Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Rokotevastainen saarnaaja Petri Paavola selvisi koronasta ja kertoo kokemuksistaan kanavillaan

Anonyymi

Salaliittoteoreetikko Petri Paavola selvisi hengissä teho-osaston hengityskoneesta saatuaa koronan. Nyt hän kertoo Youtubessa ja Facebookissa kokemuksistaan omilla kanavillaan. Hänet tunnetaan rokotevastaisena ja rokottamattomana Saulus-Lähetyksen saarnaajana, jota haastateltiin mm. Ylen ohjelmassa MOT: Meitä ette rokota ja myös Helsingin Sanomissa. Petri Paavola on uskonut, että nauttimalla D-vitamiinia yli 100 mg päivässä ja ulkoilemalla riittävästi voi välttää koronan. Hän kuitenkin sai koronan.

Petri Paavola kertoo koronasta päästyään kotiin sairaalasta: https://www.youtube.com/watch?v=3Vcxq-7Or60

MOT: Meitä ette rokota: https://areena.yle.fi/1-50278156?seek=487

27

662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heh.....rukouksia hänelle....mutta myös rukouksia heille tuhansille ihmisille suomessa jotka täysin terveinä kuolivat piikkihaittoihin ja he eivät saaneet palstatilaa...koska median mukaan vain korona tappaa ja piikittömiä 🤭🤭🤭 luoja paratkoon kun esirippu nousee ja teatterin kauheus paljastuu

      • Anonyymi

        Piikistä kuolleet olisi kuolleet johonkin muuhun ja viimeistään koronaan sillä ovat vajavaisia rakenteeltaan. Sydäriin kuoleminen on paljon parempi tapa lähteä kuin koronaan tukehtuminen hissuksiin. Siitä saavat kiittää herraa että saivat armollisen lähdön.. Herraa saa myös kiittää kaikki rokotteen saanet joiden elämä jatkuu rokotteen suoman suojan ansiosta..


      • Anonyymi

        Virologi Ossi Tiihonen ei ole edes huono vitsi.


      • Anonyymi

        "heille tuhansille ihmisille suomessa jotka täysin terveinä kuolivat piikkihaittoihin"

        Todisteita lienee turha kysellä :D Laitapa se korkki jo kiinni.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "heille tuhansille ihmisille suomessa jotka täysin terveinä kuolivat piikkihaittoihin"

        Todisteita lienee turha kysellä :D Laitapa se korkki jo kiinni.

        Ei korkilla ole mitään tekemistä sen kanssa että koronarokotteet voivat aiheuttaa vakavia haittoja.


    • Anonyymi

      Hyvin tunnettu rokotevastainen helluntailainen televisiosaarnaaja Marcus Lamb sai koronaviruksen ja kuoli. Hänen poika väittää tämän olleen Vihollisen hengellinen hyökkäys.

      Todellisuudessa kyse oli vain siitä, että rokottamattomat joutuvat tilastojen mukaan 33 todennäköisemmin tehohoitoon. Levittämällä salalliittoteoriota Saulus-Lähetyksen foorumi ja saarnaajat edistävät koronatartuntoja ja lisäävät sairaalahoidon kustannuksia.

      https://www.youtube.com/watch?v=FujEvSsTSDU

      • Anonyymi

        Aaaa....33 kertainen 😁😁🙊🙊 no en sit ota piikkiä...jos olis 34krt ni olisin voinut ottaa...hitsi lähelle meni....🤭 Ja seuraavaksi arvotaan uusia lukemia......🤡 Nostaa lappuja korista....


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aaaa....33 kertainen 😁😁🙊🙊 no en sit ota piikkiä...jos olis 34krt ni olisin voinut ottaa...hitsi lähelle meni....🤭 Ja seuraavaksi arvotaan uusia lukemia......🤡 Nostaa lappuja korista....

        Jos tehohoidossa on 80% rokottamattomia ja heitä on 20% niin riski on 25-kertainen verrattuna rokottamattomiin. Todellisuudessa tehohoidossa olevat ovat käytännössä kaikki hauraita vanhuksia joten tuossa tilanteessa riski on itse asiassa paljon suurempi.

        Jos tehohoidossa on 70% rokottamattomia, 5% rokotettuja terveitä ja 75% rokotettuja hauraita vanhuksia ja rokotettuja on 80% niin riski on 70-kertainen. Me emme tiedä oikeita prosenttilukuja mutta 33-kertainen riski on ihan mahdollinen.

        Jos rokottamattomia on 750 000 ja kuolleisuus koronaan on 1% niin heitä kuolee sitten 7500 kpl ja kertoimella 33 rokotettuja 1100. Todellisuudessa joku 20 000 tehohoitoa vaativaa rokottamatonta tarkoittaa sitä että kyolleisuus on paljon suurempi kuin 1%. Vain 10% tehohoidossa olevista nimittäin kuolee.


      • Niin no faktahan on se että uskovakin saattaa kuolla. Itse olen kristitty enkä ota koronarokotteita koska en halua mahdollisia haittavaikutuksia mutta en itse ole missään vaiheessa väittänyt ettenkö voisi saada koronaa ja ettenkö saattaisi myös kuolla siihen.

        Minkä tilastojen mukaan? On erittäin ontuvaa argumentoida lauseella "tilastojen mukaan" näyttämättä edes niitä tilastoja.


      • Anonyymi

        Sais kuolla kaikki rokotevastaiset hihhulit ja foliohatut. Kukaan ei tuollaisia kaipaa.


    • Anonyymi

      Mikäs ihmeen salaliittoteoreetikko P Paavola muka on.Onko nykysessä saatanan hallitsemassa maailmassa jo raamatun sanakin salaliittoa,-kilipässit?

      • Anonyymi

        Kaikkia rokotevastaisia ja valtavirrasta poikkeavia vain haukutaan salaliittoteoreetikoiksi.
        Ei kannata välittää.


      • Niin no näyttää olevan niin että jos kuka tahansa kyseenalaistaa koronarokotteiden turvallisuuden, niin sitten on niitä jotka alkavat heitellä jotain salaliittoteoria-kortteja ja foliohattu-juttujaan..

        Itse kyseenalaistan koronarokotteiden turvallisuuden enkä aio niitä ottaa.


    • Anonyymi

      Mielestäni uskonnollisista ihmisistä löytyy enemmänkin rokrotevastaisia ihmisiä.
      Joku näistä vastaa aloittamaansa ketjua päivästä päivään; en ota rokkopiikkiä, koska se on vapaaehtoista.

    • Anonyymi

      En ota koevedos piikkiä kun se on venäläistä rulettia...hengenlähtö on hiuskarvan varassa

    • Anonyymi

      Minä olenn kolme ottanu 3 koronarokotusta. Ei edes yskää tai nuhaa syksyn ja alkutalven aikana.
      Viinarosaukset otan joka päivä.

      Muuten pidän saatanapuheita psykiatrisen hoidon puutteena. Alitajunnan roskapostia se on kun ei ole otettu elämän alkuperästä maapallolla selvää.
      Kaikilla ei ole riittänyt etsijänpaloo siihen.

    • Anonyymi
    • Onko sitaattia Petriltä koskien väitettäsi että hän olisi väittänyt että noin voi välttää koronan? Eikös tuossa dokumentissa ole kyse vain siitä että ei ota rokotteita? Jos väität jonkun sanoneen jotain niin pistäppä suoraa sitaattia henkilön sanomisista sitten.

    • Anonyymi

      Hänellä on astma, eli kuuluu riskiryhmään. Saattoi pikkuisen vaikuttaa siihen että joutui sairaalaan.

    • Anonyymi

      Kylläpä hihhulille kelpasi sairaalahoito itseaiheutettuun sairauteen vaikka lääketiedettä väheksyy. 👎Varmaan saa uudenkin tartunnan kun taikausko on ainia suoja.🎅

    • Anonyymi

      Pelastuminen oli salaisen reseptin ansiota. Nyt paljastan sen teille oi uskolliset seuraajat ja rokotevastaiset. Keräätte lepakonpaskaa ja keitätte teetä siitä ja korona ei pysty teihin.

      • Anonyymi

        No tosiasiahan oli että ilman koronarokotuksia olisi piru korjannut satoaan.


    • Anonyymi

      Tämä on jo todellista tekniikkaa rokotuksissa ja kun lakeja ei enää tarvitse noudattaa, niin varmisti m yös käytössä. Näin ne mRNA-piikit voivat toimia.
      https://twitter.com/JeMauzer/status/1481470028817915906/photo/1
      Kaikki eivät näköjään vieläkään ymmärrä, että näitä tartuntoja on levitetty tarkoituksella erilaisissa tilaisuuksissa aerosolien avulla. Ilmastoitilaitteet, dronet, tehostelaitteet yms. Sairaalat varsinkin Jenkeissä ovat suurimpia tappotehtaita väärien toimintaohjeiden takia. Niistä löydät netistä aivan liikaa kertomuksia alan ammattilaisten lattaamina.
      Ja se suurin puhallus on tilastomanipulointi. CDC ilmoitti, että 75% koronaan merkityistä kuolemista tarkoitti, että henkilöillä oli vähintään 4 riskisairautta, joista johonkin he kuolivat. Korona oli vain todettavissa tällä jo käyttöön hylätytyllä PCR-testillä. Eli kuolinsyy ei ollut korona, vaan jokin näistä perussairauksista. Mutta sairaala sai 10000 taalan hoitopalkkion koronakuolemasta. Kyllä niillekin raha kelpaa. Varsinkin kun Jenkeissä julkisen puolen sairaaloilla on krooninen pula rahoituksesta.
      Suomalaista kuolintilastoista on turha etsiä suoraa tietoa koronapiikkikuolemista. Ne pitää kaivaa kiertoteitse esiin kaikista niistä ryhmistä, joissa vuosikuolleisuus on selvästi noussut edellisiin vuosiin verrattuna.

    • Anonyymi

      Kyllä kansa tietää, mitä enemmän on johdateltavissa, sitä enemmän tulee sitä omaa ymmärrystä omasta päästä.
      sitten kahdeksankymppisenä tavataan, tosin itsekin elän vain lääkärin avulla.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe