Koronaa puolelta ja toiselta - rokottaen ja kieltäytyen

(Otamme innokkaasti rokotteita ja osa vastustaa niitä sinnikkäästi -ehkä tässä ääripäät, mutta miksi? Molemmille on laajassa näkökulmassa puolensa ja perustelunsa)

HUS-vt. toimitusjohtaja, aiemmin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi kannusti uutistietojen mukaan jo noin vuosi sitten seuraamaan HUS-sairaaloiden teho-osastojen käyttöastetta ja mihin tehtäviin |1.

|1 " ... IS-ote: " ... Tehohoitoon joutuvista koronapotilaista lähes kaikki ovat Mäkijärven mukaan rokottamattomia, joukossa on vain yksittäisiä rokotettuja potilaita. Kaiken kaikkiaan koronan takia sairaalaan joutuneista potilaista 75 prosenttia on rokottamattomia. ... " -näin alan auktoriteetti " ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008423876.html - .

Tänään kansakuntamme on rokotettu yli 12-vuotiaiden osalta yli 80 prosenttisesti, jopa kahteen kertaan - silti väestömme jää rokotteiden ulkopuolella sadoin tuhansin, ja Korona on nyt heidät löytänyt ja löytämässä; siksi "ovela tämä evoluution tuotekehitys" on, että se löytää "itselleen sopivat kohteet" aivan varmasti.

..
Kiina - alkulähde
[ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12192392 - "Kiina tukahduttaa koronaviruksen deltamuunnosta kovin ottein – ..."]

Kiina on tässä mielessä totaalinen valtio. yli 1400 miljoonaista valtiota ei johdeta komiteamietinnöin, vaan käskyt tulevat ja tippuvat nopeasti, tehokkaasti ja pohditusti ja kiinalainen kansakunta ymmärtää tämän erinomaisesti. Perusteluksi voimme löytää tässäkin tilastot, kuten ovat tänään HUS-teho-osastojen tilastot!

Kuuliainen kansa ottaa rokotukset - kun siihen on nyt hyvät perusteet - teho-osastojen hoidokitkin ovat pääsääntöisesti rokottamattomia, sekin on tilastotieto - siis annettu fakta. ..

--
Herää myös kysymys voiko voittoa tavoitteleva ~ https://www.hs.fi/talous/art-2000008416469.html - |2 lääketeollisuus tuottaa valtavia voittoja asiayhteyksissä, joissa on kyse koko ihmiskunnasta - valtioiden haltuunotto? Vai?
.
|2 - Otsikoituna: "Korona­rokotteita tekevät yhtiöt takovat voittoa yli 70 prosenttia liike­vaihdostaan"

Entä kustannukset tilanteessa, jossa valtiot - ainakin Suomessa antavat rokotteet ilmaiseksi --

Oleellista on kysyä hoitojen maksusta, kun ollaan teho-osastoilla, ja tässä rokotetut kontra rokottamattomat |3. Miten on - onko yhteiskuntamme täysin solidaarinen, demokraattisesti oikeudenmukainen, jolloin yhteiskunnan sairaalassa tehohoitopäivä maksaa kaikille samalla lailla. Oikeudenmukaista myös rokottamattomille?

|3 ~ https://yle.fi/uutiset/3-12192997 - "Rokottamattomien osuus sairaalahoidosta 70 prosenttia, myös 33-kertainen riski joutua tehohoitoon – tässä katsaus Suomen koronatilanteeseen"

Entä täydet teho-osastot, kun tilaa pitäisi vaikkapa yhden vuoteen verran löytyä vakavasti hengen hädässä olevalle?

Miten tässä suhtautuu rokottamaton kansanosa, joka vetoaa rokottamattomuuttaan uskoon, luuloon ja erityisesti yksilön oikeuteen, olla ottamatta (joukossa on myös henkilöitä, joille rokotetta ei voida terveydellisistä syistä antaa). Onko yhteiskunnalla velvollisuus ottaa hänet teho-osastolle tulevasta jonojärjestyksestä, vaikka jonossa olisi rokotettuja elämän hädässä olevia potilaita.

Miten on - voidaanko harjoittaa hoitojonopriorisointia?
[ ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/03/juuri-sina-et-saa-nyt-tata-hoitoa.html - ]

Mikäli teho-osastojen kapasiteetti ylittyy lähinnä rokottamattomien vuoksi -
.. olisi lääkkeeksi maksullisuus tai jopa ohjaaminen suurella riskillä normaalille sairaalan vuoteelle - entä lääkärien Hippokrateen vala, jossa luvataan hoitaa kaikkia yhtäläisesti ja tasa-arvoisesti kaikin niine keinoin, joita on taloudellisesti käytettävissä.

--
Periaatteet olla ottamatta rokotusta

Evoluution loi biologisen elollisuuden meille tuntemattomien tekijöiden alkuliemestä. Virukset ovat osa evoluution luomaa elollisuutta, toki sieltä kuoleman rajamailta, kun ahtaasti ihmismäisesti elämää ja kuolemaa |4 käsittelemme. Virus kuitenkin lisääntyy ja vieläpä hyvin tehokkaasti - useimmiten, ja vielä tappaa taas siinäkin monissa tilanteissa - tehokkaasti (Rabies).

Virukset olivat "ensin" tai ainakin paljon ennen kuin "korkeamman tason elämä näki päivänvalon - vaikkapa ihmisenä. Meidän perimästämme on osa kaukaisuudesta - viruksen jäljistä peräisin.

Virukset ovat olleet "aina" ja niillä on tehtävä |* -

.. selkeä tehtävä, ainakin elokuvallisesti harventaa monimutkaisempien elollisten jatkumoa. Virukset saattavat olla evoluution "sotilaita", jotka ylläpitävät tasapainoa, tai yrittävät tehdä niin.
.
|* ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/82000/ebola-mika-onkaan-viruksien-tehtava -

..
Ihmiskuntaa on rokotettu ehkä 100 vuotta ja olemme olleet "ihmisinä" Maan päällä jo noin 200 000 vuotta ja selvinneet tyylikkäästi sopeutuen omaan tasapainolokeroon viimeiset 199900 vuotta - ilman rokotuksia, vaikka virukset ovat jyllänneet vuosisatamiljoonat - kimpassa tai ei bakteerien kanssa >

.
|4 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/11/ihminen-erottuu-aivoistaan-muista.html -

..
47674

624

3136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tutkija pitää Etelä-Afrikan uutta koronavirusmuunnosta huolestuttavana – nykyrokotteiden teho siihen vielä "tuhannen taalan kysymys"


      https://yle.fi/uutiset/3-12204968

      • Anonyymi

        Nyt leviää kuin kulovalkea.


      • Anonyymi

        Omikron on lempeä, mutta salamana tarttuva, entä kun lempeys katoaa muuntumiskierteessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt leviää kuin kulovalkea.

        Superpandemia?


    • 2

      Osa ihmistä hyväksyy tosiasian, että meidän tuli ja tulee tulla toimeen ilman rokotteita ja antaa altistumisen kohdata meidät ylläpitääkseen vahvuutta ja sietoa elää "oikeaa elämää", jossa heikkouden ja/tai kyvyttömyyden elementit huolehtivat katkeavat elonkaaret, jotka ovat meidän kaikkien Elollisten osalta yhtenäinen jatkumo noista alun hämäryyden Elämän alkuliemistä alkaen - yllättävääkö? Ei suinkaan, vaan varsin loogista - katkeaminen - ilman perillistä syntyy siihen kohtaan, jossa elolliseksi syntyvä ei saa omaa suvunjatkajaa - ja heitä on monia - hyvä vai huono - siihen emme ota kantaa.

      En halua osoitella sormella rokottamattomia - heillä on oikeutensa
      [ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12194034 - "Onko rokottamattomuus syy rajoittaa elämää vai onko se syrjintää? Näin vastaavat eettisyyteen perehtynyt filosofi ja yhdenvertaisuusvaltuutettu"]

      Entä moraali kokonaisuutena? Miten on rokotetut, jotka jäävät mahdollisesti hoitoa vaille, jos ja kun rokottamaton oikeudenmukaisuusperiaatteella ja Hippokrateen valan mahdollistamana vie juuri sen tärkeän paikan ja rokotettu kuolee - miten, miten tähän suhtauduttaisiin?

      Ihminen käy taistelua sellaisia voimia vastaan, joille emme lopulta mahda mitään - vaikka kuinka kehittelisimme erilaisia keinoja ylläpitää meille pidempää elinikää - herää kysymys miksi.

      Onko pitkä elinikä merkki onnellisuudesta ja kyvystä olla osanen kokonaisvaltaisesta luontobiologiasta, jossa tulisi toteutua tasapaino, harmonia ja kilpailuasetelma siten, ettei yksikään laji ole toistaan liiaksi hallitseva (ei myöskään eri ihmisryhmien ja/tai valtioiden kesken!) vai onko niin, että vahvuus kaikissa tilanteissa on määräävä tekijä ja tosiasiaksi jää heikomman katoaminen.

      Ovatko lopulta pitkässä juoksussa rokottamattomat voittajia - ahtaassa merkityksessä ja rokotetut liian kiltteinä, mutta vallitsevina - ainakin useissa valtioissa - häviäjiä; hyväksyen yhteiskuntaopin meille tuomat velvollisuudet, vastuut ja oikeudet. Miten on?

      Entä evoluution näkökulmasta?

      Jos ihminen ei ota rokotetta, hän altistuu. Jos altistuu ja hänen elimistönsä puolustusjärjestelmät toimivat - on se sitä luontaista taistelua elämästä, jossa vain ja ainoastaan eliön oma puolustusmekanismi hoitaa asian. Ihmiskunta lisäsi omaa elinaikaansa, elintasoaan ja elintasosairauksiaan reippaasti luoden tilan, jossa myöhempää lopputulosta emme tunne.

      ..
      Evoluutio on vääjäämätön -

      se toimii aina, ja joka paikassa, teki ihminen millaisia keksintöjä tahansa. Sitä emme tunne emmekä tiedä miten ja millä toimintataajuudella (kellotaajuudella) evoluutio "käsittelee" meidän elämää pidentäviä | helpottavia keksintöjä - ehkä näidenkin varalta on korjaussarjat, joilla evoluutio palauttaa harmoniaa, lajien välistä keskinäisyyttä kuin myös tasapainoa meille monille tuntemattomien lajikohtaisten biomassojen osalta!

      Lopulta on kyse jäljenjätöstä |5 - mikä on millekin lajille "sallittua ja mikä sellaista ylittyvyyttä", jossa päällekäyvyys "syö suhteettomasti toisten lautasilta".

      ..
      Entä rokotteet - pakko, vapaaehtoisuus - rokotetut ja rokottamattomat -

      .. siinäpä pulmia, sillä kaikilla on oikeus Elämään, mutta raja pitää vetää juuri tuohon moraaliin, velvollisuuksiin olla yhteiskunnan osanen, sillä kukaan meistä ei ole ylivertainen - eikä ainakaan voi nauttia oikeuksista ilman velvollisuuksia.

      ..
      PS. Evoluutio valmistaa uusia "tuoteversioita" - sota, kilpailu elintilasta ja kyvystä jatkuu - Afrikasta löydetty uusi Korona-versio ...

      e

      • Anonyymi

        Tutkijat havaitsivat Etelä-Afrikassa huolestuttavan koronamuunnoksen, jota vastaan rokotteet eivät välttämättä suojaa tehokkaasti


        https://yle.fi/uutiset/3-12204926


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkijat havaitsivat Etelä-Afrikassa huolestuttavan koronamuunnoksen, jota vastaan rokotteet eivät välttämättä suojaa tehokkaasti


        https://yle.fi/uutiset/3-12204926

        Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

        Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

        Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.


      • Anonyymi

        "Evoluutio on vääjäämätön -

        se toimii aina, ja joka paikassa, teki ihminen millaisia keksintöjä tahansa."

        Juuri niin. Luonto voittaa lopulta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

        Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

        Unohtuu se seikka että koronan tappavuus on samaa luokkaa kuin tavallisen kausi-infulenssan. Eli koronaan sairastuneista selviää hengissä 99,3%.
        Myös Suomen luvut että 75% tehohoidossa olevista on rokottamattomia tuntuu kummalliselta. Ruotsissa tehohoidossa koronan vuoksi olevista 70% on tuplarokotettuja!
        Eihän tässä olekaan kysymys nuhakuumeen hoidosta, vaan siirtymisestä Kiinan mallin mukaiseen totalitarismiin.
        Globaalin eliitin viha eurooppalaisia vapauksia (jotka ovat ainutlaatuisia ja perua valistusajan filosofiasta) on tunnettua. Nyt keksittiin tämä 'pandemia' että ne saataisiin romutettua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

        Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

        Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
        Ne eivät helpota loppuelämää.
        Onhan sekin oma valinta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

        Emme tunne viruksien päämääriä, kuin vain lisääntymisen, mutta tuotekehityksen tavoitteita - lopulta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohtuu se seikka että koronan tappavuus on samaa luokkaa kuin tavallisen kausi-infulenssan. Eli koronaan sairastuneista selviää hengissä 99,3%.
        Myös Suomen luvut että 75% tehohoidossa olevista on rokottamattomia tuntuu kummalliselta. Ruotsissa tehohoidossa koronan vuoksi olevista 70% on tuplarokotettuja!
        Eihän tässä olekaan kysymys nuhakuumeen hoidosta, vaan siirtymisestä Kiinan mallin mukaiseen totalitarismiin.
        Globaalin eliitin viha eurooppalaisia vapauksia (jotka ovat ainutlaatuisia ja perua valistusajan filosofiasta) on tunnettua. Nyt keksittiin tämä 'pandemia' että ne saataisiin romutettua.

        Matut on rokottamattomia, ne täyttää tehohoitopaikat! Pubin pitäjältä kysyttiin tänään uutisissa, kannattaako hän koronapassia, vastaus ei, koska ihmisen henkilöllisyyteen ei voi kajota!? Vastaukseni on : siksi ei , koska maassamme on tuhansia matuja laittomasti ilman henkilöllisyyttä!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

        Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

        Sairasta on piikkikammo? Ei se satu, usko vaan. Minulla on lapsenlapsia, jotka pelkäävät piikkejä.

        Älä sinä pelkää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Evoluutio on vääjäämätön -

        se toimii aina, ja joka paikassa, teki ihminen millaisia keksintöjä tahansa."

        Juuri niin. Luonto voittaa lopulta.

        Vai niin, ja sitten kun ajattelee niin kuin ANO eno? sitten on viisas?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohtuu se seikka että koronan tappavuus on samaa luokkaa kuin tavallisen kausi-infulenssan. Eli koronaan sairastuneista selviää hengissä 99,3%.
        Myös Suomen luvut että 75% tehohoidossa olevista on rokottamattomia tuntuu kummalliselta. Ruotsissa tehohoidossa koronan vuoksi olevista 70% on tuplarokotettuja!
        Eihän tässä olekaan kysymys nuhakuumeen hoidosta, vaan siirtymisestä Kiinan mallin mukaiseen totalitarismiin.
        Globaalin eliitin viha eurooppalaisia vapauksia (jotka ovat ainutlaatuisia ja perua valistusajan filosofiasta) on tunnettua. Nyt keksittiin tämä 'pandemia' että ne saataisiin romutettua.

        Tosi asiantuntematonta mutu-tietoa ei kannattaisi täällä levitellä!


      • Anonyymi

        Kyllähän tuntuu että joku jalostaa virusta laboratoriossa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

        Länsimaat yrittävät nyt pitää kynsin ja hampain yllä vanhaa normaaliaan haalimalla rokotteita itselleen. Sen sijaan että niitä jaettaisiin tasaisemmin ja siirryttäisiin uuteen normaaliin rajoituksineen. Kehitettävä uusia riskittömiä tapoja viettää vapaa-aikaa niin että sosiaaliset ynnä muut tarpeet tulevat tyydytetyiksi. Jos esim. baareilu ei korona-aikaan näytä turvallisesti luonnistuvan, se ei sitten ole kertakaikkiaan ole mahdolllista. Uskottava tämä. Rokotteiden hiipuva suoja tulee kohta vastaan.
        Nytkö tämän uuden variantin myötä kaikki panokset laitetaan uuteen rokotuskierrokseen länsimaille jättäen köyhemmät taas odottelemaan vuoroaan. Siellä ne variantit sitten kehittyvät. Loputon kierre. Uskottava että rikkaan pohjoisen myös tehtävä uhrauksia. Myös taloudellisia. Sulkuja yms. siis kehiin. Ihmiset koteihinsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
        Ne eivät helpota loppuelämää.
        Onhan sekin oma valinta.

        Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
        Ne eivät helpota loppuelämää.
        Onhan sekin oma valinta.

        Niin tekee tupakointikin.
        Mulla oli korona ja tupakoinnin loptin jo kauan sitten.
        HAMPPU R-kioskeihin!!! Hamppu opetti ja lopetti sauhuttelelun!
        HAMMPU auttoi hengittämään kevyesti.

        Miksei ihminen saa nauttia vapaudesta vaan aina on joko vitun runkku määräilemässä_?
        On aivan sama onko rokotettu tai ei .Korona tulee kulkemaan koko väestön läpi ennen kuin katoaa tai sitten ei katoa.
        Ketä kiinnostaa ? 99.99% jatkaa elämäänsä haistavitun koronasääntöviidakossa otti rokotuksen tai ei.
        Jos en kuollut koronaan, niin ei siihen sitten kuole vaikka se tulisi kymmenen kertaa vuodessa takaisin. Samoin kuin flunssa. Eikä flunssaakaan saa kuin aniharvoin
        Itse asiassa se oli kuin flunssa muttei niin räkäinen

        Olisi hyvä jos korona tappaisi oikein kunnolla. Ainakin puolet koko maailman väestöstä joutaisi helvettiin.

        Jos oisin korona niin valitsisin kaikki mulkut, poliisit ja pihtarit haudan lepoon. Säästäisin bikerit ja huorat, muusikot, sekä kovimmat juopot. Koko jeesus- ja allahukaarti palaisi hetkessä roviolla... Ehkä Buddhalaiset vois säästää_?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairasta on piikkikammo? Ei se satu, usko vaan. Minulla on lapsenlapsia, jotka pelkäävät piikkejä.

        Älä sinä pelkää.

        minulla on sukulaisia jotka pelkää viiruksia. Alä sinä pelkää.


      • Anonyymi

        --Evoluutio on vääjäämätön - se toimii aina, ja joka paikassa, teki ihminen millaisia keksintöjä tahansa.--

        "Evoluutio" on Charles Darwinin mielikuvituksen luomus, kun ei miesparka tiennyt genetiikasta mitään. Nykydarvinistit elävät vieläkin samassa tietämättömyydessä.

        Evolutionisti uskoo elämän itsestään syntymiseen elottomasta materiasta, aineettoman geneettisen informaation syntymiseen elottomasta materiasta, evoluution käynnistymiseen taianomaisesti vastoin tunnettuja fysiikan, genetiikan ja biokemian lakeja, makroevoluutioon joka ohittaa tunnetut biomekanismit, sekä välimuotofossiileihin joita kukaan ei näe.

        Tajuttuaan itsekin evoluutioteoriansa onttouden, evolutionistit alkoivat markkinoida eliöiden sopeutumismuuntelua evoluutiona. Yhtään uutta eliölajia ei ole sillä konstilla syntynyt, vain pieniä ulkonäkömuutoksia, enimmillään saman lajin alalajeja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

        --Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. --

        Juuri näin - syntyy variantteja, ei uusia viruslajeja. Toisin sanoen ei evoluutiota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

        Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

        Evoluution tiekartassa ei ole rokotteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairasta on piikkikammo? Ei se satu, usko vaan. Minulla on lapsenlapsia, jotka pelkäävät piikkejä.

        Älä sinä pelkää.

        Tyhmäkö olet?
        Ei kukaan jätä rokotetta ottamatta siksi, että pelkää pistämistä, ainakaan kukaan aikuinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
        Ne eivät helpota loppuelämää.
        Onhan sekin oma valinta.

        Piikkihaittakin oma valinta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän tuntuu että joku jalostaa virusta laboratoriossa

        Niin tekevät. Onhan tiedossa että näitä vitsauksia alkaa jatkossa tulla tuon tuosta.
        Eliitti saa mitä tahtoo. Paljon rahaa aiheuttamastaan kärsimyksestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairasta on piikkikammo? Ei se satu, usko vaan. Minulla on lapsenlapsia, jotka pelkäävät piikkejä.

        Älä sinä pelkää.

        Mahtuuko ajatusmaailmaasi sellainen seikka, että kyse on jostain muusta kuin piikkikammosta?

        Ja suurin osa koronarokotteesta kieltäytyjistä ei ole rokotevastaisia.


      • Anonyymi

        Käännytys sydänleikkaussalin ovelta vakavoitti Ulla-Maj Wideroosin – selvitimme, paljonko vakavia leikkauksia on siirretty koronan takia


        https://yle.fi/uutiset/3-12205223


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkijat havaitsivat Etelä-Afrikassa huolestuttavan koronamuunnoksen, jota vastaan rokotteet eivät välttämättä suojaa tehokkaasti


        https://yle.fi/uutiset/3-12204926

        Omikronia leviää nyt huippuvauhtia! Entä seuraava versio, on se hyytävän tappava?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

        Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

        Rokotteet tulevat aina jälkijunassa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohtuu se seikka että koronan tappavuus on samaa luokkaa kuin tavallisen kausi-infulenssan. Eli koronaan sairastuneista selviää hengissä 99,3%.
        Myös Suomen luvut että 75% tehohoidossa olevista on rokottamattomia tuntuu kummalliselta. Ruotsissa tehohoidossa koronan vuoksi olevista 70% on tuplarokotettuja!
        Eihän tässä olekaan kysymys nuhakuumeen hoidosta, vaan siirtymisestä Kiinan mallin mukaiseen totalitarismiin.
        Globaalin eliitin viha eurooppalaisia vapauksia (jotka ovat ainutlaatuisia ja perua valistusajan filosofiasta) on tunnettua. Nyt keksittiin tämä 'pandemia' että ne saataisiin romutettua.

        Läntinen valistusfilosofia tuhosi elomme tuottavan luontobiologian henkihieveriin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Matut on rokottamattomia, ne täyttää tehohoitopaikat! Pubin pitäjältä kysyttiin tänään uutisissa, kannattaako hän koronapassia, vastaus ei, koska ihmisen henkilöllisyyteen ei voi kajota!? Vastaukseni on : siksi ei , koska maassamme on tuhansia matuja laittomasti ilman henkilöllisyyttä!!

        Maailmassa kuolee joka päivä 3400 lasta likaisen käyttöveden aiheuttamaan ripuliin. Jo kymmenien vuosien ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän tuntuu että joku jalostaa virusta laboratoriossa

        Jenkkien kemiallisen sodan tuotekehitysyksikkö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
        Ne eivät helpota loppuelämää.
        Onhan sekin oma valinta.

        Oletko lukenut tuon mediasta, ja uskot todeksi, vai omakohtainen kokemus?
        Tiedän 30 koronan sairastanutta, kaikille oli lievä. Siksi ihmettelen yleistämistäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
        Ne eivät helpota loppuelämää.
        Onhan sekin oma valinta.

        Niin tekee tupakointikin.
        Mulla oli korona ja tupakoinnin loptin jo kauan sitten.
        HAMPPU R-kioskeihin!!! Hamppu opetti ja lopetti sauhuttelelun!
        HAMMPU auttoi hengittämään kevyesti.

        Miksei ihminen saa nauttia vapaudesta vaan aina on joko vitun runkku määräilemässä_?
        On aivan sama onko rokotettu tai ei .Korona tulee kulkemaan koko väestön läpi ennen kuin katoaa tai sitten ei katoa.
        Ketä kiinnostaa ? 99.99% jatkaa elämäänsä haistavitun koronasääntöviidakossa otti rokotuksen tai ei.
        Jos en kuollut koronaan, niin ei siihen sitten kuole vaikka se tulisi kymmenen kertaa vuodessa takaisin. Samoin kuin flunssa. Eikä flunssaakaan saa kuin aniharvoin
        Itse asiassa se oli kuin flunssa muttei niin räkäinen

        Olisi hyvä jos korona tappaisi oikein kunnolla. Ainakin puolet koko maailman väestöstä joutaisi helvettiin.

        Jos oisin korona niin valitsisin kaikki mulkut, poliisit ja pihtarit haudan lepoon. Säästäisin bikerit ja huorat, muusikot, sekä kovimmat juopot. Koko jeesus- ja allahukaarti palaisi hetkessä roviolla... Ehkä Buddhalaiset vois säästää_?

        Omikron leviää nyt räjähdysmäisesti Suomessa – tällaiset ovat oireet

        https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/479fa094-7a85-4774-bca1-1d88bf4b78cc


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

        hypokraatin vala.

        ps.

        ilelle, jos ei o jo huomannut

        https://www.google.se/search?q=koronarealisti t


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Omikron.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

        Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

        Otetaanko käyttöön "antaa mennä meininki"? Annetaan Koronan levitä vapaasti, kyllä kai se luonto omistaan huolen pitää?


      • Anonyymi

        Ilman terveydellisiä syytä rokottamattomille täyslasku yhteiskunnan sairaaloista. Ei korvauksia?


      • Anonyymi

        Mikä on seuraava - puhutaan jo tri-X:stä! (?)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

        Virukset ovat olleet "aina" ja tulevat olemaan senkin jälkeen, kun ihmiskunta on sammunut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Evoluutio on vääjäämätön -

        se toimii aina, ja joka paikassa, teki ihminen millaisia keksintöjä tahansa."

        Juuri niin. Luonto voittaa lopulta.

        Virus on osa luontoa, evoluution koneistoa, joka "säätää" ... Sinuakin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
        Ne eivät helpota loppuelämää.
        Onhan sekin oma valinta.

        Joutuu verovarojen armoille, lisääntyvinä vaivoina ja niiden hoitona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairasta on piikkikammo? Ei se satu, usko vaan. Minulla on lapsenlapsia, jotka pelkäävät piikkejä.

        Älä sinä pelkää.

        Miten voimme tässä luottaa maailman nopeimpaan tuotekehitykseen, normisti rokotteet ja/tai lääkkeen kehitys vie noin 10 vuotta, kaikkine testeineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai niin, ja sitten kun ajattelee niin kuin ANO eno? sitten on viisas?

        Ano, on hän se punttijulli? Tonin inkarnaatio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän tuntuu että joku jalostaa virusta laboratoriossa

        Aikanaan viruksia tehtailtiin aseiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Länsimaat yrittävät nyt pitää kynsin ja hampain yllä vanhaa normaaliaan haalimalla rokotteita itselleen. Sen sijaan että niitä jaettaisiin tasaisemmin ja siirryttäisiin uuteen normaaliin rajoituksineen. Kehitettävä uusia riskittömiä tapoja viettää vapaa-aikaa niin että sosiaaliset ynnä muut tarpeet tulevat tyydytetyiksi. Jos esim. baareilu ei korona-aikaan näytä turvallisesti luonnistuvan, se ei sitten ole kertakaikkiaan ole mahdolllista. Uskottava tämä. Rokotteiden hiipuva suoja tulee kohta vastaan.
        Nytkö tämän uuden variantin myötä kaikki panokset laitetaan uuteen rokotuskierrokseen länsimaille jättäen köyhemmät taas odottelemaan vuoroaan. Siellä ne variantit sitten kehittyvät. Loputon kierre. Uskottava että rikkaan pohjoisen myös tehtävä uhrauksia. Myös taloudellisia. Sulkuja yms. siis kehiin. Ihmiset koteihinsa.

        Länsi toimii itsekkäästi, kohtalokkain seurauksin. Kiina luovutti/ luovuttaa Afrikkaan kaksi miljardia koronarokotetta. Ilmaiseksi. Tosin "ilmaisia lounaita ei ole" 🤨


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
        Ne eivät helpota loppuelämää.
        Onhan sekin oma valinta.

        Niin tekee tupakointikin.
        Mulla oli korona ja tupakoinnin loptin jo kauan sitten.
        HAMPPU R-kioskeihin!!! Hamppu opetti ja lopetti sauhuttelelun!
        HAMMPU auttoi hengittämään kevyesti.

        Miksei ihminen saa nauttia vapaudesta vaan aina on joko vitun runkku määräilemässä_?
        On aivan sama onko rokotettu tai ei .Korona tulee kulkemaan koko väestön läpi ennen kuin katoaa tai sitten ei katoa.
        Ketä kiinnostaa ? 99.99% jatkaa elämäänsä haistavitun koronasääntöviidakossa otti rokotuksen tai ei.
        Jos en kuollut koronaan, niin ei siihen sitten kuole vaikka se tulisi kymmenen kertaa vuodessa takaisin. Samoin kuin flunssa. Eikä flunssaakaan saa kuin aniharvoin
        Itse asiassa se oli kuin flunssa muttei niin räkäinen

        Olisi hyvä jos korona tappaisi oikein kunnolla. Ainakin puolet koko maailman väestöstä joutaisi helvettiin.

        Jos oisin korona niin valitsisin kaikki mulkut, poliisit ja pihtarit haudan lepoon. Säästäisin bikerit ja huorat, muusikot, sekä kovimmat juopot. Koko jeesus- ja allahukaarti palaisi hetkessä roviolla... Ehkä Buddhalaiset vois säästää_?

        III-kaljakin saatiin Ärrälle 🤣😂🤔


      • Anonyymi

        Entä seuraava variaatio, jos se onkin tappavampi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

        Espanjan tauti, eilen YLE TV1, löytyy Areenasta.


    • Anonyymi

      Herkkä otsikko! Johtaa kysymykseen elämn oikeudesta.

      • Anonyymi

        Menikö sinulla ajatukset sellaiseen? Miksi?


      • Anonyymi

        Rokotuspakolla?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?

        Arvattavasti rokottamattomat - onkin hyvä kysyä kaikille kuuluvasta oikeudesta elää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?

        Hoitajapula niitä kuormittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoitajapula niitä kuormittaa.

        Mitä tehdään asialle - palkitaan ekstrana? Tuodaan Filippiineiltä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoitajapula niitä kuormittaa.

        Ovatko kaikki hoitajat rokotettu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?

        ... osastoja 😉


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoitajapula niitä kuormittaa.

        Näin minäkin ymmärtäisin, paljon hoitajia lähtenyt muihin hommiin ja sijaisia on vaikea saada. Päteviä hoitajia yhä vähemmän, varsinkin erityisosaamista vaativaan työhön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoitajapula niitä kuormittaa.

        Hesarista: "Kaksi kolmasosaa kuntapäättäjistä korottaisi hoitajien palkkoja lääkkeenä hoitajapulaan"



      • Anonyymi kirjoitti:

        Näin minäkin ymmärtäisin, paljon hoitajia lähtenyt muihin hommiin ja sijaisia on vaikea saada. Päteviä hoitajia yhä vähemmän, varsinkin erityisosaamista vaativaan työhön.

        Nyt on aika osata suunnata otettavaa valtion velkaa todellisiin tarpeisiin!


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoitajapula niitä kuormittaa.

        Hallituksen tomppelit ja tunarit niitä kuormittaa aukomalla rajoja just silloin kun uutta mutanttia on tulossa. Senhän näki siitäkin, kun päästivät ne jalakapallo hulikaanit mölyämään venäjälle, ja toivat välittömästi uutta ruttoa tullessaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hallituksen tomppelit ja tunarit niitä kuormittaa aukomalla rajoja just silloin kun uutta mutanttia on tulossa. Senhän näki siitäkin, kun päästivät ne jalakapallo hulikaanit mölyämään venäjälle, ja toivat välittömästi uutta ruttoa tullessaan.

        Toistaiseksi PM Sanna Marinin NNV-hallitus on selviytynyt kunniakkaasti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?

        Matut!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinistön kaudella Suomi on romahatanut totaalisesti.

        Vai niin? Oliskohan Tarja pelastanut tästä romahduksesta? Kyllä tavja oli mahalasku, hävettää olla ollut hänen johtamassaan Suomessa! Ja sitten HumuPekka! vai olisko uut oita, miettikää nyt, huhheijaa.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Toistaiseksi PM Sanna Marinin NNV-hallitus on selviytynyt kunniakkaasti!

        No ei ole. Sanna esitää olevansa vasemmistolainen vaikka on todellisuudessa suurpääoman asiaa ajava fasisti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai niin? Oliskohan Tarja pelastanut tästä romahduksesta? Kyllä tavja oli mahalasku, hävettää olla ollut hänen johtamassaan Suomessa! Ja sitten HumuPekka! vai olisko uut oita, miettikää nyt, huhheijaa.

        Tarja oli oikeasti vasemistolainen toisin kuin Sanna, joka on äärioikeistoa.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Nyt on aika osata suunnata otettavaa valtion velkaa todellisiin tarpeisiin!

        Tämän kun olis tehnyt vuosi sitten voisi meillä olla nyt niitä paljon kaivattuja hoitajia.

        no politiikka on arvovalintoja ja meidän hallituksen arvot löytyvät suurpääoman agendasta. Mieluummin kaikki rahat ylikansallisille korporaatioille ja heidän tarjoamille ratkaisulille kuin paikalliseen osaamiseen. Ei sen niin väliä vaikka ne korporaatiot olis sitten valehdeleet tuotteensa kyvyn hoitaa tarvittavaa ongelmaa. tämä sama meillä toistuu kaikessa koska elämme korporaatio fasismissa emmekä enää kansanvaltaisessa demokratiassa.

        Kannattaa muuten seurata millaisia palkintoja nämä meidän johtajat tulevat saamaan kun siirtyvät korporaatioiden hallituksiin tai eu:n hommiin.


      • Anonyymi

        ---Iltalehdestä: "THL: Rokottamattomien lasten koronatartunnat eivät syynä sairaanhoidon ylikuormittumiselle" ----

        Tämän tiesi UMV-lehti jo aikaa sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvattavasti rokottamattomat - onkin hyvä kysyä kaikille kuuluvasta oikeudesta elää!

        Jouni Marttinen on elossa päästyään tehohoitoon: "Hävettää, etten mennyt rokotukseen" – katso, mitä tapahtuu epidemian ytimessä koronaosastolla


        https://yle.fi/uutiset/3-12201207


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Toistaiseksi PM Sanna Marinin NNV-hallitus on selviytynyt kunniakkaasti!

        Omikron viljelee epätietoisuutta.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?

        Rokottamattomat. Minne hoitolasku?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ovatko kaikki hoitajat rokotettu?

        Ei, eikä osa edes halua!


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Nyt on aika osata suunnata otettavaa valtion velkaa todellisiin tarpeisiin!

        Entä tässä tilanteessa F-35 hintalappu?


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Toistaiseksi PM Sanna Marinin NNV-hallitus on selviytynyt kunniakkaasti!

        Jopa erinomaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän kun olis tehnyt vuosi sitten voisi meillä olla nyt niitä paljon kaivattuja hoitajia.

        no politiikka on arvovalintoja ja meidän hallituksen arvot löytyvät suurpääoman agendasta. Mieluummin kaikki rahat ylikansallisille korporaatioille ja heidän tarjoamille ratkaisulille kuin paikalliseen osaamiseen. Ei sen niin väliä vaikka ne korporaatiot olis sitten valehdeleet tuotteensa kyvyn hoitaa tarvittavaa ongelmaa. tämä sama meillä toistuu kaikessa koska elämme korporaatio fasismissa emmekä enää kansanvaltaisessa demokratiassa.

        Kannattaa muuten seurata millaisia palkintoja nämä meidän johtajat tulevat saamaan kun siirtyvät korporaatioiden hallituksiin tai eu:n hommiin.

        F-35 oli poliittinen arvovalinta.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Ei yhteiskunta tarjoa rokotteita ilmaiseksi. Sehän tapahtuisi niin että rokotetulle palautettaisiin se osa veroa jonka valtio käytti rokotteen hankkimiseen.

      • Anonyymi

        Kiintoisa kysymys aikana, jolloin valtio tienaa ottamastaan lainasta - koronalainastakin!


      • Anonyymi

        Jaaha, olipa mielenkiintoinen ajatus sinulta. Oletko veronmaksaja??


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Silti voi päätyä sairaalaan vaikka 2piikkiä

      • Anonyymi

        Vakavan perussairauden myötä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakavan perussairauden myötä?

        Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta. Jos haitta vaatii sairaalahoitoa sitä tuskin koronan aiheuttamaksi luokitellaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta. Jos haitta vaatii sairaalahoitoa sitä tuskin koronan aiheuttamaksi luokitellaan...

        Tähän voisi esittää jonkin linkin todisteeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta. Jos haitta vaatii sairaalahoitoa sitä tuskin koronan aiheuttamaksi luokitellaan...

        Nuo 4000 tapaustahan ovat ilmoittajan itsearvion mukaan vakavia. Ne ovat kansalaisten ilmoittamia ja itse ilmoittaja on ne merkinnyt vakaviksi haitoiksi.
        Ammattilaisethan tutkivat jokaisen haittailmoituksen ja sen vakavuuden ja niissä ei ole löytynyt niitä ’oikeita’ vakavia uusia ja ennen tuntemattomia haittoja käytännössä laisinkaan.,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo 4000 tapaustahan ovat ilmoittajan itsearvion mukaan vakavia. Ne ovat kansalaisten ilmoittamia ja itse ilmoittaja on ne merkinnyt vakaviksi haitoiksi.
        Ammattilaisethan tutkivat jokaisen haittailmoituksen ja sen vakavuuden ja niissä ei ole löytynyt niitä ’oikeita’ vakavia uusia ja ennen tuntemattomia haittoja käytännössä laisinkaan.,

        Osa on itsearvioita osa vuorostaan Fimean laittamia, mutta eiköhän niidenkin joukosta löydy sellaisia, jotka hoitoa tarvitsevat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa on itsearvioita osa vuorostaan Fimean laittamia, mutta eiköhän niidenkin joukosta löydy sellaisia, jotka hoitoa tarvitsevat.

        Jos Fimea on käsitellyt reilusti yli 6000 ilmoitusta ja näistä ilmoituksista on yli 4000 luokiteltu vakaviksi eikö se tarkoita sitä, että Fimea on hyväksynyt ilmitukset vakavaksi oli se sitten ilmoittajan itse tekemä arvio tai Fimean tekemä. Ei kait käsitellyksi mutu-tuntumalla kuitata mitään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nuo 4000 tapaustahan ovat ilmoittajan itsearvion mukaan vakavia. Ne ovat kansalaisten ilmoittamia ja itse ilmoittaja on ne merkinnyt vakaviksi haitoiksi.
        Ammattilaisethan tutkivat jokaisen haittailmoituksen ja sen vakavuuden ja niissä ei ole löytynyt niitä ’oikeita’ vakavia uusia ja ennen tuntemattomia haittoja käytännössä laisinkaan.,

        Mistä tuo tärkeä tieto olisi saatavilla?


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Mistä tuo tärkeä tieto olisi saatavilla?

        Millaista prosenttia se edustaa "onnistuneesti" rokotetuista?


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Fimea on käsitellyt reilusti yli 6000 ilmoitusta ja näistä ilmoituksista on yli 4000 luokiteltu vakaviksi eikö se tarkoita sitä, että Fimea on hyväksynyt ilmitukset vakavaksi oli se sitten ilmoittajan itse tekemä arvio tai Fimean tekemä. Ei kait käsitellyksi mutu-tuntumalla kuitata mitään.

        Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on:

        johtanut kuolemaan
        hengenvaaraan
        sairaalahoitoon tai sairaalahoidon pitkittymiseen
        aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä (esim. pitkäaikainen työkyvyttömyys)
        synnynnäinen epämuodostuma tai muu synnynnäinen poikkeama

        Vakavuusarvio perustuu ilmoittajan arvioon, jota Fimea ei voi muuttaa vakavasta ei-vakavaksi. Jos vakavuusarviota ei ole ilmoituksessa tehty, Fimea tekee sen. Ilmoitus voidaan lääketieteellisin perustein korottaa ei-vakavasta vakavaksi.

        Ja vakavan haitan johdosta ryhdytään toimenpiteisiin. Niinkuin silloin kun yksi potilas menehtyi saadessaan veritulpan Astra-Zeneca rokotteen jälken, ne vedettiin pois markkinoilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakavan perussairauden myötä?

        No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

        Älä levittele tollaista väärää tietoa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Fimea on käsitellyt reilusti yli 6000 ilmoitusta ja näistä ilmoituksista on yli 4000 luokiteltu vakaviksi eikö se tarkoita sitä, että Fimea on hyväksynyt ilmitukset vakavaksi oli se sitten ilmoittajan itse tekemä arvio tai Fimean tekemä. Ei kait käsitellyksi mutu-tuntumalla kuitata mitään.

        Ei tarkoita, kyllä mutu vaikuttaa ja paljon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on:

        johtanut kuolemaan
        hengenvaaraan
        sairaalahoitoon tai sairaalahoidon pitkittymiseen
        aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä (esim. pitkäaikainen työkyvyttömyys)
        synnynnäinen epämuodostuma tai muu synnynnäinen poikkeama

        Vakavuusarvio perustuu ilmoittajan arvioon, jota Fimea ei voi muuttaa vakavasta ei-vakavaksi. Jos vakavuusarviota ei ole ilmoituksessa tehty, Fimea tekee sen. Ilmoitus voidaan lääketieteellisin perustein korottaa ei-vakavasta vakavaksi.

        Ja vakavan haitan johdosta ryhdytään toimenpiteisiin. Niinkuin silloin kun yksi potilas menehtyi saadessaan veritulpan Astra-Zeneca rokotteen jälken, ne vedettiin pois markkinoilta.

        Totuus löytyy täältä?


        Koronavirus | Mikä selittää tilastoja, joiden mukaan rokotettuja kuoli syksyllä rokottamattomia enemmän? Grafiikat näyttävät, miksi rokotteet suojaavat yhä:

        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008432945.html


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta. Jos haitta vaatii sairaalahoitoa sitä tuskin koronan aiheuttamaksi luokitellaan...

        Tuo 4000 on aika merkityksellinen luku kun mietitään sairaaloiden kuormitusta. Lehtitietojen mukaan koronan takia sairaaloissa on 336 potilasta, joista 20% on tupla rokotettuja ja 70% rokottamattomia.

        Jos noista 4000 samaan aikaan on vaikka 5% sairaaloissa niin silloin tuplarokotettujen kuormitus sairaaloille on 267 ja rokottamattomien 269.

        tietysti voi olla, että nuo haitoista johtuvat sairaala käynnit hajaantuu enemmän, mutta toisaalta tiedetään, että vain pieni prosentti haitoista ilmoitetaan.

        Aikalailla -0 taitaa olla noiden rokotteiden hyöty terveydenhuollon kuorimituksen helpottamiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo 4000 tapaustahan ovat ilmoittajan itsearvion mukaan vakavia. Ne ovat kansalaisten ilmoittamia ja itse ilmoittaja on ne merkinnyt vakaviksi haitoiksi.
        Ammattilaisethan tutkivat jokaisen haittailmoituksen ja sen vakavuuden ja niissä ei ole löytynyt niitä ’oikeita’ vakavia uusia ja ennen tuntemattomia haittoja käytännössä laisinkaan.,

        Entäs ne kaikki ei niin vakavat tapaukset, joita ei ilmoiteta. Yhdysvalloissa samanlaisesta rokotehaittajärjestelmästä on tehty tutkimus ja todettu sinne päätyvän alle 10% rokotehaitoista. Varmaan suomessa ollaan jonkinverran tunnollisempia raportoijia, mutta tuskin tuolla yli 50% todellisesta määrästä on. Tietysti vakavien haittojen osuus raportoimattomissa on suurempi kuin raportoiduissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on:

        johtanut kuolemaan
        hengenvaaraan
        sairaalahoitoon tai sairaalahoidon pitkittymiseen
        aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä (esim. pitkäaikainen työkyvyttömyys)
        synnynnäinen epämuodostuma tai muu synnynnäinen poikkeama

        Vakavuusarvio perustuu ilmoittajan arvioon, jota Fimea ei voi muuttaa vakavasta ei-vakavaksi. Jos vakavuusarviota ei ole ilmoituksessa tehty, Fimea tekee sen. Ilmoitus voidaan lääketieteellisin perustein korottaa ei-vakavasta vakavaksi.

        Ja vakavan haitan johdosta ryhdytään toimenpiteisiin. Niinkuin silloin kun yksi potilas menehtyi saadessaan veritulpan Astra-Zeneca rokotteen jälken, ne vedettiin pois markkinoilta.

        Eli toimenpiteisiin aletaan vasta kun joku todistettavasti kuolee rokotteeseen :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo 4000 on aika merkityksellinen luku kun mietitään sairaaloiden kuormitusta. Lehtitietojen mukaan koronan takia sairaaloissa on 336 potilasta, joista 20% on tupla rokotettuja ja 70% rokottamattomia.

        Jos noista 4000 samaan aikaan on vaikka 5% sairaaloissa niin silloin tuplarokotettujen kuormitus sairaaloille on 267 ja rokottamattomien 269.

        tietysti voi olla, että nuo haitoista johtuvat sairaala käynnit hajaantuu enemmän, mutta toisaalta tiedetään, että vain pieni prosentti haitoista ilmoitetaan.

        Aikalailla -0 taitaa olla noiden rokotteiden hyöty terveydenhuollon kuorimituksen helpottamiseksi.

        Ja terveydenhuollon kuormituskin perustuu potilaan omaan arvioon milloin hakeutuu lääkäriin. Kuten Fimean rokotehaitta ilmoituksetkin. Ei sillä ole väliä onko ihminen luulosairas jos hän kuitenkin kuormittaa terveyden huoltoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta. Jos haitta vaatii sairaalahoitoa sitä tuskin koronan aiheuttamaksi luokitellaan...

        ---Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta.---

        Ei riitä.

        Maailman Terveysjärjestö (WHO) perusti VigiAccessin vuonna 2015, jotta yleisö voi käyttää VigiBasea, WHO:n ylläpitämää tietokantaa. VigiAccessin mukaan vuonna 2021 on raportoitu 2 199 476 COVID-19 rokotuksen jälkeistä haittavaikutusta. Tietokannan ADRS (Adverse Drug Reactions) -välilehdellä yleisö voi nähdä raportoitujen vammojen luonteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

        Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

        Koronapotilaiden teho­hoito­tarve paukahti yli kipu­rajan – "Joka päivä vaikeampaa”

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008440256.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän voisi esittää jonkin linkin todisteeksi.

        Avauksessa Ilkka kertoo koko todellisuuden puolelta ja toiselta!


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on:

        johtanut kuolemaan
        hengenvaaraan
        sairaalahoitoon tai sairaalahoidon pitkittymiseen
        aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä (esim. pitkäaikainen työkyvyttömyys)
        synnynnäinen epämuodostuma tai muu synnynnäinen poikkeama

        Vakavuusarvio perustuu ilmoittajan arvioon, jota Fimea ei voi muuttaa vakavasta ei-vakavaksi. Jos vakavuusarviota ei ole ilmoituksessa tehty, Fimea tekee sen. Ilmoitus voidaan lääketieteellisin perustein korottaa ei-vakavasta vakavaksi.

        Ja vakavan haitan johdosta ryhdytään toimenpiteisiin. Niinkuin silloin kun yksi potilas menehtyi saadessaan veritulpan Astra-Zeneca rokotteen jälken, ne vedettiin pois markkinoilta.

        Presidentti Sauli Niinistö ei usko pakkorokotuksiin, mutta on varma, että korona vielä selätetään: "Vaikeudet ovat voittamista varten"


        https://yle.fi/uutiset/3-12218550


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

        Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

        Entä tällaista?

        Korona­testien ja -tartuntojen määrä kasvaa, tehohoidon kuormitus kaksin­kertaistui – ”Kuoleman riski suhteessa tapaus­määriin ei ole noussut”


        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008461843.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

        Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

        Hengityskoneesta irrotetuilla koronapotilailla on ilmennyt erikoisia piirteitä


        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008467928.html


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo 4000 on aika merkityksellinen luku kun mietitään sairaaloiden kuormitusta. Lehtitietojen mukaan koronan takia sairaaloissa on 336 potilasta, joista 20% on tupla rokotettuja ja 70% rokottamattomia.

        Jos noista 4000 samaan aikaan on vaikka 5% sairaaloissa niin silloin tuplarokotettujen kuormitus sairaaloille on 267 ja rokottamattomien 269.

        tietysti voi olla, että nuo haitoista johtuvat sairaala käynnit hajaantuu enemmän, mutta toisaalta tiedetään, että vain pieni prosentti haitoista ilmoitetaan.

        Aikalailla -0 taitaa olla noiden rokotteiden hyöty terveydenhuollon kuorimituksen helpottamiseksi.

        Teholla 63 koronapotilasta – tehohoidon koordinaattorit: Hallituksen tehtävä rajuja päätöksiä ja heti #uutisvahti


        https://yle.fi/uutiset/3-12239558


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

        Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

        Koronarokotteiden avulla saatettiin välttää lähes 1 500 suomalaisen kuolema #uutisvahti


        https://yle.fi/uutiset/3-12239728


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Mistä tuo tärkeä tieto olisi saatavilla?

        Koronavirus | Rokotetulle muodostuu korona­taudista ”super­immuniteetti”– Asian­tuntija selittää, mistä on kyse ja mitä rokotetun elimistössä tapahtuu sairastuessa:


        https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008507209.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

        Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

        Valheenpaljastaja: Tällaista väärää tietoa levitettiin vuonna 2021 – katso, menitkö lankaan.

        https://yle.fi/aihe/a/20-10001906


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niin, koska korona tarttuu vasta viiden jälkeen.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuas thuo halavattun Ilkka!

      • Tervehdys, koen kommenttisi kannustavana :-)


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Tervehdys, koen kommenttisi kannustavana :-)

        Itse itseään tervehtien ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse itseään tervehtien ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        Onko sinulla millaisia vaikeuksia, traumoja lapsuudesta tai jokin kemiallinen ongelma?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse itseään tervehtien ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        Kokosimme kysymyksiä ja vastauksia omikronmuunnoksesta – mitä oireita muunnos aiheuttaa, mistä uusia variantteja sikiää?


        https://yle.fi/uutiset/3-12210250


    • Anonyymi

      Kenenkähän puolella ne rokotevastaiset mahtavat olla? Eivät ainakaan Suomen puolella.

      • Anonyymi

        Rokotevastaiset on aivan eri asia, kun ne jotka syystä tai toissta haluavat tai jopa joutuvat miettimään onko vaarallisempaa ottaa rokote vai olla ilman.


      • Anonyymi

        Kun menee luotto mediaan ja yhteskuntaan ei voi ajatella kuin itseään ja perhettään?🤔🤨🙄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotevastaiset on aivan eri asia, kun ne jotka syystä tai toissta haluavat tai jopa joutuvat miettimään onko vaarallisempaa ottaa rokote vai olla ilman.

        Rokotevastaisia ei pidä sekoittaa kokeellisen mNRA-piikin vastustamiselle.
        Tämä piikki tuhoaa ihmisen luonnollisen immuniteetin ja boosterit toimivat nimensä mukaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotevastaisia ei pidä sekoittaa kokeellisen mNRA-piikin vastustamiselle.
        Tämä piikki tuhoaa ihmisen luonnollisen immuniteetin ja boosterit toimivat nimensä mukaisesti.

        Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun menee luotto mediaan ja yhteskuntaan ei voi ajatella kuin itseään ja perhettään?🤔🤨🙄

        Media on menettänyt kansalaisluottamusta jo monien osalta. Instituutiona media on jo "roskalainaluokassa"!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotevastaiset on aivan eri asia, kun ne jotka syystä tai toissta haluavat tai jopa joutuvat miettimään onko vaarallisempaa ottaa rokote vai olla ilman.

        Tuossa onkin eräs juurikysymys, joka kaipaa selvitystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?

        Rankkaa aivopiereskelyä:

        >>>> "Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?" <<<<

        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun menee luotto mediaan ja yhteskuntaan ei voi ajatella kuin itseään ja perhettään?🤔🤨🙄

        No miksi se meni, onko luotto valhe-mediaan kuitenkin kunnossa? Taitaa olla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?

        Survival of the fittest, kelpoisuuden ainoa mittari evoluution näkökulmasta on lisääntymismenestys. Suuri osa ihmisistä ei edes halua jatkaa geenejään.


      • Anonyymi

        Rokotevastaiset ovat itsenäisen ajattelun ja vapaan mielipidemuodostuksen puolella. He ovat ihmisen oman terveen järjen käytön puolella, sokeaa auktoriteettiuskoa vastaan. He katsovat todisteita ympäri maailmaa, eivätkä tyydy kuuntelemaan Nohynekin ja Marinin jorinoita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rankkaa aivopiereskelyä:

        >>>> "Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?" <<<<

        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        Tuohan oli kysymys! Kykenetkö vastaamaan?


      • Anonyymi

        Ruotsin puolella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?

        Tarkkaan pohtien antaako uusia aseita vai purkaako hyökkäyksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No miksi se meni, onko luotto valhe-mediaan kuitenkin kunnossa? Taitaa olla?

        Onko laatumedia muodostumassa valhemediaksi West trolling manipulation ideologian mukaisesti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotevastaiset ovat itsenäisen ajattelun ja vapaan mielipidemuodostuksen puolella. He ovat ihmisen oman terveen järjen käytön puolella, sokeaa auktoriteettiuskoa vastaan. He katsovat todisteita ympäri maailmaa, eivätkä tyydy kuuntelemaan Nohynekin ja Marinin jorinoita.

        "Pärjää luonnossa omin eväin tai häviä"?


    • Anonyymi

      Koettakaapa kirjautua Fimean sivuille ja tutkia haittavaikutusilmoitukset täyttöä.

      Ilmoittajalta ei kysytä arviota haitan vakavuudesta, vaan täytyy kertoa minkälaisesta haitasta on kysymys.

      Tuostakin asiasta valehdellaan kuten lukuisista muista.

      • Anonyymi

        Tarkoitatko, että ilmoittaja valehtelee haittavaikutukset?


      • Anonyymi

        Oletko edes nähnyt kaavaketta jolla ilmoitus annetaan? Se on hyvin selkeä joten ei vakavat erottuu selvästi vakavista. Tottakai ne on tosiuskovaisen mielestä lieviä haittoja nekin jotka vaativat pitkittynyttä tehohoitoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko edes nähnyt kaavaketta jolla ilmoitus annetaan? Se on hyvin selkeä joten ei vakavat erottuu selvästi vakavista. Tottakai ne on tosiuskovaisen mielestä lieviä haittoja nekin jotka vaativat pitkittynyttä tehohoitoa.

        Kerran eräs kaveri käytti sanoja kuten tosi ja aito virheellisessä asiayhteydessä.
        Sanojen muunteluun kuuluu se, että sanat ideologisoituvat ja samalla niiden merkitys katoaa. Puhuttu kieli muuttuu vallan välineeksi kääntyen merkitystään vastaan. Merkitykset muuttuvat kulisseiksi ja näyttämöllä on vieraus. Ehkä joku yleisön joukossa näki näytelmän taa; Ihmisen vallanhimon ja kaiken turhuuden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitatko, että ilmoittaja valehtelee haittavaikutukset?

        Ei varmasti valehtele. Mutta voi luokitella omat oireensa vakaviksi vaikka luettuista kriteereista haitta ei sopisi mihinkään kategoriaan.


      • Anonyymi

        Juuri niin. Sinäkin olet sitä valhettta levittämässä. Pystytkö sinä aarvioimaan haittasi vakavuuden?


        Ja et voi kertoa millaisesta haitaata on kysymys.

        Voi hyvää päivää, kuinka tyhmiä ihmiset voivat olla!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerran eräs kaveri käytti sanoja kuten tosi ja aito virheellisessä asiayhteydessä.
        Sanojen muunteluun kuuluu se, että sanat ideologisoituvat ja samalla niiden merkitys katoaa. Puhuttu kieli muuttuu vallan välineeksi kääntyen merkitystään vastaan. Merkitykset muuttuvat kulisseiksi ja näyttämöllä on vieraus. Ehkä joku yleisön joukossa näki näytelmän taa; Ihmisen vallanhimon ja kaiken turhuuden.

        Niin se on. Hyvä että edes sinä tajusit.


    • Anonyymi

      Haitat pyritään salaamaan kaikin keinoin, vai oletteko nähneet valtamediassa avointa uutisointia asiasta?
      Pitäisi kysyä aiheellinen kysymys, missä se pandemia luuraa?

      Nyt me puhumme jatkuvasti asian vierestä, unohtaen itse tärkeät avainkysymykset.

      • Anonyymi

        Avauksen otsikko on totuudessaan asiaytimissä!

        Jo poistetut 15 mölyapinaa todistaa tuon viiltävästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avauksen otsikko on totuudessaan asiaytimissä!

        Jo poistetut 15 mölyapinaa todistaa tuon viiltävästi.

        Aloitus oli ristiriitainen, ottaen huomioon faktoilla todistetut kaikki haitat kokeellisesta mNRA-piikistä.
        On vastuutonta antaa väärää signaalia valmiiksi vastuuttomille ihmisille.

        Asian ydin lienee kuitenkin se, ettei pandemian olemassaololle ole näyttöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitus oli ristiriitainen, ottaen huomioon faktoilla todistetut kaikki haitat kokeellisesta mNRA-piikistä.
        On vastuutonta antaa väärää signaalia valmiiksi vastuuttomille ihmisille.

        Asian ydin lienee kuitenkin se, ettei pandemian olemassaololle ole näyttöä.

        HÄRSKIA VALEHTELUA KUN TEHOHOITOPAIKATKIN OVAT TÄYNNÄ:

        >>>> "Asian ydin lienee kuitenkin se, ettei pandemian olemassaololle ole näyttöä." <<<<


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HÄRSKIA VALEHTELUA KUN TEHOHOITOPAIKATKIN OVAT TÄYNNÄ:

        >>>> "Asian ydin lienee kuitenkin se, ettei pandemian olemassaololle ole näyttöä." <<<<

        On totta etä hoitajia on sairaslomalla ja piikkihaitat painavat päälle.
        Terveitä ihmisiä siellä ei ole.


      • Anonyymi

        Olen nähnyt avointa uutisointia tilanteesta mediassa päivittäin. THL:n sivuilta, ECDC:n ja WHO:n sivuilta.
        THL:n tilannepäivitys on hyvä, siellä on alueittain, ihan kotikunnittain tilanteet ja suositukset.


      • Anonyymi

        Ja sinä vain kuvittelet, että asia on noin!!! Ymmärrä nyt, olet väärässä ja luulet yksin olevasi TOSI oikeassa!!!


    • Anonyymi

      Vastuulliset kansalaiset vaatii koronarokottamattomille napin otsaan. Sillä se ongelma ratkeaa. Miksei päättäjät kuuntele vastuullisten kansalaisten hätää!!!

      • Anonyymi

        Meillä on yksilön vapaus, mutta entä yhteiskuntavastuu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä on yksilön vapaus, mutta entä yhteiskuntavastuu?

        Vapaus ei kuulu yhteiskunnan vihollisille.


      • Anonyymi

        Onko vastuullisuutta sairaalloinen vihamielisyys sellaisia ihmisä kohtaan, joka ei omaa arvomaailmaasi noudata?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vapaus ei kuulu yhteiskunnan vihollisille.

        Läntinen yhteiskunta degeneroituu voimalla - on jo voimallisesti luisussa kohden häviötä. Uuden uljaan ihmiskunnan luonti on jo idästä käynnissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko vastuullisuutta sairaalloinen vihamielisyys sellaisia ihmisä kohtaan, joka ei omaa arvomaailmaasi noudata?

        Tätähän avaus käsittelee hyvin silkkihansikkain.


      • Anonyymi

        Ei nappeja, ei ihmiskohtaista väkivaltaa, missään muodossa. Raivauksen näyttää suorittavan covid-19, omalla lisääntymisen tavallansa - unohtamatta evoluution ilmiömäistä tuotekehitystaitoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei nappeja, ei ihmiskohtaista väkivaltaa, missään muodossa. Raivauksen näyttää suorittavan covid-19, omalla lisääntymisen tavallansa - unohtamatta evoluution ilmiömäistä tuotekehitystaitoa.

        Otahan selvää mikä evoluutio on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Läntinen yhteiskunta degeneroituu voimalla - on jo voimallisesti luisussa kohden häviötä. Uuden uljaan ihmiskunnan luonti on jo idästä käynnissä.

        Eipä ole pajoa näkynyt. Lähinnä kiinalaiset räyhäävät paikallisina häirikköinä, mutta Länsi laittaa kinuskit ojennukseen.


      • Anonyymi

        Kun nyt teho-osastopaikzt ovat täynnä, niin liikenneonnettomuuksien uhrit ja sydänpotilaat on otettava teholle. Rokottamattomat siirretään teholta pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätähän avaus käsittelee hyvin silkkihansikkain.

        Se oli tarkoitettu tuolle "napi otsaan" tyypille. Tyyppi, joka olisi varmasti valmis jakamaan niitä otsanappejaan myös erilaisille päihteiden käyttäjille, ylipainoisille jne jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otahan selvää mikä evoluutio on.

        ---Otahan selvää mikä evoluutio on. ---

        Asiallinen kehotus. Suurin osa ihmisistä puhuu "evoluutiosta", vaikkeivät he edes tiedä mitä se tarkoittaa.

        Tätä on evoluutio:
        "Kaikki elämä maapallolla polveutuu universaalista esivanhemmasta." https://fi.wikipedia.org/wiki/Evoluutio

        Tuo siis on evolutionistien oletus, ja se perustuu Darwinin 160 vuotta vanhaan evoluutioteoriaan. Jos evoluutio olisi oletuksen sijasta totta, olisi eliömaailmassa pitänyt tapahtua miljardeja yhdensuuntaisesti toistuvia anatomisten perusrakenteiden muutoksia, vieläpä sattumanvaraisesti. Pitää olla fanaattinen usko evoluutioon jos sen uskoo, koska tieteellisen tarkastelun kestäviä todisteita sille uskolle ei ole.

        Ei koronaviruksessakaan mitään evoluutiota tapahdu, ainoastaan variointia, kuten täällä jotkut jo totesivatkin. Se tulee aina pysymään viruksena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä on yksilön vapaus, mutta entä yhteiskuntavastuu?

        Ja hitaiden muuttujien arvoituksellisuus!


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eduskunta, hallitus ja Niinistö saivat lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset.
      mNRA-piikitys jatkuu näistä huolimatta, miettikää millaisten rikollisten kanssa joudutaan elämään, vieläpä johtavissa asemissa??

      Mikä tässä on niin vaarallista, ettei sitä sovi esittää?

      • Anonyymi

        VALEHTELUA!!!!

        Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."


        Sen sijaan Pietarin trollitehdas on yrittänyt horjuttaa hybridisodankäynnillä suomalaista terveydenhuoltoa.

        -


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VALEHTELUA!!!!

        Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."


        Sen sijaan Pietarin trollitehdas on yrittänyt horjuttaa hybridisodankäynnillä suomalaista terveydenhuoltoa.

        -

        Ei se ole Pietari eikä Venäjä eikä edes Kiina. Se on Saksan Merkel yhdessä joidenkin usalaisten kanssa. Sairaana pakkomielteenä saada jokin tietty yksilö tiettyyn työpaikkaan töihin hinnalla millä hyvänsä. Siis konkreettisesti hinnaöla millä hyvänsä. Jos on Venäjä niin sitten Merkel ja jotkut usalaiset kuten Obaman porukka ovat myös Venäjän agentteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ole Pietari eikä Venäjä eikä edes Kiina. Se on Saksan Merkel yhdessä joidenkin usalaisten kanssa. Sairaana pakkomielteenä saada jokin tietty yksilö tiettyyn työpaikkaan töihin hinnalla millä hyvänsä. Siis konkreettisesti hinnaöla millä hyvänsä. Jos on Venäjä niin sitten Merkel ja jotkut usalaiset kuten Obaman porukka ovat myös Venäjän agentteja.

        Niinistö tietenkin yhdessä Mykkäsen ja Orpon kanssa peesaa Merkelin käskyjä ja toiveita. Siksi Niinistön puheet ”rokottamattomat ovat syypäitä omaan panttivankeuteensa” Näin katsos mielistelee Merkeliä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinistö tietenkin yhdessä Mykkäsen ja Orpon kanssa peesaa Merkelin käskyjä ja toiveita. Siksi Niinistön puheet ”rokottamattomat ovat syypäitä omaan panttivankeuteensa” Näin katsos mielistelee Merkeliä.

        Niinistö on ihan Merkelin tossun alla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ole Pietari eikä Venäjä eikä edes Kiina. Se on Saksan Merkel yhdessä joidenkin usalaisten kanssa. Sairaana pakkomielteenä saada jokin tietty yksilö tiettyyn työpaikkaan töihin hinnalla millä hyvänsä. Siis konkreettisesti hinnaöla millä hyvänsä. Jos on Venäjä niin sitten Merkel ja jotkut usalaiset kuten Obaman porukka ovat myös Venäjän agentteja.

        Kommentissa valehdetiin:

        "Eduskunta, hallitus ja Niinistö saivat lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."

        Nyt perustelet "Se on Saksan Merkel yhdessä joidenkin usalaisten kanssa...."

        Trollin valehtelu siis kuuluu: ""Eduskunta, hallitus ja Niinistö saivat lääkärien, jotka ovat Se on Saksan Merkel yhdessä joidenkin usalaisten kanssa vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VALEHTELUA!!!!

        Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."


        Sen sijaan Pietarin trollitehdas on yrittänyt horjuttaa hybridisodankäynnillä suomalaista terveydenhuoltoa.

        -

        #VALEHTELUA!!!!

        Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."#
        Niin, valta-valemedia ei kerro ja sinä et tiedä, näin se menee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        #VALEHTELUA!!!!

        Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."#
        Niin, valta-valemedia ei kerro ja sinä et tiedä, näin se menee.

        Meinaatko, että SUOMI 24 on juuri oikea media disinformaatiollesi?


      • Anonyymi

        Tartuntatautien torjunnassa kansan olisi syytä olla samalla, suomalaisten puolella, että saadaan virus talttumaan.
        Tuollainen on mielestäni ainoastaan surullista ja vastuutonta.

        Toisaalta hybridistrategia tähtäsikin siihen, että osa rokotetaan ja sitten annetaan toisten sairastaa' luonnollisella' tavalla. Kaikki saavat omansa. Luonnollinen tapa nyt taas ei toimi, kun tauti on äkäisempi kuin rokote, joka taas ei anna suojaa pitkäksi aikaa vaan tarvitaan tehosteita.
        Taas pitää rajoittaa, kun hoitamisen kapasiteetti täytyy.

        Kun se pitkittyy, se mutkistuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        #VALEHTELUA!!!!

        Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."#
        Niin, valta-valemedia ei kerro ja sinä et tiedä, näin se menee.

        Valta vale-media? Ja sinä tiedät muka jotakin enemmän? Voi lapsi parka, olet varmasti huolestunut ilmastostakin?


    • Anonyymi

      TÄSSÄ ON VARSINAINEN PELLEHERMANNIN AIVOPIERU:

      >>>>>> "Evoluution loi biologisen elollisuuden meille tuntemattomien tekijöiden alkuliemestä. " <<<<<<

      🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

      • Anonyymi

        Kannattaisi selvittää mikä evoluutio on . Hölmöä on, että täysin tietämätön siitä kirjottaa.


    • Anonyymi

      Kiinan "tehokkaita" (ja epäinhimillisiä) toimia koronan tukahduttamiseksi ihaillaan joidenkin toimesta, mutta voi myös kysyä onko koko koronaepidemia Kiinan korruptoituneen ja autoritäärisen järjestelmän syy.

      Mitä jos Kiinan lääkärit javiranomaiset olisivat voineet heti ensimmäisten huolestuttavien merkkien ilmaannuttua avoimesti ja vailla rangaistuksen pelkoa kertoa epäilyistään? Mitä jos epidemian alkuun ei olisi liittynyt mitään byrokratiasta johtuvaa vitkastelua ja poliittisesti motivoitunutta tiedon salailua eri hallinnon tasoilla?

      Miten käy seuraavan kiinalaisen epidemian, kun nyt lääkäri, joka ratkaisevasti vaikutti koronaepidemian julkituloon "yllättäen" itse muka sairastui tautiin ja kuoli? Ymmärtääkö lääkärit tämän varoittavan esimerkin ansiosta seuraavalla kerralla odottaa Kiinan kommunistisen puolueen keskuskomitean lääketieteellisen jaoksen virallista ja suuren johtaja Xi'n hyväksymää kannanottoa ennen kuin puhuu julkisuuteen puolta sanaa?

      • Anonyymi

        no, kiinassa on porukkaa enemmän kuin euroopassa ja usassa yhteensä, eli täysin loogista että aina kun tulee joku pandemia tai löydetään joku uusi sairaus, se alkaa/löytyy todennäköisesti sellaisesta maasta jossa ihmisiä on miljardeja


    • >>Vapaus ei kuulu yhteiskunnan vihollisille.>>

      Jos yhteiskunnan vihollinen on se joka ei hyväksy Marinin feminististä Pohjois-Koreaa, silloin olen yhteiskunnan vihollinen.

      Enkä ota rokotetta.

      • Anonyymi

        Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

        1. Sairastat koronan
        2. Asut erakkona loppuiksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

        1. Sairastat koronan
        2. Asut erakkona loppuiksi

        Poistetaan kaikki sairaslomapäivät työllisiltä. Näin saadaan valtion budjettiin lisää rahaa! Töihin on mentävä vaikka 40 asteen kuumeessa ja pää kainalossa niin kauan kuin henki yhtään pihisee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

        1. Sairastat koronan
        2. Asut erakkona loppuiksi

        On vielä kolmaskin vaihtoehto...
        Makkosen ruumisarkkuliike


    • Vain toisista ihmisistä välittämätön ei ota tosissaan rokotetta, maskia, ja käsidesiä.

      Vanha sanonta pitää hyvin kutinsa: Rakasta itseäsi jotta joskus oppisit rakastamaan toisia.

      Lyhyestä virsi kaunis.

      • Anonyymi

        Laiskureita nämä koronarokotteen ottajat/koronaan sairastujat. Siitä vaan työpaikalle töihin 40 asteen kuumeessa ja pää kainalossa.


    • Anonyymi

      Saako joku selvää Rupla-Luoman kirjoituksista? Minä en sekamelskaa ymmärrä.

      • Anonyymi

        En ota tolkkua tuosta sumusta. Ydinajatus puuttuu. Mutta tuollaistahan tämä koko koronakeskustelu on ollut ja samanlaisena jatkuu. Tukea löytyy kaikenlaisille kommenteille.
        Pitäisi jo lopettaa kansan jaotteleminen. Kaikki ollaan samassa liemessä. Ei syyttely auta. Jokainen tekee omat henkilökohtaiset valintansa.

        En minä hattua nosta niille rokotetuille, joiden ainoa syy ottaa rokote on se, että pääse ulkomaille. Moraalitonta ja vastuutonta. Ei maapallo kestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ota tolkkua tuosta sumusta. Ydinajatus puuttuu. Mutta tuollaistahan tämä koko koronakeskustelu on ollut ja samanlaisena jatkuu. Tukea löytyy kaikenlaisille kommenteille.
        Pitäisi jo lopettaa kansan jaotteleminen. Kaikki ollaan samassa liemessä. Ei syyttely auta. Jokainen tekee omat henkilökohtaiset valintansa.

        En minä hattua nosta niille rokotetuille, joiden ainoa syy ottaa rokote on se, että pääse ulkomaille. Moraalitonta ja vastuutonta. Ei maapallo kestä.

        Sortui syyttelyyn itsekin. Niin helppoa se on. Matkustelkoon kuka haluaa mutta ketään ei voi vaatia piikkiä ottamaan millään perusteella. Varsinkin, kun sen teho on naurettavan huono ja seuraukset hämärän peitossa. Aivopesty kansa ei sitä vain ymmärrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sortui syyttelyyn itsekin. Niin helppoa se on. Matkustelkoon kuka haluaa mutta ketään ei voi vaatia piikkiä ottamaan millään perusteella. Varsinkin, kun sen teho on naurettavan huono ja seuraukset hämärän peitossa. Aivopesty kansa ei sitä vain ymmärrä.

        Kirjoitat täyttä sontaa.

        Rokotteiden teho on tulkitusti hyvä, mutta se heikkenee ja siksi sitä pitää tehostaa.
        Brittitutkimuksessa on selvitetty täysien koronarokotesarjojen suojaustehon laskemista koko maan koronatartuntatiedoilla.

        Tutkimuksessa selvitettiin, miten kaksi rokoteannosta suojaa koronavirustartunnan saamiselta eikä siinä otettu kantaa esimerkiksi siihen, onko rokotteista huolimatta saatu taudinkuva lievä vai sairaalahoitoa vaativa tai peräti kuolemaan johtava.

        Tutkimuksen mukaan kaksi Pfizer-Biontechin rokoteannosta saaneiden suojataso laski viidessä–kuudessa kuukaudessa 74 prosenttiin. Kuukausi toisen rokotuksen saamisen jälkeen suojaustaso oli 88 prosenttia.

        AstraZenecan suojaustaso taas laski neljässä–viidessä kuukaudessa 67 prosenttiin, kun se oli 77 prosenttia kuukauden kuluttua toisesta rokotuskerrasta.

        Molempien rokotteiden suojataso laski tutkimuksen mukaan pikkuhiljaa kuukausien kuluessa.
        https://covid.joinzoe.com/post/covid-vaccine-protection-fading


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koronarokottamattomat riittää antaa tasan yksi vaihtoehto. Ottaa se koronarokote. Muita vaihtoehtoja ei pidä edes olla mahdollisena.

      On se kumma, ettei yhteiskunnan päättäjät halua poistaa tuota tavallisia kansalaisia vaivaavaa kiusankappaleiden joukkoa pois. Nehän aiheuttavat vakavaa vaaraa kaikille ihmisille.

      • Anonyymi

        Eivät aiheuta jos rokote toimii.


      • Anonyymi

        Itävallassa tulee pakkorokote.


      • Anonyymi

        Kyllä se fasismi osuu viel sinullakin omaan nilkkaan.


    • Anonyymi

      Pitäisikö rokottamattomat priorisoida teho-osastoille, mutta miten?

    • Anonyymi

      Uskomatonta mölyapinointia, jo 27 poistettua kommenttia ja tällaisesta avauksesta, jossa mennään kerrankin asiaan sisälle.

      • Anonyymi

        Eikä riitä. Nyt 30.


    • Anonyymi

      Pakkopiikki Itävaltaan. Mitä mieltä ollaan?

      • Anonyymi

        Tätähän se on kun teknokraattista fasismia ajetaan yhteiskuntiin lääketieteelisen apartheidin kautta.


    • Anonyymi

      Koronavirus | Etelä-Afrikassa tunnistettu korona­virus­muunnos on ”merkittävin tähän asti” – EU suosittelee lento­liikenteen pysäyttämistä eteläisestä Afrikasta, useat maat ilmoittaneet rajoittavansa matkustusta:

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008432741.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niinpä niin tuurilla mennään jos rokote ei tehoa niin tunaroiva hallitus voi aina vedota valmistajaan?🤦🤦🤦


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niin tuurilla mennään jos rokote ei tehoa niin tunaroiva hallitus voi aina vedota valmistajaan?🤦🤦🤦

        valmistajalla on täysi immuniteetti, joten heitä voi syytellä minkä tahtoo. Fyrkkaa saavat joka tapauksessa.


    • Anonyymi

      Yhden koronapotilaan hoito teholla maksaa keskimäärin 33000 euroa. Rokottamattomat,mitä tehdään?

      • Anonyymi

        Kyllä se hieman ihmetyttää että miksi tehohoito paikkoja on vähennetty ja hengityskoneita jaettu ulkomaille kun niitä tarvittaisiin täällä mistä ihmeestä ihmiset maksavat veroja jos ei hoidosta?🤦🤦🤦


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se hieman ihmetyttää että miksi tehohoito paikkoja on vähennetty ja hengityskoneita jaettu ulkomaille kun niitä tarvittaisiin täällä mistä ihmeestä ihmiset maksavat veroja jos ei hoidosta?🤦🤦🤦

        Pitääkö nyt Viroon lainatut hengityskoneet hakea takaisin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se hieman ihmetyttää että miksi tehohoito paikkoja on vähennetty ja hengityskoneita jaettu ulkomaille kun niitä tarvittaisiin täällä mistä ihmeestä ihmiset maksavat veroja jos ei hoidosta?🤦🤦🤦

        Asiat hoituvat supsikkaasti meillä!
        Makkonsen ruumisarkkuliike


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiat hoituvat supsikkaasti meillä!
        Makkonsen ruumisarkkuliike

        Eikös se marco de witti hoida juu mutta miksi sairaalapaikkoja ei ole lisätty tai baareja ja kouluja suljettu kun tilanne niin vaatii?🤔🤔🤔


      • Anonyymi

        Tuo hinta Turusta - Tyks


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se hieman ihmetyttää että miksi tehohoito paikkoja on vähennetty ja hengityskoneita jaettu ulkomaille kun niitä tarvittaisiin täällä mistä ihmeestä ihmiset maksavat veroja jos ei hoidosta?🤦🤦🤦

        Hengityskoneita on ja tehohoitopaikkoja on lisätty

        Meillä on valitettavasti muitakin sairauksia hoidettavana.


      • Anonyymi

        Pankkiirien mokiin laitetaan miljardeja ja sinä olet huolissasi jostain tehohoidon hinnasta :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se hieman ihmetyttää että miksi tehohoito paikkoja on vähennetty ja hengityskoneita jaettu ulkomaille kun niitä tarvittaisiin täällä mistä ihmeestä ihmiset maksavat veroja jos ei hoidosta?🤦🤦🤦

        Pakkiirit tarvii rahasi.


    • Anonyymi

      Jopa 20-kertainen riski!
      Nuorten miesten riski saada sydänlihas- tai sydänpussin tulehdus injektion on jälkeen kasvanut valtavasti! 12-15- vuotiailla normaalisti odotettu määrä on 1-5 kpl, rokotetuilla 117 kpl. Kaikkien riskialttein ryhmä on 18-24-vuotiaat miehet, joiden oletus on 1-11 kpl . Se on muuttunut injektion jälkeen luvuksi 213 kpl!

      Lisäksi on otettava huomioon, että nämä luvut on saatu Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), jonne tiedetään ilmoitettavan vain noin 10% todellisista tapauksista. Riski sydäntapahtumalle on siis huomattavan suuri mRNA-injektion jälkeen

      • Anonyymi

        Onpahan suomessakin kuolleisuus kääntynyt huimaan nousuun nimenomaan koronarokottamisten toisten pistosten antamisen aloittamisen jälkeen. Luulisi että kun korona jylläsi eikä ollut rokotteita olisi kuolleisuus noussut mutta silloin se päinvastoin tippui. Rokotusten jälkeen kuitenkin ollaan yhtäkkiä vuosikymmeniä laskeneen suunnan jälkeen taas ylikuolleisuudessa. On kuulemma aina ollut suomalaisilla paljon veritulppia ja sydänongelmat johtuvat liian myöhäisestä nukkumaanmenoajasta. Näin väittää iltapäivälehdistö.


      • Anonyymi

        Tärkeää! Saatko jotain dokumentteja tänne framille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpahan suomessakin kuolleisuus kääntynyt huimaan nousuun nimenomaan koronarokottamisten toisten pistosten antamisen aloittamisen jälkeen. Luulisi että kun korona jylläsi eikä ollut rokotteita olisi kuolleisuus noussut mutta silloin se päinvastoin tippui. Rokotusten jälkeen kuitenkin ollaan yhtäkkiä vuosikymmeniä laskeneen suunnan jälkeen taas ylikuolleisuudessa. On kuulemma aina ollut suomalaisilla paljon veritulppia ja sydänongelmat johtuvat liian myöhäisestä nukkumaanmenoajasta. Näin väittää iltapäivälehdistö.

        Pohjois-Karjala -projektilla korjautuu.


      • Anonyymi

        Varmasti luotettavaa kun SINÄ sen kerrot - muuten ei kukaan uskoisi ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Ainakin yksi asia minulle on varma; Jos tulisi "pakkorokotus" en tuossatapauksessa ainakaan ottaisi rokotetta. Ennemmin kuolisin tai vaipuisin maan alle. Ja olen todella tätä mieltä.

      • Anonyymi

        Onko koko Luoman suku samaa mieltä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko koko Luoman suku samaa mieltä?

        Toivomme kovasti, että näin olisi.


    • Anonyymi

      Koko pandemian ajan minulla on ollut jotenkin vieras olo tässä maassa. Tuntuu kuin samat kasvot olisivat kokoajan "veisaamassa" samaa tuttua virttä. Tuohon virteen ei jostain vieraasta syystä kuulu lainkaan mm. D-vitamiinin tasosta huolehtiminen, laihduttamisen tärkeys(ylipaino merkittävä tehohoitoon johtava syy koronapotilailla) ja tupakan lopettaminen. On ironista että lestadiolaistaustainen Markus Lohi(kesk) kehui kuinka koronapassilla pääsee bilettämään Helsingin yöhön vapaasti. Ei tullut mieleen kuinka alkoholin käyttö itsessään on terveysuhka.(on tosiasia että yöelämässä alkoholia käytetään paljon)

      • Anonyymi

        D100 on yleisesti suositeltu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        D100 on yleisesti suositeltu.

        Siis D-vitamiini 100 mikrogrammaa.


    • Anonyymi

      ...Osa lääkäreistä sensuroidaan. Siksi on tärkeää että on tokentuben kaltaisia toimijoita.

      • Anonyymi

        Kusetat itseäsi. Lääkärit eivät ole kaikkitietäviä vaan hyödyntävät erilaisia tutkimuksia.


    • Anonyymi

      Viimeiset pandemiat

      1957 Aasialainen
      1968 Hongkongilainen

      Muistanmeko menehtyneet?

      • Anonyymi

        Pandemian vakavuusasteikko PSI[1] Vakavuusaste Kuolleisuus%
        sairastuneita kohti Esimerkki
        1 alle 0,1 % tavallinen vuotuinen influenssa
        2 0,1–0,5 % Aasialainen H2N2[2] ehkä 0,24 % ja hongkongilainen H3N2 0,1 %[3], ehkä sikainfluenssa maailmanlaajuisesti (jos 0,4 %)
        3 0,5–1 % Covid-19 Imperial Collegen mukaan[4]. 0.5 % alaraja Covid-19:n infektiokuolleisuudelle.[5]
        4 1–2 % Sikainfluenssa Meksikossa (muualla lievempi)
        5 yli 2 % Espanjantauti, sikainfluenssa Meksikossa 5 toukokuuta 2009 mennessä noin 2–5 %[3]

        Covid-19 WHO:n kahden ensi arvion mukaan keskimäärin 2-3%, jopa tappavampi[6]


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Valehtelet tyhmyyttäsi tai tahallaan: ei evoluutio tee työtä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valehtelet tyhmyyttäsi tai tahallaan: ei evoluutio tee työtä.

        Etkö huomannut lainausmerkkejä?


    • Anonyymi

      Suomen hallitus ja eduskunta pyyhkii Euroopan Neuvoston suosituksilla perseensä.

      • Anonyymi

        Älä valehtele. Persettä pyyhitään PAPERILLA tai vesipesu bideellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä valehtele. Persettä pyyhitään PAPERILLA tai vesipesu bideellä.

        Ymmärrätkö vertauskuvallisuutta?


    • Anonyymi

      Jo yli puolella suomalaisista on koronapassi – jos vielä olet ilman, katso tästä kuinka se ladataan


      https://yle.fi/uutiset/3-12203343


      Tärkeää, ilman tätä et pääse tänään kapakkaan!

    • Anonyymi

      Jostain syystä Afrikan asukkaat kestävät koronaa paremmin kuin me valkoihoiset.
      Ilmeisesti evoluutio haluaa että vain vahvat mustaihoiset jatkavat elämää maapallolla?

      • Anonyymi

        Mustat olivat ennen valkoisia, katso gorilloja.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Venäjä asialla? Novitschok?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä asialla? Novitschok?

        Sputnik. Miksi boikotoidaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sputnik. Miksi boikotoidaan?

        WHO pisti lupaprosessin jäihin. Aiemmin tänä vuonna Venäjällä tehdyssä Sputnikin tuotantotarkastuksessa paljastui useita valmistusrikkomuksia.

        Tyypillistä venäläisille.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On järkyttävää huomata kuinka massojen ohjailu näkyvällä valehtelulla onnistuu ja toimii. Miten kaikki tieto mikä poikkeaa asiantunija-auktoriteettien mediarummutuksesta, on monille automaattisesti epätotta, olipa se kuinka loogista ja perusteltua tahansa. Sitä ei voida edes ajatella, koska vaarana on joutua myöntämään sellaisen auktoriteetin valehtelevan, johon on päätetty vakaasti uskoa. Vastaava ilmiö on tuttu mm. ”Auervaaratapauksista”. Huijari kietoo naisia valheidensa verkkoon ja anastaa näiltä omaisuuksia. Siinä missä kuka tahansa järjissään oleva ulkopuolinen kykenisi huijauksen helposti tunnistamaan, kieltäytyvät uhrit ymmärtämästä sen näkyvimmätkin merkit. He eivät halua myöntää huijausta edes silloin, kun tilit on tyhjennetty ja ylkä kadonnut jäljettömiin. He puolustelevat rikoksen tekijää itselleen viimeiseen asti.

      Tässä mutama esimerkki THL:n valehtelusta pandemian aikana;

      ”Rokotteet ovat tutkitusti turvallisia kaikille väetöryhmille ja niillä pelastetaan etenkin vanhuksia.”
      ”Israel ja Iso Britannia tulevat olemaan ensimmäiset maat jotka voittavat viruksen rokotteilla.”
      ”Maat jotka viivyttelevät rokotuksissa, tulevat kärsimään pandemiasta paljon Israelia ja Britanniaa enemmän.”

      Todellisuudessa rokotteiden haittavaikutuksia vanhuksille ei oltu tutkittu. Israel ja Britannia eivät kukistaneet virusta rokotteilla ja ovat kärsineet pandemiasta enemmän kuin moni myöhemmin rokotukset aloittanut, paljon hitaammin rokottanut maa.

      Vaikka yleisesti tiedettiin, ettei haittavaikutuksia oltu tutkittu vanhuksilla tai muillakaan riskiryhmillä, oli ihmisille tämä yhdentekevää, koska valtaosa on päättänyt uskoa THL:n valheen asiassa todennettuna faktana. Kun tällaisilta on kysynyt, tietävätkö nämä kuinka Nohynek on alusta alkaen valehdellut, että rokotteet ovat tukitusti vanhuksille turvallisia, ovat reareaktiot olleet närkästyminen ja kysyjän solvaaminen. On heti jyrkästi kieltäydytty keksustelemasta siitä, onko THL valehdellut vai ei, minkä sijaan on keskitytty kysyjän arvosteluun mm. sanomalla, että THL on asiantuntija, ei joku salaliitto-intoilija.

      Jos tätä valhetta ”tutkitusti vanhuksille turvallinen” pysähtyy ajattelemaan, sekä sitä, miten pelkoa rokotteiden kaupittelemiseksi on lietsottu juuri vanhusten kuolemilla, ja edelleen selvittää totuuden vanhusten kokonaiskuolleisuuden kehittymisestä rokotekattavuuden nousun myötä, ei voi olla tuntematta vihaa niitä kohtaan, jotka ovat tietoisesti valheillaan huijanneet kansaa lääkeyhtiöiden etuja ajaessaan. Tilastokekusken kuolintilastoista käy ilmi, että yli 69-vuotiaiden vanhusten kokonaiskuolleisuus on noussut enemän ja nopeammin kuin mitä se on kertaakaan aiemmin kolmeenkymmeneen vuoteen noussut, juuri sinä aikan aja sen myötä, kun vanhusten rokotekattavuus on noussut yli 90 %:n.

      Erinomainen tilasto ja helppo käyttää...

      https://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/Kokeelliset_tilastot/Kokeelliset_tilastot__vamuu_koke/koeti_vamuu_pxt_12ng.px/

      • Anonyymi

        Suhteellisesti eniten on kuollut juuri vanhuksia! Eikö ole väliä.!?


      • Anonyymi

        Nyt itärölli kiekuu falsetissa koronafobismia.

        Röllillä on yksi ongelma: fakta puuttuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt itärölli kiekuu falsetissa koronafobismia.

        Röllillä on yksi ongelma: fakta puuttuu.

        Faktat sinulle kerrottiin ja laitettiin linkki niihin, Tilastokeskuksen kuolleisuustilasto. Salaisuus ei ole sekään, että kesän aikana täyttyi vanhusten osalta 90 %:n rokotekattavuus. Viime vuonna kuoli viikoilla 31-40 yhteensä 7 827 yli 69-vuotiasta. Tänä vuonna vastaavana aikana heitä uoli 8 713, eli 886 enemmän. Yhtä suurta vanhuskuolleisuuden nousua kahden eri vuoden välillä ei ole nähty kertaakaan aiemmin yli kolmeenkymmeneen vuoteen. Nyt nousu on yli 11 %, kun se aiemmin on korkeimmillaan ollut alle 6 %.


      • Anonyymi

        Tämähän on juurikin valtiota johtavan eliitin näkökulmasta toivottavaa. Saadaan eläkevarojen riittävyys ongelma ratkaistua kun ihmiset ei elä liian pitkään ja samalla voidaan jatkaa eläkerahastojen hyödyntämistä oma varallisuuden kartuttamiseen sisäpiirikauppojen avulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämähän on juurikin valtiota johtavan eliitin näkökulmasta toivottavaa. Saadaan eläkevarojen riittävyys ongelma ratkaistua kun ihmiset ei elä liian pitkään ja samalla voidaan jatkaa eläkerahastojen hyödyntämistä oma varallisuuden kartuttamiseen sisäpiirikauppojen avulla.

        Onko joku tosiaan niin sinisilmäinen, että uskoo Marinin hallituksen olevan oikeasti kiinnostunut boomereiden hyvinvoinnista :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko joku tosiaan niin sinisilmäinen, että uskoo Marinin hallituksen olevan oikeasti kiinnostunut boomereiden hyvinvoinnista :D

        No ei todellakaan, olisihan se näkynyt jossain, jos kiinnostaisi. Tosin ministereissä on ko ikää läheneviä jo monta.. Haatainen, Henriksson, Haavisto....


    • Anonyymi

      Mutta kun kerran PCR-testi antaa vääriä positiivisia ja ei sovellu lainkaan sairauksien erittelyyn....miten sitten määritellään ns. variantit, ellei itse virustakaan ole eristetty?

      Nyt lienee kysymys mNRA:n kokeellisen liuoksen tuottama 'variantti'...immuunikato.
      Luoja varjele, tämä lähtee käsistä, tajuatteko mitä merkitsee luonnollisen immuniteetin tuhoutuminen?

      • Anonyymi

        Luoja varjele, miten paljon suollat täyttä paskaa.
        Siitä varmaan saa ruplia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luoja varjele, miten paljon suollat täyttä paskaa.
        Siitä varmaan saa ruplia.

        Sinä et käsittänyt, ei yllätys?


    • Anonyymi

      Jaat dnaasi kaalin kanssa fifty-fifty.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Avaus vailla vertaa. Nyt kirjoitetaan Koronasta kaikki!

      • Anonyymi

        Omaa avausta voi kehua, mutta typerää se on.


    • Anonyymi

      Rajat kiinni!

      THL:n asiantuntija suosittelee jättämään lomamatkat nyt väliin – uusi virusmuunnos voi käynnistää lentoperuutusten ketjureaktion

      https://yle.fi/uutiset/3-12206451

      • Anonyymi

        siis piikin ottaneille suositellaan etätöitä, maskeja ja matkustelun jättämistä sikseen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siis piikin ottaneille suositellaan etätöitä, maskeja ja matkustelun jättämistä sikseen...

        Jep. Taas mennään ... varmasti tähänkin sitten tarjotaan "vapautukseksi" uutta mRNA piikitystä. Ja ylläri yksi ei auttanut ota boosteri! Ja kun nämä kaksi piikkiä on otettu ja ihmisiä edelleen sairastuu/kuolee niin syntyy uusi variantti :D


    • Anonyymi

      Kuinkahan kauan jatketaan soutamista ja huopaamista koronapassista?
      Mielestäni ravintolaan jos koronapassi kunnossa muussa tapauksessa voi ryypätä kotona. Miksi ihmeessä päivänselvästä asiasta pitää joka päivä vatvoa?

      Vähän niin kuin jos lääkäri kieltää ajamasta autolla niin ethän silloinkaan marmata jostain pirun tyhmästä perustuslain yksilönsuojasta. Jos ajokortti on voimassa niin voit ajaa.

      • Anonyymi

        Niin kauan, että saadaan koronapassi kaikkialle ja rokottamattomat leireille kuolemaan. Tällaista fasismi on ei fasisteja kiinnosta mitä kansa haluaa. ei heidän kanssaan voi neuvotella tai tehdä kompromisseja. Fasisti ottaa sen mitä saa ja jatkaa vänkäämistä kunnes saa loputkin.


    • Anonyymi

      HUH HUH _ Pietarin trollitehtaan pelle jatkaa raisimilla - tällainen väite ketjussa:

      >>>> Ilmeisesti evoluutio haluaa että vain vahvat mustaihoiset jatkavat elämää maapallolla? <<<<

      🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

    • Anonyymi

      Mitä on "raismi". En ole kuullutkaan

      • Anonyymi

        Rölli opettelee kirjoittamaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niin.... paha on kenenkään mennä sanomaan kuinka rajut oireet olisi piikitettynä tulleet. Ehkä olisi selvinnyt paremmin, ehkä olisi saanut haittoja... ehkä. Nyt hän sai kuitenkin elää valitsemallaan tavalla ja sen vuoksi on turha jossitellaan. Yksilön vapaus päättää kehostaan, emmeköhän kunnioita sitä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kuollut oli tyypillinen "rokotekriittinen". Todellisuudessa kriittisyyden takana oli psykologinen ongelma eli fobia, joka olisi pitänyt hoitaa ammattilaisen kanssa ajoissa pois. Ja olisi varmasti ollut hoidettavissa.

        Surullinen tapaus ja muistutus siitä, että psyykkisten ongelmien turha häpeily voi olla pahimmillaan kohtalokasta. Rohkeasti vain apua hakemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuollut oli tyypillinen "rokotekriittinen". Todellisuudessa kriittisyyden takana oli psykologinen ongelma eli fobia, joka olisi pitänyt hoitaa ammattilaisen kanssa ajoissa pois. Ja olisi varmasti ollut hoidettavissa.

        Surullinen tapaus ja muistutus siitä, että psyykkisten ongelmien turha häpeily voi olla pahimmillaan kohtalokasta. Rohkeasti vain apua hakemaan.

        Tämän piti mennä edellisen Arin kuolemasta kertovan viestin alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuollut oli tyypillinen "rokotekriittinen". Todellisuudessa kriittisyyden takana oli psykologinen ongelma eli fobia, joka olisi pitänyt hoitaa ammattilaisen kanssa ajoissa pois. Ja olisi varmasti ollut hoidettavissa.

        Surullinen tapaus ja muistutus siitä, että psyykkisten ongelmien turha häpeily voi olla pahimmillaan kohtalokasta. Rohkeasti vain apua hakemaan.

        Aikamoista yleistämistä. Sinä et voi mitenkään tietää millainen on "tyypillinen" rokotekriittinen. Ikävä ja surullinen tapaus. Näiden yksittäis tapausten esille nosto on myös propagandaa ja niiden tarkoitus on saada ihmiset uskomaan juurikin, että tällaisia ovat typilliset rokotekriittiset. Todella ikävää, että ihmiskohtaloita pitää käyttää propagandan välineenä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuossa muuten näkyy miten nuo kokeet etenee: https://s27589.pcdn.co/wp-content/uploads/2020/12/COVID-19-Vaccine-Candi...

      Tuolta vaikka Pfizerä painaa niin: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

      Study Type :Interventional (Clinical Trial)

      Estimated Enrollment :43998 participants

      Allocation:Randomized

      Intervention Model:Parallel Assignment

      Masking:Triple (Participant, Care Provider, Investigator)

      Primary Purpose:Prevention

      Official Title:A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS

      Actual Study Start Date :April 29, 2020

      Estimated Primary Completion Date :May 2, 2023

      Estimated Study Completion Date :May 2, 2023

      Hyvä vissiin kertoa että osallistuu kokeeseen? Varmaan kertovatkin.

      Modernan ihmiskoe päättyy October 27, 2022

      https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427

      Sairasta touhua...

    • Anonyymi

      Ilkka Luoman sietäisi hävetä, Jumala on luonut maailman, evoluutio on valetta! Kerran kaikki tulevat näkemään kuninkaan joka on Jeesus!

      • Anonyymi

        Biologinen tuotekehitys on tosiasia!


    • Anonyymi

      Se piikki tulee tuomaan tulevaisuudessa paljon haittoja, jäätäviä haittoja. Siitähän on monet asiantuntijat varoitelleet jo pitkän ajan. Oireetkin vastaavat juuri samoja mitä ovat sanoneet. Myös heidän testeissä 2000 luvun alussa kaikki huom kaikki ovat eläin kokeissa kuolleet aineen saatua. Kummasti vain sydänoireita esim urheilijoilla ja muuta urakalla ja muka ei osata yhdistää piikkeihin vaikla todellisuudessa ne ovat syy. Ei pari vuotta sitten urakalla urheilijoita tuupertunu tai muuta vastaavaa. Kummasti rokotekattavuuden noustessa nousee myös tartunnat, yllätyitkö. Onko oikeasti ihmiset niin tyhmiä etteivät osaa järjellä edes yhdistää enää vaan uskotaan sinisilmäisesti thl ja muuta viranomaisia. Tarvitsee muistaa että se lähimmäinenkin voi valehdella ja rajusti. Esim. Nämä jatkuvat piikkien määrät kattavuudet ja muut normi lehtien propagandat päälle. Järkeä nyt tähän touhuun. Nyt on tosi isoista asioista kyse kuin terveys, millä 80%leikkii sokkona. Tuossa muuten näkyy miten nuo kokeet etenee: https://s27589.pcdn.co/wp-content/uploads/2020/12/COVID-19-Vaccine-Candi...

      Tuolta vaikka Pfizerä painaa niin: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

      Study Type :Interventional (Clinical Trial)

      Estimated Enrollment :43998 participants

      Allocation:Randomized

      Intervention Model:Parallel Assignment

      Masking:Triple (Participant, Care Provider, Investigator)

      Primary Purpose:Prevention

      Official Title:A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS

      Actual Study Start Date :April 29, 2020

      Estimated Primary Completion Date :May 2, 2023

      Estimated Study Completion Date :May 2, 2023

      Hyvä vissiin kertoa että osallistuu kokeeseen? Varmaan kertovatkin.

      Modernan ihmiskoe päättyy October 27, 2022

      https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427

      Sairasta touhua...

      • Anonyymi

        Jep, mitä pitemmälle tää on edenny sitä enemmän vaisto varoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, mitä pitemmälle tää on edenny sitä enemmän vaisto varoittaa.

        Vai vaisto? Erittäin paljon naurua vaistollesi!!!


    • Anonyymi

      Jos ja kun yksikin kuolee tuon piikin ansiosta,sitä ei voida väkisin tyrkyttää.

      • Anonyymi

        Aha, oliko ihan oma ajatuksesi noinkin viisas?

        Tiedätkö todella, että joku olisi sen piikin takia kuollut?


      • Anonyymi

        Kyllä voi. ei nämä fasistit lopeta vaikka muutama miljoona kuolisikin tai muutama miljardi. Tämä agenda saada aikaan fasistinen bio turvallisuus valtio on heille tärkeämpi. Koska kun kontrolli on lopulta saavutettu ei uhriluvulla ole väliä. Historian ja totuuden kirjoittaa voittajat.


    • Anonyymi

      Kyllähän juhlia siirtyy paljon kotiin

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sanna marinin populistihallitus on Suomen tuho !!!


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koronavirus | Maailma huolestui Etelä-Afrikassa leviävästä virus­muunnoksesta, mutta paikallisissa sairaaloissa sen vaikutus ei vielä näy: ”Pelkät tartunta­luvut eivät kerro kaikkea”:

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008434232.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kiina on syyllinen tähän maailmanlaajuiseen pandemiaan.

      ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN KIINALAISTA

      • Anonyymi

        Taitaa olla syylliset valtioiden johdon ulkopuolella. Eiköhän Kiinan johto ole ostettu ihan kuten Yhdysvaltojen ja Suomenkin. Kyllähän se Epstein case jotain kertoo miten tätä maailmaa johdetaan, lahjomalla ja kiristämällä.


      • Anonyymi

        Oletko pelon tilassa?


    • Anonyymi

      Rokotteen sivuvaikutuksia vähätellään ottakaa

    • Anonyymi

      Kyllähän rokotteen valmistaja ei ota mitään vastuuta haittavaikutukset muut hoitaa asian

      • Anonyymi

        Et ymmärrä asiaa ollenkaan.
        Totta kai lääketehtailla on tuotevastuu lainkin mukaan.

        Kuitenkin terveysviranomaiset ja lääkärit ovat vastuussa rokotteista. Hehän päättävät kuka rokotteen saa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ymmärrä asiaa ollenkaan.
        Totta kai lääketehtailla on tuotevastuu lainkin mukaan.

        Kuitenkin terveysviranomaiset ja lääkärit ovat vastuussa rokotteista. Hehän päättävät kuka rokotteen saa.

        höpö höpö, menehän kokeilemaan tuleeko korvauksia :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ymmärrä asiaa ollenkaan.
        Totta kai lääketehtailla on tuotevastuu lainkin mukaan.

        Kuitenkin terveysviranomaiset ja lääkärit ovat vastuussa rokotteista. Hehän päättävät kuka rokotteen saa.

        Lääketehtaille on annettu vastuuvapautus koskien koronarokotteiden haittoja.


    • Anonyymi

      Ilkka Luoma näyttäisi olevan näillä palstoilla riehuvalle narsistille oiva "idän" haaste, ja mahis julistaa lännen autuutta. Onpahan hyvä opettaja kansalle miten länsitrolli kirjottaa.

      • Anonyymi

        Aika heikkotasoinen opettaja tuo Luoma. Väitetään, että hän jätti peruskoulunkin kesken, mihin viittaa heikko yleissivistys, mikä paistaa läpi hänen avauksistaan.


      • Anonyymi

        Etkö pärjää muulla kuin ad hominem argumentaatiovirheellä?


      • Anonyymi

        Ilkka on aika suvereeni, ilman riekkumista, haukkumista. Vain ystävällistä keskustelua, opastaen ja neuvoen horjahtaneita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika heikkotasoinen opettaja tuo Luoma. Väitetään, että hän jätti peruskoulunkin kesken, mihin viittaa heikko yleissivistys, mikä paistaa läpi hänen avauksistaan.

        Miksi olet katkera?


    • Anonyymi

      Korona-keskustelu jyllää - turhaanko?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Husin Asko Järvinen Ylellä omikron-muunnoksesta: Huonossa tapauksessa jouluna valtavirus


        Meillä on ehkä pieni takapakki. Tavallaan uudelleen palataan ehkä rajoitusten ja rokotusten odottamisen luokkaan, mikäli kaikki nämä uhkakuvat mitä on todettu todella toteutuisivat, Järvinen totesi kysymykseen ollaanko nyt palaamassa jopa koronaepidemian alkupisteeseen.

        https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/2ed2ce2b-e06c-43e7-b028-ffa39332653d


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Husin Asko Järvinen Ylellä omikron-muunnoksesta: Huonossa tapauksessa jouluna valtavirus


        Meillä on ehkä pieni takapakki. Tavallaan uudelleen palataan ehkä rajoitusten ja rokotusten odottamisen luokkaan, mikäli kaikki nämä uhkakuvat mitä on todettu todella toteutuisivat, Järvinen totesi kysymykseen ollaanko nyt palaamassa jopa koronaepidemian alkupisteeseen.

        https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/2ed2ce2b-e06c-43e7-b028-ffa39332653d

        ja piikkikuorma kasvaa...


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Päivittyvä seuranta: Uuden variantin leviämismaista tulevat pakolliseen terveystarkastukseen Helsinki-Vantaalla, Britanniaan saapuvat testeihin


      https://yle.fi/uutiset/3-11942036

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ihmisiä kehotetaan etätöihin mutta sallitaan känniräkäilyt passilla.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nyt nimenomaan syytä olla hädissään. Hallitus viivyttelee tapansa mukaan, kannattaa järkätä itselleen etätyöt tai ottaa loparit.
        Siinä missä 1. variantti oli jossain määrin flunssia tarttuvampi, tämä on moninkerroin deltaakin tarttuvampi.


    • Anonyymi

      Koronapsykoosit tulilla aamusta iltaan. 0,001% kuollut ja ihmiset pelkopaniikissa.

    • Anonyymi

      Jumalan vastustaminen lienee kuitenkin yleisempää?

      • Anonyymi

        Aivan Rakas Anonyymi !!


    • Anonyymi

      Koronaviruksen omikronmuunnosta on todettu ympäri Eurooppaa – Tanskassa arvellaan löytyneen kaksi tapausta, Israel kieltää ulkomaisia matkustajia saapumasta maahan
      #uutisvahti

      https://yle.fi/uutiset/3-12207344

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mikäli tartunnat leviävät, tukkii terveydenhuollon. Entisiä tarttuvampi. Arviot vaihtelevat kuinka paljon mutta todella suuria lukuja esitetty.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koronavirus | Tältä näyttävät koronan runtelemat keuhkot – Kolme­kymppisen suomalaismiehen keuhkokuvat kertovat, millaista uuvuttavaa taistelua suomalais­sairaaloiden teho-osastoilla nyt käydään:


      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008362062.html

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tukahduttaminen on teoriassa hyvä idea, mutta käytännössä mahdotonta.

        Viruksen etenemistä kannattaa kuitenkin hidastaa ja hillitä minkä pystytään, koska se tasaa rokottamattomien sairaanhoidolle aiheuttamaa kuormaa ja toisaalta epidemian etenemisvauhti / etenemismahdollisuudet vaikuttavat siihen todennäköisyyteen, millaiset variantit yleistyvät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tukahduttaminen on teoriassa hyvä idea, mutta käytännössä mahdotonta.

        Viruksen etenemistä kannattaa kuitenkin hidastaa ja hillitä minkä pystytään, koska se tasaa rokottamattomien sairaanhoidolle aiheuttamaa kuormaa ja toisaalta epidemian etenemisvauhti / etenemismahdollisuudet vaikuttavat siihen todennäköisyyteen, millaiset variantit yleistyvät.

        On siinä usea maa idässä onnistunut. Bnonewsillä on päivittyvä luettelo omicronista.
        https://twitter.com/MartinScheininF/status/1464823819177275394
        Valtavan hyvä lähde: Omicron Update: Nov 27 - kannattaa ottaa Katelyn Jetelina ⁦⁦@dr_kkjetelina
        ⁩ seurantaan. Ehkä tärkein tieto juuri nyt: on liian varhaista tietää tehoavatko nykyrokotteet omikron-varianttiin. Voimme toki varautua
        https://bnonews.com/index.php/2021/11/omicron-tracker/


    • Anonyymi

      Variantit ovat keksittyä soopaa jonka varjolla piikitetään lisää ja samalla lisätään panetta terveitä kohtaan.
      Läpinäkyvää ja ennalta arvattua huijausta.

      • Anonyymi

        Kommenttisi on keksittyä soopaa.


    • Anonyymi

      Progandaa levitetään saitilla, mutta onko kenelläkään antaa vastausta siihen, miten ja millä testillä tämä tappava variantti todetaan?

      Älkää vain sanoko, PCR-testillä.

    • Anonyymi

      Tämä uusi variantti tuli kuin tilauksesta. Juuri kun rokotteen ottaneet ihmiset havahtuivat ihmettelemään, että eikö tuplarokotus tuonutkaan vapautta. Saapuu paikalle uusi variantti selittämään miksi taas kerran paholaisen asianajajat ovat kieltäneet joulun vieton. Kyllä nyt kannattaa kysyä haluammeko me elää tässä uudessa normaalissa, jossa tulee aina vaan uudelleen tiukempia rajoituksia ja ainavaan uusia piikkejä joilla saa edes pienen rippeen takisin vanhaa vapautta. Vai haluammeko kohdata elämän ja luonnon sellaisena kuin se on viruksineen päivineen.

      Älkää pyytäkö turvallisuutta, pyytäkää seikkailua. Ei ole merkityksellistä kauanko elää vaan miten elää. - Jim Rohn "vapaasti suomennettu ".

      • Anonyymi

        Hullun huutoa ja typeryytesi kostautuu itsellesi: saat koronan.


    • Anonyymi

      "Hallitus on pettänyt teidät ja myynyt teidät Kiinalle" - Riccardo Bosi, A1-puolueen johtaja
      https://www.youtube.com/watch?v=bN90aTt3lZU

      00:00 Perustuslain vastainen hallitus
      00:12 Monologi Johdanto
      00:52 Mikä on A1:n kanta COVID-virukseen ja hallituksen reaktioon?
      02:19 Miksi tiedotusvälineet raportoivat hyvin erilaisista määristä, jotka osallistuvat vapausmielenosoituksiin?
      03:39 Mike Carltonin väitteet kapinasta
      06:23 Laittomat hallitukset
      08:10 COVID-19:n alkuperän tutkiminen
      10:45 Miksi Riccardo uskoo, että hallitukset "tappavat kansaansa"?
      15:58 Kiina uhkana Australialle ja muulle maailmalle
      19:20 Pitäisikö Australian boikotoida Pekingin talviolympialaisia?
      20:33 Australian kiinteistöjen ulkomaisen omistuksen estäminen
      22:42 Mikä on ratkaisu asuntokriisiin, mitä politiikkoja A1 käyttäisi?
      27:35 Onko A1 virallisesti rekisteröity puolue?
      32:28 Riccardon viimeiset ajatukset
      33:06 Outro

    • Anonyymi

      Miksi Sanna oli sikainfluenssadenialisti?

      https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/34342/?page2


      RAHARIKAS LÄÄKETEOLLISUUS

      Tiistai 10.8.2010
      (Julkaistu Debatissa 3/2010)

      Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?

      Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Euroopan tasolla possurokotekustannukset kipuavat miljardeihin. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille.

      Lääketeollisuus kuljettaa lääkäreitämme vuosittain varsin avokätisesti erilaisiin seminaareihin ja koulutustapahtumiin ympäri maailmaa. Esimerkiksi Tampereen kaupunginhallituksen henkilöstöjaostolle tulee vuosittain hyväksyttäväksi kymmeniä tämänkaltaisia seminaarikutsuja. Toiminta on mahdollista, koska siitä hyötyvät sekä matkojen kustantajat että vastaanottajat. Lääkeyhtiöt saavat sanomansa perille ja kenties myötämielisemmän suhtautumisen tuotteisiinsa eli pidemmän päälle lisää rahaa, kaupunki saa maksutonta koulutusta lääkäreillensä ja lääkärit saavat kokemusta, tietoa ja tärkeydentunnetta matkoiltansa. Tilannetta voidaan halutessa perustella myös asiakkaan hyödyn näkökulmasta: saavathan sairaatkin tuhansien eurojen arvosta ammattitaitoisempaa apua vaivoihinsa. Toiminnan eettisyys on kuitenkin helposti myös kyseenalaistettavissa. ”Lahjuksilla” on aina hintansa ja lopulta laskun maksavat kuluttajat lääkkeiden hintojen sekä vääristyneen kilpailun ja tarjonnan muodossa.

      Lääketeollisuus on yksi vaikutusvaltaisimmista nykypäivän poliittisista viiteryhmistä ja se toimii samalla paperisella polttoaineella kuin mikä tahansa kapitalistinen instituutio – rahalla. Samalla kun rikkaita länsimaita suitsutetaan erektio- ja elintapatautilääkkeillä, ei kehitysmaihin tahdo riittää edes historiallisen kehityksen näkökulmasta yksinkertaisimpia lääkkeitä ja rokotteita. Suomenkin 100 miljoonan possurokoterahalla olisi ollut mahdollista estää lukematon määrä lapsikuolemia kehitysmaissa. Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa rahat kotimaassa ennalta ehkäisevään sosiaalityöhön, päihdetyöhön ja terveysvalistukseen. Nämä jos mitkä ovat todellisia ”mitä jos” arvoisia resurssikohteita. Ehkä saamme vielä oikeudenmukaisuutta rahanmenoon, kunhan kansa saa taakseen miljardien arvoisen lobbauskoneiston, jolla voidella päättäjiä?

      • Anonyymi

        Ihan normaalia poliitikon urakehitystä. Radikaalit omat mielipiteet poistuu sitä mukaan mitä lähemmäksi valtaa pääsevät. Tuolta marginallista jossa huudetaan totuuksia nuorena niin kuin ne nähdään päästään eteenpäin valtaan vain "pelaamalla palloa" niin kuin käsketään.


      • Anonyymi

        Sanna Marin on lapsellinen tytönletukka.

        Kiinan presidentti Xi:lle ja Venäjän presidetti Putinille tuo naivi hupakko twiittasi: me emme voi hyväksyä....

        Ei ulkopolitiikkaa tuolla tavalla tehdä.


    • Anonyymi

      OMRICON = MORONIC sattuma?

      • Anonyymi

        Ne vittuilevat jo ihan suoraan lampaille. :D


      • Anonyymi

        Mikä meni trollintollikalta pieleen? Joku, mutta mikä? 🤣🤣🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Kelatkaa että huomisesta alkaen Vr:n junissa pystyn koko matkan Helsingistä Rovaniemelle kävelemään edestakaisin ravintolavaunun läpi, mutta en kuitenkaan pysty ostamaan sieltä mitään koska korona voi tarttua. Kuitenkin jos tilaan omalle paikalle niin korona ei tartukkaan.

      https://twitter.com/Jeretwiit/status/1464614912957685766

      Nauran vedet silmissä... :D

      • Anonyymi

        Koronapassi riittää. Ilosi meni pilalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronapassi riittää. Ilosi meni pilalle.

        Sinä voit tunkea natsipassisi sinne minne ei päivä paista. Muista hakea kolmas piikki hopihopi! Sen jälkeen neljäs, viides, kuudes jne. Passissa tilaa kahdeksalle piikille. Sen jälkeen tulee lisää. Kiristääkö maski niin paljon ettei ajatus pelaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä voit tunkea natsipassisi sinne minne ei päivä paista. Muista hakea kolmas piikki hopihopi! Sen jälkeen neljäs, viides, kuudes jne. Passissa tilaa kahdeksalle piikille. Sen jälkeen tulee lisää. Kiristääkö maski niin paljon ettei ajatus pelaa?

        Näinkö kiristää? Kommentti kertoo, että olet propagandan uhri, ÄO:si alhainen ja elinikäsi lyhyt. Otan osaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinkö kiristää? Kommentti kertoo, että olet propagandan uhri, ÄO:si alhainen ja elinikäsi lyhyt. Otan osaa.

        Nyt pois ne puhelimet ja läppärit siellä suljetulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinkö kiristää? Kommentti kertoo, että olet propagandan uhri, ÄO:si alhainen ja elinikäsi lyhyt. Otan osaa.

        Raikasta apinanraivoa! 🤣😆


    • Anonyymi

      "Kiina on tässä mielessä totaalinen valtio. yli 1400 miljoonaista valtiota ei johdeta komiteamietinnöin, vaan käskyt tulevat ja tippuvat nopeasti, tehokkaasti ja pohditusti ja kiinalainen kansakunta ymmärtää tämän erinomaisesti."

      Kiina on kaikissa merkityksissä totalitäärinen valtio. Kiina lähettää tälläkin hetkellä vähemmistöjä lapsista alkaen junalasteittain keskitysleireille. Keskitysleirien vartijoiden haastattelut pahoinpitelyistä, lapsivangeista, tekaistuista syytöksistä ja kidutuksista ovat karmivaa luettavaa.

      Tämä on tietysti Kremlin käyttämän nimimerkki Ilkka Luoman mielestä hieno asia tai ainakin sellainen, jota pitää puolustella näkemysten pehmentämiseksi.

      Sen jälkeen kun KGB käytti Boris Jeltsinin alkoholiongelmaa hyväkseen ja kaappasi vallan Venäjällä, tällainen propaganda ja aatemaailma on ollut Venäjän johdon taustalla.

      Olisipa Suomella jokin kunnollinen naapurimaa, kuten Australia, Kanada tai USA. Elämä Suomessa olisi paljon parempaa. Nyt elämme tuollainen banaanivaltiotasoisen valkoihoisten pohjois-korean naapurissa.

    • Anonyymi

      Joo hei , - Uusi aalto on tulossa Covid . - ja mikäänhän rokotushan ei nyt tässä tilanteessa auta. Tietysti rokotetut ovat suojattuja aiemmin ilmenneeseen Covid kantaan , -mut nyt on taas uusi variaatti muuntunut, -aiemmalla rokotteella ei ole suojaa tähän uuteen variaattiin, - sanoi thl mitä tahansa. - kts maailman tilanne.
      Joka euroopan maassa lentoja peruttu. - mistä tämä kertoo , - ? ?

    • Anonyymi

      "siksi "ovela tämä evoluution tuotekehitys" on, että se löytää "itselleen sopivat kohteet" aivan varmasti.---

      Ei koronaviruksessa koskaan mitään evoluutiota tule tapahtumaan, kuten ei missään muussakaan eliössä. Koronavirus pysyy viruksena. Siinä tapahtuu vain sopeutumismuuntelua, jota evolutionistit markkinoivat "evoluutiona".

      Kannatta lukaista mitä sana evoluutio tarkoittaa, niin ei tule evolutionistien höynäyttämäksi.

    • Anonyymi

      --Evoluution loi biologisen elollisuuden meille tuntemattomien tekijöiden alkuliemestä.--

      Ei luonut alkuliemestä, eikä Ilkka Luomalla ole ainuttakaan tieteellistä todistetta että olisi luonut alkuliemestä. Turha tänne on potaskaa kirjoittaa.

      Teoria miljoonien tulevien eliölajien geneettisen informaation itse itselleen kirjoittaneesta ”alkusolusta” on niin mieletön, ettei edes satusetä Andersenin mielikuvitus olisi siihen riittänyt. Perinnöllisyystieteilijä G. L. Stebbins mainitsee, että yksikään biologi ei ole todellisuudessa nähnyt minkään suuren eliöryhmän syntyvän evoluution avulla. Maan päällä nykyään olevien elollisten ei nähdä kehittyvän joksikin muuksi kuin mitä ne ovat. Sen sijaan ne ovat kaikki muodoltaan täysin kehittyneitä ja eroavat selvästi muista lajeista.

      • Anonyymi

        No , - miksihän ei muualtamaailmasta periaatteessa löydy ORH - veriryhmää . - kuin euroopasta. - voiko joku kommentoida tätä , - ja sit tarkkaa tietoa saa covid muunoksista yms. - jos käy sivuilla thailand medical news - asenna kielenkääntäjä selaimeesi , - niin on helpompi lukea Suomeksi , - tässä on koko maailman tämän hetkinen tieto kasattu näille sivuille, - suosittelen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuuluuko "rokotus" evoluution keinovalikoimaan?

      • Anonyymi

        Evoluutio on reaaliaikainen jatkuva tuotekehitys koneisto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Evoluutio on reaaliaikainen jatkuva tuotekehitys koneisto.

        Ei ole edes siellä Pietarin eläintarhan apinatalossa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole edes siellä Pietarin eläintarhan apinatalossa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Taas tämä yksi ja sama apinamölö.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ymmärrätkö aatteen vuoksi rokottamattomia?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eipä paljon nappais asua jossain Kiinan kaltaisessa valtiossa jossa yksittäinen ihminen on paljon enemmän vain mutteri osa koneistoa ja tähän myös täällä EU:ssa ollaan menossa, otat piikin ja jos halvaannut tai kuolet niin sitten ei voi mitään, pahimmillaan tuossa jos halvaantuu niin koneisto käy eliminoimassa pois resursseja syömästä, tätäkö te piikitetyt haluatte, näköjään?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hämmästyttävää! Näin tärkeä avaus ja 41 apinamölinää eliminoitu!

      • Anonyymi

        Se Pietarin eläintarhan apinatalo.


    • Anonyymi

      joku intoilija jolla yksi totuus.

      • Anonyymi

        Avaajan "evoluutio" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avaajan "evoluutio" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Avaaja on oikeassa, tietää enemmän kuin sinä. Ymmärrät, kun luet hitaasti ja huolellisesti avauksen ja koet evoluution todellisen tiedon pohjalta oivaltaen jotain. Oivallus sanan merkityksen saat gookeloimalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avaaja on oikeassa, tietää enemmän kuin sinä. Ymmärrät, kun luet hitaasti ja huolellisesti avauksen ja koet evoluution todellisen tiedon pohjalta oivaltaen jotain. Oivallus sanan merkityksen saat gookeloimalla.

        Se oivallus voi olla oiva ominaisuus!

        https://tokentube.net/v/3829760009/Klaus-Schwab-tiesi-jo-vuonna-2015--että-tulevaisuudessa-ihmisten-DNA-ta-tullaan-muokkaamaan-rokotteilla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avaaja on oikeassa, tietää enemmän kuin sinä. Ymmärrät, kun luet hitaasti ja huolellisesti avauksen ja koet evoluution todellisen tiedon pohjalta oivaltaen jotain. Oivallus sanan merkityksen saat gookeloimalla.

        Avaajan (sinun) "evoluutio" on itse keksitty satutarina, josta tässä esimerkki :
        --Evoluution loi biologisen elollisuuden meille tuntemattomien tekijöiden alkuliemestä.--


        Totuus:

        Ei luonut alkuliemestä, eikä Ilkka Luomalla ole ainuttakaan tieteellistä todistetta että olisi luonut alkuliemestä. Turha tänne on potaskaa kirjoittaa.

        Teoria miljoonien tulevien eliölajien geneettisen informaation itse itselleen kirjoittaneesta ”alkusolusta” on niin mieletön, ettei edes satusetä Andersenin mielikuvitus olisi siihen riittänyt. Perinnöllisyystieteilijä G. L. Stebbins mainitsee, että yksikään biologi ei ole todellisuudessa nähnyt minkään suuren eliöryhmän syntyvän evoluution avulla. Maan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avaajan (sinun) "evoluutio" on itse keksitty satutarina, josta tässä esimerkki :
        --Evoluution loi biologisen elollisuuden meille tuntemattomien tekijöiden alkuliemestä.--


        Totuus:

        Ei luonut alkuliemestä, eikä Ilkka Luomalla ole ainuttakaan tieteellistä todistetta että olisi luonut alkuliemestä. Turha tänne on potaskaa kirjoittaa.

        Teoria miljoonien tulevien eliölajien geneettisen informaation itse itselleen kirjoittaneesta ”alkusolusta” on niin mieletön, ettei edes satusetä Andersenin mielikuvitus olisi siihen riittänyt. Perinnöllisyystieteilijä G. L. Stebbins mainitsee, että yksikään biologi ei ole todellisuudessa nähnyt minkään suuren eliöryhmän syntyvän evoluution avulla. Maan

        Ilkka Luoman väitetään jättäneen peruskoulunkin kesken.

        Siksi hän ei evoluutiosta juurikaan tiedä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Lopeta nyt jo näiden paskalehtien höpöhöpö juttujen postaaminen. Näillehän nauraa linnutkin jo, :D


    • Anonyymi

      Ilkka Luoman avaus on satutarina, mikä ilmenee keskusteluketjussa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eikö avaaja ymmärrä mitään evoluutiosta, koska avauskirjoitus menee pahasti huuhaan puolelle?

      Tässä on evoluutio selitetty niin selkeästi, että tyhmäkin ymmärtää:

      https://peda.net/oppimateriaalit/e-oppi/peruskoulut/tampere/hatanpään-koulu/biologia/vuorinen/e9i/evoluutio_perusteet

      Kannattaa kysyä, jos tuokin menee liian vaikeaksi.

    • Anonyymi

      Kiina on kaikissa merkityksissä totalitäärinen valtio. Kiina lähettää tälläkin hetkellä vähemmistöjä lapsista alkaen junalasteittain keskitysleireille. Keskitysleirien vartijoiden haastattelut pahoinpitelyistä, lapsivangeista, tekaistuista syytöksistä ja kidutuksista ovat karmivaa luettavaa.

      Tämä on tietysti Kremlin käyttämän nimimerkki Ilkka Luoman mielestä hieno asia tai ainakin sellainen, jota pitää puolustella näkemysten pehmentämiseksi.

      Sen jälkeen kun KGB käytti Boris Jeltsinin alkoholiongelmaa hyväkseen ja kaappasi vallan Venäjällä, tällainen propaganda ja aatemaailma on ollut Venäjän johdon taustalla.

      Olisipa Suomella jokin kunnollinen naapurimaa, kuten Australia, Kanada tai USA. Elämä Suomessa olisi paljon parempaa. Nyt elämme tuollainen banaanivaltiotasoisen valkoihoisten pohjois-korean naapurissa.

    • Anonyymi

      Vastuuntuntoinen on valtaapitävälle eliitille alamainen. Faktaa. Juuri tämän vuoksi meillä ovat nämä toinen toistaan seuraavat epidemiat. Odotamme rikkaan rokoteteollisuuden pelastavan meidät toinen toistaan seuraavalta yhä pahemmalta jamalta.

      Entä mikä lopulta pelastaa rokoteteollisuuden, sillekin kun tulee viimein oikeutettu päätöksensä.

      Bakteerit, virukset, sienet ja noiden yhteistyökumppanit rokoteyritykset, ja vielä ihmiset, joita nuo kumppanukset alituisesti pitävät pilkkanaan. Elämä on.

      • Anonyymi

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        >>>> Vastuuntuntoinen on valtaapitävälle eliitille alamainen. Faktaa. <<<<


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        >>>> Vastuuntuntoinen on valtaapitävälle eliitille alamainen. Faktaa. <<<<

        Joo - pitää olla vastuuntunnoton ja rokottamaton!!

        😁😁😁😁😁

        Mistä näitä ”faktanluomia” sikiää!


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten on rokottamattomat tehohoitoa Koronaansa tarvitsevat?!

      Ylilääkäri tehohoidon kuormituksesta: Tilanne on vakava, mutta olemme kaukana romahduspisteestä


      https://yle.fi/uutiset/3-12208581

    • Anonyymi

      YLE: " ... Kiina: Tarjoamme miljardia koronarokoteannosta Afrikkaan
      Kiinan presidentti Xi Jinping kertoi maanantaina, että Kiina aikoo tarjota miljardia koronarokoteannosta Afrikkaan.

      Xi kertoi asiasta Kiinan ja Afrikan yhteistyöfoorumin tilaisuudessa.

      Lisäksi Xi kehotti puheessaan kiinalaisyrityksiä investoimaan Afrikkaan seuraavien vuosien aikana. ... "

      • Anonyymi

        Verinen diktaattori Xi huijaa. Tuo kusipää lupasi, että Kiinan ilmastopäästöjä vähennetään, mutta oikeasti Kiina rakentaa lisää kivihiileen perustuvaa energiatuotantoa.

        Lisäksi Sinovac on tehoton - eli tyypillinen huonolaatuinen kiinalaistuote.

        " Brasiliassa tehdyissä kokeissa Sinovac antoi 50,4 prosentin suojan koronaviruksen aiheuttamaan tautia vastaan."

        https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/334a6910-32e4-4d27-8da3-06e40ed387b3


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tutkija näkee uudessa omikronmuunnoksessa huolestuttavia merkkejä – STM:n Puumalainen: Tuskin vaikuttaa kotimaan jouluun
      #uutisvahti

      https://yle.fi/uutiset/3-12208600

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vähemmän puheita, enemmän oikeita tekoja - Kiina näyttää mallia.


      YLE: " ... Kiina: Tarjoamme miljardia koronarokoteannosta Afrikkaan
      Kiinan presidentti Xi Jinping kertoi maanantaina, että Kiina aikoo tarjota miljardia koronarokoteannosta Afrikkaan.

      Xi kertoi asiasta Kiinan ja Afrikan yhteistyöfoorumin tilaisuudessa.

      Lisäksi Xi kehotti puheessaan kiinalaisyrityksiä investoimaan Afrikkaan seuraavien vuosien aikana. ... "

      • Anonyymi

        Diktaattori Xi lupasi Kiinan vähentävän kasvihuonekaasujen päästöjä ja kunnioittavan ihmisoikeuksia.
        Päästöt kuitenkin lisääntyvät ja Amnesty raportoi uiguurien keskitysleisreistä.


      • Anonyymi

        KIINA NÄYTTÄÄ HUIJAUKSEN MALLIA - SEN SE OSAA.


      • Anonyymi

        Yön öyhöttäjä floodasi saman jutun uudestaan klo 2:24.

        Tuohon aiempaan öyhöttäjän kommenttiin oli jo hieno vastaus:

        "Verinen diktaattori Xi huijaa. Tuo kusipää lupasi, että Kiinan ilmastopäästöjä vähennetään, mutta oikeasti Kiina rakentaa lisää kivihiileen perustuvaa energiatuotantoa.

        Lisäksi Sinovac on tehoton - eli tyypillinen huonolaatuinen kiinalaistuote.

        " Brasiliassa tehdyissä kokeissa Sinovac antoi 50,4 prosentin suojan koronaviruksen aiheuttamaan tautia vastaan."

        https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/334a6910-32e4-4d27-8da3-06e40ed387b3 "


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Katarina, 23, uskoi salaliittoteorioita eikä ottanut koronarokotetta – sitten hetki kauppakeskuksessa sai hänet muuttamaan mielensä
      #uutisvahti

      https://yle.fi/uutiset/3-12208899

    • Anonyymi

      Koronapassi lisäsi rokottautumisintoa vain osalla alueista – Tampereen rokotuspaikoilla tehtiin viikonloppuna kävijäennätyksiä
      #uutisvahti

      https://yle.fi/uutiset/3-12208262

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koronan hoito sairaalassa ka. 16 000 euroa tehohoito lisää summaa rutkasti. Rokottamattomat?!!!

      Kts. YLE juuri nyt. Löytyy Areenasta.

    • Anonyymi

      YLE a-studio, uusintana nyt TV 1!

      Rokottamattomat!!!!

    • Anonyymi

      Ollaan vakavien asioiden edessä. Kiitos Ilkka Luoma herättävistä kirjoituksesta.

      • Anonyymi

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        >>>> Kiitos Ilkka Luoma herättävistä kirjoituksesta. <<<<

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Heräsoit 16:45 lukemaan soopaa evoluutiosta ja olet kiitollinen !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        >>>> Kiitos Ilkka Luoma herättävistä kirjoituksesta. <<<<

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Heräsoit 16:45 lukemaan soopaa evoluutiosta ja olet kiitollinen !!!

        Itse se on kehukommenttinsa kirjoittanut. Ei siinä tietysti mitään sääntöjen vastaista ole mutta on se naurettavaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sen sijaan, että keskitytään piikittämään kaikki mahdolliset, pitää keskittyä sairastuneiden hoitoon. Kun on kyseessä uusi tuote, on erittäin huolestuttavaa, että miljoonia ihmisiä on jo piikitetty. Seuraukset tulevat ajan kanssa. Ja rokotekehittely ei pysy tahdissa mukana, kun vastapuolella on virus, joka on ollut olemassa täällä jo melkoisen kauan aikaa.

      Laskekaapa paljonko rahaa on säästäneet rokottamattomat; kerta-annos 20€ kertaa kolme. Kyllä sillä summalla maksaa tehohoitoa.

      Tautiin on lääke ja hoito olemassa. Miksi niitä ei käytetä? Suurin osa ihmisistä sairastaa taudin lievänä.

      • Anonyymi

        Ja piikkiraha lentää täältä suoraan Ameriiikkkaaan.
        Tehohoitoraha jää tämän yhteiskunnan käyttöön. Niin että mitä sitä halutaan rahoittaa???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja piikkiraha lentää täältä suoraan Ameriiikkkaaan.
        Tehohoitoraha jää tämän yhteiskunnan käyttöön. Niin että mitä sitä halutaan rahoittaa???

        Lääkkeet ja rokotteet maksavat.
        Kiinasta saisi halvalla Sinovacia, joka ei ole kovin tehokas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkkeet ja rokotteet maksavat.
        Kiinasta saisi halvalla Sinovacia, joka ei ole kovin tehokas.

        Eniten käytetty. Suurimmat kokemukset. Toimii. Lähes kaksi miljardia rokotusta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sinänsä outoa että joku valtio joutuu noin toimimaan, kun kaikille on selvää että rokotukset otetaan. Kertoo että paljon kansasta löytyy tyhmiä. Suomessa kuitenkin hyvin pieni joukko joka tyhmyyttään vastustaa rokotetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinänsä outoa että joku valtio joutuu noin toimimaan, kun kaikille on selvää että rokotukset otetaan. Kertoo että paljon kansasta löytyy tyhmiä. Suomessa kuitenkin hyvin pieni joukko joka tyhmyyttään vastustaa rokotetta.

        Putinin propagandan uhreja.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      10 kysymystä ja vastausta koronan uudesta virusmuunnoksesta: rokotetutkija kertoo, mitä omikronista ja rokotteista nyt tiedetään


      https://yle.fi/uutiset/3-12211328

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa on joutunut sairaalahoitoon ensimmäistä kertaa kolme rokoteannosta saanut henkilö – Husin Järvinen: "Odotettu ilmiö"



      https://yle.fi/uutiset/3-12212609

    • Anonyymi

      Tehdään ketjustakin informatiivinen!

      10 kysymystä ja vastausta koronan uudesta virusmuunnoksesta: rokotetutkija kertoo, mitä omikronista ja rokotteista nyt tiedetään


      https://yle.fi/uutiset/3-12211328

      • Anonyymi

        Trollin avauksen informaatio tulee Pietarista.
        Turha propagandaan on faktaa sotkea.


    • Anonyymi

      Koronapotilaiden tehohoidon tarve selvässä kasvussa – sairaaloissa jo 52 potilasta, alle 40-vuotiaiden osuus yli kaksinkertaistunut aiemmasta #uutisvahti

      https://yle.fi/uutiset/3-12212414

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kaikkihan eivät vastusta rokotusia, vaan eivät viitsi olla mukana kaikenlaisissa vouhotuksissa.

    • Anonyymi

      Tämä koronarokotteen haittavaikutuksista nyt tiedetään Suomessa: Uusia vakavia oireita ei ole ilmennyt, tuhat hakenut korvauksia


      https://yle.fi/uutiset/3-12208587

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuliko valmista?

    • Anonyymi

      Ilman lääketieteellistä syytä rokottamaton maksaa kaikki Koronasta johtuvat hoitokulut?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi rajoittaa maahantuloa eteläisestä Afrikasta uuden koronamuunnoksen takia – rajavartioyksikön päällikkö: "Maahan voi saapua vain välttämättömästä syystä"



      https://yle.fi/uutiset/3-12207464

    • Anonyymi

      Jokos Ilkka on saanut kolmannen sputnikkinsa?

    • Anonyymi

      Ilman lääketieteellistä syytä rokottamaton ei saa tehohoitoa julkisissa sairaaloissa, mitä mieltä ollaan?

    • Anonyymi

      Herääkö kysymyksiä ja niihin vastauksia?


      Isoäiti kuoli koronaan, jonka tartutti todennäköisesti rokottamaton hoitaja – lapsenlapsi: "On tyrmistyttävä ajatus, että tartunta tulee hoitajan kautta"

      https://yle.fi/uutiset/3-12215800

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pakkorokotus?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Omicronia vastaan ei tarvita mitään lisäsuojaa koska se aiheuttaa vain lieviä oireita.


    • Anonyymi

      Miten on nuo tehohoitokustannukset, kuka maksaa itse ja kuka ei?

    • Anonyymi

      Tämä on timanttia avauksessa:

      Ihmiskuntaa on rokotettu ehkä 100 vuotta ja olemme olleet "ihmisinä" Maan päällä jo noin 200 000 vuotta ja selvinneet tyylikkäästi sopeutuen omaan tasapainolokeroon viimeiset 199900 vuotta - ilman rokotuksia, vaikka virukset ovat jyllänneet vuosisatamiljoonat - kimpassa tai ei bakteerien kanssa >

      • Anonyymi

        Kompataan täydellisesti.


    • Anonyymi

      Jo yli kolmannes koronatartunnan saavista on täysin rokotettuja, mutta THL ei suunnittele rokotettujen ohjeistuksen muuttamista #uutisvahti


      https://yle.fi/uutiset/3-12220922

      • Anonyymi

        Entä tänään?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Hallitus on pettänyt teidät ja myynyt teidät Kiinalle" - Riccardo Bosi, A1-puolueen johtaja
      https://www.youtube.com/watch?v=bN90aTt3lZU

      Riccardo Bosi johtaa Australia One -puoluetta, joka on perustettu taistelemaan globalismia vastaan ja jonka tavoitteena on poistaa "perustuslain vastainen hallitus". Puolue on tullut tunnetuksi pandemian vuoksi, ja tässä laajassa keskustelussa [katso aikaleimat alla] Bosi keskustelee Kalkine TV:n juontajan James Prestonin (Insta: @jppretzel, Twitter: @jppresto) kanssa COVID:sta, rokotevelvoitteista, hallituksen vastauksista, Kiinan uhasta ja Australian asuntokriisistä. Kysymykset: "Mitä on tekeillä?

      00:00 Perustuslain vastainen hallitus
      00:12 Monologi Johdanto
      00:52 Mikä on A1:n kanta COVID-virukseen ja hallituksen reaktioon?
      02:19 Miksi tiedotusvälineet raportoivat hyvin erilaisista määristä, jotka osallistuvat vapausmielenosoituksiin?
      03:39 Mike Carltonin väitteet kapinasta
      06:23 Laittomat hallitukset
      08:10 COVID-19:n alkuperän tutkiminen
      10:45 Miksi Riccardo uskoo, että hallitukset "tappavat kansaansa"?
      15:58 Kiina uhkana Australialle ja muulle maailmalle
      19:20 Pitäisikö Australian boikotoida Pekingin talviolympialaisia?
      20:33 Australian kiinteistöjen ulkomaisen omistuksen estäminen
      22:42 Mikä on ratkaisu asuntokriisiin, mitä politiikkoja A1 käyttäisi?
      27:35 Onko A1 virallisesti rekisteröity puolue?
      32:28 Riccardon viimeiset ajatukset
      33:06 Outro

      Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

    • Anonyymi

      Australian Covid-karanteenileirit: Onko tämä tulevaisuus??
      https://www.youtube.com/watch?v=tBHkd3sXxT8

      "Kun katsomme läpi historian. Minkäänlaiset hallituksen johtamat "leirit" eivät ole koskaan johtaneet myönteisiin tuloksiin. En myöskään viittaa vain toiseen maailmansotaan."

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen kokoiseen Norjaan luvassa uusia koronarajoituksia – kansanterveyslaitos: Jos mitään ei tehdä, tammikuussa jopa 300 000 tartuntaa päivässä


      https://yle.fi/uutiset/3-12228034

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kun keskusteluun nousi jossain vaiheessa suuri koululaisten määrä uusissa tartunnoissa, asiantuntijat sanoivat, että suurin osa tartunnoista on lähtöisin perhepiiristä.

      29.10.2021 julkaistiin tutkimus, jossa yksilötasolla seurattiin tartuntoja saman kotitalouden asukkailla: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1473309921006484?via=ihub

      Saman kotitalouden asukkailla koronarokotettu ja -rokottamaton:
      - jatkotartuttavat koronaa yhtä paljon
      - saavat koronatartunnan yhtä helposti

      Voisiko olla niin, että koronarokotteet ei ole tie ulos epidemiasta?` Kiinassa tapausmäärien raju lasku vaikuttaisi liittyvän ennemminkin siihen, että rajoitustoimet ovat niin tehokkaita.

    • Anonyymi

      Tehohoitaja Soile Ranne tietää koronapotilaiden olevan kuolemanvaarassa: "Olen se viimeinen ihminen, joka pitää kädestä menehtymisen hetkellä"

      https://yle.fi/uutiset/3-12228135

    • Anonyymi

      Perustuslakivaliokunta: Hallituksen esitys sote-henkilöstön rokotevelvollisuudesta perustuslain mukainen, pakkorokotuksista ei kyse



      https://yle.fi/uutiset/3-12232854

    • Anonyymi

      Sopiva, rajoituksin sopiva tai sopimaton – näin emeritusprofessorin mukaan voitaisiin arvioida työntekijöitä, jotka eivät kerro rokotuksestaan #uutisvahti

      https://yle.fi/uutiset/3-12229109

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Entä nyt?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ansaitsevat lisänsä!


    • Anonyymi

      Tehohoito on ollut äärirajoilla, nyt HUS tarttuu toimeen – lisää paikkoja pysyvästi kahden seuraavan vuoden aikana #uutisvahti

      https://yle.fi/uutiset/3-12232765

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen koronatilanne pahenee ja päättäjiä patistetaan toimimaan nopeasti – ainakin nämä keinot hallituksella on käytössään

      https://yle.fi/uutiset/3-12240275

    • Anonyymi

      Kuka näitä sekavia copy paste hörhöilyjä jaksaa lukea?

      • Anonyymi

        Ainakin sadat ihmiset, joita kiinnostaa tietää.


    • Anonyymi

      Ei ole millään perusteltavissa, että rokottamattomien takia ihmisiä kuolee hoitojonoihin. Rokottamattomien agenda aiheuttaa kaaosta ja kuolemaa. Nämä änkyrät makaavat viikkotolkulla letkuissa mahallaan ja pissaletkuissa ja vaipoissa käänneltävinä koomassa ja keuhkot pilalla sen takia, koska ovat hokeneet "minulla on oikeus"-mantraa koko pandemian ajan.

    • Anonyymi

      Keino se on sekin usuttaa kansa toisiaan vasten. Rokotetta himoitsevat idiootot vs. se älykkäämpi vähemmistö.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Huolehdimme Omasta puolustusjärjestelmästä!


    • Anonyymi

      Jos ihmiskunta on kehittynyt tieteessä niin pitkälle, että se pystyy torjumaan kärsimystä ja kuolemaa okotteilla, on rikollista, jos rokotteista kieltäydytään ja aiheutetaan yhteisölle ylimääräisiä tartuntoja ja hoitovelkaa vain sen takia, että oma "oikeus" olla ääliö on olevinaan tärkeämpi kuin ihmisten terveys ja turvallinen yhteiskunta.

      • Anonyymi

        Individualismi vai kollektivismi?


    • Anonyymi

      Entä nyt: rokottaen tai ilman, mitä mieltä olet? Ja artisti maksaa hoitokulut, eikö?

    • "Ihmiskuntaa on rokotettu ehkä 100 vuotta ja olemme olleet "ihmisinä" Maan päällä jo noin 200 000 vuotta ja selvinneet tyylikkäästi sopeutuen omaan tasapainolokeroon viimeiset 199900 vuotta - ilman rokotuksia, vaikka virukset ovat jyllänneet vuosisatamiljoonat - kimpassa tai ei bakteerien kanssa"

      Jos teksti on Luoman omaa, logiikka kyllä hakeetyperyydessään vertaistaan...

      Ilmeisesti tekstin tuottaja ei ihan ymmärrä, että teknologia ja lääketiede ovat kehittyessään muuttaneet elämänlaatuamme huomattavasti paremmaksi. Tämä Luomankin on syytä muistaa - varsinkin seuraavan kerran, kun lääketieteellistä apua tarvitsee.

      Mikäli Herra Luoma ei usko, kannattaa tutustua vaikkapa oloihin ennen antibiootteja ja rokotteita.

      • Anonyymi

        Voitko jotenkin perustella "typeryyttä"?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voitko jotenkin perustella "typeryyttä"?

        Kyllä. Luoma (käytännössä sinä) julistaa sitä, mitään ilman rokotteitakin on pärjätty. Etkö sinä ymmärrä lukemaasi?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sairaalassa on nähty vaikeita tilanteita raskaana olevilla – TAYSin ylilääkäri: koronainfektio on hengenvaarallinen raskaana olevalle rokottamattomalle


      https://yle.fi/uutiset/3-12242626

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ja niiden arabit ja palestiinalaiset (lisäys) ...


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Milloin generoituu tappavampi versio?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämä on avauksen merkittävin kohta!

      Ihmiskuntaa on rokotettu ehkä 100 vuotta ja olemme olleet "ihmisinä" Maan päällä jo noin 200 000 vuotta ja selvinneet tyylikkäästi sopeutuen omaan tasapainolokeroon viimeiset 199900 vuotta - ilman rokotuksia, vaikka virukset ovat jyllänneet vuosisatamiljoonat - kimpassa tai ei bakteerien kanssa >

      • Anonyymi

        Vuonna 1927 maailmassa oli noin 2 miljardia ihmistä. Nyt on noin 8 miljardia, eli noin sadassa vuodessa on tullut 6 miljardia nuppia lisää. Tahtoo sanoa, että nuppien tiheys on kasvanut ja siten pöpötartunnat helpottuneet.
        Rokotuksilla pyritään tätä tarttumista ja vakavaa sairastumista vähentämään.


      • Anonyymi

        Tässä se tärkein kommentti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuonna 1927 maailmassa oli noin 2 miljardia ihmistä. Nyt on noin 8 miljardia, eli noin sadassa vuodessa on tullut 6 miljardia nuppia lisää. Tahtoo sanoa, että nuppien tiheys on kasvanut ja siten pöpötartunnat helpottuneet.
        Rokotuksilla pyritään tätä tarttumista ja vakavaa sairastumista vähentämään.

        Justinianuksen rutto 500-luvulla tappoi tehokkaasti ja väki väheni.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Näin tärkeä avaus ja 44 epäkelpoa kommenttia poistettu! Mikä mättää - älämölöä ja öyhötystä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oletko rokotettu? 1 2 3. ... ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kysyttiin: oletko rokotettu?

    • Anonyymi

      Avauksessa ennustus ja toteamus toteutuvat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Maksaako rokotekieltäytyjä koko sairaalalaskun todellisuuden, jos saa hoitoa juuri koronaan?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        100 vuotta sitten Espanjantautiin kuoli arviolta 30-50 miljoonaa. Tauti muutin nousi pintaan USA:ssa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "On tapauksia, joissa viimeisiksi sanoiksi on jäänyt katumus ottamattomasta rokotteesta" – lääkäri Santeri Seppälällä jää koronavirusta vastaan taistellessa vapaat väliin


      https://yle.fi/uutiset/3-12253527

    • Anonyymi

      Maailman eniten pistetty koronarokote, Kiinan Sinovac, ei raportoituja sivuvaikutuksia, teho noin 80 prosenttia. Miljardi rokotetta Afrikkaan - ilmaiseksi.

      • Anonyymi

        Brasiliassa Sinovacin teho on ollut 50 % - pakko antaa ilmaiseksi, koska ei sitä kukaan ostaisi.


    • Anonyymi

      Suomeen on tulossa koronarokotteita, joiden toivotaan kääntävän epäilijöiden päät – tämä uusista tulokkaista tiedetään


      https://yle.fi/uutiset/3-12245617

    • Anonyymi

      "Tyhmälle" aloittajalle; En ole ottanut rokotetta mutta en ole myöskään kieltäytynyt sen ottamisesta. Itseasiassa en oikeastaan ajattele koko asiaa kun ei esim. töiden paiskinnalta ehdi, toisin kuin te kotona "lorvailevat" netissä pyörijät joiden elämän "tyhjyyden" täyttää koronauutisten "sairaalloinen" ahminta.
      En ole myöskään esim. käynyt autokoulua mutta en ole kieltäytynyt sen käymisestä. Onko asia ymmärretty.
      PS. Ja sairaanhoitopiirissä, johon asuinkuntani kuuluu, ei kukaan ole kuollut koronaan.
      Totta tuo on vaikka epäilemättä moni koronahysteerikkotäti ei tuota uskoisikaan.

      • Anonyymi

        Eli antaisit omikronin levitä vapaasti ja näin täysimmuniteetti koko kansakunnalle lopulta koittaa.


    • Anonyymi

      Aihe lienee raskas ja vaikea, sillä täällä on 49 hylättyä kommenttia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      En ole käynyt piikillä. En usko influenssarokotteiden estävän vakavaa sairastumista. Rokotteet saattavat aiheuttaa vakavia sivuoireita, joten olen katsonut viisaimmaksi jättää ne väliin, sillä minulla on allergioita. Media jauhaa täysin asiattomasti salaliittoteorioitaan, vaikka rokotteista kieltäydytään järkevinkin perustein. Virus iskee, jos on iskeäkseen ja seuraukset ovat mitä ovat.

      • Anonyymi

        Jos joudut Koronan vuoksi teholle, maksatko koko todellisen laskun?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Avataanko koko yhteiskunta Omikronille? Saammeko nopeammin laumaimmuniteetin ja millä "hinnalla"?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Joko antaudumme?


    • Anonyymi

      Nostammeko kädet pystyyn? Annetaanko evoluution hoitaa tehtävänsä? Hävisimmekö ihmiskuntaan pelin?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Persut?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten kauan hoitohenkilökunta jaksaa?

      • Anonyymi

        Kohta repeää!


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Karkasiko Kotona käsistä? Kädet pystyyn? Antaa mennä, luotetaan luonnolliseen laumasuojaan?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      'HUS-vt. toimitusjohtaja, aiemmin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi kannusti uutistietojen mukaan jo noin vuosi sitten seuraamaan HUS-sairaaloiden teho-osastojen käyttöastetta ja mihin tehtäviin |1.

      |1 " ... IS-ote: " ... Tehohoitoon joutuvista koronapotilaista lähes kaikki ovat Mäkijärven mukaan rokottamattomia,'

      Varmasti oli vuosi sitten tehohoitopotilaat rokottamattomia.

    • Anonyymi

      Veli työskentelee kätilönä briteissä. Valtavasti epämuodostumia vasta syntyneissä!

    • Anonyymi

      Kiinassa on median näkökulmasta nyt tehty Koronan osalta kaikki väärin.

    • Anonyymi

      Mielipiteitä Suomessa olevista - saatavista Covid-19 rokotteista?

    • Anonyymi

      Todellinen covid-19 kuolleisuus Suomessa aikajanalle.

      • Anonyymi

        Väkilukuun suhteutettaessa enemmän kuin Kiinassa.


    • Anonyymi

      Jännnä juttu että Suomalaiset on tunnollisempia kuin Eurooppalaiset ja tottelee auktoriteetti ja hallitsijat , 100 kerta paremmin kuin Eurooppalaiser ja varmasti ottaa kaikki piikkit mitä saa . Mutta kumminkin


      Viime viikolla koronakuolleisuus oli Suomessa kolme kertaa yli EU-maiden keskiarvon.

      Mitä tämä puhuu teille ?

      • Anonyymi

        Entä trollien kuolleisuus vatsasyöpään?


      • Anonyymi

        Nykyiset rokotteet eivät enää tehoa uusiin Korona-versioihin


      • Anonyymi

        Vanhukset jäivät kiltisti kotiin sairauksineen, eivätkä hakeutuneet lääkäriin.


    • Anonyymi

      Pikagallup:

      Oletko jo sairastanut Koronan?

    • Anonyymi

      Gallup:

      Onko joku läheisesi kuollut Koronaan?

      • Anonyymi

        Mikä oli todellinen tilasto maittain nyt, kun Korona on "selätetty" -toistaiseksi?


    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009308442.html
      "Kiinalaisten matkustajien testaaminen on turhaa, sanoo THL:n Jari Jalava
      THL:n johtavan asiantuntijan Jari Jalavan mukaan uusi Kiinasta matkustavien koronatesti­vaatimus on jopa turha".

      Näin todelliset asiantuntijat

      JA sitten:

      näin sitten poliitikot, jotka haluavat jatkaa politikoimista idän ja lännen vastakkain asettelun nimissä!

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009311002.html
      "Ministeri Kiuru: Suomi alkaa valmistella rajoituksia Kiinasta matkustaville"

    • Anonyymi

      Tunnistatko sairastaneesi Koronan?

    • Anonyymi

      Nyt eletään 6.3.2023. Entä nyt? Miten Korona on sinua kohdellut?

    • Anonyymi

      Onko jo jossain vedetty yhteenveto Koronan menetyksistä?

    • Anonyymi

      Sairastitko Koronan?

    • Anonyymi

      Onko korona selätetty. Mikä on tilanteesi?

    • Anonyymi

      Summa summarum: Miten koit Koronan?

    • Anonyymi

      Onko Korona selätetty? Eipä juurikaan enää uutisointia.

      • Anonyymi

        Viikoittain kuolee n. 50 - 100 henkilöä joko suoraan koronaan tai korona on ollut myötävaikuttavana tekijänä.


    • Anonyymi

      Miten Korona kohteli sinua?

    • Anonyymi

      Oliko otettu korona-valtiovelka hyödyllistä kansantaloudellemme?

    • Anonyymi

      Onko koronapandemia jo ohi?

    • Anonyymi

      Iskikö Korona sinuun, kokemuksia?

    • Anonyymi

      Uusia pandemioita tullee syntymään yhä useammin ja useammin, mutta mistä johtuen! Siinäpä kaikkien kysymysten äiti! Kertokaahan ajatuksia.

    Ketjusta on poistettu 49 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      252
      18515
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3175
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2171
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1735
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1426
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1282
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1101
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe