Suurmielenosoituksissa on tavallisia ihmisiä, ei veroparatiisi-äärioikeisto-marginaalia

Anonyymi

Suomen EK-medioissa, kuten EK-IS:ssa, näytetään tuputtavan, erittäin virheellistä käsitystä, että koronapakkojen vastaisiin mielenosoituksiin, joita on paljon ja suuria, ympäri Eurooppaa ja maailmaa, olisi osallistujina, vain veroparatiisi-äärioikeisto-marginaalia, mikä ei pidä yhtään paikkaansa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16450982/bf-veroparatiisirikolliset-vaarantavat-suomen-turvallisuutta-valepropagandalla

Enemmistö suurmielenosoituksiin osallistujista, on puolustamassa oikeusvaltiota / demokratiaa ja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, veroparatiisi-sotemonopoleja ja korruptiopoliitikkoja vastaan, joita äärioikeisto-marginaalit eivät koskaan aidosti vastusta, kun ovat valevastustamisellaan, vahvistamassa korruptiota, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

Suomen kansalaisten olisi hyvä oppia havaitsemaan, tuo tärkeä ero ja tahallinen harhaanjohtaminen, ek-medioissa Suomessa. Ihmisten ei pidä pelätä, osoittaa mieltään vapaissa maissa, joutumatta leimatuksi, johonkin vastenmieliseen äärioikeistomarginaaliin, johon he eivät koskaan, halua mitenkään liittyä.

https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/25/us-policing-is-far-less-about-fighting-crime-than-controlling-the-poor

Aito demokratia ja oikeus-sivistysvaltio, eivät ole enää itsestään selvyyksiä missään 2022 kohta. On syytä oppia erottamaan, tavallisten ihmisten / kansalaisten oikeudet ja niiden puolustaminen, niitä hyväkseen käyttävistä äärioikeisto-ääriliikkeistä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

Hyvä nyrkkisääntö on, kun muistaa, että äärioikeiston PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eiliset VALEVASTUSTAVAT kaikkia, veroparatiisi-pörssimonopolien hankkeita ja siten korruptiopoliitikot yksipuoluejärjestelmissään, juurikin saavat ne hankkeet vietyä väkisin läpi, kansalaisten oikeuksista ja aidosta demokratiasta piittaamatta.

76

393

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äärioikeisto käyttää tuota taktiikkaa, myös änkeämällä mukaan mm. rauhankulkueisiin, pelottelemaan ja uhkailemaan rauhankulkueiden osallistujia.

   Miksi EK-Yle mainostelee veroparatiisihävittäjiä, "hyviksi hävittäjiksi", eikö verovaroin ylläpidettävän median, kuuluisi olla puolueeton ?

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   tuonkin alotuksen voi uskoa.

   muualla kansat vapaampia ja siis tietosempia , jne.

   ------

   suomessa kannattaa kuitenian aina olla varuillaan porvarien touhotuksista- ei päätä eikä häntää.

   alkaa jo porvari ja oiekistolaisuus kyllästyttään- varmaa monia...

  • Anonyymi

   Mikä suurmielenosoitus, missään ei ollut edes 1% maan väestöstä. Huom. 1% suomslsisista olisi n.55000 ihmistä jne,,,. Toki saitte komeaa hetkeksi voimmannuttavaa videokuvaa ympäri eurooppaa.
   Teidän mielestä enemmistö on harhaan johdetuja idiooteja ja se on todella ylimielistä. Yritätte ohjata ihmisiä salaliittoteorioilla ja kauhukuvilla, enemmän sympatiaa ja ymmärrystä ihmisten valinnoille ehkä tällöin saisitte enemmän kannattajia.

   • Anonyymi

    Kaipaat tota?
    Odota vaan, hulluus jatkuu ,tullaan ihan kohta köyden kanssa


  • Anonyymi

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/flera-gripna-vid-nya-kravaller-i-nederlanderna

   Suomen tiedonvälitys Venäjän tasoa, eli sitä ei ole.

   EK-Yle on koko vkl:n, keskittynyt erittäin kovaan äärioikeistoradikalismiin, veroparatiisihävittäjien-kaivosten- ja korruptiopoliitikkojen suoramainontaan.

   Se todistaa, ettei eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmässä, ole mitään eroa poliittisten puolueiden välillä, kun ne kaikki näyttävät hyväksyvän, EK-Yle:n äärioikeistoradikalismin.

   Kysymys kuuluu, miltä verovaroin koulutetuista toimittajista tuntuu, olla tekemättä tiedonvälitystä, eli sitä työtä, mihin heidät on koulutettu ?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronarokote-mainostusmediat pyrkivät kuvaamaan, maailmanlaajuisia koronafasismin vastaisia mielenosoituksia, juurikin äärioikeistomarginaalin kautta, että tavalliset ihmiset luulisivat, että kyseessä on vain tuon kaikkea valevastustavan, veroparatiisi-äärioikeistomarginaalin mellakointia, eikä tavallisten kansalaisten suurmielenosoituksia, korruptoituneita poliitikkoja-ym vallankäyttäjiä vastaan, veroparatiisi-sote-monopoleineen.

   https://www.dw.com/en/covid-curbs-spark-protests-worldwide/a-59892484

   Tiedonvälityksen tilalle on tullut, Suomessa vaikenemisen muuri ja erittäin ovela, tekoälyllä kehitelty aivopesu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17200075/moukkamediat-sekoittavat-terveyssyista-rokottamattomat-rokotevastaisiin#comment-111186172

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17177514/kansalaisia-quotsalaliitto-teorioistaquot-syyttava-ek-yle-on-itse-salaliittoteoria

   Voiko suorempaa äärioikeistoradikalismia ja veroparatiisi-monopolien pörssikeinottelumainontaa olla, kuin EK-Yleisradion, koko vkl niin fasistista ulosantia ek-ylessä, ettei tavallinen kansalainen, pysty sitä sulattamaan, joten kyseisen äärioikeistopropaganda-puljun käyttäminen, on jo käytännössä jäänyt.

  • Anonyymi

   Suurin enemmistö mielenosoittajista, on liikkeellä veroparatiisi-koronarokote-monopolien diktatuureja / fasismia vastaan, puolustamassa ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, eli demokratian ja oikeusvaltion pelisääntöjä, eivätkä halua olla missään tekemisissä, äärioikeistomarginaalien kanssa, saati antisemitistien, vaikka korruptiovallankäyttäjien veroparatiisi-medioissa, niin annetaan ymmärtää.

   https://www.cbc.ca/news/world/vienna-europe-lockdown-covid-protests-1.6256785

   Yhden totuuden pakottaminen kertoo, etteivät korruptio-vallankäyttäjät, veroparatiisi-sote-monopoleineen, ole rehellisellä asialla. Ennen ei maailmassa, ole ollut niin kovaa aivopesua ja äärioikeistoradikalismia medioissa, kuin on tänä päivänä ympäri maailman ja Pohjoismaista erityisesti Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

   Suomessa ek-medioissa, oli pelkkää mainontaa, vaikka korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän, veroparatiisi-sotelausuntojen antajina, "asiantuntijoina", käyttivät veroparatiisi-sote-monopolien, pörssikeinottelijoita.

   https://www.dw.com/en/coronavirus-will-booster-shots-be-the-new-normal/a-59889827

   Pörssikeinottelijoista on tehty "jumalia", jotka tietävät paremmin, kuin luonto, mitä ihmiskeho "tarvitsee". On vaikea uskoa, että ihmiskeho olisi tarkoitettu, jatkuvia koronrokotteita/tehosteita kestämään.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   V.....tu ne mitään tavallisia ihmisiä ole, vaan salaliittoteorioihin uskovia horhöjä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tyypillistä korruptiopoliitikoille-ym äärioikeisto-veroparatiisi-vallankäyttäjille on vähätteleminen. Esim. koronarokotteista vakavista terveyssyistä pidättäytyviä, Kiuru ek-medioissa, vähätteli "yksittäisiksi ihmisiksi, joihin me poliitikot emme ota kantaa". Eiväthän he ota kantaa mihinkään, mihin pitäisi ja satojentuhansien autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaiden vähätteleminen "yksittäisiksi", on rimanalitus jopa Kiurulta, kertoo keiden etuja verokeitaissa, äärioikeistolaistunut Sdp:kin ajelee.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tavalliset ihmiset, jotka käyttävät omia aivojaan, ovat uhka veroparatiisi-pörssi-korruptio-äärioikeistolle.

   https://www.theguardian.com/world/2021/nov/21/netherlands-arrests-second-night-covid-protests

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Punaiset ne tätä pakkoa ajaa. Eikö aloittaja tiedä hallituksen poliittista suuntausta?

   • Anonyymi

    Tämä sosialistihallitus runnoi natsipassin päälle. Muista se aloittaja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä sosialistihallitus runnoi natsipassin päälle. Muista se aloittaja.

    Eikä tuossa hallituksessa tiettävästi ole persuja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä sosialistihallitus runnoi natsipassin päälle. Muista se aloittaja.

    Siellä on vain vasureita. Demarit vihreät vasemmistoliitto uusvasemmistolainen kepu, vasemmistoaatteen rkp.


   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä sosialistihallitus runnoi natsipassin päälle. Muista se aloittaja.

    Suomessa ei ole mitään "sosialismia", ollut koskaan, eikä tule olemaan. Kaikkein vähiten sitä on, yksipuoluejärjestelmäksi muutetussa, veroparatiisi-korruption läpäisemässä, nykyisessä eduskunnassa. Joka tuota ei tiedä, ei tiedä mitään muutakaan.

    https://www.dw.com/en/covid-protests-against-curbs-rock-netherlands-belgium/a-59896444

    Veroparatiisirikkaat sitä koronapassia himoitsevat ja äärioikeiston VALEVASTUSTAMISELLA, kaikki veroparatiisihankkeet, viedään väkisin läpi, kansalaisoikeuksista ja demokratiasta piittaamatta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ota tuosta selvä

    Eikö veroparatiisi-äärioikeiston tarvitse osata enää lukeakaan, tekevätkö tietokoneet senkin heidän puolestaan.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tästä jutusta käy hyvin ilmi, kuinka äärioikeisto / korruptiopoliitikot-ym vallankäyttäjät, äärioikeistomedioineen, kääntävät suurmielenosoituksien sisällönkin, äärioikealle koronarokotepakkojen hakemiseksi, mitä ne eivät suinkaan ole.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/protester-i-flera-lander-mot-vaccinpass-och-restriktioner

   Selkeä, suuri enemmistö mielenosoittajista, EI HALUA ROKOTE-ym pakkoja, vaan ovat liikkeellä, puolustamassa aitoa demokratiaa, kansalaisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemäräämisoikeuksia, eli kaikkia pakkoja vastaan.

  • Anonyymi

   Veroparatiisimedioissa hysteerinen ote, kun pitää keksimällä keksiä "pahuutta", jota yhdistää tavallisiin ihmisiin, jotka puolustavat aitoa demokratiaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, ja vastustava koronarokotepakkoja/passeja ym, veroparatiisi-äärioikeiston bisneksiä, ihmisten kustannuksella.

   https://www.bild.de/news/ausland/news-ausland/bruessel-schwere-corona-krawalle-im-herzen-europas-35000-auf-demo-78308336.bild.html

   Se on näköjään vaikea pala korruptiopoliitikoille-ym vallankäyttäjille myöntää, ettei enemmistö tavallisista ihmisistä / kansalaisista, jaa heidän ahneuttaan ja medikalisaatiopakkojen "terveys"käsityksiä, pakkojen eli fasismin muotoja.

  • Anonyymi
  • Kyllä meikäläinen näkee rokotevastaisuuden nimenomaan tyypillisenä ääriliikkeenä. Ne vetoavat propagandalle alttiisiin ihmisiin. Heikolla älyllisellä itsetunnolla varustetut löytävät ääriliikkeistä oman laumansa. Kutsun näitä ääriliikkeitä "marssiliikkeiksi".

   Monilla ihmisillä on vahva laumavaisto. On kiva kuulua laumaan ja marssia sen mukana. Rokotevastaisuudessa on elementtejä sekä vasemmistolaisesta anarkismista että yhteiskuntavastaisesta oikeistolaisuudesta. Enemmän kuitenkin jälkimmäisestä.

   Yhteiskuntavastaista oikeistolaisuutta voisi kutsua oikeistoanarkismiksi. Sen kotimaa on Yhdysvallat ja siihen kuuluu kaikenlaisia salaliittoteorioita valtiota kohtaan. Kun se on levinnyt Yhdysvalloista muihin demokraattisiin länsimaihin niin siitä on tullut ylikansallinen demokraattisia instituutioita vastustava liike. Sellaista on helppo käyttää hyväksi vakaiden demokraattisten valtioiden horjuttamiseen ulkoapäin. En tiedä onko Putinilla & kavereilla sormensa pelissä, mutta hyvinkin voisi olla.

  • Anonyymi

   Pelleporukka sitten piti miekkarin. Ei mulla muuta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äärioikeiston PetosKalmaKokPersRkpKrskesinliike-Eiliset, veroparatiisi-sote-pörssimonopolien pörssikeinottelijat, himoitsevat koronarokotepakkoja. Niistä erossa pysyminen on kansalaisoikeus, varsinkin kun vainoavat, vakavista terveyssyistä koronarokotteista pidättäytyviä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

   Suora uhka henkeen kohdistuu, kun esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, joissa kaikki koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia, eli aiheuttavat kyseisten sairauksien pahenemisen ja mahdollisesti vielä vakavempia seurauksia, pakotetaan korruptiopoliitikkojen toimesta, mm. koronaruuhkaisille veroparatiisi-soteasemille.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Virallinen disinformaatio on sitä, että suurmielenosoituksista koronafasismia vastaan, ei juurikaan uutisoida ja jos mainitaan, niin väitetään niitä äärioikeistomarginaalien liikkeiksi, mitä ne eivät todellakaan ole, kun puhutaan miljoonista, tavallisista ihmisistä, ympäri maailmaa.

   https://www.france24.com/en/live-news/20211128-online-conspiracies-fuel-dutch-covid-unrest

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17214136/autoimmuunisairauksissa-testitulos-voi-olla-positiivinen-vaikkei-todellisuudessa-ole

   Korruptiovallan lisäksi, disinformaatiota jakavat, Suomessa yksityistetty THL ym viranomaistahot.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Syitä, kuten vakavat terveyssyyt, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyminen, osataan erottaa mm. ideologisista ja muista koronapakkoa vastustavista ja valevastustavasta äärioikeistosta, muissa EU-valtioissa, paitsi Suomessa, jossa riskiryhmät ALTISTETAAN koronalle, oikeusturvattomiksi köyhyyteen pahoinpitelemällä.

   https://www.dw.com/en/what-is-behind-the-covid-protests-across-europe/a-60074426

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17236787/1950-luvun-tartuntatautilaki-on-ydinase-aarioikeistolaistuneiden-poliitikkojen-kasissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168887/vale-elakekorotukset-silmankaantotemppu-koko-koyhyysongelman-ydinta-sen-syy

   On se erikoista, ettei tästä valtiosta, löydy muka tahoja, jotka puolustaisivat vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita. Valtiovalta kuuluisi syytteisiin, puolustuskyvyttömien ihmisten heitteille jättämisestä, ilman aitoa oikeusturvaa, vakavan pandemian keskelle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234402/koronafasistisissa-diktatuureissa-rahalla-selviaa-pakkorokotuksista#comment-111645970

  • Anonyymi

   Siinä vaiheessa, kun korruptiovallankäyttäjät EK-medioineen, syyttelevät tavallisia kansalaisia "salaliittoteoreetikoiksi", on demokratia nytkähtänyt sijoiltaan, horjuu jo pahasti.

   https://www.dw.com/en/germany-anti-covid-measures-protest-of-5000-turns-violent/a-60234148

   DW:n naiivi ja läpinäkyvä, koronapakkoja vastustavien, kansalaisten syytteleminen ja yritys kosiskella helpommin manipuloitavia, veroparatiisi-rokotemonopolien puolelle, syö uskottavuutta kyseiseltä medialta, kuin Saksan / EU:n poliitikoilta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Muissa EU-valtioissa, nähdään jo äärioikeiston populistiporvareiden, kaiken VALEVASTUSTAMIS-taktiikan lävitse, eli menetelmän, jolla syvästi korruptoituneet, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisi-pörssirikollisuutta, edustavat kansanedustajat ja ministerit, vievät kaikki veroparatiisimonopolien / yrityksien hankkeet lävitse, kansalaisten oikeuksista välittämättä, kuten nyt hoitajian koronarokotepakot.

   Jos populistiporvarit olisivat olleet hallituksessa, ne pakot olisi viety jo aikoja sitten lävitse, heti pandemian alussa.

  • Anonyymi

   EU on livennyt demokratian pelisäännöistä, Veroparatiisimonopolien pörssikeinottelijoiden, voiton maksimointia pönkitetään, kansalaisten sanan- ja mielipiteidenvapauksia, joihin kokoontumisenvapaudet kuuluvat, estämällä.

   https://www.bild.de/regional/muenchen/muenchen-aktuell/in-muenchen-350-festnahmen-bei-impfgegner-aufmarsch-78678708.bild.html

   Saksassa 3000€:n sakkoja, koronapakkojen diktatuuria vastustaville.

   Ja ihmiset oppikaa erottamaan, koronarokote-ym pakkoja VALEVASTUSTAVA äärioikeistomarginaali, niitä aidosti vastustavista, aitoa demokratiaa puolustavista, tavallisista kansalaisista.

  • Anonyymi

   Varokaa ihmiset "aulahoitajina" ja Veroparatiisi-koronarokote-ym pakkojen VALEVASTUSTAMISELLA, teitä huiputtavia, teille valehtelevia ja teitä vedättäviä, äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisen populistiporvareita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17198638/epaisanmaalliset-veroparatiisiporvarit-nelinkertaistamassa-ulkomaisen-halpatyovoiman

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16674573/aktiivileikkuri-giljotiinia-pukataan-jo-populistiporvareiden-leirista-ym-heikennyksia

   Ne haluavat eniten kaikkia PAKKOJA, ja yrittävät niitä ajaa läpi, teidän ääniänne valheilla varastamalla. Pysykää lujina, älkää edes pitkällä kepilläkään, koskeko niiden petollisiin valheisiin ja eipäs-juupas-väittelyihin, joiden tarkoitus, on paimentaa teitä äänestämään korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi

   Korruptiopoliitikkojen/johtajien medioilla, näyttää löytyvän selityksiä, äärioikealle radikalisoitujen poliisivaltioidensa puolustelemiselle.

   https://www.bild.de/news/ausland/news-ausland/angriff-auf-polizisten-eskalation-bei-verbotener-corona-demo-in-amsterdam-78702598.bild.html

   Veroparatiisirikollisuutta ja äärioikeistofasismia, nimitetään "terveysteoiksi".

   Ihmisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien viemistä, sanan-kokoontumisen-mielipiteidenvapauksien tukahduttamista, pakkoja pakkojen perään.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   AKTIIVILEIKKURI-Purran kitinää, veroparatiisi-äärioikeisto-pörssikeinottelijoiden, keskinäisten verojenkierto-tukien jaoista, ei kenenkään alle puolen miljoonan vuosituloilla, kannata edes harkita.

   https://www.dw.com/en/over-70000-attend-german-protests-against-covid-measures/a-60455484

   On täydet oikeudet kieltäytyä äänestämästä korruptiovaaleissa, kun korruptio läpäisee niin eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, kuin kuntien korruptiopoliitikot.

  • Anonyymi

   KAUHEE yöhötys TAAS. Kannattaa nyt takoa kun vielä rajoituksia on ja tottahan myös siihen kohtaan kun koronatsunami pyyhkäisee Euroopan yli......

   Sanoisin että hyvinvointivaltion itsekkäimmät kermaperseet. Lasten pitäis oppia se, kun sanotaan ei saa. Joskus ihmisten on tehtävä , mikä oikein on, vaikka se ei olis kivaa.
   Kun tilanne saadaan menemään ohi, asia muuttuu. Toisena päivänä sitten taas saa kulkea vapaana ja makoilla kotona, ihan miten vaan.

  • Anonyymi

   Ja äänestää kannattaa näissä aluevaaleissa sellaisia, jotka käsittävät mistä on kysymys. Sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä pelastustoimesta.
   Ja ehdokkaista sellaista, jonka käsitykset asoiden hoitamisesta ovat lähellä omiasi.

   • Anonyymi

    Ei köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpidellyillä, ole mitään syytä, äänestää yksityistettyjäVeroparatiisi"pelastus-palveluja", eikä eläkeläisköyhyyteen pakottamista, sitä kautta.

    https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

    Ihmiskauppaa eläkeläisiä köyhyydessä, oikeusturvattomina, toteuttava Veroparatiisi-pörssikeinottelija-poliitikot, eivät ansaitse ääniämme. Valehtelivat eläkeläisköyhille: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan" 1 250€/kk minimieläkkeistä - ei ääniä orjuuttajille.


  • Anonyymi

   Yksityistettyjä Veroparatiisi-sotea ja Veroparatiisi-"pelastuspalveluja" - EMME tule äänestämään. Pelkkiä PetosKokPersRkpKrdkesinliike-eilisten YKSITYISIÄ Veroparatiisibisneksiä nuo mainitsemasi ovat - Eivät köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpidellyt eläkeläisköyhät esim. sellaisia tarvitse,vaan vapautta Veroparatiisi-sote-orjuuttamisesta ja IHMISKAUPAN välineiksi, köyhyyteen pahoinpitelemisestä.

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/demonstration-mot-covidpass-i-stockholm

   Äänestämme sitten, kun ne tärkeimmät asiat ja oikeudet, joiden kuuluu tulla ENNEN, mitään ns. julkistakin palvelua, eli 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien minimi-oikeusturva, laitetaan ENSIN kuntoon.

  • Anonyymi

   China’s Quarantine Camps and Forced Covid Testing
   https://www.youtube.com/watch?v=2eX4oy_5E8s

   Children Sent to China’s Quarantine Camps
   https://www.youtube.com/watch?v=gjxF3g15jZM

   Chinese President Xi Jinping meets WEF founder, Klaus Schwab
   https://www.youtube.com/watch?v=q858WV854uc

   Special Address by Xi Jinping, President of the People's Republic of China | Davos Agenda 2022
   https://www.youtube.com/watch?v=dYSFakz7Mcg

   Xi Jinping: We Must Face Up To The Problems Of Globalisation
   https://www.youtube.com/watch?v=Ys6skqxQKMk

   Killing Joke - I Am The Virus (Lyric Video)
   https://www.youtube.com/watch?v=A4wdbibV3IM

   Iron Maiden - Virus (with lyrics)
   https://www.youtube.com/watch?v=lLhIP5LiNuc

   jklkjlkjl

  • Anonyymi
   UUSI
  • Anonyymi
   UUSI
  • Anonyymi
   UUSI
  • Anonyymi
   UUSI

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Janni Hussi veti "perjantaiöverit" Instassa - Kollega kuittailee: "Yks kuppi vähemmän..."

   Janni Hussi on julkaissut "ennennäkemätöntä" materiaalia Instagram-tilillään. "Perjantaiöverit..." on todellakin nyt oikea sana vai keksitkö itse pare
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   9292
  2. Henkirikos Kajaanissa

   Kajaanin poliisilla tutkinnassa henkirikos 21.1.2022 12.58 UUTINEN Kajaanin poliisin tietoon on tullut 19.1.2022 epäilty henkirikos. Henkirikos on t
   Kajaani
   86
   6882
  3. Seinäjoella tunnettu yrittäjä tuomittiin vainoamisesta

   Ja kukahan herra mahtaakaan olla kyseessä… 😂😂
   Seinäjoki
   35
   3535
  4. "Tärkeät vaalit" - Valtaosa aikoo äänestää Suomi24:n kyselyn mukaan ensimmäisissä aluevaaleissa

   Hyvinvointiasiat, etenkin hoitajien vaikea tilanne, ovat tapetilla Suomi24:nkin keskusteluissa yhä enenevissä määrin. Nyt Suomi24 Blogi ★
  148
  2575
 • Kohupari pongattu Kupittaalla.

  Totta vie. Martinna ja Tommi ovat näkyneet hiihtelemässä.
  Kotimaiset julkkisjuorut
  66
  1912
 • Martina lähtenyt Lontooseen ....

  .....Luuleeko sieltä saavansa rikkaan miehen. Kauas täytyy lähteä kun maine Suomessa mennyt😂 Suomesta sai vain työttömän, köyhän, raiskaussyytetyn.😂
  Kotimaiset julkkisjuorut
  282
  1859
 • Sofia sairastui kuitenkin koronan, vaikka toisin väitettiin.

  Niin käy kun hillutaan ilman maskia jokapaikassa ja ei noudateta sääntöjä jotka on meille kaikille annettu.
  Kotimaiset julkkisjuorut
  89
  1732
 • Vaaratilanne viitostiellä

  Tukkirekka ajautui mehtään kun joku humalainen oli seisonu keskellä vitostietä pilkkopimeällä. Mikä tämä juttu on?
  Suomussalmi
  19
  1425
 • Äänestetään persut ulos

  Persujen kansaa aliarvioiva bensakampanja SOTE-VAALEISSA on saanut kansalaiset huomaamaan, ettei persuilla ole asiaosaamista kansalaisten arkiasioihin
  Maailman menoa
  474
  1239
 • Meat Loaf on kuollut!

  Laulaja Meat Loaf on kuollut, kuoli 74 vuotiaana!
  Maailman menoa
  152
  1156
 • Aihe