Koronaa puolelta ja toiselta - rokottaen ja kieltäytyen

(Otamme innokkaasti rokotteita ja osa vastustaa niitä sinnikkäästi -ehkä tässä ääripäät, mutta miksi? Molemmille on laajassa näkökulmassa puolensa ja perustelunsa)

HUS-vt. toimitusjohtaja, aiemmin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi kannusti uutistietojen mukaan jo noin vuosi sitten seuraamaan HUS-sairaaloiden teho-osastojen käyttöastetta ja mihin tehtäviin |1.

|1 " ... IS-ote: " ... Tehohoitoon joutuvista koronapotilaista lähes kaikki ovat Mäkijärven mukaan rokottamattomia, joukossa on vain yksittäisiä rokotettuja potilaita. Kaiken kaikkiaan koronan takia sairaalaan joutuneista potilaista 75 prosenttia on rokottamattomia. ... " -näin alan auktoriteetti " ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008423876.html - .

Tänään kansakuntamme on rokotettu yli 12-vuotiaiden osalta yli 80 prosenttisesti, jopa kahteen kertaan - silti väestömme jää rokotteiden ulkopuolella sadoin tuhansin, ja Korona on nyt heidät löytänyt ja löytämässä; siksi "ovela tämä evoluution tuotekehitys" on, että se löytää "itselleen sopivat kohteet" aivan varmasti.

..
Kiina - alkulähde
[ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12192392 - "Kiina tukahduttaa koronaviruksen deltamuunnosta kovin ottein – ..."]

Kiina on tässä mielessä totaalinen valtio. yli 1400 miljoonaista valtiota ei johdeta komiteamietinnöin, vaan käskyt tulevat ja tippuvat nopeasti, tehokkaasti ja pohditusti ja kiinalainen kansakunta ymmärtää tämän erinomaisesti. Perusteluksi voimme löytää tässäkin tilastot, kuten ovat tänään HUS-teho-osastojen tilastot!

Kuuliainen kansa ottaa rokotukset - kun siihen on nyt hyvät perusteet - teho-osastojen hoidokitkin ovat pääsääntöisesti rokottamattomia, sekin on tilastotieto - siis annettu fakta. ..

--
Herää myös kysymys voiko voittoa tavoitteleva ~ https://www.hs.fi/talous/art-2000008416469.html - |2 lääketeollisuus tuottaa valtavia voittoja asiayhteyksissä, joissa on kyse koko ihmiskunnasta - valtioiden haltuunotto? Vai?
.
|2 - Otsikoituna: "Korona­rokotteita tekevät yhtiöt takovat voittoa yli 70 prosenttia liike­vaihdostaan"

Entä kustannukset tilanteessa, jossa valtiot - ainakin Suomessa antavat rokotteet ilmaiseksi --

Oleellista on kysyä hoitojen maksusta, kun ollaan teho-osastoilla, ja tässä rokotetut kontra rokottamattomat |3. Miten on - onko yhteiskuntamme täysin solidaarinen, demokraattisesti oikeudenmukainen, jolloin yhteiskunnan sairaalassa tehohoitopäivä maksaa kaikille samalla lailla. Oikeudenmukaista myös rokottamattomille?

|3 ~ https://yle.fi/uutiset/3-12192997 - "Rokottamattomien osuus sairaalahoidosta 70 prosenttia, myös 33-kertainen riski joutua tehohoitoon – tässä katsaus Suomen koronatilanteeseen"

Entä täydet teho-osastot, kun tilaa pitäisi vaikkapa yhden vuoteen verran löytyä vakavasti hengen hädässä olevalle?

Miten tässä suhtautuu rokottamaton kansanosa, joka vetoaa rokottamattomuuttaan uskoon, luuloon ja erityisesti yksilön oikeuteen, olla ottamatta (joukossa on myös henkilöitä, joille rokotetta ei voida terveydellisistä syistä antaa). Onko yhteiskunnalla velvollisuus ottaa hänet teho-osastolle tulevasta jonojärjestyksestä, vaikka jonossa olisi rokotettuja elämän hädässä olevia potilaita.

Miten on - voidaanko harjoittaa hoitojonopriorisointia?
[ ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/03/juuri-sina-et-saa-nyt-tata-hoitoa.html - ]

Mikäli teho-osastojen kapasiteetti ylittyy lähinnä rokottamattomien vuoksi -
.. olisi lääkkeeksi maksullisuus tai jopa ohjaaminen suurella riskillä normaalille sairaalan vuoteelle - entä lääkärien Hippokrateen vala, jossa luvataan hoitaa kaikkia yhtäläisesti ja tasa-arvoisesti kaikin niine keinoin, joita on taloudellisesti käytettävissä.

--
Periaatteet olla ottamatta rokotusta

Evoluution loi biologisen elollisuuden meille tuntemattomien tekijöiden alkuliemestä. Virukset ovat osa evoluution luomaa elollisuutta, toki sieltä kuoleman rajamailta, kun ahtaasti ihmismäisesti elämää ja kuolemaa |4 käsittelemme. Virus kuitenkin lisääntyy ja vieläpä hyvin tehokkaasti - useimmiten, ja vielä tappaa taas siinäkin monissa tilanteissa - tehokkaasti (Rabies).

Virukset olivat "ensin" tai ainakin paljon ennen kuin "korkeamman tason elämä näki päivänvalon - vaikkapa ihmisenä. Meidän perimästämme on osa kaukaisuudesta - viruksen jäljistä peräisin.

Virukset ovat olleet "aina" ja niillä on tehtävä |* -

.. selkeä tehtävä, ainakin elokuvallisesti harventaa monimutkaisempien elollisten jatkumoa. Virukset saattavat olla evoluution "sotilaita", jotka ylläpitävät tasapainoa, tai yrittävät tehdä niin.
.
|* ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/82000/ebola-mika-onkaan-viruksien-tehtava -

..
Ihmiskuntaa on rokotettu ehkä 100 vuotta ja olemme olleet "ihmisinä" Maan päällä jo noin 200 000 vuotta ja selvinneet tyylikkäästi sopeutuen omaan tasapainolokeroon viimeiset 199900 vuotta - ilman rokotuksia, vaikka virukset ovat jyllänneet vuosisatamiljoonat - kimpassa tai ei bakteerien kanssa >

.
|4 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/11/ihminen-erottuu-aivoistaan-muista.html -

..
47674

623

2930

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tutkija pitää Etelä-Afrikan uutta koronavirusmuunnosta huolestuttavana – nykyrokotteiden teho siihen vielä "tuhannen taalan kysymys"


   https://yle.fi/uutiset/3-12204968

   • Anonyymi

    Nyt leviää kuin kulovalkea.


   • Anonyymi

    Omikron on lempeä, mutta salamana tarttuva, entä kun lempeys katoaa muuntumiskierteessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt leviää kuin kulovalkea.

    Superpandemia?


  • 2

   Osa ihmistä hyväksyy tosiasian, että meidän tuli ja tulee tulla toimeen ilman rokotteita ja antaa altistumisen kohdata meidät ylläpitääkseen vahvuutta ja sietoa elää "oikeaa elämää", jossa heikkouden ja/tai kyvyttömyyden elementit huolehtivat katkeavat elonkaaret, jotka ovat meidän kaikkien Elollisten osalta yhtenäinen jatkumo noista alun hämäryyden Elämän alkuliemistä alkaen - yllättävääkö? Ei suinkaan, vaan varsin loogista - katkeaminen - ilman perillistä syntyy siihen kohtaan, jossa elolliseksi syntyvä ei saa omaa suvunjatkajaa - ja heitä on monia - hyvä vai huono - siihen emme ota kantaa.

   En halua osoitella sormella rokottamattomia - heillä on oikeutensa
   [ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12194034 - "Onko rokottamattomuus syy rajoittaa elämää vai onko se syrjintää? Näin vastaavat eettisyyteen perehtynyt filosofi ja yhdenvertaisuusvaltuutettu"]

   Entä moraali kokonaisuutena? Miten on rokotetut, jotka jäävät mahdollisesti hoitoa vaille, jos ja kun rokottamaton oikeudenmukaisuusperiaatteella ja Hippokrateen valan mahdollistamana vie juuri sen tärkeän paikan ja rokotettu kuolee - miten, miten tähän suhtauduttaisiin?

   Ihminen käy taistelua sellaisia voimia vastaan, joille emme lopulta mahda mitään - vaikka kuinka kehittelisimme erilaisia keinoja ylläpitää meille pidempää elinikää - herää kysymys miksi.

   Onko pitkä elinikä merkki onnellisuudesta ja kyvystä olla osanen kokonaisvaltaisesta luontobiologiasta, jossa tulisi toteutua tasapaino, harmonia ja kilpailuasetelma siten, ettei yksikään laji ole toistaan liiaksi hallitseva (ei myöskään eri ihmisryhmien ja/tai valtioiden kesken!) vai onko niin, että vahvuus kaikissa tilanteissa on määräävä tekijä ja tosiasiaksi jää heikomman katoaminen.

   Ovatko lopulta pitkässä juoksussa rokottamattomat voittajia - ahtaassa merkityksessä ja rokotetut liian kiltteinä, mutta vallitsevina - ainakin useissa valtioissa - häviäjiä; hyväksyen yhteiskuntaopin meille tuomat velvollisuudet, vastuut ja oikeudet. Miten on?

   Entä evoluution näkökulmasta?

   Jos ihminen ei ota rokotetta, hän altistuu. Jos altistuu ja hänen elimistönsä puolustusjärjestelmät toimivat - on se sitä luontaista taistelua elämästä, jossa vain ja ainoastaan eliön oma puolustusmekanismi hoitaa asian. Ihmiskunta lisäsi omaa elinaikaansa, elintasoaan ja elintasosairauksiaan reippaasti luoden tilan, jossa myöhempää lopputulosta emme tunne.

   ..
   Evoluutio on vääjäämätön -

   se toimii aina, ja joka paikassa, teki ihminen millaisia keksintöjä tahansa. Sitä emme tunne emmekä tiedä miten ja millä toimintataajuudella (kellotaajuudella) evoluutio "käsittelee" meidän elämää pidentäviä | helpottavia keksintöjä - ehkä näidenkin varalta on korjaussarjat, joilla evoluutio palauttaa harmoniaa, lajien välistä keskinäisyyttä kuin myös tasapainoa meille monille tuntemattomien lajikohtaisten biomassojen osalta!

   Lopulta on kyse jäljenjätöstä |5 - mikä on millekin lajille "sallittua ja mikä sellaista ylittyvyyttä", jossa päällekäyvyys "syö suhteettomasti toisten lautasilta".

   ..
   Entä rokotteet - pakko, vapaaehtoisuus - rokotetut ja rokottamattomat -

   .. siinäpä pulmia, sillä kaikilla on oikeus Elämään, mutta raja pitää vetää juuri tuohon moraaliin, velvollisuuksiin olla yhteiskunnan osanen, sillä kukaan meistä ei ole ylivertainen - eikä ainakaan voi nauttia oikeuksista ilman velvollisuuksia.

   ..
   PS. Evoluutio valmistaa uusia "tuoteversioita" - sota, kilpailu elintilasta ja kyvystä jatkuu - Afrikasta löydetty uusi Korona-versio ...

   e

   • Anonyymi

    Tutkijat havaitsivat Etelä-Afrikassa huolestuttavan koronamuunnoksen, jota vastaan rokotteet eivät välttämättä suojaa tehokkaasti


    https://yle.fi/uutiset/3-12204926


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tutkijat havaitsivat Etelä-Afrikassa huolestuttavan koronamuunnoksen, jota vastaan rokotteet eivät välttämättä suojaa tehokkaasti


    https://yle.fi/uutiset/3-12204926

    Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

    Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

    Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.


   • Anonyymi

    "Evoluutio on vääjäämätön -

    se toimii aina, ja joka paikassa, teki ihminen millaisia keksintöjä tahansa."

    Juuri niin. Luonto voittaa lopulta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

    Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

    Unohtuu se seikka että koronan tappavuus on samaa luokkaa kuin tavallisen kausi-infulenssan. Eli koronaan sairastuneista selviää hengissä 99,3%.
    Myös Suomen luvut että 75% tehohoidossa olevista on rokottamattomia tuntuu kummalliselta. Ruotsissa tehohoidossa koronan vuoksi olevista 70% on tuplarokotettuja!
    Eihän tässä olekaan kysymys nuhakuumeen hoidosta, vaan siirtymisestä Kiinan mallin mukaiseen totalitarismiin.
    Globaalin eliitin viha eurooppalaisia vapauksia (jotka ovat ainutlaatuisia ja perua valistusajan filosofiasta) on tunnettua. Nyt keksittiin tämä 'pandemia' että ne saataisiin romutettua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

    Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

    Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
    Ne eivät helpota loppuelämää.
    Onhan sekin oma valinta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

    Emme tunne viruksien päämääriä, kuin vain lisääntymisen, mutta tuotekehityksen tavoitteita - lopulta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Unohtuu se seikka että koronan tappavuus on samaa luokkaa kuin tavallisen kausi-infulenssan. Eli koronaan sairastuneista selviää hengissä 99,3%.
    Myös Suomen luvut että 75% tehohoidossa olevista on rokottamattomia tuntuu kummalliselta. Ruotsissa tehohoidossa koronan vuoksi olevista 70% on tuplarokotettuja!
    Eihän tässä olekaan kysymys nuhakuumeen hoidosta, vaan siirtymisestä Kiinan mallin mukaiseen totalitarismiin.
    Globaalin eliitin viha eurooppalaisia vapauksia (jotka ovat ainutlaatuisia ja perua valistusajan filosofiasta) on tunnettua. Nyt keksittiin tämä 'pandemia' että ne saataisiin romutettua.

    Matut on rokottamattomia, ne täyttää tehohoitopaikat! Pubin pitäjältä kysyttiin tänään uutisissa, kannattaako hän koronapassia, vastaus ei, koska ihmisen henkilöllisyyteen ei voi kajota!? Vastaukseni on : siksi ei , koska maassamme on tuhansia matuja laittomasti ilman henkilöllisyyttä!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

    Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

    Sairasta on piikkikammo? Ei se satu, usko vaan. Minulla on lapsenlapsia, jotka pelkäävät piikkejä.

    Älä sinä pelkää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Evoluutio on vääjäämätön -

    se toimii aina, ja joka paikassa, teki ihminen millaisia keksintöjä tahansa."

    Juuri niin. Luonto voittaa lopulta.

    Vai niin, ja sitten kun ajattelee niin kuin ANO eno? sitten on viisas?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Unohtuu se seikka että koronan tappavuus on samaa luokkaa kuin tavallisen kausi-infulenssan. Eli koronaan sairastuneista selviää hengissä 99,3%.
    Myös Suomen luvut että 75% tehohoidossa olevista on rokottamattomia tuntuu kummalliselta. Ruotsissa tehohoidossa koronan vuoksi olevista 70% on tuplarokotettuja!
    Eihän tässä olekaan kysymys nuhakuumeen hoidosta, vaan siirtymisestä Kiinan mallin mukaiseen totalitarismiin.
    Globaalin eliitin viha eurooppalaisia vapauksia (jotka ovat ainutlaatuisia ja perua valistusajan filosofiasta) on tunnettua. Nyt keksittiin tämä 'pandemia' että ne saataisiin romutettua.

    Tosi asiantuntematonta mutu-tietoa ei kannattaisi täällä levitellä!


   • Anonyymi

    Kyllähän tuntuu että joku jalostaa virusta laboratoriossa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

    Länsimaat yrittävät nyt pitää kynsin ja hampain yllä vanhaa normaaliaan haalimalla rokotteita itselleen. Sen sijaan että niitä jaettaisiin tasaisemmin ja siirryttäisiin uuteen normaaliin rajoituksineen. Kehitettävä uusia riskittömiä tapoja viettää vapaa-aikaa niin että sosiaaliset ynnä muut tarpeet tulevat tyydytetyiksi. Jos esim. baareilu ei korona-aikaan näytä turvallisesti luonnistuvan, se ei sitten ole kertakaikkiaan ole mahdolllista. Uskottava tämä. Rokotteiden hiipuva suoja tulee kohta vastaan.
    Nytkö tämän uuden variantin myötä kaikki panokset laitetaan uuteen rokotuskierrokseen länsimaille jättäen köyhemmät taas odottelemaan vuoroaan. Siellä ne variantit sitten kehittyvät. Loputon kierre. Uskottava että rikkaan pohjoisen myös tehtävä uhrauksia. Myös taloudellisia. Sulkuja yms. siis kehiin. Ihmiset koteihinsa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
    Ne eivät helpota loppuelämää.
    Onhan sekin oma valinta.

    Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
    Ne eivät helpota loppuelämää.
    Onhan sekin oma valinta.

    Niin tekee tupakointikin.
    Mulla oli korona ja tupakoinnin loptin jo kauan sitten.
    HAMPPU R-kioskeihin!!! Hamppu opetti ja lopetti sauhuttelelun!
    HAMMPU auttoi hengittämään kevyesti.

    Miksei ihminen saa nauttia vapaudesta vaan aina on joko vitun runkku määräilemässä_?
    On aivan sama onko rokotettu tai ei .Korona tulee kulkemaan koko väestön läpi ennen kuin katoaa tai sitten ei katoa.
    Ketä kiinnostaa ? 99.99% jatkaa elämäänsä haistavitun koronasääntöviidakossa otti rokotuksen tai ei.
    Jos en kuollut koronaan, niin ei siihen sitten kuole vaikka se tulisi kymmenen kertaa vuodessa takaisin. Samoin kuin flunssa. Eikä flunssaakaan saa kuin aniharvoin
    Itse asiassa se oli kuin flunssa muttei niin räkäinen

    Olisi hyvä jos korona tappaisi oikein kunnolla. Ainakin puolet koko maailman väestöstä joutaisi helvettiin.

    Jos oisin korona niin valitsisin kaikki mulkut, poliisit ja pihtarit haudan lepoon. Säästäisin bikerit ja huorat, muusikot, sekä kovimmat juopot. Koko jeesus- ja allahukaarti palaisi hetkessä roviolla... Ehkä Buddhalaiset vois säästää_?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sairasta on piikkikammo? Ei se satu, usko vaan. Minulla on lapsenlapsia, jotka pelkäävät piikkejä.

    Älä sinä pelkää.

    minulla on sukulaisia jotka pelkää viiruksia. Alä sinä pelkää.


   • Anonyymi

    --Evoluutio on vääjäämätön - se toimii aina, ja joka paikassa, teki ihminen millaisia keksintöjä tahansa.--

    "Evoluutio" on Charles Darwinin mielikuvituksen luomus, kun ei miesparka tiennyt genetiikasta mitään. Nykydarvinistit elävät vieläkin samassa tietämättömyydessä.

    Evolutionisti uskoo elämän itsestään syntymiseen elottomasta materiasta, aineettoman geneettisen informaation syntymiseen elottomasta materiasta, evoluution käynnistymiseen taianomaisesti vastoin tunnettuja fysiikan, genetiikan ja biokemian lakeja, makroevoluutioon joka ohittaa tunnetut biomekanismit, sekä välimuotofossiileihin joita kukaan ei näe.

    Tajuttuaan itsekin evoluutioteoriansa onttouden, evolutionistit alkoivat markkinoida eliöiden sopeutumismuuntelua evoluutiona. Yhtään uutta eliölajia ei ole sillä konstilla syntynyt, vain pieniä ulkonäkömuutoksia, enimmillään saman lajin alalajeja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

    --Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. --

    Juuri näin - syntyy variantteja, ei uusia viruslajeja. Toisin sanoen ei evoluutiota.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

    Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

    Evoluution tiekartassa ei ole rokotteita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sairasta on piikkikammo? Ei se satu, usko vaan. Minulla on lapsenlapsia, jotka pelkäävät piikkejä.

    Älä sinä pelkää.

    Tyhmäkö olet?
    Ei kukaan jätä rokotetta ottamatta siksi, että pelkää pistämistä, ainakaan kukaan aikuinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
    Ne eivät helpota loppuelämää.
    Onhan sekin oma valinta.

    Piikkihaittakin oma valinta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän tuntuu että joku jalostaa virusta laboratoriossa

    Niin tekevät. Onhan tiedossa että näitä vitsauksia alkaa jatkossa tulla tuon tuosta.
    Eliitti saa mitä tahtoo. Paljon rahaa aiheuttamastaan kärsimyksestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sairasta on piikkikammo? Ei se satu, usko vaan. Minulla on lapsenlapsia, jotka pelkäävät piikkejä.

    Älä sinä pelkää.

    Mahtuuko ajatusmaailmaasi sellainen seikka, että kyse on jostain muusta kuin piikkikammosta?

    Ja suurin osa koronarokotteesta kieltäytyjistä ei ole rokotevastaisia.


   • Anonyymi

    Käännytys sydänleikkaussalin ovelta vakavoitti Ulla-Maj Wideroosin – selvitimme, paljonko vakavia leikkauksia on siirretty koronan takia


    https://yle.fi/uutiset/3-12205223


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tutkijat havaitsivat Etelä-Afrikassa huolestuttavan koronamuunnoksen, jota vastaan rokotteet eivät välttämättä suojaa tehokkaasti


    https://yle.fi/uutiset/3-12204926

    Omikronia leviää nyt huippuvauhtia! Entä seuraava versio, on se hyytävän tappava?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

    Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

    Rokotteet tulevat aina jälkijunassa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Unohtuu se seikka että koronan tappavuus on samaa luokkaa kuin tavallisen kausi-infulenssan. Eli koronaan sairastuneista selviää hengissä 99,3%.
    Myös Suomen luvut että 75% tehohoidossa olevista on rokottamattomia tuntuu kummalliselta. Ruotsissa tehohoidossa koronan vuoksi olevista 70% on tuplarokotettuja!
    Eihän tässä olekaan kysymys nuhakuumeen hoidosta, vaan siirtymisestä Kiinan mallin mukaiseen totalitarismiin.
    Globaalin eliitin viha eurooppalaisia vapauksia (jotka ovat ainutlaatuisia ja perua valistusajan filosofiasta) on tunnettua. Nyt keksittiin tämä 'pandemia' että ne saataisiin romutettua.

    Läntinen valistusfilosofia tuhosi elomme tuottavan luontobiologian henkihieveriin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Matut on rokottamattomia, ne täyttää tehohoitopaikat! Pubin pitäjältä kysyttiin tänään uutisissa, kannattaako hän koronapassia, vastaus ei, koska ihmisen henkilöllisyyteen ei voi kajota!? Vastaukseni on : siksi ei , koska maassamme on tuhansia matuja laittomasti ilman henkilöllisyyttä!!

    Maailmassa kuolee joka päivä 3400 lasta likaisen käyttöveden aiheuttamaan ripuliin. Jo kymmenien vuosien ajan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän tuntuu että joku jalostaa virusta laboratoriossa

    Jenkkien kemiallisen sodan tuotekehitysyksikkö?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
    Ne eivät helpota loppuelämää.
    Onhan sekin oma valinta.

    Oletko lukenut tuon mediasta, ja uskot todeksi, vai omakohtainen kokemus?
    Tiedän 30 koronan sairastanutta, kaikille oli lievä. Siksi ihmettelen yleistämistäsi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
    Ne eivät helpota loppuelämää.
    Onhan sekin oma valinta.

    Niin tekee tupakointikin.
    Mulla oli korona ja tupakoinnin loptin jo kauan sitten.
    HAMPPU R-kioskeihin!!! Hamppu opetti ja lopetti sauhuttelelun!
    HAMMPU auttoi hengittämään kevyesti.

    Miksei ihminen saa nauttia vapaudesta vaan aina on joko vitun runkku määräilemässä_?
    On aivan sama onko rokotettu tai ei .Korona tulee kulkemaan koko väestön läpi ennen kuin katoaa tai sitten ei katoa.
    Ketä kiinnostaa ? 99.99% jatkaa elämäänsä haistavitun koronasääntöviidakossa otti rokotuksen tai ei.
    Jos en kuollut koronaan, niin ei siihen sitten kuole vaikka se tulisi kymmenen kertaa vuodessa takaisin. Samoin kuin flunssa. Eikä flunssaakaan saa kuin aniharvoin
    Itse asiassa se oli kuin flunssa muttei niin räkäinen

    Olisi hyvä jos korona tappaisi oikein kunnolla. Ainakin puolet koko maailman väestöstä joutaisi helvettiin.

    Jos oisin korona niin valitsisin kaikki mulkut, poliisit ja pihtarit haudan lepoon. Säästäisin bikerit ja huorat, muusikot, sekä kovimmat juopot. Koko jeesus- ja allahukaarti palaisi hetkessä roviolla... Ehkä Buddhalaiset vois säästää_?

    Omikron leviää nyt räjähdysmäisesti Suomessa – tällaiset ovat oireet

    https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/479fa094-7a85-4774-bca1-1d88bf4b78cc


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

    hypokraatin vala.

    ps.

    ilelle, jos ei o jo huomannut

    https://www.google.se/search?q=koronarealisti t


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Omikron.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, ihminen voi sairastaa koronan, kuolematta siihen ja saa immuniteetin. Ei rokote ole ainoa keino. Ymmärrätkö itsekään mitä mieltä olet?

    Jos rokote ei tehoa miksi pitää silti piikittää? Sairasta ajattelua.

    Otetaanko käyttöön "antaa mennä meininki"? Annetaan Koronan levitä vapaasti, kyllä kai se luonto omistaan huolen pitää?


   • Anonyymi

    Ilman terveydellisiä syytä rokottamattomille täyslasku yhteiskunnan sairaaloista. Ei korvauksia?


   • Anonyymi

    Mikä on seuraava - puhutaan jo tri-X:stä! (?)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

    Virukset ovat olleet "aina" ja tulevat olemaan senkin jälkeen, kun ihmiskunta on sammunut!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Evoluutio on vääjäämätön -

    se toimii aina, ja joka paikassa, teki ihminen millaisia keksintöjä tahansa."

    Juuri niin. Luonto voittaa lopulta.

    Virus on osa luontoa, evoluution koneistoa, joka "säätää" ... Sinuakin!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
    Ne eivät helpota loppuelämää.
    Onhan sekin oma valinta.

    Joutuu verovarojen armoille, lisääntyvinä vaivoina ja niiden hoitona.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sairasta on piikkikammo? Ei se satu, usko vaan. Minulla on lapsenlapsia, jotka pelkäävät piikkejä.

    Älä sinä pelkää.

    Miten voimme tässä luottaa maailman nopeimpaan tuotekehitykseen, normisti rokotteet ja/tai lääkkeen kehitys vie noin 10 vuotta, kaikkine testeineen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vai niin, ja sitten kun ajattelee niin kuin ANO eno? sitten on viisas?

    Ano, on hän se punttijulli? Tonin inkarnaatio.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän tuntuu että joku jalostaa virusta laboratoriossa

    Aikanaan viruksia tehtailtiin aseiksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Länsimaat yrittävät nyt pitää kynsin ja hampain yllä vanhaa normaaliaan haalimalla rokotteita itselleen. Sen sijaan että niitä jaettaisiin tasaisemmin ja siirryttäisiin uuteen normaaliin rajoituksineen. Kehitettävä uusia riskittömiä tapoja viettää vapaa-aikaa niin että sosiaaliset ynnä muut tarpeet tulevat tyydytetyiksi. Jos esim. baareilu ei korona-aikaan näytä turvallisesti luonnistuvan, se ei sitten ole kertakaikkiaan ole mahdolllista. Uskottava tämä. Rokotteiden hiipuva suoja tulee kohta vastaan.
    Nytkö tämän uuden variantin myötä kaikki panokset laitetaan uuteen rokotuskierrokseen länsimaille jättäen köyhemmät taas odottelemaan vuoroaan. Siellä ne variantit sitten kehittyvät. Loputon kierre. Uskottava että rikkaan pohjoisen myös tehtävä uhrauksia. Myös taloudellisia. Sulkuja yms. siis kehiin. Ihmiset koteihinsa.

    Länsi toimii itsekkäästi, kohtalokkain seurauksin. Kiina luovutti/ luovuttaa Afrikkaan kaksi miljardia koronarokotetta. Ilmaiseksi. Tosin "ilmaisia lounaita ei ole" 🤨


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Korona jättää keuhkoihin pysyviä muutoksia.
    Ne eivät helpota loppuelämää.
    Onhan sekin oma valinta.

    Niin tekee tupakointikin.
    Mulla oli korona ja tupakoinnin loptin jo kauan sitten.
    HAMPPU R-kioskeihin!!! Hamppu opetti ja lopetti sauhuttelelun!
    HAMMPU auttoi hengittämään kevyesti.

    Miksei ihminen saa nauttia vapaudesta vaan aina on joko vitun runkku määräilemässä_?
    On aivan sama onko rokotettu tai ei .Korona tulee kulkemaan koko väestön läpi ennen kuin katoaa tai sitten ei katoa.
    Ketä kiinnostaa ? 99.99% jatkaa elämäänsä haistavitun koronasääntöviidakossa otti rokotuksen tai ei.
    Jos en kuollut koronaan, niin ei siihen sitten kuole vaikka se tulisi kymmenen kertaa vuodessa takaisin. Samoin kuin flunssa. Eikä flunssaakaan saa kuin aniharvoin
    Itse asiassa se oli kuin flunssa muttei niin räkäinen

    Olisi hyvä jos korona tappaisi oikein kunnolla. Ainakin puolet koko maailman väestöstä joutaisi helvettiin.

    Jos oisin korona niin valitsisin kaikki mulkut, poliisit ja pihtarit haudan lepoon. Säästäisin bikerit ja huorat, muusikot, sekä kovimmat juopot. Koko jeesus- ja allahukaarti palaisi hetkessä roviolla... Ehkä Buddhalaiset vois säästää_?

    III-kaljakin saatiin Ärrälle 🤣😂🤔


   • Anonyymi

    Entä seuraava variaatio, jos se onkin tappavampi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä enemmän viruksia on ja mitä pitempään pandemia jatkuu niin sitä enemmän ja pahempia variantteja syntyy. Rokotuksista kieltäytyminen on tässä valossa aivan järkyttävän edesvastuutonta. Luomuimmuniteetin tavoittelu todettiin vääräksi jo reilu vuosi sitten, nyt se olisi vielä järjettömämpää. Katastrofiiinhan se johtaisi. Vaikka rokotusten teho onkin ollut pettymys niin se on ehdottomasti ainoa mahdollisuus saada pandemia pysäytetyksi. Korona-virus on todella sitkeä pirulainen. Rokotus ei kykene pysäyttämään sitä kuin seinään. Virus pääsee keuhkoihin, mutta rokotettujen ja taudin sairastaneiden elimistö kykenee taistelemaan sitä vastaan tehokkaammin. Koronaa ei ikävä kyllä voi tukahduttaa, mutta sitä voidaan pitää kurissa ja sen tuhoisuutta vähentää.

    Espanjan tauti, eilen YLE TV1, löytyy Areenasta.


  • Anonyymi

   Herkkä otsikko! Johtaa kysymykseen elämn oikeudesta.

   • Anonyymi

    Menikö sinulla ajatukset sellaiseen? Miksi?


   • Anonyymi

    Rokotuspakolla?


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?

    Arvattavasti rokottamattomat - onkin hyvä kysyä kaikille kuuluvasta oikeudesta elää!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?

    Hoitajapula niitä kuormittaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hoitajapula niitä kuormittaa.

    Mitä tehdään asialle - palkitaan ekstrana? Tuodaan Filippiineiltä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hoitajapula niitä kuormittaa.

    Ovatko kaikki hoitajat rokotettu?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?

    ... osastoja 😉


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hoitajapula niitä kuormittaa.

    Näin minäkin ymmärtäisin, paljon hoitajia lähtenyt muihin hommiin ja sijaisia on vaikea saada. Päteviä hoitajia yhä vähemmän, varsinkin erityisosaamista vaativaan työhön.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hoitajapula niitä kuormittaa.

    Hesarista: "Kaksi kolmasosaa kuntapäättäjistä korottaisi hoitajien palkkoja lääkkeenä hoitajapulaan"   • Anonyymi kirjoitti:

    Näin minäkin ymmärtäisin, paljon hoitajia lähtenyt muihin hommiin ja sijaisia on vaikea saada. Päteviä hoitajia yhä vähemmän, varsinkin erityisosaamista vaativaan työhön.

    Nyt on aika osata suunnata otettavaa valtion velkaa todellisiin tarpeisiin!


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hoitajapula niitä kuormittaa.

    Hallituksen tomppelit ja tunarit niitä kuormittaa aukomalla rajoja just silloin kun uutta mutanttia on tulossa. Senhän näki siitäkin, kun päästivät ne jalakapallo hulikaanit mölyämään venäjälle, ja toivat välittömästi uutta ruttoa tullessaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hallituksen tomppelit ja tunarit niitä kuormittaa aukomalla rajoja just silloin kun uutta mutanttia on tulossa. Senhän näki siitäkin, kun päästivät ne jalakapallo hulikaanit mölyämään venäjälle, ja toivat välittömästi uutta ruttoa tullessaan.

    Toistaiseksi PM Sanna Marinin NNV-hallitus on selviytynyt kunniakkaasti!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?

    Matut!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinistön kaudella Suomi on romahatanut totaalisesti.

    Vai niin? Oliskohan Tarja pelastanut tästä romahduksesta? Kyllä tavja oli mahalasku, hävettää olla ollut hänen johtamassaan Suomessa! Ja sitten HumuPekka! vai olisko uut oita, miettikää nyt, huhheijaa.


   • Anonyymi
    ilkka.luoma kirjoitti:

    Toistaiseksi PM Sanna Marinin NNV-hallitus on selviytynyt kunniakkaasti!

    No ei ole. Sanna esitää olevansa vasemmistolainen vaikka on todellisuudessa suurpääoman asiaa ajava fasisti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vai niin? Oliskohan Tarja pelastanut tästä romahduksesta? Kyllä tavja oli mahalasku, hävettää olla ollut hänen johtamassaan Suomessa! Ja sitten HumuPekka! vai olisko uut oita, miettikää nyt, huhheijaa.

    Tarja oli oikeasti vasemistolainen toisin kuin Sanna, joka on äärioikeistoa.


   • Anonyymi
    ilkka.luoma kirjoitti:

    Nyt on aika osata suunnata otettavaa valtion velkaa todellisiin tarpeisiin!

    Tämän kun olis tehnyt vuosi sitten voisi meillä olla nyt niitä paljon kaivattuja hoitajia.

    no politiikka on arvovalintoja ja meidän hallituksen arvot löytyvät suurpääoman agendasta. Mieluummin kaikki rahat ylikansallisille korporaatioille ja heidän tarjoamille ratkaisulille kuin paikalliseen osaamiseen. Ei sen niin väliä vaikka ne korporaatiot olis sitten valehdeleet tuotteensa kyvyn hoitaa tarvittavaa ongelmaa. tämä sama meillä toistuu kaikessa koska elämme korporaatio fasismissa emmekä enää kansanvaltaisessa demokratiassa.

    Kannattaa muuten seurata millaisia palkintoja nämä meidän johtajat tulevat saamaan kun siirtyvät korporaatioiden hallituksiin tai eu:n hommiin.


   • Anonyymi

    ---Iltalehdestä: "THL: Rokottamattomien lasten koronatartunnat eivät syynä sairaanhoidon ylikuormittumiselle" ----

    Tämän tiesi UMV-lehti jo aikaa sitten.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Arvattavasti rokottamattomat - onkin hyvä kysyä kaikille kuuluvasta oikeudesta elää!

    Jouni Marttinen on elossa päästyään tehohoitoon: "Hävettää, etten mennyt rokotukseen" – katso, mitä tapahtuu epidemian ytimessä koronaosastolla


    https://yle.fi/uutiset/3-12201207


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    ilkka.luoma kirjoitti:

    Toistaiseksi PM Sanna Marinin NNV-hallitus on selviytynyt kunniakkaasti!

    Omikron viljelee epätietoisuutta.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vakava kysymys - ketkä sitten kuormittavat teho-osstoja?

    Rokottamattomat. Minne hoitolasku?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ovatko kaikki hoitajat rokotettu?

    Ei, eikä osa edes halua!


   • Anonyymi
    ilkka.luoma kirjoitti:

    Nyt on aika osata suunnata otettavaa valtion velkaa todellisiin tarpeisiin!

    Entä tässä tilanteessa F-35 hintalappu?


   • Anonyymi
    ilkka.luoma kirjoitti:

    Toistaiseksi PM Sanna Marinin NNV-hallitus on selviytynyt kunniakkaasti!

    Jopa erinomaisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämän kun olis tehnyt vuosi sitten voisi meillä olla nyt niitä paljon kaivattuja hoitajia.

    no politiikka on arvovalintoja ja meidän hallituksen arvot löytyvät suurpääoman agendasta. Mieluummin kaikki rahat ylikansallisille korporaatioille ja heidän tarjoamille ratkaisulille kuin paikalliseen osaamiseen. Ei sen niin väliä vaikka ne korporaatiot olis sitten valehdeleet tuotteensa kyvyn hoitaa tarvittavaa ongelmaa. tämä sama meillä toistuu kaikessa koska elämme korporaatio fasismissa emmekä enää kansanvaltaisessa demokratiassa.

    Kannattaa muuten seurata millaisia palkintoja nämä meidän johtajat tulevat saamaan kun siirtyvät korporaatioiden hallituksiin tai eu:n hommiin.

    F-35 oli poliittinen arvovalinta.


   • Anonyymi

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Ei yhteiskunta tarjoa rokotteita ilmaiseksi. Sehän tapahtuisi niin että rokotetulle palautettaisiin se osa veroa jonka valtio käytti rokotteen hankkimiseen.

   • Anonyymi

    Kiintoisa kysymys aikana, jolloin valtio tienaa ottamastaan lainasta - koronalainastakin!


   • Anonyymi

    Jaaha, olipa mielenkiintoinen ajatus sinulta. Oletko veronmaksaja??


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Silti voi päätyä sairaalaan vaikka 2piikkiä

   • Anonyymi

    Vakavan perussairauden myötä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vakavan perussairauden myötä?

    Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta. Jos haitta vaatii sairaalahoitoa sitä tuskin koronan aiheuttamaksi luokitellaan...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta. Jos haitta vaatii sairaalahoitoa sitä tuskin koronan aiheuttamaksi luokitellaan...

    Tähän voisi esittää jonkin linkin todisteeksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta. Jos haitta vaatii sairaalahoitoa sitä tuskin koronan aiheuttamaksi luokitellaan...

    Nuo 4000 tapaustahan ovat ilmoittajan itsearvion mukaan vakavia. Ne ovat kansalaisten ilmoittamia ja itse ilmoittaja on ne merkinnyt vakaviksi haitoiksi.
    Ammattilaisethan tutkivat jokaisen haittailmoituksen ja sen vakavuuden ja niissä ei ole löytynyt niitä ’oikeita’ vakavia uusia ja ennen tuntemattomia haittoja käytännössä laisinkaan.,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nuo 4000 tapaustahan ovat ilmoittajan itsearvion mukaan vakavia. Ne ovat kansalaisten ilmoittamia ja itse ilmoittaja on ne merkinnyt vakaviksi haitoiksi.
    Ammattilaisethan tutkivat jokaisen haittailmoituksen ja sen vakavuuden ja niissä ei ole löytynyt niitä ’oikeita’ vakavia uusia ja ennen tuntemattomia haittoja käytännössä laisinkaan.,

    Osa on itsearvioita osa vuorostaan Fimean laittamia, mutta eiköhän niidenkin joukosta löydy sellaisia, jotka hoitoa tarvitsevat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Osa on itsearvioita osa vuorostaan Fimean laittamia, mutta eiköhän niidenkin joukosta löydy sellaisia, jotka hoitoa tarvitsevat.

    Jos Fimea on käsitellyt reilusti yli 6000 ilmoitusta ja näistä ilmoituksista on yli 4000 luokiteltu vakaviksi eikö se tarkoita sitä, että Fimea on hyväksynyt ilmitukset vakavaksi oli se sitten ilmoittajan itse tekemä arvio tai Fimean tekemä. Ei kait käsitellyksi mutu-tuntumalla kuitata mitään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nuo 4000 tapaustahan ovat ilmoittajan itsearvion mukaan vakavia. Ne ovat kansalaisten ilmoittamia ja itse ilmoittaja on ne merkinnyt vakaviksi haitoiksi.
    Ammattilaisethan tutkivat jokaisen haittailmoituksen ja sen vakavuuden ja niissä ei ole löytynyt niitä ’oikeita’ vakavia uusia ja ennen tuntemattomia haittoja käytännössä laisinkaan.,

    Mistä tuo tärkeä tieto olisi saatavilla?


   • Anonyymi
    ilkka.luoma kirjoitti:

    Mistä tuo tärkeä tieto olisi saatavilla?

    Millaista prosenttia se edustaa "onnistuneesti" rokotetuista?


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos Fimea on käsitellyt reilusti yli 6000 ilmoitusta ja näistä ilmoituksista on yli 4000 luokiteltu vakaviksi eikö se tarkoita sitä, että Fimea on hyväksynyt ilmitukset vakavaksi oli se sitten ilmoittajan itse tekemä arvio tai Fimean tekemä. Ei kait käsitellyksi mutu-tuntumalla kuitata mitään.

    Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on:

    johtanut kuolemaan
    hengenvaaraan
    sairaalahoitoon tai sairaalahoidon pitkittymiseen
    aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä (esim. pitkäaikainen työkyvyttömyys)
    synnynnäinen epämuodostuma tai muu synnynnäinen poikkeama

    Vakavuusarvio perustuu ilmoittajan arvioon, jota Fimea ei voi muuttaa vakavasta ei-vakavaksi. Jos vakavuusarviota ei ole ilmoituksessa tehty, Fimea tekee sen. Ilmoitus voidaan lääketieteellisin perustein korottaa ei-vakavasta vakavaksi.

    Ja vakavan haitan johdosta ryhdytään toimenpiteisiin. Niinkuin silloin kun yksi potilas menehtyi saadessaan veritulpan Astra-Zeneca rokotteen jälken, ne vedettiin pois markkinoilta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vakavan perussairauden myötä?

    No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

    Älä levittele tollaista väärää tietoa!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos Fimea on käsitellyt reilusti yli 6000 ilmoitusta ja näistä ilmoituksista on yli 4000 luokiteltu vakaviksi eikö se tarkoita sitä, että Fimea on hyväksynyt ilmitukset vakavaksi oli se sitten ilmoittajan itse tekemä arvio tai Fimean tekemä. Ei kait käsitellyksi mutu-tuntumalla kuitata mitään.

    Ei tarkoita, kyllä mutu vaikuttaa ja paljon!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on:

    johtanut kuolemaan
    hengenvaaraan
    sairaalahoitoon tai sairaalahoidon pitkittymiseen
    aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä (esim. pitkäaikainen työkyvyttömyys)
    synnynnäinen epämuodostuma tai muu synnynnäinen poikkeama

    Vakavuusarvio perustuu ilmoittajan arvioon, jota Fimea ei voi muuttaa vakavasta ei-vakavaksi. Jos vakavuusarviota ei ole ilmoituksessa tehty, Fimea tekee sen. Ilmoitus voidaan lääketieteellisin perustein korottaa ei-vakavasta vakavaksi.

    Ja vakavan haitan johdosta ryhdytään toimenpiteisiin. Niinkuin silloin kun yksi potilas menehtyi saadessaan veritulpan Astra-Zeneca rokotteen jälken, ne vedettiin pois markkinoilta.

    Totuus löytyy täältä?


    Koronavirus | Mikä selittää tilastoja, joiden mukaan rokotettuja kuoli syksyllä rokottamattomia enemmän? Grafiikat näyttävät, miksi rokotteet suojaavat yhä:

    https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008432945.html


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta. Jos haitta vaatii sairaalahoitoa sitä tuskin koronan aiheuttamaksi luokitellaan...

    Tuo 4000 on aika merkityksellinen luku kun mietitään sairaaloiden kuormitusta. Lehtitietojen mukaan koronan takia sairaaloissa on 336 potilasta, joista 20% on tupla rokotettuja ja 70% rokottamattomia.

    Jos noista 4000 samaan aikaan on vaikka 5% sairaaloissa niin silloin tuplarokotettujen kuormitus sairaaloille on 267 ja rokottamattomien 269.

    tietysti voi olla, että nuo haitoista johtuvat sairaala käynnit hajaantuu enemmän, mutta toisaalta tiedetään, että vain pieni prosentti haitoista ilmoitetaan.

    Aikalailla -0 taitaa olla noiden rokotteiden hyöty terveydenhuollon kuorimituksen helpottamiseksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nuo 4000 tapaustahan ovat ilmoittajan itsearvion mukaan vakavia. Ne ovat kansalaisten ilmoittamia ja itse ilmoittaja on ne merkinnyt vakaviksi haitoiksi.
    Ammattilaisethan tutkivat jokaisen haittailmoituksen ja sen vakavuuden ja niissä ei ole löytynyt niitä ’oikeita’ vakavia uusia ja ennen tuntemattomia haittoja käytännössä laisinkaan.,

    Entäs ne kaikki ei niin vakavat tapaukset, joita ei ilmoiteta. Yhdysvalloissa samanlaisesta rokotehaittajärjestelmästä on tehty tutkimus ja todettu sinne päätyvän alle 10% rokotehaitoista. Varmaan suomessa ollaan jonkinverran tunnollisempia raportoijia, mutta tuskin tuolla yli 50% todellisesta määrästä on. Tietysti vakavien haittojen osuus raportoimattomissa on suurempi kuin raportoiduissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on:

    johtanut kuolemaan
    hengenvaaraan
    sairaalahoitoon tai sairaalahoidon pitkittymiseen
    aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä (esim. pitkäaikainen työkyvyttömyys)
    synnynnäinen epämuodostuma tai muu synnynnäinen poikkeama

    Vakavuusarvio perustuu ilmoittajan arvioon, jota Fimea ei voi muuttaa vakavasta ei-vakavaksi. Jos vakavuusarviota ei ole ilmoituksessa tehty, Fimea tekee sen. Ilmoitus voidaan lääketieteellisin perustein korottaa ei-vakavasta vakavaksi.

    Ja vakavan haitan johdosta ryhdytään toimenpiteisiin. Niinkuin silloin kun yksi potilas menehtyi saadessaan veritulpan Astra-Zeneca rokotteen jälken, ne vedettiin pois markkinoilta.

    Eli toimenpiteisiin aletaan vasta kun joku todistettavasti kuolee rokotteeseen :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo 4000 on aika merkityksellinen luku kun mietitään sairaaloiden kuormitusta. Lehtitietojen mukaan koronan takia sairaaloissa on 336 potilasta, joista 20% on tupla rokotettuja ja 70% rokottamattomia.

    Jos noista 4000 samaan aikaan on vaikka 5% sairaaloissa niin silloin tuplarokotettujen kuormitus sairaaloille on 267 ja rokottamattomien 269.

    tietysti voi olla, että nuo haitoista johtuvat sairaala käynnit hajaantuu enemmän, mutta toisaalta tiedetään, että vain pieni prosentti haitoista ilmoitetaan.

    Aikalailla -0 taitaa olla noiden rokotteiden hyöty terveydenhuollon kuorimituksen helpottamiseksi.

    Ja terveydenhuollon kuormituskin perustuu potilaan omaan arvioon milloin hakeutuu lääkäriin. Kuten Fimean rokotehaitta ilmoituksetkin. Ei sillä ole väliä onko ihminen luulosairas jos hän kuitenkin kuormittaa terveyden huoltoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta. Jos haitta vaatii sairaalahoitoa sitä tuskin koronan aiheuttamaksi luokitellaan...

    ---Entäpä ne yli 4000 tapausta, joille piikistä on tullut vakavaksi luokiteltu haitta.---

    Ei riitä.

    Maailman Terveysjärjestö (WHO) perusti VigiAccessin vuonna 2015, jotta yleisö voi käyttää VigiBasea, WHO:n ylläpitämää tietokantaa. VigiAccessin mukaan vuonna 2021 on raportoitu 2 199 476 COVID-19 rokotuksen jälkeistä haittavaikutusta. Tietokannan ADRS (Adverse Drug Reactions) -välilehdellä yleisö voi nähdä raportoitujen vammojen luonteen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

    Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

    Koronapotilaiden teho­hoito­tarve paukahti yli kipu­rajan – "Joka päivä vaikeampaa”

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008440256.html


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tähän voisi esittää jonkin linkin todisteeksi.

    Avauksessa Ilkka kertoo koko todellisuuden puolelta ja toiselta!


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

    Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

    Rokotekieltäytyjät ovat vastuuttomia ääliöitä, mutta sivistysvaltio ei pakkorokota kansalaisiaan

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0f438d96-d217-4fb3-b7cf-915a97c5102e


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on:

    johtanut kuolemaan
    hengenvaaraan
    sairaalahoitoon tai sairaalahoidon pitkittymiseen
    aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä (esim. pitkäaikainen työkyvyttömyys)
    synnynnäinen epämuodostuma tai muu synnynnäinen poikkeama

    Vakavuusarvio perustuu ilmoittajan arvioon, jota Fimea ei voi muuttaa vakavasta ei-vakavaksi. Jos vakavuusarviota ei ole ilmoituksessa tehty, Fimea tekee sen. Ilmoitus voidaan lääketieteellisin perustein korottaa ei-vakavasta vakavaksi.

    Ja vakavan haitan johdosta ryhdytään toimenpiteisiin. Niinkuin silloin kun yksi potilas menehtyi saadessaan veritulpan Astra-Zeneca rokotteen jälken, ne vedettiin pois markkinoilta.

    Presidentti Sauli Niinistö ei usko pakkorokotuksiin, mutta on varma, että korona vielä selätetään: "Vaikeudet ovat voittamista varten"


    https://yle.fi/uutiset/3-12218550


   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

    Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

    Entä tällaista?

    Korona­testien ja -tartuntojen määrä kasvaa, tehohoidon kuormitus kaksin­kertaistui – ”Kuoleman riski suhteessa tapaus­määriin ei ole noussut”


    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008461843.html


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

    Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

    Hengityskoneesta irrotetuilla koronapotilailla on ilmennyt erikoisia piirteitä


    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008467928.html


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo 4000 on aika merkityksellinen luku kun mietitään sairaaloiden kuormitusta. Lehtitietojen mukaan koronan takia sairaaloissa on 336 potilasta, joista 20% on tupla rokotettuja ja 70% rokottamattomia.

    Jos noista 4000 samaan aikaan on vaikka 5% sairaaloissa niin silloin tuplarokotettujen kuormitus sairaaloille on 267 ja rokottamattomien 269.

    tietysti voi olla, että nuo haitoista johtuvat sairaala käynnit hajaantuu enemmän, mutta toisaalta tiedetään, että vain pieni prosentti haitoista ilmoitetaan.

    Aikalailla -0 taitaa olla noiden rokotteiden hyöty terveydenhuollon kuorimituksen helpottamiseksi.

    Teholla 63 koronapotilasta – tehohoidon koordinaattorit: Hallituksen tehtävä rajuja päätöksiä ja heti #uutisvahti


    https://yle.fi/uutiset/3-12239558


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

    Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

    Koronarokotteiden avulla saatettiin välttää lähes 1 500 suomalaisen kuolema #uutisvahti


    https://yle.fi/uutiset/3-12239728


   • Anonyymi
    ilkka.luoma kirjoitti:

    Mistä tuo tärkeä tieto olisi saatavilla?

    Koronavirus | Rokotetulle muodostuu korona­taudista ”super­immuniteetti”– Asian­tuntija selittää, mistä on kyse ja mitä rokotetun elimistössä tapahtuu sairastuessa:


    https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008507209.html


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei todellaKAAN vain noiden perussairauksien myötä, ihan vaan muutenkin.

    Älä levittele tollaista väärää tietoa!!

    Valheenpaljastaja: Tällaista väärää tietoa levitettiin vuonna 2021 – katso, menitkö lankaan.

    https://yle.fi/aihe/a/20-10001906


  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Niin, koska korona tarttuu vasta viiden jälkeen.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tuas thuo halavattun Ilkka!

   • Tervehdys, koen kommenttisi kannustavana :-)


   • Anonyymi
    ilkka.luoma kirjoitti:

    Tervehdys, koen kommenttisi kannustavana :-)

    Itse itseään tervehtien ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itse itseään tervehtien ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Onko sinulla millaisia vaikeuksia, traumoja lapsuudesta tai jokin kemiallinen ongelma?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itse itseään tervehtien ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Kokosimme kysymyksiä ja vastauksia omikronmuunnoksesta – mitä oireita muunnos aiheuttaa, mistä uusia variantteja sikiää?


    https://yle.fi/uutiset/3-12210250


  • Anonyymi

   Kenenkähän puolella ne rokotevastaiset mahtavat olla? Eivät ainakaan Suomen puolella.

   • Anonyymi

    Rokotevastaiset on aivan eri asia, kun ne jotka syystä tai toissta haluavat tai jopa joutuvat miettimään onko vaarallisempaa ottaa rokote vai olla ilman.


   • Anonyymi

    Kun menee luotto mediaan ja yhteskuntaan ei voi ajatella kuin itseään ja perhettään?🤔🤨🙄


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rokotevastaiset on aivan eri asia, kun ne jotka syystä tai toissta haluavat tai jopa joutuvat miettimään onko vaarallisempaa ottaa rokote vai olla ilman.

    Rokotevastaisia ei pidä sekoittaa kokeellisen mNRA-piikin vastustamiselle.
    Tämä piikki tuhoaa ihmisen luonnollisen immuniteetin ja boosterit toimivat nimensä mukaisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rokotevastaisia ei pidä sekoittaa kokeellisen mNRA-piikin vastustamiselle.
    Tämä piikki tuhoaa ihmisen luonnollisen immuniteetin ja boosterit toimivat nimensä mukaisesti.

    Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun menee luotto mediaan ja yhteskuntaan ei voi ajatella kuin itseään ja perhettään?🤔🤨🙄

    Media on menettänyt kansalaisluottamusta jo monien osalta. Instituutiona media on jo "roskalainaluokassa"!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rokotevastaiset on aivan eri asia, kun ne jotka syystä tai toissta haluavat tai jopa joutuvat miettimään onko vaarallisempaa ottaa rokote vai olla ilman.

    Tuossa onkin eräs juurikysymys, joka kaipaa selvitystä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?

    Rankkaa aivopiereskelyä:

    >>>> "Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?" <<<<

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun menee luotto mediaan ja yhteskuntaan ei voi ajatella kuin itseään ja perhettään?🤔🤨🙄

    No miksi se meni, onko luotto valhe-mediaan kuitenkin kunnossa? Taitaa olla?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?

    Survival of the fittest, kelpoisuuden ainoa mittari evoluution näkökulmasta on lisääntymismenestys. Suuri osa ihmisistä ei edes halua jatkaa geenejään.


   • Anonyymi

    Rokotevastaiset ovat itsenäisen ajattelun ja vapaan mielipidemuodostuksen puolella. He ovat ihmisen oman terveen järjen käytön puolella, sokeaa auktoriteettiuskoa vastaan. He katsovat todisteita ympäri maailmaa, eivätkä tyydy kuuntelemaan Nohynekin ja Marinin jorinoita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rankkaa aivopiereskelyä:

    >>>> "Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?" <<<<

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Tuohan oli kysymys! Kykenetkö vastaamaan?


   • Anonyymi

    Ruotsin puolella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitenhän evoluutio tätä ihmisen kamppailua "seuraa" yhtä evoluution "sotilasraivaajaa" vastaan?

    Tarkkaan pohtien antaako uusia aseita vai purkaako hyökkäyksen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No miksi se meni, onko luotto valhe-mediaan kuitenkin kunnossa? Taitaa olla?

    Onko laatumedia muodostumassa valhemediaksi West trolling manipulation ideologian mukaisesti?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rokotevastaiset ovat itsenäisen ajattelun ja vapaan mielipidemuodostuksen puolella. He ovat ihmisen oman terveen järjen käytön puolella, sokeaa auktoriteettiuskoa vastaan. He katsovat todisteita ympäri maailmaa, eivätkä tyydy kuuntelemaan Nohynekin ja Marinin jorinoita.

    "Pärjää luonnossa omin eväin tai häviä"?


  • Anonyymi

   Koettakaapa kirjautua Fimean sivuille ja tutkia haittavaikutusilmoitukset täyttöä.

   Ilmoittajalta ei kysytä arviota haitan vakavuudesta, vaan täytyy kertoa minkälaisesta haitasta on kysymys.

   Tuostakin asiasta valehdellaan kuten lukuisista muista.

   • Anonyymi

    Tarkoitatko, että ilmoittaja valehtelee haittavaikutukset?


   • Anonyymi

    Oletko edes nähnyt kaavaketta jolla ilmoitus annetaan? Se on hyvin selkeä joten ei vakavat erottuu selvästi vakavista. Tottakai ne on tosiuskovaisen mielestä lieviä haittoja nekin jotka vaativat pitkittynyttä tehohoitoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oletko edes nähnyt kaavaketta jolla ilmoitus annetaan? Se on hyvin selkeä joten ei vakavat erottuu selvästi vakavista. Tottakai ne on tosiuskovaisen mielestä lieviä haittoja nekin jotka vaativat pitkittynyttä tehohoitoa.

    Kerran eräs kaveri käytti sanoja kuten tosi ja aito virheellisessä asiayhteydessä.
    Sanojen muunteluun kuuluu se, että sanat ideologisoituvat ja samalla niiden merkitys katoaa. Puhuttu kieli muuttuu vallan välineeksi kääntyen merkitystään vastaan. Merkitykset muuttuvat kulisseiksi ja näyttämöllä on vieraus. Ehkä joku yleisön joukossa näki näytelmän taa; Ihmisen vallanhimon ja kaiken turhuuden.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarkoitatko, että ilmoittaja valehtelee haittavaikutukset?

    Ei varmasti valehtele. Mutta voi luokitella omat oireensa vakaviksi vaikka luettuista kriteereista haitta ei sopisi mihinkään kategoriaan.


   • Anonyymi

    Juuri niin. Sinäkin olet sitä valhettta levittämässä. Pystytkö sinä aarvioimaan haittasi vakavuuden?


    Ja et voi kertoa millaisesta haitaata on kysymys.

    Voi hyvää päivää, kuinka tyhmiä ihmiset voivat olla!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kerran eräs kaveri käytti sanoja kuten tosi ja aito virheellisessä asiayhteydessä.
    Sanojen muunteluun kuuluu se, että sanat ideologisoituvat ja samalla niiden merkitys katoaa. Puhuttu kieli muuttuu vallan välineeksi kääntyen merkitystään vastaan. Merkitykset muuttuvat kulisseiksi ja näyttämöllä on vieraus. Ehkä joku yleisön joukossa näki näytelmän taa; Ihmisen vallanhimon ja kaiken turhuuden.

    Niin se on. Hyvä että edes sinä tajusit.


  • Anonyymi

   Haitat pyritään salaamaan kaikin keinoin, vai oletteko nähneet valtamediassa avointa uutisointia asiasta?
   Pitäisi kysyä aiheellinen kysymys, missä se pandemia luuraa?

   Nyt me puhumme jatkuvasti asian vierestä, unohtaen itse tärkeät avainkysymykset.

   • Anonyymi

    Avauksen otsikko on totuudessaan asiaytimissä!

    Jo poistetut 15 mölyapinaa todistaa tuon viiltävästi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Avauksen otsikko on totuudessaan asiaytimissä!

    Jo poistetut 15 mölyapinaa todistaa tuon viiltävästi.

    Aloitus oli ristiriitainen, ottaen huomioon faktoilla todistetut kaikki haitat kokeellisesta mNRA-piikistä.
    On vastuutonta antaa väärää signaalia valmiiksi vastuuttomille ihmisille.

    Asian ydin lienee kuitenkin se, ettei pandemian olemassaololle ole näyttöä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aloitus oli ristiriitainen, ottaen huomioon faktoilla todistetut kaikki haitat kokeellisesta mNRA-piikistä.
    On vastuutonta antaa väärää signaalia valmiiksi vastuuttomille ihmisille.

    Asian ydin lienee kuitenkin se, ettei pandemian olemassaololle ole näyttöä.

    HÄRSKIA VALEHTELUA KUN TEHOHOITOPAIKATKIN OVAT TÄYNNÄ:

    >>>> "Asian ydin lienee kuitenkin se, ettei pandemian olemassaololle ole näyttöä." <<<<


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    HÄRSKIA VALEHTELUA KUN TEHOHOITOPAIKATKIN OVAT TÄYNNÄ:

    >>>> "Asian ydin lienee kuitenkin se, ettei pandemian olemassaololle ole näyttöä." <<<<

    On totta etä hoitajia on sairaslomalla ja piikkihaitat painavat päälle.
    Terveitä ihmisiä siellä ei ole.


   • Anonyymi

    Olen nähnyt avointa uutisointia tilanteesta mediassa päivittäin. THL:n sivuilta, ECDC:n ja WHO:n sivuilta.
    THL:n tilannepäivitys on hyvä, siellä on alueittain, ihan kotikunnittain tilanteet ja suositukset.


   • Anonyymi

    Ja sinä vain kuvittelet, että asia on noin!!! Ymmärrä nyt, olet väärässä ja luulet yksin olevasi TOSI oikeassa!!!


  • Anonyymi

   Vastuulliset kansalaiset vaatii koronarokottamattomille napin otsaan. Sillä se ongelma ratkeaa. Miksei päättäjät kuuntele vastuullisten kansalaisten hätää!!!

   • Anonyymi

    Meillä on yksilön vapaus, mutta entä yhteiskuntavastuu?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Meillä on yksilön vapaus, mutta entä yhteiskuntavastuu?

    Vapaus ei kuulu yhteiskunnan vihollisille.


   • Anonyymi

    Onko vastuullisuutta sairaalloinen vihamielisyys sellaisia ihmisä kohtaan, joka ei omaa arvomaailmaasi noudata?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vapaus ei kuulu yhteiskunnan vihollisille.

    Läntinen yhteiskunta degeneroituu voimalla - on jo voimallisesti luisussa kohden häviötä. Uuden uljaan ihmiskunnan luonti on jo idästä käynnissä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko vastuullisuutta sairaalloinen vihamielisyys sellaisia ihmisä kohtaan, joka ei omaa arvomaailmaasi noudata?

    Tätähän avaus käsittelee hyvin silkkihansikkain.


   • Anonyymi

    Ei nappeja, ei ihmiskohtaista väkivaltaa, missään muodossa. Raivauksen näyttää suorittavan covid-19, omalla lisääntymisen tavallansa - unohtamatta evoluution ilmiömäistä tuotekehitystaitoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei nappeja, ei ihmiskohtaista väkivaltaa, missään muodossa. Raivauksen näyttää suorittavan covid-19, omalla lisääntymisen tavallansa - unohtamatta evoluution ilmiömäistä tuotekehitystaitoa.

    Otahan selvää mikä evoluutio on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Läntinen yhteiskunta degeneroituu voimalla - on jo voimallisesti luisussa kohden häviötä. Uuden uljaan ihmiskunnan luonti on jo idästä käynnissä.

    Eipä ole pajoa näkynyt. Lähinnä kiinalaiset räyhäävät paikallisina häirikköinä, mutta Länsi laittaa kinuskit ojennukseen.


   • Anonyymi

    Kun nyt teho-osastopaikzt ovat täynnä, niin liikenneonnettomuuksien uhrit ja sydänpotilaat on otettava teholle. Rokottamattomat siirretään teholta pois.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tätähän avaus käsittelee hyvin silkkihansikkain.

    Se oli tarkoitettu tuolle "napi otsaan" tyypille. Tyyppi, joka olisi varmasti valmis jakamaan niitä otsanappejaan myös erilaisille päihteiden käyttäjille, ylipainoisille jne jne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Otahan selvää mikä evoluutio on.

    ---Otahan selvää mikä evoluutio on. ---

    Asiallinen kehotus. Suurin osa ihmisistä puhuu "evoluutiosta", vaikkeivät he edes tiedä mitä se tarkoittaa.

    Tätä on evoluutio:
    "Kaikki elämä maapallolla polveutuu universaalista esivanhemmasta." https://fi.wikipedia.org/wiki/Evoluutio

    Tuo siis on evolutionistien oletus, ja se perustuu Darwinin 160 vuotta vanhaan evoluutioteoriaan. Jos evoluutio olisi oletuksen sijasta totta, olisi eliömaailmassa pitänyt tapahtua miljardeja yhdensuuntaisesti toistuvia anatomisten perusrakenteiden muutoksia, vieläpä sattumanvaraisesti. Pitää olla fanaattinen usko evoluutioon jos sen uskoo, koska tieteellisen tarkastelun kestäviä todisteita sille uskolle ei ole.

    Ei koronaviruksessakaan mitään evoluutiota tapahdu, ainoastaan variointia, kuten täällä jotkut jo totesivatkin. Se tulee aina pysymään viruksena.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Meillä on yksilön vapaus, mutta entä yhteiskuntavastuu?

    Ja hitaiden muuttujien arvoituksellisuus!


  • Anonyymi

   Uusi korona­muunnos herättää huolta maailmalla – WHO:n asian­tuntijat kokoontuvat kriisi­kokoukseen

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008432888.html

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eduskunta, hallitus ja Niinistö saivat lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset.
   mNRA-piikitys jatkuu näistä huolimatta, miettikää millaisten rikollisten kanssa joudutaan elämään, vieläpä johtavissa asemissa??

   Mikä tässä on niin vaarallista, ettei sitä sovi esittää?

   • Anonyymi

    VALEHTELUA!!!!

    Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."


    Sen sijaan Pietarin trollitehdas on yrittänyt horjuttaa hybridisodankäynnillä suomalaista terveydenhuoltoa.

    -


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    VALEHTELUA!!!!

    Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."


    Sen sijaan Pietarin trollitehdas on yrittänyt horjuttaa hybridisodankäynnillä suomalaista terveydenhuoltoa.

    -

    Ei se ole Pietari eikä Venäjä eikä edes Kiina. Se on Saksan Merkel yhdessä joidenkin usalaisten kanssa. Sairaana pakkomielteenä saada jokin tietty yksilö tiettyyn työpaikkaan töihin hinnalla millä hyvänsä. Siis konkreettisesti hinnaöla millä hyvänsä. Jos on Venäjä niin sitten Merkel ja jotkut usalaiset kuten Obaman porukka ovat myös Venäjän agentteja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei se ole Pietari eikä Venäjä eikä edes Kiina. Se on Saksan Merkel yhdessä joidenkin usalaisten kanssa. Sairaana pakkomielteenä saada jokin tietty yksilö tiettyyn työpaikkaan töihin hinnalla millä hyvänsä. Siis konkreettisesti hinnaöla millä hyvänsä. Jos on Venäjä niin sitten Merkel ja jotkut usalaiset kuten Obaman porukka ovat myös Venäjän agentteja.

    Niinistö tietenkin yhdessä Mykkäsen ja Orpon kanssa peesaa Merkelin käskyjä ja toiveita. Siksi Niinistön puheet ”rokottamattomat ovat syypäitä omaan panttivankeuteensa” Näin katsos mielistelee Merkeliä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinistö tietenkin yhdessä Mykkäsen ja Orpon kanssa peesaa Merkelin käskyjä ja toiveita. Siksi Niinistön puheet ”rokottamattomat ovat syypäitä omaan panttivankeuteensa” Näin katsos mielistelee Merkeliä.

    Niinistö on ihan Merkelin tossun alla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei se ole Pietari eikä Venäjä eikä edes Kiina. Se on Saksan Merkel yhdessä joidenkin usalaisten kanssa. Sairaana pakkomielteenä saada jokin tietty yksilö tiettyyn työpaikkaan töihin hinnalla millä hyvänsä. Siis konkreettisesti hinnaöla millä hyvänsä. Jos on Venäjä niin sitten Merkel ja jotkut usalaiset kuten Obaman porukka ovat myös Venäjän agentteja.

    Kommentissa valehdetiin:

    "Eduskunta, hallitus ja Niinistö saivat lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."

    Nyt perustelet "Se on Saksan Merkel yhdessä joidenkin usalaisten kanssa...."

    Trollin valehtelu siis kuuluu: ""Eduskunta, hallitus ja Niinistö saivat lääkärien, jotka ovat Se on Saksan Merkel yhdessä joidenkin usalaisten kanssa vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    VALEHTELUA!!!!

    Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."


    Sen sijaan Pietarin trollitehdas on yrittänyt horjuttaa hybridisodankäynnillä suomalaista terveydenhuoltoa.

    -

    #VALEHTELUA!!!!

    Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."#
    Niin, valta-valemedia ei kerro ja sinä et tiedä, näin se menee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    #VALEHTELUA!!!!

    Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."#
    Niin, valta-valemedia ei kerro ja sinä et tiedä, näin se menee.

    Meinaatko, että SUOMI 24 on juuri oikea media disinformaatiollesi?


   • Anonyymi

    Tartuntatautien torjunnassa kansan olisi syytä olla samalla, suomalaisten puolella, että saadaan virus talttumaan.
    Tuollainen on mielestäni ainoastaan surullista ja vastuutonta.

    Toisaalta hybridistrategia tähtäsikin siihen, että osa rokotetaan ja sitten annetaan toisten sairastaa' luonnollisella' tavalla. Kaikki saavat omansa. Luonnollinen tapa nyt taas ei toimi, kun tauti on äkäisempi kuin rokote, joka taas ei anna suojaa pitkäksi aikaa vaan tarvitaan tehosteita.
    Taas pitää rajoittaa, kun hoitamisen kapasiteetti täytyy.

    Kun se pitkittyy, se mutkistuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    #VALEHTELUA!!!!

    Ei varmaan ole saaneet "lääkärien vetoomuksen toistamiseen, lopettakaa rokotukset."#
    Niin, valta-valemedia ei kerro ja sinä et tiedä, näin se menee.

    Valta vale-media? Ja sinä tiedät muka jotakin enemmän? Voi lapsi parka, olet varmasti huolestunut ilmastostakin?


  • Anonyymi

   TÄSSÄ ON VARSINAINEN PELLEHERMANNIN AIVOPIERU:

   >>>>>> "Evoluution loi biologisen elollisuuden meille tuntemattomien tekijöiden alkuliemestä. " <<<<<<

   🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

   • Anonyymi

    Kannattaisi selvittää mikä evoluutio on . Hölmöä on, että täysin tietämätön siitä kirjottaa.


  • Anonyymi

   Kiinan "tehokkaita" (ja epäinhimillisiä) toimia koronan tukahduttamiseksi ihaillaan joidenkin toimesta, mutta voi myös kysyä onko koko koronaepidemia Kiinan korruptoituneen ja autoritäärisen järjestelmän syy.

   Mitä jos Kiinan lääkärit javiranomaiset olisivat voineet heti ensimmäisten huolestuttavien merkkien ilmaannuttua avoimesti ja vailla rangaistuksen pelkoa kertoa epäilyistään? Mitä jos epidemian alkuun ei olisi liittynyt mitään byrokratiasta johtuvaa vitkastelua ja poliittisesti motivoitunutta tiedon salailua eri hallinnon tasoilla?

   Miten käy seuraavan kiinalaisen epidemian, kun nyt lääkäri, joka ratkaisevasti vaikutti koronaepidemian julkituloon "yllättäen" itse muka sairastui tautiin ja kuoli? Ymmärtääkö lääkärit tämän varoittavan esimerkin ansiosta seuraavalla kerralla odottaa Kiinan kommunistisen puolueen keskuskomitean lääketieteellisen jaoksen virallista ja suuren johtaja Xi'n hyväksymää kannanottoa ennen kuin puhuu julkisuuteen puolta sanaa?

   • Anonyymi

    no, kiinassa on porukkaa enemmän kuin euroopassa ja usassa yhteensä, eli täysin loogista että aina kun tulee joku pandemia tai löydetään joku uusi sairaus, se alkaa/löytyy todennäköisesti sellaisesta maasta jossa ihmisiä on miljardeja


  • >>Vapaus ei kuulu yhteiskunnan vihollisille.>>

   Jos yhteiskunnan vihollinen on se joka ei hyväksy Marinin feminististä Pohjois-Koreaa, silloin olen yhteiskunnan vihollinen.

   Enkä ota rokotetta.

   • Anonyymi

    Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

    1. Sairastat koronan
    2. Asut erakkona loppuiksi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

    1. Sairastat koronan
    2. Asut erakkona loppuiksi

    Poistetaan kaikki sairaslomapäivät työllisiltä. Näin saadaan valtion budjettiin lisää rahaa! Töihin on mentävä vaikka 40 asteen kuumeessa ja pää kainalossa niin kauan kuin henki yhtään pihisee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

    1. Sairastat koronan
    2. Asut erakkona loppuiksi

    On vielä kolmaskin vaihtoehto...
    Makkosen ruumisarkkuliike


  • Vain toisista ihmisistä välittämätön ei ota tosissaan rokotetta, maskia, ja käsidesiä.

   Vanha sanonta pitää hyvin kutinsa: Rakasta itseäsi jotta joskus oppisit rakastamaan toisia.

   Lyhyestä virsi kaunis.

   • Anonyymi

    Laiskureita nämä koronarokotteen ottajat/koronaan sairastujat. Siitä vaan työpaikalle töihin 40 asteen kuumeessa ja pää kainalossa.


  • Anonyymi

   Saako joku selvää Rupla-Luoman kirjoituksista? Minä en sekamelskaa ymmärrä.

   • Anonyymi

    En ota tolkkua tuosta sumusta. Ydinajatus puuttuu. Mutta tuollaistahan tämä koko koronakeskustelu on ollut ja samanlaisena jatkuu. Tukea löytyy kaikenlaisille kommenteille.
    Pitäisi jo lopettaa kansan jaotteleminen. Kaikki ollaan samassa liemessä. Ei syyttely auta. Jokainen tekee omat henkilökohtaiset valintansa.

    En minä hattua nosta niille rokotetuille, joiden ainoa syy ottaa rokote on se, että pääse ulkomaille. Moraalitonta ja vastuutonta. Ei maapallo kestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En ota tolkkua tuosta sumusta. Ydinajatus puuttuu. Mutta tuollaistahan tämä koko koronakeskustelu on ollut ja samanlaisena jatkuu. Tukea löytyy kaikenlaisille kommenteille.
    Pitäisi jo lopettaa kansan jaotteleminen. Kaikki ollaan samassa liemessä. Ei syyttely auta. Jokainen tekee omat henkilökohtaiset valintansa.

    En minä hattua nosta niille rokotetuille, joiden ainoa syy ottaa rokote on se, että pääse ulkomaille. Moraalitonta ja vastuutonta. Ei maapallo kestä.

    Sortui syyttelyyn itsekin. Niin helppoa se on. Matkustelkoon kuka haluaa mutta ketään ei voi vaatia piikkiä ottamaan millään perusteella. Varsinkin, kun sen teho on naurettavan huono ja seuraukset hämärän peitossa. Aivopesty kansa ei sitä vain ymmärrä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sortui syyttelyyn itsekin. Niin helppoa se on. Matkustelkoon kuka haluaa mutta ketään ei voi vaatia piikkiä ottamaan millään perusteella. Varsinkin, kun sen teho on naurettavan huono ja seuraukset hämärän peitossa. Aivopesty kansa ei sitä vain ymmärrä.

    Kirjoitat täyttä sontaa.

    Rokotteiden teho on tulkitusti hyvä, mutta se heikkenee ja siksi sitä pitää tehostaa.
    Brittitutkimuksessa on selvitetty täysien koronarokotesarjojen suojaustehon laskemista koko maan koronatartuntatiedoilla.

    Tutkimuksessa selvitettiin, miten kaksi rokoteannosta suojaa koronavirustartunnan saamiselta eikä siinä otettu kantaa esimerkiksi siihen, onko rokotteista huolimatta saatu taudinkuva lievä vai sairaalahoitoa vaativa tai peräti kuolemaan johtava.

    Tutkimuksen mukaan kaksi Pfizer-Biontechin rokoteannosta saaneiden suojataso laski viidessä–kuudessa kuukaudessa 74 prosenttiin. Kuukausi toisen rokotuksen saamisen jälkeen suojaustaso oli 88 prosenttia.

    AstraZenecan suojaustaso taas laski neljässä–viidessä kuukaudessa 67 prosenttiin, kun se oli 77 prosenttia kuukauden kuluttua toisesta rokotuskerrasta.

    Molempien rokotteiden suojataso laski tutkimuksen mukaan pikkuhiljaa kuukausien kuluessa.
    https://covid.joinzoe.com/post/covid-vaccine-protection-fading


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronarokottamattomat riittää antaa tasan yksi vaihtoehto. Ottaa se koronarokote. Muita vaihtoehtoja ei pidä edes olla mahdollisena.

   On se kumma, ettei yhteiskunnan päättäjät halua poistaa tuota tavallisia kansalaisia vaivaavaa kiusankappaleiden joukkoa pois. Nehän aiheuttavat vakavaa vaaraa kaikille ihmisille.

   • Anonyymi

    Eivät aiheuta jos rokote toimii.


   • Anonyymi

    Itävallassa tulee pakkorokote.


   • Anonyymi

    Kyllä se fasismi osuu viel sinullakin omaan nilkkaan.


  • Anonyymi

   Pitäisikö rokottamattomat priorisoida teho-osastoille, mutta miten?

  • Anonyymi

   Uskomatonta mölyapinointia, jo 27 poistettua kommenttia ja tällaisesta avauksesta, jossa mennään kerrankin asiaan sisälle.

   • Anonyymi

    Eikä riitä. Nyt 30.


  • Anonyymi

   Pakkopiikki Itävaltaan. Mitä mieltä ollaan?

   • Anonyymi

    Tätähän se on kun teknokraattista fasismia ajetaan yhteiskuntiin lääketieteelisen apartheidin kautta.


  • Anonyymi

   Koronavirus | Etelä-Afrikassa tunnistettu korona­virus­muunnos on ”merkittävin tähän asti” – EU suosittelee lento­liikenteen pysäyttämistä eteläisestä Afrikasta, useat maat ilmoittaneet rajoittavansa matkustusta:

   https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008432741.html

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Niinpä niin tuurilla mennään jos rokote ei tehoa niin tunaroiva hallitus voi aina vedota valmistajaan?🤦🤦🤦


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä niin tuurilla mennään jos rokote ei tehoa niin tunaroiva hallitus voi aina vedota valmistajaan?🤦🤦🤦

    valmistajalla on täysi immuniteetti, joten heitä voi syytellä minkä tahtoo. Fyrkkaa saavat joka tapauksessa.


  • Anonyymi

   Yhden koronapotilaan hoito teholla maksaa keskimäärin 33000 euroa. Rokottamattomat,mitä tehdään?

   • Anonyymi

    Kyllä se hieman ihmetyttää että miksi tehohoito paikkoja on vähennetty ja hengityskoneita jaettu ulkomaille kun niitä tarvittaisiin täällä mistä ihmeestä ihmiset maksavat veroja jos ei hoidosta?🤦🤦🤦


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se hieman ihmetyttää että miksi tehohoito paikkoja on vähennetty ja hengityskoneita jaettu ulkomaille kun niitä tarvittaisiin täällä mistä ihmeestä ihmiset maksavat veroja jos ei hoidosta?🤦🤦🤦

    Pitääkö nyt Viroon lainatut hengityskoneet hakea takaisin?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se hieman ihmetyttää että miksi tehohoito paikkoja on vähennetty ja hengityskoneita jaettu ulkomaille kun niitä tarvittaisiin täällä mistä ihmeestä ihmiset maksavat veroja jos ei hoidosta?🤦🤦🤦

    Asiat hoituvat supsikkaasti meillä!
    Makkonsen ruumisarkkuliike


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Asiat hoituvat supsikkaasti meillä!
    Makkonsen ruumisarkkuliike

    Eikös se marco de witti hoida juu mutta miksi sairaalapaikkoja ei ole lisätty tai baareja ja kouluja suljettu kun tilanne niin vaatii?🤔🤔🤔


   • Anonyymi

    Tuo hinta Turusta - Tyks


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se hieman ihmetyttää että miksi tehohoito paikkoja on vähennetty ja hengityskoneita jaettu ulkomaille kun niitä tarvittaisiin täällä mistä ihmeestä ihmiset maksavat veroja jos ei hoidosta?🤦🤦🤦

    Hengityskoneita on ja tehohoitopaikkoja on lisätty

    Meillä on valitettavasti muitakin sairauksia hoidettavana.


   • Anonyymi

    Pankkiirien mokiin laitetaan miljardeja ja sinä olet huolissasi jostain tehohoidon hinnasta :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se hieman ihmetyttää että miksi tehohoito paikkoja on vähennetty ja hengityskoneita jaettu ulkomaille kun niitä tarvittaisiin täällä mistä ihmeestä ihmiset maksavat veroja jos ei hoidosta?🤦🤦🤦

    Pakkiirit tarvii rahasi.


  • Anonyymi

   Jopa 20-kertainen riski!
   Nuorten miesten riski saada sydänlihas- tai sydänpussin tulehdus injektion on jälkeen kasvanut valtavasti! 12-15- vuotiailla normaalisti odotettu määrä on 1-5 kpl, rokotetuilla 117 kpl. Kaikkien riskialttein ryhmä on 18-24-vuotiaat miehet, joiden oletus on 1-11 kpl . Se on muuttunut injektion jälkeen luvuksi 213 kpl!

   Lisäksi on otettava huomioon, että nämä luvut on saatu Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), jonne tiedetään ilmoitettavan vain noin 10% todellisista tapauksista. Riski sydäntapahtumalle on siis huomattavan suuri mRNA-injektion jälkeen

   • Anonyymi

    Onpahan suomessakin kuolleisuus kääntynyt huimaan nousuun nimenomaan koronarokottamisten toisten pistosten antamisen aloittamisen jälkeen. Luulisi että kun korona jylläsi eikä ollut rokotteita olisi kuolleisuus noussut mutta silloin se päinvastoin tippui. Rokotusten jälkeen kuitenkin ollaan yhtäkkiä vuosikymmeniä laskeneen suunnan jälkeen taas ylikuolleisuudessa. On kuulemma aina ollut suomalaisilla paljon veritulppia ja sydänongelmat johtuvat liian myöhäisestä nukkumaanmenoajasta. Näin väittää iltapäivälehdistö.


   • Anonyymi

    Tärkeää! Saatko jotain dokumentteja tänne framille?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onpahan suomessakin kuolleisuus kääntynyt huimaan nousuun nimenomaan koronarokottamisten toisten pistosten antamisen aloittamisen jälkeen. Luulisi että kun korona jylläsi eikä ollut rokotteita olisi kuolleisuus noussut mutta silloin se päinvastoin tippui. Rokotusten jälkeen kuitenkin ollaan yhtäkkiä vuosikymmeniä laskeneen suunnan jälkeen taas ylikuolleisuudessa. On kuulemma aina ollut suomalaisilla paljon veritulppia ja sydänongelmat johtuvat liian myöhäisestä nukkumaanmenoajasta. Näin väittää iltapäivälehdistö.

    Pohjois-Karjala -projektilla korjautuu.


   • Anonyymi

    Varmasti luotettavaa kun SINÄ sen kerrot - muuten ei kukaan uskoisi ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


  • Anonyymi

   Ainakin yksi asia minulle on varma; Jos tulisi "pakkorokotus" en tuossatapauksessa ainakaan ottaisi rokotetta. Ennemmin kuolisin tai vaipuisin maan alle. Ja olen todella tätä mieltä.

   • Anonyymi

    Onko koko Luoman suku samaa mieltä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko koko Luoman suku samaa mieltä?

    Toivomme kovasti, että näin olisi.


  • Anonyymi

   Koko pandemian ajan minulla on ollut jotenkin vieras olo tässä maassa. Tuntuu kuin samat kasvot olisivat kokoajan "veisaamassa" samaa tuttua virttä. Tuohon virteen ei jostain vieraasta syystä kuulu lainkaan mm. D-vitamiinin tasosta huolehtiminen, laihduttamisen tärkeys(ylipaino merkittävä tehohoitoon johtava syy koronapotilailla) ja tupakan lopettaminen. On ironista että lestadiolaistaustainen Markus Lohi(kesk) kehui kuinka koronapassilla pääsee bilettämään Helsingin yöhön vapaasti. Ei tullut mieleen kuinka alkoholin käyttö itsessään on terveysuhka.(on tosiasia että yöelämässä alkoholia käytetään paljon)

   • Anonyymi

    D100 on yleisesti suositeltu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    D100 on yleisesti suositeltu.

    Siis D-vitamiini 100 mikrogrammaa.


  • Anonyymi

   ...Osa lääkäreistä sensuroidaan. Siksi on tärkeää että on tokentuben kaltaisia toimijoita.

   • Anonyymi

    Kusetat itseäsi. Lääkärit eivät ole kaikkitietäviä vaan hyödyntävät erilaisia tutkimuksia.


  • Anonyymi

   Viimeiset pandemiat

   1957 Aasialainen
   1968 Hongkongilainen

   Muistanmeko menehtyneet?

   • Anonyymi

    Pandemian vakavuusasteikko PSI[1] Vakavuusaste Kuolleisuus%
    sairastuneita kohti Esimerkki
    1 alle 0,1 % tavallinen vuotuinen influenssa
    2 0,1–0,5 % Aasialainen H2N2[2] ehkä 0,24 % ja hongkongilainen H3N2 0,1 %[3], ehkä sikainfluenssa maailmanlaajuisesti (jos 0,4 %)
    3 0,5–1 % Covid-19 Imperial Collegen mukaan[4]. 0.5 % alaraja Covid-19:n infektiokuolleisuudelle.[5]
    4 1–2 % Sikainfluenssa Meksikossa (muualla lievempi)
    5 yli 2 % Espanjantauti, sikainfluenssa Meksikossa 5 toukokuuta 2009 mennessä noin 2–5 %[3]

    Covid-19 WHO:n kahden ensi arvion mukaan keskimäärin 2-3%, jopa tappavampi[6]


  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Valehtelet tyhmyyttäsi tai tahallaan: ei evoluutio tee työtä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Valehtelet tyhmyyttäsi tai tahallaan: ei evoluutio tee työtä.

    Etkö huomannut lainausmerkkejä?


  • Anonyymi

   Suomen hallitus ja eduskunta pyyhkii Euroopan Neuvoston suosituksilla perseensä.

   • Anonyymi

    Älä valehtele. Persettä pyyhitään PAPERILLA tai vesipesu bideellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä valehtele. Persettä pyyhitään PAPERILLA tai vesipesu bideellä.

    Ymmärrätkö vertauskuvallisuutta?


  • Anonyymi

   Jo yli puolella suomalaisista on koronapassi – jos vielä olet ilman, katso tästä kuinka se ladataan


   https://yle.fi/uutiset/3-12203343


   Tärkeää, ilman tätä et pääse tänään kapakkaan!

  • Anonyymi

   Jostain syystä Afrikan asukkaat kestävät koronaa paremmin kuin me valkoihoiset.
   Ilmeisesti evoluutio haluaa että vain vahvat mustaihoiset jatkavat elämää maapallolla?

   • Anonyymi

    Mustat olivat ennen valkoisia, katso gorilloja.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Venäjä asialla? Novitschok?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä asialla? Novitschok?

    Sputnik. Miksi boikotoidaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sputnik. Miksi boikotoidaan?

    WHO pisti lupaprosessin jäihin. Aiemmin tänä vuonna Venäjällä tehdyssä Sputnikin tuotantotarkastuksessa paljastui useita valmistusrikkomuksia.

    Tyypillistä venäläisille.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   On järkyttävää huomata kuinka massojen ohjailu näkyvällä valehtelulla onnistuu ja toimii. Miten kaikki tieto mikä poikkeaa asiantunija-auktoriteettien mediarummutuksesta, on monille automaattisesti epätotta, olipa se kuinka loogista ja perusteltua tahansa. Sitä ei voida edes ajatella, koska vaarana on joutua myöntämään sellaisen auktoriteetin valehtelevan, johon on päätetty vakaasti uskoa. Vastaava ilmiö on tuttu mm. ”Auervaaratapauksista”. Huijari kietoo naisia valheidensa verkkoon ja anastaa näiltä omaisuuksia. Siinä missä kuka tahansa järjissään oleva ulkopuolinen kykenisi huijauksen helposti tunnistamaan, kieltäytyvät uhrit ymmärtämästä sen näkyvimmätkin merkit. He eivät halua myöntää huijausta edes silloin, kun tilit on tyhjennetty ja ylkä kadonnut jäljettömiin. He puolustelevat rikoksen tekijää itselleen viimeiseen asti.

   Tässä mutama esimerkki THL:n valehtelusta pandemian aikana;

   ”Rokotteet ovat tutkitusti turvallisia kaikille väetöryhmille ja niillä pelastetaan etenkin vanhuksia.”
   ”Israel ja Iso Britannia tulevat olemaan ensimmäiset maat jotka voittavat viruksen rokotteilla.”
   ”Maat jotka viivyttelevät rokotuksissa, tulevat kärsimään pandemiasta paljon Israelia ja Britanniaa enemmän.”

   Todellisuudessa rokotteiden haittavaikutuksia vanhuksille ei oltu tutkittu. Israel ja Britannia eivät kukistaneet virusta rokotteilla ja ovat kärsineet pandemiasta enemmän kuin moni myöhemmin rokotukset aloittanut, paljon hitaammin rokottanut maa.

   Vaikka yleisesti tiedettiin, ettei haittavaikutuksia oltu tutkittu vanhuksilla tai muillakaan riskiryhmillä, oli ihmisille tämä yhdentekevää, koska valtaosa on päättänyt uskoa THL:n valheen asiassa todennettuna faktana. Kun tällaisilta on kysynyt, tietävätkö nämä kuinka Nohynek on alusta alkaen valehdellut, että rokotteet ovat tukitusti vanhuksille turvallisia, ovat reareaktiot olleet närkästyminen ja kysyjän solvaaminen. On heti jyrkästi kieltäydytty keksustelemasta siitä, onko THL valehdellut vai ei, minkä sijaan on keskitytty kysyjän arvosteluun mm. sanomalla, että THL on asiantuntija, ei joku salaliitto-intoilija.

   Jos tätä valhetta ”tutkitusti vanhuksille turvallinen” pysähtyy ajattelemaan, sekä sitä, miten pelkoa rokotteiden kaupittelemiseksi on lietsottu juuri vanhusten kuolemilla, ja edelleen selvittää totuuden vanhusten kokonaiskuolleisuuden kehittymisestä rokotekattavuuden nousun myötä, ei voi olla tuntematta vihaa niitä kohtaan, jotka ovat tietoisesti valheillaan huijanneet kansaa lääkeyhtiöiden etuja ajaessaan. Tilastokekusken kuolintilastoista käy ilmi, että yli 69-vuotiaiden vanhusten kokonaiskuolleisuus on noussut enemän ja nopeammin kuin mitä se on kertaakaan aiemmin kolmeenkymmeneen vuoteen noussut, juuri sinä aikan aja sen myötä, kun vanhusten rokotekattavuus on noussut yli 90 %:n.

   Erinomainen tilasto ja helppo käyttää...

   https://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/Kokeelliset_tilastot/Kokeelliset_tilastot__vamuu_koke/koeti_vamuu_pxt_12ng.px/

   • Anonyymi

    Suhteellisesti eniten on kuollut juuri vanhuksia! Eikö ole väliä.!?


   • Anonyymi

    Nyt itärölli kiekuu falsetissa koronafobismia.

    Röllillä on yksi ongelma: fakta puuttuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt itärölli kiekuu falsetissa koronafobismia.

    Röllillä on yksi ongelma: fakta puuttuu.

    Faktat sinulle kerrottiin ja laitettiin linkki niihin, Tilastokeskuksen kuolleisuustilasto. Salaisuus ei ole sekään, että kesän aikana täyttyi vanhusten osalta 90 %:n rokotekattavuus. Viime vuonna kuoli viikoilla 31-40 yhteensä 7 827 yli 69-vuotiasta. Tänä vuonna vastaavana aikana heitä uoli 8 713, eli 886 enemmän. Yhtä suurta vanhuskuolleisuuden nousua kahden eri vuoden välillä ei ole nähty kertaakaan aiemmin yli kolmeenkymmeneen vuoteen. Nyt nousu on yli 11 %, kun se aiemmin on korkeimmillaan ollut alle 6 %.


   • Anonyymi

    Tämähän on juurikin valtiota johtavan eliitin näkökulmasta toivottavaa. Saadaan eläkevarojen riittävyys ongelma ratkaistua kun ihmiset ei elä liian pitkään ja samalla voidaan jatkaa eläkerahastojen hyödyntämistä oma varallisuuden kartuttamiseen sisäpiirikauppojen avulla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämähän on juurikin valtiota johtavan eliitin näkökulmasta toivottavaa. Saadaan eläkevarojen riittävyys ongelma ratkaistua kun ihmiset ei elä liian pitkään ja samalla voidaan jatkaa eläkerahastojen hyödyntämistä oma varallisuuden kartuttamiseen sisäpiirikauppojen avulla.

    Onko joku tosiaan niin sinisilmäinen, että uskoo Marinin hallituksen olevan oikeasti kiinnostunut boomereiden hyvinvoinnista :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko joku tosiaan niin sinisilmäinen, että uskoo Marinin hallituksen olevan oikeasti kiinnostunut boomereiden hyvinvoinnista :D

    No ei todellakaan, olisihan se näkynyt jossain, jos kiinnostaisi. Tosin ministereissä on ko ikää läheneviä jo monta.. Haatainen, Henriksson, Haavisto....


  • Anonyymi

   Mutta kun kerran PCR-testi antaa vääriä positiivisia ja ei sovellu lainkaan sairauksien erittelyyn....miten sitten määritellään ns. variantit, ellei itse virustakaan ole eristetty?

   Nyt lienee kysymys mNRA:n kokeellisen liuoksen tuottama 'variantti'...immuunikato.
   Luoja varjele, tämä lähtee käsistä, tajuatteko mitä merkitsee luonnollisen immuniteetin tuhoutuminen?

   • Anonyymi

    Luoja varjele, miten paljon suollat täyttä paskaa.
    Siitä varmaan saa ruplia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luoja varjele, miten paljon suollat täyttä paskaa.
    Siitä varmaan saa ruplia.

    Sinä et käsittänyt, ei yllätys?


  • Anonyymi

   Jaat dnaasi kaalin kanssa fifty-fifty.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Avaus vailla vertaa. Nyt kirjoitetaan Koronasta kaikki!

   • Anonyymi

    Omaa avausta voi kehua, mutta typerää se on.


  • Anonyymi

   Rajat kiinni!

   THL:n asiantuntija suosittelee jättämään lomamatkat nyt väliin – uusi virusmuunnos voi käynnistää lentoperuutusten ketjureaktion

   https://yle.fi/uutiset/3-12206451

   • Anonyymi

    siis piikin ottaneille suositellaan etätöitä, maskeja ja matkustelun jättämistä sikseen...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    siis piikin ottaneille suositellaan etätöitä, maskeja ja matkustelun jättämistä sikseen...

    Jep. Taas mennään ... varmasti tähänkin sitten tarjotaan "vapautukseksi" uutta mRNA piikitystä. Ja ylläri yksi ei auttanut ota boosteri! Ja kun nämä kaksi piikkiä on otettu ja ihmisiä edelleen sairastuu/kuolee niin syntyy uusi variantti :D


  • Anonyymi

   Kuinkahan kauan jatketaan soutamista ja huopaamista koronapassista?
   Mielestäni ravintolaan jos koronapassi kunnossa muussa tapauksessa voi ryypätä kotona. Miksi ihmeessä päivänselvästä asiasta pitää joka päivä vatvoa?

   Vähän niin kuin jos lääkäri kieltää ajamasta autolla niin ethän silloinkaan marmata jostain pirun tyhmästä perustuslain yksilönsuojasta. Jos ajokortti on voimassa niin voit ajaa.

   • Anonyymi

    Niin kauan, että saadaan koronapassi kaikkialle ja rokottamattomat leireille kuolemaan. Tällaista fasismi on ei fasisteja kiinnosta mitä kansa haluaa. ei heidän kanssaan voi neuvotella tai tehdä kompromisseja. Fasisti ottaa sen mitä saa ja jatkaa vänkäämistä kunnes saa loputkin.


  • Anonyymi

   HUH HUH _ Pietarin trollitehtaan pelle jatkaa raisimilla - tällainen väite ketjussa:

   >>>> Ilmeisesti evoluutio haluaa että vain vahvat mustaihoiset jatkavat elämää maapallolla? <<<<

   🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

  • Anonyymi

   Mitä on "raismi". En ole kuullutkaan

   • Anonyymi

    Rölli opettelee kirjoittamaan.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Niin.... paha on kenenkään mennä sanomaan kuinka rajut oireet olisi piikitettynä tulleet. Ehkä olisi selvinnyt paremmin, ehkä olisi saanut haittoja... ehkä. Nyt hän sai kuitenkin elää valitsemallaan tavalla ja sen vuoksi on turha jossitellaan. Yksilön vapaus päättää kehostaan, emmeköhän kunnioita sitä.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kuollut oli tyypillinen "rokotekriittinen". Todellisuudessa kriittisyyden takana oli psykologinen ongelma eli fobia, joka olisi pitänyt hoitaa ammattilaisen kanssa ajoissa pois. Ja olisi varmasti ollut hoidettavissa.

    Surullinen tapaus ja muistutus siitä, että psyykkisten ongelmien turha häpeily voi olla pahimmillaan kohtalokasta. Rohkeasti vain apua hakemaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuollut oli tyypillinen "rokotekriittinen". Todellisuudessa kriittisyyden takana oli psykologinen ongelma eli fobia, joka olisi pitänyt hoitaa ammattilaisen kanssa ajoissa pois. Ja olisi varmasti ollut hoidettavissa.

    Surullinen tapaus ja muistutus siitä, että psyykkisten ongelmien turha häpeily voi olla pahimmillaan kohtalokasta. Rohkeasti vain apua hakemaan.

    Tämän piti mennä edellisen Arin kuolemasta kertovan viestin alle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuollut oli tyypillinen "rokotekriittinen". Todellisuudessa kriittisyyden takana oli psykologinen ongelma eli fobia, joka olisi pitänyt hoitaa ammattilaisen kanssa ajoissa pois. Ja olisi varmasti ollut hoidettavissa.

    Surullinen tapaus ja muistutus siitä, että psyykkisten ongelmien turha häpeily voi olla pahimmillaan kohtalokasta. Rohkeasti vain apua hakemaan.

    Aikamoista yleistämistä. Sinä et voi mitenkään tietää millainen on "tyypillinen" rokotekriittinen. Ikävä ja surullinen tapaus. Näiden yksittäis tapausten esille nosto on myös propagandaa ja niiden tarkoitus on saada ihmiset uskomaan juurikin, että tällaisia ovat typilliset rokotekriittiset. Todella ikävää, että ihmiskohtaloita pitää käyttää propagandan välineenä.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tuossa muuten näkyy miten nuo kokeet etenee: https://s27589.pcdn.co/wp-content/uploads/2020/12/COVID-19-Vaccine-Candi...

   Tuolta vaikka Pfizerä painaa niin: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

   Study Type :Interventional (Clinical Trial)

   Estimated Enrollment :43998 participants

   Allocation:Randomized

   Intervention Model:Parallel Assignment

   Masking:Triple (Participant, Care Provider, Investigator)

   Primary Purpose:Prevention

   Official Title:A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS

   Actual Study Start Date :April 29, 2020

   Estimated Primary Completion Date :May 2, 2023

   Estimated Study Completion Date :May 2, 2023

   Hyvä vissiin kertoa että osallistuu kokeeseen? Varmaan kertovatkin.

   Modernan ihmiskoe päättyy October 27, 2022

   https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427

   Sairasta touhua...

  • Anonyymi

   Ilkka Luoman sietäisi hävetä, Jumala on luonut maailman, evoluutio on valetta! Kerran kaikki tulevat näkemään kuninkaan joka on Jeesus!

   • Anonyymi

    Biologinen tuotekehitys on tosiasia!


  • Anonyymi

   Se piikki tulee tuomaan tulevaisuudessa paljon haittoja, jäätäviä haittoja. Siitähän on monet asiantuntijat varoitelleet jo pitkän ajan. Oireetkin vastaavat juuri samoja mitä ovat sanoneet. Myös heidän testeissä 2000 luvun alussa kaikki huom kaikki ovat eläin kokeissa kuolleet aineen saatua. Kummasti vain sydänoireita esim urheilijoilla ja muuta urakalla ja muka ei osata yhdistää piikkeihin vaikla todellisuudessa ne ovat syy. Ei pari vuotta sitten urakalla urheilijoita tuupertunu tai muuta vastaavaa. Kummasti rokotekattavuuden noustessa nousee myös tartunnat, yllätyitkö. Onko oikeasti ihmiset niin tyhmiä etteivät osaa järjellä edes yhdistää enää vaan uskotaan sinisilmäisesti thl ja muuta viranomaisia. Tarvitsee muistaa että se lähimmäinenkin voi valehdella ja rajusti. Esim. Nämä jatkuvat piikkien määrät kattavuudet ja muut normi lehtien propagandat päälle. Järkeä nyt tähän touhuun. Nyt on tosi isoista asioista kyse kuin terveys, millä 80%leikkii sokkona. Tuossa muuten näkyy miten nuo kokeet etenee: https://s27589.pcdn.co/wp-content/uploads/2020/12/COVID-19-Vaccine-Candi...

   Tuolta vaikka Pfizerä painaa niin: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

   Study Type :Interventional (Clinical Trial)

   Estimated Enrollment :43998 participants

   Allocation:Randomized

   Intervention Model:Parallel Assignment

   Masking:Triple (Participant, Care Provider, Investigator)

   Primary Purpose:Prevention

   Official Title:A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS

   Actual Study Start Date :April 29, 2020

   Estimated Primary Completion Date :May 2, 2023

   Estimated Study Completion Date :May 2, 2023

   Hyvä vissiin kertoa että osallistuu kokeeseen? Varmaan kertovatkin.

   Modernan ihmiskoe päättyy October 27, 2022

   https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427

   Sairasta touhua...

   • Anonyymi

    Jep, mitä pitemmälle tää on edenny sitä enemmän vaisto varoittaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jep, mitä pitemmälle tää on edenny sitä enemmän vaisto varoittaa.

    Vai vaisto? Erittäin paljon naurua vaistollesi!!!


  • Anonyymi

   Jos ja kun yksikin kuolee tuon piikin ansiosta,sitä ei voida väkisin tyrkyttää.

   • Anonyymi

    Aha, oliko ihan oma ajatuksesi noinkin viisas?

    Tiedätkö todella, että joku olisi sen piikin takia kuollut?


   • Anonyymi

    Kyllä voi. ei nämä fasistit lopeta vaikka muutama miljoona kuolisikin tai muutama miljardi. Tämä agenda saada aikaan fasistinen bio turvallisuus valtio on heille tärkeämpi. Koska kun kontrolli on lopulta saavutettu ei uhriluvulla ole väliä. Historian ja totuuden kirjoittaa voittajat.


  • Anonyymi

   Kyllähän juhlia siirtyy paljon kotiin

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Sanna marinin populistihallitus on Suomen tuho !!!


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronavirus | Maailma huolestui Etelä-Afrikassa leviävästä virus­muunnoksesta, mutta paikallisissa sairaaloissa sen vaikutus ei vielä näy: ”Pelkät tartunta­luvut eivät kerro kaikkea”:

   https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008434232.html

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kiina on syyllinen tähän maailmanlaajuiseen pandemiaan.

   ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN KIINALAISTA

   • Anonyymi

    Taitaa olla syylliset valtioiden johdon ulkopuolella. Eiköhän Kiinan johto ole ostettu ihan kuten Yhdysvaltojen ja Suomenkin. Kyllähän se Epstein case jotain kertoo miten tätä maailmaa johdetaan, lahjomalla ja kiristämällä.


   • Anonyymi

    Oletko pelon tilassa?


  • Anonyymi

   Rokotteen sivuvaikutuksia vähätellään ottakaa

  • Anonyymi

   Kyllähän rokotteen valmistaja ei ota mitään vastuuta haittavaikutukset muut hoitaa asian

   • Anonyymi

    Et ymmärrä asiaa ollenkaan.
    Totta kai lääketehtailla on tuotevastuu lainkin mukaan.

    Kuitenkin terveysviranomaiset ja lääkärit ovat vastuussa rokotteista. Hehän päättävät kuka rokotteen saa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et ymmärrä asiaa ollenkaan.
    Totta kai lääketehtailla on tuotevastuu lainkin mukaan.

    Kuitenkin terveysviranomaiset ja lääkärit ovat vastuussa rokotteista. Hehän päättävät kuka rokotteen saa.

    höpö höpö, menehän kokeilemaan tuleeko korvauksia :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et ymmärrä asiaa ollenkaan.
    Totta kai lääketehtailla on tuotevastuu lainkin mukaan.

    Kuitenkin terveysviranomaiset ja lääkärit ovat vastuussa rokotteista. Hehän päättävät kuka rokotteen saa.

    Lääketehtaille on annettu vastuuvapautus koskien koronarokotteiden haittoja.


  • Anonyymi

   Ilkka Luoma näyttäisi olevan näillä palstoilla riehuvalle narsistille oiva "idän" haaste, ja mahis julistaa lännen autuutta. Onpahan hyvä opettaja kansalle miten länsitrolli kirjottaa.

   • Anonyymi

    Aika heikkotasoinen opettaja tuo Luoma. Väitetään, että hän jätti peruskoulunkin kesken, mihin viittaa heikko yleissivistys, mikä paistaa läpi hänen avauksistaan.


   • Anonyymi

    Etkö pärjää muulla kuin ad hominem argumentaatiovirheellä?


   • Anonyymi