sotelausuntojen antajina, "asiantuntijoina", käyttivät veroparatiisi-sote-monopolien, pörssikeinottelijoita.

      https://www.dw.com/en/coronavirus-will-booster-shots-be-the-new-normal/a-59889827

      Pörssikeinottelijoista on tehty "jumalia", jotka tietävät paremmin, kuin luonto, mitä ihmiskeho "tarvitsee". On vaikea uskoa, että ihmiskeho olisi tarkoitettu, jatkuvia koronrokotteita/tehosteita kestämään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      V.....tu ne mitään tavallisia ihmisiä ole, vaan salaliittoteorioihin uskovia horhöjä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tyypillistä korruptiopoliitikoille-ym äärioikeisto-veroparatiisi-vallankäyttäjille on vähätteleminen. Esim. koronarokotteista vakavista terveyssyistä pidättäytyviä, Kiuru ek-medioissa, vähätteli "yksittäisiksi ihmisiksi, joihin me poliitikot emme ota kantaa". Eiväthän he ota kantaa mihinkään, mihin pitäisi ja satojentuhansien autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaiden vähätteleminen "yksittäisiksi", on rimanalitus jopa Kiurulta, kertoo keiden etuja verokeitaissa, äärioikeistolaistunut Sdp:kin ajelee.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Euroopassa on totuttu, puolustamaan kansalaisoikeuksia, joita nyt on koronan verukkeella, veroparatiisi-sote-biljonäärien toivomuksesta, kavennettu ennennäkemättömällä tavalla.

      https://www.bild.de/news/ausland/news-ausland/niederlande-schweiz-kroatien-nord-irland-wut-welle-gegen-corona-massnahmen-78305082.bild.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17200075/moukkamediat-sekoittavat-terveyssyista-rokottamattomat-rokotevastaisiin#comment-111186172

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Punaiset ne tätä pakkoa ajaa. Eikö aloittaja tiedä hallituksen poliittista suuntausta?

      • Anonyymi

        Tämä sosialistihallitus runnoi natsipassin päälle. Muista se aloittaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä sosialistihallitus runnoi natsipassin päälle. Muista se aloittaja.

        Eikä tuossa hallituksessa tiettävästi ole persuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä sosialistihallitus runnoi natsipassin päälle. Muista se aloittaja.

        Siellä on vain vasureita. Demarit vihreät vasemmistoliitto uusvasemmistolainen kepu, vasemmistoaatteen rkp.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä sosialistihallitus runnoi natsipassin päälle. Muista se aloittaja.

        Suomessa ei ole mitään "sosialismia", ollut koskaan, eikä tule olemaan. Kaikkein vähiten sitä on, yksipuoluejärjestelmäksi muutetussa, veroparatiisi-korruption läpäisemässä, nykyisessä eduskunnassa. Joka tuota ei tiedä, ei tiedä mitään muutakaan.

        https://www.dw.com/en/covid-protests-against-curbs-rock-netherlands-belgium/a-59896444

        Veroparatiisirikkaat sitä koronapassia himoitsevat ja äärioikeiston VALEVASTUSTAMISELLA, kaikki veroparatiisihankkeet, viedään väkisin läpi, kansalaisoikeuksista ja demokratiasta piittaamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota tuosta selvä

        Eikö veroparatiisi-äärioikeiston tarvitse osata enää lukeakaan, tekevätkö tietokoneet senkin heidän puolestaan.


    • Anonyymi
    • Kyllä meikäläinen näkee rokotevastaisuuden nimenomaan tyypillisenä ääriliikkeenä. Ne vetoavat propagandalle alttiisiin ihmisiin. Heikolla älyllisellä itsetunnolla varustetut löytävät ääriliikkeistä oman laumansa. Kutsun näitä ääriliikkeitä "marssiliikkeiksi".

      Monilla ihmisillä on vahva laumavaisto. On kiva kuulua laumaan ja marssia sen mukana. Rokotevastaisuudessa on elementtejä sekä vasemmistolaisesta anarkismista että yhteiskuntavastaisesta oikeistolaisuudesta. Enemmän kuitenkin jälkimmäisestä.

      Yhteiskuntavastaista oikeistolaisuutta voisi kutsua oikeistoanarkismiksi. Sen kotimaa on Yhdysvallat ja siihen kuuluu kaikenlaisia salaliittoteorioita valtiota kohtaan. Kun se on levinnyt Yhdysvalloista muihin demokraattisiin länsimaihin niin siitä on tullut ylikansallinen demokraattisia instituutioita vastustava liike. Sellaista on helppo käyttää hyväksi vakaiden demokraattisten valtioiden horjuttamiseen ulkoapäin. En tiedä onko Putinilla & kavereilla sormensa pelissä, mutta hyvinkin voisi olla.

    • Anonyymi

      Pelleporukka sitten piti miekkarin. Ei mulla muuta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeiston PetosKalmaKokPersRkpKrskesinliike-Eiliset, veroparatiisi-sote-pörssimonopolien pörssikeinottelijat, himoitsevat koronarokotepakkoja. Niistä erossa pysyminen on kansalaisoikeus, varsinkin kun vainoavat, vakavista terveyssyistä koronarokotteista pidättäytyviä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

      Suora uhka henkeen kohdistuu, kun esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, joissa kaikki koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia, eli aiheuttavat kyseisten sairauksien pahenemisen ja mahdollisesti vielä vakavempia seurauksia, pakotetaan korruptiopoliitikkojen toimesta, mm. koronaruuhkaisille veroparatiisi-soteasemille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Virallinen disinformaatio on sitä, että suurmielenosoituksista koronafasismia vastaan, ei juurikaan uutisoida ja jos mainitaan, niin väitetään niitä äärioikeistomarginaalien liikkeiksi, mitä ne eivät todellakaan ole, kun puhutaan miljoonista, tavallisista ihmisistä, ympäri maailmaa.

      https://www.france24.com/en/live-news/20211128-online-conspiracies-fuel-dutch-covid-unrest

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17214136/autoimmuunisairauksissa-testitulos-voi-olla-positiivinen-vaikkei-todellisuudessa-ole

      Korruptiovallan lisäksi, disinformaatiota jakavat, Suomessa yksityistetty THL ym viranomaistahot.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17236787/1950-luvun-tartuntatautilaki-on-ydinase-aarioikeistolaistuneiden-poliitikkojen-kasissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168887/vale-elakekorotukset-silmankaantotemppu-koko-koyhyysongelman-ydinta-sen-syy

      On se erikoista, ettei tästä valtiosta, löydy muka tahoja, jotka puolustaisivat vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita. Valtiovalta kuuluisi syytteisiin, puolustuskyvyttömien ihmisten heitteille jättämisestä, ilman aitoa oikeusturvaa, vakavan pandemian keskelle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234402/koronafasistisissa-diktatuureissa-rahalla-selviaa-pakkorokotuksista#comment-111645970

    • Anonyymi

      Siinä vaiheessa, kun korruptiovallankäyttäjät EK-medioineen, syyttelevät tavallisia kansalaisia "salaliittoteoreetikoiksi", on demokratia nytkähtänyt sijoiltaan, horjuu jo pahasti.

      https://www.dw.com/en/germany-anti-covid-measures-protest-of-5000-turns-violent/a-60234148

      DW:n naiivi ja läpinäkyvä, koronapakkoja vastustavien, kansalaisten syytteleminen ja yritys kosiskella helpommin manipuloitavia, veroparatiisi-rokotemonopolien puolelle, syö uskottavuutta kyseiseltä medialta, kuin Saksan / EU:n poliitikoilta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muissa EU-valtioissa, nähdään jo äärioikeiston populistiporvareiden, kaiken VALEVASTUSTAMIS-taktiikan lävitse, eli menetelmän, jolla syvästi korruptoituneet, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisi-pörssirikollisuutta, edustavat kansanedustajat ja ministerit, vievät kaikki veroparatiisimonopolien / yrityksien hankkeet lävitse, kansalaisten oikeuksista välittämättä, kuten nyt hoitajian koronarokotepakot.

      Jos populistiporvarit olisivat olleet hallituksessa, ne pakot olisi viety jo aikoja sitten lävitse, heti pandemian alussa.

    • Anonyymi

      EU on livennyt demokratian pelisäännöistä, Veroparatiisimonopolien pörssikeinottelijoiden, voiton maksimointia pönkitetään, kansalaisten sanan- ja mielipiteidenvapauksia, joihin kokoontumisenvapaudet kuuluvat, estämällä.

      https://www.bild.de/regional/muenchen/muenchen-aktuell/in-muenchen-350-festnahmen-bei-impfgegner-aufmarsch-78678708.bild.html

      Saksassa 3000€:n sakkoja, koronapakkojen diktatuuria vastustaville.

      Ja ihmiset oppikaa erottamaan, koronarokote-ym pakkoja VALEVASTUSTAVA äärioikeistomarginaali, niitä aidosti vastustavista, aitoa demokratiaa puolustavista, tavallisista kansalaisista.

    • Anonyymi

      Varokaa ihmiset "aulahoitajina" ja Veroparatiisi-koronarokote-ym pakkojen VALEVASTUSTAMISELLA, teitä huiputtavia, teille valehtelevia ja teitä vedättäviä, äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisen populistiporvareita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17198638/epaisanmaalliset-veroparatiisiporvarit-nelinkertaistamassa-ulkomaisen-halpatyovoiman

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16674573/aktiivileikkuri-giljotiinia-pukataan-jo-populistiporvareiden-leirista-ym-heikennyksia

      Ne haluavat eniten kaikkia PAKKOJA, ja yrittävät niitä ajaa läpi, teidän ääniänne valheilla varastamalla. Pysykää lujina, älkää edes pitkällä kepilläkään, koskeko niiden petollisiin valheisiin ja eipäs-juupas-väittelyihin, joiden tarkoitus, on paimentaa teitä äänestämään korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikkojen/johtajien medioilla, näyttää löytyvän selityksiä, äärioikealle radikalisoitujen poliisivaltioidensa puolustelemiselle.

      https://www.bild.de/news/ausland/news-ausland/angriff-auf-polizisten-eskalation-bei-verbotener-corona-demo-in-amsterdam-78702598.bild.html

      Veroparatiisirikollisuutta ja äärioikeistofasismia, nimitetään "terveysteoiksi".

      Ihmisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien viemistä, sanan-kokoontumisen-mielipiteidenvapauksien tukahduttamista, pakkoja pakkojen perään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      AKTIIVILEIKKURI-Purran kitinää, veroparatiisi-äärioikeisto-pörssikeinottelijoiden, keskinäisten verojenkierto-tukien jaoista, ei kenenkään alle puolen miljoonan vuosituloilla, kannata edes harkita.

      https://www.dw.com/en/over-70000-attend-german-protests-against-covid-measures/a-60455484

      On täydet oikeudet kieltäytyä äänestämästä korruptiovaaleissa, kun korruptio läpäisee niin eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, kuin kuntien korruptiopoliitikot.

    • Anonyymi

      KAUHEE yöhötys TAAS. Kannattaa nyt takoa kun vielä rajoituksia on ja tottahan myös siihen kohtaan kun koronatsunami pyyhkäisee Euroopan yli......


      Sanoisin että hyvinvointivaltion itsekkäimmät kermaperseet. Lasten pitäis oppia se, kun sanotaan ei saa. Joskus ihmisten on tehtävä , mikä oikein on, vaikka se ei olis kivaa.
      Kun tilanne saadaan menemään ohi, asia muuttuu. Toisena päivänä sitten taas saa kulkea vapaana ja makoilla kotona, ihan miten vaan.

    • Anonyymi

      Ja äänestää kannattaa näissä aluevaaleissa sellaisia, jotka käsittävät mistä on kysymys. Sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä pelastustoimesta.
      Ja ehdokkaista sellaista, jonka käsitykset asoiden hoitamisesta ovat lähellä omiasi.

      • Anonyymi

        Ei köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpidellyillä, ole mitään syytä, äänestää yksityistettyjäVeroparatiisi"pelastus-palveluja", eikä eläkeläisköyhyyteen pakottamista, sitä kautta.

        https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

        Ihmiskauppaa eläkeläisiä köyhyydessä, oikeusturvattomina, toteuttava Veroparatiisi-pörssikeinottelija-poliitikot, eivät ansaitse ääniämme. Valehtelivat eläkeläisköyhille: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan" 1 250€/kk minimieläkkeistä - ei ääniä orjuuttajille.


    • Anonyymi

      Yksityistettyjä Veroparatiisi-sotea ja Veroparatiisi-"pelastuspalveluja" - EMME tule äänestämään. Pelkkiä PetosKokPersRkpKrdkesinliike-eilisten YKSITYISIÄ Veroparatiisibisneksiä nuo mainitsemasi ovat - Eivät köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpidellyt eläkeläisköyhät esim. sellaisia tarvitse,vaan vapautta Veroparatiisi-sote-orjuuttamisesta ja IHMISKAUPAN välineiksi, köyhyyteen pahoinpitelemisestä.

      https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/demonstration-mot-covidpass-i-stockholm


      Äänestämme sitten, kun ne tärkeimmät asiat ja oikeudet, joiden kuuluu tulla ENNEN, mitään ns. julkistakin palvelua, eli 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien minimi-oikeusturva, laitetaan ENSIN kuntoon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kanadassa suurmielenosoitukset, demokratian ja ihmisoikeuksien puolesta, jatkuvat jo toista päivää.

      https://www.cbc.ca/news/politics/truck-convoy-protests-sunday-1.6332893

      Suomessa vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyviä vastaan, on kuultu vihapuheita ministereiltä ja kansanedustajilta. Oikeudet puuttuvat vielä, esim. uimahalleissa koronapassit ja se aito taloudellinen oikeusturva, alkaen luvatuista, 1 250€/kk minimieläkkeistä, puuttuu edelleen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onneksi suuri enemmistö, koronapakko-diktatuureja vastustavista, on tavallisia ihmisiä, ei äärioikeiston Veroparatiisi-rekkahörhöjä, eli koronapakkojen VALEVASTUSTAJIA.

      https://www.theguardian.com/world

      Uusi-Seelantikin on muuta, kuin Veroparatiisirikollisten teekutsut.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe