Brittiautoilijoiden enemmistön mielipide alkaa kääntyä vetyä suosivaksi!

Anonyymi

Englantilaisten autoilijoiden mielipiteitä kysyttiin heidän halustaan käyttää "uusia" ilmastoystävällisiä tekniikoita!
63% halusi vetyautoilua tuettavan yhtä paljon kuin akkusähkökäyttöisiäkin!
Heiltä kysyttiin myös, millä käyttövoimalla kulkevan auton he seuraavaksi ostaisivat, jos infra olisi kattava molemmille?
Enemmistö ostaisi vetyauton (11%), kun taas akkuauton ostaisi 7%. https://c.newsnow.co.uk/A/1108405973?-18235:4009

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Kun kysyttiin mahdollisesta kiinnostuksestaan ​​vetykäyttöisen ajoneuvon omistamiseen, jos hinta, saatavuus ja latausinfrastruktuuri olisivat verrattavissa sähköautovaihtoehtoon, vastaajat olivat erittäin avoimia vedylle"

      Eli kysyttiin että jos hankintahinta, energian hinta ja matkan jatkuminen (tankkaus/lataus) olisi samalla viivalla, niin silloin vetyauto olisi suositumpi vaihtoehto. Toisinsanoen tutkimus on irroitettu tästä päivästä jonnekkin 2030-luvulle olettaen että sähköautojen hinnat/kulut (kehitys) jämähtävät nykytasolle kun taikaiskusta vetyautojen hinnat ja vedyn pumppuhinta on tullut reilusti alaspäin? Oletetaan siis että sähköautot ei kehity samaan aikaan halvemmiksi/paremmiksi, mutta vetyautot sen paljon nopeammin tekevät? Eli kysymyksellä siis johdettiin kuluttajia harhaan, koska artikkelin lopussa myös sanottiin:

      "Vety ei ehkä ole käytännöllinen vaihtoehto kaikille laivastoille tänään, mutta sen käyttöä on harkittava tulevaisuudessa, koska lisääntyneet investoinnit johtavat hintojen laskuun, laajempaan valikoimaan ja parempaan infrastruktuuriin."

    • Anonyymi

      No eipä tuon vetyhöpön käsitys asioista ole kaksinen. Hän ymmärtää asiat ilman itsekritiikkiä mieleisekseen. Sellainen on vetypoika, aka vetyhöpö.

    • Anonyymi

      Enpä ole väittänyt sellaista, mistä osoittelette kommenteillanne!
      Ei ole ollut mitään harhaanjohtavaa!
      Otsikko ja sisältö eivät ristiriidassa keskenään!
      Jutussa kysyttiin brittien mielipidettä YLIPÄÄTÄÄN!
      Voi olla, että tulos ei miellytä akkujuusoja?

    • Anonyymi

      "When asked about their potential interest in owning a hydrogen-powered vehicle, if price, availability and the charging infrastructure were comparable to the EV alternative, respondents were very open to hydrogen."

      Vielä kerran, JOS sähköautot ja vetyautot olisi SAMALLA VIIVALLA, niin silloin vetyauto valittaisiin. Tämä tarkoittaisi sitä että Britanniassa pitäisi olla ainakin YLI 200 vetytankkausasemaa tasaisesti ympäri maata (jota siellä ei nyt lähellekkään ole koska nyt vain kymmenen lähinnä idässä), jotta vetyautoilla voisi ajaa ristiinrastiin maata... ollakseen samalla viivalla. Toisinsanoen taikaiskusta vetyautojen hinnat ja tankkausinfra olisi laitettu pystyyn kattavasti joskus 2030-luvulla eli nykytiedon valossa kyselyssä johdettiin ihmisiä harhaan koska unohdetaan mainita että vetyinfran pystyttäminen maksaa aika paljon eli OIKEASSA ELÄMÄSSÄ tähän on vielä pitkä matka. Haavelu ei auta vetyautojen yleistymisessä epärealistisen kyselyn muodossa vaan tarvitaan oikean elämän tukitoimia vetyautoilun edistämiseen.... rakentamalla aikuisten oikeasti se infra, painettua vetyauton hankintahinta akkuauton tasolle ja vedyn pumppuhinta halpenemaan sähkön (sähköauton energian) tasolle.

      Kyselyhän oli siis oikeasti haavelua että jos vetyautot olisi SAMALLA VIIVALLA, niin sitten ihmiset valitsivat vetyauton.... mutta kun ei ole vielä pitkään aikaan. Mutta mahdollista tämä toki on.... joskus 2030-luvulla ellei sitten sähköautot kerkeä menemään tekniikassa ohitse?

    • Anonyymi

      Tuon kyselyn perusteella Britit valitsevat mieluummin vetyauton kuin säköauton silloin kun ne ovat toisiaan vastaavissa hinnoissa, riittävä infra valmiina ja tankkaushinta kohdillaan, eli tuo kertoo päättäjille kuluttajien toiveista.

      Suomessa, muistaakseni Vanhanen totesi, että yksi valtion vety-euro tuo yhdeksän yksityisen sektorin euroa vetytalouteen.

      Kuten mm. Toyotan bosse totesi, niin vetyautojen hinnat tulevat suht' lähitulevaisuudessa laskemaan polttareiden tasolle ja jopa allekin, eli ainakaa siinä kohtaa ei ole pullonkaulaa, joskin ison kuvan rakentaminenhan on vasta aivan aluillaan.

      EU:ssa on linjattu suuret panokset vetytalouteen ja sen tulevaisuuteen sinänsä, mutta kuitenkin EU-tasolla polittiset linjaukset tulevat lopulta antamaan joko myönteisen tai vähemmän myönteisen suunnan vetyautoille yksityiskäytössä.

    • Anonyymi

      top gear

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1589
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      22
      1269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1069
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1051
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1048
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      938
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      4
      936
    8. 4
      932
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      922
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      914
    Aihe