Petri Paavola selviytyi ja on kuntoutumassa !!

Kiitos Jumalalle . Kunnia Hänelle joka VOI !!!!

On riemu siinä perheessä !!!

Ihan eri lopputulos kuin mennari Veli Saarikallen tapaus joka kuoli sairauteen kun oli menestysteologien uuskarismaattisen tavoin oli julistanut ettei oikea uskova sairastuu ja Jumala ei kunniansa jakaa silloin kun valheenopettajat julistavat eksytystä !!!!

220

8202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veli Saarikalle muistakseen perusti uuskarismaattinen uskonsana seurakunnan Kokkolassa joka meni niin sotkuiseksi kun sinne kaikken maailman mennarit alkoi toimia ja sai aikaan äärikarismaattisten tuhoa ympäri Suomeen Tiaisen ja Markku Koiviston johdolla...

      Molemmat sekotui homopoikkien riveihiin. Siihen on hurja näyttö uuskarismaattisten voiman hedelmistä puhumatta noi lukuisat avioerot joka sen liike on tuottanut vuosia.

    • Anonyymi

      Petri Paavola on kiivaasti vastustanut koronarokotetta ja joutui sen takia nyt vakavaan tilanteeseen itse, ihan "rajalle".

      Hän on yksi pahimpia Raamatun vääristelijöitä, lain purkajia ja salaliittoteoreetikkoja. Mitään kiittelemistä ei voi kuitenkaan Paavolan osalta tehdä, koska hän on niin törkeästi eksyttänyt seurakuntaa. Raamattu kieltää rukoilemasta niiden puolesta, jotka ovat tehneet ns. kuolemansyntiä.

      1 Joh 5:
      16 Jos joku näkee veljensä tekevän syntiä, joka ei johda kuolemaan, hän rukoilkoon ja siten antakoon hänelle elämän; tarkoitan niitä, joiden synti ei ole kuolemaksi. Mutta on myös syntiä, joka johtaa kuolemaan, ja sellaisen synnin vuoksi en kehota rukoilemaan.

      Tämän jälkeen alkaa hänellä pitkä kuntoutuminen. Norolammen Juha oli aiheesta kiroitellut facebookissakin.

      Monet, jotka ovat olleet koronana takia teholla, ovat sen jälkeen saaneet keuhkovamman eivätkä ole kyenneet edes portaita nousemaan. Eräs kertoi alle 50 vuotiaasta maratonaista, että oli kolmen kuukauden päästä koronasta vielä kävellyt rollaattorilla ja happirepulla.

      • Anonyymi

        Piti sanoa: Tämän jälkeen alkaa hänellä pitkä kuntoutuminen. Norolammen Juha oli aiheesta kirjoitellut facebookissakin.


      • Anonyymi

        Ei Paavola ole sanonut ettei sairastu , mutta kertoi rokotteen vaaroista onko tämä kuoleman synti?????? nekin sai tartunnan jotka ovat rokotteet ottaneet


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei Paavola ole sanonut ettei sairastu , mutta kertoi rokotteen vaaroista onko tämä kuoleman synti?????? nekin sai tartunnan jotka ovat rokotteet ottaneet

        Näin se on rakas kirjoittaja..

        Niin kertoi ja hyvä joo ettei käy niinkuin liintuinfluensassa jossa pienet lapset sairastui kuoleman vaarallisesti. Ottamalla rolotteen..
        Mutta kannattaako riskerata sanoi Suomen PM .
        Kannattaako riskerata pitää Suomi kiinni ? Eikä ottaa pois rajoitteet.
        Minusta kannattaa !! Ei kannattaisi avata Suomi kun tartunta luvut on huipussa. Siinä hän kyllä riskeera että saa massakuolema aikaiseksi.
        Ja jos niin tapahtuu,, niin tulis eroa välittömästi..
        Mutta on todettu että paljon saa korona , vaikka ottaa rokotteen ja uskon että tämä halutaan peittää ottamalla pois rajoitteet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Paavola ole sanonut ettei sairastu , mutta kertoi rokotteen vaaroista onko tämä kuoleman synti?????? nekin sai tartunnan jotka ovat rokotteet ottaneet

        Petri on valtavasti ottanut asioista selvää, tutkinut ja etsinyt tietoa. Hän todella taustoittaa asiat, joita tuo ilmi. Se on ihailtavaa. Jumalalle kiitos.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Petri on valtavasti ottanut asioista selvää, tutkinut ja etsinyt tietoa. Hän todella taustoittaa asiat, joita tuo ilmi. Se on ihailtavaa. Jumalalle kiitos.

        Aivan näin !!!
        Kiitos Jumala Petristä !! Ylistämme Jumala hänestä !!!!

        Rukoilemme myös hänen puolesta ettei ylpistyy siitä !!

        https://www.youtube.com/watch?v=X6Mtpk4jeVA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Paavola ole sanonut ettei sairastu , mutta kertoi rokotteen vaaroista onko tämä kuoleman synti?????? nekin sai tartunnan jotka ovat rokotteet ottaneet

        ei oo ku yks synti ,jota ei saa anteeksi Pyhän hengen pilkka ,se käsittääseni on NS Kuoleman synti , kaikki muut synnit voi saada anteeksi


      • Aamen !!!!


      • Anonyymi

        Höpö höpö. Ei oo kovinkaan kristillisiä sun puh3et. LPetri Paavola on tehnyt monin tavoin hyvää työtä. Ei ole salaliittoteoria tää että kotona rokotteet tappavat. Molemmilla kerroilla vuonna 2021 ja syksyllä 2023 kun Suomessa kuolleisuusprosentti nousi aivan pilviin, niin näitä edelsi juuri se että ihmisille ruvettiin antaa kromi rokotteita massoittain. Marraskuussa ylikuolleisuuden kuolleisuus nousi jopa 40 prosenttia yli normaalin. Ikävä tosiasia on että näillä rokotteilla tehdään väestön vähennystä. Lukuisat asiantuntijat ovat varoittaneet niistä että ne mm.aiheuttavat verisuonitukoksia, sydanlihastulehduksia ja syöpää. Coronarokotteista on löydetty myös myrkyllisiä aineksia.


    • Anonyymi

      On hyvä, että Petri on parantunut. Hänen elämänsä on yhtä tärkeä kuin kenen tahansa muunkin ihmisen. Jumala ei arvota ihmisiä niin, että joku olisi oikeutetumpi sairauden vuoksi kuolemaan, uskovia ja eiuskovia sairastuu, ja kaikkia meitä kohtaan fyysinen kuolema täällä maanpäällä tavalla tai toisella.

      On tosi hienoa Petrille ja eritoten lastenkin kannalta, että isälle kävi hyvin loppuviimein...

      Mutta savis, et tee oikein alkuviestissäsi, kun annat ymmärtää, että jonkun toisen kuolema oli mielestäsi oikeutetumpi samaan tautiin, se on todella tahditonta ja ikävää ja paljastaa typeryyden.

      LS

      • Mitä mä sille voi että Lasse Erpiö tä uuskarismaattinen vouhottaja on kuollut. Eihän minä jaa korona eikä kuolema siinä taudissa. .. Katson vain syy ja seuaraus.

        Kun luen vanhoja kirjoja . Huomaan niistä suurista mieistä ja naisista jotka vaikutti että tuhansia tuli uskoon ja puhdistui , että siinä lukee monesti että >> ja sitten vanhoilla päivinä hän nukkui pois.


    • Anonyymi

      Jeesus odottaa jopa eläkkeellejääjiä.
      Hänellä on tulevaisuus ja toivo.

    • Anonyymi

      Savis pilkkaa Jumalaa.

    • Anonyymi

      Moni asia todistaa, miten korona jää pitkäksi aikaa keskuuteemme. Koronaan sairastuminen on monen ihmisen kohdalla todennäköistä vuosien saatossa........Tuohon liittyen. Nyt olisi jo korkea aika maassamme ihmisille valistaa ja tiedottaa tarkoin yleiskunnon merkityksestä sairauksien sairastamisessa ja sen tasossa. Erityisesti juuri koronassa.

      Tää korkean teknologian kehitys on ohjannut ihmisen arjen tasoon jossa ihmisellä yleiskunto on romahtanut - vaikka syö terveellisesti...

      Ajatellen Petrin tilannetta. Jokainen voi hahmottaa miten paljon tulee viettää koneella / netissä toteuttaessaan sen tuotannon, jonka Petri on tehnyt. Etsiä tietoa, valmistaa videoita / opetuksia jne.... Koneella istuminen on työtä ja lihaksiston rasittaminen on erittäin vähäistä.. Yleiskunto romahtaa, jota ihminen ei monasti edes tiedosta - jos - ei tee rasituskokeita itselleen.
      Uskon, miten tämä tila vie ihmisen teholle korona viruksen saatuaan... Keski-ikäisen ihmisen kuntotaso voi todellisuudessa olla kuin iäkkäällä / vanhuksella.

      Jos median tiedotteisiin on uskomista - ne ihmiset, jotka kertovat koronan sairastaneen helposti - yhdistävä tekijä on säänöllinen liikunta / riittävä arkiliikunta.

      Tähän kokonaisuuteen liittyen - maamme väestön pahin sairaus on ....y-l-i-p-a-i-n-o....,Seuratkaa videoista - maailmallakin - tehopotilaat on aina ylipainoisia ja siten heikko kuntotaso. Taas kaikki ylipainoiset eivät välttämättä ole huonokuntoisia - voivat omata myös hyvän lihasmassan.

      Kuten Raamatusssa on ilmoitus. Leivän yltäkylläisyys ja huoleton leppo - on kielteinen tila ihmisen terveyttäkin ajatellen.
      Tutki miten paljon istut valeillaolostasi ja miten paljon rasitat lihaksistoa - testaa rasituksessa kuntotasosi.
      Painta mitä tähn liityy - ihmisen turmeltuneisuuden tila - perusolemus. Mielihyvän / mieltyminen helppouteen - kokeminen helppudesta. Juuri tätä geneettisyyttä ruokkii korkea teknologia.
      Edes tiedollisuus helppouden / laiskuuden sairastuttamisesta ei muuta ihmisen käyttäyytmistä, - vaan - kokemus sairastumisesta. Toivon - ole viisaampi ilman tätä kokemusta. Pyri toimimaan viisauden mukaan, ei halujen ja himojen - mielihyvän ohjaamana.

      Markku Lievonen

    • Anonyymi

      Saarikalle ei perustanut mitään kokkolaan eikä kuollut mihinkään covidiin vaan ihan muihin ongelmiin.

      lisäksi on ollut haudassa jo kai kymmenen vuotta piakkoin eli saviksen jutut menee omia polkujaan.

      • Anonyymi

        Niin, näkeehän jo päällepäin nämä Mattilat ja Paavolat, miten kapeita ja sairaannäköisiä ovat. Mattila vielä huomattavan lihavakin.
        Ihan ovat kuin kuppiloissa istuvat alkkikset ulkonäöltään. Koneen edessä makaaminen kyllä jättää jälkensä niin yleiskuntoon kuin ulkonäköönkin.
        Liekö muutakin yhteistä laitapuolen kulkijoiden kanssa ?!
        Ainakin jonninjoutava vänkääminen ja oikeassaolemisen tarve, kuten monilla, aivonsa tuhonneilla alkoholisteillakin.
        Väännetään jos minkälaista valhetta ja teoriaa, oman sairaalloisen käsityskyvyn ja mielikuvituksen mukaan. Näitä aivopieruja sitten yritetään uskotella muille suurinakin totuuksina ja paljastuksina.!
        Siten sairastellaan ja ollaan työkyvyttömyyseläkkeillä jo ennen kuin ikääon edes 45-v!!! Naamat turpeina ja kalpeina, valittelen vaivojaan ja rukouspyyntöjään,ja ennekaikkea rahaa kerjäten!!!


    • Anonyymi

      Jumala ei kunniansa jaa silloin kun valheenopettajat julistavat eksytystä, vaikkapa rokotusten suhteen. Paavola mukaan lukien. Ovat niin itseään täynnä.

      • Anonyymi

        "Jumala ei kunniansa jaa silloin kun valheenopettajat julistavat eksytystä, vaikkapa rokotusten suhteen. Paavola mukaan lukien. Ovat niin itseään täynnä."

        Näin juuri. Vaarallisia julistajia. Joista varoitetaan Raamatussa.


    • Anonyymi

      Paavola osoittaa ettei rokotuksia vaadita parantumiseen

      • Anonyymi

        Paavola pelasi venäläistä rulettia ja selvisi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että se oli viisasta.


      • Anonyymi

        "Paavola osoittaa ettei rokotuksia vaadita parantumiseen".

        Mutta lääketiedettä kyllä ja toimivaa yhteiskuntaa jossa jokainen hädänalainen saa tehokkaan hoidon.


    • Anonyymi

      Petri Paavola kaivoi salaliittoteorioilla kuoppaa muille ja itse putosi siihen. Joka uskoo Paavolan harhaoppeja, hän joutuu helvettiin laittomuutensa takia, Matt 7:22,23.

      “Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa, joka kiveä vierittää, jää itse sen alle.” (Sananl 26:27)

      • Anonyymi

        Ja myös toisinpäin, "vahingon ilo ei ole se paras ilo".

        LS


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja myös toisinpäin, "vahingon ilo ei ole se paras ilo".

        LS

        Se parhaiten nauraa, joka kuopan peittää.


      • Anonyymi

        Kyllä Petri ihan oikeassa oli plandemian ja rokotteiden kanssa. Mutta mielestäni hän on viime vuosina hieman ylpistynyt, haluaa opettaa kaikessa, eikä kuuntele muita, sen takia Jumala antoi tämän tapahtua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Petri ihan oikeassa oli plandemian ja rokotteiden kanssa. Mutta mielestäni hän on viime vuosina hieman ylpistynyt, haluaa opettaa kaikessa, eikä kuuntele muita, sen takia Jumala antoi tämän tapahtua.

        Niin ehkä sinun mielestäsi oikeassa, mutta minun mielestäni ei. Olen mielipiteeni kanssa edustamassa suurta enemmistöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ehkä sinun mielestäsi oikeassa, mutta minun mielestäni ei. Olen mielipiteeni kanssa edustamassa suurta enemmistöä.

        Enemmistöä yhdistää pelkuruus monessa asiassa.
        Itse rohkeana herätän pelkureissa ihmetystä kun uskallan milloin sitä ja milloin tota.

        Itse he vikisevät piilotellen oikeita ajatuksiaan yleisimmän mielipiteen edustajain edessä.

        Minusta ei osaa arvata mitä teen vittumaiselle kun se pelkurina laskelmoi mitä kristitty ei tee.


      • Minkä Jeesus sanoi kohtaavan niitä, jotka muille kadotustuomioita jakavat, muistatko? Miten uskallat tehdä jatkuvasti noin kammottavaa syntiä?


      • Tipale kirjoitti:

        Minkä Jeesus sanoi kohtaavan niitä, jotka muille kadotustuomioita jakavat, muistatko? Miten uskallat tehdä jatkuvasti noin kammottavaa syntiä?

        Tämä siis anolle 16:28.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enemmistöä yhdistää pelkuruus monessa asiassa.
        Itse rohkeana herätän pelkureissa ihmetystä kun uskallan milloin sitä ja milloin tota.

        Itse he vikisevät piilotellen oikeita ajatuksiaan yleisimmän mielipiteen edustajain edessä.

        Minusta ei osaa arvata mitä teen vittumaiselle kun se pelkurina laskelmoi mitä kristitty ei tee.

        Herätät korkeintaan sääliä.


      • Et näköjään piittaa vähääkään Jeesuksen sanoista "”Älkääkä tuomitko, ettei teitäkään tuomita; älkää kadotustuomiota lausuko, niin ei teillekään kadotustuomiota lausuta", kun aina vaan tätä oksettavaa mantraasi jauhat,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Petri ihan oikeassa oli plandemian ja rokotteiden kanssa. Mutta mielestäni hän on viime vuosina hieman ylpistynyt, haluaa opettaa kaikessa, eikä kuuntele muita, sen takia Jumala antoi tämän tapahtua.

        99 % koronarokotteista varoittavista tajuavat myös, että ilmastonmuutoshuijaus kuuluu tähän samaan huijaukseen. Petri Paavola on kirjoittanut kirjoituksia ja tehnyt videoita koronahuijauksesta miten sillä tuodaan uusi maailmanjärjestys 1,5 vuotta. Mutta edelleen vaikuttaa olevan sitä mieltä, että ilmastonmuutos on totta ja Raamattu erityisesti Jesajan kirja kertoo siitä. Petrillä on edelleen ne vanhat "ilmastonmuutos on raamatullista" kirjoitukset kotisivullaan, eikä hän ilmastonmuutoksesta ole maininnut mitään tämän koronapandemian aikana. Tämä kertoo mielestäni, että Petri Paavola ei helpolla myönnä olevansa väärässä ja hän on langennut ylpeyteen. Raamatussa kerrotaan ilmestyskirjassa, että enkeli vuodatti maljansa aurinkoon ja ihmiset paahtuivat kuumuudesta. Tästä Jesajan kirjakin kertoo, Mutta on huomattava, että tätä ennen ihmiset ovat jo ottaneet pedon merkin (2.luku), joten kyseessä ei ole pitkäaikainen ja vähittäinen ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos vaan muutos auringossa. Ihmiset, jotka ottivat pedon merkin saivat paiseita ennen kuin aurinko alkoi paahtamaan.

        Johanneksen ilmestys 16

        8. Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella.
        9. Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.


      • Anonyymi

        Olet ottanut Jumalan tuomio vallan kun Hänellä yksin on valta tuomita kadotus tuomio

        Luuk. 6:37 Älkääkä tuomitko, niin ei teitäkään tuomita; älkää kadotustuomiota lausuko, niin ei teillekään kadotustuomiota lausuta. Antakaa anteeksi, niin teillekin anteeksi annetaan.

        Jaak. 4:12 Yksi on lainsäätäjä ja tuomari, hän, joka voi pelastaa ja hukuttaa; mutta kuka olet sinä, joka tuomitset lähimmäisesi?


    • Hienoja uutisia siis Paavolasta ja toki jokaikisestä ,joka voittaa tuon viheliäisen taudin.
      Ehkä eräänä päivänä voi olla ,että sairastaminen hallitusti on ainoa keino voittaa tuo tauti..

      • Anonyymi

        Rokottaminen antaa Iltalehden eilisen uutisen mukaan paremman suojan, kuin sairastettu korona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokottaminen antaa Iltalehden eilisen uutisen mukaan paremman suojan, kuin sairastettu korona.

        Vuoden päästä "tutkimustulos" on arvioitu desimaalivirheen yllättäen paljastuessa?

        Ehkä tässä on vuoden päästä preikink njyys:

        Breaking njyys 1.12.2022, guud mööörnink!

        Rokotteiden teho syntihyväksyntäkoronavirusta vastaan on lähestulkoon tehoton rokotetuilla.

        Syntihyväksyntäkoronavirusta vastustaa parhaiten rokottamattomat. Tiedeyhteisö ei ymmärrä mistä tämä johtuu.Samalla selvitellään FBI :stä erotetun tietovuotajan Toonalttiinus Rumpettin siitä mitä hän paljasti lääkeyhtiöiden ostamien tutkijoiden väärennettyjä lääketestituloksia Fox njyyssille ja cee än ännälle.

        Miksi valtiovalta on antanut disinformaatiota useissa maissa. Ihmiset tuntevat itsensä petetyiksi, mutta ei onneksi kuitenkaan dorkiksi.

        Lisää tunnin päästä tällä kanavalla maailmanvaltion perustamisesta tehtävän äänestykseen liittyen, josta äänestäminen alkaa 6.6. Klo 6 ensi vuonna kaikkialla maailmassa.

        Jos yksi maailmanvaltioäänestykseen osallistuneet äänestäjät haluavat yhden valtion niin sen jälkeen äänestetään sen presidentti, jolle annetaan suuri valta, jota arvioitu lähestulkohoon diktatoriseksi.

        Ehdokkaana vaaleissa ovat:

        John Beast
        James Behead
        Muhammad Al Mullah Ben Tsuppor Bali Kur Mällämähi

        Selef


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokottaminen antaa Iltalehden eilisen uutisen mukaan paremman suojan, kuin sairastettu korona.

        Kaikki mitä media tiedottaa on ajateltaa kriittisesti. Mika Rämetkin on huolestunut kun meillä nyt onkin liian vähän virukseen sairastuneita ja siten vasteen saaneita....... Virus leviää vaihdilla ROKOTETTUJEN keskuudessa. Meillähän tulisi olla jo laumasuoja, mutta rokote vuotaa / ei pitele virusta.

        Vaikka rokotustaso on jo 80% niin nyt on jo tilanne paha. Tartunnat tapissa ja edessä päin - joulun seutu - vielä pahempi.

        Todelisuudessa uuden teknologian rokote ruokkii virusta olemaan ja leviämään keskuudessamme. Seuraa tiedotteita...........80% rokotekattavuus - wanhalla rokotteella olisi saatu jo laumasuoja aikaiseksi. Nyt ei kun virus vuotaa.........Jos rokotteen tehoa ei saada parannetuksi - ainut tie koronasta pois pääsemiseksi on laumasuoja - sairastamalla.

        Markku Lieovnen


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vuoden päästä "tutkimustulos" on arvioitu desimaalivirheen yllättäen paljastuessa?

        Ehkä tässä on vuoden päästä preikink njyys:

        Breaking njyys 1.12.2022, guud mööörnink!

        Rokotteiden teho syntihyväksyntäkoronavirusta vastaan on lähestulkoon tehoton rokotetuilla.

        Syntihyväksyntäkoronavirusta vastustaa parhaiten rokottamattomat. Tiedeyhteisö ei ymmärrä mistä tämä johtuu.Samalla selvitellään FBI :stä erotetun tietovuotajan Toonalttiinus Rumpettin siitä mitä hän paljasti lääkeyhtiöiden ostamien tutkijoiden väärennettyjä lääketestituloksia Fox njyyssille ja cee än ännälle.

        Miksi valtiovalta on antanut disinformaatiota useissa maissa. Ihmiset tuntevat itsensä petetyiksi, mutta ei onneksi kuitenkaan dorkiksi.

        Lisää tunnin päästä tällä kanavalla maailmanvaltion perustamisesta tehtävän äänestykseen liittyen, josta äänestäminen alkaa 6.6. Klo 6 ensi vuonna kaikkialla maailmassa.

        Jos yksi maailmanvaltioäänestykseen osallistuneet äänestäjät haluavat yhden valtion niin sen jälkeen äänestetään sen presidentti, jolle annetaan suuri valta, jota arvioitu lähestulkohoon diktatoriseksi.

        Ehdokkaana vaaleissa ovat:

        John Beast
        James Behead
        Muhammad Al Mullah Ben Tsuppor Bali Kur Mällämähi

        Selef

        Joko olet alkanut tehdä hauisvideoitasi? Mulla on tuupi suoraan telkkarissa. Maltan tuskin odottaa! 😀


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki mitä media tiedottaa on ajateltaa kriittisesti. Mika Rämetkin on huolestunut kun meillä nyt onkin liian vähän virukseen sairastuneita ja siten vasteen saaneita....... Virus leviää vaihdilla ROKOTETTUJEN keskuudessa. Meillähän tulisi olla jo laumasuoja, mutta rokote vuotaa / ei pitele virusta.

        Vaikka rokotustaso on jo 80% niin nyt on jo tilanne paha. Tartunnat tapissa ja edessä päin - joulun seutu - vielä pahempi.

        Todelisuudessa uuden teknologian rokote ruokkii virusta olemaan ja leviämään keskuudessamme. Seuraa tiedotteita...........80% rokotekattavuus - wanhalla rokotteella olisi saatu jo laumasuoja aikaiseksi. Nyt ei kun virus vuotaa.........Jos rokotteen tehoa ei saada parannetuksi - ainut tie koronasta pois pääsemiseksi on laumasuoja - sairastamalla.

        Markku Lieovnen

        Hevonpaskaa. Että viitsitkin, keskikokoinen mies. 🤮


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuoden päästä "tutkimustulos" on arvioitu desimaalivirheen yllättäen paljastuessa?

        Ehkä tässä on vuoden päästä preikink njyys:

        Breaking njyys 1.12.2022, guud mööörnink!

        Rokotteiden teho syntihyväksyntäkoronavirusta vastaan on lähestulkoon tehoton rokotetuilla.

        Syntihyväksyntäkoronavirusta vastustaa parhaiten rokottamattomat. Tiedeyhteisö ei ymmärrä mistä tämä johtuu.Samalla selvitellään FBI :stä erotetun tietovuotajan Toonalttiinus Rumpettin siitä mitä hän paljasti lääkeyhtiöiden ostamien tutkijoiden väärennettyjä lääketestituloksia Fox njyyssille ja cee än ännälle.

        Miksi valtiovalta on antanut disinformaatiota useissa maissa. Ihmiset tuntevat itsensä petetyiksi, mutta ei onneksi kuitenkaan dorkiksi.

        Lisää tunnin päästä tällä kanavalla maailmanvaltion perustamisesta tehtävän äänestykseen liittyen, josta äänestäminen alkaa 6.6. Klo 6 ensi vuonna kaikkialla maailmassa.

        Jos yksi maailmanvaltioäänestykseen osallistuneet äänestäjät haluavat yhden valtion niin sen jälkeen äänestetään sen presidentti, jolle annetaan suuri valta, jota arvioitu lähestulkohoon diktatoriseksi.

        Ehdokkaana vaaleissa ovat:

        John Beast
        James Behead
        Muhammad Al Mullah Ben Tsuppor Bali Kur Mällämähi

        Selef

        Kävisit nyt vaan Selef ottamassa sen koronarokotteen omaksi ja läheistesi parhaaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki mitä media tiedottaa on ajateltaa kriittisesti. Mika Rämetkin on huolestunut kun meillä nyt onkin liian vähän virukseen sairastuneita ja siten vasteen saaneita....... Virus leviää vaihdilla ROKOTETTUJEN keskuudessa. Meillähän tulisi olla jo laumasuoja, mutta rokote vuotaa / ei pitele virusta.

        Vaikka rokotustaso on jo 80% niin nyt on jo tilanne paha. Tartunnat tapissa ja edessä päin - joulun seutu - vielä pahempi.

        Todelisuudessa uuden teknologian rokote ruokkii virusta olemaan ja leviämään keskuudessamme. Seuraa tiedotteita...........80% rokotekattavuus - wanhalla rokotteella olisi saatu jo laumasuoja aikaiseksi. Nyt ei kun virus vuotaa.........Jos rokotteen tehoa ei saada parannetuksi - ainut tie koronasta pois pääsemiseksi on laumasuoja - sairastamalla.

        Markku Lieovnen

        Iltalehden uutisen mukaan rokote antaa paremman suojan koronaa vastaan, kuin sairastettu korona.
        Rokote on riittävän turvallinen ja sen ottaminen on Jumalan tahto.
        Sen todistaa Israelin rokottautuminen.
        Jumala suojelisi Israelia ottamasta koronarokotetta, jos se olisi vaarallinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iltalehden uutisen mukaan rokote antaa paremman suojan koronaa vastaan, kuin sairastettu korona.
        Rokote on riittävän turvallinen ja sen ottaminen on Jumalan tahto.
        Sen todistaa Israelin rokottautuminen.
        Jumala suojelisi Israelia ottamasta koronarokotetta, jos se olisi vaarallinen.

        No tämä kommentoija ei ilmeisesti ole rukouksessa kysynyt totuutta Jumalalta! Että sanomalehdestäkö se totuus löytyy. Huh huh. Mikä meitä vaivaa, kun emme sen vertaa vaivaudu käsiämme ristimään, että antaisimme Jeesukselle aikaa näyttää totuuden.


    • Toivotaan Paavolalle pikaista paranemista ja takaisin kehiin.

      • Anonyymi

        1 Joh 5:16 Jos joku näkee veljensä tekevän syntiä, joka ei johda kuolemaan, hän rukoilkoon ja siten antakoon hänelle elämän; tarkoitan niitä, joiden synti ei ole kuolemaksi. Mutta on myös syntiä, joka johtaa kuolemaan, ja sellaisen synnin vuoksi en kehota rukoilemaan.

        5 Moos 23:6 Älkää milloinkaan koko elinaikananne tehkö mitään, mikä edistää heidän menestystään ja hyvinvointiaan.


      • Anonyymi

        Ei takaisin kehiin, vaan sydämeltään uudistuneena työhön Jumalan elovainioille kylvämään evankeliumin ilosanomaa Jeesuksesta syntiemme sovittajana.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei takaisin kehiin, vaan sydämeltään uudistuneena työhön Jumalan elovainioille kylvämään evankeliumin ilosanomaa Jeesuksesta syntiemme sovittajana.

        No tuo kuulostaa todella hyvältä...erinomaiselta .


      • Anonyymi

        Jumala pitää Petristä huolen niin kuin jokaisesta omastaan jotka tahtovat Jumalan sanan totuudessa kulkea


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jumala pitää Petristä huolen niin kuin jokaisesta omastaan jotka tahtovat Jumalan sanan totuudessa kulkea

        Näin on nähtävissä Rakas kirjoittaja .
        Meidän perheessä ei ole ollut tieto koronasta ja me ollaan sentään 8 ihmisiä.
        Siitä annan kaikken kunnian Jumalalle !!


    • Anonyymi

      Rakkaat !!!

      Jes. 30:18

      Sentähden Herra odottaa, että voisi olla teille armollinen, sentähden hän nousee armahtaaksensa teitä; sillä Herra on oikeuden Jumala. Autuaita kaikki, jotka häntä odottavat!

      Jes. 62:1

      Siionin tähden minä en voi vaieta, ja Jerusalemin tähden en lepoa saa, ennenkuin sen vanhurskaus nousee kuin aamunkoi ja sen autuus kuin palava tulisoihtu.

      Petri ei ole koskaan julistanut ettei uskova voisi sairastua. Ja selvisi.

      Älkää seuratko vääriä henkiä niinkuin Saarikalle , Tiainen ja Markku Koisvisto.

      Juud. 25

      hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen.

      • Anonyymi

        Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
        27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
        28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

        Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
        27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
        28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

        Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Aivan niin Rakas Anonyymi !!!!


      • Ei Petri ole menestysteologi .

        He julistavat että uskova ei voi sairastaa ..


    • Jos selviytyy, niin toivottavasti alkaa syvästi katuen saarnata rokotteiden puolesta.

      • Anonyymi

        Petri Paavola kaivoi salaliittoteorioilla kuoppaa muille ja putosi itse siihen. Joka uskoo Paavolan harhaoppeja, hän joutuu helvettiin laittomuutensa takia, Matt 7:22,23.

        “Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa, joka kiveä vierittää, jää itse sen alle.” (Sananl 26:27)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Petri Paavola kaivoi salaliittoteorioilla kuoppaa muille ja putosi itse siihen. Joka uskoo Paavolan harhaoppeja, hän joutuu helvettiin laittomuutensa takia, Matt 7:22,23.

        “Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa, joka kiveä vierittää, jää itse sen alle.” (Sananl 26:27)

        Juu ja raamattu sanoo.... sillä tuomiolla ,millä SINÄ TUOMITSET niin sillä tuomiolla sinut TUOMITAAN.
        Eli hyvää matkaa uintiretkelle tuliseen järveen raamatun mukaan.
        Sinun pääharrastus on helvetin tuomioden jakaminen niin montako kertaa luulet kuulevasi tuomiolla aikanaan sinun päälle luettavat tuomiot.
        Älä tuomitse.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Juu ja raamattu sanoo.... sillä tuomiolla ,millä SINÄ TUOMITSET niin sillä tuomiolla sinut TUOMITAAN.
        Eli hyvää matkaa uintiretkelle tuliseen järveen raamatun mukaan.
        Sinun pääharrastus on helvetin tuomioden jakaminen niin montako kertaa luulet kuulevasi tuomiolla aikanaan sinun päälle luettavat tuomiot.
        Älä tuomitse.

        Sinä vääristelet Raamattua lähes aina.

        Edellä ei ole annettu kenellekään tuomiota, vaan puhuttu yleisellä tasolla laittomuuden tekijöiden tuomoista, ja vaikka olisi, se ei olisi mitenkään poikkeuksellista. Profeetta Jesaja ilmoitti kadotustuomiosta, eikä sen takia joutunut tuliseen järveen.

        Jes 22:14 Niin minä sain kuulla Herran Sebaotin sanat: -- Tietäkää: tämä synti jää sovittamatta aina kuolemaanne saakka. Näin sanoo Jumala, Herra Sebaot.

        Mitä tulee siihen, että voiko laittomuuden tekijät ja lain purkajat pelastua, niin eivät voi. Petri Paavola on yksi Suomen pahimpia lain purkajia.

        Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
        20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinä vääristelet Raamattua lähes aina.

        Edellä ei ole annettu kenellekään tuomiota, vaan puhuttu yleisellä tasolla laittomuuden tekijöiden tuomoista, ja vaikka olisi, se ei olisi mitenkään poikkeuksellista. Profeetta Jesaja ilmoitti kadotustuomiosta, eikä sen takia joutunut tuliseen järveen.

        Jes 22:14 Niin minä sain kuulla Herran Sebaotin sanat: -- Tietäkää: tämä synti jää sovittamatta aina kuolemaanne saakka. Näin sanoo Jumala, Herra Sebaot.

        Mitä tulee siihen, että voiko laittomuuden tekijät ja lain purkajat pelastua, niin eivät voi. Petri Paavola on yksi Suomen pahimpia lain purkajia.

        Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
        20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

        Onko käynyt koskaan pienessä mielessä ,että olet väärässä.
        Minä tiedän ,että olet ,sillä olen oppinut koko lain ja armon kokonaisuuden.
        Sinä et ymmärrä sitä ,etkä näin noin puoltakaan uudesta testamentista.
        Mutta sinä et näe asiaa oikein.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Onko käynyt koskaan pienessä mielessä ,että olet väärässä.
        Minä tiedän ,että olet ,sillä olen oppinut koko lain ja armon kokonaisuuden.
        Sinä et ymmärrä sitä ,etkä näin noin puoltakaan uudesta testamentista.
        Mutta sinä et näe asiaa oikein.

        Edellä on siteerattu Raamattua ja sitä oikein sovellettu. Jos tämä ei sinulle kelpaa, niin lähde täältä pois. Tiedämme, että sinä MrPahis olet väärä profeetta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Edellä on siteerattu Raamattua ja sitä oikein sovellettu. Jos tämä ei sinulle kelpaa, niin lähde täältä pois. Tiedämme, että sinä MrPahis olet väärä profeetta.

        Feikki valheiden keksijä...lähde sinä pois.Sinua kukaan ei kaipaa.


      • Anonyymi

        Ei, vaan toivottavasti hiljenee. Ja kuuntelee. Jumalan ääni saattaisi EHKÄ saavuttaa hänetkin. Saattaisi löytyä nöyryys ja viisaus. Saattaisi.

        Kuka on todella kohdannut armollisen Luojan, ei voi kuin olla täynnä rakkautta ja armoa.... hänen lähellään on hyvä olla. Pyhitys on sitä että ihminen kasvaa koko ajan, mutta ei suuremmaksi eikä äänekkäämmäksi eikä mahtipontisemmaksi Jumalan äänitorveksi, vaan pienemmäksi, kasvaa ikään kuin alaspäin tuntien oman mahdottomuutensa ilman Jeesuksen sovitusta. Se tekee nöyräksi. Meissä ei ole mitään millä kerskata. Paitsi Jeesus itse joka on meidät sovittanut Luojan eli taivaallisen Isän kanssa. Mutta sekin on kytkettynä meidän sydämiimme ja kumpuaa meistä ehkä Hengen hedelminä. Monesti kristitty ei sitä itse edes tajua.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Petri Paavola kaivoi salaliittoteorioilla kuoppaa muille ja putosi itse siihen. Joka uskoo Paavolan harhaoppeja, hän joutuu helvettiin laittomuutensa takia, Matt 7:22,23.

        “Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa, joka kiveä vierittää, jää itse sen alle.” (Sananl 26:27)

        Petri on hyväsydäminen ihminen. Olen suuressa hädässä tuntemattomana hänen puoleensa kääntynyt ja heti on hän ojentanut auttavan kätensä. En tälläistä ole juurikaan ennen kohdannut. Olen aivan vakuuttunut, että jos kodittomana hänen ovelleen kulkisin, pääsisin sisälle lämpimään ilman, että minulle soitettaisiin poliisit paikalle.


    • Anonyymi

      Petri Paavola on kiivaasti vastustanut koronarokotetta ja joutui sen takia nyt vakavaan tilanteeseen itse, ihan "rajalle".

      Hän on yksi pahimpia Raamatun vääristelijöitä, lain purkajia ja salaliittoteoreetikkoja. Mitään kiittelemistä ei voi kuitenkaan Paavolan osalta tehdä, koska hän on niin törkeästi eksyttänyt seurakuntaa. Raamattu kieltää rukoilemasta niiden puolesta, jotka ovat tehneet ns. kuolemansyntiä.

      1 Joh 5:
      16 Jos joku näkee veljensä tekevän syntiä, joka ei johda kuolemaan, hän rukoilkoon ja siten antakoon hänelle elämän; tarkoitan niitä, joiden synti ei ole kuolemaksi. Mutta on myös syntiä, joka johtaa kuolemaan, ja sellaisen synnin vuoksi en kehota rukoilemaan.

      Tämän jälkeen alkaa hänellä pitkä kuntoutuminen. Norolammen Juha oli aiheesta kirjoitellut facebookissakin. Monet, jotka ovat olleet koronana takia teholla, ovat sen jälkeen saaneet keuhkovamman eivätkä ole kyenneet edes portaita nousemaan. Eräs kertoi alle 50 vuotiaasta maratonaista, että oli kolmen kuukauden päästä koronasta vielä kävellyt rollaattorilla ja happirepulla.

      • Kovasti on porukkaa toisiaan nokkimassa.
        Onko kuka voitolla ?


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Kovasti on porukkaa toisiaan nokkimassa.
        Onko kuka voitolla ?

        Niinpä. Yleisesti ihmetellään nuorten käyttäytymistä, mutta kun aikuiset on tällä tasolla. No, lienevätkö kotonaan ja työpaikallakin?
        Selittänee myös avioerojen määrän / lähi - suhteiden haasteellisen elämisen.

        Markku Lievonen


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Kovasti on porukkaa toisiaan nokkimassa.
        Onko kuka voitolla ?

        Eikö Jeesus ole Voittaja, aina?


    • Anonyymi

      Eilen sattumalta kuuntelin Järviradiota ja siinä toimittaja luki parista tutkimuksesta virusmaailmaan liittyen.......Pari tutkimusta on havainnut miten tavallinen flunssa virus / sen sairastaminen ja vasteen saaminen - vaikuttaa koronaviruksen sairastamiseen ehkäisevästi. Koronan sairastaminen alenee, koska tavallinen flunssaviruksen vaste antaa suojaa myös koronaa vastaan.

      Tää korona aika on saanut myös positiivista aikaan virusmaailmaa tutkijoilla. On satsattu enemmän varoja alueen tutkimiseen. Virusmaailmaakin ajatellen. "Arvostamattomilla" viruksilla on positiivinen tehtävä ajatellen ihmisen terveyttä....Kun sairastat tavallista flunssaa / räkätautia - älä kiroa tilaasi, vaan pidä sitä positiivisena ajatellen vakavampaa sairastumista..

      Tästä en ole varma, koska en en seuraa Petri Paavolan kaikkea kirjoittelua. Muistelen Petrin maininneen kuukausia sitten aivan samasta asiasta / havaineen tutkimuksen, miten flunssavirus on "vaarallinen" korona viruksellle.....No, luonnollisesti tätä tiedotetta emme saa yleisen median välityksellä, koska ei kuulu THL agendaan.

      Markku Lievonen

      • Anonyymi

        No ei pitäisi uskoa kaikkea mitä kuulee. Virukset kiinnittyvät soluihin rakenteensa avulla ja jokaisella virusryypillä on täysin erilainen rakenne.. ihmisen solut muodostavat vasta-aineita niin, että se vasta-aine syntyy tietynlaista rakennetta kohtaan, se ei osaa luoda variaatioita, vaan vasta-aine syntyy juuri kyseistä rakennetta kohtaan. Niin miten muut virusrtaudit suojaavat koronalta?

        LS


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei pitäisi uskoa kaikkea mitä kuulee. Virukset kiinnittyvät soluihin rakenteensa avulla ja jokaisella virusryypillä on täysin erilainen rakenne.. ihmisen solut muodostavat vasta-aineita niin, että se vasta-aine syntyy tietynlaista rakennetta kohtaan, se ei osaa luoda variaatioita, vaan vasta-aine syntyy juuri kyseistä rakennetta kohtaan. Niin miten muut virusrtaudit suojaavat koronalta?

        LS

        Lue virusmaailman tutkijoiden havintoja. Jos useampi tutkimuslaitos havainnoi samaa - todennäköisesti totuudesta on kysymys - meidän maallikkojen epäilyksistä huolimatta.

        Markku Lievonen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lue virusmaailman tutkijoiden havintoja. Jos useampi tutkimuslaitos havainnoi samaa - todennäköisesti totuudesta on kysymys - meidän maallikkojen epäilyksistä huolimatta.

        Markku Lievonen

        Ja sait tiedon kuuntelemalla järviradiota ja Paavolaa. Ihminen voibsaoratua vuoden aikana useisiin flunssasairauksiin...ja myös lisäksi kotonaan ..voithan testailla ja käydä flunssapaikoissa kaivamassa nenääsi ja sitten käyt sairaudesta parantuessa vielä koronakyläilemässä.

        LS


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei pitäisi uskoa kaikkea mitä kuulee. Virukset kiinnittyvät soluihin rakenteensa avulla ja jokaisella virusryypillä on täysin erilainen rakenne.. ihmisen solut muodostavat vasta-aineita niin, että se vasta-aine syntyy tietynlaista rakennetta kohtaan, se ei osaa luoda variaatioita, vaan vasta-aine syntyy juuri kyseistä rakennetta kohtaan. Niin miten muut virusrtaudit suojaavat koronalta?

        LS

        Muuten ymmärrätkö? THL ja maamme alan ihmisetkin raketavat mielikkuvansa viruksista / koronasta maailmalla tehtyjen tutkimuksen mukaan........Ainut ongelma on. Onko he puolueettomia kaikkia tutkimuksia kohtaan.....Monasti THL toimii prikulleen samalla tavalla kuin muut maat. Niin hyvässä kuin pahassa....

        Tähän kokonaisuuteen liittyen - on tosi harmilista ettei meillä media keskustele puoöueettomasti tarkastellen koronaa.........Puolueettomasti toimien emme tekisi niitä virheitä mitä muut maat tekevät ja muuttavat - viisastuneina virheistään - toimintaansa.

        Markku Lievonen


      • Kyllä ihan justiinsa luin ns. valtamediasta, että sairastetusta flunssalla on pieni mutta selvä tilastollisesti koronaa estävä vaikutus.

        Jutuissasi alkaa esiintyä yhä enemmän salaliittohörhöilyä, mutta onneksi kirjoitat yleensä tyylillä jota ei viitsi lukea kuin itseään pakottamalla.


    • Anonyymi

      Mielenkiinnolla odotan, mikähän "voideltu" teholta palaa?? Siis yksi väärä kristus muiden joukkoon!

      Herra ei ole ketään armoittanut noidaksi eikä tyhjänpuhujaksi! Eikä varsinkaan antanut salaliittoteorioita ihmisten kiusaamiseksi!!

      Valitettavasti vain ennen Kristuksen paluuta, näitä Paavolan kaltaisia helppoheikkejä ja toriakkoja tulee vain lisää!

      Yhtään Paavolan kalvosulkeista korostustusseineen ja karttakeppeineen en ole katsonut läpi, enkä katso!!

      Juuri tuo rekvisiitta sulkee pois sen mahdollisuuden, että olisi sanottavansa saanut Herralta ja sellaisia kartan ja kehoitan muitakin niin tekemään!

      DoctorT

      • Aivan Rakas Doctor T !

        Mutta ei kait ole julistanut olevansa voideltu niinkuin Saarikalle, Tiainen, Koivisto ja muut järkyttävät yltiökarismaattiset vaikka on pikkusen hairahtunut . Herran kuritus on aina elämäksi. !!!

        1. Tim. 1:6

        Muutamat ovat hairahtuneet niistä pois ja poikenneet turhiin jaarituksiin,

        1. Tim. 6:21

        johon tunnustautuen muutamat ovat uskosta hairahtuneet. Armo olkoon teidän kanssanne!

        Jaak. 3:2

        Sillä monessa kohden me kaikki hairahdumme. Jos joku ei hairahdu puheessa, niin hän on täydellinen mies ja kykenee hillitsemään myös koko ruumiinsa.


      • Anonyymi

        Paavolan puolesta ei saa rukoilla, koska hän on tehnyt kadottavaa syntiä kaivamalla kuoppaa toisille salaliittoteorioillaan, vääristelemällä Raamattua, purkamalla lakia ja eksyttämällä seurakuntaa muutenkin.

        1 Joh 5:16 Jos joku näkee veljensä tekevän syntiä, joka ei johda kuolemaan, hän rukoilkoon ja siten antakoon hänelle elämän; tarkoitan niitä, joiden synti ei ole kuolemaksi. Mutta on myös syntiä, joka johtaa kuolemaan, ja sellaisen synnin vuoksi en kehota rukoilemaan.

        5 Moos 23:6 Älkää milloinkaan koko elinaikananne tehkö mitään, mikä edistää heidän menestystään ja hyvinvointiaan.


    • Ilman tietoja mitä merkitsee meille Ristinkuoleman ja Oikea Herätys . Mikä on Hänen tahto meissä. Puhdistusta vai saastumista. Ilman pyhitystä ei kukaan ole näkevä Herra koskaan.
      Siis aivan varmasti on tulossa lisää niinkuin sanoit Rakas Doctor T >>>
      helppoheikkejä ja toriakkoja tulee vain lisää!

      • Anonyymi

        Ei tietääkseni ole julistautunut "voidelluksi", nyt tietysti vaara sellaiseen siirtymään kasvaa, ellei suhde Herraan ole ollut tai ole terveellä pohjalla ja ote Totuudessa, eikä teorioissa!

        Olen otettu sanoistasi Rakas DoctorT :-/

        Olemme menossa syvälle siihen aikaan, josta Jeesus oli puheissaan huolissaan; "löytäneekö Hän oikeaa uskoa", kun Hän palaa!

        DoctorT


      • Anonyymi

        No, kerro nyt vihdoin Savis se, että miksi sinä itse et kuitenkaan pyhity yhtään mihinkään ???

        Samoja menestysteologian oppeja vain markkinoit vuosikymmen, vuoksikymmenen perään !!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tietääkseni ole julistautunut "voidelluksi", nyt tietysti vaara sellaiseen siirtymään kasvaa, ellei suhde Herraan ole ollut tai ole terveellä pohjalla ja ote Totuudessa, eikä teorioissa!

        Olen otettu sanoistasi Rakas DoctorT :-/

        Olemme menossa syvälle siihen aikaan, josta Jeesus oli puheissaan huolissaan; "löytäneekö Hän oikeaa uskoa", kun Hän palaa!

        DoctorT

        >>>Olemme menossa syvälle siihen aikaan, josta Jeesus oli puheissaan huolissaan; "löytäneekö Hän oikeaa uskoa", kun Hän palaa!<<<

        Kaikkitietävä Jumala teeskenteli huolestumista. Tottakai Jeesus tietää kyselemättä, onko Maassa uskoa sopivasti vaiko ei.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei tietääkseni ole julistautunut "voidelluksi", nyt tietysti vaara sellaiseen siirtymään kasvaa, ellei suhde Herraan ole ollut tai ole terveellä pohjalla ja ote Totuudessa, eikä teorioissa!

        Olen otettu sanoistasi Rakas DoctorT :-/

        Olemme menossa syvälle siihen aikaan, josta Jeesus oli puheissaan huolissaan; "löytäneekö Hän oikeaa uskoa", kun Hän palaa!

        DoctorT

        Aivan Rakas Doctor T !!

        Löytänekö Hän oikeaa uskoa", kun Hän palaa!
        Siis sama linja piti jo William Booth Pelastusarmeijan perustaja . Tuo Pelastusarmeija joka oli niin erilainen kuin nykyinen.

        Wlliam Boothin Profetia oli niin osuva mitä nykyinen Sion on.

        1. Kristinusko ja Jumala siivotaan yhteiskunnan marginaaliin



        ”Noina aikoina politiikka ei tunne eikä tunnusta Jumalaa. Koko läntisen maailman virallinen valtiopolitiikka on sellaista, että hallinnon eri tasoilla ei enää pelätä Jumalaa. Eurooppaa hallitsee uusi poliittisten johtajien sukupolvi, joka ei pienessäkään määrässä ota päätöksissään huomioon Jumalaa.”

        2. Taivas ilman helvettiä



        ”Silloin julistetaan taivasta ilman helvettiä. Tulee päivä, jolloin tapahtuu suuri irrottautuminen siitä, mitä Raamattu nimittää täyden totuuden evankeliumiksi. Silloin Raamatun profetian mukaisesti saarnataan korvasyyhyyn. Kuulijat määräävät, mitä saarnatuoleista julistetaan: ”Puhukaa lempeitä, makeita sanoja. Puhukaa taivaasta, jättäkää meidät vapaiksi, jotta emme joutuisi rasittumaan, kun saarnaatte helvetistä.”

        3. Anteeksiantamusta ilman parannuksen tekemistä



        ”Tuolloin kristikunta on täynnä anteeksiantamusta ilman parannuksen tekemistä. Kristikunnasta katoaa se Raamatun oppi, että anteeksisaamista ei voi olla ilman parannuksentekoa synnistä.”

        4. Perusteetonta pelastusiloa



        ”Päivinä ennen Jeesuksen tuloa monet ovat täynnä pelastusiloa, vaikka eivät ole uudestisyntyneet ylhäältä.”

        5. Uskonto ilman Pyhää Henkeä



        ”Noina aikoina tulee olemaan paljon uskontoa ilman Pyhää Henkeä.”

        6. Kristinusko ilman Kristusta



        ”Kristikunta elää ikään kuin ilman Kristusta. Kristus ei ole siellä, missä veri ja tuli eivät ole voimassa - kieltäkää noista sanoista toinen, ja teillä on kristillisyyden muodot, mutta teillä ei ole Kristusta."
        ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        SIIS >>>
        Profetian tarkoitus on varoittaa ja johtaa parannukseen



        Paavali julistaa (Gal.1:8), että vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille toisenlaista evankeliumia, niin hän olkoon kirottu. Tuohon aikaan ei ollut vielä virkapapistoa, piispoja eikä teologian tohtoreita, joten Paavali käytti varoituksessaan valheopettajista korkeinta tuolloin mahdollista auktoriteettia eli enkeleitä.



        Miksi Paavali käytti noin kovia ja jyrkkiä sanoja? Siksi, että evankeliumi ilman ”verta ja tulta” tuo väistämättä mukanaan kirouksen sekä julistajalle että valhe-evankeliumin vastaanottajalle. Ilman Kristusta ei kenelläkään ole pelastusta. Jeesus on ainoa tie Jumalan luo. Kaikki muut tiet vievät iankaikkiseen vaivaan ja kadotukseen. Pitäkäämme siis kaksin käsin kiinni Raamatun Sanasta, verestä ja tulesta!



        ------------------

        William Boothin profetian sanoma on hätkähdyttävän tarkasti samanlainen kuin monien muiden lopunajan kristillisydestä ja maailmantapahtumista kertovat profetaaliset näyt.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No, kerro nyt vihdoin Savis se, että miksi sinä itse et kuitenkaan pyhity yhtään mihinkään ???

        Samoja menestysteologian oppeja vain markkinoit vuosikymmen, vuoksikymmenen perään !!

        JOS Olisit kiinnostunut Rakas vanha tuttu anonyymi ..
        Kiinnostunut miten Jumalan Tahto pääsisi tulemaan sinuun ja sen Kirkkaus joka Hänen omissa esintyy jotka ovat päässeet synneistä niin puhuisit Jeesuksesta eikä minusta niin paljon. Siis valtava Puhtaudessa , vaeluksessa ja Rakkaudessa...
        Ja niistä jotka Pyhä Raamattu puhuu että ovat löytänyt Armon,, koska Jumala ovat niitä Puhdistanut !!!

        En muista enää milloin viimeskis annoit jotain järkevä sun sydämestä.
        Mutta arvelen että se oli ennenkuin teit sen tuhoisa matkan Petrin luota uuskarismaattisten kokouksiin missä oli puhumassa joku suuri ja menit ottamaan lihassa selvä siitä.
        Ylpeänä kun olit ja ajattelit että liha voi tutkia mitään.
        Et kuunnellut varoitukset ja siinä sä nyt olet koska Jumala ei suojaa ylpeät.

        1. Joh. 1:7

        Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.

        1. Joh. 1:9

        Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.


    • Anonyymi

      Ei sitten kelvannut jumalalle ei. Harmi, olisi siitäkin päästy.

    • Paavola on rohkeasti ottanut asioita esiin ja se on monia helppoheikkejä harmittanut ja harmittaa vieläkin,kuten tälläkin saitilla nähdään.
      Ne surkimukset itkee kun on siipeen kolahtanut.
      Jotkut ihmiset ei luovu harhoistaan ja opeistaan ,kuten olemme täällä nähneet.
      Totuus koskee ja tekee kipeää ,mutta jos perusta ja pohja on kunnossa niin se on terapeuttista ja tervehdyttävää.

      • Anonyymi

        Petri Paavola on jääräpää salaliittoteorioiden keksijä ja tuottaja. Hän ei todellakaan ole mitään vanhurskas opettaja. Sinä olet hurahtanut Paavolan salaliittoteorioihin ja sen takia vastustat kiivaasti rokottamista. Olet täysin eksynyt väärä profeetta.


      • >Jotkut ihmiset ei luovu harhoistaan ja opeistaan ,kuten olemme täällä nähneet.

        Totta. Rokottamaton Paavola melkein kuoli koronaan, mutta sulla ei yksikään aivosolu värähdä.


      • Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >Jotkut ihmiset ei luovu harhoistaan ja opeistaan ,kuten olemme täällä nähneet.

        Totta. Rokottamaton Paavola melkein kuoli koronaan, mutta sulla ei yksikään aivosolu värähdä.

        Melkein kuoli...onko tuo faktaa vai tavallista Repe ripulia 😁


      • Anonyymi

        Omia teorioitaan!


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Melkein kuoli...onko tuo faktaa vai tavallista Repe ripulia 😁

        No kun koronassa joutuu teholle ja nukutukseen niinkuin PP niin mahdollisuudet jäädä jonkunlaisena immeisenä eloon on 85:15. Täysin ei toivu kuin harva. Pysyvä keuhkovamma voi jäädä Petrillekin eli köpöttelee loppumatkan taivaaseen. Tai mihin nyt meneekin, siitä on eri mielipiteitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kun koronassa joutuu teholle ja nukutukseen niinkuin PP niin mahdollisuudet jäädä jonkunlaisena immeisenä eloon on 85:15. Täysin ei toivu kuin harva. Pysyvä keuhkovamma voi jäädä Petrillekin eli köpöttelee loppumatkan taivaaseen. Tai mihin nyt meneekin, siitä on eri mielipiteitä.

        Tuo nukutus teholla on vain tehostettu hoitotaso.....Ihminen todella lepää. Hoidosta otetaan kaikki irti........

        Markku Lievonen


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Melkein kuoli...onko tuo faktaa vai tavallista Repe ripulia 😁

        Kyllä Repen sanat oivat oikeita "rokottamaton Paavola melkein kuoli koronaan".

        Paavola 56-v. oli kehkokuumeessa ja nukutettuna hengityskoneessa. Kyllä siinä oli lähellä hengenlähtö, kuten tämä esimerkki osoittaa:

        "Ari, 55, kuoli koronaviruksen aiheuttamaan tautiin Oulun yliopistollisen sairaalan teho-osastolla lokakuun puolivälissä. Ari ei ollut ottanut koronarokotuksia."

        https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/267d645a-c545-4161-aa04-bc742a580248


      • Anonyymi kirjoitti:

        No kun koronassa joutuu teholle ja nukutukseen niinkuin PP niin mahdollisuudet jäädä jonkunlaisena immeisenä eloon on 85:15. Täysin ei toivu kuin harva. Pysyvä keuhkovamma voi jäädä Petrillekin eli köpöttelee loppumatkan taivaaseen. Tai mihin nyt meneekin, siitä on eri mielipiteitä.

        Sen aika näyttää..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo nukutus teholla on vain tehostettu hoitotaso.....Ihminen todella lepää. Hoidosta otetaan kaikki irti........

        Markku Lievonen

        Lievoselle sen verran asiatietoa, että nukutus on ainoa mahdollisuus pitää potilas tolkullisesti hengityskoneessa!

        Hereillä oleva hengittää konetta vastaan ja itse asiassa, hapetus maksimissaan onnistuu vain koneen pukatessa happea keuhkoihin koko laajuudeltaan!

        Potilas on nukutetettu ja relaksoitu eli lihaslamassa!

        Eikä kone auta, jos keuhkokudos tuhoutuu viruksen toimesta, tarkoittaa sitä, että keuhkorakkulat joiden kautta happi vereen siirtyy ovat tuhoutuneet ja silloin edessä on kuolema!

        Teoriatöpöttäjä Paavola ei ainakaan tekstiviestinä levinneen kirjoittamansa mukaan ollut viisastunut YHTÄÄN! Korskea ja uhmakas eikä NÖYRYYTTÄ hitustakaan!!

        Ei sanallakaan kiitosta niille ammattikunnille, jotka hänen henkensä eteen taistelivat lääketieteen keinoin ja välinein!

        Nöyryyden puute, sen totesi useampikin viestin lukenut. Jumala on ylpeitä vastaan ja aivan erityisesti näitä hulluja puheitaan pukkaavia vastaan!!!

        DoctorT


      • Anonyymi

        Se, että väität Petri Paavolan kanssa koronasta erimieltä olevien olevan helppoheikkejä, kertoo jotain henkisestä kapasiteetistasi.
        Petri Paavolan kerettiläiset mielipiteet edustavat hyvin pientä osaa kristityistä.

        "Jotkut ihmiset ei luovu harhoistaan ja opeistaan ,kuten olemme täällä nähneet."
        Tämän voi faktisesti soveltaa juuri Petri Paavolaan.
        Uskon, että Jumala salli Paavolan sairastua vakavasti, koska Hän tarkoitti sen Petrille terapeuttiseksi tervehdyttämiseksi pois harhaluuloistaan.
        Valitettavasti Paavola ei ottanut ns. onkeensa.
        Voipi olla tulossa Petrille vielä jotain muuta "terapeuttista" koulutusta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se, että väität Petri Paavolan kanssa koronasta erimieltä olevien olevan helppoheikkejä, kertoo jotain henkisestä kapasiteetistasi.
        Petri Paavolan kerettiläiset mielipiteet edustavat hyvin pientä osaa kristityistä.

        "Jotkut ihmiset ei luovu harhoistaan ja opeistaan ,kuten olemme täällä nähneet."
        Tämän voi faktisesti soveltaa juuri Petri Paavolaan.
        Uskon, että Jumala salli Paavolan sairastua vakavasti, koska Hän tarkoitti sen Petrille terapeuttiseksi tervehdyttämiseksi pois harhaluuloistaan.
        Valitettavasti Paavola ei ottanut ns. onkeensa.
        Voipi olla tulossa Petrille vielä jotain muuta "terapeuttista" koulutusta.

        Mene pelle kotiin.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Mene pelle kotiin.

        Ok. Paljastit nahkasi.
        PS. Olen matkalla Taivaan kotiin.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Mene pelle kotiin.

        MrHyviksen primitiivinen kommentti varsin hyvin osoittaa, että pelle Petri Paavolan opetuslapset eivät kestä tervettä oppia ja heihin kohdistuvaa arvostelua.


      • Anonyymi kirjoitti:

        MrHyviksen primitiivinen kommentti varsin hyvin osoittaa, että pelle Petri Paavolan opetuslapset eivät kestä tervettä oppia ja heihin kohdistuvaa arvostelua.

        Ihan näin suoraan tuohon valheeseen ,mitä nuo pellet heittelee.En ole Paavolan opetuslapsi ,mutta tuo kyseinen pelle on ilmeisesti sitä porukkaa ,mitkä on lempattu uskonaskel sivuilta pihalle Jumalattomana vääristelijänä ,kuten eräs uuhi nimimerkki aikanaan.
        Leikki sekin jotain feikki juutalaista.
        Näitä huijareita riittää..


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Ihan näin suoraan tuohon valheeseen ,mitä nuo pellet heittelee.En ole Paavolan opetuslapsi ,mutta tuo kyseinen pelle on ilmeisesti sitä porukkaa ,mitkä on lempattu uskonaskel sivuilta pihalle Jumalattomana vääristelijänä ,kuten eräs uuhi nimimerkki aikanaan.
        Leikki sekin jotain feikki juutalaista.
        Näitä huijareita riittää..

        Sinä näet mörköjä kaikkialla ja spekuloit sellaisella, että hän olisi ulosheitetty uskonaskeleesta. Olen vakuuttunut, ettei ole, eikä taida olla mikään feikkujuutalainen muutenkaan.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >Jotkut ihmiset ei luovu harhoistaan ja opeistaan ,kuten olemme täällä nähneet.

        Totta. Rokottamaton Paavola melkein kuoli koronaan, mutta sulla ei yksikään aivosolu värähdä.

        Aika monella se aivosolu ei värähdä.

        Sain uskomattomia viestejä juuri uskovaisilta ja varoituksia ottaa rokote, milloin siru milloin kuolema milloin kirous....

        Miten arvostelukyvyttömiä voivatkaan uskovaiset olla?!?!? Ei ihme ettei kristinusko kiinnosta uskomattomia. Kuka haluaa liittyä niin sekavaan ja todellisuudesta harhautuneeseen populaan??? On Jumalalla paljon duunia jos haluaa että evankeliumi, hyvä sanoma, leviää kun niin paljon kelvotonta työväkeä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aika monella se aivosolu ei värähdä.

        Sain uskomattomia viestejä juuri uskovaisilta ja varoituksia ottaa rokote, milloin siru milloin kuolema milloin kirous....

        Miten arvostelukyvyttömiä voivatkaan uskovaiset olla?!?!? Ei ihme ettei kristinusko kiinnosta uskomattomia. Kuka haluaa liittyä niin sekavaan ja todellisuudesta harhautuneeseen populaan??? On Jumalalla paljon duunia jos haluaa että evankeliumi, hyvä sanoma, leviää kun niin paljon kelvotonta työväkeä.

        >On Jumalalla paljon duunia jos haluaa että evankeliumi, hyvä sanoma, leviää kun niin paljon kelvotonta työväkeä.

        Jumalalla ei rekrytoinnin kriteerit oikein pelitä, tai sitten aines josta Hänen on valittava on ala-arvoista.

        Tehtävä ei näköjään houkuttele todellisia osaajia, ja kiinnostuneillakin on paljon enemmän harrastusta etätyöhön sohvalta kuin nyrkkien saveen iskemiseen seuduilla joilla jo kaupunkien nimien lausuminen voi olla kuormittava haaste.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Ihan näin suoraan tuohon valheeseen ,mitä nuo pellet heittelee.En ole Paavolan opetuslapsi ,mutta tuo kyseinen pelle on ilmeisesti sitä porukkaa ,mitkä on lempattu uskonaskel sivuilta pihalle Jumalattomana vääristelijänä ,kuten eräs uuhi nimimerkki aikanaan.
        Leikki sekin jotain feikki juutalaista.
        Näitä huijareita riittää..

        Niin pelle en sentään ole, että olisin koskaan ollut paavolalaisessa uskonaskelfoorumissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin pelle en sentään ole, että olisin koskaan ollut paavolalaisessa uskonaskelfoorumissa.

        Tuohon asiaan kannattaa ottaa toisenlainen näkökohta.
        Siellä uskonaskel foorumilla kirjoittaa ihmisiä ,joilla on hyvinkin monenlaisia näkemyksiä ihan vapaasti.
        Eli mitään tiettyä suuntaan ei edusta ihmiset vaan siellä etsivät jokainen Totuutta.
        Sitä alkuperäistä.
        Sinne vaan tekemään jokainen kysymyksiä asiallisesti.
        Kivi kiveä hioo..


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Tuohon asiaan kannattaa ottaa toisenlainen näkökohta.
        Siellä uskonaskel foorumilla kirjoittaa ihmisiä ,joilla on hyvinkin monenlaisia näkemyksiä ihan vapaasti.
        Eli mitään tiettyä suuntaan ei edusta ihmiset vaan siellä etsivät jokainen Totuutta.
        Sitä alkuperäistä.
        Sinne vaan tekemään jokainen kysymyksiä asiallisesti.
        Kivi kiveä hioo..

        Sieltä kuulemma potkitaan pois kaikki, joilla on ratkaisevasti eriävät mielipiteet Paavolan kanssa kristinuskon teologiasta, Raamatusta ja myös koronaviruksesta.
        Paavalin ohjeen mukaisesti sellaista pitää karttaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sieltä kuulemma potkitaan pois kaikki, joilla on ratkaisevasti eriävät mielipiteet Paavolan kanssa kristinuskon teologiasta, Raamatusta ja myös koronaviruksesta.
        Paavalin ohjeen mukaisesti sellaista pitää karttaa.

        No siinä varmaan on asia toisin kun...jos siis jos oikein ymmärrän paavola vain kirjoittaa joskus siellä ja ns vanhemmisto on eri porukkaa ,jotka päättää mikä pysyy raamatun alueella ja mikä ei.
        Mutta näin oletan.Siis ei varmaa tietoa.


    • Heti löytyi osumia..näin se toimii..

    • Anonyymi

      Efesolaiskirje: 4:32 Olkaa sen sijaan toisianne kohtaan ystävällisiä, hyväsydämisiä, anteeksiantavaisia toinen toisellenne, niinkuin Jumalakin on Kristuksessa teille anteeksi antanut.

      Onko asia käsitetty väärin tai jäänyt lukematta, ei ainakaan opiksi ole otettu ainakaan tällä sivustolla. .

      Siis missä on oikea kristillisyys?

      • Repe on ääri- kristitty ilmeisesti ja tänään on ollut huono päivä ja eilen jne.


    • Anonyymi

      "Keuhkofibroosi on hengitystieinfektioiden pelätty komplikaatio. Havaitsimme, että vakavasta COVID-19:stä selviytyneiden joukossa 20 prosentilla ei-mekaanisesti ventiloiduista ja 72 prosentilla mekaanisesti ventiloiduista henkilöistä oli fibroottisia radiografisia poikkeavuuksia 4 kuukautta sairaalahoidon jälkeen. Näiden radiografisten poikkeavuuksien esiintyminen korreloi keuhkojen toiminnan heikkenemisen, yskän ja haurauden kanssa. Sairauden alkuvaiheen vakavuus, mekaanisen ventilaation pidempi kesto ja lyhyempi veren leukosyyttitelomeeripituus ovat riippumattomia riskitekijöitä fibroottisten poikkeavuuksien kehittymiselle."

      https://thorax.bmj.com/content/76/12/1242

    • Anonyymi

      Uskovia kuolee ja sairastaa joka päivä Jumalasta huolimatta ja Jumalankin takia.

      • Anonyymi

        Totta kai kuolee. Kuolema niittää satoaan jokaisessa sukupolvessa 100%.
        Ero onkin siinä, että mitä ihmisen hengelle ja sielulle tapahtuu kuoleman jälkeen.
        Jeesukseen uskovalla ei ole mitään hätää kuoleman jälkeen, sillä kuoleman hetkellä Jumala lähettää uskolliset enkelipalvelijansa noutamaan ja saattamaan hänen henkensä ja sielunsa Taivaan kotiin, iankaikkiseen iloon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta kai kuolee. Kuolema niittää satoaan jokaisessa sukupolvessa 100%.
        Ero onkin siinä, että mitä ihmisen hengelle ja sielulle tapahtuu kuoleman jälkeen.
        Jeesukseen uskovalla ei ole mitään hätää kuoleman jälkeen, sillä kuoleman hetkellä Jumala lähettää uskolliset enkelipalvelijansa noutamaan ja saattamaan hänen henkensä ja sielunsa Taivaan kotiin, iankaikkiseen iloon.

        Eikä silläkään ole niin kauheasti merkitystä. Jollekin muulle on uskoteltu jotakin muuta.


    • Anonyymi

      On varmasti hirveä tilanne, missä on ollut. Voisin kuvitella että miettisi herääkö enää, jos nukutetaan.
      Jotenkin nyt tilanne Suomessakin on vakava, se laittaa miettimään.

      Ei ole huono uskova vaikka sairastuu, niin voi käydä kelle vain.

      Toivottavasti epidemia päättyisi joskus.

      LS

    • Anonyymi

      Hienoa, vaikken Petri Paavolan teorioihin läheskään aina uskokaan!

      Veli Saarikalleakaan en koskaan missään kuullut. Mutta ei hän kyllä millään tavalla ole vastuussa siitä, jos joku hänen seurakuntaansa kuulumaton joskus vuosia myöhemmin hairahtuu tekemään syntiä!

    • Anonyymi

      Sairaanhoitajan mukaan lähes väistämättä rokotevastaisuus on muuttunut koronapotilaalla.

      • Anonyymi

        Paitsi ylpeyteen sairastuneilla. Pahimpia ihmisten joukossa!


    • Anonyymi

      Petri kuvailee omalla fb sivullaan juuri miten menee. Pääsi kotiterv keskukseen. Ei kannata rokotusta. Ei kiitä hoitajia.

      • Anonyymi

        Huomasin, ettei ole perunut sanojaan. Jokainen viisas kristitty hylkää Paavolan ja antaa hänelle porttikiellon omaan seuranuntaan.


      • Anonyymi

        Jos häntä ei kotiutettu, niin hänen fysiikkansa on vammautunut, mihin hän tarvitsee terkkakeskuksen osastolla kuntoutusta.


    • Anonyymi

      Emme kukaan tiedä miten koronapotilas toipuu joka on saanut noin voimakkaan hoidon kuin petri. Naapuri köpöttää happirepun kanssa rollaattorilla 100 m 15 Min.

      • Rakas anonyymi !!

        Ahdistuksen kautta menemme sisään Taivaaseen !

        Kiitos Jumalalle että Petri selvisi Jumalan kurituksesta ja ehkäpä nyt ymmärtää että aika on vähän ja kannattaa kesittyä julistamaan että Ristin Herra Ristinkuoleman kautta on antamassa jokaiselle joka Tahtoo Ja Uskoo, ihmeellinen Elämä Puhtaudessa Pyhityksessa Nuhteettomissa Rakkaudessa vanhurskaudessa Täydellisessä vaeluksessa Kristukseessa ja Vaeltaa niinkuin Hän vaelsi.


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Rakas anonyymi !!

        Ahdistuksen kautta menemme sisään Taivaaseen !

        Kiitos Jumalalle että Petri selvisi Jumalan kurituksesta ja ehkäpä nyt ymmärtää että aika on vähän ja kannattaa kesittyä julistamaan että Ristin Herra Ristinkuoleman kautta on antamassa jokaiselle joka Tahtoo Ja Uskoo, ihmeellinen Elämä Puhtaudessa Pyhityksessa Nuhteettomissa Rakkaudessa vanhurskaudessa Täydellisessä vaeluksessa Kristukseessa ja Vaeltaa niinkuin Hän vaelsi.

        Ahdistuksen, eli hengen ahdistuksen.

        Sairaalan keuhkopoliklinikalla tulee ravaamaan, kun seurataan keuhkojen toipumista. Ei ilmaista sekään. Muut potilaat, itse tupakoinnilla keuhkonsa tuhonneet, voi siirtää sivuun, kun tämä nuhteeton Jumalan kuritettu saapuu.


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Rakas anonyymi !!

        Ahdistuksen kautta menemme sisään Taivaaseen !

        Kiitos Jumalalle että Petri selvisi Jumalan kurituksesta ja ehkäpä nyt ymmärtää että aika on vähän ja kannattaa kesittyä julistamaan että Ristin Herra Ristinkuoleman kautta on antamassa jokaiselle joka Tahtoo Ja Uskoo, ihmeellinen Elämä Puhtaudessa Pyhityksessa Nuhteettomissa Rakkaudessa vanhurskaudessa Täydellisessä vaeluksessa Kristukseessa ja Vaeltaa niinkuin Hän vaelsi.

        Minulla meni viimeisetkin arvostuksen rippeet Petri Paavolaa kohtaan.
        Sairastettu vakava koronkaan ei saa hänenlaistaan paatunutta harhaanjohtajaa tekemään parannusta, vaan aikoo jatkaa valitsemallaan eksytysten tiellä vaeltamista.
        Ei edes usko sairastaneensa koronaa, vaan hakeutuu vasta-ainetestiin.
        Uskomaton pelle.


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Rakas anonyymi !!

        Ahdistuksen kautta menemme sisään Taivaaseen !

        Kiitos Jumalalle että Petri selvisi Jumalan kurituksesta ja ehkäpä nyt ymmärtää että aika on vähän ja kannattaa kesittyä julistamaan että Ristin Herra Ristinkuoleman kautta on antamassa jokaiselle joka Tahtoo Ja Uskoo, ihmeellinen Elämä Puhtaudessa Pyhityksessa Nuhteettomissa Rakkaudessa vanhurskaudessa Täydellisessä vaeluksessa Kristukseessa ja Vaeltaa niinkuin Hän vaelsi.

        On teillä vaikeeta. Jatkuvaa ahdistuksesta ruikuttamista. Minä lähden täältä ilolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla meni viimeisetkin arvostuksen rippeet Petri Paavolaa kohtaan.
        Sairastettu vakava koronkaan ei saa hänenlaistaan paatunutta harhaanjohtajaa tekemään parannusta, vaan aikoo jatkaa valitsemallaan eksytysten tiellä vaeltamista.
        Ei edes usko sairastaneensa koronaa, vaan hakeutuu vasta-ainetestiin.
        Uskomaton pelle.

        Hedelmistään puu tunnetaan...

        Eikös Raamattu kehota karttamaan tuon kaltaisia "opettajia".


    • >>> Ihan eri lopputulos kuin mennari Veli Saarikallen tapaus joka kuoli sairauteen...

      Jotkut uskovat ovat omassa typeryydessä aivan omaa luokkaansa. Palvovat kultavasikoita ja väittävät koronan erottavan jyvät akanoista (lue pyhät epäpyhistä).

      Kun lukee avauksen tasoisia kirjoituksia, voi sisimmässään melkein tuntea, kuinka älykkyysosamäärä meinaa karata pakkasen puolelle, jos ei lyö jarruja ajoissa pohjaan.

    • Anonyymi

      >> ...Jumala antoi tämän tapahtua. <<

      Antoi tapahtua minkä...?

      Onko Petri Paavola sairastunut, kun ei ole mitään kuukauteen ole ilmestynyt häneltä? Tosin on niin joskus ennenkin ollut, että tauko on ollut hänellä pidempi. Silloin hän oli Israelin reissulla. Joten onko jotain aitoa tietoa, eikä jotain arvailuja?

      • Anonyymi

        Facebookissa olleiden tiedotteiden mukaan, hän oli teholla hengityskoneessa saatuaan koronan. Nyt on selvinnyt ja kuntouksessa terkkakeskuksessa, mutta tuleeko koskaan työkykyiseksi, se selviää vasta myöhemmin. 3/4 osaa hengityskoneissa olleista saa kehkovamman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Facebookissa olleiden tiedotteiden mukaan, hän oli teholla hengityskoneessa saatuaan koronan. Nyt on selvinnyt ja kuntouksessa terkkakeskuksessa, mutta tuleeko koskaan työkykyiseksi, se selviää vasta myöhemmin. 3/4 osaa hengityskoneissa olleista saa kehkovamman.

        Ok.

        Toivotaan, että Petri kuntoutuu ja korjaa myös ne käsityksensä, jotka ovat huuhaata.


    • Anonyymi

      Paavolahan on sitä mieltä, että nimenomaan se rokote on pahempi kuin itse tauti, joten ihme on, jos mitään muutosta tulee hänen väitteisiinsä koronan suhteen. Lehdistön mukaan enin osa koronaan sairastuneista, jotka ovat vastustaneet rokotusta, vaihtavat mielipiteensä rokotemyönteiseksi. Mutta eivät siis kaikki sairastuneet.

      Mutta eikö Paavola ole myös väittänyt, että hyvä ruokavalio ja ulkoilu ym. terveet elämäntavat, eli luonnollisen vastustuskyvyn ylläpito, suojaisi kaikelta sairastumiselta, myös koronalta? Joten siinä väitteessä on sitten ainakin korjaamisen varaa, jos hän koronaan on nyt sairastunut. Tai jos hän on ylipäänsä sairastunut mihinkään sairauteen, koska hänen väitteelläänhän ei voi sairastua milloinkaan mihinkään.

      • Anonyymi

        Tyhmänylpeä ei kannata olla


    • Anonyymi

      Kun asuu metsän keskellä kaukana muista ihmisistä, elelee vain oman perheen kanssa pääasiassa, niin siinä ei paljon immuniteettiäkään tarvita, kun ei kerran ole kontaktejakaan perheen ulkopuolisiin ihmisiiin. Senhän takia niitä turvaetäisyyksiä juuri on asetettu, ettei tulisi kontakteja ja sitä kautta tartuntoja. Se, onko immuuni vai ei, tulee testatuksi vain sillä, että altistaa itsensä väkijoukossa.

    • Anonyymi

      PALJONKO TÄÄLLÄ ON VALHEELLISTA TIETOA?

    • Anonyymi

      Oikeaa tietoa on, että Petri Paavola sairasti koronan, mutta selvisi hengissä. Jumala antoi uuden mahdollisuuden korjata oppikäsityksiä. Nykyisillä salaliittoteorioilla eivät aukene taivaan portit.

      • Anonyymi

        "Jumala antoi uuden mahdollisuuden korjata oppikäsityksiä."

        Vai oliko se sittenkin Saatana?


      • Anonyymi

        Petri Paavola ilmoitti, ettei hän aio muuttaa käsityksiään rokotteista. Hän siis jatkaa rokottamisen vastustamista ja salaliittoteorioiden jakamista. Hän kaivoi toisille kuoppaa ja siihen itse putosi.

        Sananl 26:27 Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa, joka kiveä vierittää, jää itse sen alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jumala antoi uuden mahdollisuuden korjata oppikäsityksiä."

        Vai oliko se sittenkin Saatana?

        raamattu sanoo:

        "minä joka teen valkeuden ja luon pimeyden, joka tuotan onnen ja luon onnettomuuden; minä Herra, teen kaiken tämän"
        Jes: 45: 7


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Petri Paavola ilmoitti, ettei hän aio muuttaa käsityksiään rokotteista. Hän siis jatkaa rokottamisen vastustamista ja salaliittoteorioiden jakamista. Hän kaivoi toisille kuoppaa ja siihen itse putosi.

        Sananl 26:27 Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa, joka kiveä vierittää, jää itse sen alle.

        Ei edes kuolema saa polvilleen ja sydäntä avarammaksi????


      • Anonyymi

        Ai pelastuminenko ansaitaan?


    • Anonyymi

      Herra vain koitteli Peteä, ja koska hän oli varsin hyvin voideltu sekä luja uskossaan, niin Herra armossaan antoi rakkaan apostolinsa Peten jatkaa tehtäviään edelleenkin syntisten joukossa!

      • Anonyymi

        >> Petri Paavola selviytyi ja on kuntoutumassa !! <<

        Selviytyminen ja kuntoutuminen hengellisissä asioissa olisi paljon tärkeämpää.


      • Anonyymi

        Petri Paavola on kaikkea muuta kuin voideltu. Hän on yksi Suomen pahimmista eksyttäjistä ja vääristä profeetoista.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Petri Paavola on kaikkea muuta kuin voideltu. Hän on yksi Suomen pahimmista eksyttäjistä ja vääristä profeetoista.

        Eikö Rakas Petri on puhunut vastaan nuo eksyttäjät jotka rakastaa vääryyttä eikä totuutta niin että Jumala on heihiin vihastunut niin että hän lähetti niille väkevä eksytys että ne ovat nyt ihan pihalla uuskarismaattisia mennareita. ???

        Mutta eiköhän Petri tulis hankiutua Pyhien joukkoon,, jos edelleen on syntisten joukkossa ??

        Mutta hyviä videoita on tehnyt.

        https://www.youtube.com/watch?v=kFSzCfZh67s&t=6s


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Eikö Rakas Petri on puhunut vastaan nuo eksyttäjät jotka rakastaa vääryyttä eikä totuutta niin että Jumala on heihiin vihastunut niin että hän lähetti niille väkevä eksytys että ne ovat nyt ihan pihalla uuskarismaattisia mennareita. ???

        Mutta eiköhän Petri tulis hankiutua Pyhien joukkoon,, jos edelleen on syntisten joukkossa ??

        Mutta hyviä videoita on tehnyt.

        https://www.youtube.com/watch?v=kFSzCfZh67s&t=6s

        Mutta silloinhan Petri on puhunut sinua vastaan Savis.

        Sinä itsehän olet uuskarismaattinen ja levität mennareiden oppeja täälläkin lähes päivittäin.

        Etkö sen vertaa edes tajua, että Petri siis tuomitsi myös sinutkin sanoillaan !


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mutta silloinhan Petri on puhunut sinua vastaan Savis.

        Sinä itsehän olet uuskarismaattinen ja levität mennareiden oppeja täälläkin lähes päivittäin.

        Etkö sen vertaa edes tajua, että Petri siis tuomitsi myös sinutkin sanoillaan !

        Rakas vanha tuttu !!!

        Olen samoilla linjoilla kuim Petri että me emme ole kutsuttu saastaisuuten uuskarismaattisten ja mennareitten kanssa ja riveihiin,, joilla on eri henki joka tekee ihminen vielä syntisempi mikä on ollut ennenkuin otettu sen örisevä hengen vastaan joka saa uskova muistuttamaan mielisairas kuin riivattu-

        Olet pimeydessä ja et näe totuus. Koska henki pitää sut lihassa ja saastaiuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Petri Paavola on kaikkea muuta kuin voideltu. Hän on yksi Suomen pahimmista eksyttäjistä ja vääristä profeetoista.

        Täsmälleen näin.


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Rakas vanha tuttu !!!

        Olen samoilla linjoilla kuim Petri että me emme ole kutsuttu saastaisuuten uuskarismaattisten ja mennareitten kanssa ja riveihiin,, joilla on eri henki joka tekee ihminen vielä syntisempi mikä on ollut ennenkuin otettu sen örisevä hengen vastaan joka saa uskova muistuttamaan mielisairas kuin riivattu-

        Olet pimeydessä ja et näe totuus. Koska henki pitää sut lihassa ja saastaiuudessa.

        Olet Savis niiiiin väärässä tuossa arviossasi !

        Mennarit kuvittelevat olevansa täyellisiä tai tulevansa täydellisiksi ja siis Jumaliksi, ihan kuten sinäkin !

        He ovat sinun laillasi ihan yhtä sokeita omille synneilleen ja väärille teoilleen ja harhaopeilleen, siis ihan samaa touhua ja vouhotusta kuin juuri sinullakin.

        Eivät hekään tajua väärän hengen heidät eksyttäneen eivätkä näe heitä johdattavan, siis ihan kuten sinunkin omalla kohdallasi tilanne on !

        Siksi sinua ja kaltaisiaisi pitkälle eksyneitä ei voi auttaa, ikävä kyllä.

        Niin ja kuten jo monasti olen sanonut, niin minä en vihaa sinua, minä SÄÄLIN sinua Savis.

        Tiesi on vienyt turmioon ja vie sinne yhä syvemmälle vain, näköjään.

        Voi sinua raukkaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olet Savis niiiiin väärässä tuossa arviossasi !

        Mennarit kuvittelevat olevansa täyellisiä tai tulevansa täydellisiksi ja siis Jumaliksi, ihan kuten sinäkin !

        He ovat sinun laillasi ihan yhtä sokeita omille synneilleen ja väärille teoilleen ja harhaopeilleen, siis ihan samaa touhua ja vouhotusta kuin juuri sinullakin.

        Eivät hekään tajua väärän hengen heidät eksyttäneen eivätkä näe heitä johdattavan, siis ihan kuten sinunkin omalla kohdallasi tilanne on !

        Siksi sinua ja kaltaisiaisi pitkälle eksyneitä ei voi auttaa, ikävä kyllä.

        Niin ja kuten jo monasti olen sanonut, niin minä en vihaa sinua, minä SÄÄLIN sinua Savis.

        Tiesi on vienyt turmioon ja vie sinne yhä syvemmälle vain, näköjään.

        Voi sinua raukkaa.

        Rakas vanha tuttu.
        No enpäs minä voi oikastaa sinua uskomaan mikä on Totuus ,, niinkuin en myöskään näet mitä minä opetan Pyhässä Hengessä.


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Rakas vanha tuttu.
        No enpäs minä voi oikastaa sinua uskomaan mikä on Totuus ,, niinkuin en myöskään näet mitä minä opetan Pyhässä Hengessä.

        Vai vielä Pyhässä Hengessä ?

        Siinä samassa hengessä, jossa juoksit päättömästi pitkin pääkaupunkiseutua ?

        Siinä samassa hengessä, jossa väitit varmaksi sen, että sinä ja uusi vaimosi menette Israeliin ?
        Ja vain geenitestit (varma tulos - juutalaisen geenit) tarvittiin vahvistukseksi ! ;)

        Siinä samassa hengessä, jossa sinä heitit kolikkoa arpoen sitä ja tätä, kun sinulla ei ollut mitään muuta "hengen" johdatusta ?

        Älä Savis viitsi lähteä tälle linjalle, ettei tarvitse lisää kertoa sinun todellisesta "hengellisestä toiminnastasi" !

        Noihin liittyen kysyn TAAS, miten nyt siellä Israelissa teillä menee, onko siellä lämmintä ?


    • Anonyymi

      Tämä Paavola on aiemmin uhonnut, että Jumala rankaisees sairaudella ja kuolemalla kaikkia, jotka arvostelevat hänen seurakuntaansa. Nyt sai Paavola itse maistaa vakavaa sairautta. Joka itsensä ylentää se alennetaan.

    • Anonyymi

      Hän on muutamankin asian sanonut, joka mielestäni nyt tuomitsee juurikin hänet itsensä. Mutta katsotaan, mitä verukkeita häneltä tulee, kun hän taas avaa sanaisen arkkunsa.

      Itselleni Herra on sanonut, että koronarokote on minulle täysin turvallinen. Enkä ole ainut, jolle Herra on näin sanonut. Myrkky ei siis voi olla myrkkyä, jos se ei ole myrkkyä jokaiselle.

      • Anonyymi

        Minulle on näin sanonut tiede. Siis koronarokotteen olen ottanut jo kolmesti. Perussairauksia taustalla, nyt on turvallinen olo.

        Ja kristittynä voi levätä Jumalan lapsena ilman jatkuvaa vääntöä. Ei tarvitse sekoittaa päätään ja elämäänsä näiden profettojen "viisauksia" kuunnellen.

        Jeesuksen sovitustyö riittää, saan levätä armossa.


      • Anonyymi

        Tässä tulee ilmi Petrin perus ongelma vähän kaikissa asioissa.

        Petri on alkanut uskoa ns "tiedon nimellä kulkevan valhetiedon tulvaa" !

        Siis jokainen voi aivan varmasti netistä löytää "varmaa tietoa" oman näkemyksensä tueksi , eli sen näkemyksen mihin ITSE on mielistynyt !

        Siis rokotevastaiset löytävät varmasti sieltä haluamansa "totuuden" !

        Ihan samoin myös rokote myönteiset !

        Netti on TÄYNNÄ "ihan varmaa faktaa ja tietoa ja totuutta", jokaiseen näkemykseen sopivaa !

        Miksi uskovat eivät tätä edes tajua ?

        Siellä on niin paljon valhetta ja vääristelyä ja väänneltyjä tilastoja ja väärennettyjä kuvia ja kirjoituksia, että ei mittaa eikä määrää sille valhetulvalle, mitä sieltä löytyy.

        On siis vain ja ainoastaan kyse siitä, että mitä kukin ITSE HALUAA uskoa, kun tutkii ja etsii "totuutta" netistä ja sen tietotulvasta !

        MUTTA !

        Uskovan tulisi kysyä Herralta, että mikä on Herran tahto minun omalla kohdallani ja mikä o n se OIKEA Totuus asioissa, eikä mennä siis "tiedon nimellä valhetiedon läheteille" Totuutta etsimään !

        20 Oi Timoteus, talleta se, mikä sinulle on uskottu, ja vältä tiedon nimellä kulkevan valhetiedon epäpyhiä ja tyhjiä puheita ja vastaväitteitä,
        21 johon tunnustautuen muutamat ovat uskosta hairahtuneet. Armo olkoon teidän kanssanne!

        Siis nyt on kyse siitä, että mihin Uskova itse luottaa ???

        1) Ihmisviisauteen, eli ihmisen omiin asioiden tulkintoihin ja päätelmiin ja sanomisiin ja oppeihin ???

        2) Jumalan ja Jumalan viisauteen ja Totuuteen ???

        Kumman tien te valitsette ?

        Kumpi on se luotettavampi Tie ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle on näin sanonut tiede. Siis koronarokotteen olen ottanut jo kolmesti. Perussairauksia taustalla, nyt on turvallinen olo.

        Ja kristittynä voi levätä Jumalan lapsena ilman jatkuvaa vääntöä. Ei tarvitse sekoittaa päätään ja elämäänsä näiden profettojen "viisauksia" kuunnellen.

        Jeesuksen sovitustyö riittää, saan levätä armossa.

        Tiede on siis epäjumalasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle on näin sanonut tiede. Siis koronarokotteen olen ottanut jo kolmesti. Perussairauksia taustalla, nyt on turvallinen olo.

        Ja kristittynä voi levätä Jumalan lapsena ilman jatkuvaa vääntöä. Ei tarvitse sekoittaa päätään ja elämäänsä näiden profettojen "viisauksia" kuunnellen.

        Jeesuksen sovitustyö riittää, saan levätä armossa.

        Uskontaipaleella on myös valvomista, kilvoittelua, asioiden punnitsemista raamatun valossa jne.

        Jos tieteeseen tai johonkin muuhun asiaan meinaat joka asiassa nojata mitään väitettä koskaan koettelematta, ja Jumalan antamia profeettohjakin näemmä halveeraat, tulet varmasti ajamaan ojaan, sillä raamattu itse kehottaa kaikki koettelemaan ja seuraamaan myös hyvin vaeltavia johtajia, joihin mm. profeetalliset uskovat seurakunnassa lukeutuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle on näin sanonut tiede. Siis koronarokotteen olen ottanut jo kolmesti. Perussairauksia taustalla, nyt on turvallinen olo.

        Ja kristittynä voi levätä Jumalan lapsena ilman jatkuvaa vääntöä. Ei tarvitse sekoittaa päätään ja elämäänsä näiden profettojen "viisauksia" kuunnellen.

        Jeesuksen sovitustyö riittää, saan levätä armossa.

        Peukut sulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiede on siis epäjumalasi?

        Tiede epäjumalani? On sulla kanssa käsitys. 😀

        Jumala on minulle jotain niin suurta ja ihmeellistä ettei Häntä selitetä yksinkertaisilla määrityksillä. Jumala toimii todella laajalla rintamalla, myös tieteen eri alueilla. Ihmisellä on vapaus valita mihin ja miten uskoo ja se on hyvin henkilökohtaista. Moni hyvinkin hiljainen kristitty voi olla paljon suurempi Pyhän äänitorvi kuin kiihkolevat "oikeassaolijasaarnaajat" jotka meluavat meluamasta päästyään. Ja pelotteet ovat heidän voima- aseitaan. Vihulainen koukuttaa ihmisiä juuri näin, ihmisiä joille Jumala on antanut järjen ja harkintakyvyn mutta jotka eivät näitä viritä valppaiksi...
        Hedelmistään puukin tunnetaan....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiede epäjumalani? On sulla kanssa käsitys. 😀

        Jumala on minulle jotain niin suurta ja ihmeellistä ettei Häntä selitetä yksinkertaisilla määrityksillä. Jumala toimii todella laajalla rintamalla, myös tieteen eri alueilla. Ihmisellä on vapaus valita mihin ja miten uskoo ja se on hyvin henkilökohtaista. Moni hyvinkin hiljainen kristitty voi olla paljon suurempi Pyhän äänitorvi kuin kiihkolevat "oikeassaolijasaarnaajat" jotka meluavat meluamasta päästyään. Ja pelotteet ovat heidän voima- aseitaan. Vihulainen koukuttaa ihmisiä juuri näin, ihmisiä joille Jumala on antanut järjen ja harkintakyvyn mutta jotka eivät näitä viritä valppaiksi...
        Hedelmistään puukin tunnetaan....

        Tiede voi hyvin olla epäjumala.

        Otetaan pieni esimerkki, siitä mihin moni uskovakin uskoo, eli ennemmin tieteeseen, eli ihmis viisauteen, vai Jumalaan ja Hänen Sanaansa ?

        1) Raamattu sanoo, että Jumala loi taivaat ja maat.

        2)Tiede, eli siis ihmisviisaus, taas väittää että kaikki syntyi alkuräjähyksestä.

        1) Raamattu sanoo, että Jumala loi ihmisen Aadamin, muovaten tämän maan tomusta.

        2) Tiede taas väittää ihmisen kehittyneen alkusolusta ja lopulta kehittyneen apinasta.

        Kumpaa siis uskomme ?

        Ihan kuten jo edellä kirjoitin.

        Kyllä siis tiede voi monella tapaa olla epäjumala, vaikka osaan Raamatusta uskova uskoisikin.

        Sinäkin muuten kirjoitit, että:

        " Ihmisellä on vapaus valita mihin ja miten uskoo ja se on hyvin henkilökohtaista. "

        Ei Jumala, eikä Raamattu anna tuollaista vapautta, vaan se sanoo:

        4 yksi ruumis ja yksi henki, niinkuin te olette kutsututkin yhteen ja samaan toivoon, jonka te kutsumuksessanne saitte;
        5 yksi Herra, yksi usko, yksi kaste;
        6 yksi Jumala ja kaikkien Isä, joka on yli kaikkien ja kaikkien kautta ja kaikissa.

        Ei ole siis Raamatun mukaan monia uskoja eikä monia teitä, vaan vain Yksi Tie ja Yksi Usko.

        Toki Jumalan lapset ovat oppimattomia ja ymmärtämättömiä ja oppivat ajan kanssa, mutta tuollaista ns. ekumeenista "uskoa" jossa kukin saisi vapaasti uskoa ihan mitä vain, sellaista Raamattu ei opeta eikä sellaiseen kannusta, vaan Yksi Usko ja Yksi Tie on oltava pyrkimyksenä.

        Esim. katolisen kirkon paavi hyväksyi useita teitä, kun rakensi ja rakentaa "uskovien" yhteyttä uskosta osattomien juutalaisten ym ja jopa islamin uskoisten ja buddhalaistenkin kanssa.

        Kaikki tunnustautuivat uskomaan "rakkauteen" ja se "rakkaus" siis yhdistää ekumeniassa, eikä Kristus eli Yksi Tie, vaan nyt onkin esim. paavin mukaan monia teitä Jomalan luo ja uskosta osattomat islamin uskoiset ja buddhalaisetkin ovat muka Jumalan lapsia !

        Tälläiseen johtaa tuollainen leväperäisyys, jota sinä markkinoit !

        Laitanko minäkin saman loppukaneetin ?

        Hedelmistään puukin tunnetaan....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiede voi hyvin olla epäjumala.

        Otetaan pieni esimerkki, siitä mihin moni uskovakin uskoo, eli ennemmin tieteeseen, eli ihmis viisauteen, vai Jumalaan ja Hänen Sanaansa ?

        1) Raamattu sanoo, että Jumala loi taivaat ja maat.

        2)Tiede, eli siis ihmisviisaus, taas väittää että kaikki syntyi alkuräjähyksestä.

        1) Raamattu sanoo, että Jumala loi ihmisen Aadamin, muovaten tämän maan tomusta.

        2) Tiede taas väittää ihmisen kehittyneen alkusolusta ja lopulta kehittyneen apinasta.

        Kumpaa siis uskomme ?

        Ihan kuten jo edellä kirjoitin.

        Kyllä siis tiede voi monella tapaa olla epäjumala, vaikka osaan Raamatusta uskova uskoisikin.

        Sinäkin muuten kirjoitit, että:

        " Ihmisellä on vapaus valita mihin ja miten uskoo ja se on hyvin henkilökohtaista. "

        Ei Jumala, eikä Raamattu anna tuollaista vapautta, vaan se sanoo:

        4 yksi ruumis ja yksi henki, niinkuin te olette kutsututkin yhteen ja samaan toivoon, jonka te kutsumuksessanne saitte;
        5 yksi Herra, yksi usko, yksi kaste;
        6 yksi Jumala ja kaikkien Isä, joka on yli kaikkien ja kaikkien kautta ja kaikissa.

        Ei ole siis Raamatun mukaan monia uskoja eikä monia teitä, vaan vain Yksi Tie ja Yksi Usko.

        Toki Jumalan lapset ovat oppimattomia ja ymmärtämättömiä ja oppivat ajan kanssa, mutta tuollaista ns. ekumeenista "uskoa" jossa kukin saisi vapaasti uskoa ihan mitä vain, sellaista Raamattu ei opeta eikä sellaiseen kannusta, vaan Yksi Usko ja Yksi Tie on oltava pyrkimyksenä.

        Esim. katolisen kirkon paavi hyväksyi useita teitä, kun rakensi ja rakentaa "uskovien" yhteyttä uskosta osattomien juutalaisten ym ja jopa islamin uskoisten ja buddhalaistenkin kanssa.

        Kaikki tunnustautuivat uskomaan "rakkauteen" ja se "rakkaus" siis yhdistää ekumeniassa, eikä Kristus eli Yksi Tie, vaan nyt onkin esim. paavin mukaan monia teitä Jomalan luo ja uskosta osattomat islamin uskoiset ja buddhalaisetkin ovat muka Jumalan lapsia !

        Tälläiseen johtaa tuollainen leväperäisyys, jota sinä markkinoit !

        Laitanko minäkin saman loppukaneetin ?

        Hedelmistään puukin tunnetaan....

        Älä saarnaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä saarnaa.

        Se oli vain ja ainoastaan vastine edeliseen viestiin !

        Oliko jotenkin ikävä, siis sinun itsesi kannalta, vai miksi sinä älähdit noin ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiede voi hyvin olla epäjumala.

        Otetaan pieni esimerkki, siitä mihin moni uskovakin uskoo, eli ennemmin tieteeseen, eli ihmis viisauteen, vai Jumalaan ja Hänen Sanaansa ?

        1) Raamattu sanoo, että Jumala loi taivaat ja maat.

        2)Tiede, eli siis ihmisviisaus, taas väittää että kaikki syntyi alkuräjähyksestä.

        1) Raamattu sanoo, että Jumala loi ihmisen Aadamin, muovaten tämän maan tomusta.

        2) Tiede taas väittää ihmisen kehittyneen alkusolusta ja lopulta kehittyneen apinasta.

        Kumpaa siis uskomme ?

        Ihan kuten jo edellä kirjoitin.

        Kyllä siis tiede voi monella tapaa olla epäjumala, vaikka osaan Raamatusta uskova uskoisikin.

        Sinäkin muuten kirjoitit, että:

        " Ihmisellä on vapaus valita mihin ja miten uskoo ja se on hyvin henkilökohtaista. "

        Ei Jumala, eikä Raamattu anna tuollaista vapautta, vaan se sanoo:

        4 yksi ruumis ja yksi henki, niinkuin te olette kutsututkin yhteen ja samaan toivoon, jonka te kutsumuksessanne saitte;
        5 yksi Herra, yksi usko, yksi kaste;
        6 yksi Jumala ja kaikkien Isä, joka on yli kaikkien ja kaikkien kautta ja kaikissa.

        Ei ole siis Raamatun mukaan monia uskoja eikä monia teitä, vaan vain Yksi Tie ja Yksi Usko.

        Toki Jumalan lapset ovat oppimattomia ja ymmärtämättömiä ja oppivat ajan kanssa, mutta tuollaista ns. ekumeenista "uskoa" jossa kukin saisi vapaasti uskoa ihan mitä vain, sellaista Raamattu ei opeta eikä sellaiseen kannusta, vaan Yksi Usko ja Yksi Tie on oltava pyrkimyksenä.

        Esim. katolisen kirkon paavi hyväksyi useita teitä, kun rakensi ja rakentaa "uskovien" yhteyttä uskosta osattomien juutalaisten ym ja jopa islamin uskoisten ja buddhalaistenkin kanssa.

        Kaikki tunnustautuivat uskomaan "rakkauteen" ja se "rakkaus" siis yhdistää ekumeniassa, eikä Kristus eli Yksi Tie, vaan nyt onkin esim. paavin mukaan monia teitä Jomalan luo ja uskosta osattomat islamin uskoiset ja buddhalaisetkin ovat muka Jumalan lapsia !

        Tälläiseen johtaa tuollainen leväperäisyys, jota sinä markkinoit !

        Laitanko minäkin saman loppukaneetin ?

        Hedelmistään puukin tunnetaan....

        Pidä käsityksesi!
        Kyllä se tiede sinuakin on auttanut vaikka et sitä yksinkertaisuudessasi ymmärrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidä käsityksesi!
        Kyllä se tiede sinuakin on auttanut vaikka et sitä yksinkertaisuudessasi ymmärrä.

        Voi sinua raukkaa, kun et käsittänyt edes tuota kirjoittamaani.

        Sen YDIN sanoma oli siis se, että kumpaan ma Uskovat ENEMMÄN luotamme ?

        1) Jumalaan ?

        Vai:

        2) Tieteeseen ?

        Siis jos ja kun tiede on eri mieltä kuin Raamattu, niin kumpaa sinäkin siis uskot ???

        Joko menee perille ?

        Eli jos luotat enemmän ihmis viisauteen eli tieteeseen, kuin Jumalaan, niin onhan tiede ja ihmisviisaus silloin ohittanut Jumalan ja Hänen Sanansa Totuutena !

        Silloin sinä uskot siis tieteeseen enemmän kuin Jumalaan ja Hänen Sanaansa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidä käsityksesi!
        Kyllä se tiede sinuakin on auttanut vaikka et sitä yksinkertaisuudessasi ymmärrä.

        Väännän vielä rautalangasta sinulle, kun sinä itse et yksinkertaisuudessasi asioita käsitä muuten näköjään !

        Siis, jos ja kun tiede ja Raamattu ovat eri kannalla asioista, kuten esim. siinä, että:

        1) Tiede väittää ihmisen polveutuvan yksisoluisista ja apinoista !

        Mutta Raamattu taas sanoo ihan muuta, eli:

        2) Jumala loi ihmisen maan tomusta ja puhalsi ihmiseen hengen !

        Niin jos sinä esim. uskot siis enemmän tieteen väitteeseen, niin sinä silloin sanotkin, että:

        " Raamattu on valhetta ja Jumala valehtelija ! "

        Silloin sinä nostat tieteen, eli ihmis viisauden, Jumalan yläpuolelle, tietämään muka Totuuden paremmin, kuin itse Jumala !

        Eli tuolla toiminnallasi sinä teit ihmisestä ja ihmis viisaudesta / tieteestä itse itsellesi jumalan eli siis epäjumalan !

        Joko menee perille ?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tiede voi hyvin olla epäjumala.

        Otetaan pieni esimerkki, siitä mihin moni uskovakin uskoo, eli ennemmin tieteeseen, eli ihmis viisauteen, vai Jumalaan ja Hänen Sanaansa ?

        1) Raamattu sanoo, että Jumala loi taivaat ja maat.

        2)Tiede, eli siis ihmisviisaus, taas väittää että kaikki syntyi alkuräjähyksestä.

        1) Raamattu sanoo, että Jumala loi ihmisen Aadamin, muovaten tämän maan tomusta.

        2) Tiede taas väittää ihmisen kehittyneen alkusolusta ja lopulta kehittyneen apinasta.

        Kumpaa siis uskomme ?

        Ihan kuten jo edellä kirjoitin.

        Kyllä siis tiede voi monella tapaa olla epäjumala, vaikka osaan Raamatusta uskova uskoisikin.

        Sinäkin muuten kirjoitit, että:

        " Ihmisellä on vapaus valita mihin ja miten uskoo ja se on hyvin henkilökohtaista. "

        Ei Jumala, eikä Raamattu anna tuollaista vapautta, vaan se sanoo:

        4 yksi ruumis ja yksi henki, niinkuin te olette kutsututkin yhteen ja samaan toivoon, jonka te kutsumuksessanne saitte;
        5 yksi Herra, yksi usko, yksi kaste;
        6 yksi Jumala ja kaikkien Isä, joka on yli kaikkien ja kaikkien kautta ja kaikissa.

        Ei ole siis Raamatun mukaan monia uskoja eikä monia teitä, vaan vain Yksi Tie ja Yksi Usko.

        Toki Jumalan lapset ovat oppimattomia ja ymmärtämättömiä ja oppivat ajan kanssa, mutta tuollaista ns. ekumeenista "uskoa" jossa kukin saisi vapaasti uskoa ihan mitä vain, sellaista Raamattu ei opeta eikä sellaiseen kannusta, vaan Yksi Usko ja Yksi Tie on oltava pyrkimyksenä.

        Esim. katolisen kirkon paavi hyväksyi useita teitä, kun rakensi ja rakentaa "uskovien" yhteyttä uskosta osattomien juutalaisten ym ja jopa islamin uskoisten ja buddhalaistenkin kanssa.

        Kaikki tunnustautuivat uskomaan "rakkauteen" ja se "rakkaus" siis yhdistää ekumeniassa, eikä Kristus eli Yksi Tie, vaan nyt onkin esim. paavin mukaan monia teitä Jomalan luo ja uskosta osattomat islamin uskoiset ja buddhalaisetkin ovat muka Jumalan lapsia !

        Tälläiseen johtaa tuollainen leväperäisyys, jota sinä markkinoit !

        Laitanko minäkin saman loppukaneetin ?

        Hedelmistään puukin tunnetaan....

        >Kumpaa siis uskomme ?

        Ei ole kuule pakko uskoa kumpaankaan. Pidän kuitenkin tieteen käsitystä valtavasti todennäköisemmin totuutta lähestyvänä.

        Ymmärrätkö? Pelkäänpä, että et.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Väännän vielä rautalangasta sinulle, kun sinä itse et yksinkertaisuudessasi asioita käsitä muuten näköjään !

        Siis, jos ja kun tiede ja Raamattu ovat eri kannalla asioista, kuten esim. siinä, että:

        1) Tiede väittää ihmisen polveutuvan yksisoluisista ja apinoista !

        Mutta Raamattu taas sanoo ihan muuta, eli:

        2) Jumala loi ihmisen maan tomusta ja puhalsi ihmiseen hengen !

        Niin jos sinä esim. uskot siis enemmän tieteen väitteeseen, niin sinä silloin sanotkin, että:

        " Raamattu on valhetta ja Jumala valehtelija ! "

        Silloin sinä nostat tieteen, eli ihmis viisauden, Jumalan yläpuolelle, tietämään muka Totuuden paremmin, kuin itse Jumala !

        Eli tuolla toiminnallasi sinä teit ihmisestä ja ihmis viisaudesta / tieteestä itse itsellesi jumalan eli siis epäjumalan !

        Joko menee perille ?

        >" Raamattu on valhetta ja Jumala valehtelija ! "

        Tässä on kaksi väitettä, joilla ei ole välttämätöntä yhteyttä toisiinsa.

        Luonnontieteellisissä väitteissään Raamattu päivänselvästi valehtelee, mutta ei vasten parempaa tietoaan, sillä 2500 vuotta sitten elänyt juutalainen arvioi ympäristöään hyvin yksinkertaisella ja alkukantaisella tavalla.

        Ja vaikka fiksu kreikkalainen ymmärsi noin vuonna 300 eaa. että Maa on pallo, juutalaista tuokaan tieto ei tavoittanut.

        Mahdollisella Jumalalla ja Raamatulla (tai millään muullakaan pyhällä kirjalla) ei ole todistettu olevan mitään tekemistä keskenään.


      • Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >" Raamattu on valhetta ja Jumala valehtelija ! "

        Tässä on kaksi väitettä, joilla ei ole välttämätöntä yhteyttä toisiinsa.

        Luonnontieteellisissä väitteissään Raamattu päivänselvästi valehtelee, mutta ei vasten parempaa tietoaan, sillä 2500 vuotta sitten elänyt juutalainen arvioi ympäristöään hyvin yksinkertaisella ja alkukantaisella tavalla.

        Ja vaikka fiksu kreikkalainen ymmärsi noin vuonna 300 eaa. että Maa on pallo, juutalaista tuokaan tieto ei tavoittanut.

        Mahdollisella Jumalalla ja Raamatulla (tai millään muullakaan pyhällä kirjalla) ei ole todistettu olevan mitään tekemistä keskenään.

        Rakas !! Onhan sitä todistusta . Juutalainen joka on ripoiteltu ympäri maailma ja vielä vaan on Juutalainen niin moni tuhansien vuoden päästä. Muut kansakunnat muuttuu hyvin äkkiä siihen maan kansalaisen kun Jumala ei pidä hestä huolta että kansallisuus säilyisi.


      • Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >Kumpaa siis uskomme ?

        Ei ole kuule pakko uskoa kumpaankaan. Pidän kuitenkin tieteen käsitystä valtavasti todennäköisemmin totuutta lähestyvänä.

        Ymmärrätkö? Pelkäänpä, että et.

        Rakas Repe.
        Ei me tiedejumala uskotaan vaan Jeesusta Krstusta.


    • Anonyymi

      vieläkö Paavola julistaa, että korona on huijaus !!

      • Anonyymi

        No mutta väärille profeetoille, taudin levittäjille korona on huijaus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mutta väärille profeetoille, taudin levittäjille korona on huijaus.

        Jos nämä luennoitsijat olisivat kertalaakista tehneet yhden videon tai kirjoituksen, jossa koko korona-aihe varoituksineen olisi käsitelty alusta loppuun jo ennen kuin aihe räjähti mediassa, olisin voinut uskoakin, että kaikki väitteet ovat Jumalasta. Mutta ei, vaan materiaalia tippuu sitä mukaa, kun You Tubessa joku ensin on suoltanut aiheesta jotain ulos, tai lehdistössä.


    • Anonyymi

      Netti on siinämielessä ongelmallinen että minä löydän todisteet vaikka putkiradioiden tai gramofonien rokotteessa olemassaoloon jos haluan.
      Kuka osaa seuloa oikean tiedon roskan seasta, ei ainakaan mitkään valheprofeetat.

    • Anonyymi

      Katson ja odotan, kääntyykö Petrin linja uutisankkurin tehtävistä vielä takaisin raamatunopettajaksi. Jos ei käänny takaisn raamatunopetukseen, niin taitaa olla siinä sitten omat kuuntelemiseni. Uutiset kuulen telkkaristakin.

    • Anonyymi

      Petri odottaa ilmeisesti edelleen Antikristusta.

    • Mutta me kiitetään Jumala Rakas Petristä ja siunamme hänet ja hänen perheensä

    • Anonyymi

      Nyt on ainakin immuuni koronalle. Sairastamallakin voi saada immuniteetin, jolloin ei enää jatkossa saa tautia ainakaan yhtä rajuna.

      Itse otin rokotteet, koska hiukan rankka vaihtoehto olisi saada immuniteetti sairaalareissuun vievän taudin kautta.

      • Anonyymi

        Se on tehty jo selväksi, että sairastettu korona ei anna yhtä hyvää suojaa kuin rokotukset. Sen takia koronan sairastaneelle suositellaan 1 rokoteannosta, jotta suoja olisi riittävä.

        Sellaista taas joku rokotekieltäytyjä ei varmasti tule tekemään, että ottaisi yhtäkään rokotusta, vaikka olisi maannut tehollakin. Joten saa nähdä, montako kertaa nämä yhdestä sairastumisesta selviytyneet rokottamattomat itse asiassa vielä kuormittavat terveydenhuoltoa eli joutuvat uudestaan sinne teholle.


    • Anonyymi

      Raumalainen sanoo " Kyllä maailma tasii".

      • Uskon Jumala Jeesus Kristus joka on Tieden yläpuolella ja tuo Oikea Tiede meille jossa näytetään että on ollut kerran sellaista aika että Parantaja itse käveli maan päällä ja paransi ihmisiä ja tänä päivänäkin parantaa niitä jotka Hän Rakastaa niinkuin Petri Paavola ja sentakia en ymmärrä että uuskarismaattiset pastorit kuolee pois. Tai ymmärrän minä kun lukee Pyhä Raamattu joka antaa valon tähän asian ja näyttää että monet ovat kuollutkin nuo uuskarismaattiset Heikki Hilvo ja Saarikalle ja monet muut !!

        Siis karttakaa uuskarismaattiset kuin rutto ,, ettei teitä tarttuu kuolemantauti.. !!!!


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Uskon Jumala Jeesus Kristus joka on Tieden yläpuolella ja tuo Oikea Tiede meille jossa näytetään että on ollut kerran sellaista aika että Parantaja itse käveli maan päällä ja paransi ihmisiä ja tänä päivänäkin parantaa niitä jotka Hän Rakastaa niinkuin Petri Paavola ja sentakia en ymmärrä että uuskarismaattiset pastorit kuolee pois. Tai ymmärrän minä kun lukee Pyhä Raamattu joka antaa valon tähän asian ja näyttää että monet ovat kuollutkin nuo uuskarismaattiset Heikki Hilvo ja Saarikalle ja monet muut !!

        Siis karttakaa uuskarismaattiset kuin rutto ,, ettei teitä tarttuu kuolemantauti.. !!!!

        Eli sinua Savis pitää siis karttaa ?

        Sinähän itse olet uuskarismaattinen menestysteologiaan uskova vouhottaja !


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Uskon Jumala Jeesus Kristus joka on Tieden yläpuolella ja tuo Oikea Tiede meille jossa näytetään että on ollut kerran sellaista aika että Parantaja itse käveli maan päällä ja paransi ihmisiä ja tänä päivänäkin parantaa niitä jotka Hän Rakastaa niinkuin Petri Paavola ja sentakia en ymmärrä että uuskarismaattiset pastorit kuolee pois. Tai ymmärrän minä kun lukee Pyhä Raamattu joka antaa valon tähän asian ja näyttää että monet ovat kuollutkin nuo uuskarismaattiset Heikki Hilvo ja Saarikalle ja monet muut !!

        Siis karttakaa uuskarismaattiset kuin rutto ,, ettei teitä tarttuu kuolemantauti.. !!!!

        >> en ymmärrä että uuskarismaattiset pastorit kuolee pois <<

        Minun käsittääkseni kyllä kaikki ihmiset kuolevat pois. Paitsi ne, jotka ovat elossa Herran palatessa.

        Raamattu tekee myös selväksi, että syntikin voi jossain tapauksissa aiheuttaa sen, että Jumala sallii sairauden tai jopa kuoleman.

        Vanhassa testamentissa kuolo- ja sairausrangaistus on hyvinkin tuttua. Mutta on tällaisesta Jumalan tuomiosta tai rangaistuksesta myös uudessa testamentissa eli uuden liiton uskovien kohdalla mainittu, mm. vääränlaisen ehtoollisen vieton yhteydessä ja Ananiaksen ja Safiiran kohdalla, jotka lankesivat petokseen. Nämä esimerkit uskovat tahtovat mielellään unohtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> en ymmärrä että uuskarismaattiset pastorit kuolee pois <<

        Minun käsittääkseni kyllä kaikki ihmiset kuolevat pois. Paitsi ne, jotka ovat elossa Herran palatessa.

        Raamattu tekee myös selväksi, että syntikin voi jossain tapauksissa aiheuttaa sen, että Jumala sallii sairauden tai jopa kuoleman.

        Vanhassa testamentissa kuolo- ja sairausrangaistus on hyvinkin tuttua. Mutta on tällaisesta Jumalan tuomiosta tai rangaistuksesta myös uudessa testamentissa eli uuden liiton uskovien kohdalla mainittu, mm. vääränlaisen ehtoollisen vieton yhteydessä ja Ananiaksen ja Safiiran kohdalla, jotka lankesivat petokseen. Nämä esimerkit uskovat tahtovat mielellään unohtaa.

        "jopa kuolema"

        raamatussa:

        "kuolema on tullut KAIKKIEN ihmisten osaksi, koska KAIKKI ovat syntiä tehneet"
        Room: 5: 12

        ei se sen kummempaa, kaikenikäisiä kohtaa kuolema, joskus vastasyntyneitäkin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        >> en ymmärrä että uuskarismaattiset pastorit kuolee pois <<

        Minun käsittääkseni kyllä kaikki ihmiset kuolevat pois. Paitsi ne, jotka ovat elossa Herran palatessa.

        Raamattu tekee myös selväksi, että syntikin voi jossain tapauksissa aiheuttaa sen, että Jumala sallii sairauden tai jopa kuoleman.

        Vanhassa testamentissa kuolo- ja sairausrangaistus on hyvinkin tuttua. Mutta on tällaisesta Jumalan tuomiosta tai rangaistuksesta myös uudessa testamentissa eli uuden liiton uskovien kohdalla mainittu, mm. vääränlaisen ehtoollisen vieton yhteydessä ja Ananiaksen ja Safiiran kohdalla, jotka lankesivat petokseen. Nämä esimerkit uskovat tahtovat mielellään unohtaa.

        Mutta Rakas sinun tulis myös käsittää ettei korona ole luonnollinen kuolema eikä myöskään sen kuolema johon Jumalan oma kansa joutui kun olivat uppiniskaisia synnissä erämaassa,,, kun maa aukes ja nielasi vauvat ja lapset naiset ja miehet.

        Nyt on käynyt huonosti monille uuskarismaattisille koronan aikana ja monille taas tavallisille ei uuskarismaattisia uskovia on selvinnyt koronasta !!

        Turha on puolustaa uuskarismaattinen tuhoisa henki joka rakastaa vääryyttä ja teke ja muuttaa omiensa täynnä vääryyttä
        Vääryys jonka he puolustavat valhe armon kautta ja että Jumala on tullut sokea ja ei näe että he tekevät vääryyttä,, vaan katso oma Poikansa Jeesusta vain.

        Ei Jumala tarvitsee silmälasia . Uskovaiset tarvitsevat kyllä nykyään silmälasia ..

        2. Piet. 1:9

        Jolla sitävastoin ei niitä ole, se on sokea, likinäköinen, on unhottanut puhdistuneensa entisistä synneistänsä.

        Ilm. 3:17

        Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.


    • Anonyymi

      Peten kuntouttamista jatketaan ilmeisesti Niuvanniemessä? T. Savis.

      • Oliko tuo Terveisiä minulle ???


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Oliko tuo Terveisiä minulle ???

        Mistä sää arvasit!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mistä sää arvasit!

        En tiennyt ? Sentakia kysyin ? Tarkoititko Petri on kuntoutumassa ? Eikä Pete !


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        En tiennyt ? Sentakia kysyin ? Tarkoititko Petri on kuntoutumassa ? Eikä Pete !

        Näin uskonveljien kesken kutsumme tuttavallisesti Petriä Peteksi!
        Hallelujaa, kiitos Jeesus Peten hyvästä jatkohoidosta, aamen.


    • Anonyymi

      Ei vienyt piru omaansa, vielä.
      Eikä jumala suojannut koronalta.
      Ei taida rimpuilunne kiinostaa kumpaakaan pätkääkään.
      Sattuma on suurin kaikkivaltias.

      • Ap. t. 5:38

        Ja nyt minä sanon teille: pysykää erillänne näistä miehistä ja antakaa heidän olla; sillä jos tämä hanke eli tämä teko on ihmisistä, niin se tyhjään raukeaa;


    • Rakkaat katsokas kun uuskarismaattinen hanke ei ole Jumalasta !!!

      Ja moni harhaanjohtaja on korona vienyt kuolemaan kun uuskarismaattinen hanke ei ole ollut Jumalasta !!

    • Anonyymi

      Hyväkuntoinen PP selvisi rokottamatta mutta entäs me hänen oppilaansa josta 90 pros on vanhoja sairaita naisia. Minäkin71v diabeetikko läski. Miten meille käy vaikka opettajamme selviää ilman rokotusta koronasta.

      Rokotusvasrausilta olen saanut ohjeita
      D vitamiini, muut vitamiinit, sinkki
      Greippi sitruunkuorihillokeitos
      Hevosloislääke ivertiini
      Vihreä tee
      Vaökaisuaineruiske peräpuoleen
      Ei maskia

    • Anonyymi

      Petri on puhunut rauhallisesti vaikken hänen rokottamattomuuskampanjaa hyväksykään. Sen sijaan jotkut ihailijanaiset käy ihan kuumina ja hurjina. Ovat vailla koulutusta. Hurjia netistä kopsattuja ohjeita, sairaita.

      • Anonyymi

        Noissa asioissa Paavola on onnistunut hakemaan tietoa oikeista paikoista. Se, minkä hän ymmärtää täysin väärin, on tempauksen ajankohta. Raamattu kertoo selvästi, että uskovia ei ole tarkoitettu Jumalan vihan aikaan. Uskon, että elämme viimeisiä hetkiä täällä, ylöstempaus tulee pian. Sen jälkeen antikristus nousee. Tänne jääneet kaikki ovat vaarassa uskoa häneen, sillä hän tulee olemaan hyvin vakuuttava. Hän mm jakaa maailman rikkaudet kaikkien kesken, tietysti tietyin ehdoin. Moni lankeaa jo tuohon.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Noissa asioissa Paavola on onnistunut hakemaan tietoa oikeista paikoista. Se, minkä hän ymmärtää täysin väärin, on tempauksen ajankohta. Raamattu kertoo selvästi, että uskovia ei ole tarkoitettu Jumalan vihan aikaan. Uskon, että elämme viimeisiä hetkiä täällä, ylöstempaus tulee pian. Sen jälkeen antikristus nousee. Tänne jääneet kaikki ovat vaarassa uskoa häneen, sillä hän tulee olemaan hyvin vakuuttava. Hän mm jakaa maailman rikkaudet kaikkien kesken, tietysti tietyin ehdoin. Moni lankeaa jo tuohon.

        Rakas ?
        Eikös Pyhä Raamattu kertoo selvästi että meille uskoville käy kuin Herrallemme kävi ja viha on sekin kun he lukitsee ihmiset kirkkoon ja sytyttää sen palamaan ,, Niinkuin maailmassa on tapahtunut ja tapahtuu..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noissa asioissa Paavola on onnistunut hakemaan tietoa oikeista paikoista. Se, minkä hän ymmärtää täysin väärin, on tempauksen ajankohta. Raamattu kertoo selvästi, että uskovia ei ole tarkoitettu Jumalan vihan aikaan. Uskon, että elämme viimeisiä hetkiä täällä, ylöstempaus tulee pian. Sen jälkeen antikristus nousee. Tänne jääneet kaikki ovat vaarassa uskoa häneen, sillä hän tulee olemaan hyvin vakuuttava. Hän mm jakaa maailman rikkaudet kaikkien kesken, tietysti tietyin ehdoin. Moni lankeaa jo tuohon.

        Meidän rokottamaton tuttu kioli koronaan teholla.

        Mutta nyt Petri voisi kääntää puheet Putiniin ja venäläisten tuleviin hirmutekoihin.


    • Meidän kyläkoulussa ei ole ollut mitään tietoa koronasta ja nyt joulun jälkeen ovat vasta ensimmäiset viisi on rokotettuja ja ensimmäinen heistä on jo koronassa .

      Eikö rokote pitäisi suojaa korona vastaan eikä antaa korona ??

      Niillä oppilaat jotka eivät ole ottaneet korona rokotteen ovat terveitä. Hups hejjaa..

      • Anonyymi

        Täysin sairaita Paavolan jutut. Katsokaapa mitä sontaa on suoltanut eilen ja tänään. Aivan uskomattomia juttuja rokotteesta ym. Korona muka keksitty vanhusten ja lasten tappamiseksi. Miksi sitten kaikki maailman tiedemiehet, lääkärit, tutkijat, poliitikot ym. hiki hatussa taistelisivat sitä vastaan?! Hölmölässäkään ei suollettaisi tällaista roskaa!

        Eikä siinä kaikki, leikkii teologia vailla minkäänlaista alan ymmärrystä ja tutkimustietoa. Miksi omaiset ei saa häntä hoitoon?!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Täysin sairaita Paavolan jutut. Katsokaapa mitä sontaa on suoltanut eilen ja tänään. Aivan uskomattomia juttuja rokotteesta ym. Korona muka keksitty vanhusten ja lasten tappamiseksi. Miksi sitten kaikki maailman tiedemiehet, lääkärit, tutkijat, poliitikot ym. hiki hatussa taistelisivat sitä vastaan?! Hölmölässäkään ei suollettaisi tällaista roskaa!

        Eikä siinä kaikki, leikkii teologia vailla minkäänlaista alan ymmärrystä ja tutkimustietoa. Miksi omaiset ei saa häntä hoitoon?!

        Rakkaat !!!
        Hänhän Oikeassa että uuskarismaattiset ovat toisen hengen alla menossa helvettiin..

        Hyvä että meillä on Varoittaja me uskovaiset . Oletko uskovainen?


    • Nyt Rakkaat !!
      Meidän lapsien koulusta on jo tänään ollut pois koulusta sitten 2 lisä niistä rokotetusta. Saa nyt nähdä sitten onko niilläkin korona..
      Silloin se on järkyttävä koska tidämme että rokotetut on kuollut.

      Eikö rokotus pitäisi antaa suojaa ?
      Senkö takiako Marin ja Tanska vetää pois korona rajoitteet ? Kun nyt on koko ajan räjähdyttämästi lisääntymässä korona piikityksen jälkeen...

      • Anonyymi

        Poliitikot tekee politiikka vakavilla asioilla.

        -------

        Nokian pappi teki tyhmästi kun alkoi veljeilemään lahkolaisten kanssa.

        Heti karkasi mieheen kiinni se Amerikasta tullut sodomianhenki.

        Luterilaisten Kristittyjen ei kannattaisi tehdä mitään yhteistyötä pirun kanssa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Poliitikot tekee politiikka vakavilla asioilla.

        -------

        Nokian pappi teki tyhmästi kun alkoi veljeilemään lahkolaisten kanssa.

        Heti karkasi mieheen kiinni se Amerikasta tullut sodomianhenki.

        Luterilaisten Kristittyjen ei kannattaisi tehdä mitään yhteistyötä pirun kanssa.

        Sitä se tekee kun saa uuskarismaattinen henki kun antautuu niitten käsien alla ja ottaa vastaan mukamas pyhä henki ja saa sexuaalinen himo ettei pysy omissa housuissa.

        Sitä henki mitä he aina tarjoa jopa pelottelemalla että nyt on viimeinen mahdollisuus ja sitten on iankaikkisesti ohi.. Huj, haj mitkät sudet,, sanon minä...


    • Anonyymi

      Saatana säästi palvelijansa Petri Paavolan hengen!!!

    • Anonyymi

      Ja Lohikäärme
      säästi Pedon
      palvelijan
      Petri Paavolan
      s......sen
      hengen!

    • Anonyymi

      Rukoilin Paavolan puolesta, että loppuisi tähän se muiden uskovien panettelu, olivatpa mitö tahansa, vastaavat Jumalalle. Ei se loppunut!

    • Rakkaat !!

      Minä ja minun perheeni selvisi myöskin koronan läpi ilman sairaalareissu. Kiitos Jumalalle ..
      Onko lisä uuskarismaattisia jotka ovat kuolleet kun ovat turvanneet väärä henki ja jumala ??

    • Anonyymi

      Kunpa Petri todellakin kuntoutuisi niin, että hän jättäisi nuo lehtiotsikot yms. ruotimatta ja sivuun ja keskittyisi vain raamattuun.

      • Ehkäpä se on sinua joka ptäisi kuntoutua ja sais pois uuskarismaattista henkeä ...


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Ehkäpä se on sinua joka ptäisi kuntoutua ja sais pois uuskarismaattista henkeä ...

        Katso sinä Savis vaan itse peiliin !

        Sieltä se uuskarismaattisuuteen ja menestysteologiaan hurahtanut löytyy !

        Mutta ethän sinä umpisokeana ja syvälle eksytettynä sitä itse tajua, etkä näe.

        Sitä se umpisokeus juuri saa aikaan !


      • Anonyymi kirjoitti:

        Katso sinä Savis vaan itse peiliin !

        Sieltä se uuskarismaattisuuteen ja menestysteologiaan hurahtanut löytyy !

        Mutta ethän sinä umpisokeana ja syvälle eksytettynä sitä itse tajua, etkä näe.

        Sitä se umpisokeus juuri saa aikaan !

        Eikö ollut niin että olit väsähtynyt ja väsynyt minuun rakas vihollinen ja olit menossa muualle. Oliko sekin valhe ??? Niinkuin tuo sun kirjoitus..


    • Anonyymi

      Kyllä on vastenmielistä porukkaa nää lahkolaishörhöt ja heidän täysin asiayhteydestä erilleen tempaistut raamatunpaikat. Raamatttu sanoo älkää tuomitko ettei teitä tuomita.Oikein paistaa ja huokuu sellainen ilkeyden henki monista kirjoituksista

      • Pyhä Raamattu Sanoo Rakas>> 5. Moos. 1:16

        Ja silloin minä käskin teidän tuomareitanne sanoen: 'Kuulustelkaa veljiänne ja tuomitkaa oikein, jos jollakulla on riita-asia veljensä tai luonaan asuvan muukalaisen kanssa.

        Jes. 5:3

        Ja nyt, te Jerusalemin asukkaat ja Juudan miehet, tuomitkaa minun ja minun viinitarhani välillä.

        Jer. 21:12

        Daavidin huone! Näin sanoo Herra: Tuomitkaa joka aamu oikeat tuomiot ja pelastakaa ryöstetty sortajan kädestä, ettei minun vihani syttyisi kuin tuli ja palaisi, eikä olisi sammuttajaa, teidän tekojenne pahuuden tähden.

        Sak. 7:9

        "Näin sanoo Herra Sebaot: Tuomitkaa oikea tuomio, tehkää laupeus ja olkaa armahtavaiset kukin veljellenne,

        Sak. 8:16

        Näitä te tehkää: Puhukaa totta toinen toisellenne. Tuomitkaa porteissanne oikein, tuomitkaa rauhan tuomio.

        Joh. 7:24

        Älkää tuomitko näön mukaan, vaan tuomitkaa oikea tuomio.


    • Anonyymi

      Raamatussa varoitetaan näistä Petri Paavoloista.

      • En ole löytänyt varoitusta ??


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        En ole löytänyt varoitusta ??

        Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
        ---
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
        ---
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

        Monet uhojat on nyt tavannut Herra , kun ne on väittäneet ettei Uskova sairastuu eikä tulee kipeä. Ovat uhonneet Herralle viimeinen kerta niinkuin Saarikalle ja monet muut. Saarikalle ei ehtinyt kuolla koronaan kuin moni muut menestysteolog-uuskarismaattiset.


    • Anonyymi

      Todellisia eksyttäjiä ovat valtaa pitävät jotka esiintyvät hyvän tekijöinä mutta eivät sitä ole. Kuten Bill Gates ja World Economic porukka. He eivät elä Rakkaudessa joten eivät todellisuudessa halua myöskään hyvää meille. He toteuttavat väestön vähennystä. 👿😐

      • Niinpäs Rakas, Olet oivaltanut tärkeä asia. !!


    • Anonyymi

      Harmittiko ?

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe