Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Koronarokotus on vaarallinen

Anonyymi

Koronaviruksen aiheuttaman covid-19-taudin sairastaminen johtaa harvinaisiin sydän- ja verisuonikomplikaatioihin todennäköisemmin kuin koronarokotteen ottaminen. Tämä käy ilmi tuoreesta brittitutkimuksesta, joka julkaistiin lääketieteellisessä Nature Medicine -lehdessä tiistaina.

Siis rokottamatta jättäminen on vielä vaarallisempaa. Kun kerran kaikki kuitenkin sairastumme omikroniin. Tosin molemmissa ryhmissä riski ei liene järin suuri, mutta kannattaako isompaa riskiä ottaa, jos se on helposti vältettävissä.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008475952.html

17

939

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jospa lopettaisit valheelliset kommentit.

      • Anonyymi

        Siis sinä olet ensimmäinen kommentoija.joten et vastannut mitään asiallista joten tuki suusi...aloitus oli asiallinen 👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis sinä olet ensimmäinen kommentoija.joten et vastannut mitään asiallista joten tuki suusi...aloitus oli asiallinen 👍

        Ensimmäinen kommentoija vaikuttaa palstalla nyhjäävältä THL-trollilta. Ne heittävät jotain tuollaista silloin kun eivät keksi muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensimmäinen kommentoija vaikuttaa palstalla nyhjäävältä THL-trollilta. Ne heittävät jotain tuollaista silloin kun eivät keksi muuta.

        ja ensimmäinen kommentoija vaikuttaa Pietarin trollilta.


    • Anonyymi

      Tai siis täyttä tuubaa 😁🤭 kuinkas muutenkaan.

      • Anonyymi

        Kehtaisitko sanoa tuon saman omalla naamallasi ja nimelläsi?


    • Anonyymi

      Tässä lukijan kirjoitus Aamulehdestä.
      https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000008445190.html

      Vakavia oireita rokotteesta saanut kysyy: Miksi rokotehaitoista kärsivät unohdetaan?

      Me, jotka olemme saaneet koronarokotteesta vakavia haittavaikutuksia, emme uskalla ottaa toista rokoteannosta, koska pelkäämme terveytemme menettämistä.

      Pääkirjoituksessa Aamulehdessä oli toive tulla pois harmaalta alueelta koronan suhteen. Ikävä kyllä meille kaikille se ei ole mahdollista.

      ME, jotka olemme saaneet koronarokotteesta vakavia haittavaikutuksia, olemme sillä harmaalla alueella. Emme uskalla ottaa toista rokoteannosta, koska pelkäämme terveytemme menettämistä. Samalla yhteiskuntaa edestämme suljetaan kovalla voimalla. Uhattuna ei ole vain huvitukset vaan jopa mahdollisuus käydä töissä.

      Kohdallani kyse ei ole mistään pienestä haitasta, sillä rokotteen pistämisen jälkeen en pystynyt kuukausiin istumaan tai kävelemään kunnolla enkä ilman tuskia. Nyt puoli vuotta myöhemmin, syön voimakkaita hermokipulääkkeitä ja toimintakykyni on niiden ansiosta osittain palautunut.

      Lääkäreiden mielipide on se, että toimintakykyni romahtaminen ei johtunut rokotteesta, vaan sattui tulemaan samana päivänä koronapiikin kanssa.

      Lääkäri myös suositteli toisen rokotteen ottamista, mutta ei suostunut ottamaan vastuuta siitä, jos toimintakykyni taas romahtaa, koska rokote otetaan omalla vastuulla.

      Maamme hallituksen, lääkäreiden, median ja jopa erään kansankirkkomme piispankin silmissä olen rokottamaton, vaikka olen ottanut kaikki tarpeelliset rokotukset, viimeksi vielä influenssarokotuksenkin. Olen rokottamaton eli paha ihminen, joka en välitä muista ihmisistä. Pidän kaikkia kunnon ihmisiä eli koronarokotettuja panttivankina.

      ENSIMMÄISTÄ kertaa elämässäni minulla on jopa itsetuhoisia ajatuksia. Ei riitä, että olen sairastunut, olen lisäksi henkilö, jonka pitäisi itse maksaa oma hoitonsa, jos joutuu koronan takia sairaalaan. Rattijuoppojen, extreme-urheilijoiden ja murhaajien sairaalahoitojen maksamisesta en ole kuullut vastaavaa valitusta.

      En ymmärrä, miksi yksi kansanosa eli koronarokotteesta kieltäytyvät työnnetään nyt syrjään. Rokotteesta haittoja saaneiden ääntä ei saada kuuluviin, Fimeankaan sivulta ei enää löydä, kuinka monta haittailmoitusta on tehty. Kun tieto oli vielä näkyvissä, niin haittailmoituksia palveluun oli tehty 17 000. Kukaan ei siis pysty tehtailemaan haittoja väärin perustein, sillä palvelu vaatii tunnistautumista eli rokotehaitasta ilmoitetaan omalla nimellä ja henkilötunnuksella.
      Rokottamaton ei ole automaattisesti sairas eikä rokotettu ole vuorenvarmasti terve. Uskon, että moni kahteen kertaan rokotettukin kaipaisi virallisen koronatarinan rinnalle muitakin kertomuksia.

      Vaikka ajatellaan, että koronapassi on nyt mahdollisuus uuteen normaaliin, niin uusi normaali saattaakin näyttää tyystin toisenlaiselta kuin on kuviteltu, kun osa kansasta on työnnetty ulos (rokotettujen) elämästä. Mielenterveyden ongelmat lisääntyvät, sehän on jo nähtävissä nuorten ja lasten kohdalla todella voimakkaasti. Sama on edessä työikäisillä, jotka pelkäävät koronapassin tuloa työpaikoille. Onko meillä tosiaan tähän varaa?

      KIINNOSTAAKO ketään mitä tapahtuu sadoille tuhansille, jotka eri syistä ovat jättäneet rokotuksen ottamatta? Osa meistä kuolee koronaan tai oman käden kautta, mutta osa jää henkiin ja tulee muistamaan.

      Minä toivoisin, että hallitus, media, lääkärit ja piispat muistaisivat, että mikään asia ei ole mustavalkoinen, ei edes koronarokotteen ottaminen.

      Rokotehaitasta kärsivä

    • Anonyymi

      FIMEAan on tässä vaiheessa rekisteröity 132 koronarokotekuolemaa. Haittatapahtumailmoituksia on tehty yli 20 000, joista FIMEA on ehtinyt käsitellä vasta vajaat 6000.

      Mistään aikaisemmasta rokotteesta ei ole ilmennyt yhtä paljon vakavia haittavaikutuksia. Esimerkiksi kaikista vuosittain annetuista perusrokotteista (tuhkarokko, polio- ym.) ilmoitetaan yleensä noin 600 haittatapahtumaa. Rokotekuolemat ovat Suomessa äärimmäisen harvinaisia. Sikainfluenssapiikki Pandemrixin jako lopetettiin liian vaarallisena, kun siitä oli tullut hieman yli 200 vakavaa haittatapahtumaa.

      mRNA-injektio ei edes todellisuudessa ole rokote, sillä rokotteen määritelmää muutettiin jotta sille saataisiin edes hätämyyntiluvat. Aiemmin rokotteelta edellytettiin, että se antaa immuniteetin sairaudelle ja estää tartuttamasta muita. Määritelmämuutoksen jälkeen riittää, että lääkeaine antaa jonkinasteista suojaa tautia vastaan joksikin aikaa. MRNA-geeniterapianinjektiot eivät siis ole oikeita rokotteita. Lisäksi ne ovat osoittautuneet heikkotehoisiksi ja vaarallisiksi. mRNA-injektoitu voi myös edelleen tartuttaa muita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        On osoittautunut, että sairastumiseen ja sairauden levittämiseen nähden on yhdentekevää ottaako rokotteen vai ei. Rokote ei enää suojaa myöskään sairauden vakavalta muodolta.

        Rokotetta vastustavien logiikka: Rokote ei ole vain hyödytön, vaan se on lisäksi potentiaalisesti vaarallinen. Ei siis mitään järkeä ottaa rokotetta.


    • Anonyymi

      höpöhöpö, olet foliohattu. Onko maa pyöreä? Minulla ei, ei mene hopeavattäkään yhtään. Eikä piikkejä.

    • Anonyymi

      Leivän rasvalevitteet on vaarallisia, mutta niitä syödään talouksissa kilo/kk.

      Meille myös tuputetaan erinäisiä leikeleitä oikean ruon lisäksi ja ties mitä sisältävät ja lopulta ohjaavat meitä riippuvuksiin. Sen on monet varmaan jo kokeneet, että levitteet ja päälliset on leivälle pakko ostaa...

      Monet ovat niitä ostaneet kymmeniä vuosia, jopa koko elämänsä ajan niitä nielleet?

      Nyt tärkeä rokote on se elämän "vakava virhe" ja oikeus olla sitä ottamatta?
      Aiemmat rokotteet on olleet erittäin hyvä asia, mutta nyt ei ole?

      Ei yksilöllä ole oikeutta sabotoida yhteiskunnan toimintaa ja varsinkaan sen terveystoimintaa kun kyse pandemiasta!

    • Anonyymi

      Täällä on sellaisia, jotka kohdatessaan jotain uutta ja heille tuntematonta, reagoivat siihen foliohattukortilla. Se, että ei ymmärrä jotain asiaa, eikä vielä selityksenkään kautta, ei ole tyhmyyttä. Asioiden vain täyttyy joskus kypsyä mielessä, ennen kuin se ahaaa välähdys osuu kohdalle. Tässä on Johns Hoskinsin yliopiston juttu, miten rokottamiseen ei tarvita edes piikkejä. Pelkkä kosketus riittää. Menee varmaan monelta yli, mutta harvapa energian kulkua sähköjohdossakaan osaa oikein selittää.
      https://principia-scientific.com/johns-hopkins-you-can-be-vaccinated-with-a-pcr-test-without-knowing/
      Niin eivät ne elektonit kenenkään kotiin sieltä voimalaitokselta virtaa. Magneettikenttä sen energian siirtää ja elektronien värähtely luo tuon magneettikentän, joka on muuten 90 asteen kulmassa elektronikenttään. Noin hieman yksikertaistettuna ja ilman kvanttimaailmaa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe