Kulkutautimyönteisten haastattelut

Anonyymi

Jos nopeasti haluaa saada haastattelun kulkutautimyönteiseltä on mentävä sairaalaan. Teho-osastolla kaikki potilaat ovat tämäpäivänä rokottamattomia mutta kovin hiljaisia poikia. Pelkkää henhityskoneen korinaa kun räkä putkissa seilaa. No hoitsut putsaa putket välillä.
No tavallisella vuodeosastolla on loput koronapotilaat ja sieltä voi valita ketä haastattelee. Suurin osa katuu kun ei ole ottanut rokotetta vaan osa heistäkin jonottaa teho-osastolle. Kun teholla joku heittää lusikan nurkkaan niin tavallisella osastolla hoitsut ja lääkärit arvioivat kuka on seuraavaksi ansainnut teho paikan. Se on surkeaa katsottavaa kun isot raavaat miehet vääntää itkua että oli virhe olla ottamatta rokotetta.
Mutta kuten yölintu laulaa SITÄ SAA MITÄ TILAA.

7

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Masennus on kiva muhennos, piikki juutails miljönäärit tienaa

    • Anonyymi

      Ei elinkelpoinen voi menehtyä !

    • Anonyymi

      Vittu sä oot kipee jätkä 🤭🤭 sinun tyyliset on toki piikkifirmojen unelma vävyjä...nurkkaan ajettu LAMMAS...joka on peloiteltu äärimmilleen.mietippä POIKA mitä sammakoita suustasi päästät...teholle on pariin vuoteen joutunu kourallinen ihmisiä ja niistä pari on alle 80vuotiasta....eli mitään pandemiaa ei suomessa ole...piste..kuolleisuus käyrät kyllä tulee nousemaan normivuosien keskiarvojen yläpuolelle ja siinä on syynä piikkihaitta kuolemat...mutta kyllä tämä teatteri vielä loppuu ja terveet ihmiset jätetään rauhaan ja hengissä selvinneet piikitetyt saavat korvauksia kun joutuvat jättämään työnsä...

      • Anonyymi

        Muista Paavo verenpaineesi..


    • Anonyymi

      Ei tuo THL ja sos.ministerikän ihan oikeilla linjoilla ole.THL;stä ei vastata ensimmäiseenkään kyselyyn mitä tavallinen ihminen haluaa tietää rokotteista.Mutta julkisuuteen tullaan kertomaan nippu totuuksia,jotka täytyy kaikkien hyväksyä,koska THL sanoo että tämä on kaikille oikein?
      Ministeri laukoo omia mielipiteitään ja huomaa selvästi mikä kanta on,siinä ei ole joustamisen eikä mielipiteiden vaihdon sijaa.Ja joukko suomalaisia vaikuttajia ja julkisuuden kipeitä liittyy joukkoon antamaan omia mielipiteitään.
      Kaikki ihmiset ei ensinäkään voi ottaa rokotetta,tai voivat ottaa vain yhden.Siitä sitten rokotetaan ja huudetaan,että ilman rokotepassia ei pääse sinne eikä tuonne.
      Suurimmat levittäjät tällä hetkellä ovat olleet rokotetut,joille avattiin pääsy ravintoloihin ja ties minne.Sillä rokotus ei takaa sitä,ettei kanna virusta,vain testi paljastaa sen.
      Kaikki kuolemat ei tosiaankaan ole rokottamattomilla,sielä kuolee jopa 2 kertaa rokotetuja,joilla on perussairauksia.Näistä vaan ei kovasti puhuta,koska Suomessakin vallitsee korruptio ja sananvapautta halutaan rajata.
      Ja lehdet huutaa paskaa,koska sinen halutaan nimenomaan juuri kaikki graaveimmat tapaukset lehtiä myymään ja ihmiset uskoo,voi voi.

      Voi kun sekavaa.Joten kaikki varmaan ymmärtävät,että tuollaisessa tilanteessa kaikki ihmiset tekevät omia ratkaisujaan!

    • Anonyymi

      Mee yölintuilemaan myös "rokote"haitan saaneille ja muille, tottakai iän ja sairauksien heikentämille "rokotetuille" koronan uhreille. Ovat saaneet mitä tilasivat.
      Jos joku ei keskeneräistä tuotetta omalla vastuullaan halua testata se on ymmärrettävää. Valtamedia puhuu paskaa koska saavat rahallista avustusta vastineeksi. Asenteellisuutta ei voi olla huomaamatta vaikkapa tämän(kin) päivän savon sanomien pääkirjoituksessa missä piikittämättömät itsekkäiksi, tyhmiksi folioiksi leimataan s.rönkön toimesta. Uuden aineen mahdollisiin vaaroihin ei sanallakaan viitata. Ja saman p:n yleisöosastolla komppaa pakkorokotuksilla. Sitä kantaa pitää korostaa, puoltaa ja julkaista. Vedin johtopäätökseni avoimuuden puutteen ja aliarvioinnin ansiosta aiemmin eikä mieleni muutu vaikka miten pilkata yrittää se minkä entinen asiakas olen pian..

    • Anonyymi

      Vietnamissa keskeytettiin pfizerit....120lasta sairaalaan ja kolme kuollut...ei kauaa keretty piikittämään 15-17vuotiaita....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe